|
گام جدید تست انسانی واکسن ایرانی کرونا با تزریق مرحله دوم
ظهر دیروز بعد از گذشت ۱۴ روز از آغاز تست انسانی واکسن ایرانی «کوو ایران برکت»، با توجه به بروز نیافتن هرگونه عوارض دارویی و علائم بیماری و صدور مجوزهای لازم از سوی کمیته عالی نظارت بر واکسن، دومین مرحله از تزریق واکسن ایرانی کرونا به ۳ داوطلب اول آغاز شد. این ۳ داوطلب طیبه مخبر، فرزند رئیس ستاد اجرایی فرمان امام، علی عسکری و حمیدرضا خلیلی از مدیران ارشد ستاد اجرایی فرمان امام هستند.
ارسال به دوستان
در حالی که مسؤولان دولت روحانی در سالهای پیشین بنزین پتروشیمی را عامل آلودگی هوا میدانستند در روزهای پایانی عمر دولت، مصرف بیرویه گاز خانگی را علت آلودگی هوا و خاموشیها میدانند
خفه و خاموش
سال ۹۲
* مقامات دولت روحانی: مشکل آلودگی هوای کلانشهرها به خاطر استفاده از بنزین پتروشیمیهاست؛ مقصر دولت سابق است
* راهکار دولت روحانی: توقف تولید بنزین پتروشیمی و واردات بنزین
گروه اجتماعی: 24 ساعت بعد از پیشنهاد رئیس سازمان حفاظت محیطزیست مبنی بر اعمال خاموشی به جای استفاده از مازوت، برق بیش از 10 منطقه تهران و شهرهای اطراف پایتخت قطع شد اما شرکت توانیر اعلام کرد این خاموشیها برنامهریزیشده نبود.
به گزارش «وطن امروز»، دیروز برق بسیاری از مشترکان تهرانی در مناطق 1، 2، 3، 4، 6، 8، 9، 10، 13 و 14 و همچنین برق شهر قدس و شهریار در استان تهران برای حداقل ۲ ساعت قطع شد. همچنین بر اساس گزارشات مردمی، برق شهرهای استان گیلان، البرز، مرکزی، اصفهان، سمنان، قم و اردبیل نیز برای ساعاتی قطع شد.
شرکت توزیع برق در این باره اطلاعیهای صادر کرد. در این اطلاعیه آمده است: «به دلیل افزایش مصرف برق و گاز در بخش خانگی و تجاری و محدودیت سوخت تحویلی به تعدادی از نیروگاهها، خاموشیهای پراکنده در برخی مناطق اعمال شده است.
از این رو از هموطنان همیشه همراه خواهشمندیم با کاهش حداقل یک تا 2 درجه از دمای منازل و محل کار و مدیریت مصرف گاز و برق، امکان استمرار تأمین انرژی را برای همه هموطنان فراهم آورند. خاموشیهای ایجادشده قابل برنامهریزی از قبل نبوده و تنها با 10 درصد کاهش مصرف گاز و برق، امکان استمرار تأمین مطمئن گاز و برق در کشور فراهم خواهد بود».
در این باره سخنگوی صنعت برق گفت: براساس بررسیهای انجامشده در برخی نقاط کشور مجبور به اعمال محدودیت و خاموشی شدیم که دلیل اصلی آن افزایش مصرف گاز خانگی و محدودیت تحویل سوخت به نیروگاه تلقی میشود.
مصطفی رجبیمشهدی در پاسخ به این سوال که چرا محدودیتهای اعمالشده از پیش به اطلاع مردم نرسیده است، تاکید کرد: تاکنون شرایطی پیش نیامده است تا محدودیت و خاموشیها به شکل متواتر و پیوسته ادامه پیدا کند، قطعا اگر به آن شرایط برسیم، پیش از اعمال خاموشی نسبت به اطلاعرسانی اقدام خواهیم کرد.
وی با اشاره به این نکته که شرایط بحرانی فعلی تا چه زمانی ادامه پیدا خواهد کرد به «وطن امروز» گفت: در حال حاضر برنامههای گستردهای برای صرفهجویی در مصرف انرژی از جمله کاهش مصرف ادارات، اصلاح روشنایی معابر و سایر برنامهها در دست تدوین است و انشاءالله با صرفهجویی مردم، از این شرایط عبور خواهیم کرد.
