|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
«وطن امروز» در گفتوگو با تهیهکننده فیلم «تک تیرانداز» اهمیت پرداختن به قهرمانهای ملی در سینما را بررسی کرد
واقعیتهای پرمخاطب
گروه فرهنگ و هنر: سینمای دفاعمقدس تنها ژانر اختصاصی و منحصربهفرد سینمای ایران است که چه در زمان جنگ تحمیلی و چه پس از آن همواره طرفداران و مخاطبان خاص خودش را داشته و دارد اما در این میان معمولا آن دسته از آثار سینمای جنگ بیشتر مورد توجه مخاطبان قرار گرفته که قصه یا ایده اولیه آن با الهام از ماجرایی واقعی یا با محوریت قهرمانهای حقیقی ساخته شدهاند.
* روایت گردان تکنفره بر پرده سینما
«به تنهایی کار یک گردان را میکرد. هر جای خط که سنگر داشت، جبهه دشمن را به هم میریخت. لقب گردان تکنفره فقط شایسته او بود. اخلاص، ایمان و تواضع، از سراپای وجودش نمایان بود. ایشان از لحاظ تجربه جنگی و سابقه حضور در مناطق عملیاتی در رتبه فرماندهی تیپ و لشکر بود ولی به دلیل تبحر خاص و منحصربه فرد در کار تیراندازی و تأثیرش در سرنوشت عملیات، به عنوان یک تکتیرانداز ویژه و استراتژیک در جبهههای جنگ، همیشه خار چشم دشمن بود». سردار شهید حسین خرازی، فرمانده لشکر عشق اینچنین از عبدالرسول زرین، همرزم شهیدش میگوید؛ همرزمی که برای بسیاری از ما همچنان ناشناخته مانده است؛ آنچنان که حتی نام او با وجود همه افتخارات و ویژگیهای منحصربهفردی که در سیره شخصی و مبارزاتیاش داشته، برای اغلب ما ناشناخته است. چه بسا بسیاری از مخاطبان همین مطلب داستان «کریس کایل» تکتیرانداز وحشی و جنایتکار آمریکایی را با ۱۶۰ مورد قتل تأییدشده به واسطه تماشای فیلم معروف «تکتیرانداز آمریکایی» شنیده باشند اما نام شهید زرین را که از دلاورمردان این سرزمین است نشنیده باشند.
اما سینمای ما نیز بالاخره بعد از سالها دست به کار شده تا چهره یکی از قهرمانهای ملی این سرزمین را بر پرده نقرهای سینماها به تصویر بکشد. ساخت این اثر سینمایی که این روزها فیلمبرداری آن در جریان است، بهانهای شد تا سراغ ابراهیم اصغری، تهیهکننده این اثر برویم و گپ و گفتی کوتاه با او درباره این اثر سینمایی داشته باشیم.
* خدمات متقابل سینما و تاریخ جنگ
اصغری در پاسخ به سوال «وطن امروز» درباره انتخاب سوژههایی از دل واقعیت و تاثیر آن بر رشد سینمای جنگ گفت: مردم عموما نسبت به قهرمانهای ملی خود عِرق بیشتری دارند. سینما هم اگر بتواند این قهرمانها را بویژه قهرمانهای جنگ را با همان شکل و شمایل و خلقیاتی که در آن دوره داشتند به تصویر بکشد، در وهله اول میتواند باعث الگوسازی برای مخاطبان شود و دیگر امتیاز آن، این است که مورد استقبال مخاطبان قرار میگیرد.
او البته به این نکته نیز اشاره میکند که واقعیتهای شفاهی دفاعمقدس نیازمند ثبت شدن از طریق ادبیات و سینماست. اصغری در این زمینه توضیح میدهد: ما بسیاری از خاطرات جنگ را به شکل سینه به سینه و شفاهی شنیدهایم و چون این خاطرات عموما با آثار هنری آمیخته نشده است، فرار بوده؛ در صورتی که یک اثر هنری علاوه بر اینکه میتواند یک خاطره را در اذهان ماندگارتر کند، باورپذیری آن را هم برای مخاطبان بیشتر میکند.
