|
ورود سامانه بارشی به کشور
مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی جدید به کشور در روزهای پایانی هفته جاری خبر داد و گفت: از روز چهارشنبه تا جمعه (۲۴ تا ۲۶ دی) احتمال وقوع بهمن در دامنهها و ارتفاعات رشتهکوه البرز وجود دارد. صادق ضیاییان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: آسمان تهران برای امروز (۲۳ دی) صاف و غبارآلود با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد است.
ارسال به دوستان
با وجود تداوم آلودگی شدید هوا در کلانشهرها، دولت همچنان منفعل است
بالاتر از سیاهی!
گروه اجتماعی: روز گذشته هوای اکثر کلانشهرها آلوده بود اما دولت باز هم مانند روزهای قبل از آن، واکنشی به این آلودگیها نداشت.
به گزارش «وطن امروز»، کیفیت هوای تهران دیروز برای دومین روز پیاپی در شرایط ناسالم برای همه گروههای جامعه قرار گرفت و در ۲ هفته اخیر نهمین روز ناسالم را تجربه کرد. دیروز هوای پایتخت در پی انباشت ذرات معلق کمتر از 5/2 میکرون بشدت آلوده بود و کارشناسان بهداشتی به مردم توصیه کردند مبتلایان به بیماریهای قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان از فعالیتهای طولانی یا سنگین خارج از منزل خودداری کنند و افراد دیگر فعالیتهای طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند. تهران ۹۰ روز هوای ناسالم برای گروههای حساس جامعه و ۱۰ روز ناسالم برای همه گروههای جامعه را در سال جاری تجربه کرده است.
رئیس سازمان حفاظت محیطزیست روز گذشته در واکنش به آلودگی شدید هوا گفت: بنده معتقدم بهتر است روزانه ۲ ساعت خاموشی برق داشته باشیم اما از مازوت استفاده نشود.
اظهارنظر عیسی کلانتری در حالی است که روزهای قبل در اظهاراتی عجیب به مردم توصیه کرده بود در اتاق نشیمن لباس بپوشند و در رختخواب لخت شوند تا مصرف گاز کمتر شود! سایر مسؤولان دولتی هم اظهارات جالبی داشتند، از وزیر نفت که گفته چارهای جز استفاده از مازوت نداریم تا وزیر نیرو که همچنان اصلاح مصرف را توصیه میکند اما از مسؤولیتهای دولت در قبال آلودگی سخنی به میان نمیآورد.
* استیضاح محیطزیستی
همزمان با روزهای آلوده پایتخت، جلسه بررسی علل آلودگی هوای تهران عصر دیروز با حضور نهادها و دستگاههای مسؤول در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی برگزار شد. در این جلسه نمایندگانی از سازمان محیطزیست، وزارت کشور، شهرداری، سازمان استاندارد و جمعی از نمایندگان مجلس حضور داشتند و علل آلودگی هوای کلانشهرها را بررسی کردند و نمایندگان به انفعال دولت در قبال آلودگیها اعتراض کردند. رئیس فراکسیون محیطزیست مجلس در ابتدای جلسه اظهار کرد: حق طبیعی مردم است که از هوای پاک برخوردار باشند. مردم باید بدانند چرا هوا آلوده است، به همین علت این جلسه را تشکیل دادیم تا میزان قصور دستگاههای مختلف در پاک نبودن هوا را مشخص کنیم.
