|
مجیدی: تمام حقوقم را هزینه سرمربی آینده کنند
فرهاد مجیدی در پیامی اعلام کرد به صورت رسمی استعفا کرده و همچنین همه مطالباتش را به استقلال بخشیده. او در این باره گفت: اعلام میکنم برخلاف بندهای قراردادم، دیگر هیچ حق و حقوقی برای خود بابت سرمربیگری در فصل ۹۹-۹۸ و ۱۴۰۰-۱۳۹۹ قائل نیستم و از باشگاه استقلال میخواهم باقیمانده دستمزدم در فصل ۹۹-۹۸ را برای سرمربی آینده استقلال هزینه کند.
ارسال به دوستان
مسیر درست ورود مربیان جوان به بدنه فوتبال ایران
پوستاندازی نیمکت
همه اتفاقات فوتبال ما منفی نیست، شاید در آماج خیلی از کم و کاستیها باشیم اما نقاط روشن و افق امیدوارکنندهای را هم میبینیم. اتفاق خوبی در فوتبال ایران در حال شکل گرفتن است. قیمت بالای مربیان خارجی از یک سو و نتیجه نگرفتن قدیمیترها از سوی دیگر سبب شده باز هم شاهد تزریق بنزین سبز به رگهای فوتبال باشیم. اینک درها برای مربیان جوان باز شده و این به نفع فوتبال ایران است که به آنها اعتماد کند؛ سیستمی که چندین سال است در فوتبال روز جهان متداول شده و اینک با حضور مربیانی مثل پیرلو در یووه باید سایر تیمها هم از این روش تبعیت کنند.
بازیکنی که سالها زیر نظر بهترین مربیان جهان کار کرده به خودی خود دوسوم علم یک مربی بزرگ را دارد و تنها بحث کسب تجربه و دیگر موارد جزئی باقی میماند. نسل به خارج رفته فوتبال ما که سالهاست با مربیان بزرگ کار کرده، هماینک فرصت مناسبی را پیش رویش میبیند تا خودش را ثابت کند. مدیران ما باید دست از نسل قدیم مربیان بردارند و سراغ نیروی جوانی بروند. جوانگرایی در عرصه مربیگری موجب تحول فوتبال ایران شده و حالا از مربیان قدیمی و صاحبنام فوتبال کشور فقط امیر قلعهنویی در عرصه اول باقی مانده است که داستان او به واسطه پرافتخارترین بودنش از بقیه جداست. حال امروز فوتبال ایران از ادامه جوانگرایی و تغییر نسل مربیان حکایت میکند. در هفتههای گذشته، چند مربی جوان به جمع لیگ برتریها اضافه شدند. سیدمهدی رحمتی در شهرخودرو، محرم نویدکیا در سپاهان، وحید بیاتلو در ماشینسازی و رحمان رضایی در ذوبآهن مربیانی هستند که در دهه چهارم یا پنجم زندگی خود توانستند اعتماد مدیران را جلب کنند و با حضور خود خون تازهای به لیگ برتر ایران اضافه خواهند کرد.
این فهرست با اضافه کردن اسامی مربیانی مانند فرهاد مجیدی، جواد نکونام، ابراهیم صادقی، مجتبی سرآسیایی، محمود فکری، ساکت الهامی و قبلتر از آنها، یحیی گلمحمدی، مهدی تارتار و حتی عبدالله ویسی تکمیل میشود. در واقع جز مربیانی مانند امیر قلعهنویی و مجید جلالی، مربی دیگری از جمع مربیان دهه هشتادیها باقی نمانده و اکثر مربیان لیگ برتری طی سالیان گذشته بروز و ظهور پیدا کردهاند. تداوم این روند بیارتباط با موفقیت مربیان نسل نو نیست. وضعیت جدول لیگ نوزدهم حاکی از این است که هر 4 تیم صدر جدولی یعنی پرسپولیس، استقلال، فولاد و تراکتور از مربیانی استفاده کردهاند که در دهه ۹۰ شمسی به جمع مربیان اضافه شدند و حتی جز گلمحمدی، سایرین تجربه زیادی هم در عرصه مربیگری نداشتند. نتایج این مربیان را با توجه ویژه آنها به بازیکنان جوان کمتر از ۲۰ سال مقایسه کنید به طوری که در همین فصل تعدادی از این مربیان زمینهساز ورود استعدادهای جدیدی به فوتبال ایران شدند. نمونه بارز آن توجه ویژه یحیی گلمحمدی به مهدی عبدی بود که در دوران کالدرون جز چند مورد معدود، کمتر فرصت