* علیه فراموش شدن حقایق جنگ در ذهن نسل جوان
اما یکی از دلمشغولیهای همه و از آن بیشتر نسل بازمانده از دوران دفاعمقدس، روایت درست و دقیق تاریخ جنگ برای نسل جوان است؛ نسلی که حالا در کشاکش بمباران عجیب و غریب شبههها در شبکههای اجتماعی، با سوالات متعددی درباره حقایق جنگ روبهرو است و در این میان با وجود آنکه خاطرات مکتوب و شفاهی زیادی برای پاسخگویی به این شبهات وجود دارد اما دست سینما در این حوزه خالی است.
اصغری در این گفتوگو درباره تاثیر چنین آثاری بر نسل جوان نیز گفت: بسیاری از داستانها را نسل جدید ما میشنود و بعد از آن فراموش میکند اما اگر این خاطرات و موضوعاتی که درباره قهرمانهای ملی وجود دارد در قالب یک اثر سینمایی به تصویر کشیده شود، قطعا ماندگارتر خواهد بود.
* کمکاری ما در برابر خیالپردازیهای پرشمار هالیوود
حالا همین کمکاری سینمای ایران در حوزه پرداختن به قهرمانهای ملی در سینمای ایران را در نظر بگیرید؛ طرف مقابل آن سینمای هالیوود است که در این سالها از هیچ، اسطوره ساخته است! از ابرقهرمانهای پوشالی که از اساس وجود خارجی ندارند تا برخی چهرههای شرور و جانی که به مدد «رنگ کردن کلاغ و غالب کردن آن به عنوان قناری» تبدیل به قهرمان و اسطوره شدهاند! نمونه آن هم کریس کایل بود که پیش از این به آن اشاره کردیم. اصغری در بخش دیگری از صحبتهایش در این گفتوگو، درباره فعالیتهای هالیوود در این حوزه گفت: هالیوود در این سالها با خیالپردازی برای خودشان یک عقبه تاریخی و اسطورههای ناب و انسانی طراحی کرده و به خورد همه مردم جهان داده است، در صورتی که در کشور ما طی این 40 سال گذشته و بویژه در زمان دفاعمقدس، قهرمانهای بسیاری بوده و هستند که اگر بدرستی به زندگی آنها پرداخته شود، قطعا میتواند تاثیر بسیار مثبتی بر مخاطبان بهخصوص نسل جوان بگذارد، بویژه اینکه ما ادعا میکنیم دهه 60 و دوران دفاعمقدس ما یک بخش شاخص از تاریخ این کشور است و از طریق ساخت چنین آثاری، مخاطبان خواهند فهمید که چرا این دهه یک دهه ویژه و خاص به حساب میآید؛ چرا که این آدمها، آدمهای ویژهای بودند و توانستند در دوران خودشان منشأ اتفاقات و تاثیرات بزرگی شوند.
* برشی از زندگی شهید زرین در «تک تیرانداز»
شهید زرین کاراکتر منحصربهفردی بود که قطعا پرداختن به قصه زندگی او دارای ریزهکاریها و نکات مهمی است که نباید از آن غافل شد. معمولا پرداختن به زندگی این شخصیتها سختیهایی نیز دارد. برای نمونه ابراهیم حاتمیکیا وقتی سراغ بخشی از زندگی پرماجرای شهید دکتر مصطفی چمران به عنوان یکی از اسطورههای تاریخ ایرانزمین و جنگ تحمیلی رفت، با واکنشهای مثبت و منفی مختلفی روبهرو شد و گاهی هم همین واکنشهاست که فیلمسازان را برای ورود به این حوزه مردد میکند.
هر چند «چ» از نمونههای قابل قبول در این حوزه بود اما «ایستاده در غبار» که با محوریت زندگی شهید احمد متوسلیان ساخته شد و سریال تلویزیونی «آخرین روزهای زمستان» با محوریت زندگی شهید حسن باقری نابغه جنگ و همچنین سریال «شوق پرواز» با محوریت زندگی خلبان شهید عباس بابایی نیز از دیگر نمونههای موفقی بودند که در این سالها ساخته شدند. البته نمونههای شکستخوردهای نیز در این حوزه وجود دارد که «دلتنگیهای عاشقانه» رضا اعظمیان که با الهام از زندگی شهید منوچهر مدق ساخته شده بود، یکی از معروفترین آنها بود.