سمیه رفیعی با بیان اینکه نظارت مجلس بر اجرایی شدن قانون هوای پاک مهم است، در پرسشی از نماینده پالایش و پخش وزارت نفت گفت: وضعیت بنزین یورو ۴ و یورو ۵ چگونه است؟
رئیس فراکسیون محیطزیست مجلس گفت: بازدیدهای حضوری ما از نیروگاهها چیز دیگری میگوید. البته باید بگویم مصرف مازوت یا کیفیت گازوئیل مصرفی در نیروگاهها با چشم معمولی مشخص نمیشود اما گزارشهای ما میگوید در نیروگاه منتظرقائم گازوئیلی مصرف میشود که ۶ هزار و ۵۰۰ ppm گوگرد دارد و این ۱۲۸ برابر حد مجاز است. در نیروگاهی در نیشابور نیز گازوئیلی با ۷۰۰ ppm گوگرد مصرف میشود. همه کارشناسان میدانند گوگرد یک ماده سمی و مشکلدار است. گوگرد مادهای است که هنگام سوخت و سوز دود حوالی نیروگاهها را به رنگ زرد درمیآورد. به گفته کارشناسان این رنگ دود زرد یک زنگ خطر جدی برای کیفیت هواست.
نمایندگان مجلس دیروز بشدت به عملکرد دولت اعتراض کردند و دولتیها نتوانستند با پاسخهای خود پارلماننشینان را قانع کنند. با این سیاستهای دولت نمیتوان امید چندانی به رفع آلودگی هوا داشت.
همچنین عضو انجمن مخاطرات محیطی و توسعه پایدار با بیان اینکه هیچ امیدی به حل بحران آلودگی هوا در تهران و مراکز کلانشهرها از سوی مسؤولان دولتی، متولیان محیطزیست و نظام سلامت نیست، گفت: در چنین شرایطی قوهقضائیه به عنوان مدعیالعموم باید وارد عمل شود و با متخلفان و مسؤولانی که در حل این مشکل ناتوان یا سهلانگار هستند برخورد جدی کند، چرا که هیچ مسؤولی پاسخگوی علت آلودگی هوا نیست و هر کدام از سازمانهای متولی، دستگاههای اجرایی و ارگانهای مرتبط در این زمینه خود را تبرئه میکنند و به جای مسؤولیتپذیری، چارهاندیشی و تلاش برای ارائه راهکارهایی کارشناسانه، کمکاریها و بیتوجهیها را به گردن دیگر سازمانها یا دستگاههای اجرایی میاندازند.
محمدرضا محبوبفر در گفتوگو با «وطن امروز» گفت: دولت حفاظت از محیطزیست را رها کرده است و سازمان محیطزیست به جای اقدامات جدی و اجرایی، علت بروز آلودگی هوا را مصرف بالای انرژی عنوان کرده و سوختهای فسیلی را عامل اصلی این آلودگیها اعلام میکند. محبوبفر 60 درصد عامل آلودگی هوا در پایتخت و مراکز کلانشهرها را فعالیتهای صنعتی عنوان کرد و افزود: 40 درصد مابقی نیز مربوط به فعالیت ناوگان حملونقل فرسوده عمومی و خودروهایی است که از سوخت غیراستاندارد استفاده میکنند.
وی در ادامه با بیان اینکه از برنامه سوم توسعه تا برنامه ششم، بر اجرای دقیق راهکارهای مقابله با آلودگی هوا طبق برنامهریزی کارشناسانه تاکید ویژه شده است ولی توجهی به این امر نمیشود، گفت: جز پاکسازی کامل مدیران ناتوان در سازمان محیطزیست و دستگاههای متولی مربوط و بهکارگیری مدیران باانگیزه و دلسوز، راهی برای حل معضل آلودگی هوا در تهران و سایر کلانشهرها وجود ندارد. عضو انجمن مخاطرات محیطی و توسعه پایدار افزود: با مدیریت فعلی در سازمان حفاظت محیطزیست، همه امیدها برای کاهش آلودگی هوا بر باد رفته و با توجه به اظهارات ضدونقیض مسؤولان مربوط در این بخش، هیچ امیدی به حل معضل آلودگی هوا نیست.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه سالانه بیش از 12 هزار ایرانی به دلیل آلودگی هوا فوت میکنند و مسؤولان به هیچ عنوان به این موضوع توجه نمیکنند، چرا که اگر میخواستند به این موضوع توجه جدی کنند باید قانون هوای پاک را اجرا میکردند.
