|
سفر نماینده آمریکا در امور افغانستان به پاکستان
زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه آمریکا در امور افغانستان دیروز به پاکستان سفر کرد. خلیلزاد در این سفر، دیدار و نشستهایی با مقامات مهم سیاسی و نظامی اسلامآباد برگزار خواهد کرد. به گفته برخی منابع، مراحل بعدی روند صلح افغانستان در این جلسات مورد بحث قرار خواهد گرفت و خلیلزاد با مقامات پاکستان درباره روند آشتی در افغانستان رایزنی خواهد کرد.
ارسال به دوستان
تأکید دوباره ترامپ بر مجازات اعدام برای ضارب ۲ افسر پلیس لسآنجلس
پرزیدنت اعدام
ترامپ در جمع هواداران خود تاکید کرد انتخابات امسال را میبرد و از مذاکره برای یک دوره دیگر (دوره سوم) صحبت کرد
گروه بینالملل: رئیسجمهور نفرت، دروغ، زنستیزی، شکستهای دیپلماتیک، ترور، سوءمدیریت، فلاکت کرونا، هرجومرج سیاسی، رکورد رکود، نژادپرستی، جنایات بینالمللی و شورش داخلی حالا میخواهد جنون قدرت خود را معطوف به یک زمینه دیگر هم کند و تاریخساز شود: نخستین رئیسجمهور آمریکایی پس از فرانکلین روزولت که بیش از 2 دوره متوالی در کاخ سفید باقی میماند.
به گزارش «وطن امروز»، مساله اینجاست که دونالد ترامپ در حالی دم از لابی با کنگره برای 3 دورهای شدن ریاستجمهوریاش میزند که هنوز در دور اول به سر میبرد و برای رد شدن از سد بلند انتخابات سوم نوامبر کار دشواری در پیش دارد.
جالب اینکه برای این مهم، ترامپ سیاستی کاملا متناقض به منظور رای جمع کردن در پیش گرفته: از یک طرف زدن بر طبل اعدام، سرکوب و راه انداختن جنگی تمامعیار علیه آزادی بیان و حقوق اقلیتها و از طرف دیگر داعیهداری نظم و قانون که منجر به افزایش شکاف اجتماعی در آمریکا شده است.
یک ماه و نیم پیش بود که تارنمای بیزنس اینسایدر در گزارشی از انگیزههای دیوانهوار دولت ترامپ برای بازگرداندن قانون فدرال سختگیرانه افزایش مجازات اعدام خبر داد. این قانون اگر چه توسط سلف جمهوریخواه او یعنی جورج بوش پسر پیشنهاد شده بود اما طی 4 دوره ریاستجمهوری بوش و اوباما به مدت 16 سال خاک میخورد تا اینکه ناگهان دیوانه کاخ سفید از قفس پرید.
بر اساس این گزارش، ایالات متحده با وجود همه ادعاهای حقوق بشریاش و تنها حکومتی که سابقه راه انداختن جنگهای خونین بینالمللی با ادعای حفظ حقوق بشر داشته است، هنوز در دنیای غرب به عنوان جهنم اعدامها شناخته میشود و 19 ایالت از 50 ایالت آن هنوز اجازه دارند با حکم فدرال و با تشخیص خودشان و بدون نیاز به تایید دستگاه دادگستری مرکزی در واشنگتن، مجرمان را اعدام کنند.
البته نباید این موضوع را نادیده انگاشت که احیای مجازات اعدام با حکم فدرال در سال 2014 و در دوره اوباما بود که مورد بررسی قرار گرفت. آخرین زندانیای که با این حکم فدرال در آمریکا مجازات شد، کهنهسرباز سیاهپوست لوئیس جونز جونیور بود که سال 2003 پیش از توقف قانون مزبور اعدام شد. دولت ترامپ از 2 ماه پیش و در آستانه انتخابات ریاستجمهوری حکم فدرال اعدام 5 زندانی دیگر را اجرا کرد که 3 تن از این زندانیان بیش از 30 سال پیش مرتکب جرم شده بودند.