رجبیمشهدی در بیان توصیههایی برای کاهش مصرف انرژی، گفت: اگر مردم دمای محل زندگی خود را یک درجه سلسیوس کاهش دهند، تا 6 درصد در مصرف گاز صرفهجویی خواهند کرد، حال اگر موارد مرتبط با کاهش مصرف برق را نیز در دستور کار قرار دهند، این کاهش مصرف گاز طبیعی به 10 درصد خواهد رسید.
سخنگوی صنعت برق در پایان با تاکید بر اینکه صرفهجویی 10 درصدی مردم در مصرف گاز طبیعی میتواند از اعمال محدودیت و خاموشی جلوگیری کند، گفت: از مردم عزیز بویژه در مناطق شمالی کشور خواهشمندیم در مصرف انرژی صرفهجویی کنند.
* تشدید آلودگی هوای تهران و هشدار وزارت بهداشت
رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت ضمن هشدار نسبت به کیفیت هوای پایتخت، اظهار کرد: با توجه به پایداری هوا و افزایش ترددها در سطح شهر، کیفیت هوای شهر تهران در وضعیت بسیار ناسالم قرار دارد.
دکتر عباس شاهسونی افزود: افراد مبتلا به بیماریهای قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان، باید از هر گونه فعالیت فیزیکی خارج از منزل اجتناب کنند؛ افراد دیگر نیز باید از فعالیتهای طولانی یا سنگین در خارج از منزل اجتناب کنند.
شاهسونی خاطرنشان کرد: در این شرایط، در صورت عدم رعایت استفاده از ماسک مناسب و حضور در فضای آزاد، احتمال افزایش قابل توجه بیماریهای قلبی یا ریوی و مرگ زودرس در بیماران قلبی و سالمندان و افزایش قابل توجه علائم تنفسی در کل جمعیت وجود دارد.
رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت تاکید کرد: با توجه به ارتباط میان افزایش غلظت آلایندههای هوا بویژه ذرات معلق کوچکتر از 5/2 میکرون با میزان ابتلا و مرگ ناشی از «کووید-۱۹»، از عموم مردم بویژه گروههای حساس مانند بیماران قلبی، ریوی، زنان باردار، سالمندان، کودکان، بیماران مبتلا به دیابت و آسم درخواست میشود از تردد در فضای آزاد اجتناب کنند.
همچنین رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آلودگی هوا نفس تهرانیها و ساکنان برخی کلانشهرها را بند آورده، گفت: دولت به جای اینکه راهحلی برای رفع این معضل بیابد به بهانههای مختلف اقدام به قطع برق شهری میکند تا مشکلات را برای مردم در این شرایط سخت مضاعف کند. حسینعلی شهریاری در گفتوگو با «وطن امروز»، درباره علل قطع برق تهران و شهرهای اطراف پایتخت گفت: خاموشیها تهران هیچ توجیهی ندارد و مسؤولان جز اذیت و آزار مردم پاسخ قانعکننده و علمی برای این موضوع ندارند؛ دولتیها مصرف بالای گاز خانگی را عامل این پدیده نوظهور میدانند، در حالی که چنین نیست.
