|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
تلویزیون
منتظر خندوانه زمستانی باشید
رامبد جوان و گروه «خندوانه» مشغول آماده کردن مقدمات تولید هستند و زمستان با کاری جدید به تلویزیون بازمیگردند. به گزارش تسنیم، رامبد جوان و گروه «خندوانه» در پیشتولید و آماده کردن مقدمات شروع تولید سری جدید به سر میبرند. اینکه سری جدید این برنامه تلویزیونی ساخته میشود قطعی است و زمستان به آنتن شبکه نسیم خواهد رسید. حتی قرار است گروه «خندوانه» مثل سنوات قبل برای عید نوروز هم ویژهبرنامهای داشته باشد. جزئیات بیشتر و زمان دقیق شروع برنامه را حتما عوامل «خندوانه» یا خود رامبد جوان از طریق فضایمجازی یا شبکه نسیم رسما بعد از مدتها سکوت اعلام خواهند کرد اما آنچه مشخص است سری جدید این برنامه تلویزیونی در پیشتولید به سر میبرد و در فصل زمستان بعد از مدتها غیبت به آنتن تلویزیون بازمیگردد.
***
مدیر معارف شبکه ۳ تغییر کرد
سیدمحمدحسین میری به عنوان سرپرست جدید گروه معارف شبکه ۳ انتخاب شد. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، میثم فکری که نزدیک ۶ سال مدیر گروه معارف شبکه ۳ بود به عنوان مشاور مدیر شبکه ۳ انتخاب و سیدمحمدحسین میری به عنوان سرپرست جدید معارف شبکه معرفی شد. میری پیش از این قائممقام خانه تولیدات جوان بود. گفتنی است سیدمحمدحسین میری از سال ۸۹ با فعالیت در شبکههای مختلف سیما کارش را آغاز کرد و تهیهکنندگی برنامههای تلویزیونی مانند «به اضافه مستند»، «پرتره» و تهیهکنندگی نماهنگهایی مثل «خانه پدری» را برعهده داشته است.
ارسال به دوستان
«همت ۵ به گوشم» منتشر میشود
کتاب «همت ۵ به گوشم» نوشته سمیرا خطیبزاده درباره زندگی شهید اصغر فلاحپیشه از شهدای مدافع حرم بزودی توسط نشر ۲۷ بعثت چاپ میشود. به گزارش مهر، شهید اصغر فلاحپیشه متولد سال ۱۳۴۵ و بازنشسته سپاه پاسداران بود که دیماه ۹۴ به سوریه اعزام شد و ۲۲ بهمن همان سال به شهادت رسید. شهید فلاحپیشه حین درگیری با نیروهای داعش به دلیل جراحت به اسارت دشمن درآمد و به شهادت رسید. نیروهای داعش پس از شهادت عکس سر جداشده وی را برای همسرش فرستادند اما پیکر وی را تحویل ندادند و او جزو شهدای مفقودالاثر مدافع حرم است که مزار یادبودی در بهشتزهرای تهران دارد. سمیرا خطیبزاده، نویسنده و پژوهشگر فرهنگ مقاومت که کتابهایی چون «سرسپرده» و «قصه شهرزاد» را در کارنامه دارد، از اردیبهشت سال ۹۸ کارهای نوشتن «همت ۵ به گوشم» را آغاز و از مصاحبههایی که با فرزند، همسر و دوستان این شهید شده بود، استفاده کرد. او نوشتن درباره شهید فلاحپیشه را به عنوان یک جانباز دفاعمقدس و یک نیروی مدافع حرم، از علاقهمندیهای جدی خود عنوان کرده است. این کتاب، بزودی توسط نشر ۲۷ بعثت منتشر میشود.