این موضوع اتفاقی نیست، چرا که احیای حکم اعدام یکی از شعارهای معروف انتخابات 4 سال پیش ترامپ بود که محافظهکاران تندرو تا همین اواخر به خاطر انجام نشدن این وعده از او انتقاد میکردند. حالا اما پرزیدنت اعدام خود را به عنوان یک جلاد حرفهای مطرح میکند و فقط ظرف یک هفته 3 بار دستورهایی در رابطه با ضروری بودن اجرای حکم مرگ مجرمان مختلف از جمله ضارب 2 معاون پلیس لسآنجلس را توئیت کرده است.
* اصرار ترامپ بر اعدام ضارب نیروهای پلیس آمریکا
رئیسجمهور آمریکا طی ۲ روز گذشته ۳ مرتبه خواستار اعدام ضارب پلیس آمریکا شده است. ترامپ که تاکنون در مقابل خشونت پلیس علیه معترضان سکوت کرده و حتی در برخی موارد رویکرد حمایت محض از پلیس و خشونتهای آن داشته است، علاوه بر انتشار ۲ توئیت با محتوای درخواست اعدام و شدیدترین مجازات برای ضارب مسلحی که به ۲ افسر پلیس شلیک کرده بود، بامداد دوشنبه در سخنرانی در لاس وگاس صراحتا گفت: «ما باور داریم که اگر شما افسر پلیس را بکشید، باید با مجازات اعدام تنبیه شوید». یکشنبه این هفته یک مرد مسلح با شلیک به ۲ افسر پلیس که در خودروی خود مستقر بودند جراحات زیادی به آنها وارد کرد به نحوی که حال هر دو وخیم گزارش شده است. ترامپ همچنین در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از بایدن گفت: «برنامه بایدن [برای آمریکا] صلح و زندگی کردن با تروریستهای داخلی است و برنامه من بازداشت تروریستهای داخلی است». او همچنین بار دیگر با اشاره به بمبگذاری ماراتن بوستون که در زمان اوباما اتفاق افتاده بود خواهان مجازات اعدام برای عامل این بمبگذاری شد. این در حالی است که دادگاه تجدیدنظر حکم اعدام را لغو کرده بود. هیأت منصفه دادگاه تجدید نظر آمریکا ماه گذشته با لغو حکم اعدام جوهر سارنایف، خواستار محاکمه مجدد بمبگذار ۲۷ ساله بوستون شد.
* ترامپ دوباره از ۳ دورهای شدن ریاستجمهوریاش گفت!
با چنین عملکرد وحشتناکی او حالا دیگر ابایی از علنی ساختن جنون قدرت خود ندارد. 2 سال پیش بود که ترامپ شایعاتی را که میگفتند او به دنبال اضافه کردن متممی به قانون است تا بتواند بیشتر از 8 سال در کاخ سفید حضور داشته باشد، رد کرده بود. با این حال همان زمان او از اقدام شی جین پینگ، رئیسجمهور چین، به دلیل اینکه محدودیت دوره ریاستجمهوری را در کشورش لغو کرده بود، ستایش کرد.
مایکل کوهن، وکیل سابق ترامپ هفته گذشته در گفتوگو با سیانان نسبت به جدی بودن انگیزه او برای ریاستجمهوری 3 دورهای هشدار داد.
کوهن با تاکید بر اینکه ترامپ برای تبدیلشدن به یک دیکتاتور شوخی ندارد، گفت: «اگر او برنده شود، از روز اول به طور خودکار به این فکر خواهد کرد که چگونه میتواند قانون اساسی را برای دوره سوم [ریاستجمهوری] و سپس دوره چهارم تمدید کند».