وی در ادامه با بیان اینکه سوخت مازوت نیروگاهها و استفاده از گازوئیل بیکیفیت باعث شده است آلایندگی ایجاد و ذرات معلق سمی وارد ریه شهروندان شود، افزود: جالب اینجاست که وزیر نفت اخیرا مصرف سوخت مازوت در نیروگاهها برای تولید برق را عامل آلودگی هوا دانست اما پس از چند روز حرف خود را پس گرفت و گفت هیچ نیروگاهی در تهران سوخت مازوت مصرف نمیکند. چنین اظهارات ضد و نقیضی باعث شده مردم اعتمادی به سخنان مسؤولان اجرایی نداشته باشند. رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در پاسخ به این سوال که چرا دولتمردان سالهای گذشته از مازوتسوزی نیروگاهها صحبتی به میان نمیآوردند یا در سالهای پیشین علت آلودگی هوای تهران و کلانشهرها را مصرف بنزین بیکیفیت پتروشیمیها عنوان میکردند، گفت: اینکه مسؤولان میگویند ناگزیر به مصرف مازوت برای فعالیت نیروگاهها یا قطع برق به دلیل کاهش مصرف مازوتسوزی هستیم، اظهاراتی پوچ و بیمعنی است، چرا که مصرف گاز خانگی امسال به دلیل مناسب بودن دمای هوا و تعطیلی مدارس، مراکز آموزشی، دانشگاهها و خیلی از مشاغل بشدت کم شده است. شهریاری در ادامه با تاکید بر اینکه اصرار بر مازوتسوزی و بیتوجهی به آلودگی هوا سالانه باعث مرگ هزاران شهروند در تهران و کلانشهرها میشود، گفت: در سالهای گذشته خیلیها مصرف بنزین پتروشیمیها را عامل آلودگی هوا عنوان میکردند در حالی که اکنون همان مدعیان سلامت هوا، مازوت و گازوئیل بیکیفیت را در نیروگاهها و مراکز صنعتی مورد استفاده قرار میدهند و هیچ راهکاری برای رفع آلودگی هوا ارائه نمیکنند.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: به نظر میرسد قطع برق شهری در این روزهای آلودگی هوا تعمدی است و حکایت از قضایای پشتپرده دارد.
وی همچنین افزود: وزارت نفت و وزارت نیرو تاکنون درباره قطع برق، آلودگی هوا، همچنین چگونگی مصرف سوخت نیروگاهها و مراکز صنعتی جواب قانعکنندهای به مردم ندادهاند و هر کدام توپ کمکاریها را به زمین دیگری میاندازند.
***
[هیچکس پاسخگو نیست]
رئیس کمیته شفافیت شورای شهر اعلام کرد به نمایندگی از شهروندان تهرانی از وزارتخانههای نفت و نیرو میخواهم فیش گاز و برق صنایع و ساختمانهای عریض و طویل دولتی را شفاف کنند تا معلوم شود بخش عمده مصرف انرژی کشور در کجاست. بهاره آروین در نطق پیش از دستور خود در جلسه دیروز شورای شهر تهران همچنین با اشاره به وضعیت آلودگی هوای پایتخت گفت آلودگی هوای پایتخت تنها معضل این شهر است که مستقیم و بیواسطه سلامت و جان شهروندان را هدف میگیرد و هر نوع راهحل فردی هم در برابر آن بیثمر است؛ مسالهای است که جز از طریق سیاستگذاری جامعنگر و پیگیرانه قابل حل نخواهد بود. آروین تصریح کرد: در حالی که به دلیل شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا شهر نیمهتعطیل است، مدارس و دانشگاهها به شکل مجازی فعالند، همایشها، جلسات و رویدادها یا لغو شدهاند یا به صورت مجازی برگزار میشوند، اولویت کار در بخش دولتی و خصوصی با دورکاری است و خلاصه عبور و مرور در شهر به حداقل رسیده است، آلودگی هوا از هر زمان دیگری شدیدتر است!
***
[کیفیت هوای تهران در وضعیت بنفش قرار گرفت]
کیفیت هوای پایتخت دیشب در پی افزایش غلظت آلایندگی ذرات معلق کمتر از 5/2 میکرون با شاخص لحظهای ۱۸۷ در وضعیت قرمز و در 8 ایستگاه سنجش با شاخص بالای ۲۰۰ در وضعیت بنفش قرار گرفت.
به گزارش ایرنا، بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، 8 ایستگاه این شرکت از جمله سوهانک (منطقه ۱) با شاخص ۲۷۱، شریف (منطقه ۲) با شاخص ۲۱۲، تربیت مدرس (منطقه ۶) با شاخص ۲۰۷، شهرداری منطقه ۲ با شاخص ۲۰۵، شهرداری منطقه ۲۱، شهرداری منطقه ۱۰ و پارک شکوفه (منطقه ۱۴) با شاخص ۲۰۴ و شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۲۰۲ در وضعیت بنفش (فراتر از وضعیت قرمز) قرار داشتند. همچنین ۲۱ ایستگاه با قرار گرفتن در شاخص بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ در وضعیت ناسالم برای همه گروهها بودند.
