|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
گزارش «وطن امروز» از سریال بوم و بانو که با وجود خوش ساخت بودن آنطور که باید دیده نمیشود
تاوان کنداکتور بد
گروه فرهنگ و هنر: سریال «بوم و بانو» جدیدترین ساخته سعید سلطانی چند روز است به عنوان سریال ویژه ماه محرم روی آنتن شبکه ۲ سیما رفته است، این مجموعه از آن دسته سریالهایی است که همزمان با پخش از شبکه ۲، مراحل تصویربرداری را پشت سر میگذارد. تصویربرداری سریال بوم و بانو در شهرک سینمایی غزالی نیمه دوم سال ۹۸ آغاز شد. سعید سلطانی که سریالهای پرمخاطبی چون «پس از باران» و سهگانه «ستایش» را در کارنامه کاری خود دارد امیدوار است با پشتوانه و تجربه بالای خود، موفقیتهایش را در سریال تاریخی و عاشقانه «بوم و بانو» تکرار کند که باید گفت تا اینجای کار که چند قسمت از سریال روی آنتن رفته، این مجموعه آنچنان که باید مورد توجه قرار نگرفته است. این موضوع خیلی به کیفیت سریال به لحاظ فرم و محتوا بازنمیگردد و آن را باید از ۲ جنبه دیگر مورد بررسی قرار داد. جنبه نخست به پخش این سریال تاریخی از شبکه ۲ سیما بازمیگردد؛ شبکه ۲ سیما چند سالی است در آمار ارائه شده از نظرسنجیها جزو کممخاطبترین شبکههای سراسری محسوب میشود و اگر از این شبکه قدیمی، برنامههایی چون «محله گل و بلبل» و «کلاه قرمزی» را بگیریم، به واقع باید گفت این شبکه جز این دو برنامه و چند سریال طی سالهای اخیر حرفی برای گفتن در جذب مخاطب نداشته است که به طور حتم تجزیه و تحلیل این موضوع یک آسیبشناسی مفصل را میطلبد که پرداختن به آن در این مقال نمیگنجد. به هر حال بنا به دلایلی که گفته شد، معمولا شبکه ۲ سیما به طور معمول جزو چند انتخاب اول مخاطبان نیست، مگر آنکه برنامهای خاص یا سریالی مشخص را عده محدودی از مخاطبان دنبال کنند. باید گفت تولید و پخش سریالی پرهزینه و تاریخی در شبکهای کمرمق یک ریسک بزرگ برای سازندگان سریال محسوب میشود که آنطور که تا به امروز از شواهد امر بر میآید این ریسک سازندگان سریال جواب نداده است و شاید سازندگان سریال «بوم و بانو» همچنان امیدوارند که این مجموعه همانند سریال «پدر» موجب بالاآمدن شبکه دوم سیما در نظرسنجیها شود. اما جنبه دومی که درباره پخش سریال «بوم و بانو» از شبکه دوم سیما باید به آن توجه داشت، کنداکتور این شبکه است، سریال «بوم و بانو» طبق روال اشتباه و قدیمی شبکه در حدفاصل ۲ بخش خبری مهم سیما پخش میشود و تلاقی این ساعت از شبکه با برنامههای پرمخاطب سایر شبکهها، کار را برای دیده شدن «بوم و بانو» سختتر میکند. میطلبد مدیران شبکه ۲ سیما در این باره تابوشکنی کنند و با یک برنامهریزی مدون در ساختار کنداکتور خود از شیب سقوط شبکه ۲ بکاهند. در مجموع باید گفت، سریال «بوم و بانو» به کارگردانی یکی از موفقترین کارگردانان تلویزیون در جذب مخاطب و با هزینههای گزاف یک سریال خوشساخت تاریخی محسوب میشود که متاسفانه این مجموعه تاریخی قربانی بدسلیقگی مدیران برای پخش در یکی از کممخاطبترین شبکههای سراسری شده است. مسلما اگر این سریال با همین کیفیت در کنداکتور پخش سریال شبکههای یک و ۳ روی آنتن میرفت، شاهد اتفاقات بهتری برای این سریال بودیم.