با چنین فاشگوییهایی، ترامپ دیگر دلیلی نمیبیند که این راز سیاه را پنهان کند. او این هفته برای دومین بار متوالی در یک ماه در یک گردهمایی انتخاباتی از تمایلش برای مذاکره درباره شرکت در سومین دوره انتخابات ریاستجمهوری سخن گفت.
او یکشنبه گذشته هم در جمع هوادارانش که بدون ماسک و فاصلهگذاری اجتماعی در فرودگاه «میندن تاهوئه» در ایالت نوادا حاضر شده بودند، این ادعا را تکرار کرد.
متمم ۲۲ قانون اساسی ایالات متحده مصوبه ۱۹۵۱ میگوید رئیسجمهور نمیتواند بیشتر از 2 دوره در این مقام بماند. برای تغییر این قانون ترامپ به رای دوسوم اعضای هر 2 مجلس نمایندگان و سنا نیاز دارد. راه دیگر برای تغییر قانون این است که دوسوم ایالتهای آمریکا درخواستی را مطرح کنند و سهچهارم از ایالات هم به آن رای بدهند.
ارسال به دوستان
نخست وزیر مکلف لبنان از معرفی کابینه پیشنهادی به رئیسجمهور امتناع کرد
لبنان همچنان در وضعیت بیدولتی
در حالی که مطابق اخبار قبلی انتظار میرفت مصطفی ادیب، نخستوزیر مکلف لبنان دیروز ساختار جدید دولت و کابینه را به میشل عون، رئیسجمهور لبنان معرفی کند اما منابع خبری اعلام کردند با وجود دیدار 2 طرف در کاخ ریاستجمهوری اما در این دیدار ساختار دولت جدید ارائه نشد. قرار بود عون به عنوان شریک ادیب در فرآیند تشکیل کابینه، نظر خود در رابطه با اسامی وزیران پیشنهادی را اعلام کند. بر همین اساس مصطفی ادیب، نخستوزیر مکلف لبنان در سخنانی گفت با میشل عون، رئیسجمهوری کشورش برای گفتوگوی بیشتر درباره تشکیل دولت دیدار کرده است. یک منبع لبنانی یکشنبه گفته بود احتمال میرود مصطفی ادیب طرح تشکیل دولت را دوشنبه به میشل عون تحویل دهد.
* نقش المستقبل در چینش کابینه
در همین ارتباط پایگاه خبری النشره لبنان در گزارشی به زمزمههای پشتپرده در محافل سیاسی لبنان و نقش افرادی غیر از نخستوزیر مکلف در تعیین اعضا اشاره کرد و نوشت شواهد حاکی از این است کسی که دولت این کشور را تشکیل داده و اسامی مختلف را برای مصطفی ادیب، نخستوزیر جدید این کشور مشخص میکند، عزمی میقاتی است که هماهنگیهای لازم را با مصطفی ادیب و سعد حریری، نخستوزیر سابق لبنان دنبال میکند. همچنین گفته میشود سعد حریری همچنان تلاش میکند «جو صدی» یک کارشناس مسائل مالی ارتدکس مذهب را به سمت معاونت نخستوزیر انتخاب کند. جو صدی پسر همسر روبر غانم، نماینده فقید پارلمان لبنان بود و گفته میشود متمایل به المستقبل است. یکی دیگر از اسامی که حریری به دنبال گنجاندن وی در کابینه لبنان است، جو عیسیالخوری است که یکی از مشاوران نجیب میقاتی، نخستوزیر اسبق لبنان بوده است. النشره میافزاید در شرایطی که تحولات به این ترتیب ادامه پیدا کند، دولت آینده دولتی متشکل از 2 جریان عمده