ارسال به دوستان
اخبار
بازگشایی مهدهای کودک استان تهران
مسؤول دفتر کودکان بهزیستی استان تهران از فعالیت مهدهای کودک این استان با پذیرش یکسوم ظرفیت خبر داد. پروانه ثمودی در گفتوگو با ایسنا بیان کرد: با توجه به اینکه استان تهران در موقعیت زرد قرار گرفته است، مهدهای کودک استان نیز از روز شنبه فعالیت خود را با یکسوم ظرفیت آغاز کردند. وی افزود: البته در حال حاضر در حال انجام مکاتباتی با ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم تا مهدهای کودک در وضعیت قرمز نیز بتوانند با رعایت پروتکلهای بهداشتی و ظرفیت محدود خدمات ارائه دهند.
***
مخالفت صریح پلیس با خاموشیهای شبانه پایتخت
رئیس پلیس پایتخت از رصد تهران به وسیله ۱۵۰۰ دوربین خبر داد و با خاموشیهای شبانه نیز مخالفت کرد. سردار حسین رحیمی در حاشیه اجرای دومین مرحله از «طرح صاعقه» با حضور در جمع خبرنگاران درباره خاموشی برخی معابر و فضاهای پایتخت و احتمال افزایش وقوع جرم در این ساعات گفت: بشدت با این موضوع مخالفیم و به شکل رسمی و کتبی مخالفت خود را در همان روزهای نخست به مراجع ذیصلاح و شورای تأمین استان تهران اعلام کردیم. سردار رحیمی با بیان اینکه تعامل برخورد پلیس و دستگاه قضایی به شکل شبانهروزی در حال انجام است، گفت: در نتیجه این تعاملات کشف جرم و دستگیری متهمان در تهران از ابتدای سال جاری تاکنون رشدی 8 درصدی داشته است. رحیمی درباره اجرای طرح امنیت شبانه تهران هم گفت: تلاش ما در اجرای این طرح بر این است که گشتهای مقطعی انتظامی را در محورهای بزرگراهی، میادین مهم و خیابانهای بزرگ داشته باشیم و در معابر و خیابانهای کوچک و دورافتاده نیز از ظرفیت گشتهای کلانتریها و... استفاده کنیم. به گفته سردار رحیمی، در نتیجه اجرای این طرح در همین مدت کوتاه بیش از ۱۰ درصد جرائم مخصوصا سرقت در تهران کاهش یافته است.
***
خدمات دورا پزشکی ستاد اجرایی فرمان امام به مردم
مدیرعامل بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با اشاره به راهاندازی طرح غربالگری زودهنگام بیماری کرونا در مساجد و محلات گفت: تاکنون در استان تهران در قالب ۱۰۰ پایگاه فعال، بیش از ۵۰ هزار مورد مشکوک به بیماری کرونا طی ۳ ماه غربالگری شدهاند که ۲۰ هزار مورد از مراجعان از طریق سامانه تله مدیسین یا دوراپزشکی معاینه شدهاند. سعید سلیمانی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به طرح این بنیاد پیرامون خدمات دوراپزشکی اظهار کرد: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام با توجه به تاکید مقام معظم رهبری در دیدار با ستاد ملی کرونا بر تشخیص زودهنگام بیماری کرونا تاکید دارد. در همین راستا ستاد اجرایی فرمان حضرت امام توسط بنیاد احسان طرح غربالگری زودهنگام بیماری کرونا در مساجد و محلات را راهاندازی کرد. وی افزود: در واقع در گام دوم خدمات سلامت الکترونیک بنیاد احسان که با همت سامانه ۴۰۳۰ و شرکت برکتتل توسط بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) آغاز شده، امکان خدمترسانی در حوزه سلامت الکترونیک از طریق سامانه دوراپزشکی در سراسر کشور ایجاد شد. در این طرح که با همکاری گروههای جهادی دانشآموخته علوم پزشکی و مرکز رسیدگی به امور مساجد تاکنون در استان تهران اجرایی شده است، در قالب ۱۰۰ پایگاه فعال بیش از ۵۰ هزار مورد مشکوک طی ۳ ماه غربالگری شدهاند که حدود ۲۰ هزار مورد از آنها از طریق دوراپزشکی معاینه شدهاند. سلیمانی ادامه داد: مراکز ایجادشده این طرح به صورت شیفتهای روزانه فعال هستند و هر روز نیز امکان ارتباطگیری با پزشک مقدور است. تمام خدمات در این طرح نیز رایگان است. وی درباره ارائه خدمات تخصصی از طریق خدمات دوراپزشکی گفت: در روش دوراپزشکی امکان ارائه خدمات برای دیگر بیماریها به جز کرونا وجود دارد و این خدمت در سراسر کشور به وسیله پایگاههای سلامت و کاروانهای سیار سلامت احسان گسترش پیدا خواهد کرد.
