|
ارسال به دوستان
فهرست نهایی فیلمهای فجر ۳۹ اعلام شد
16 فیلم در سودای سیمرغ
گروه فرهنگ و هنر: دبیر سیونهمین جشنواره فیلم فجر در قالب یک نشست رسانهای ضمن رونمایی از پوستر این دوره جشنواره، فهرست نهایی فیلمهای جدول اکران جشنواره فیلم فجر را نیز اعلام کرد. پس از پایان کار هیأت داوران سیونهمین جشنواره فیلم فجر و مشخص شدن فهرست فیلمهای نامزدشده در بخشهای مختلف، سیدمحمدمهدی طباطبایینژاد، دبیر این دوره از جشنواره فیلم فجر، در یک نشست خبری ترکیب نهایی فیلمهای قابل اکران در این دوره را اعلام کرد.
در این دوره جشنواره فیلم فجر که به دلیل شرایط ویژه کرونایی بدون هیأت انتخاب در حال برگزاری است، ۱۱۰ فیلم فرم تقاضای حضور در جشنواره را پر کردند که از این تعداد تنها ۶۲ فیلم شرایط لازم برای ورود به جشنواره را داشتند و توسط هیأت 7 نفره داوران مورد ارزیابی در قالب بخش اصلی جشنواره یعنی «سودای سیمرغ» قرار گرفتند.
از میان آثار داوریشده، تنها فیلمهایی امکان ورود به جدول اکران جشنواره سیونهم را پیدا کردهاند که حداقل در یک بخش از نگاه هیأت داوران، نامزد دریافت سیمرغ شده باشند. بر همین مبنا دبیر جشنواره دیروز فهرست ۱۶ فیلم را که با نامزدی در حداقل یک بخش امکان اکران برای اصحاب رسانه و سینماهای مردمی در جشنواره سیونهم را دارند، اعلام کرد.
به گفته طباطبایینژاد، داوران فیلمهای مستند بلند و کوتاه داستانی آقایان سعید پوراسماعیلی، امیر تودهروستا، محمدعلی فارسی، محمد کارت و سام کلانتری پس از بازبینی ۳۱ فیلم مستند بلند (بالای ۷۰ دقیقه) و ۳۸ فیلم کوتاه (۳ تا ۱۵ دقیقه) نامزدهای این بخشها را اعلام کردند.
* فیلمهای نامزدشده در بخش سودای سیمرغ
دبیر جشنواره در ادامه گفت: داوران فیلمهای سینمایی خانم ساره بیات و آقایان محمد احسانی، مرتضی پورصمدی، بهرام توکلی، نیما جاویدی، سیدجمال ساداتیان و مصطفی کیایی نیز پس از بازبینی ۵۷ فیلم سینمایی، ۱۶ فیلم در رشتههای مختلف را برای نامزدی در بخش سودای سیمرغ به شرح زیر اعلام کردند.
۱- ابلق، کارگردان: نرگس آبیار، تهیهکننده: محمدحسین قاسمی، ۲- بیهمه چیز، کارگردان: محسن قرایی، تهیهکننده: جواد نوروزبیگی، ۳- تکتیرانداز، کارگردان: علی غفاری، تهیهکننده: ابراهیم اصغری، ۴- تیتی، کارگردان: آیدا پناهنده، تهیهکننده: آیدا پناهنده، ۵- خط فرضی، کارگردان: فرنوش صمدی، تهیهکننده: علی مصفا، ۶- رُمانتیسم عماد و طوبا، کارگردان: کاوه صباغزاده، تهیهکننده: مهدی صباغزاده، ۷- روزی روزگاری آبادان، کارگردان: حمیدرضا آذرنگ، تهیهکنندگان: علی اوجی و عبدالله اسکندری، ۸- روشن، کارگردان: سیدروحالله حجازی، تهیهکننده: سیدروحالله حجازی، ۹- زالاوا، کارگردان: ارسلان امیری، تهیهکنندگان: سمیرا برادری و روحالله برادری، ۱۰- ستاره بازی، کارگردان: هاتف علیمردانی، تهیهکننده: علی سرتیپی، ۱۱- شیشلیک، کارگردان: محمدحسین مهدویان، تهیهکننده: محمدرضا منصوری، ۱۲- گیجگاه، کارگردان: عادل تبریزی، تهیهکننده: میرولیالله مدنی، ۱۳- مامان، کارگردان: آرش انیسی، تهیهکننده: مجید برزگر، ۱۴- مصلحت، کارگردان: حسین دارابی، تهیهکننده: محمدرضا شفاه، ۱۵- منصور، کارگردان: سیاوش سرمدی، تهیهکننده: جلیل شعبانی و ۱۶- یدو، کارگردان: مهدی جعفری، تهیهکننده: محمدرضا مصباح.