اما درباره سریال «بوم و بانو» باید گفت، سعید سلطانی که علاوه بر «ستایش»، تجربه ساخت سریالهای تاریخی چون «پس از باران» و «خانهای در تاریکی» را در کارنامه هنریاش دارد، باز هم سراغ بخشی از تاریخ ایران رفته و روایتگر قصهای تاریخی در «بوم و بانو» شده است. سریال تاریخی «بوم و بانو» مقطع دوره پهلوی را به نمایش میگذارد و کاری در حوزه تاریخ معاصر به شمار میآید. این مجموعه به نویسندگی شعله شریعتی و اعظم بهروز روایتگر داستانی عاشقانه و تاریخی است که آن را میتوان تلاقی عشق و سیاست و دین دانست، آن هم در جامعهای که قصد دارد از سنت به مدرنیسم، طی طریق کرده و در این مسیر کشور با فراز و نشیبهای بسیاری همراه میشود. قصههای سریال بوم و بانو، غیرواقعی است و لوکیشنهای این سریال، فقط منحصر به شهرک سینمایی غزالی نیست و بیش از ۱۵۰ لوکیشن داشته است. این مجموعه که روایتگر بخشی از تاریخ معاصر ایران است در لوکیشنهایی فیلمبرداری شده که یادآور لوکیشنهای برخی سریالهای سالهای اخیر رسانه ملی است. سریال «بوم و بانو» با داستانی ملتهب درباره کشف حجاب و ممنوعیت عزاداری برای حضرت اباعبدالله(ع) ساخته شده است. در این سریال، مهدی احمدی، مسعود رایگان، بهنام تشکر، فریبا متخصص و ساغر قناعت نقشآفرینی میکنند. مسعود رایگان از هنرپیشههای باسابقه سینما و تلویزیون، در نقش تیمسار افشار، از نظامیهای زمان پهلوی، حضور دارد. بهنام تشکر نیز از دیگر هنرپیشههای سریال بوم و بانو است که در نقش سرهنگ سپنتا حضور دارد. ساغر قناعت نیز نقش اول سریال «بوم و بانو» است که او را با فیلم سینمایی مالاریا ساخته پرویز شهبازی و جشن دلتنگی به کارگردانی پوریا آذربایجانی دیده بودیم. ساغر قناعت در سریال بوم و بانو در نخستین حضور تلویزیونی خود تا به این قسمت که روی آنتن رفته است، بخوبی توانسته از پس نقش خود برآید. در خلاصه داستان سریال آمده است: در ایامی که عشق رهروان محرم به مسلخ برده میشود و شورشان به یغما میرود، عشقی بیآلایش سر بر میآورد که در دل توفان بلایای زمانه به ابتلا کشیده میشود و در سایه تزویر و فریب بدخواهان تا مرز نابودی میرود اما در واپسین لحظات، چون سیمرغی از میان خاکستر برمیخیزد.
اما بهرنگ ملکمحمدی، مدیر گروه فیلم و سریال شبکه 2 سیما درباره روند ساخت سریال «بوم و بانو» گفته است: زمانی که در مدیریت فیلم و سریال سیما فیلم فعالیتم را آغاز کردم، سریال «بوم و بانو» در شورای سریالهای الف ویژه بررسی میشد. همان زمان وقتی طرح را خواندم از قصه خوشم آمد؛ درام عاشقانهای که در دوران پهلوی اول اتفاق میافتد و افت و خیزهای پرکششی دارد که برایم جذاب بود. در نهایت قسمت این شد که به شبکه 2 بیایم و
2-3 ماه آخر کار را تا به امروز همراهی کنم.
وی در پاسخ به این پرسش که داستان «بوم و بانو» تا چه اندازه با واقعیتهای تاریخی نزدیکی و انطباق دارد؟ توضیح داد: تعهد این سریال به تاریخ بسیار زیاد است. وقایع اجتماعی که در بستر این داستان اتفاق میافتد بسیار مبتنی بر تاریخ معاصر است؛ از کشف حجاب گرفته تا تجدد غربی که با دیکتاتوری رضا شاه وارد ایران میشود و نکته پررنگ کار هم ممنوعیت عزاداری برای اباعبدالله(ع) در این دوران است.
وی همچنین در توضیح نام سریال «بوم و بانو» هم گفت: اسمی که برای سریال انتخاب شده، متاثر از همین فضاست و چون هنوز در قسمتهای ابتدایی هستیم شاید مشخص نباشد اما در ادامه مخاطب متوجه ارتباط نام سریال و اتفاقات آن خواهد شد.