***
۳۰ درصد دانشآموزان ابزار هوشمند ندارند
رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی با بیان اینکه اکنون بیش از ۷۰ درصد دانشآموزان ما در بستر شبکه شاد مشغول امر یاددهی و یادگیری هستند، گفت: اما متاسفانه نابرخورداریها و نابرابریهایی که در همه عرصههای زندگی وجود دارد در اینجا نیز خودش را نمایان کرده و حدود ۳۰ درصد دانشآموزان از وسایل هوشمند برای بهرهبرداری از این فضا بیبهرهاند. سیدجواد حسینی گفت: آمار ۳ میلیون دانشآموز بیبهره از ابزار هوشمند بارها اعلام شده اما در کنار آن حدود ۲ میلیون دانشآموز هم هستند که به علت شغل پدر و مادر تنها میتوانند تا یک ساعت محدودی از گوشی و تبلت والدینشان استفاده کنند. وی با بیان اینکه به رقمی حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان برای تامین این میزان ابزار هوشمند نیاز است که ما نه اعتبارش را داریم و نه اختیارش را، گفت: اما میتوانیم اعتبار و اختیارش را از مردم و از محل مشارکتهای مردمی بگیریم.
ارسال به دوستان
معاون بهداشت ستاد کرونای استان تهران:
نباید در بازگشاییها و لغو محدودیتها تعجیل شود
آمار جانباختگان بیماری «کووید-۱۹» به 98 نفر رسید
آمار جانباختگان کرونا همچنان زیر ۱۰۰ نفر است. به گزارش «وطن امروز»، سخنگوی وزارت بهداشت دیروز جدیدترین موارد شناسایی و فوتیهای ناشی از «کووید-۱۹» در کشور طی ۲۴ ساعت را اعلام کرد. سیماسادات لاری گفت: از ظهر روز دوشنبه تا ظهر دیروز (۲۳ دی) بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۶ هزار و ۴۰۸ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند که ۶۸۳ نفر از آنها بستری شدند.
به گفته لاری، به این ترتیب مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به یک میلیون و ۲۹۹ هزار و ۲۲ نفر رسید. لاری ادامه داد: متاسفانه در طول این 24 ساعت، ۹۸ بیمار «کووید-۱۹» جانشان را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۵۶ هزار و ۳۶۰ نفر رسید. به گفته وی، خوشبختانه تاکنون یک میلیون و ۸۸ هزار و ۴۵۶ نفر از بیماران کرونایی بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. لاری افزود: همچنین ۴۵۰۷ بیمار مبتلا به «کووید-۱۹» در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: تاکنون ۸ میلیون و ۲۶۲ هزار و ۱۶۶ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است. وی گفت: در حال حاضر و بر اساس آخرین تحلیلها، 5 شهرستان ساری، آمل، فریدونکنار، قائمشهر و نکا در استان مازندران و 2 شهرستان بندرگز و کردکوی در استان گلستان در وضعیت قرمز بیماری کرونا قرار دارند.
