|
نامزد قضاوت دیوان عالی آمریکا معرفی شد
دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا قصد دارد ایمی کانی بارت را به عنوان نامزد جانشینی روث بیدر گینزبرگ در دیوان عالی آمریکا معرفی کند. شبکه خبری سیبیاس با گزارش این خبر به نقل از منابع مطلعی که اشارهای به نام آنها نکرده، گفته این تصمیم هنوز نهایی نیست و ترامپ ممکن است نظرش را تغییر دهد اما بر اساس آنچه اکنون معلوم است ترامپ قصد دارد وی را به عنوان نامزد پر کردن کرسی خالی قضاوت در دیوان عالی آمریکا معرفی کند.
ارسال به دوستان
تردید 55 درصد آمریکاییها درباره سلامت انتخابات ریاستجمهوری
ترامپ: اگر تقلب شود انتقال قدرت احمقبازی است
گروه بینالملل: تاکید سه باره ترامپ در یک هفته اخیر مبنی بر عدم انتقال مسالمتآمیز قدرت و پافشاریاش بر ماندن در مقام رئیسجمهوری آمریکا و تکرار ادعای وقوع تقلب در انتخابات و زمانبر شدن چندماهه اعلام نتایج انتخابات، گمانهزنیها از احتمال وقوع جنگ داخلی در آمریکای پساانتخابات را از سطح رسانهها و تحلیلگران دانشگاهی به وزارت دفاع کشانده و مقامات نظامی در ارتش و پنتاگون عمیقا نگران فرامین ترامپ برای حضور ارتش در خیابانها پس از انتخابات هستند. در این بین دموکراتها که با حمایت از رای زودهنگام و رأیگیری تماما پستی به بهانه کرونا به دنبال این بودند قبل از آغاز مناظرهها و تاثیر صحبتهای ترامپ بر رأیدهندگان خاکستری، بیشترین استفاده را از این فرصت ببرند، اکنون در مقابل آمار قابل توجهی از بروز تقلب در ایالتهایی هستند که رأیگیری زودهنگام را آغاز کردهاند. همین مسائل سبب شده مقامات امنیتی از هماکنون به دوران پساانتخابات و چالشهای امنیتی آن در جامعه آمریکا توجه کنند.
به گزارش «وطن امروز»، دیروز دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا گفت: شاید آمریکاییها برنده نهایی انتخابات نوامبر را برای چندین ماه ندانند، آن هم به خاطر مناقشه بر سر صندوقهای رأی پستی. این تازهترین انتقاد ترامپ از رأیگیری پستی به شمار میرود، آن هم در شرایطی که حدود نیمی از رأیدهندگان آمریکایی احتمالا قصد دارند در رأیگیری پستی شرکت کنند.
اظهارنظر ترامپ نشان میدهد او به احتمال زیاد به دنبال استفاده از روندهای قضایی است. یکی از سناریوهای مطرح شده درباره رویکرد ترامپ در انتخابات نوامبر 2020 این است که پس از رأیگیری، مایک پنس، معاون رئیسجمهور آمریکا امکان این را دارد که یک قانون مصوب سال ۱۸۸۷ موسوم به «قانون شمارش آرای الکترال» را به نفع دولت ترامپ تفسیر کند. در این قانون، شرایط مربوط به انتخاب الکتورها (گزینشگران رئیسجمهور) برای مجمع گزینندگان شرح داده شده است. این مجمع طبق قانون اساسی باید رئیسجمهور را حداکثر تا ۴۱ روز بعد از روز انتخابات انتخاب کند. به عبارت دیگر، این مجمع امسال باید حداکثر تا ۱۴ دسامبر رئیسجمهور را انتخاب کند اما امسال بنا به دلایلی مانند اضافه شدن دیرهنگام رأیهای غیابی، مناقشات بر سر رأیهای معتبر و نامعتبر و عوامل دیگر، احتمال میرود در تاریخ مذکور نتایج رأیگیری در برخی ایالتها هنوز نامعلوم مانده باشد. سادهترین قرائت از این قانون این است که در چنین شرایطی، هر فردی که ۱۴ دسامبر جلوتر از رقیبش باشد، رأی الکتورها را خواهد داشت و بالطبع رئیسجمهور آمریکا خواهد بود. بسیاری از تحلیلگران معتقدند دونالد ترامپ احتمالا در مراحل اولیه شمارش آرا جلوتر از جو بایدن خواهد بود و او به همین دلیل انگیزه خواهد داشت روند شمارش آرا را تا آنجا که میتواند آهسته کند. کارشناسان انتخابات گفتهاند چند روز پس از انتخابات 3 نوامبر زمان نیاز خواهد بود تا آرای پستی به طور کامل شمارش شود اما ترامپ تاکید دارد مایل است نتایج را شب انتخابات داشته باشد.