ارسال به دوستان
نگاهی به فعالیت مسجدیها در اوج کرونا در گفتوگو با ائمه جماعت 2 مسجد فعال
مسجدمحوری در جهاد سلامت
عباس اسماعیلگل: با شیوع ویروس کرونا در کشور از اسفندماه سال گذشته به منظور جلوگیری از شیوع گسترده این ویروس، بسیاری از مساجد کشور به طور کامل بسته شد اما برخی متولیان مساجد از همان روزهای اول شیوع کرونا، نه تنها درهای مساجد را نبستند، بلکه با ارائه انواع خدمات جهادگرانه به جنگ تمامعیار با ویروس کرونا رفتند. مساجد در این مدت با فعالیتهایی چون راهاندازی کارگاه تولید ماسک، توزیع اقلام بهداشتی میان نیازمندان و ضدعفونی کردن معابر، به امور جهادی خود ادامه دادند تا اینکه پای طرح ملی «کمک مومنانه» به میان آمد. از آنجا که با آغاز شیوع ویروس کرونا در کشور، چرخ اقتصاد کشور به سختی میچرخد و بالطبع گذران زندگی بسیاری از اقشار ضعیف جامعه سختتر از گذشته شده است، باید برای کمکهای مردمی به اقشار آسیبپذیر جامعه فکری اساسی میشد تا آنکه ماه رمضان امسال رهبر معظم انقلاب با بیاناتشان آغازگر کمپین مردمی بزرگ «کمک مومنانه» شدند.
شاید برخیها تصور میکردند با پایان ماه مبارک رمضان، «کمک مؤمنانه» هم از رونق میافتد اما نه تنها اینطور نشد بلکه حرکت قطار رزمایش ملی همدلی سرعت بیشتری به خود گرفت و در ادامه در مناسبتهای مختلف همچنان این پویش ملی ادامه یافته است. هر چند که با توجه به تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا، درهای مساجد بسته است اما این مسأله دلیل نمیشود که فعالیت جهادی اهالی مساجد در دوران کرونا متوقف شود و مسجدیها این روزها علاوه بر فعالیتهای جهادی در مبارزه با کرونا، به فعالیت «کمک مومنانه» خود هم ادامه میدهند. به همین بهانه با ۲ امام جماعت مساجد فعال و جهادی در اوج شیوع کرونا در تهران به گفتوگو نشستهایم.
***
مساجد در صف اول کمک مؤمنانه
حجتالاسلام مهدی فلاح تهرانی، امام جماعت مسجد جامع المهدی(ع) دولتآباد در گفتوگو با «وطن امروز» درباره فعالیتهای جهادی این مسجد گفت: پس از تعطیل شدن مساجد براساس نظر ستاد مقابله با کرونا، از این محدودیت به عنوان فرصت استفاده کردیم. از همان اوایل اسفندماه کارگروهی متشکل از بسیج مسجد، هیأت امنا و گروههای جهادی تشکیل شد تا بتوانیم در این بحران خدماتی را ارائه کنیم.
وی ادامه داد: در شرایط نیمهتعطیلی مساجد، نمازهای سهگانه تعطیل نمیشود و مسجد باز است و نمازگزاران محترم با رعایت پروتکلهای بهداشتی میتوانند به صورت فرادا نماز خود را برپا کنند، البته امام جماعت هم در هر ۳ نوبت در مسجد حاضر است تا چنانچه مساله یا موضوعی از سوی نمازگزاران وجود داشت، پاسخگو باشد.
امام جماعت مسجد جامع المهدی(عج) تاکید کرد: از همان آغاز شیوع ویروس کرونا فضای شبستان مسجد آذینبندی و نظافت شد تا نمازگزاران عزیز از یک فضای مناسب بهره ببرند، همچنین در تمام طول ایام کرونا در هر ۳ نوبت وقت اقامه نماز، اذان از گلدستههای مسجد پخش شده است، در حال حاضر هم بعد از نماز ظهر فراز هفتم دعای صحیفه سجادیه و شبها نیز دعای فرج از بلندگوی مسجد پخش میشود.