تسنن شامل المستقبل و العزم خواهد بود. این 2 گروه تلاش دارند مخالفان خود را کنار بزنند و جریانهای شیعه و مسیحیان مارونی را از قدرت خارج کنند و عناصر مسیحی نزدیک به خود را با فشار امانوئل ماکرون، رئیسجمهور لبنان روی کار بیاورند. این مقاله میافزاید در شرایطی که شیعیان نیز رویکردی مانند مارونیها را در پیش بگیرند، ممکن است در دولت آینده حضور نداشته باشند که در این صورت دولت شکننده خواهد بود و آنها با هر اتفاقی میتوانند دولت را در اختیار بگیرند و قواعد بازی را تغییر دهند. در حال حاضر تعیین عیسیالخوری تحریکاتی را در میان مارونیها ایجاد کرده و لحن تند بشاره پطرس الراعی ضدشیعیان نیز نمیتواند به صلح در میان گروههای سیاسی لبنان کمک کند. در این شرایط باید دید روند تحولات لبنان به کدام سمت میرود و سرنوشت پیشنهاد ارائهشده درباره تشکیل دولت کوچک متشکل از عناصر مستقل که به معنی کاستن از اختیارات رئیسجمهور است، چه خواهد شد؟
ارسال به دوستان
نخستوزیر عراق روز گذشته تغییرات مهمی را در مناصب اقتصادی و تجارت خارجی این کشور اعمال کرد
تغییرات گسترده در دستگاههای مالی و اقتصادی عراق
گروه بینالملل: مصطفی الکاظمی، نخستوزیر عراق که با شعار مبارزه با فساد فعالیت خود را آغاز کرده بود، پس از تغییرات گسترده در ابتدای کار دولت در پستهای ارشد امنیتی و نظامی، دیروز در بخشهای مهم مالی و اقتصادی دست به تغییر و تحول و انتصاب افراد جدیدی زد و شماری از مقامهای این بخشها را برکنار کرد. به گزارش «وطن امروز»، مهمترین این تغییرات مربوط به برکناری «علی العلاق» رئیس بانک مرکزی است که در 6 سال گذشته ریاست مهمترین نهاد پولی و مالی این کشور را برعهده داشته است. کاظمی در حکمی «مصطفی غالب» مدیرکل پیشین امور حقوقی بانک مرکزی را به عنوان رئیس جدید این بانک انتخاب کرد. نخستوزیر عراق همچنین «سهی داوود الیاس النجار» را به عنوان رئیس «هیأت ملی سرمایهگذاری»، مهمترین نهاد سیاستگذاری سرمایهگذاری این کشور منصوب کرد. در میان انتصابها «سالم جواد عبدالهادی چلبی» هم به عنوان رئیس «بانک تجارت» این کشور منصوب شد که مهمترین بانک دولتی عراق برای گشایش اعتبارات با خارج از کشور است. مطابق احکام جدید کاظمی، «حسن حلبوص حمزه» به عنوان رئیس «هیأت اسناد مالی» عراق انتخاب شده است. نخستوزیر عراق همچنین در برخی از نهادهای خدماتی و اطلاعاتی نیز تغییراتی اعمال کرد که طی آن «منهل عزیز رئوف الحبوبی» به عنوان شهردار بغداد، «خالد العبیدی» وزیر پیشین دفاع به عنوان مسؤول امور عملیات در سازمان اطلاعات عراق، «سامی المسعودی» به عنوان رئیس «هیأت حج و عمره» و «علا جواد حمید» به عنوان رئیس «کمیته مبارزه با فساد اداری و مالی» این کشور برگزیده شدند.