* ترامپ: تقلب شود انتقال قدرت انجام نمیشود
رئیسجمهوری آمریکا بامداد دیروز در یک تجمع انتخاباتی بار دیگر مساله احتمال تقلب در انتخابات ریاستجمهوری را مطرح و اظهارات روز پنجشنبهاش درباره «عدم انتقال مسالمتآمیز قدرت در صورت باخت» را تایید کرد. ترامپ در جمع هوادارانش گفت: «ما برنده میشویم. نمیبازیم، مگر اینکه تقلب کنند. نگاه من اینطور است. نمیتوانیم اجازه دهیم تقلب کنند. کشورمان در خطر است، چون این آدمها کشورمان را نابود میکنند». ترامپ اضافه کرد: «نمیتوانیم اجازه بدهیم این کار را انجام بدهند. خودشان خبر دارند، رسانهها خبر دارند ولی نمیخواهند آن را پوشش بدهند. دقیقا میدانند چه خبر است من هم میدانم ولی دموکراتها بهتر از همه ما میفهمند چه خبر است. بنابراین نباید اجازه بدهیم این اتفاق بیفتد و شما هم اگر چیزی دیدید گزارش کنید».
رئیسجمهور آمریکا تصریح کرد: «همهمان اوضاع را تحت نظر داریم. پلیس اوضاع را تحت نظر دارد ولی نظارت خیلی سخت است. همانطور که میدانید صحبت از میلیونها رأی است. نظارت سخت است. تنها راهی که ما ممکن است ببازیم همین است: تخلف؛ و این تخلف باید در مقیاسی بزرگ انجام شود، بنابراین مراقب باشید». ترامپ در ادامه به مساله تحویل قدرت به رقیبش (جو بایدن) در صورت باخت در انتخابات که در روزهای اخیر نگرانیهایی را در آمریکا به همراه داشته هم پرداخت. او گفت: «ما خواستار انتقال قدرت به صورتی بسیار دوستانه هستیم ولی نمیخواهیم علیه ما تقلب شود و [نمیخواهیم] در حالی که میدانیم در هزاران هزار رأیی که سرنوشت متفاوتی را رقم میزدند تقلب شده، احمقبازی دربیاوریم و بگوییم اوه! بیایید قدرت را انتقال دهیم». ترامپ پیش از این، بامداد پنجشنبه هم در پاسخ به سوالی درباره تحویل مسالمتآمیز قدرت به رقیبش در صورت باخت در انتخابات گفت: «باید ببینیم چه پیش میآید... صندوقهای رأی فاجعه و خارج از کنترل هستند! صادقانه بگویم، انتقالی در کار نخواهد بود، بلکه تداوم [ریاستجمهوری من] را خواهیم داشت».