ارسال به دوستان
تازهترین خبرها از انتشار آثاری مکتوب با محوریت زندگی حضرت محمد مصطفی(ص)
عطر گل محمدی در بازار نشر پیچید
همزمان با توهین وقیحانه نشریه فرانسوی به ساحت مقدس حضرت رسول اکرم(ص)، خبرهایی تازه در ارتباط با چاپ آثاری جدید و همچنین تجدید چاپ برخی کتابهای مرتبط با زندگی و شخصیت حضرت رسولالله (ص) منتشر شد. به گزارش «وطن امروز»، ساسان ناطق از تولید مجموعه داستانی با محوریت زندگی پیامبر مهربانی و رحمت، حضرت محمد(ص)، به انتخاب مجید قیصری خبر داد. ساسان ناطق، مدیر دفتر داستان مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری، در گفتوگو با «تسنیم»، از تولید مجموعه داستانی با عنوان «فرشتگان بوی گل سرخ میدهند» خبر داد و گفت: «این اثر به زندگی و سیره پیامبر اکرم، حضرت محمد(ص) میپردازد. این مجموعه شامل 11 داستان کوتاه از نویسندگان مختلف به انتخاب مجید قیصری است که مراحل آمادهسازی پیش از ارسال به انتشارات سوره مهر را طی میکند». به گفته ناطق، کتاب «فرشتگان بوی گل سرخ میدهند» شامل 11 داستان از نویسندگان مختلف به این شرح است: «پشت در کسی نیست» از زهرا کاردانی، «رستگاری اجباری» به قلم علی آرمین، «فرشتگان بوی گل سرخ میدهند» نوشته فائضه غفار حدادی، «یل کورد» از محیا حلاجی، «بوی گرم شکوفههای بادام» به قلم مرتضی فرجی، «مه رقیق صبح» از مهدیه جلالی، «پارکلیت» نوشته معصومه صفاییراد، «گلاب میرزا اولنگ» به قلم فاطمه جعفری، «خشک آوری» از نجیبه فیروزی، «غروب آتش» اثر الهه طاهریان و «به شتر نظر کن» نوشته مجید قیصری.
ناطق همچنین از انجام مراحل نهایی 5 عنوان رمان و مجموعه داستان در مرکز آفرینشهای ادبی خبر داد و افزود: 14 اثر متفاوت دیگر نیز با موضوعات انقلاب اسلامی و دفاعمقدس در قالبهای داستان و رمان برای گروههای سنی بزرگسال و کودک از سوی این دفتر تأیید شده و در نوبت چاپ انتشارات سوره مهر قرار دارد.
خبر دیگر اینکه ابراهیم حسنبیگی از نویسندگان کشورمان در گفتوگو با فارس از چاپ هشتم رمان محمد(ص) از سوی انتشارات مدرسه خبر داد. او در ادامه در پاسخ به اینکه «محمد(ص)» یکی از کتابهای شاخصی است که درباره پیامبر اسلام نوشته شده اما به چه زبانهایی ترجمه شده است، گفت: «این کتاب تاکنون به زبانهای انگلیسی، عربی، اسپانیایی، ازبکی و ترکی استانبولی منتشر شده است. چاپ هشتم این کتاب در ۲۸۸ صفحه از سوی انتشارات مدرسه منتشر شده است». در روایت این رمان که در ۱۵ بخش تالیف شده است، شخصی یهودی که به عنوان یک دانشمند معرفی میشود، از طرف شورای عالی یهود مأمور میشود به سمت پیامبر اسلام(ص) رفته و با تظاهر به اسلام آوردن، یا او را کشته یا عقایدش را به چالش بکشد. وی به سوی پیامبر اکرم(ص) رفته و شرح زندگی و فعالیتهای او را در ۱۵ گزارش مجزا برای شورای عالی یهودیان ارسال میکند اما پس از ارسال گزارش پانزدهم که در ایام بیماری و رحلت پیامبر اکرم(ص) انجام میشود، به شهر خویش بازمیگردد و حس میکند که دچار نوعی فقدان شده و روح خود را اسیر رفتار و پیام و کردار پیامبر اکرم(ص) میبیند. او درمییابد که اتفاقی در درونش رخ داده است؛ بویژه اینکه متوجه میشود در مدت ارسال این نامهها رئیس وی بر اثر مطالعه این نامهها و آشنایی با کردار و منش پیامبر(ص) به اسلام گرایش پیدا کرده است. در این روزها که غرب به پیامبر رحمت و مهربانی اهانت کرد، خواندن این کتاب خالی از لطف نیست.
