|
کاهش نیروی انسانی آموزشوپرورش تا سال ۱۴۰۳
علی الهیارترکمن، معاون وزیر آموزشوپرورش با بیان اینکه بر اساس مستندات موجود با پدیده ریزش منفی تا سال ۱۴۰۳ مواجهیم که به معنای کاهش نیروی انسانی در مقابل جمعیت دانشآموزی است، گفت: اگر این روند برعکس بود ریزش مثبت میشد اما فعلا تا ۱۴۰۳ با پدیده ریزش منفی مواجهیم که بر نرم کلاسهای درسی اثر دارد و ۱۳ درصد کلاسهای آموزشوپرورش یعنی ۶۵ هزار و ۳۱۶ کلاس خارج از نرم و دارای تراکم بالای ۳۵ نفر هستند.
ارسال به دوستان
فرمانده کل سپاه پاسداران برای رسیدگی به مشکلات سیلزدگان به خوزستان سفر کرد
همه آمدند جز دولت!
سردار سلامی: مردم خوزستان از مسؤولان خود گله دارند؛ شرمنده مردم هستیم
رئیس سازمان بازرسی پس از بازدید از مناطق سیلزده: شرمنده مردم مناطق سیلزده شدیم
گروه اجتماعی: وقوع سیل در جنوب کشور و مشکلات عدیده سیلزدگان موجب شد از مسؤولان قوهقضائیه تا فرمانده سپاه پاسداران در این مناطق حاضر شوند اما همچنان دولتیها حضور کمرنگی در صحنه دارند. به گزارش «وطن امروز»، روز گذشته فرمانده کل سپاه پاسداران در مناطق سیلزده خوزستان حاضر شد و به بررسی خسارات وارده به این مناطق پرداخت. سردار حسین سلامی صراحتا اعلام کرد مردم این مناطق از مسؤولان خود گله دارند و از این بابت اظهار شرمندگی کرد. این در حالی است که ۲ روز پیش در جریان سفر رئیس سازمان بازرسی کل کشور و نماینده قوهقضائیه به خوزستان، استاندار این استان به تهران سفر کرده بود و حتی در منطقه بحرانزده خود حضور نداشت(!) نکته عجیب اینکه وقتی مسؤولان سایر ارگانها وضعیت سیل و مشکلات سیلزدگان را بررسی میکردند متوجه کمکاری شدید دولت در بخشهای دیگر شدهاند. محرومیت، بیکاری و تخلفات اداری و مدیریتی فراوان موجب شد حتی رئیس سازمان بازرسی کل کشور از مردم عذرخواهی کند. قوه قضائیه، نمایندگان مجلس، سپاه پاسداران و گروههای جهادی در مناطق سیلزده حضور پررنگی دارند اما بنا به گفته مردم سیلزده مسؤولان دولتی حضور کمرنگی دارند و برای رسیدگی به مشکلات سیلزدگان تلاش محسوسی انجام نمیدهند.
فرمانده کل سپاه دیروز در بندر امام خمینی پس از دیدار صمیمانه با مردم منطقه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مشکلات این منطقه اساسی است و مردم این منطقه و در کل مردم استان خوزستان از مسؤولان خود گله دارند. وی عنوان کرد: من حرفهای مردم صبور و شکیبای این منطقه را گوش دادم، به همه مسؤولان خوزستان و این منطقه تاکید میکنم و از آنها میخواهم که به صورت جدی به این مسائل بپردازند و ما به عنوان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تمام توان خود را وارد میدان میکنیم. سردار سلامی گفت: قرار است 4 نقطه بندر امام خمینی را لولهکشی کنیم تا در صورت بارش مجدد، مشکلات تکرار نشود. فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: برای کمک به مردم و تجهیز و تعمیر منازل آنها برنامههایی داریم و از طرفی ما پیگیری خواهیم کرد تا مسؤولان این منطقه به تحرک وادار شوند. سردار سلامی عنوان کرد: ما شرمنده این مردم هستیم، سپاه تمام توان خود را وارد عرصه میکند و تا آنجایی که میتواند مدد میرساند.