بازی کردن یافت. همچنین جواد نکونام که توانست از استعدادهای متعدد آکادمی فولاد بهره لازم را ببرد یا ساکت الهامی که به بازیکنانی مانند تیکدری و سلیمی بیش از گذشته میدان داد. مجیدی هم بارها برای رفع مشکلات تیمش، از بازیکنان آکادمی استقلال بهره برد. در انتهای جدول هم پروژه بلندمدت سایپا بسیار حائز اهمیت بود. بهرغم ناکامی سایپا در نیمفصل نخست، این تیم با اتکا به استفاده از بازیکنان جوان و عمدتا زیر ۲۰ سال، توانست در نیمفصل دوم نتایج خوبی کسب کند، در لیگ برتر بماند و در فصل آینده با اندوخته ارزشمند خود به مصاف رقبای تا دندان مسلح برود. سایپا حالا گنجینهای از بازیکنانی دارد که در عین جوانی، تجربیات زیادی کسب کردهاند و میتوانند زمینهساز موفقیت این تیم شوند، البته نمیتوان منکر برخی ایرادها در این چرخه شد، چرا که طی مدت زمان اخیر برخی تصمیمات اشتباه و عجولانه و همینطور ورود زودهنگام به عرصه مربیگری با جوانسوزی همراه شده است. از سوی دیگر، باشگاههای ایران هنوز مانند تیمهای اروپایی، سرمایهگذاری روی مربیان مدنظر خود را آغاز نکردهاند؛ پروژهای که تیمهایی مانند بارسلونا، رئالمادرید و بایرن انجام دادند و توانستند با بازیکن سابق خود یعنی گوآردیولا، زیدان و فلیک به موفقیتهای چشمگیری دست پیدا کنند و حالا این چرخه را با قدرت و سرعت بیشتری ادامه میدهند تا نیاز خود در آینده را تامین کنند. با این حال موفقیت مربیان نسل جدید در رقابت با اساتید این عرصه در ایران، منجر به کنار رفتن پیشکسوتان مربیگری طی فصول گذشته شده و دیگر خبری از مربیان کارکشته مانند فیروز کریمی، حسین فرکی، نادر دستنشان، ابراهیم قاسمپور، حمید درخشان، صمد مرفاوی و... نیست. با در نظر گرفتن تحریمهای موجود و محدودیتهای ارزی که منجر به دشوارتر شدن شرایط برای جذب مربیان با دانش خارجی شده، فوتبال ایران هم میتواند راه ارزانتر یعنی میدان دادن به مربیان جوان را همراه با فرستادن آنها به کلاسهای مربیگری در اروپا انتخاب کند که تجربه نشان داده با موفقیت بیشتری همراه است.
* کارنامه جوانان
هنگامی که رزومه مربیان موفق خارجی را بررسی میکنیم متوجه میشویم این مربیان برای رسیدن به قلهای که روی آن قرار گرفتهاند چه سختیها و مراحلی را طی کردهاند. زیدان تنها مربی تاریخ فوتبال که 3 بار پیاپی فاتح لیگ قهرمانان شده است دستیاری آنچلوتی و حضور در تیم دوم رئال را پشت سر گذاشت تا بتواند به بهترین شکل ممکن قوهای سپید مادرید را هدایت کند.
یورگن کلوپ هم مانند زیدان با ماینتس تجربه مربیگری را آغاز کرد، سپس دورتموند را قهرمان بوندسلیگا کرد تا بعد از آن طلسم ۳۰ ساله پسران آنفیلد را بشکند. فوتبال ایران هم گویا راه خودش را در پرورش مربیان پیدا کرده است. یحیی گلمحمدی بعد از تجربههای تلخ و شیرین در لیگ برتر و لیگ آزادگان، ریسک حضور در پرسپولیس را به جان خرید و با کسب نتایج درخشان موفق شد پوکر سرخپوشان پایتخت را به سرانجام برساند. جواد نکونام بعد از تجربه کار با کیروش و صعود با نساجی به لیگ برتر موفق شده از فولاد تیمی درخور و شایسته تحسین بسازد. محمود فکری بعد از سالها دستیاری امیرقلعهنویی و تجربه موفق صعود با نفت مسجد سلیمان، با نساجی مسؤول کشیدن ترمز بالانشینان جدول لیگ برتر شد. فرهاد مجیدی در ۲ جام موفق شد تیمش را نایبقهرمان کند اما با بیمهری مطلق مدیریت استقلال عطای کار در استقلال را به لقایش بخشید.