اما فیلمهای نامزدشده در بخش کوتاه داستانی شامل «جلد» کارگردان: احسان معجونی، تهیهکننده: سپیده نوروزی؛ «شاهد» کارگردان: علی عسگری، تهیهکنندگان: فرانسوا موریسه، لورا ژومل و خورشید عالمی؛ «گوشت تلخ» کارگردان: فرید حاجی، تهیهکنندگان: فرید حاجی و انجمن سینمای جوانان ایران؛ «ماسک» کارگردان: نوا رضوانی، تهیهکننده: نوا رضوانی؛ «ناهید» کارگردان: صمد علیزاده، تهیهکننده: رضا نصرتیحبیبی و «وضعیت اورژانسی» کارگردان: مریم اسمیخانی، تهیهکننده: وحید حسنزاده است.
همچنین فیلمهای نامزدشده در بخش مستند بلند هم شامل مستندهایی چون «ایساتیس» کارگردان: علیرضا دهقان، تهیهکنندگان: علیرضا دهقان و راحیل صحرایی، تهیه شده در موسسه فرهنگی- هنری مزرعه فیلم؛ «خانه» کارگردان: افسانه سالاری، تهیهکننده: جویل مرنان؛ «افسانه سالاری» تهیه شده در کالکتیو داکمانیاکس، سینما ایزاینکامپلیت؛ «رویاهای خالکوبی شده» کارگردان: مهدی گنجی، تهیهکننده: بهزاد توکلی؛ «کودتای ۵۳» کارگردان: تقی امیرانی، تهیهکننده: تقی امیرانی، تهیه شده در امیرانی مدیا و «هجده هزار پا» کارگردان: مهدی شامحمدی، تهیهکننده: مهدی شامحمدی، تهیه شده در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، گروه مستند بنیاد روایت فتح است.
* ادای احترام جشنواره فیلم فجر به شهدای مدافع سلامت
در انتهای مراسم اعلام اسامی آثار نامزد شده در سیونهمین جشنواره فیلم فجر، سیدمحمدمهدی طباطبایینژاد گفت: بهنمایندگی از جامعه سینمای ایران و سازمان سینمایی، جشنواره سیونهم را به شهیدان حوزه سلامت تقدیم میکنیم. در ادامه خانم حاجیآقایی شهرستانی، مادر شهید دکتر منوچهر حاجیآقاییشهرستانی از شهدای مدافع سلامت از پوستر سیونهمین دوره جشنواره فیلم فجر رونمایی کرد.
همچنین دبیر سیونهمین جشنواره فیلم فجر، لوح قدردانی و تجلیل این دوره جشنواره از مقام شهدای مدافع سلامت را به صورت نمادین به مادر شهید حاجیآقاییشهرستانی تقدیم کرد. در بخشی از این متن لوح آمده است: در آستانه برگزاری سیونهمین جشنواره فیلم فجر، به نمایندگی از هنرمندان سینمای ایران، در نهایت احترام و ادب، ارج مینهیم ایثار و از خود گذشتگی شهید والامقام دکتر منوچهر حاجیآقایی را که خالصانه و سرافرازانه به پاسداری از سلامت جامعه خویش همسو با دیگر مدافعان سلامت همت گماشت. گرامی میداریم یاد و خاطره تمام شهدای جامعه درمان را که با مساعی خویش، نویدبخش سلامت پایدار فرداها هستند.