* انتقاد از یکجانبهگرایی اقتصادی کاظمی
تغییرات در مناصب اقتصادی و تجاری از سوی نخستوزیر عراق در حالی صورت گرفته است که کاظمی در داخل کشور به دلیل رویکردهایش در عدم موازنه در همکاری با کشورها با انتقادات جدی روبهرو است. در همین ارتباط «محمد البلداوی» نماینده ائتلاف «الفتح» در پارلمان عراق بشدت از شرکتهای آمریکایی که در این کشور فعالیت دارند، انتقاد کرد. البلداوی به پایگاه خبری «المعلومه» گفت: این شرکتها، با عراق قرارداد امضا میکنند ولی آن را تحویل پیمانکار ثانویه میدهند و به همین دلیل، هیچ نتیجهای حاصل نمیشود. این نماینده عراقی با بیان اینکه اینگونه قراردادها ارزشی ندارد، از دولت و وزرای عراقی خواست به دنبال شرکتهای معتبر جهانی باشند که دستاورد واقعی داشتهاند و بتوانند به ملت عراق خدمات بدهند. در همین ارتباط، «صباح العکیلی» نماینده ائتلاف سائرون از تمدید قراردادهای دولت این کشور با شرکتهای آمریکایی انتقاد کرد و گفت: «همه، معاهده چین و عراق را برای پیشرفت کشور، ایجاد زیرساخت و سرمایهگذاری به فال نیک گرفته بودند». العکیلی خاطرنشان کرد، در عراق به طرف چینی اجازه داده نمیشود بازسازی را آغاز کند اما دولت در پی تمدید قرارداد با شرکتهای آمریکایی است و این «امید ما را برای اجرای معاهده چین توسط دولت کاظمی، بر باد داده است».
ارسال به دوستان
دور دنیا
افشاگری مدیر نتفلیکس درباره صدامک سعودی
مدیر شرکت پخش آنلاین فیلم و سریال «نتفلیکس» فاش کرد که عربستان در برابر حذف ویدئویی انتقادی از ولیعهد سعودی، اجازه پخش فیلمهایی با محتوای جنسی و منافی عفت را داد.
رید هستینگز، مدیر شرکت پخش آنلاین فیلم و سریال «نتفلیکس» در گفتوگو با شبکه تلویزیونی سیانان آمریکا فاش کرد که عربستان در مقابل حذف ویدئویی علیه محمد بنسلمان، ولیعهد عربستان که در آن به دلیل قتل جمال خاشقجی، روزنامهنگار سعودی مورد انتقاد قرار گرفته بود، اجازه داد فیلمهایی با محتوای آموزشی جنسی پخش شود. هستینگز اعلام کرد سال گذشته میلادی تحت فشار مقامات سعودی بخشی از برنامه «پاتریوت آکت» را حذف کرد.
وی در ادامه تصریح کرد: ما هم به جای آن محتوای دیگری را در نتفلیکس عربستان سعودی قرار دادیم؛ مانند برنامههایی که در اختیار کاربران سعودی قرار گرفت. مدیر نتفلیکس گفت: این اقدام براحتی صورت نگرفت و نگرانیهایی در این زمینه وجود داشت ولی چنین اقدامی در کشوری مانند عربستان «گام خوبی(!)» بوده است.
در برنامه فکاهی «پاتریوت آکت» که توسط حسن منهاج، کمدین آمریکایی اجرا میشد، قتل جمال خاشقجی و سیاستهای محمد بنسلمان و همچنین تهاجم نظامی ائتلاف تحت رهبری ریاض به یمن مورد نقد قرار میگرفت. منهاج در این برنامه که به درخواست سعودیها حذف شده است به صراحت میگفت: زمان بازنگری در روابط با عربستان سعودی فرا رسیده است. وی همچنین رویکرد جنگ یمن را بزرگترین فاجعه در عصر بنسلمان توصیف کرد. مقامات سعودی تصمیم گرفتند برنامه پاتریوت آکت را به اتهام نقض قانون جرائم سایبری در عربستان حذف کنند.
***
وعده موج سوم انقلابهای عربی
منصف المرزوقی، رئیسجمهور سابق تونس تأکید کرد توافقنامههای عادیسازی روابط که برخی رژیمهای استبدادی با رژیم صهیونیستی امضا کردهاند، در آینده از بین خواهد رفت. المرزوقی با اشاره به اینکه موج سوم انقلابهای عربی در راه است، گفت: همان دلایلی که باعث ایجاد موج دوم انقلاب عربی در سودان، عراق و لبنان پس از موج اول انقلاب در این کشورها شد، هنوز هم وجود دارد بویژه اینکه فساد، استبداد، سرکوبگری، فقر و عدم اقدام رژیمهای استبدادی به اجرای اصلاحات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و آشتی با ملتها همچنان ادامه دارد. رئیسجمهور سابق تونس پیشتر نیز پیشبینی کرده بود موجهای جدید انقلابهای عربی در راه است و این بار این موج انقلابها از الجزایر و سودان فراتر رفته و به عربستان سعودی و دیگر کشورها خواهد رسید.