حجتالاسلام فلاح یادآور شد: پس از اقدامات عبادی مسجد، در محدودیتهای کرونایی به سمت توزیع محلول ضدعفونیکننده در محل رفتیم، همچنین با وجود قیمت گران ماسک و کمبود آن در روزهای ابتدایی کرونا در جهت تهیه پارچه و تولید ماسک حرکت کردیم. در این راستا پارچههایی خریداری شد و با بسیج 60 چرخ خیاطی که 50 چرخ در داخل منازل و 10چرخ خیاطی در داخل مسجد جاسازی شد، توانستیم 80 هزار ماسک N95 تولید کنیم. این ماسکها پس از تولید، توسط گروههای جهادی مسجد جمعآوری و با توجه به پروتکل بهداشتی مجدد استرلیزه و بستهبندی شد و به قیمت ۲ هزار تومان در بین مردم توزیع شد، این در حالی بود که این مدل ماسک در بازار آزاد 20 هزار تومان فروخته میشد.
امامجماعت مسجد جامع المهدی(عج) با بیان اینکه در مقابل مسجد، غرفه سلامت راهاندازی کردیم، خاطرنشان کرد: در این غرفه پس از آنکه ماسک به اندازه نیاز جامعه تولید شد به سمت تهیه ماسک با قیمت نازل رفتیم و در حال حاضر ماسک با قیمت 550 تومان برای عرضه در اختیار مردم قرار میدهیم، همچنین داروی امام موسیکاظم(ع) را به همراه محلول ضدعفونیکننده با قیمت پایین و حتی پایینتر از قیمت بازار به مردم محله عرضه میکنیم.
حجتالاسلام فلاح تصریح کرد: یکی دیگر از اقدامات ما ضدعفونی معابر و محافل پرتردد در سطح محله است؛ هر شب ۳ گروه جهادی از بچههای مسجد با 6 دستگاه سمزدایی و لباس مخصوص، آپارتمانها و منازل مسکونی و همچنین مراکز پر رفت و آمد را ضدعفونی میکنند، البته ماشینی که برای این کار در نظر گرفته شده است با نوای مداحی در معابر و خیابانها حاضر میشود تا اهالی محله از ضدعفونی مطلع شوند؛ در حال حاضر هم در محل مشاغلی که مردم با آنها بسیار سر و کار دارند همچون نانواییها و فروشگاههای زنجیرهای، کار ضدعفونی انجام میشود.
وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب و تاکید ایشان بر کمک مومنانه بیان کرد: در بحث کمک مومنانه نیز در 7 دوره با هزینه 200 میلیون تومان توانستیم 400 بسته معیشتی را به خانوادههای هدف بدهیم؛ از میان خانوادههایی که بستههای معیشتی در بین آنها توزیع شده است، 50 خانوار هدف در محله و 100 خانواده در خارج از محدوده مسجد شناسایی شدند و بستهها برای آنها ارسال شده است، البته علاوه بر بستههای معیشتی، کمکهای مادی نیز به خانوادههای نیازمندان در چندین مرحله داشتهایم.
امام جماعت مسجد جامع المهدی(عج) درباره برنامههای این مسجد در مناسبتهای مذهبی نیز گفت: در ایام سوگواری 60 شب روضه خانگی را در خانههای اهالی محله و با تعداد خیلی محدود و صرفا اعضای یک خانواده برگزار کردیم. هر خانواده با توجه به پیامکی که از سوی مسجد برای اهالی محله ارسال شده بود یا بروشورها امکان ثبتنام را داشت. در ایام جشن نیز کاروان شادی راهاندازی کردیم که با حضور در محلهها، سرودخوانی کردند. در ایام سوگواری نیز مداحی را برگزار کردند تا مردم محله بدون آنکه از منازل خود بیرون بیایند، لحظاتی از این برنامه بهره ببرند.
حجتالاسلام فلاح یکی دیگر از اقدامات این مسجد را برگزاری روضههای محدود در مناطق کمبرخوردار اطراف تهران و پخش غذای گرم بین خانوادههای بیبضاعت اعلام کرد و افزود: در این زمان توانستیم 10هزار غذای گرم میان نیازمندان توزیع کنیم.