* «سینما» به آگاهسازی مردم درباره کرونا کمک میکند
خانم حاجیآقاییشهرستانی، مادر شهید دکتر منوچهر حاجیآقاییشهرستانی از شهدای مدافع سلامت درباره جایگاه شهدای مدافع سلامت گفت: پزشکان و پرستاران ارزش بسیار والایی دارند و ناجی مردم هستند. برای مثال پسر من در جایگاه یک پزشک از هیچ مجاهدتی دریغ نکرد و حتی خون خودش را به بیماران بدحال اهدا میکرد و به فکر مردم بود.
او ادامه داد: پسر من به صورت خستگیناپذیر به مردم کمک میکرد و در این راه از هیچ خدمتی فروگذار نمیکرد. ما باید از پزشکانمان ممنون باشیم که برای مردم و بیماران جانفشانی میکنند. برای مثال زمان شیوع ویروس کرونا پسرم به من گفت که ما قسم خوردیم برای درمان همه بیماران در هر شرایط سختی با تمام توان بجنگیم و تلاش کنیم.
خانم حاجیآقاییشهرستانی با اشاره به برپایی این دوره جشنواره در شرایط کرونایی و با رعایت شیوهنامههای بهداشتی، ادامه داد: در چنین شرایطی جشنواره فیلم فجر نیز رسالت خود را از یاد نبرده و برگزار میشود و فکر میکنم برپا شدن این جشنواره و اکران آثار به فرهنگسازی و آگاهیرسانی مردم کمک میکند. توجه جشنواره به کادر درمان، کار خیر و درستی است و باید از مسؤولان مربوط تشکر کرد. از آنجایی هم که جشنواره در دهه فجر برگزار میشود، باید جهت هر چه بهتر برگزار شدن این رویداد سینمایی اهتمام ورزید. حاجیآقاییشهرستانی با تاکید به اهمیت سینما در راستای فرهنگسازی، گفت: سینما با ساختن فیلمهای آموزنده میتواند باعث شود مخاطبان مفاهیم مفید را از آثار برداشت و در زندگی خود پیاده کنند. پسر من در دوران نوجوانی به سینما علاقه وافری داشت و همواره پیگیر اخبار سینمایی بود. او ادامه داد: سینما با اکران فیلمهایی با موضوع «کادر درمان» میتواند تلاش پزشکان، پرستاران و افراد مشغول در این حوزه را به نمایش بکشد و به مردم آموزش دهد. ساختن چنین آثاری برای خود کادر درمان نیز جذاب خواهد بود.
مادر شهید مدافع سلامت دکتر منوچهر حاجیآقایی گفت: میخواهم از مردم درخواست کنم که پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند و با فاصلهگذاری اجتماعی و استفاده از ماسک هم از جان خود محافظت کرده و هم قدردان زحمات کادر درمان باشند. وی در پایان گفت: امیدوارم مردم با رعایت پروتکلهای بهداشتی در سیونهمین دوره از جشنواره فیلم فجر حاضر شوند و به تماشای آثار بنشینند. خوشحالم که جشنواره نیز به تمام تمهیدات برای کم شدن خطر شیوع ویروس کرونا فکر کرده و پروتکلهای بهداشتی را رعایت کرده است.
گفتنی است سیونهمین جشنواره فیلم فجر از 12 تا 22 بهمن 99 همزمان با چهلودومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران به دبیری سیدمحمدمهدی طباطبایینژاد و به شکل محدود و با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار خواهد شد.
ارسال به دوستان
تدارک گسترده سیمای استانهای صداوسیما برای دهه فجر
«جلال ۲» به آنتن رسید
رئیس مرکز سیمای استانها عنوان کرد سیمای مراکز، فصل دوم سریال «جلال»، چند مجموعه مستند و برنامههای ترکیبی مختلفی را برای دهه فجر تدارک دیده است.