***
آمار2000 روز جنایات عربستان در یمن
مرکز حقوق بشری «عینالانسانیه» آمار جنایتهای ائتلاف سعودی طی ۲۰۰۰ روز حمله مستمر به یمن را منتشر کرد. بر اساس گزارش شبکه «المسیره»، این مرکز اعلام کرد: تعداد شهدا و مجروحان در این مدت به ۴۳ هزار و ۱۸۱ نفر رسیده است. تعداد شهدا ۱۶ هزار و ۹۷۸ نفر است که در میان آنها ۳ هزار و ۷۹۰ کودک و ۲ هزار و ۳۸۱ زن وجود دارد. همچنین در بین مجروحان ۴ هزار و ۸۹ کودک و ۲ هزار و ۷۸۰ زن دیده میشود. بر اساس این گزارش، تعداد تأسیسات و مراکز تخریب شده و آسیب دیده به ۹ هزار و ۱۳۵ عدد رسیده است. حملات ائتلاف سعودی باعث نابودی یا وارد کردن خسارت به ۱۵ فرودگاه، ۱۶ بندر، ۳۰۴ نیروگاه و ژنراتور برق و ۵۴۷ شبکه ارتباطی شده است و تعداد تأسیسات تخریب شده و آسیبدیده به ۹ هزار و ۱۳۵ عدد رسیده است. جنگندههای ائتلاف سعودی ۲ هزار و ۹۸ انبار و شبکه آبرسانی و ۱۹۶۵ مرکز دولتی و ۲۲۰۰ جاده و پل را عمدا هدف گرفتهاند. تعداد منازل خسارت دیده و نابودشده به خاطر حملات به ۵۶۵ هزار و ۹۷۳ عدد، تعداد مراکز خدماتی به ۵۷۶ هزار و ۵۲۸ عدد و تعداد مراکز دانشگاهی آسیبدیده به ۱۷۶ هزار عدد رسیده و این حملات همچنین ۱۳۷۵ مسجد، ۳۵۶ مرکز گردشگری و ۳۸۹ بیمارستان و مرکز درمانی را تخریب کرده است. مرکز عینالانسانیه تأکید کرد، ائتلاف سعودی ۱۰۹۵ مدرسه و مرکز آموزشی و ۶۷۳۲ زمین زراعی، ۱۳۲ مرکز ورزشی، ۲۴۴ مرکز باستانی و ۴۷ مرکز رسانهای را به عمد هدف گرفته است. همچنین در این حملات، ۲۲ هزار و ۴۰۴ مرکز اقتصادی، ۳۹۳ کارخانه، ۲۸۶ کامیون سوخت، ۱۱ هزار و ۲۲۷ مرکز تجاری و ۴۰۷ مرغداری و دامداری نابود شده یا آسیب دیدهاند. در پایان بیانیه این مرکز اعلام شده، جنگندههای ائتلاف سعودی عمدا ۶ هزار و ۸۹۹ وسیله نقلیه، ۴۶۳ هزار قایق صید، ۸۸۴ انبار غذا، ۳۹۱ ایستگاه سوخت، ۶۷۲ بازار و ۷۸۳ کامیون حامل غذا را هدف گرفتهاند. جنگ علیه یمن از مارس سال ۲۰۱۵ به بهانه آنچه بازگرداندن «دولت قانونی» نامیده شد، آغاز شد و هنوز ادامه دارد.