وی تاکید کرد: یکی دیگر از اقدامات مسجد که با استقبال زیادی هم روبهرو شد، برگزاری مراسم ختم مجازی برای خانوادههایی بود که در این ایام عزیزان خود را از دست داده و امکان برگزاری مراسم را ندارند؛ مسجد شرایط برگزاری آنلاین مراسم ختم را مهیا کرده و با همکاری شهرداری محله اطلاعرسانی لازم را برای مردم عزیز انجام میدهد و از طریق شرایطی که اعلام شده خانوادههای داغدار میتوانند به ما اطلاع بدهند تا برای آنها مراسم ختم برگزار کنیم.
امام جماعت مسجد جامع المهدی(عج) با اشاره به طرح «گشت سلامت» ابراز داشت: در این طرح افرادی را آموزش داده و در ساعات پرتردد به محله اعزام میکنیم تا به کسانی که بهداشت یا پروتکلهای اعلامی را رعایت نمیکنند تذکر بدهند، برای مثال چنانچه کسی ماسک نمیزند با روی خوش با او صحبت کرده و ماسکی از سوی مسجد به فرد مورد نظر هدیه میدهند. در یک اقدام جمعی سعی کردیم به مساجد دیگر محلهها سر بزنیم تا آنها را نیز به عنوان بازوهای توانمند با خود همراه کنیم، در واقع تشکلهای مسجدمحور را راهاندازی کردهایم تا مساجد و بسیج منطقه هر هفته یک جلسه مشترک داشته باشند و درباره فعالیت و تجارب خود تبادل نظر کنند. در یک حرکت جهادی غربالگری اهالی محله را انجام دادیم، در همین راستا هم سعی کردیم اقلام مورد نیاز مردم را با رایزنی با بخشهای مختلف تهیه کرده و با قیمت مناسبتر در اختیار مردم قرار دهیم.
امام جماعت مسجد جامع المهدی(عج) در پایان گفت: به طور کلی مسجد ما در چند محور استفاده از ظرفیت بسیج در مقابله با کرونا، کمک مومنانه، مشاورههای پزشکی، تاسیس غرفه سلامت برای توزیع مواد ضدعفونی با قیمت پایین میان اهالی محله، برگزاری ختم آنلاین، ارتباط شبکهای با مساجد محله، غربالگری محله و جمعآوری یک بانک اطلاعاتی از خانوادهها، ضدعفونی معابر، پخش دعا و استغفار، ارتباط با نمازگزاران و... فعالیت دارد.
***
جهادگران پیامبر اعظم(ص) یار و یاور کادر درمانی
حجتالاسلام مصطفی گلیزاده، امام جماعت مسجد حضرت مهدی(عج) شهرری درباره فعالیتهای این مسجد در مقابله با کرونا گفت: با توجه به اینکه مسجد ما در همسایگی بیمارستان فیروزآبادی است، از همان روزهای اول با همراهی گروه جهادی پیامبر اعظم(ص) به یاری کادر درمان این بیمارستان رفتیم.
وی ادامه داد: در نخستین اقدام چند طبقه از ساختمان نیمهکاره بیمارستان را که در پشت ساختمان اصلی در حال ساخت بود تجهیز کردیم. پس از آن محل مورد نظر را ضدعفونی و برای بخش ویژه بیماران کرونایی آماده کردیم. سپس تجهیزات لازم را با همراهی کادر درمان در محل موردنظر مستقر کردیم؛ در شرایطی که بیمارستان با این ویروس ناشناخته و حجم مراجعات زیاد روبهرو شده بود، کمک شایانی به بیمارستان در این زمینه شد.
امام جماعت مسجد حضرت مهدی(عج) در ادامه تاکید کرد: پس از آمادهسازی بخش ویژه کرونا در این ساختمان کار ضدعفونی ساختمان بیمارستان اصلی را آغاز کردیم؛ ابتدا بخشهای پرتردد چون اورژانس و فضاهای باز را ضدعفونی کردیم و سپس سراغ شستوشو و ضدعفونی کلی بیمارستان رفتیم، همچنین مقابل در بیمارستان موکب سلامت را برای ضدعفونی ماشینها و مردمی که تردد میکردند بر پا کردیم.