به گزارش «وطن امروز» سیدعباس فاطمی، رئیس مرکز سیمای استانها در نشست خبری از برنامههای دهه فجر این مرکز خبر داد. رئیس مرکز سیمای استانها به مهمترین برنامههای ویژه فجر انقلاب پرداخت و تصریح کرد: در حوزه آثار نمایشی، فصل دوم سریال «جلال» در ۲۶ قسمت و با مدت زمان مجموع ۱۰۴۰ دقیقه برای پخش از شبکه یک سیما تولید شده است، همچنین مینیسریال «محرمانه در باران» از مرکز سیمای اصفهان از جمله آثار ویژه فجر انقلاب است. وی همچنین از تدارک ۱۲ عنوان برنامه نمایشی به مدت ۲۵۰۵ دقیقه که شامل سریال، تله فیلم و فیلم داستانی کوتاه و بلند در مراکز میشود، خبر داد و گفت: تله فیلمهای «لبه پرتگاه»، «سوها» و «سه سپیده» از مرکز اردبیل، «امیرخیز» و «زمستان بیبرف» از مرکز آذربایجان شرقی، «وقتی آفتاب طلوع میکند» از مرکز قم، تله فیلم «متین بانو» از مرکز قزوین، «دژ شوق» و فیلم داستانی «کی لهراس» از مرکز کهگیلویهوبویراحمد، فیلم داستانی بلند «الیزابت» از مرکز خراسان رضوی و فیلم داستانی کوتاه «نهست» از مرکز کردستان طی این روزها روی آنتن شبکههای استانی میروند. فاطمی با اشاره به تولیدات مستند مراکز ویژه دهه فجر امسال عنوان کرد: تولید مستند ۱۳ قسمتی «کارنامه» برای پخش از شبکه یک سیما و تولید و آمادهسازی ۹۹ عنوان مستند ویژه انقلاب اسلامی به مدت ۴۳۱۸ دقیقه با موضوعاتی همچون وقایع انقلاب اسلامی، پرتره چهرههای شاخص انقلابی استانها، پیشرفت و عمران برآمده از انقلاب اسلامی در استانها و نقش و حضور بانوان در انقلاب اسلامی و دفاعمقدس از جمله این اقدامات است. رئیس مرکز سیمای استانها افزود: مستندهای تکقسمتی گوناگونی هم که توسط مراکز مختلف تولید شده و طی این ایام پخش میشود، به مبارزههای چهرههای مختلف انقلاب میپردازد. فاطمی به برنامههای ترکیبی سیمای مراکز برای دهه فجر امسال نیز اشاره کرد و افزود: ۱۹۰۲ برنامه ترکیبی در حوزههای خانواده، صبحگاهی، شبانه، کودک و نوجوان، جُنگهای شاد و میزگرد برای این ایام تدارک دیده شده است. همچنین شاهد تولید ۵۰ موشنگرافیک با موضوع دستاوردهای انقلاب اسلامی و بر اساس اسناد معتبر بینالمللی و کتاب «گام تمدنساز» برای پخش از شبکههای مختلف هستیم. رئیس مرکز سیمای استانها به پیشبینی تولید ۱۰۰ ساعت ویژه برنامه در صبح روز ۲۲ بهمن اشاره کرد و گفت: در این برنامهها که با رعایت دستورالعملهای بهداشتی و با حضور اقشار مختلف در شهرهای مختلف استان برگزار میشود، برنامههایی از حضور ۴۱ ساله مردم در راهپیماییهای انقلاب روی آنتن میرود. فاطمی در پایان به برگزاری جشنواره «شهید سلیمانی» در مرکز خوزستان با حضور برنامهسازان مراکز استانی و تولید برنامه در قالبهای مختلف اشاره کرد و گفت: در سال ۱۳۹۹ بهرغم شیوع بیماری کرونا، بسیاری از فعالیتهای رسانهای اعم از تولید آثار نمایشی، مستند، پویانمایی، برنامههای ترکیبی و مسابقات تلویزیونی نهتنها متوقف نشد، بلکه سیمای مراکز تلاش کرد بهترین آثار خود را تولید کند.
ارسال به دوستان
کتاب
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تا پایان روز ششم
تا پایان ششمین روز نمایشگاه مجازی کتاب تهران، ۶۸۰ هزار نسخه کتاب به رقم ۳۶ میلیارد تومان به فروش رفت. به گزارش «وطن امروز»، طبق آماری که مؤسسه خانه کتاب و ادبیات ایران منتشر کرد، تا پایان ششمین روز از نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، ۶۸۰ هزار و ۲۰۲ نسخه کتاب به ارزش ۳۶۱ میلیارد و ۶۵۹ میلیون و ۲۴۸هزار و ۳۱۲ ریال در سراسر کشور به فروش رسید. تاکنون ۲۴۹ هزار بسته از طریق پست کتاب و ۱۳هزار بسته از سوی خود ناشران ارسال شده است. همچنین از مجموع ۱۱۹هزار و ۹۸۹ سفارش، ۴۰ هزار و ۷۳۲ سفارش ارسال شده است و ۷۹ هزار و ۲۵۷ سفارش در انتظار ارسال است.