* بسیج امکانات برای پاکسازی وحدتیه از گل و لای
استاندار بوشهر از تشکیل پرونده ویژه خانههای آسیبدیده توسط بیمه ایران خبر داد و تاکید کرد: خانههایی که بیمه هستند تشکیل پرونده دهند تا خسارتها سریعا پرداخت شود. عبدالکریم گراوند در نشست ستاد مدیریت بحران استان بوشهر در فرمانداری دشتستان با اشاره به خسارت وارده ناشی از سیل در این شهرستان اظهار داشت: وقتی بیش از 30 سال این حجم بارندگی در وحدتیه رخ نداده، هرچند این حجم خود به خود ایجاد سیل میکند اما لازم بود از قبل لایروبی رودخانه وحدتیه انجام میشد. استاندار بوشهر با قدردانی از صبوری مردم در جریان این سیل تصریح کرد: مردم حق دارند در این بحران ناراحت باشند، چراکه زندگی آنان آسیب دیده و دچار خسارت شدهاند. همچنین عزیزالله مهدیان، معاون امور بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، در نشست ستاد مدیریت بحران شهرستان دشتستان اظهار داشت: بازدیدی را از مناطق سیلزده شهرستان دشتستان داشتیم و مشخص شد که خسارت گستردهای به مردم این شهرستان وارد شده است.
وی با اشاره به اینکه اموال و خانههای برخی از افراد ضعیف بشدت آسیب دیده است، افزود: برآوردها و پیشنهادات تخصصی خود را به دولت ارائه کردهایم و انتظار میرود در نخستین جلسه هیات دولت شاهد مصوبات خوبی در این زمینه باشیم.
معاون امور بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تاکید کرد: بنیاد مسکن استان بوشهر به صورت دقیق ارزیابیها و کارشناسی برای برآورد خسارتهای ناشی از سیل را انجام داده است و این برنامه همچنان ادامه دارد. طی روزهای آینده بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برنامه خود را برای بازسازی مناطق آسیبدیده از سیل آغاز خواهد کرد و با توجه به اینکه وحدتیه بیشترین آسیب را دیده است، اقدامات در این شهر آغاز میشود. مهدیان با انتقاد از ساختوسازهایی که در حریم رودخانه انجام شده است، اضافه کرد: باید هرچه سریعتر نسبت به ساماندهی این خانهها اقدام شود تا شاهد اتفاقات بعدی و تکرار این حوادث نباشیم. نمایندگان عالی دولت در استان بوشهر و شهرداری وحدتیه زمینهایی را اختصاص دهند و ما هم آماده هستیم که تسهیلات لازم را برای ساخت واحدهای جدید پرداخت کنیم. معاون امور بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان اینکه برای ساخت و بازسازی واحدها در کنار مردم هستیم، گفت: برای رفع مشکل در کنار مردم هستیم تا با بازسازی و ترمیم واحدهای آسیبدیده،حدتیه را آبادتر از قبل کنیم.
* تعداد کشتهشدگان سیل به ۹ نفر رسید
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور اظهار کرد: بر اثر سیلابهای اخیر، متاسفانه ۹ نفر جان خود را از دست دادند که این افراد مستقیما با سیل برخورد نداشتند. اسماعیل نجار افزود: با توجه به اینکه ۲ سامانه بارشی در روزهای گذشته وارد کشور شد، ۱۹ استان درگیر سیل شدند. نجار با بیان اینکه از گذشته تاکنون شبکه جمعآوری آبهای سطحی نداشتیم، افزود: مسیرهای فاضلاب هم عمدتا دارای گل و لای شدیدی بود و فاضلاب هم به سختی عبور میکرد. او با بیان اینکه تصفیهخانه شرق اهواز احداث شده است و تصفیهخانه غرب اهواز نیز در حال راهاندازی است، ادامه داد: کارهای فوری در حال انجام است و کارهای زیربنایی زمانبر خواهد بود. نجار گفت: بعد از وقوع سیل نخستین کاری که انجام میشود، امدادرسانی است که هلالاحمر موظف است وسایل زیستی و اسکان اضطراری را فراهم کند.
* با دیدن بعضی مناطق خوزستان انسان شرمنده میشود
پس از دستور رئیس قوه قضائیه، رئیس سازمان بازرسی کل کشور در خوزستان مستقر شده تا حل مشکلات سیلزدگان تسریع شود. در جریان این سفر چند مسؤول بازداشت و تعلیق شدهاند. رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه انسان با دیدن بعضی مناطق استان خوزستان شرمنده میشود، گفت: مشکلات استان به بحث فاضلاب ختم نمیشود و موضوعاتی مانند اشتغال و آب شرب بحثهای مهم این استان هستند.