ارسال به دوستان
اخبار
ایجاد ۲۱۰ هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم توسط کمیته امداد
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد گفت: برنامه اشتغال کمیته امداد برای امسال ایجاد ٢٠٠ هزار شغل بوده که تاکنون ۷۵ درصد برنامه ما محقق شده است. حجتالله عبدالملکی در نشست خبری بیان کرد: تعداد اشتغال مستقیم ایجادشده و دارای طرح جاری توسط کمیته امداد تاکنون ۱۴۹ هزار و ۷۸۷ است. وی با بیان اینکه نهادها در چند سال گذشته موظف شدند اشتغالهای غیرمستقیم را نیز اعلام کنند که فرمول آن را از وزارت کار دریافت کردهایم، گفت: تاکنون همچنین ۵٩ هزار و ٩١۵ شغل غیرمستقیم نیز ایجاد شده که میتوان گفت در مجموع ٢١٠ هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم تا این لحظه ایجاد شده است. عبدالملکی گفت: برنامه اشتغال کمیته امداد برای امسال ایجاد ٢٠٠ هزار شغل بوده اما تاکنون ۷۵ درصد برنامه ما محقق شده است، البته تا این لحظه نسبت به سال گذشته در همین بازه زمانی، ٢۵درصد افزایش عملکرد داریم.
***
درخواست صدور اعلام قرمز اینترپل برای ۴ نفر از عاملان ترور شهید فخریزاده
سخنگوی ناجا از درخواست صدور اعلام قرمز برای ۴نفر از مرتکبان ترور شهید دکتر فخریزاده به اینترپل خبر داد. سردار مهدی حاجیان در یک نشست خبری گفت: درخواست صدور اعلان قرمز برای ۴ نفر از مرتکبان ترور شهید فخریزاده به اینترپل داده شده است. وی ادامه داد: همچنین لایحه دفاعی صدور اعلان قرمز اینترپل برای عاملان و آمران ترور سردار شهید قاسم سلیمانی نیز تنظیم شده است. وی با اشاره به راهاندازی سامانه «پلیس من» نیز گفت: با استفاده از این سامانهها به دنبال افزایش هوشمندسازی و ارتقای ارائه خدمات غیرحضوری به شهروندان هستیم. سخنگوی ناجا به آمار سرقتها نیز اشاره کرد و گفت: جمع کل سرقتهای مکشوفه از سوی پلیس در مقایسه با ۹ ماهه سال قبل افزایشی ۱۶ درصدی را نشان میدهد. در عین حال برابر آمارهای ما سرقت خرد در برخی استانها نیز افزایش یافته که برای حل آن لازم است تمام دستگاهها و نهادهای مسؤول پای کار بیایند، چراکه رسیدگی به مسائلی نظیر فقر، مشکلات اقتصادی و... جزو وظایف پلیس نیست.
***
جریمه کرونایی بیش از 7/4 میلیون خودرو در ۵۰ روز اخیر
سخنگوی ناجا در تشریح عملکرد پلیس در اجرای محدودیتهای کرونایی در کشور که از ابتدای آذرماه کلید خورد، گفت: در ۵۰ روز اخیر ۴۰۹ هزار مامور در ۱۹۵۸ نقطه کشور در اجرای این طرح مشارکت داشتند. سردار مهدی حاجیان با بیان اینکه در این مدت تردد خودروها در کشور ۲۱ درصد نسبت به بازه زمانی مشابه سال قبل کاهش داشت، گفت: همچنین در این مدت از خروج یک میلیون و ۶۶۳ هزار خودرو جلوگیری شد و آنان به مبدأ خود بازگشتهاند. سخنگوی ناجا ادامه داد: در این مدت همچنین ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار پیامک برای رانندگانی که طبق ردیابی ما مشخص شد از مبدأ خود خارج شدهاند، ارسال شده است. وی تعداد خودروهای جریمهشده در اجرای طرح محدودیت تردد شبانه را نیز ۲ میلیون و ۴۸ هزار و ۵۱۴ دستگاه برشمرد و همچنین گفت: ۲ میلیون و ۱۳۳ هزار و ۳۱ خودرو در مناطق نارنجی و ۵۷۳ هزار و ۱۵۷ دستگاه خودرو نیز در مناطق قرمز جریمه شدهاند. سخنگوی ناجا درباره اقدامات انجامشده برای مقابله با کرونا در حوزه اماکن و صنوف نیز گفت: در این ۵۰ روز از یک میلیون و ۱۵۸ واحد صنفی بازدید شد که ۶۳۵ هزار تذکر و ۱۰۴ هزار صورتجلسه صادر شد و ۳۰ هزار و ۴۹۸ واحد متخلف نیز پلمب شدند.