* نگرانی پنتاگون از کشیده شدن پای ارتش به ناآرامیهای پس از انتخابات
اظهارات ترامپ سبب شده احتمال بروز جنگ داخلی در این کشور بیش از پیش افزایش یابد. این گمانهزنیها فراتر از اظهارنظر روزنامهنگاران سرشناسی مثل «توماس فریدمن» و اساتید دانشگاه و تحلیلگران است. تازهترین این نگرانیها در پنتاگون از سوی مقامات ارشد وزارت دفاع آمریکا شنیده شده است. روزنامه نیویورکتایمز در گزارشی با اشاره به این موضوع نوشت مقامهای وزارت دفاع میگویند در صورتی که دونالد ترامپ پس از انتخابات دستور استقرار نظامیان در خیابانها برای سرکوب اعتراضات مردمی را دهد، ژنرالهای ارشد استعفا خواهند کرد. به نوشته این روزنامه، مقامهای ارشد پنتاگون مسائل زیادی برای نگرانی دارند اما اصلیترین دغدغه آنها این است که آیا فرمانده کل قوای آمریکا در جریان هر گونه هرجومرج مربوط به انتخابات آتی دستوری برای استقرار نیروهای آمریکایی صادر میکند یا خیر. این نگرانی زمانی جدی گرفته میشود که اقدام قبلی ترامپ در این زمینه را به یاد آوریم. رئیسجمهوری آمریکا ماه ژوئن خواستار استفاده از «قانون قیام» (۱۸۰۷) برای اعزام نیروهای ارتش به خیابانهای آمریکا در واکنش به اعتراضات ضدنژادپرستی در پی مرگ «جورج فلوید» شد. رهبران ارشد در پنتاگون که خواستند نامشان فاش نشود، اذعان کردند در میان خودشان در این باره صحبت میکنند که اگر ترامپ پس از انتخابات به قانون قیام متوسل شود و برای اعزام نیروها به خیابانها تلاش کند، همانطور که قبلا تهدید به انجام این کار کرده است، چه اقدامی باید انجام دهند. چندین مقام پنتاگون گفتهاند اگر در صورت بروز ناآرامی پس از انتخابات به نیروها دستور اعزام داده شود، بسیاری از ژنرالهای ارشد ترامپ از جمله ژنرال میلی استعفا خواهند کرد. ماه گذشته ژنرال مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در پاسخ به قانونگذاران مجلس نمایندگان آمریکا گفت: عمیقا به اصل غیرسیاسی ماندن ارتش آمریکا باور دارم. در صورت مناقشه بر سر جنبههایی از انتخابات، طبق قانون، دادگاههای آمریکا و کنگره آمریکا باید هر گونه مناقشه را حلوفصل کنند نه ارتش آمریکا. من هیچ نقشی را برای نیروهای مسلح آمریکا در این فرآیند متصور نیستم. البته این صحبتها هم از شدت گرفتن بحثی در ارتش بر سر اینکه اگر مناقشه در رابطه با انتخابات به ناآرامی مدنی کشانده شود، نقش ارتش چیست، جلوگیری نکرده است.
***
[سابقه تقلب از ۱۹۹۲ تا ۲۰۱۶]
نکته قابل توجه در موضوع تقلب در انتخابات آمریکا این است که هر دو جریان سیاسی قویا طرف مقابل را به تقلب در انتخابات متهم میکنند. در همین ارتباط بررسی آمار و دادههای «پایگاه تقلب در انتخابات» وابسته به بنیاد هریتیج نشاندهنده این واقعیت است که تقلب در انتخابات آمریکا جایگاه ویژهای داشته و انتقادها به سیستم انتخابات و خلأهای آن بیدلیل نیست. این آمار که تا سال ۲۰۱6 است شامل گزارشهایی است که در زمان برگزاری انتخابات غیابی از تجربه رایدهندگان از تقلب جمع شده. بیش از 1200 مورد مستند از وقوع تقلب در انتخابات امسال ثبت شده است. در این بین مواردی مثل 2 بار رای دادن پستی بیشترین آمار را به خود اختصاص داده است. نتایج جدیدترین نظرسنجی درباره اعتماد جامعه آمریکا به سلامت نتایج انتخابات نوامبر 2020 هم نشان میدهد ۵۵ درصد آمریکاییها اطمینانی به برگزاری انتخابات سالم در نوامبر ۲۰۲۰ (آبان ۹۹) ندارند و این تردید در بین جمهوریخواهان و رایدهندگان دارای گرایش به حزب جمهوریخواه قویتر است. این نتایج اختلافات در خط مشی حزبی را بین آمریکاییها نشان میدهد به طوری که ۶۵ درصد افراد بالغ آمریکایی که خود را جمهوریخواه یا «دارای گرایش به جمهوریخواهان» معرفی کردهاند، گفتهاند درباره نحوه برگزاری انتخابات هیچ اطمینانی ندارند. در مقابل ۴۶ درصد دموکراتها و کسانی که به این حزب گرایش دارند همین حس را نسبت به نتایج انتخابات نوامبر دارند.