حجتالاسلام حسن درویشیان، رئیس سازمان بازرسی کشور صبح دیروز در جلسه با مجمع نمایندگان خوزستان اظهار کرد: با دیدن بعضی مناطق استان خوزستان، انسان شرمنده میشود؛ شرمنده مردمی که در ۸ سال دفاعمقدس در خط مقدم بودند.
وی افزود: این همه امکانات و ظرفیتهای خدادادی در استان خوزستان وجود دارد که باید استفاده شود. دیشب به استاندار گفتم ۲۲ الی ۲۳ میلیارد متر مکعب آب در پشت سدهای استان است ولی متاسفانه تعداد ۵۵۰ روستا در استان هنوز آب ندارند و با تانکر آب حمل میکنند. رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: در جلسات و بازرسیها و صحبتهایی که با آقای استاندار داشتیم مقرر شد با ترک فعلهایی که صورت گرفته و مستند است، برخورد جدی شود. تاکنون 3-2 مورد برخورد صورت گرفته است. خواهش دارم مستنداتی محکمهپسند در اختیار ما گذاشته شود تا پیگیریهای لازم صورت گیرد، چون تا مستندات نباشد از ما پذیرفته نمیشود. وی اضافه کرد: در 3 سال اخیر ۲۰۰ میلیارد تومان در 2 شهر ماهشهر و بندر امام هزینه شده است و باید بررسی کرد این مبلغ به چه شکل هزینه شده است و نظارت کامل صورت گیرد. همچنین آمار تمام شاغلان در شرکتها که چه تعداد بومی و غیربومی هستند گرفته شود و از این پس نظارتی صورت گیرد تا نیروی غیربومی به کار گرفته نشود، مگر تخصصهایی که در استان نباشد.
وی بیان کرد: تعدادی از شرکتها در مناطق آزاد برای فرار از مالیات و مسائل دیگر به شکل صوری ثبت شدهاند و فعالیت خارج از منطقه دارند. در این راستا کمیسیون ماده ۱۰۰ باید اصلاح شود که در حال بررسی است و با کمیسیونهای تخصصی مجلس ارتباط برقرار و بستهای آماده کردهایم.
* ۳ مدیر خوزستانی برکنار یا بازداشت شدند
آبگرفتگی شدید در شهرهای بندر امام خمینی و اهواز تاکنون منجر به بازداشت و برکناری 3 مدیر استان خوزستان شده است.آبگرفتگی شدید در شهرهای اهواز و بندر امام خمینی در هفته قبل که خسارتهای زیادی به مردم وارد آورده، تاکنون منجر به برخورد با 3 مدیر در این زمینه شده است.
اولین مدیر شهردار بندر امام خمینی بود که با حکم استاندار خوزستان از سمت خود تعلیق شد. علت این اقدام کمکاری شهردار و بموقع انجام ندادن وظایف خود عنوان شده است.
همچنین رئیس اداره آبفای بندر امام خمینی به علت کمکاری بازداشت شد. یکی از شهرداران مناطق اهواز نیز برکنار شد.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور دیروز در جریان سفر به بندر امام خمینی ضمن تایید این برخوردها گفت: حق مردم نیست که با این وضعیت زندگی کنند و همانگونه که شهردار بندر امام خمینی و یکی از شهرداران اهواز برکنار شدند و رئیس آبفای بندر امام خمینی نیز در بازداشت است، با تمام مقصران شرایط ایجاد شده برخورد خواهد شد.
رئیس سازمان بازرسی از سوی رئیس قوهقضائیه مأمور شده است به شهرهای اهواز و بندر امام خمینی سفر و مشکلات منجر به حادثه آبگرفتگی در این دو شهر را بررسی و مقصران احتمالی را شناسایی کند.