***
امروز برگزار میشود
مراسم امضای توافق عادیسازی روابط امارات و رژیم صهیونیستی
مراسم امضای توافق عادیسازی روابط امارات عربی متحده با رژیم صهیونیستی امروز با حضور «دونالد ترامپ» رئیسجمهوری آمریکا، «عبدالله بنزاید آلنهیان» وزیر خارجه امارات و «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی و مقامات ارشد کاخ سفید در واشنگتن برگزار میشود. علاوه بر این، عبداللطیف الزیانی، وزیر خارجه بحرین هم به عنوان میهمان در این مراسم حضور خواهد داشت. در این بین استقبال سرد اتحادیه اروپایی از این مراسم بیشتر از هر موضوع دیگری مورد توجه قرار گرفت. مطابق اخبار رسمی وزیر خارجه مجارستان تنها نماینده دیپلماتیک اتحادیه اروپایی خواهد بود که در این مراسم شرکت خواهد کرد.
ارسال به دوستان
نخستوزیر جدید ژاپن معرفی شد
یوشی به جای آبه
پس از چند هفته بلاتکلیفی یوشی هیده سوگا، دبیر اول کابینه ژاپن و متحد قدیمی آبه شینزو، دیروز در رایگیری حزب لیبرال- دموکرات (حزب حاکم) این کشور توانست اکثریت آرا را به خود اختصاص دهد و از این هفته به عنوان جانشین آبه و نخستوزیر جدید ژاپن فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
قرار است اواخر هفته جلسهای در پارلمان به منظور برگزاری نشست رای اعتماد به سوگا برگزار شود و در این جلسه وی رسما پست نخستوزیری ژاپن را به دست خواهد آورد.
یوشی 7۲ ساله که فرزند یک کشاورز ساده بوده، اعلام کرده سیاستهای اقتصادی و بینالمللی آبه را ادامه خواهد داد. وی اکثریت 394 رای حزب لیبرال- دموکرات را به خود اختصاص داد. ان اچ کی نیز پیش از رایگیری پیشبینی کرده بود یوشی 70 درصد رای اعضای پارلمان را به خود اختصاص خواهد داد. یوشی روز شنبه اعلام کرده بود به دنبال ترویج دموکراسی و افزایش ارتباطات با کشورهای آسیایی مانند چین و کرهجنوبی است. وی همچنین گفته بود که قصد تشکیل دولت موقت را ندارد. دست راست آبه شینزو، در مصاحبه با کیودو نیوز در اواسط شهریور گفت واکنش به ویروس کرونا اولویت اصلی دولت بعد خواهد بود. یوشی در این مصاحبه گفت: دولت بعدی نباید یک دولت موقت باشد. رهبر بعدی باید با اعتماد به نفس وظایف خود را انجام داده و مسؤولیت را به مردم واگذار کند. یوشی سال 1948 به دنیا آمد و برخلاف آبه که فرزند یک وزیر خارجه و نوه نخستوزیر ژاپن به شمار میرفت، یک سیاستمدار خودساخته به شمار میرود. وی فرزند یک کشاورز و معلم در یوزاوا، شهری در حومه آکیتا بود که با وجود عدم پیشینه سیاسی اکنون در آستانه در اختیار گرفتن مدیریت سومین اقتصاد برتر دنیاست. یوشی به دانشگاه «هوسی» در توکیو رفت، زیرا این مرکز آموزشی هزینه کمتری نسبت به مراکز دیگر دریافت میکرد و همزمان برای پرداخت مخارج خود در یک کارخانه مشغول کار شد و سال 1973 در رشته حقوق فارغالتحصیل شد. شغل او در زمینه سیاست از سال 1987 آغاز شد و با حضور در شورای شهر یوکوهاما به «شهردار در سایه» مشهور شد. برخی کارشناسان معتقدند عملکرد یوشی در خروج ژاپن از رکود پس از شیوع کرونا قابل توجه بوده و او حتی بهتر از آبه توانایی ارتباط با رایدهندگان ژاپنی را دارد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|