در بخش پایانی این گفتوگو از اصغری به عنوان تهیهکننده فیلم سینمایی «تکتیرانداز» درباره این پروژه پرسیدیم. او گفت: «با توجه به ابعاد گستردهای که زندگی شهید زرین دارد، قطعا نمیتوان همه آن را در قالب یک اثر سینمایی گنجاند، از همین رو تصمیم گرفتیم با نگاه به این شخصیت و برشی از حضور او در دوران جنگ تحمیلی به روایت قصه او پردازیم».«تک تیرانداز» به کارگردانی علی غفاری با بازی «کامبیز دیرباز» در نقش شهید زرین این روزها در مرحله فیلمبرداری است.
***
[«شکار شکارچی» به «تک تیرانداز» تغییر نام داد]
ابراهیم اصغری، تهیهکننده سینما در برنامه تلویزیونی «افق سینما» از تغییر نام فیلم سینمایی «شکار شکارچی» به «تک تیرانداز» به کارگردانی علی غفاری خبر داد. به گزارش «وطن امروز»، ابراهیم اصغری، تهیهکننده سینما و تلویزیون در بخشی از برنامه تلویزیونی «افق سینما» از تغییر نام فیلم سینمایی «شکار شکارچی» به «تک تیرانداز» به کارگردانی علی غفاری خبر داد. اصغری گفت: ۲ هفته از آغاز فیلمبرداری «تک تیرانداز» گذشته و در نیمه راه تولید است. وی در ادامه افزود: این فیلم برشی از حضور شهید عبدالرسول زرین، تک تیرانداز قهرمان ایرانی در دفاعمقدس است و برخلاف فیلم تک تیرانداز آمریکایی، وجهه عرفانی و معرفتی تک تیرانداز ایرانی را به تصویر میکشد. کامبیز دیرباز در این فیلم سینمایی نقش شهید زرین را ایفا میکند. وی در تشریح فیلم جدید خود گفت: بخش زیادی از قصه «تک تیرانداز» در دل نیروهای دشمن تعریف میشود و به تاثیر حضور و مبارزه تک تیرانداز ایرانی در عقیم کردن عملیاتهای دشمن میپردازد. این فیلم سینمایی با حمایت انجمن سینمای انقلاب و دفاعمقدس در حال تولید است. شهید زرین، این تک تیرانداز ایرانی از 700 تا 3000 شلیک موفق داشته و ویژگیاش نسبت به تک تیراندازهای جهان این است که بیش از اینکه به شلیکهای موفقش افتخار کرده باشد به انسانهای که به آنها شلیک نکرده است میبالد.
ارسال به دوستان
مجموعه داستان «گزارش به کنسول» منتشر شد
روایت 10 نویسنده شیعه و سنی با موضوع وحدت در یک کتاب
مجموعه داستان «گزارش به کنسول» شامل ۱۰ داستان از نویسندگان شیعه و اهل سنت با موضوع وحدت از سوی انتشارات کتابستان معرفت روانه بازار نشر شد. به گزارش «وطن امروز»، مجموعه داستان «گزارش به کنسول» جدیدترین اثر داستانی انتشارات کتابستان معرفت، روانه بازار شد. کتاب «گزارش به کنسول» شامل 10 داستان کوتاه به قلم نویسندگان مختلف است. داستانهای این کتاب بر محوریت وحدت بنا شده است. بازه زمانی داستانهای کتاب از جنگ اول جهانی شروع میشود و تا اتفاقات امروز ادامه دارد. مکان رخداد داستانها نیز در جغرافیای وسیع ایران فرهنگی است؛ از افغانستان در شرق تا عراق در غرب، از ترکمنصحرا در شمال تا قشم در جنوب. در کنار پرداخت جذاب و زیبای داستانها به مساله وحدت، حضور نویسندگان معروف و نامآشنا از دیگر نقاط قوت این کتاب است. محمدرضا شرفیخبوشان؛ برنده جایزه جلال به خاطر رمان بیکتابی، بهزاد دانشگر؛ شایسته تقدیر جایزه قلم زرین به خاطر رمان ادواردو، ابراهیم اکبری دیزگاه؛ نامزد جایزه جلال بهخاطر رمان برکت، ابراهیم حسنبیگی؛ برگزیده کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، زهره عارفی؛ برگزیده جشنواره داستان اشراق، یوسف قوجق؛ برنده جشنواره کتاب شهید غنیپور و در کنار آنها، عبدالرحمن اونق، مهدی