***
[جهادگران بسیجی در حال خدماترسانی به سیلزدگانند]
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بسیجیان و نیروهای قرارگاه خاتمالانبیا به یاری سیلزدگان هرمزگان آمدهاند، گفت: ساکنان منطقه دشتستان، وحدتیه، سعدآباد و چند روستا در پی وقوع سیل اخیر متحمل خسارات زیادی شدهاند که زندگی را برای آن بسیار سخت کرده است. ابراهیم رضایی در گفتوگو با «وطن امروز»، با بیان اینکه ورود آب و گلولای به منازل مسکونی، مغازهها، فروشگاهها و... مشکلات زیادی را برای مردم منطقه ایجاد کرده است، افزود: بارندگیهای شدید و کمسابق که منجر به راه افتادن سیلاب در این منطقه شد علاوه بر تخریب منازل، زمینهای کشاورزی اکثر مردم این منطقه را نیز از بین برده و خسارتهای فراوانی به زیرساختهای شهری و روستایی وارد کرده است. وی در ادامه افزود: گل ولای ناشی از جاری شدن سیل و ورود آن به مغازهها، کسب وکار تعداد زیادی از مردم شهرستانهای منطقه را نابود کرده است. به طورمثال 4 میلیون تومان داروی یک داروخانه در این سیل از بین رفت و مغازه و فروشگاههای موادغذایی، البسه، لوازم خانگی، لوازمالتحریر و... نابوده شده است. رضایی با بیان اینکه سیل اخیر در بوشهر سرمایه خیلی از مردم این منطقه را با خود برد، گفت: خیلیها در پی این بارش طی 2 ساعت زندگی خود را از دست دادند و فقیر شدند و انتظار این است که دولت از مردم منطقه حمایت کند. رضایی خسارات ناشی از سیل در منطقه دشتستان را بیش از 200 میلیارد تومان برآورد کرد و افزود: باید اهمالکنندگان و کسانی که در این زمینه ترک فعل کردهاند مورد بازخواست قرار گیرند، چرا که در گذشته کمکاری کردهاند. او در پایان گفت: سپاه پاسداران، نیروهای بسیجی و جهادگران جوان از همان ساعات اولیه در کنار مردم بوده و در حال کمکرسانی به سیلزدگان هستند، همچنین قرارگاه خاتمالانبیا سپاه با ارائه ابزار و تجهیزات خود در حال خدمترسانی به مردم منطقه است.
ارسال به دوستان
اخبار
تست کرونا ارزان شد
دبیر و رئیس شورای عالی بیمه سلامت در نامهای از کاهش ۵۰ درصدی تعرفه تشخیص کرونا در بخش خصوصی خبر داد. به گزارش فارس، سیدسجاد رضوی در نامهای قیمت کیت تشخیص «کووید-۱۹» و تعرفه نهایی تشخیص آزمایشگاهی آن را در بخش دولتی و خصوصی اعلام کرد. بر این اساس هزینه تشخیص «کووید-۱۹» در بخش خصوصی ارزان شد و هزینه تست کرونا هم در آزمایشگاههای خصوصی حدود ۵۰ درصد کاهش یافت و به ۳۰۰ هزار تومان رسید.
***
دستگیری ۱۹۰۰۰ متهم مواد مخدر در ۳ هفته اخیر
معاون مقابله با عرضه و امور بینالملل ستاد مبارزه با موادمخدر از کشف بیش از ۵۶ تن مواد مخدر در کشور در ۳ هفته گذشته خبر داد و گفت: این مقدار کشفیات نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۳ درصد رشد نشان میدهد. ناصر اصلانی گفت: مجموع کشفیات این ۳ هفته ۵۶ هزار و ۱۷۵ کیلوگرم است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته (۴۵۷۵۰ کیلوگرم) حدود ۲۳ درصد افزایش دارد. وی همچنین افزود: ۴۰ هزار و ۸۸۹ کیلوگرم از مجموع کشفیات مربوط به ماده مخدر تریاک بوده است که ۷۳ درصد کشفیات را به خود اختصاص میدهد. همچنین از این میزان، ۵۵۱۸ کیلوگرم حشیش، ۱۵۹۷ کیلوگرم شیشه، ۱۳۰۴ کیلوگرم هروئین، ۹۶۸ کیلوگرم گراس، ۲۸۶ کیلوگرم مرفین و ۵۶۱۳ کیلوگرم سایر مواد کشف شده است. اصلانی در ادامه اظهار کرد: در ۳ هفته اخیر، مجموعا ۱۸ هزار و ۷۵۳ متهم در ارتباط با جرائم مواد مخدر و خصوصا طی طرحهای جمعآوری و ساماندهی معتادان متجاهر در سطح کشور دستگیر شدهاند که از این تعداد، ۱۱۵۶۷ نفر به اتهام قاچاق و توزیع مواد مخدر و ۶۹۳۵ نفر به عنوان معتاد متجاهر دستگیر شدهاند. در میان دستگیرشدگان این ۳ هفته ۲۵۱ نفر از اتباع بیگانه بودند.