ارسال به دوستان
سینما
حاتمیکیا قرار نیست فیلم حاجقاسم را بسازد
مدیر روابط عمومی سازمان اوج میگوید ابراهیم حاتمیکیا میدان فیلمسازی درباره حاجقاسم را برای جوانان مناسب میداند. به گزارش تسنیم، روز گذشته در فضای مجازی توئیتی از یکی از روزنامهنگاران منتشر شد با این مضمون که ابراهیم حاتمیکیا فیلم زندگی شهید سلیمانی را میسازد و برای این کار نیز با دختر این شهید توافق کرده است. وی در این پست نوشته بود، جوانان زیادی برای این مسیر آمادگی دارند که با فشار خانواده شهید جلوی کار آنان گرفته شده است. روابط عمومی سازمان اوج در این باره توئیتی منتشر کرد که نشان میداد این خبر اساسا غلط است: «برخلاف ادعای مطرح شده، فیلم جدید ابراهیم حاتمیکیا درباره حاجقاسم نیست؛ خانم سلیمانی هم در این باره نه توافقی با ایشان داشتهاند و نه جلوی کارگردانی را گرفتهاند. آقای حاتمیکیا گفت اتفاقا این میدان، میدان جوانان است و باید راه را برای ادای دین آنها به حاجقاسم باز کرد».
***
«مصلحت نظام» نخستین اثر سینمایی حسین دارابی
فیلم سینمایی «مصلحت نظام» به کارگردانی حسین دارابی و تهیهکنندگی محمدرضا شفاه جلوی دوربین رفت. به گزارش «وطن امروز»، فیلم سینمایی مصلحت نظام که با نام موقت «پدری» پروانه ساخت گرفته بود، نخستین فیلم بلند سینمایی به کارگردانی حسین دارابی است که پس از تکمیل عوامل و بر اساس داستانی از سالهای ابتدایی پیروزی انقلاب اسلامی با رعایت پروتکلهای بهداشتی جلوی دوربین رفته است. مهدی حسینینیا، امیر نوروزی، فرهاد قائمیان، وحید رهبانی، مجید نوروزی و نازنین فراهانی از جمله بازیگران این فیلم هستند. حسین دارابی پیش از این با کارگردانی آثار کوتاهی مانند «علمک»، «دایو»، «مادربزرگ»، «سفره» و... توانسته جوایز متعدد داخلی و خارجی را کسب کند که جوایز بهترین فیلم از جشنواره مذاهب امروز ایتالیا، جشنواره کورتی داسوگنی ایتالیا، جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه 100، جشنواره مردمی عمار و... از جمله جوایز کسب شده توسط دارابی در مقام کارگردان بوده است. فیلم «مصلحت نظام» محصول سازمان سینمایی حوزه هنری است و در باشگاه فیلم سوره تولید میشود.
***
معرفی داوران جشنواره «مقاومت»
اسامی هیأت داوران بخش «کوتاه داستانی، نماهنگ و پویانمایی» «جشنوارهجشنوارهها»ی شانزدهمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت اعلام شد. به گزارش «وطن امروز»، بنا بر اعلام دبیرخانه شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، اسامی هیأت داوران بخش کوتاه داستانی، نماهنگ و پویانمایی «جشنوارهجشنوارهها» از سوی دبیرخانه جشنواره اعلام شد. 5 داور این بخش به ترتیب حروف الفبا جواد اردکانی، حمید بهمنی، محمدعلی صفورا، محمدرضا عرب و محمدحسین نیرومند هستند.
ارسال به دوستان
دهقانکار دبیر بیستوهشتمین هفته کتاب شد
با حکم معاون امور فرهنگی وزیر ارشاد، ایوب دهقانکار به عنوان دبیر بیستوهشتمین دوره هفته کتاب منصوب شد. به گزارش «وطن امروز»، محسن جوادی، معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با صدور حکمی، ایوب دهقانکار را به عنوان دبیر بیستوهشتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران منصوب کرد. در متن این حکم آمده است: «با عنایت به مراتب تعهد و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ به سمت «دبیر بیستوهشتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران» منصوب میشوید. امید است با بهرهگیری از همه ظرفیتها و تعامل و همکاری صمیمانه همه صاحبنظران، نهادها و سازمانهای تاثیرگذار، شاهد برگزاری هر چه باشکوهتر این رویداد فرهنگی در سطح کشور باشیم».