ارسال به دوستان
تهدید پمپئو به تعطیلی سفارت آمریکا در عراق
گروه بینالملل: حملات گروههای ناشناس به پایگاهها، نیروها و کاروان حامل تجهیزات نظامی آمریکاییها در عراق در چند ماه اخیر افزایش قابل تاملی داشته است. مصوبه چند ماه پیش مجلس عراق مبنی بر لزوم اخراج سربازان آمریکایی از عراق که بعد از شهادت حاجقاسم سلیمانی، شهید ابومهدی المهندس و یارانشان تصویب شد، مقدمهای برای افزایش تحرکات سیاسی عراقیها برای نیل به این هدف بود.
مقاومت آمریکاییها در برابر مصوبه پارلمان این کشور به طرق مختلف از جمله قلدری سیاسی ادامه داشت تا اینکه دیروز یک روزنامه آمریکایی ابعاد تازهای از گردنکشی آمریکاییها مقابل دولت قانونی عراق را منتشر کرد.
روزنامه واشنگتنپست دیروز روایتی با جزئیات بیشتر از تهدید مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا برای تعطیل کردن سفارت آمریکا در بغداد منتشر کرد. پیش از این روزنامه الاخبار لبنان گزارش داده بود «برهم صالح» رئیسجمهوری عراق دوشنبه هفته پیش در جلسهای با حضور رهبران احزاب و گروههای سیاسی عراق گفته مایک پمپئو به او هشدار داده چنانچه حملات به سفارت آمریکا، مراکز دیپلماتیک و کاروانهای نظامی این کشور ادامه داشته باشد، آمریکا سفارتش در بغداد را تعطیل خواهد کرد. صالح به نقل از پمپئو اعلام کرد دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا به صورت جدی بستن سفارت واشنگتن در بغداد را بررسی میکند و برای انجام این کار آماده است. وزیر خارجه آمریکا در ادامه ادعاهای خود گفته بود:«شاید ترامپ تصمیمی اتخاذ و عملیات نابودی تمام کسانی را آغاز کند که در حمله به نیروهای ما دست دارند».
«دیوید ایگناتیوس» ستوننویس مشهور روزنامه واشنگتنپست نوشته مایک پمپئو طی روزهای گذشته به صورت خصوصی به دولت عراق هشدار داده است چنانچه بغداد اقدامی جهت متوقف کردن حملات (به ادعای وزیر خارجه آمریکا) شبهنظامیان تحت حمایت ایران به پایگاههای آمریکایی انجام ندهد، ایالات متحده سفارت خود در بغداد را تعطیل خواهد کرد.