حجتالاسلام گلیزاده یادآور شد: در ادامه با کمک بیمارستان لیست بیمارانی را که به علت کرونا فوت کرده یا خوشبختانه فرد مبتلا مرخص شده اما نیازمند قرنطینه خانگی بوده است را دریافت و به منزل آنها مراجعه کردیم تا کار ضدعفونی محل را انجام دهیم. در اقدامی دیگر سراغ فوتیهای کرونایی داخل بیمارستان رفتیم و ضمن تعاملی که با بیمارستان داشتیم، نیروهای جهادی آقا و خانم کار تیمم و کفن بیماران را در بیمارستان انجام میدادند.
وی افزود: در کمک به کادر درمان و بیماران نیز میانوعدههایی را تهیه و توزیع میکنیم که نزدیک به 20 هزار میانوعده با کمک گروههای جهادی تهیه و توزیع شده است، البته در این زمینه بسیاری از مردم نیز در خانههای خود با تهیه میانوعدههای مختلف ما را همراهی کردند.
امام جماعت مسجد حضرت مهدی(عج) خاطرنشان کرد: همچنین برای روحیه بخشیدن به کادر درمان برای آنها جشن تولد گرفتیم و حتی در اعیادی چون نیمه شعبان در بیمارستان مراسم جشن برگزار کرده و به بسیاری از کادر درمان سفر زیارتی هدیه دادیم، همچنین در روز میلاد امام حسین(ع) از پاسداران مدافع سلامت (کسانی که بیشترین شیفت و ساعت حضور در بیمارستان را پر کردند) و در روز میلاد حضرت عباس(ع) از جانبازان مدافع سلامت تقدیر و تشکر و هدیههایی را به رسم یادبود به عزیزان کادر درمان اهدا کردیم.
حجتالاسلام گلیزاده در ادامه گفت: در لحظه تحویل سال نیز مراسمی را در اورژانس بیمارستان برپا کرده و با شاخه گل و هدایای تبرکی به استقبال پزشکان و پرستاران رفتیم، همچنین از نخستین شهید مدافع سلامت شهرری دکتر شهید کامران بیات که درگیر بیماری سرطان نیز بود اما میدان نبرد با کرونا را ترک نکرد- با آنکه ایشان را از حضور در بیمارستان و فعالیت منع داشته بودند اما از در خانه ماندن امتناع کردند- تجلیل شد و با حضور در خانه این شهید از خانواده آن عزیز سفر کرده تقدیر به عمل آمد.
وی ابراز داشت: در ایام اربعین نیز به محله خیرآباد ورامین رفته و کار پرچمآرایی را به همراه برگزاری روضههای محدود با پخش غذا داشتیم، همچنین در مدت حضور در این منطقه مواد ضدعفونیکننده و دارو نیز به صورت رایگان در اختیار اهالی محترم این منطقه قرار دادیم.
امام جماعت مسجد حضرت مهدی(عج) در ادامه با اشاره به موج جدید کرونا در کشور گفت: از 11 آبانماه تا 13 آذرماه فاز دوم فعالیت جهادی خود را آغاز کردیم، در این دوران طرحی با عنوان «همیار بیمار» را طراحی کردیم که بر اساس آن نیروهای جهادی آقا و خانم پس از گذراندن دورههای آموزشی به بیمارستان اعزام شدند تا در شیفتهای صبح و عصر در 6 بخش بیمارستان فیروزآبادی کنار بیماران باشند و هر آنچه را بیماران محترم نیاز دارند انجام دهند، البته تمام اقدامات گروه جهادی در حوزه کارهای عمومی و کارهای تخصصی بر عهده پرستاران و کادر درمان بیمارستان بود. نکته جالب این طرح حضور نیروهای جهادی بین سنین 15 تا 40 سال بود.