عبدالله ویسی بعد از قهرمانی لیگ با استقلال خوزستان و صعود به لیگ برتر با شاهین شهرداری بوشهر به پیکان رفت تا با همان سبک خاص خودش این تیم ریشهدار را از ورطه سقوط نجات دهد. محمد ربیعی مربی جوانی است که سوداهای بزرگی در سر دارد. بعد از تجربه موفق با سایپا مهر کرج در لیگ ۳، البدر بندر کنگ و شهرداری اردبیل در لیگ ۲، این مربی جوان امسال موفق شد در ۳۹ سالگی مس رفسنجان را قاطعانه راهی لیگ برتر کند. ربیعی مربی بادرانی بود که در جام حذفی یک بازی درخشان را مقابل نایبقهرمان آسیا انجام داد و حالا باید منتظر هنرنمایی این جوان صاحبسبک در لیگ برتر باشیم. به هر حال اگر میخواهیم فوتبال کشورمان از فوتبال روز دنیا عقب نماند بهتر است به جوانانی مانند ربیعیها که امتحان خود را پس دادهاند اطمینان کنیم تا با دیدن ناگلزمنها حسرت نخوریم.
به این ترتیب مربیان جوان زیادی را در لیگ بیستم روی نیمکت تیمها شاهد خواهیم بود؛ افرادی که اگر مدیریت به آنها اعتماد کند بدون شک موجب پیشرفت فنی فوتبالمان خواهند شد، البته این به معنای کنار زدن مربیان کارکشتهای مثل امیر قلعهنویی و مجید جلالی نیست اما ورود این جوانان موجب میشود آنها برای ماندن در بورس و پیروز شدن سراغ بهتر شدن و علم روز فوتبال جهان بروند و دست آخر برنده این رقابت، فوتبال ایران خواهد شد.
ارسال به دوستان
اخبار
اعتراض رسمی باشگاه استقلال به کنفدراسیون فوتبال آسیا
باشگاه استقلال با ارسال نامهای به AFC اعتراض رسمی خود را به صادر نشدن ویزا برای برخی اعضای این تیم در سفر به قطر اعلام میکند.
به گزارش فارس به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، در پی صادر نشدن ویزا برای سرپرست و برخی اعضای کادر فنی، بازیکنان و تیم رسانهای باشگاه استقلال برای سفر به قطر توسط کشور میزبان، این باشگاه با ارسال نامهای به کنفدراسیون فوتبال آسیا اعتراض رسمی خود را اعلام خواهد کرد.
با توجه به برگزاری متمرکز مسابقات لیگ قهرمانان آسیا در کشور قطر، انتظار میرود فدراسیون فوتبال این کشور همکاری بیشتر و بهتری با باشگاههای شرکتکننده داشته باشد که متاسفانه این اتفاق رخ نداده است.
باشگاه استقلال با همکاری فدراسیون فوتبال ایران در تلاش است هر چه سریعتر ویزای اعضای باقیمانده تیم را دریافت کند تا این افراد هم به اردوی تیم در دوحه قطر اضافه شوند.
***
تعویق رقابتهای فوتبال قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیا
با اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا، رقابتهای قهرمانی نوجوانان و جوانان این قاره به تعویق افتاد.
به گزارش ایسنا به نقل از سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا، جلسه کمیته اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا درباره تورنمنتهای پیش رو برگزار شد و بر این اساس تصمیم گرفته شد رقابتهای قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیا به تعویق افتد و به اوایل سال ۲۰۲۱ موکول شود.
کمیته اجرایی AFC تشخیص داد که بیماری همهگیر بر توانایی AFC در برگزاری مسابقات تأثیر گذاشته است. با توجه به این موضوع و در نظر گرفتن نیاز به اولویتبندی وضعیت رفاهی بازیکنان جوان و همچنین چالشهای سفر و سلامتی، مسابقات قهرمانی زیر۱۶ سال و زیر۱9 سال که قرار بود به ترتیب در کشورهای بحرین و ازبکستان برگزار شود به اوایل سال ۲۰۲۱ موکول شد.