* ورود ۳۰۰ کامیون تجهیزات آمریکایی از عراق به سوریه
در ادامه تقویت حضور نظامی و اشغالگری واشنگتن در سوریه، ارتش آمریکا یک کاروان متشکل از ۷۰ کامیون حامل سلاح، تجهیزات نظامی و لجستیک را از عراق به سوریه فرستاد. خبرگزاری آناتولی به نقل از منابع محلی گزارش کرد: ارتش آمریکا از طریق گذرگاه مرزی الولید با عراق، ۷۰ کامیون به سوریه فرستاده است. این منابع که خواستار عدم افشای نام و هویتشان شدند، به آناتولی خبر دادند کاروان ارتش آمریکا شامل ۱۲ خودروی زرهی، کامیونهای حاوی تجهیزات ضروری و چندین تانکر بوده که پنجشنبه هفته گذشته به پایگاههای نظامی آمریکا در استانهای حسکه و دیرالزور فرستاده شده است. خبرگزاری آناتولی گزارش داد: ایالاتمتحده که از سازمانهای تروریستی «پکک» و «یپگ» در سوریه حمایت میکند، طی ۲ هفته اخیر از طریق عراق حداقل ۳۰۰ کامیون در قالب ۵ کاروان به منطقه (سوریه) فرستاده است. آناتولی همچنین گزارش داد: نیروهای ایالاتمتحده در حال حاضر ۱۱ پایگاه نظامی و مراکز نظامی فعال در مناطق اشغالی حسکه، رقه و دیرالزور دارند.
* واکنش حزبالله عراق به تهدیدهای اخیر آمریکا
در همین حال مسؤول امنیتی گردانهای حزبالله عراق در توئیتی به تهدیدهای آمریکا مبنی بر بستن سفارتش در بغداد و حمله به گروههای مقاومت پاسخ داد. ابوعلی العسکری در توئیتی در این باره اعلام کرد: پاسخ ما به مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا که مجددا زبان به تهدید گشوده، این است: مکرت را به کار ببر و سعیات را بکن، به خدا قسم نمیتوانی عزم و اراده اهل مقاومت را تضعیف کنی. تهدیداتت و سخنان باطلی که میزنی به خودت بازمیگردد. وی گفت: بدان که مردانی را خواهی یافت که قلبهایشان مثل آهن سخت است، بینیات را به خاک میمالند و آن هنگام میبینی چه کسی رحم نمیکند.
ارسال به دوستان
تداوم بحران سیاسی در بیروت
انصراف مصطفی ادیب از تشکیل دولت لبنان
گروه بینالملل: بعد از استعفای حسان دیاب که به بهانه انفجارهای بیروت رخ داد، مصطفی ادیب از طرف رئیسجمهوری لبنان مامور تشکیل کابینه شد. حالا بعد از چند هفته ناکامی در تشکیل دولت، وی نیز بدون آنکه کاری از پیش ببرد، عرصه را واگذار و انصراف داد.
دیروز منابع خبری گزارش دادند مصطفی ادیب، مأمور تشکیل کابینه در لبنان از تشکیل دولت در این کشور انصراف داد. ادیب طی سخنرانی در کاخ «بعبدا» از ادامه مأموریت تشکیل دولت عذرخواهی کرد. طبق این گزارش، ادیب مدعی شد: ابتکار امانوئل مکرون، رئیسجمهور فرانسه باید ادامه پیدا کند، زیرا بیانگر نیت صادقانه این کشور است. ادیب در ادامه گفت: با رسیدن تلاشها به مرحله پایانی، به این نتیجه رسیدم دیگر توافقی در کار نیست.
* موافقت رئیسجمهور لبنان با کنارهگیری مصطفی ادیب
میشل عون، رئیسجمهور لبنان هم کنارهگیری مصطفی ادیب، مأمور تشکیل کابینه این کشور را پذیرفت. به گزارش پایگاه خبری النشره، مدیریت کل ریاستجمهوری لبنان اعلام کرد میشل عون دیروز مصطفی ادیب را به حضور پذیرفت که در این دیدار، ادیب مشکلات و موانعی را که در فرآیند تشکیل دولت با آن مواجه شده به رئیسجمهور ارائه کرد. طبق این گزارش، ادیب با تحویل نامهای به میشل عون از ادامه فرآیند تشکیل دولت عذرخواهی کرده است. در مقابل، رئیسجمهور لبنان نیز با تشکر از ادیب به خاطر تلاشهایی که در این باره انجام داد، انصراف او را پذیرفت. طبق گزارش النشره، ریاستجمهوری لبنان مطابق قانون اساسی این کشور اقدامات مناسب در این باره را اتخاذ خواهد کرد.