حمیدیپارسا، محمد قائمخانی و مجید اسطیری نویسندگان «گزارش به کنسول» هستند. در بخشی از کتاب میخوانیم: «حاجآقا ممکن است خندهتان بگیرد اما من فکر کرده بودم شاید آن کسی که شادی را پیدا کرده امام زمان بوده! اما حالا باید از آن آقای سنی تشکر میکردم. دستوپاشکسته چیزی گفتم و هی میخواستم خداحافظی کنم و بروم اما او هی حرف میزد. اسمش عبدالخالق بود. از بیرجند آمده بود. وقتی فهمید پدرم بیمار است برایش دعا کرد. مادرم پرسید مگر سنیها هم میآیند زیارت امام حسین و او هم گفت که اهل سنت به اهلبیت ارادت دارند و خیلیها برای امام حسین مجالس عزاداری برگزار میکنند. گفت هر سال روز عاشورا مادرش غذای نذری میدهد. اما از همه اینها عجیبتر این بود که گفت برادر بزرگترش 4 ماه قبل با لشکر نبویون به سوریه رفته و آنجا از حرم حضرت زینب دفاع کرده و شهید شده. من اصلا اسم لشکر نبویون را نشنیده بودم. گفت خودش هم میخواهد برود. خیلی صمیمی و گرم بود. طوری راحت میگفت انگار تا سر کوچهشان میخواهد برود و برگردد».
محمد حقی، مدیر انتشارات کتابستان معرفت در گفتوگو با تسنیم، در توضیحات بیشتر درباره این کتاب گفت: «ورای محتوای کتاب که باید بهصورت مجزا سراغ آن رفت، گزارش به کنسول، در عمل نیز بر مدار وحدت چرخیده است. نویسندگان کتاب، از یک طیف مذهبی خاص نیستند. هم نویسندگان شیعه برای این کتاب قلم زدهاند و هم اهل سنت دغدغههای داستانی خود را به رشته تحریر درآوردهاند. همین مساله باعث شده است «گزارش به کنسول» نگاه همهجانبهای به مساله وحدت داشته باشد. گزارش به کنسول سعی فراوانی کرده است تا خودش را از کلیشههای تکراری رها کند و مساله وحدت در جهان اسلام را با زبانی هنری و داستانی بیان کند. مساله مهمتر کتاب، فدا نشدن فرم و محتواست. برخلاف بسیاری از آثار دیگر که ادعای وحدت دارند «گزارش به کنسول» نه موعظهگر است و نه سعی کرده است به خاطر جذب مخاطب، پا روی اعتقاداتش بگذارد». گزارش به کنسول، در ۱۶۴ صفحه با قیمت ۲۵ هزار تومان روی پیشخوان کتابفروشیها آمده است.
ارسال به دوستان
«نجلا» پربینندهترین سریال با بیشترین میزان رضایت
سریال «نجلا» با 5/35 درصد مخاطب و 6/83 درصد رضایت در حد زیاد، بهترین سریال تلویزیونی شد. به گزارش «وطن امروز»، بعد از سریال تلویزیونی «نجلا»، سریال «زمین گرم» با 7/28 درصد مخاطب و 1/71 درصد رضایت در حد زیاد از شبکه ۳ سیما در جایگاه دوم سریالهای تلویزیونی در نیمه دوم شهریور و مهرماه قرار گرفت. «ایلدا» از شبکه یک سیما هم با 6/27 درصد مخاطب و 2/75 درصد رضایت در حد زیاد، سومین سریال پرمخاطب تلویزیون در این مدت بوده است. سریال کوتاه «سرزده» از شبکه یک سیما هم که یکی از تولیدات مرکز خراسان رضوی بود با 5/18 درصد مخاطب و رضایت 1/63 درصدی در حد زیاد چهارمین سریال تلویزیونی بود که در این یک ماه و نیم نظر مخاطبان را به خود جلب کرد. «بوم و بانو» از شبکه ۲ سیما هم با 6/16 درصد مخاطب و رضایت 6/60 درصدی در حد زیاد، در میان ۵ سریال تلویزیونی قرار گرفت که در نیمه دوم شهریور و مهر ۹۹ مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است. بر اساس این نظرسنجی در میان سریالهای تکراری هم که از شبکههای مختلف سیما در نیمه دوم شهریور و مهر ۹۹ پخش شده است، کیمیا و پایتخت یک، هر ۲ از «آیفیلم» به ترتیب با 4/15 و ۱۳ درصد مخاطب بیشترین مخاطبان را داشتهاند.