***
اعلام نامزدهای نهایی بخش کتاب کودک جایزه شهید غنیپور
نامزدهای نهایی بخش کودک جایزه شهید حبیب غنیپور اعلام شد. به گزارش «وطن امروز»، محمد ناصری، دبیر بیستمین جشنواره ادبی شهید حبیب غنیپور نامزدهای بخش کودک این جشنواره را معرفی کرد. بنا بر اعلام دبیر جشنواره، از تعداد هزار عنوان اثر بررسیشده که در چرخه داوری قرار گرفت، ۱۰۰ عنوان به مرحله دوم راه یافت. داوران این بخش پس از بحث و گفتوگو در جلسات حضوری، ۶ اثر زیر را به عنوان نامزدهای نهایی بخش کودک معرفی کردند: «من این قدی، تو اون قدی» از یگانه مرادی، انتشارات سروش؛ «برادر مزاحم من» از بابک صابری، انتشارات فاطمی؛ «قطرههای ریز ریزو» از کلر ژوبرت، ناشر ادبیات کودک و نوجوان؛ «کلاغی که درخت نداشت» از محمدرضا شمس، انتشارات شهر قلم؛ «چه فکر خوبی!» از نرجس محمدی، انتشارات فاطمی و «مجموعه قصههای بترس برای بچههای نترس» از محمدرضا شمس، نشر هوپا. داوران بخش کودک بیستمین جشنواره ادبی شهید غنیپور عبارتند از: ناصر نادری، علیاصغر جعفریان و محمدحسن حسینی.
ارسال به دوستان
قصریزاده مدیر رادیو قرآن شد
منصور قصریزاده، قاری بینالمللی قرآن کریم با حکم علی بخشیزاده، معاون صدای رسانه ملی مدیر رادیو قرآن شد. به گزارش «وطن امروز»، مدیر جدید رادیو قرآن دارنده مقام اول مسابقات بینالمللی قرآن کریم کشور مالزی در رشته قرائت است. او این عنوان را سال ۱۳۷۰ کسب کرد و پس از آن به عنوان استاد و داور قرآن فعالیت میکند. این قاری بینالمللی قرآن کریم با توصیه رهبر معظم انقلاب مشغول حفظ قرآن کریم شد و پس از پایان حفظ کل قرآن، هدیه ویژهای از معظمله دریافت کرد. پیش از قصریزاده، مجتبی ایزدی به عنوان مدیر این شبکه رادیویی مشغول فعالیت بود.
ارسال به دوستان
فصل جدید «ایرانگرد » در نوروز ۱۴۰۰
جواد قارایی، مستندساز جوان به آخرین وضعیت تولید مجموعه مستند «ایرانگرد ۴» اشاره کرد. به گزارش «وطن امروز»، کارگردان مجموعه مستندهای «ایرانگرد» درباره آخرین وضعیت تولید جدیدترین فصل این مستند به باشگاه خبرنگاران گفت: تصویربرداری ما در کرمان به پایان رسید و هفته آینده بخشهای مربوط به سمنان را ضبط میکنیم، پس از آن هم سراغ هرمزگان، سیستانوبلوچستان و فارس میرویم. وی با اشاره به اینکه همزمان کارهای تدوین را پیش میبریم، بیان کرد: تصویربرداری 8 قسمت از مستند جدید «ایرانگرد» به پایان رسیده و قسمت سوم آن در حال تدوین است. البته که به علت همهگیری کرونا، شکستگی پای من، کرونا گرفتن تصویربردار و برخی مشکلات دیگر تا حدودی از کار عقب افتادیم اما تمام تلاشمان را میکنیم که این مستند را به نوروز ۱۴۰۰ برسانیم، البته با حفظ کیفیت.
گفتنی است مجموعه «ایرانگرد» مستندی تلویزیونی است که در آن طبیعت، شهرها، روستاهای مختلف و شیوه زندگی مردم عشایر و روستاهای ایران معرفی میشود. جواد قارایی هم کارگردان، تهیهکننده و راوی این مستند تلویزیونی است.