چهارم آگوست (۱۴ مرداد) بود که انفجاری مهیب منطقه بندری بیروت را ویران کرد؛ انفجاری که بیش از ۱۹۰ کشته و ۶۵۰۰ مجروح داشت. در پی این انفجار و بروز بحران سیاسی در لبنان، حسان دیاب، نخستوزیر این کشور استعفا کرد و مصطفی ادیب با رأی پارلمان لبنان به عنوان مأمور تشکیل کابینه در این کشور انتخاب شد.
ارسال به دوستان
دور دنیا
احتمال حذف نام سودان از لیست سیاه آمریکا
رئیس شورای حاکمیتی سودان، دیروز از فراهم آمدن یک فرصت مناسب برای خط خوردن نام سودان از فهرست آمریکا درباره کشورهای حامی تروریسم خبر داد. عبدالفتاح البرهان در نشستی تحت عنوان «اقتصاد اول ملی» در این باره گفت: چندین فرصت برای خروج از بحران پیش روی دولت سودان قرار گرفته است که یکی از این فرصتها خط خوردن نام سودان از فهرست تروریستی آمریکاست. وی در ادامه با تأکید بر اینکه این فرصت باید غنیمت شمرده شود، گفت: ماندن سودان در لیست سیاه مانع ملحق شدن کشور به جامعه بینالملل و دمیدن روحیهای جهانی و جدید در جسم اقتصاد ملی سودان میشود. این گزارش در حالی منتشر میشود که روز گذشته روزنامه صهیونیستی «معاریو» ادعا کرد ۲ کشور عمان و سودان به احتمال زیاد این هفته عادیسازی کامل روابط خود با تلآویو را اعلام میکنند.
***
بازداشت ۲ طرفدار داعش در آمریکا
اداره تحقیقات فدرال آمریکا (افبیآی) ۲ طرفدار گروه تروریستی داعش را به اتهام برنامهریزی برای بمبگذاری در مناطق حساس این کشور بازداشت کرد. با اینکه اسناد مربوط به اتهامات این ۲ فرد در دسترس نیست اما برخی رسانههای آمریکایی اعلام کردهاند این افراد قصد داشتند به داعش کمک کرده و درباره عضوگیری در این گروه تروریستی گفتوگوهایی داشتهاند. طبق این اسناد، این ۲ شهروند آمریکایی با نامهای متیوس و جیلین مولینا در چترومی آنلاین درباره تبلیغ تفکرات افراطی و انجام حملات تروریستی در آمریکا و دیگر کشورها از طرف داعش گفتوگو داشتهاند. در این گفتوگوها متیوس از افراد حاضر در چت روم میخواهد از حمله به مراکز خرید که کودکان در آنها حضور دارند خودداری کرده و در عوض به مکانهای حساسی مانند کاخ سفید، برج ترامپ و مرکز بورس نیویورک حمله کنند.
***
جزئیات سقوط هواپیمای «آنتونوف۲۶» اوکراینی
به دنبال سقوط هواپیمای «آنتونوف۲۶» در منطقه خارکوف اوکراین، دیروز مقامات اوکراینی جزئیاتی را درباره این حادثه ارائه کردند. آندری تاران، وزیر دفاع اوکراین با انتشار بیانیهای در وبگاه رسمی وزارت دفاع این کشور عنوان کرد به احتمال زیاد بال این هواپیما با زمین اصابت داشته است. وی در این باره گفت: بررسیهای اولیه نشان میدهد به احتمال زیاد بال این هواپیما با زمین اصابت کرده است. اداره خدمات اضطراری در اوکراین نیز گفته یکی از ۲ سرنشین نجات یافته در این حادثه جان خود را در بیمارستان از دست داده است. پیش از این دفتر دادستانی کل اوکراین نیز گزارش داده بود از ۲۷ سرنشین این هواپیما، ۲۵ نفر کشته شدهاند.