***
بازگشت آلودگی هوا به تهران
شاخص کیفیت هوا دیروز روی عدد 113 قرار گرفت تا هوای تهران برای گروههای حساس جامعه آلوده شود. به گزارش فارس، تهران از ابتدای سال همزمان با شیوع کرونا 15 روز هوای پاک، 184 روز هوای قابل قبول، 63 روز هوای ناسالم برای گروههای حساس جامعه و 2 روز هوای ناسالم برای همه افراد داشته است. این در حالی است که در مدت مشابه سال قبل، پایتخت 25 روز هوای پاک، 189 روز هوای قابل قبول، 48 روز هوای ناسالم برای گروههای حساس و یک روز هوای ناسالم برای همه افراد داشته است.
***
برنامه کمیته امداد برای ایجاد ۳۰۰ هزار فرصت شغلی در سال آینده
رئیس کمیته امداد از پیشبینی ایجاد ۳۰۰ هزار شغل برای مددجویان در سال ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: در لایحه بودجه سال آینده ۶,۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال برای مددجویان پیشبینی شده است. به گزارش مهر، سیدمرتضی بختیاری، توانمندسازی را مهمترین مأموریت کمیته امداد دانست و افزود: در طول برنامه ششم توسعه کشور، کمیته امداد موظف به ایجاد ۳۵۰ هزار شغل برای مددجویان است که این نهاد در چهارمین سال از اجرای برنامه، موفق به راهاندازی ۵۵۰ هزار فرصت شغلی ثبتشده در سامانههای وزارت تعاون شده است. وی خواستار افزایش اعتبارات اشتغال مددجویان در بودجه سال ۱۴۰۰ شد و ادامه داد: دولت در لایحه بودجه سال آینده ۶,۱۰۰ میلیاردتومان تسهیلات اشتغالزایی برای جامعه هدف امداد پیشبینی کرده است که امیدواریم نمایندگان مجلس در بررسی بودجه، سهم تسهیلات اشتغال امداد را افزایش دهند و به طور قطع دولت نیز با این موضوع مخالفتی نخواهد کرد. وی خاطرنشان کرد: در صورت افزایش تسهیلات اشتغال مددجویان، کمیته امداد در سال آینده با ثبت رکوردی جدید ۳۰۰ هزار فرصت شغلی برای خانوادههای تحت حمایت ایجاد خواهد کرد.
***
عاملان زورگیری خشن از بانوی کرمانشاهی دستگیر شدند
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از دستگیری عاملان زورگیری خشن از بانوی کرمانشاهی که انتشار تصویر و فیلم آن در فضای مجازی واکنشهای زیادی به همراه داشت، خبر داد. سردار علیاکبر جاویدان دیروز در جمع اصحاب رسانه، اظهار داشت: پس از انتشار کلیپی از زورگیری خشن در یکی از محلات شهر کرمانشاه که ۱۱ آذرماه رخ داد، رسیدگی فوری به موضوع در دستور کار قرار گرفت. در همین راستا، کارآگاهان پلیس آگاهی با تحقیقات گسترده و شگردهای پلیسی موفق به شناسایی مخفیگاه زورگیران خشن در استانهای مرکزی و شمالی کشور شدند. فرمانده انتظامی استان کرمانشاه تصریح کرد: تیمهایی از پلیس آگاهی استان با کسب نیابت قضایی و هماهنگی با پلیس استانهای یادشده عازم شهرهای محل اختفای زورگیران شده و در عملیاتهایی حساب شده هر ۳ نفر را دستگیر کردند. وی یادآور شد: در بررسیهای به عمل آمده مشخص شد خودرویی که متهمان از آن برای زورگیری استفاده کردند، متعلق به یکی از آنها بوده و پلاکش نیز سرقتی بوده است. جاویدان تصریح کرد: در بازرسیهای صورتگرفته از مخفیگاه زورگیران خشن، یک قبضه سلاح کمری و مقداری مهمات کشف شد.
***
تداوم بارش برف و باران در شمال کشور
مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از تداوم بارش باران و برف در نوار شمالی کشور خبر داد. صادق ضیاییان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: پیشبینی میشود از 20 آذر (امروز) در استانهای گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و شمال استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل شاهد بارش برف و باران باشیم. وی با اشاره به اینکه طی روزهای جمعه و شنبه (۲۱ و ۲۲ آذر) نیز بارشهای پراکنده در برخی مناطق سواحل دریای خزر و شمال شرق ادامه دارد، گفت: طی روزهای یکشنبه و دوشنبه (۲۳ و ۲۴ آذر) هم در بیشتر مناطق کشور آسمانی صاف و جوی آرام پیش رو داریم.