***
آزادی 2 هزار زندانی جرائم غیرعمد به همت بسیج قوه قضائیه
معاون قضایی دادستانی کل کشور و فرمانده بسیج قوه قضائیه گفت: تا امروز ۲ هزار زندانی توسط بسیج قوه قضائیه و حقوقدانهای بسیجی آزاد شدهاند و تا پایان سال، ۲ هزار زندانی دیگر- که به دلایل غیرعمد و جرائم مالی در زندان هستند - آزاد میشوند. به گزارش فارس، نشست خبری اختتامیه جشنواره ملی شعر «سردار دلها شهید سپهبد حاجقاسم سلیمانی» با حضور سعید عمرانی معاون قضایی دادستانی کل کشور و فرمانده بسیج قوه قضائیه دیروز در مرکز بسیج قوه قضائیه برگزار شد. عمرانی با بیان اینکه شهید سلیمانی همیشه خود را خدمتگزار مردم میدانست، اظهار کرد: با همکاری بسیج تاکنون ۴۵۰۰ بسته معیشتی میان خانوادههای نیازمند توزیع شده است و این اقدامات تا پایان سال ادامه خواهد داشت. وی با اشاره به اینکه تا به امروز ۲ هزار زندانی توسط بسیج قوه قضائیه و حقوقدانهای بسیجی آزاد شدهاند، افزود: تا پایان سال، ۲ هزار زندانی دیگر که به دلایل غیرعمد و جرایم مالی در زندان هستند آزاد میشوند. هدفگذاری ما این است که علاوه بر این ۴ هزار نفر، هزار نفر دیگر از زندانیان را با همکاری بسیج آزاد کنیم.
***
حداکثر قیمت قبر در بهشتزهرا(س) 20 میلیون تومان
سازمان بهشت زهرا(س) اعلام کرد: بر اساس تعرفههای مصوب شورای شهر تهران، بیشترین قیمت قبر 20 میلیون تومان و کمترین آن رایگان است. به گزارش فارس، سازمان بهشت زهرا(س) در اطلاعیهای درباره قیمت قبر اظهار داشت: تصویب لایحه قیمتگذاری قبور یکی از اقدامات مهم و شایسته و قابل توجه شورای شهر تهران در سالهای اخیر بوده که به صورت شفاف قیمت قبور و خدمات بهشت زهرا(س) به تصویب شورای اسلامی شهر تهران رسیده است. بر اساس تعرفههای مصوب شورای اسلامی شهر تهران، بیشترین قیمت قبر 20 میلیون تومان و کمترین آن رایگان است. همچنین واگذاری یک طبقه قبر رایگان به شهروندان در صورت درخواست همچنان در دستور کار سازمان بهشت زهرا(س) قرار دارد و این سازمان به طور متوسط در سال ١٥ هزار قبر رایگان برای دفن متوفیات به شهروندان تهرانی اختصاص میدهد و هزینههای خدمات در بهشت زهرا(س) نیز تابع ضوابط و قوانین مصوب شورای اسلامی شهر تهران است.