ارسال به دوستان
کتاب
رویکردهای هفته کتاب اعلام شد
رویکردهای امسال هفته کتاب توسط اعضای شورای سیاستگذاری بیستوهشتمین دوره هفته کتاب اعلام شد. به گزارش «وطن امروز»، اعضای شورای سیاستگذاری بیستوهشتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، رویکردهای این دوره از هفته کتاب را اعلام کردند. به این ترتیب ۷ محور مفهومی با عنوان رویکردهای این دوره از هفته کتاب انتخاب شدند. این رویکردها که اسامی روزهای هفته کتاب نیستند، به این ترتیب هستند: «کتاب، کتابخانه، کتابدار، پایتخت کتاب»، «کتاب و جامعهپردازی با مروجان کتاب»، «کتاب، دانایی و توانایی»، «کتاب، سبک زندگی و جامعه سالم»، «کتاب، سرمایه اجتماعی و فضای مجازی»، «پویندگی با کتاب و کتابفروشی» و «کتاب، باورمندی دینی و خودسازی معرفت». بیستوهشتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار «دانایی؛ مانایی» ۲۴ تا ۳۰ آبان برگزار میشود.
***
دبیر جایزه ادبی قلم زرین کی انتخاب میشود؟
نویسنده و دبیر انجمن قلم ایران گفت: دبیر نوزدهمین دوره جایزه ادبی قلم زرین اواخر آبانماه مشخص میشود. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، راضیه تجار درباره دوره جدید قلم زرین گفت: هنوز دبیر نوزدهمین دوره جایزه قلم زرین مشخص نشده است، اکنون برای انتخاب دبیر این دوره زود است و در اواخر آبانماه دبیر این رویداد مشخص خواهد شد. وی افزود: پس از تعیین دبیر نوزدهمین دوره جایزه ادبی قلم زرین، کتابهایی که قرار است در این دوره داوری شوند معرفی خواهند شد. قرار است در جلسه هیأترئیسه انجمن قلم زرین، سخنگوی این انجمن ادبی هم مشخص شود.
***
«لبخند ادواردو» در بازار نشر
آخرین نوشته نویسنده مسلمان فرانسوی، کلر ژوبرت، توسط انتشارات عهد مانا منتشر شد. به گزارش «وطن امروز»، این کتاب با عنوان «لبخند ادواردو» قصهای است کودکانه درباره شهید «ادواردو آنیلی» که با تصویرگری مرضیه صادقی، به چاپ رسیده است. ادواردو، فرزند سناتور آنیلی، شخصیت مطرح و بانفوذ ایتالیا بود که پس از اینکه مسلمان میشود و با تهدید و فشارهای بسیار، حاضر به تغییر عقیده خود نمیشود، او را به شهادت میرسانند. در بخشی از این کتاب میخوانیم: «چشمهای بابابزرگ دوباره خیس شد. بغلش کردم و اشک وسط لپش را پاک کردم. بابابزرگ گفت: «یک روز ادواردو آمد ایران و از امام رضا خواست که پدرش با او مهربانتر شود و به دینش احترام بگذارد. پدرش هم مهربانتر شد ولی زورش به بقیه نرسید. اینها نمیخواستند که این همه ثروت به یک مسلمان برسد و ادواردو را شهید کردند». دلم برای ادواردو خیلی سوخت...» انتشارات عهدمانا این کتاب را در 24 صفحه خشتی با قیمت 18هزار تومان منتشر کرده است.
ارسال به دوستان
عذرخواهی بازیگر هالیوود بهخاطر تحقیر معلولان!