ارسال به دوستان
انتقاد «کیت وینسلت» از ۲ کارگردان بزرگ سینما
«کیت وینسلت» با ابراز پشیمانی از همکاری با «وودی آلن» و «رومن پولانسکی»، نحوه مواجهه سینما با آنها را شرمآور توصیف کرد. به گزارش ایسنا به نقل از فیگارو، «وینسلت» که پیش از این به تمجید از این ۲ کارگردان نامدار سینما پرداخته بود حالا نظرش به کلی تغییر کرده و از همکاری با آنها اظهار پشیمانی کرده است. این بازیگر ۴۴ ساله انگلیسی سال ۲۰۱۱ در فیلم «کشتار» ساخته «پولانسکی» در کنار «کریستوف والتس» و «جودی فاستر» بازی کرد و سال ۲۰۱۷ در فیلم «واندر ویل» مقابل دوربین «وودی آلن» رفت. او اخیرا در مصاحبهای با مجله «ونیتی فر» با انتقاد از «پولانسکی» و «آلن» که سالهاست با اتهامات اخلاقی روبهرو هستند، عنوان کرده است: «چگونه این دو، سالهاست جایگاه بالایی را در صنعت سینما حفظ کردهاند. این شرمآور است. اما من مسؤولیت همکاری با آنها را میپذیرم و نمیتوان گذشته را تغییر داد». صحبتهای انتقادی اخیر «کیت وینسلت» در حالی منتشر شده است که او سال ۲۰۱۷ چند هفته پیش از آغاز جنبش Metoo# در گفتوگویی با نیویورکتایمز گفته بود «وودی آلن» درست مثل «پولانسکی» کارگردان فوقالعادهای است و من تجربه حرفهای فوقالعادهای با این ۲ سینماگر داشتم و حقیقت این است.
ارسال به دوستان
یک شرط جدید به شروط حضور مستندهای ایرانی در «سینماحقیقت» اضافه شد
«نمایش اول» فیلمها در «سینماحقیقت»
مدیر روابط عمومی جشنواره بینالمللی «سینماحقیقت» اعلام کرد امسال شرط نمایش اول فیلمهای مستند ایرانی یا همان «پریمیر ایران» در این جشنواره اجرا خواهد شد. به گزارش «وطن امروز»، شهنام صفاجو ضمن اعلام این مطلب اظهار کرد: اگرچه امسال شیوع ویروس کرونا باعث شده تا «سینماحقیقت» به سمت برگزاری مجازی و نمایش برخط (آنلاین) برود اما طبق قرار قبلی، در این دوره جشنواره شرط نمایش اول یا همان «Iranian Premier» فیلمهای منتخب بخش مسابقه ملی و جایزه شهید آوینی اعمال خواهد شد. در بند ۲ مقررات و مشخصات مربوط به اثر در فراخوان چهاردهمین دوره جشنواره «سینماحقیقت» آمده است: آثار بخش مسابقه ملی و جایزه شهید آوینی پیش از این نباید در تلویزیون، اکران عمومی، شبکه نمایش خانگی یا جشنواره داخلی دیگری به نمایش درآمده و همچنین در ادوار گذشته جشنواره «سینماحقیقت» نیز به دبیرخانه ارائه شده باشند. این شرط، مشمول مستندهای خارجی و همینطور فیلمهای ایرانی که در جشنوارههای خارجی به نمایش درآمدهاند، نمیشود. متقاضیان حضور در جشنواره باید تا ۵ مهرماه فرم شرکت در چهاردهمین دوره جشنواره بینالمللی «سینماحقیقت» را روی پایگاه اطلاعرسانی جشنواره به نشانی www.irandocfest.ir یا وبسایت مرکز گسترش www.defc.ir به صورت آنلاین تکمیل کرده و نسخه نهایی فیلم خود را حداکثر تا ۱۵ مهرماه ۹۹ از طریق ارائه لینک یا به شکل فیزیکی به دبیرخانه «سینماحقیقت» ارائه کنند. ارسال به دوستان
پاسخ شفاف یک مدیر سینمایی به بیانیهدهندگان
پروانه ساخت برآمده از قانون و غیرقابل حذف است
معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی به مسائل مطرح شده درباره حذف پروانه ساخت پاسخ داد. به گزارش «وطن امروز»، به دنبال انتشار بیانیه گروهی محدود از سینماگران ایرانی درباره مخالفت آنها با فعالیت هرگونه شورای فیلمسازی و البته حمایت اشتباه ابراهیم داروغهزاده از حذف شورای پروانه ساخت که برخی از آن به عنوان پاس گل دبیر جشنواره فیلم فجر به بیانیهدهندگان یاد کرده بودند، سیدمحمدمهدی طباطبایینژاد، معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی نسبت به این موضوع واکنش نشان داد.