ارسال به دوستان
نماینده تهران در مجلس:
شهرها را از سیاستمداران پس بگیریم
گروه اجتماعی: رئیس فراکسیون مدیریت شهری با بیان اینکه در اداره شهرها از نقش مردم غفلت شده است، گفت: باید تلاش کنیم شهرها را از سیاستمداران پس بگیریم و برای تقویت اعتماد عمومی به تشکلهای مردمی میدان دهیم.
سایه سیاست آنچنان بر امور شهری پررنگ است و دوقطبیسازیهای سیاسی چنان به همه سطوح زندگی مردم رخنه کرده که یا فرصتی به مردم و متخصصان برای نقشآفرینی در حوزه امور شهری نمیرسد یا اینکه مردم دیگر به مسؤولان برای کارهای مردمی اعتماد نمیکنند و از قرار گرفتن در دستهبندیهای بیحاصل سیاسی، فراری و دلسرد شدهاند. محسن پیرهادی، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی که سالها تجربه حضور در شورای شهر پایتخت و مدیریت شهری را داشته، حالا در خانه ملت متولی فراکسیون مدیریت شهری شده است. وی با اشاره به علل تشکیل چنین فراکسیونی به فارس گفت: مردم هم سیاستزده شدهاند اما سلطه رقابتهای سیاسی و کارهای سیاسی بر مدیریت شهری بیشتر از سیاستزدگی مردم اثرگذار است. سیاستزدگی که همین حالا هم به دلیل در پیش بودن انتخابات 1400 احساس میشود، رفتهرفته هر چه بیشتر به سمت زمان برگزاری انتخابات برویم پررنگتر و محسوستر هم میشود. متاسفانه برخی چهرههای سیاسی میآیند و در آستانه برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا که همزمان با انتخابات ریاستجمهوری برگزار میشود، خودشان را کاندیدای ریاستجمهوری میکنند اما نگاهشان به کرسی شهرداری تهران و دیگر کلانشهرهاست. آنها خودشان را کاندیدای ریاستجمهوری معرفی میکنند ولی در لابیها و رایزنیهای سیاسیشان هدف دیگری را که همان نشستن بر کرسی شهرداریهاست دنبال میکنند. وی افزود: دور کردن طمع سیاستمداران از عرصه مدیریت شهری و پس گرفتن شهرها از سیاستمداران و بازگرداندن آن به مردم یکی از اولویتهای کاری ما در فراکسیون شهری است که به جد در پی آن هستیم. اساسیترین کاری که در این زمینه میتوان انجام داد تفکیک زمان برگزاری انتخابات ریاستجمهوری و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستاست، چرا که هدف از برگزاری انتخاباتی مانند انتخابات شوراها، تنها تعیین منتخبان نیست، بلکه ایجاد فضا و بستری برای تنظیم اولویتها، هدایت سیاستگذاریها به سمت موضوع و افزایش سطح نشاط و مشارکت محلی در تمام شهرها و روستاهای کشور است که در سالهای اخیر، چندان محقق نشده است، چرا که همزمانی این انتخابات با انتخابات ریاستجمهوری ناخواسته سایه رقابتهای سیاسی را بر سر این انتخابات هم کشانده است و از آنجا که میزان کارآمدی یا ناکارآمدی یک نهاد، متوجه نحوه انتخاب و تعیین ارکان آن است، از انتخابی که طبق چارچوبهای سیاسی انجام شود، نمیتوان چندان توقع داشت خروجیاش تخصصی و به دور از نگاه سیاسی باشد. ممکن است به دلیل تنگنای زمان و سیاستزدگی عمومی و قدرت سیاستمداران و سیاستبازان در این دوره نتوانیم این مساله را اصلاح کنیم اما معتقدم حتما باید بین زمان انتخابات ریاستجمهوری که سیاسی و ملی است با انتخابات شوراها که غیرسیاسی و محلی است فاصله باشد.