به این ترتیب تیمهای فوتبال ایران نیز که قرار بود در این رقابتها شرکت کنند، باید تمرینات خودشان را پیگیری کنند تا در اوایل سال بعدی میلادی در تاریخ جدیدی که کنفدراسیون فوتبال آسیا ارائه خواهد کرد به میدان بروند.
در حال حاضر تمرکز کنفدراسیون فوتبال آسیا روی رقابتهای فصل جاری لیگ قهرمانان آسیا در
۲ منطقه غرب و شرق است تا این فصل از بازیها که به صورت متمرکز در قطر برگزار میشود به پایان برسد.
پیشتر رقابتهای انتخابی جامجهانی قطر نیز به زمان دیگری در سال آینده موکول شده بود.
***
انتقاد سرپرست پرسپولیس از قطریها
کاروان تیم فوتبال پرسپولیس در حالی راهی دوحه قطر شد که روادید برخی اعضای این تیم صادر نشده است.
به گزارش مهر، کاروان تیم فوتبال پرسپولیس صبح دیروز جمعه در حالی برای برگزاری ادامه رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا راهی کشور قطر شد که روادید مربوط به اعضای کادر فنی و تنی چند از بازیکنان این تیم همچون حامد لک، احسان حسینی و بشار رسن صادر نشد.
همین موضوع باعث اعتراض افشین پیروانی، سرپرست سرخپوشان شد.
وی درباره عدم صدور ویزای تمام اعضای تیم پرسپولیس گفت: قطعا گلایه و اعتراض خود را در کشور قطر به میزبان و همچنین AFC خواهم گفت. آنها وقتی نمیتوانند برای یک تیم ویزا صادر کنند چطور میخواهند سال آینده برای ۳۲ تیم ملی در جامجهانی چنین کاری کنند. این یک هشدار به فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیاست که این شرایط را بررسی کنند.
پیروانی افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تلاش بسیار زیادی از سوی کادر اداری باشگاه و همچنین سفیر ایران در قطر صورت گرفت.
تیم فوتبال پرسپولیس در حالی با چنین شرایطی به قطر رفت که در گروه C رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا با تیمهای الدحیل قطر، التعاون عربستان و الشارجه امارات همگروه است.
سرخپوشان پایتخت پس از ورود به کشور قطر بلافاصله تست کرونا داده و به قرنطینه ۲۴ ساعته رفتند.
ارسال به دوستان
سکون وزنهبرداری در تکاپوی رشتههای المپیکی
بلاتکلیفی وزنهبرداران
فدراسیون وزنهبرداری کمکم باید نگاهش را از بلاتکلیفی فدراسیون جهانی بردارد و خودش دست به کار شود و حداقل برای شانسهای المپیک اردوهایی را برگزار کند.
فدراسیون جهانی وزنهبرداری تاکنون هیچ برنامهای برای آغاز مجدد مسابقات کسب سهمیه المپیک اعلام نکرده و فدراسیون ایران هم به نظر میرسد فعلا عجلهای برای برگزاری اردو حتی برای کسانی که شانس کسب سهمیه المپیک هستند، ندارد. از این رو وزنهبرداران هم هر کدام در شهرهای خود مشغول تمرین هستند. این در حالی است که رشتههایی که در آنها برخورد زیاد است مانند کشتی و تکواندو به تکاپوی برگزاری مجدد اردوهای خود افتادهاند.
اکنون این سوال درباره وزنهبرداری مطرح میشود: آیا فدراسیون وزنهبرداری ایران همچنان باید منتظر فدراسیون جهانی باشد که چه زمانی تصمیم به برگزاری مسابقات میگیرد یا با توجه به در پیش بودن المپیک، میتواند فعلا اردوهایی را برای نفرات شانس کسب سهمیه المپیک، برگزار کند؟
کورش باقری، سرمربی سابق تیم ملی وزنهبرداری در این مورد به ایسنا گفت: سرمربی تیم ملی قطعا در جریان تمرین وزنهبرداران هست اما به نظر من اگر اردوهایی با تعداد کم و در مقاطع کوتاه برای بازآموزی برگزار شود خوب است. البته اولویت قطعا باید سلامتی ورزشکاران باشد و با توجه به پروتکلهایی که وزارت بهداشت اعلام کرده حرکت کنند. باقری در پاسخ به این پرسش که «آیا این مساله که وزنهبرداران مدت زمان زیادی در خانه هستند باعث نمیشود خیلی پیگیر تمریناتشان نشوند»، تاکید کرد: این مساله خیلی در وزنهبرداری مشکلساز نیست اما فدراسیون وزنهبرداری هم باید مانند دیگر فدراسیونها عمل کند. البته باز هم تاکید میکنم سلامت ورزشکاران در اولویت است و پروتکلهای بهداشتی هم حتما باید رعایت شود و با در نظر گرفتن این موارد، اگر بخواهند کاری انجام دهند، این امکان وجود دارد.