پس از کمپانی برادران وارنر، «آن هاتوی» بازیگر فیلم «جادوگران» نیز به دلیل نوع نمایش معلولیت در این فیلم عذرخواهی کرد. به گزارش «وطن امروز»، پس از آنکه نمایش نامناسب معلولان در فیلم سینمایی «جادوگران» با واکنش روبهرو شد، آن هاتوی، بازیگر اصلی این فیلم سینمایی از مخاطبان عذرخواهی کرد. براساس گزارش ورایتی، او در صفحه شخصی خود نوشت: «بتازگی متوجه شدم که معلولان زیادی از نحوه نمایش جادوگر اصلی فیلم سینمایی «جادوگران» رنجیدهاند. بگذارید با این شروع کنم که من هر کاری از دستم برمیآید انجام میدهم که نسبت به احساس و تجربه دیگران حساس باشم؛ نه به خاطر ترس بلکه به این خاطر که آسیب نرساندن به دیگران مرحله ابتدایی نجابت است و همه ما باید برای آن تلاش کنیم. به عنوان کسی که واقعا از ظلم و نفرت بیزار است، به همه شما یک عذرخواهی برای این نقش بدهکارم. بویژه میخواهم از کودکان معلول عذرخواهی کنم. قول میدهم از این به بعد بهتر رفتار کنم». گفتنی است مدتی پیش هم کمپانی برادران وارنر عذرخواهی خود را از این موضوع اعلام کرده بود.
ارسال به دوستان
تازهترین خبرها درباره وضعیت سینما و تئاتر در دوره کرونا
بازگشایی سالنهای سینما و تئاتر از ۲۰ آبان تا ساعت ۱۸
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از رفع محدودیت فعالیتهای فرهنگی و هنری و بازگشایی سالنهای سینما و تئاتر خبر داد. به گزارش ایسنا، در پی مصوبه دیروز 17 آبانماه ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر ممنوعیت فعالیت مشاغل گروههای ۲، ۳ و ۴ از ساعت ۱۸ هر روز از ۲۰ آبان، همایون امیرزاده در پاسخ به این پرسش که آیا با این مصوبه مکانهای فرهنگی و هنری برای فعالیت بازگشایی میشود، بیان کرد: جزئیات ممنوعیت فعالیت مشاغل گروههای اعلام شده به این معناست که فعالیتهای فرهنگی و هنری که در زمره مشاغل گروههای 3 و 4 قرار میگیرد، از این پس با مصوبه جدید امکان بازگشایی دارد. او افزود: امکان فرهنگی و سالنهای سینما و تئاتر میتوانند براساس این مصوبه تا ساعت 18 فعالیت کنند، چون قرار بر این نیست که مثلا قهوهخانهها باز باشند ولی سینماها بسته باشد، ضمن اینکه وزیر بهداشت هم اخیرا اعلام کرد که پروژههای تصویری فعالیت خود را ادامه دهند. وی گفت: بنابراین از تاریخ درج شده در مصوبه امروز ستاد ملی کرونا (20آبان) فعالیتهای فرهنگی و هنری و سالنهای سینما و تئاتر پس از یک وقفه طولانی از سر گرفته میشود، چرا که شامل رفع محدودیتها شده است. در حالی ساعت ۱۸ هر روز به عنوان زمان آغاز محدودیتها اعلام شده است که باید دید با توجه به اینکه مخاطبان تئاتر و سینما اصولا بعد از ساعت 18 و پایان کار روزانه به این مکانها مراجعه میکنند، آیا هنرمندان تمایلی به اجرا و پخش فیلمهایشان در طول روز دارند یا خیر. ارسال به دوستان
جانی دپ مجبور به کنارهگیری از «هیولاهای شگفتانگیز» شد
جنجالهای یک دعوای حقوقی گریبان هالیوود را گرفت