ارسال به دوستان
آمار جانباختگان بیماری کووید-۱۹ با افزایش ۲۰ فوتی نسبت به روز گذشته به ۹۱ نفر رسید
احتمال ایجاد موج چهارم شیوع کرونا با لغو ناگهانی محدودیتها
آمار جانباختگان بیماری «کووید-19» در کشور همچنان زیر 100 نفر است؛ هر چند شمار فوتیها دیروز روند افزایشی به خود گرفت. به گزارش «وطن امروز»، کارشناسان بهداشت تاکید دارند کاهش آمارها نباید مردم را نسبت به رعایت اصول بهداشتی و خودمراقبتیها کمتوجه کند و از طرفی دولت نیز نباید با کاهش آمار فوتیها محدودیتها را محدود میکرد.
بر این اساس سخنگوی وزارت بهداشت دیروز از شناسایی ۶ هزار و ۲۰۸ بیمار جدید «کووید-19» در کشور طی ۲۴ ساعت خبر داد. سیماسادات لاری در این باره گفت: از ظهر یکشنبه تا ظهر امروز 2۲ دی و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۶ هزار و ۲۰۸ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی شدند که ۶۴۲ نفر از آنها بستری شدند.
به گفته وی، مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به یک میلیون و ۲۹۲ هزار و ۶۱۴ نفر رسید. سخنگوی وزارت بهداشت گفت: متاسفانه در طول این 24 ساعت، ۹۱ بیمار «کووید-19» نیز جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۵۶ هزار و ۲۶۲ نفر رسید. وی ادامه داد: خوشبختانه تاکنون یک میلیون و ۸۱ هزار و ۷۳۶ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها مرخص شدهاند. به گفته لاری، ۴۵۶۸ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» هم در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. وی افزود: تاکنون ۸ میلیون و ۲۰۷ هزار و ۹۷۵ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. لاری گفت: در حال حاضر و بر اساس آخرین تحلیلها، ۷ شهرستان شامل ساری، آمل، فریدونکنار، قائمشهر و نکا در استان مازندران و بندرگز و کردکوی در استان گلستان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند. سخنگوی وزارت بهداشت در ادامه افزود: همچنین ۳۰ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۱۹ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۹۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
* لغو ناگهانی محدودیتهای کرونایی تصمیم درستی نبود
رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کرونا با اشاره به کاهش چشمگیر بار ناشی از اپیدمی کرونا در سطح جامعه به دنبال اجرای طرح محلهمحور مقابله با کرونا (طرح شهید سلیمانی)، در عین حال متذکر شد: لغو ناگهانی محدودیتهای کرونایی و ترددهای بینشهری تصمیم درستی نبود و باید این کار با دقت و هوشیاری بیشتری اعمال میشد، ضمن اینکه بسیاری از سفرها غیرضرور است لذا سهلانگاری و عدم کنترل و نظارت هوشمند میتواند به آغاز پیک چهارم اپیدمی منتهی شود. دکتر حمید سوری در گفتوگو با ایسنا، با تاکید بر اینکه وضعیت اپیدمی کرونا از لحاظ کاهش بار بیماری بر جامعه در ۴۰ روز گذشته بسیار مشهود است، اظهار کرد: به دنبال اجرای طرح محلهمحور مقابله با کرونا (طرح شهید سلیمانی) و تشدید محدودیتهای کرونایی در یک ماه و نیم گذشته، شاهد کاهش 83 درصدی مرگومیرها و ۷۹ درصدی موارد بستری ناشی از کرونا در سطح کشور هستیم. وی در ادامه عنوان کرد: به دنبال اجرای طرح شهید سلیمانی فوتیهای کرونا از حدود 500 مورد در روز، اکنون به زیر 100 نفر رسیده است به گونهای که در این مدت توانستیم از مرگ بیش از 8000 نفر پیشگیری کنیم، این در حالی است که اگر این طرح اجرا نمیشد چهبسا مجبور به تداوم تعطیلیهای چندهفتهای و تحمل تبعات اقتصادی ناشی از آن در سطح کشور نیز بودیم. سوری همچنین با اشاره به وضعیت اپیدمی در کشور در مقایسه با منطقه، اظهار کرد: قبل از آغاز طرح شهید سلیمانی یعنی اوایل آذر، حدود ۴۶ درصد کل مرگومیرهای منطقه مدیترانه شرقی تنها مربوط به ایران بود، در حالی که این نسبت امروز به زیر ۲۰ درصد رسیده که دستاورد بسیار خوبی است. این متخصص اپیدمیولوژی در بخش دیگر گفتوگوی خود با اشاره به ماهیت شکننده و ناپایدار اپیدمی کرونا، اظهار کرد: قطعا هر چقدر به سمت کاهش موارد مرگومیر حرکت کنیم کار سختتر شده و گذر از این شرایط نیازمند توجه به چند نکته مهم است؛ اول اینکه نباید دچار خوشخیالی کاذب شویم، چرا که اپیدمی براحتی قابل بازگشت است.
رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کرونا در پایان لغو ناگهانی محدودیتهای کرونایی در شرایط موجود را امری نادرست خواند و ادامه داد: در شرایط موجود لغو محدودیتها باید هوشمندانه و با رصد شدید موارد ابتلا اعمال شود، چرا که به عنوان نمونه لغو محدودیت ترددهای بینشهری اگر به صورت هوشمند نباشد، میتواند منجر به تردد افراد آلوده در سایر شهرها و شعلهور شدن مجدد اپیدمی شود.
***
آمادگی آموزشوپرورش تهران برای بازگشایی مدارس از اول بهمن
مدیرکل آموزشوپرورش شهر تهران جزئیات آموزش حضوری مدارس تهران در پایههای اول و دوم ابتدایی و هنرستانها از اول بهمن را اعلام کرد. عبدالرضا فولادوند در پیامی تصویری در اپلیکیشن شاد اظهار داشت: به دنبال مصوبه پنجاهودومین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا مورخ ۲۰ دیماه ۹۹ درباره آموزش حضوری پایههای اول و دوم ابتدایی، دروس کارگاهی هنرستانها و مدارس دارای جمعیت کمتر از ۵۰ دانشآموز و همچنین با عنایت به مصوبه ۹۷۷ شورای عالی آموزشوپرورش مورخ مرداد ۹۹ کلاسها و مدارسی که از اول بهمن ماه به صورت حضوری فعالیت خود را آغاز میکنند به شرح زیر است:
دانشآموزان پایههای اول و دوم ابتدایی در مناطق دارای وضعیت زرد و آبی بر اساس اعلام وزارت بهداشت و درمان. دانشآموزان ابتدایی و متوسطه در مدارس با جمعیت کمتر از ۵۰ نفر بر اساس آمار ثبتنامی در سناد در وضعیت آبی که شامل حال شهر تهران و مناطق نمیشود چون مناطق زرد هستند. هنرجویان هنرستانهای فنی و حرفهای و کاردانش در بخش دروس شایستگیهای فنی و استاندارد مهارت و کارآموزی در وضعیت زرد و آبی که این مورد در شهر تهران انجام میشود. وی گفت: تعداد دانشآموزان در کلاسها باید حداکثر ۱۰ نفر باشد. تاکید ما رعایت دقیق پروتکلهای بهداشتی است. فولادوند با بیان اینکه برخی دروس بویژه در پایه اول و دوم نیاز به حضور دانشآموزان در مدرسه دارد و ایجاد رابطه عاطفی میان دانشآموز و معلمش باید صورت بپذیرد، گفت: در شهر تهران اول بهمنماه با آمادگی تمام و با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی با همکاری اولیا و دانشآموزان، کلاسهای حضوری را آغاز میکنیم و انتظار داریم مدیران مدارس بویژه در مدارس غیردولتی دستورالعملها را دقیقا رعایت کنند. وی افزود: پایههای اول و دوم و درسهای علمی هنرستانها حضوری خواهد بود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|