این معاونت مسؤولیت شوراهای پروانه ساخت و نمایش را برعهده دارد و حفظ و صیانت از این بخش باید توسط این معاونت انجام شود، بنابراین این مدیر سینمایی در گفتوگوی کوتاهی با «تسنیم» نسبت به این موضوع واکنش نشان داد. معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی ابتدا درباره ضرورت قانونی پروانه ساخت بیان کرد: بر اساس ماده 4 آییننامه بررسی فیلمنامه و صدور فیلمسازی مصوب 20 خرداد سال 1377 هیأتوزیران، صدور پروانه ساخت فیلم یک امر قانونی و جزو وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که قانون بالادستی دارد. بر این اساس هر فیلمی در کشور بخواهد تولید شود بر اساس قانون نیاز به مجوز دارد. هر تغییری هم در این باره نیاز به قانونی شدن و ابلاغ دارد. در صورتی که پروانه ساخت حذف شود به طور مشخص اصلیترین رکن نظارت بر محتوای فیلمهای سینمایی از دست میرود.
ارسال به دوستان
حال عمومی استاد حسین انصاریان رو به بهبود است
برکت شیخ حسین
دفتر اطلاعرسانی حجتالاسلام والمسلمین انصاریان در اطلاعیهای اعلام کرد روند درمانی حجتالاسلام والمسلمین انصاریان مناسب و حال ایشان رو به بهبود است. به گزارش تسنیم، 22 شهریورماه بود که خبر ابتلای حجتالاسلام حسین انصاریان، استاد اخلاق و مفسر قرآن کریم به بیماری کرونا منتشر شد. روز گذشته و پس از گذشت 2 روز از بستری شدن این استاد اخلاق، دفتر وی در اطلاعیهای این طور نوشت: با توجه به پیگیریهای مکرر دوستداران اهلبیت نسبت به وضعیت حال استاد انصاریان، به اطلاع میرساند با عنایت الهی و دعای مؤمنین، روند درمانی مناسب و حال عمومی استاد رو به بهبود است. جهت شفای همه بیماران بویژه استاد عزیزمان دعا و توسل به ساحت مقدس حضرت ارباب اباعبداللهالحسین علیهالسلام را تمنا داریم. محبت فرموده قرائت سوره حمد و زیارت عاشورا را فراموش نفرمایید».
حجتالاسلام انصاریان که در میان دوستداران آلالله و اهالی هیأت و روضه به «شیخ حسین» معروف است، یکی از شاخصترین منبریهای تهران است که از دوره جوانی با وعظ و روضه، با اکثر مردم ایران ارتباط برقرار کرده است. حجتالاسلام پناهیان در گفتاری پیرامون شیخ حسین انصاریان گفته است: نوا، سخنان و دعاهای کمیل او در آن دورانها جوانان را سیراب میکرد و پای منبرش چه اشکهایی ریخته شد از سلحشورانی که بسیاری از آنان امروز در میان ما نیستند و به شهادت رسیدهاند. حجتالاسلام علیرضا پناهیان، استاد حوزه و دانشگاه در جلسهای به بیان سخنانی درباره حجتالاسلام حسین انصاریان پرداخت و گفت: حجتالاسلام حسین انصاریان خطیبی بسیار پرمعنویت است و حیف است ایشان با این سابقه درخشان و خدماتی که انجام دادند، در جامعه غریب واقع شوند؛ البته ایشان در میان مؤمنان غریب نیست. وی افزود: حقی که ایشان به این نظام و انقلاب دارند از این باب است که بسیاری از جوانان معنویتشان را در دوران 8سال دفاعمقدس به او مدیوناند. نوا و سخنان او و حتی دعاهای کمیل او در آن دورانها جوانان را سیراب میکرد و پای منبر ایشان چه اشکهایی ریخته شد از سلحشورانی که بسیاری از آنان امروزه در میان ما نیستند و به شهادت رسیدهاند. حجتالاسلام پناهیان یادآور شد: نخستینبار نوار دعای کمیل ایشان را خود بنده چند بار گوش کردم و نمیتوانستم براحتی از کنار آن عبور کنم، حیف است که مستندی از فعالیتهای ایشان در 10 سال اول انقلاب نسازیم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|