حجتالاسلام گلیزاده با اشاره به فعالیتهای فرهنگی مسجد حضرت مهدی(عج) تصریح کرد: در این بخش مسجد برای نیروهای جهادی که در قالب طرح «همیار بیمار» در مسجد مستقر بودند برنامههای متنوعی اعم از استفاده از کارشناسان پزشکی، مذهبی و پخش بیانات رهبر معظم انقلاب برای کارهای جهادی داشته است، در واقع سعی داشتیم کار جهادی را از جهات مختلف برای مخاطبان خود تبیین کنیم.
وی ادامه داد: همچنین در طرح «خانه به خانه» نیز سعی کردیم اطلاعات تمام خانههای محل را به عنوان یک بانک اطلاعاتی جمعآوری کنیم؛ هدف از این طرح اطلاعات دقیق و نوع ارتباط با خانوادههای محل بود تا از این طریق بتوانیم خواستهها و مایحتاج اهالی را تامین کنیم.
امام جماعت مسجد حضرت مهدی(عج) اضافه کرد: در 33 روز فاز دوم فعالیت مسجد 350 هزار آبمیوه تهیه و بین کادر درمانی و بیماران توزیع شد، همچنین با کمک خیرین مایحتاج بخشهای مختلف بیمارستان اعم از لیوان، آب معدنی، چای، پوشک، لباس و... را نیز تامین کردهایم.
حجتالاسلام گلیزاده با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر کمک مومنانه و کارهای مسجد حضرت مهدی(عج) در این زمینه گفت: در این طرح 190بسته معیشتی آماده و در بین خانوادههای نیازمند توزیع شد، البته بستههای بهداشتی نیز بر اساس ضرورت و تقاضای مردم نیازمند بین آنها توزیع شده است، در همین راستا همچنین هزینه بیمارانی را که به دلیل مشکلات مالی امکان تسویهحساب با بیمارستان را نداشتهاند نیز با کمک خیرین تقبل کردهایم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در حین این فعالیتها پخش ماسک و محلول ضدعفونیکننده بین خانوادههای نیازمند و بیماران در بیمارستانها را در دستور کار داشتهایم، همچنین برای بالا بردن روحیه بیماران بیمارستان فیروزآبادی، در میلاد حضرت رسول اکرم(ص) با یک شاخه گل و هدایای تبرکی به عیادت بیماران بیمارستان رفتیم.
ارسال به دوستان
نمایش خانگی
واکنش ساترا به توهین قومیتی در «شام ایرانی»
ساترا نسبت به بخشی از مجموعه «شام ایرانی» که در آن توسط یکی از بازیگران به یکی از اقوام ایرانی توهین شده بود، واکنش نشان داد. به گزارش «وطن امروز»، پیرو انتشار قسمت جدید سریال «شام ایرانی» در رسانههای صوت و تصویر که در آن به یکی از اقوام اصیل ایرانی توهین شده بود، ساترا به محض دریافت گزارش مردمی از سوی کاربران نسبت به بررسی مورد مذکور اقدام کرد. با بررسی صورتگرفته، مشخص شد مورد ذکرشده در تضاد آشکار با «فصل احترام به فرهنگ و اقوام کشور» در ضوابط محتوایی است به همین جهت با دستور ساترا، این بخش از همه رسانههای رسمی منتشرکننده حذف شد.
***
کارگردان «سرخپوست» سریال «آکتور» را میسازد
پیشتولید سریال شبکه نمایش خانگی «آکتور» به نویسندگی و کارگردانی نیما جاویدی و تهیهکنندگی مجید مطلبی بزودی آغاز میشود. به گزارش «وطن امروز»، «آکتور» نخستین تجربه سریالسازی نیما جاویدی پس از ساخت فیلم «سرخ پوست» محسوب میشود و قرار است با صدور مجوزهای لازم به تهیهکنندگی مجید مطلبی بزودی وارد مرحله پیشتولید شود. جاویدی در مقام فیلمنامهنویس به همراه مجید مجیدی فیلمنامه فیلم «خورشید»، نماینده امسال سینمای ایران در اسکار را نیز نوشته است. نیما جاویدی پیش از این قرار بود فیلم سینمایی «قلعه» را به تهیهکنندگی مجید مطلبی بسازد که گروه تولید با آغاز کرونا پیشتولید آن را متوقف کردند و با توجه به وضعیت مبهم پخش و اکران در حوزه سینما و پیشبینی ترافیک شدید اکران و احتمال پخش نامناسب در این شرایط، تولید این فیلم را به سال آینده موکول کردهاند.