ارسال به دوستان
سریال «هری پاتر» ساخته میشود
یک سریال لایو اکشن از دنیای «هری پاتر» از سوی شرکت فیلمسازی HBO Max در مراحل اولیه تولید و توسعه قرار دارد. به گزارش «وطن امروز»، اگرچه تاکنون نویسنده یا فرد خلاقی به این پروژه اضافه نشده اما به گفته برخی منابع، صحبتهایی با چند نویسنده صورت گرفته تا در این سریال حضور داشته باشند. هنوز صحبتی درباره این موضوع که سریال بر چه داستانی متمرکز خواهد بود و در چه خط زمانی از داستان هری پاتر میگذرد، صورت نگرفته است. مجموعه کتابهای «هری پاتر» یکی از محبوبترین کتابهای تاریخ محسوب میشود. 7 کتاب این مجموعه ۵۰۰ میلیون نسخه در سراسر دنیال فروش داشته است. سپس از این مجموعه مورد استقبال، 8 فیلم سینمایی هم ساخته شد که در مجموع گیشه جهانی در حدود ۸ میلیارد دلار فروش داشتهاند. 2 فیلم فرعی هم با عنوان «جانوران شگفتانگیز» ساخته شده و قرار است قسمت سوم آن نیز سال ۲۰۲۲ راهی سینماها شود.
ارسال به دوستان
سومین دوره پویش «کتاب قهرمان» تمدید شد
استقبال از پوتین قرمزها
سومین دوره مسابقه بزرگ «کتابقهرمان» با محوریت کتاب «پوتینقرمزها» نوشته فاطمه بهبودی، با همکاری انتشارات سوره مهر و مرکز رسانهای شیرازه در حال برگزاری است. به گزارش «وطن امروز»، این پویش آبان ۹۹ آغاز شد و قرار بود تا دهه فجر ادامه داشته باشد ولی با توجه به استقبال گسترده مخاطبان ۲۵ اسفند ۹۹ تمدید شد. کتاب «پوتینقرمزها» خاطرات مرتضی بشیری، بازجو و مدیرمسؤول جنگ روانی قرارگاه خاتمالانبیا(ص) در دوران دفاعمقدس است. او طی مصاحبههایی به همت فاطمه بهبودی، خاطرات خود را از بازجویی افسرهای ردهبالای عراقی بیان کرده است. بهبودی داستان را با بازجویی یکی از این افسرهای ردهبالا آغاز میکند و با این روش، خواننده را به فضای اصلی داستان میکشاند. سپس به گذشته راوی باز میگردد و زندگی او را روایت میکند. در واقع فصلهای کتاب بین گذشته راوی تا زمانی که او به مسؤولیت جنگ روانی قرارگاه میرسد، در رفت و آمد است. بخشهایی که نویسنده از زندگی شخصی راوی بیان کرده، شامل بخشی از روابط خانوادگی و برادران راوی، تحصیلات و شغلهای قبلی وی و فعالیتهای انقلابی اوست. کتاب «پوتینقرمزها» در ۳۹۲ صفحه منتشر شده است که در دوره برگزاری مسابقه کتابخوانی «کتابقهرمان» با قیمت 40 هزار تومان به فروش خواهد رسید. ارسال به دوستان
«رادیو انقلاب» 24 ساعته شد
راهاندازی پویش «پرچم»
مدیر طرح و برنامه رادیو انقلاب با اعلام اینکه برنامههای این شبکه به صورت 24 ساعته روانه آنتن خواهد شد، از راهاندازی پویش پرچم در این شبکه خبر داد. به گزارش «وطن امروز»، حامد قزلو، مدیر طرح و برنامه رادیو انقلاب گفت: طبق برنامهریزیهای انجامشده، رادیو انقلاب با جدول پخشی متنوع به صورت 24 ساعته به استقبال مخاطبان خود رفته است. وی تاکید کرد: علاوه بر برنامههای زنده، تعداد 5 برنامه گفتوگومحور با عناوین «افقهای نو»، «فردای دیروز»، «نیم رخ»، «میراث روحالله» و «راهبرد» به تناوب در جدول پخش قرار گرفته است. همچنین مستندهایی با عناوین مختلف و موضوعات متنوع برای مخاطبان در نظر گرفته شده است که علاقهمندان میتوانند در این رادیو آنها را