***
اولمرت: اسرائیل را باند نتانیاهو وهمسر و پسرش هدایت میکنند
نخستوزیر پیشین رژیم صهیونیستی گفت اطمینان دارد دولت بنیامین نتانیاهو از قدرت بیش از حدی بدون هیچ عامل بازدارندهای برخوردار است و نتانیاهو تلاش میکند اصول «دموکراسی» در اراضی اشغالی را از بین ببرد. ایهود اولمرت، نخستوزیر پیشین رژیم صهیونیستی در مقالهای در روزنامه عبریزبان معاریو نوشت: کمپین تحریک علیه دستگاه قضایی بویژه دادگاه عالی و مخدوش کردن تصویر آن در اذهان عمومی به نحوی که گویا دشمن «دموکراسی» در اسرائیل است، مدتهاست همه حد و مرزها را زیر پا گذاشته است. اولمرت بشدت از طرح اتهامات توسط نتانیاهو علیه دادگاه عالی مبنی بر اینکه «کودتاگر» است، انتقاد کرد و خواهان برخورد با چنین ادعاهایی شد. وی ادامه داد: بیماری خطرناکی که اسرائیل در حال حاضر با آن مواجه است، کرونا نیست، بلکه عبارت از این است که نظام حاکم تمام عوامل بازدارنده قدرت و اختیارات خود را از دست داده است. اولمرت هشدار داد: در شرایطی که قدرت سیاسی در دست کسانی باشد که حد و مرزی برای قدرت دولت قائل نیستند یا اینکه این مساله را درک نمیکنند یا به آن پایبند نیستند، در این شرایط، هیچ سیستم دموکراتی نمیتواند پایدار باشد. وی ادامه داد: اسرائیل را یک فرد ناتوان و پسر و همسرش هدایت میکنند که تمایلی ندارد میان نیازهای اسرائیل و ارزشهای اساسی که بر مبنای آن ایجاد شده است، با نیازهای خاص خود و تمایلات و بلندپروازیها و منافعش تمایزی قائل شود.
***
بازدید پوتین از رزمایش قفقاز۲۰۲۰
ولادیمیر پوتین، رئیسجمهوری روسیه به ناحیه آموزش نظامی کاپوستینیار در منطقه آستاراخان، جایی که مرحله اصلی مانورهای نظامی راهبردی «قفقاز2020» در آنجا در حال برگزاری است، رفت تا شخصا روند انجام این رزمایش نظامی را از نزدیک مشاهده کند. پوتین سپس در برج رصد این ناحیه آموزش نظامی حضور یافت و ضمن مشاهده عملیات برنامهریزی شده، از جمله انتقال و پیادهسازی تفنگداران، حملات موشکی و توپخانه به مواضع دشمن فرضی، گزارشاتی را درباره پیشرفت تمرینات نظامی دریافت کرد. تصاویری از بازدید رئیسجمهور روسیه از شبکههای تلویزیونی این کشور پخش شد. مانور نظامی راهبردی «قفقاز2020» از 21 تا 26 سپتامبر (31شهریور الی 5 مهرماه)، در مناطق جنوبغربی روسیه و تحت هدایت ژنرال «والری گراسیموف» رئیس ستادکل نیروهای مسلح روسیه برگزار شد؛ در این رزمایش 80 هزار نیروی نظامی، 450 گونه از تجهیزات و نفربرهای زرهی و همچنین 250 تانک روسیه مشارکت داشتند. علاوه بر این، هزار نفر از پرسنل نظامی کشورهای ارمنستان، بلاروس، ایران، چین، میانمار و پاکستان نیز در این مانور شرکت داشتند. بیش از 10 گردان نظامی مسلح به سامانههای موشکهای ضدهوایی اس400 و اس300 و مجموعه سامانههای موشکی-توپخانه «پانتسیر-سی»، در منطقه برگزاری مانور مستقر شده بود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|