به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، همچنین ۳۰ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۱۹ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۹۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
* پرهیز از تعجیل در لغو محدودیتهای کرونایی
معاون بهداشت ستاد کرونای استان تهران با تاکید بر اینکه نباید در بازگشاییها و رفع محدودیتهای کرونایی تعجیل کنیم، عنوان کرد: باید صبوری بیشتری داشته باشیم تا شرایط کمی پایدارتر شود و بعد از آن بر اساس شیوهنامهها و به صورت تدریجی و با مجوز ستاد کرونای استان و ستاد ملی کرونا نسبت به بازگشاییها اقدام کنیم. دکتر علیرضا دلاوری در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به کاهش آمار ابتلا و فوتیهای ناشی از کرونا در تهران و در پی آن تبدیل وضع تهران به رنگ «زرد کرونایی» اظهار کرد: نکته قابل توجه این است که رنگهای کرونایی تنها براساس اعداد و ارقام و آمار ابتلا به کرونا در شهرها تعیین شده است، در حالی که طبق گفته مسؤولان وزارت بهداشت و کارشناسان دانشگاهی، وضع اپیدمی همچنان در کشور ناپایدار و شکننده بوده و با کوچکترین بیاحتیاطی، قابل بازگشت است. وی ضمن انتقاد از لغو محدودیت ترددهای بیناستانی، اظهار کرد: در حال حاضر بسیاری از شهرهای شمالی کشور در وضع نامناسبی به سر میبرند و لغو ترددها و محدودیتها به صورت ناگهانی و بدون نظارت کافی میتواند باعث تردد افراد آلوده در شهرهای مختلف و در پی آن فعال شدن مجدد چرخه ویروس شود. معاون بهداشت ستاد کرونای تهران ادامه داد: به عنوان یک کارشناس تقاضا دارم که ارگانها و ستادهای تصمیمگیر درباره بازگشاییها و لغو محدودیتها تعجیل نکنند. وی در این رابطه ضمن انتقاد از اعلام بازگشایی مدارس زیر 50 نفر دانشآموز، اذعان داشت: برای بازگشاییها بویژه بازگشایی مدارس باید نکات خاص و ویژهای را در نظر گرفت، الان به کلام گفته میشود مدارس دارای 50 دانشآموز قابل کنترل است ولی اجرای آن به افزایش سطح ترددها در حوزه شهری منجر شده و در پی آن چرخه ویروس مجددا فعال میشود. دلاوری در این رابطه از پیشنهاد ستاد کرونای تهران مبنی بر عدم بازگشایی مدارس تهران و ادامه برگزاری آموزشهای غیرحضوری برای همه مقاطع خبر داد. وی با بیان اینکه در پی برنامهریزیها و محدودیتهای اخیر، خوشبختانه به سمت کاهش میزان بروز و تلفات ناشی از بیماری حرکت کردهایم، تاکید کرد: ولی این حالت کاملا شکننده بوده و ممکن است با یک بیاحتیاطی مجددا در بهمنماه دچار پیک اپیدمی شویم، بنابراین از همین امروز باید حواس خود را جمع کنیم و نکات و شیوهنامههای بهداشتی را اکیدا رعایت کنیم. دلاوری همچنین عنوان کرد: در رابطه با نحوه بازگشایی اماکن و ارگانها در سطح استان تهران پروتکلهایی در ستاد کرونای تهران در حال تدوین و آمادهسازی است که پس از تصویب در ستاد ملی کرونا اجرایی خواهد شد و برای همه اماکن و سازمانها لازمالاجراست. معاون بهداشت ستاد کرونای تهران تاکید کرد: توصیه ما این است که برای بازگشاییها بویژه درباره اماکنی که با مباحث اقتصادی درگیر نیستند، کمی تأمل شود و صرف اینکه تهران وارد وضع زرد شده سریعا به سمت بازگشاییها حرکت نکنیم، اجازه دهیم چند روزی از این وضع بگذرد تا شرایط تثبیت شود و بعد تصمیمگیری شود، البته تصمیمات نیز باید از طریق ستاد کرونای ملی و ستاد استانی اعلام شود نه اینکه هر سازمانی به طور مستقل تصمیمگیری کند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|