دنبال کنند. از جمله این مستندها میتوان به «در برابر طوفان»، «استعمار ایران»، «روحالله»، «خاطرات فردوست»، «اشرف»، «هویدا»، «رازهای دربار» و... اشاره کرد. وی همچنین از راهاندازی پویش پرچم رادیو انقلاب خبر داد و گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و عدم برپایی راهپیمایی بزرگ ۲۲ بهمن، رادیو انقلاب با در نظر گرفتن این اتفاق و همچنین سخن رهبری که فرمودند «در دهه فجر بر سردر هر خانهای پرچم جمهوری اسلامی بزنید»، جنبش مردمی مزین کردن شهر به پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران را آغاز کرده است. ارسال به دوستان
اجرای عمومی نمایش «برونسی» در تالار سایه
روایت تئاتریها از شهید برونسی
اجرای عمومی نمایش «برونسی» به نویسندگی و کارگردانی مرتضی شاهکرم تا 10 بهمن ماه در تالار سایه مجموعه تئاتر شهر روی صحنه خواهد بود. به گزارش «وطنامروز»، ابراهیم گلهدارزاده، رئیس مجموعه تئاترشهر با ابراز خرسندی از اجرای عمومی نمایش «برونسی» در تالار سایه، توضیح داد: این سرزمین، سرزمین قصهها و افسانههاست و مردمانش دردها و بدیهای اجتماعیشان را با افسانهها و قصهها درمان کردهاند. خیلی خوشحالم که نمایشی در تئاتر شهر با قصهای روایت شده که موضوعش انسان و اسطورهای بزرگ در ایران عزیزمان است.
گلهدارزاده در پایان اظهار کرد: به اعتقاد من پرداختن به این موضوعات به مخاطب قوت قلب میدهد که میتوانیم از این پس کارهای بزرگتری انجام دهیم. به هر ترتیب برای بنده مایه افتخار است که در نخستین دوره اجرای عمومی آثار نمایشی تئاتر شهر بعد از چند ماه توقف در فعالیتهای اجرایی، شاهد اجرای عمومی نمایشی در کنار سایر آثار دیگر مجموعه با حضور مخاطبان فهیم هنر نمایش هستیم و امیدوارم محتوای اثر به گونهای باشد که برای دومین بار هم به تماشای آن اقدام کنند.
گفتنی است نمایش «برونسی» با بازی مسعود شامیخاتونی، ایمان سلگی، فرید کیامرثی، مرتضی شاهکرم، پروا آقاجانی، محسن پوشایی، مائده جلالی، احمد صمیمی، سالار مصیبزاده و مجید رحمتی در تالار سایه مجموعه تئاتر شهر روی صحنه رفته است.
کارگردان نمایش «برونسی» درباره نحوه شکل گرفتن این نمایش گفت: قرار بر این شد چند پرتره درباره شهدای گرانقدر تولید شود و زمانی که اسامی شهدا اعلام شد، شهید برونسی بیش از باقی شهدا، توجه مرا به خود جلب کرد، چرا که به نسبت سایر اسامی برای من غریبتر بود.
وی افزود: درباره شهید برونسی چندین کتاب نوشته شده و اغلب با ابعاد شخصیت ایشان بویژه در مدت حضورشان در صحنه دفاعمقدس آشنا هستند و من با توجه به این مساله سعی کردم به ابعاد ناشناختهتری از زندگی شهید برونسی بپردازم و آن را سوژه قرار دهم.
شاهکرم درباره اینکه به کدام مقطع از زندگی این شهید پرداخته است، گفت: روایت این نمایش در چهار برهه زمانی تعریف میشود؛ یکی دوران خدمت سربازی ایشان، دیگری ماجرای ازدواج و زندگی روستایی این شهید بزرگوار و در ادامه زندگی ایشان در شهر و به دنبال آن حضورش در عرصه دفاعمقدس و جبهههای جنگ که تصور میکنم این چهار برهه از جنبههای دراماتیک بیشتری برای پرداختن برخوردار باشد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|