ارسال به دوستان
۱۰۲۲۳ بیمار جدید «کووید-۱۹» شناسایی شدند
۲۹۵ فوتی جدید کرونا در کشور
آمار مبتلایان و بستریشدگان بیماری «کووید-19» در کشور همچنان بالاست و تعداد فوتیهای ناشی از این بیماری حدود 300 نفر در یک شبانهروز است. به گزارش«وطن امروز»، هر چند شمار جانباختگان ناشی از کرونا در کشور نسبت به ماه گذشته نزولی شده است اما با توجه به در پیش بودن شب یلدا و نیز کمتوجهی برخیها به رعایت پروتکلهای بهداشتی احتمال بازگشت موج جدید این بیماری در هفتههای آینده دور از ذهن نیست. سخنگوی وزارت بهداشت دیروز آخرین آمار مبتلایان و فوتیهای ناشی از «کووید-۱۹» در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته را اعلام کرد. سیماسادات لاری گفت: از ظهر روز سهشنبه تا ظهر امروز چهارشنبه و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۰ هزار و ۲۲۳ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند که یکهزار و ۷۴۷ نفر از آنها بستری شدند. مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به یک میلیون و ۷۲ هزار و ۶۲۰ نفر رسید. لاری ادامه داد: متاسفانه طی این مدت ۲۹۵ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۵۱ هزار و ۲۱۲ نفر رسید. خوشبختانه تاکنون ۷۶۵ هزار و ۶۳۹ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۵۷۷۹ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، در حال حاضر ۶۴ شهرستان در وضعیت قرمز، ۲۷۸ شهرستان نارنجی و ۱۰۶ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.
اظهارات سخنگوی وزارت بهداشت در حالی مطرح میشود که معاون کل وزارت بهداشت میگوید: اگر قرار است یک نفر وارد خانه ما شود که از اهالی خانه نیست، همه باید ماسک بزنند. حریرچی با بیان اینکه ۴۵ درصد مشاغل در گروه ۲ شغلی هستند، ادامه داد: وقتی شهری از حالت قرمز به نارنجی تبدیل میشود و به گروه ۲ شغلی اجازه فعالیت داده میشود، در حقیقت نصف شهر بازگشایی میشود. وی با تأکید بر اینکه اوضاع تهران همچنان شکننده است، گفت: متأسفانه هر کاری انجام میدهیم تراکم در مترو و حملونقل عمومی قابل حل نیست. وی در عین حال مهمترین دغدغه و نگرانی کنونی را فصل سرما و شب یلدا بیان و تأکید کرد: درخواست ما از مردم این است که شب یلدا را به سال بعد موکول کنند.
* واکسن ایرانی کرونا تا بهار ۱۴۰۰ در دسترس مردم
معاون کل وزارت بهداشت گفت: وعده ما این است که تا بهار سال آینده واکسن ایرانی «کووید-۱۹» قابل دسترس خواهد شد. ایرج حریرچی در برنامه تهران کلینیک، با اشاره به تلاش گسترده و وسیع دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن کرونا گفت: خبر خوش ما این است که یکی از واکسنها مجوزهای لازم را از کمیته اخلاق و پژوهش برای کارآزمایی بالینی روی انسان دریافت کرده است و تا اواخر دیماه ۲ الی ۳ مورد دیگر از واکسنها نیز این مجوزها را دریافت میکنند و با آزمایش روی نمونه انسانی، اثربخشیشان مورد تایید قرار خواهد گرفت. وی در همین باره ادامه داد: همزمان با روند طی شدن این واکسنها، خط تولید واکسن کرونا نیز راهاندازی میشود و بر اساس معیارهای بالینی تاثیر آن به اثبات خواهد رسید تا روند تولید آن نیز در اقدامات بعدی قرار بگیرد. وعده ما این است که تا بهار سال آینده واکسن «کووید-۱۹» برای مردم قابل دسترس خواهد شد. حریرچی درباره واردات و خرید ۲۰ میلیون دوز واکسن تا نیمه اسفندماه ۹۹ از کشورهای خارجی گفت: ما از ماهها پیش تهیه واکسن کرونا را از طریق COVAX که کنسرسیومی مشترک با ایده سازمان بهداشت جهانی است، آغاز کردهایم و در عین حال رابطه مستقیم با کشورهای خارجی تولیدکننده برای خرید مستقیم و تولید مشترک ایران و کشور دوم را در دستور کار خود قرار داریم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|