او در پاسخ به اینکه «آیا فکر نمیکند این مدت که نه اردو برگزار شده نه مسابقه، فرصت مناسبی بود برای اینکه فدراسیون به مشکلات سالن و تجهیزات رسیدگی کند»، تصریح کرد: بله اما با توجه به شرایط اقتصادی ایران فکر نمیکنم هر مدیری بتواند بهتنهایی از پس این مشکل بربیاید و نیاز به کمک دارد. البته وضعیت امکانات در تیم ملی و استانها قابل بیان نیست و حتما باید برایش فکری شود. در همین تهران خیلی از سالنها بسته شده و سالنهایی که باز هستند نیز وسایل تمرین ندارند و این مساله نیاز به ارزیابی دارد. باقری افزود: به جز مساله کرونا و تمرین، امکانات مساله مهم و بزرگی است که باید رفع شود. البته رفع این مورد تنها متوجه فدراسیون نیست، هر چند که بخش اعظم کار مربوط به فدراسیون میشود اما وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک هم باید کمک کنند. من شنیدهام در اردوی تیم ملی، وقتی بانوان هم تمرین میکنند یا بخشی از تجهیزات را به اردوی جوانان ارسال میکنند، دچار کمبود فاحش تجهیزات میشوند. به هر حال این مشکلی است که باید فورا حل شود.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
راز گردنکشی جانسون برای اروپاییان
محمدحسین مهدویزادگان: منازعه لندن- بروکسل بر سر «برگزیت» به نقطه اوج خود رسیده است! دولت بوریس جانسون تحت تاثیر حمایت و القائات ترامپ، قصد ندارد کمترین امتیازی به اتحادیه اروپایی درباره نقاط حقوقی، شهروندی و اقتصادی مورد اختلاف بدهد. در مقابل، اتحادیه اروپایی نیز به وضوح میداند که اگر با خواستههای غیرقانونی و زیادهخواهانه دولت بوریس جانسون موافقت کند، «برگزیت» تبدیل به یک «الگوی مطلوب» برای کشورهای دیگر عضو این مجموعه خواهد شد. در این صورت، احزاب ملیگرا و مخالف اتحادیه اروپایی قدرت مانور بیشتری در مقابل این مجموعه آسیبدیده و چندتکه پیدا خواهند کرد! ماجرا از زمانی پیچیدهتر شده است که «بوریس جانسون» نخستوزیر انگلیس تصمیم خود مبنی بر «بازنگری در بخشی از توافق اولیه برگزیت» را اعلام کرد! در مقابل، کمیسیون اروپا تا پایان ماه سپتامبر(اوایل مهرماه) به دولت بوریس جانسون فرصت داده است لایحه بازنگری بخشی از تعهدات بریتانیا در قبال موافقت با برگزیت را پس بگیرد، در غیر این صورت «اتحادیه اروپایی از ارجاع پرونده به دادگاه» خودداری نخواهد کرد. تحلیلگران اروپایی معتقدند اقدام اخیر جانسون، به معنای شکست کامل مذاکرات برگزیت و ایجاد بنبست رسمی در این مذاکرات است؛ مذاکراتی که از ابتدا نیز مشخص بود به نتیجه مشخص و توافق دوجانبهای ختم نخواهد شد.
یکی از موضوعاتی که جانسون و مقامات انگلیسی را بشدت آشفته کرده است، مربوط به آینده «ایرلند شمالی» و «اسکاتلند» میشود. جانسون در مقابل نمایندگان مجلس عوام انگلیس مدعی شده است هر گونه اقدامی را برای زنده نگاه داشتن صلح میان ایرلند شمالی و جنوبی انجام میدهد! این در حالی است که بر اساس پروتکل «موافقتنامه جدایی» میان بریتانیا و اتحادیه اروپایی، مرزهای ۲ ایرلند نباید با موانع فیزیکی از یکدیگر جدا شود اما در صورتی که «برگزیت سخت» رخ دهد و انگلیس بدون هیچگونه توافقی از اتحادیه اروپایی جدا شود، امکان ایجاد «مرز سخت» میان ایرلند شمالی و جنوبی وجود خواهد داشت. در این صورت تلاشهای صورت گرفته برای ایجاد صلح میان ۲ ایرلند از بین خواهد رفت و انگیزههای طرفین برای تقابل با یکدیگر افزایش خواهد یافت.