جانی دپ دیگر در نقش جادوگر تاریکی در «هیولاهای شگفتانگیز» بازی نمیکند. به گزارش «وطن امروز»، جنجالهای ایجادشده در پرونده جدایی «جانی دپ» و «امبر هرد» ۲ ستاره سرشناس سینمای هالیوود نهتنها بخشی از فساد و خشونت پشتپرده سینمای آمریکا را آشکار کرد، بلکه حالا گریبان هواداران هالیوود را هم گرفته است! بر اساس آنچه ورایتی گزارش کرده، جانی دپ، بازیگر سرشناس سینما بتازگی اعلام کرد دیگر بخشی از مجموعه فیلمهای «هیولاهای شگفتانگیز» نخواهد بود. وی گفت: «میخواهم بدانید از سوی برادران وارنر از من خواسته شد تا از نقشم گرینوالد در «هیولاهای شگفتانگیز» کنار بروم و من هم به خواست آنها احترام گذاشتم و با آن درخواست موافقت کردم». دپ در اینستاگرام خود این مطلب را به هوادارانش خبر داد. این استعفا از مجموعه اسپینآفهای «هری پاتر» چند روز پس از آن رخ داد که او در دعوی حقوقی علیه روزنامه «سان» در دادگاه شکست خورد. این نشریه با انتشار مطلبی در سال ۲۰۱۸ ادعا کرده بود وی همسرش را کتک میزد. استودیو برادران وارنر جدا شدن دپ از این مجموعه را تأیید و اعلام کرد در قسمت سوم بازیگر دیگری در این نقش ظاهر میشود. این استودیو در حالی که قرار بود قسمت سوم، نوامبر ۲۰۲۱ راهی سینماها شود، اعلام کرد تابستان ۲۰۲۲ زمان اکران آن فیلم در سینماها خواهد بود. ارسال به دوستان
محمدحسین امانی از حال و هوای «وانتافه» گفت
تلهفیلمی که شاید سریال 10 قسمتی شود
محمدحسین امانی، کارگردان فیلم تلویزیونی «وانتافه» که اخیرا از تلویزیون پخش شد، بیان کرد طرحی برای یک سریال ۱۰ قسمتی در دست دارد. به گزارش «وطن امروز»، «وانتافه» عنوان تلهفیلمی بود که شبکه ۳ سیما در روز ولادت حضرت رسول اکرم و امام صادق(ع) روی آنتن فرستاد و با استقبال خوبی از سوی مخاطبان و برخی منتقدان روبهرو شد. محمدحسین امانی، کارگردان این تلهفیلم درباره «وانتافه» که به عنوان نخستین تجربه او در حوزه ساخت فیلم بلند روی آنتن رفت، به مهر گفت: «این تلهفیلم نوعی شروع برای من محسوب میشود و بیشتر قصد دارم وارد عرصه سریالسازی شوم». وی ادامه داد: «اکنون هم طرحی برای یک سریال ۱۰ قسمتی داریم که با همین حال و هوای طنز بناست آن را با حمایت باشگاه فیلم سوره بسازیم».امانی درباره تولیداتی چون «وانتافه» و کیفیت این اثر طنز در ساختار و محتوا عنوان کرد: «میتوان گفت این کار ضعفهایی داشته است ولی من نوعی نوستالژی از مجموعههای طنز رضا عطاران و حتی برخی طنزهای سینمایی در نظر داشتم. نمیگویم این کار به آنها شباهت داشت ولی آن حال و هوا را دوست دارم، چرا که مجموعههایی است که کلیشه نمیشود، مخاطب با آنها همزادپنداری میکند و بازپخش کارهای عطاران هنوز هم مخاطب دارد».
او درباره دغدغهاش برای ورود به عرصه نمایشی و محتوای مورد نظرش اظهار کرد: «دوست دارم این مسیر را ادامه دهم، نه اینکه بگویم علاقهمندم شبیه مجموعههای عطاران کار کنم، بلکه به لحاظ مخاطب دوست دارم مخاطب با کارم همزادپنداری کند و دغدغه اثرم همان دغدغه مخاطب باشد، نه مثل سریالهای شبکه نمایش خانگی که بهرغم اینکه به لحاظ ساختاری حرفهای است اما مخاطب نمیتواند با کاراکترهایش همزادپنداری کند. این سریالها رنگ و لعاب دارند و از فضای لاکچری برخوردارند، مخاطب باید حسرت زندگی کاراکترهای این سریالها را بخورد و نمیتواند آینهای از زندگی خودش باشد». امانی درباره «وانتافه» هم توضیح داد: «فیلمنامه این پروژه یک سال زمان برد که شامل نگارش، تصویب و بازنویسی میشد. تولید آن هم ۱۸ روز زمان برد».
او در پایان درباره ادامه تولید تلهفیلم نیز گفت: «متأسفانه دوره ساخت تلهفیلمها تمام شده و خیلی کمتر ساخته میشود و مخاطب خود را هم از دست داده است. با این حال تلهفیلم مسیر خوب و سکوی خوبی برای سریالسازی است و هدف من هم تولید سریال است».
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|