ارسال به دوستان
نامزدهای چهارمین جشنواره تلویزیونی مستند اعلام شدند
امروز اختتامیه جشنواره در مرکز همایشهای صداوسیما
دبیرخانه چهارمین جشنواره تلویزیونی مستند، نامزدهای بخشهای مختلف این رویداد را اعلام کرد. به گزارش «وطن امروز»، نامزدهای بخش نیمهبلند شامل «مهاجران» به کارگردانی سهیلا پورمحمدی، «تنها چند متر» به کارگردانی حجت طاهری و «رادکان» به کارگردانی حجت حیدری و احسان ملازاده است. «آواز جغد کوچک» به کارگردانی مهدی نورمحمدی، «مهدی عراقی را بکش» به کارگردانی عبدالرضا نعمتاللهی و «آسوده بخواب کوروش» به کارگردانی علی فراهانی هم نامزدهای بخش مستند بلند هستند. در بخش نامزدهای مردمی فیلم کوتاه «اول مهر» به کارگردانی محمود کیانیفلاورجانی، «نخلبرداری تفت» به کارگردانی ابوالفضل دهقانیزاده و «قصیده جنوب» به کارگردانی محسن ظریفیپور و در بخش نامزدهای بخش مردمی نیمهبلند «همسایهها» به کارگردانی خلیل رشنوی، «خودکار» به کارگردانی محمد ثقفی و «آناهید» به کارگردانی حمیدرضا علیپور و در بخش نامزدهای بخش مردمی بلند نیز «آواز جغد کوچک» به کارگردانی مهدی نورمحمدی، «گزارش رمادی» به کارگردانی علی محمد ذوالفقاری و «بیر عالم سوز» به کارگردانی محمدطه امیری معرفی شدند. مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره تلویزیونی مستند سهشنبه 18 آذرماه از ساعت 17:30 تا 20:30 در مرکز همایشهای بینالمللی صداوسیما برگزار میشود. ارسال به دوستان
نتفلیکس درخواست انگلیسیها را رد کرد
دردسرهای به تصویر کشیدن قصه خاندان ملکه!
نتفلیکس درخواست وزیر فرهنگ انگلیس را برای تغییر جزئی در سریال تاج برای روشن شدن اینکه این سریال خیالی است نه واقعی، رد کرد. به گزارش تسنیم به نقل از ورایتی، بعد از اینکه «اولیور دودون» وزیر فرهنگ انگلیس هفته قبل از نتفلیکس درخواست کرد در ابتدای سریال، عنوان «این سریال داستانی است» را اضافه کند تا نشاندهنده داستانی و خیالی بودن این سریال باشد، نتفلیکس گفت تمایلی برای انجام این کار ندارد. وزیر فرهنگ این کشور در مصاحبهای که با رسانه «دیلی میل» داشت این مساله را مطرح کرده و گفته بود این نگرانی وجود دارد که نسلی از تماشاگران تصور کنند این رویدادها واقعی بودهاند، نه داستانی. این شرکت سینمایی میگوید مخاطبان این سریال از جنبه خیالی این سریال باخبرند و میگوید این سریال را به عنوان یک درام نمایش دادیم که بر اساس رخدادهای واقعی اما به صورت خیالی ساخته شده است. «دودون» برای این منظور نامهای خصوصی به نتفلیکس نوشت تا درباره این موضوع بحث کند که علنی نشد و پخشکننده نیز به صورت خصوصی پاسخ داد. بعد از این وزیر فرهنگ با دیلیمیل مصاحبه کرد. در فصل ۴ «تاج» اتفاقات داستان خانواده سلطنتی ملکه انگلیس بسیار به امروز نزدیک میشود و پرنسس دیانا یکی از محورهای اصلی آن است. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|