مسأله دیگر، به جدایی اسکاتلند از انگلیس بازمیگردد. مطابق آخرین نظرسنجیهای صورتگرفته در اسکاتلند، 57 درصد ساکنان این منطقه خواستار جدایی از انگلیس (پس از برگزیت) هستند.
دولت بوریس جانسون مدعی است پس از برگزاری همهپرسی سال 2014 میلادی در زمان نخستوزیری دیوید کامرون درباره استقلال اسکاتلند (که با رای منفی ساکنان این منطقه همراه بود)، حداقل تا 100 سال دیگر امکان برگزاری همهپرسی مجدد در این باره وجود ندارد! با این حال مقامات محلی اسکاتلند و اعضای پارلمان آن، که اکثرا ملیگرا و طرفدار استقلال از انگلیس هستند، تاکید دارند «ماهیت انگلیس اروپایی» و «انگلیس مستقل از اتحادیه اروپایی» با یکدیگر تفاوت دارد و اسکاتلندیها حق دارند نسبت خود را با «انگلیس فعلی» مشخص کنند. بسیاری از تحلیلگران انگلیسی بر این باور هستند که تحقق برگزیت، اعم از «برگزیت سخت» یا «برگزیت نرم»، هر دو
برای لندن عواقب و تبعات سختی خواهد داشت که «تشدید میل استقلالطلبی در ایرلند و اسکاتلند» حداقلیترین آنهاست.
نکته دیگر اینکه نباید از نقش بازیگر پشتپرده این منازعه، یعنی «دولت ترامپ» گذشت! ترامپ و همراهانش از ابتدا طرفدار «برگزیت سخت» بودهاند و سعی دارند «استقلال انگلیس از اتحادیه اروپایی» را به یک الگو برای دیگر بازیگران این مجموعه تبدیل کنند. ترامپ بارها به کشورهای اروپایی پیام داده است که از اتحادیه اروپایی جدا شده و پس از تبدیل شدن به یک «کشور مستقل»، به تقویت «روابط دوجانبه اقتصادی و سیاسی» خود با آمریکا بپردازند. حتی ترامپ یک بار در جریان سفر امانوئل مکرون، رئیسجمهور فرانسه به واشنگتن چنین پیشنهاد مشخصی را به او داد!
ترامپ از بوریس جانسون خواسته است با تعیین «ضربالاجلهای غیرقابل تمدید» و «بیان خواستههای فراقانونی و تحقق نیافتنی» در مذاکره با هیات تعیین شده از سوی اتحادیه اروپایی، مذاکرات را به شکست کشانده و «برگزیت سخت» را محقق کند. رئیس جمهور آمریکا به دولت انگلیس وعده داده است طی یک سال پس از «خروج بدون توافق انگلیس»، آمریکا به اصلیترین حامی اقتصادی لندن تبدیل شود و ضمن گسترش مبادلات دوجانبه خود و انگلیس، «برگزیت سخت» را از یک «تصور نامطلوب» به یک «عینیت مطلوب» برای شهروندان انگلیسی و اروپایی تبدیل کند! جانسون نیز کلیت این بازی را پذیرفته است. با این حال، به نظر میرسد زوج ترامپ- جانسون، هنوز بسیاری از موانع احتمالی در مسیر پیشبرد نهایی این نقشه مشترک را در نظر نگرفته و محاسبه نکردهاند! فراتر از آن، اکنون سرنوشت جانسون کاملا به ترامپ و بقای وی در کاخ سفید گره خورده است! بدون شک «شکست ترامپ در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا» یا حتی «تضعیف موقعیت ترامپ در کاخ سفید درصورت پیروزی احتمالی در انتخابات»، هر دو کابوسی سخت برای نخستوزیر بیاراده انگلیس محسوب میشود. در این صورت بوریس جانسون چارهای جز اسبابکشی زودهنگام از خانه شماره 10 خیابان داونینگ نخواهد داشت.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|