|
اجرای محدودیت «تردد شبانه» در تمام شهرهای کشور
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا از اجرای محدودیت تردد شبانه در تمام شهرهای کشور خبر داد. سرهنگ احمد شیرانی در گفتوگو با فارس به مصوبات ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا مبنی بر محدودیت تردد شبانه از ساعت ۲۱ تا ۳ بامداد در شهرهای گروه قرمز، نارنجی، زرد و آبی پرداخت و گفت: ورود خودروهای شخصی با پلاک غیربومی به شهرهای گروه قرمز و نارنجی و خروج خودروها با پلاک بومی از این شهرها ممنوع است.
ارسال به دوستان
وزیر بهداشت: ویروس انگلیسی درکشور پخش شده است؛ پیشبینی من ورود به یک خیز سهمگین است
این انگلیسی منحوس
* انگلیسیها مخفیکاری کردند
* با مرگ یک زن 71 ساله در تهران تعداد قربانیان ویروس جهشیافته در ایران به 2 نفر رسید
گروه اجتماعی: «ویروس انگلیسی در کشور پخش شده است؛ قدرت سرایت این ویروس به مراتب بالاتر از آن چیزی است که انگلیسیها میگویند. پیشبینی من ورود به یک خیز بسیار سهمگین و سنگین است اگر پروتکلها رعایت نشود. این بلندترین زنگ خطر است و باید جدی گرفته شود». این اظهارات وزیر بهداشت را باید جدیترین هشدار ماههای اخیر مدیریت کرونا در کشور بدانیم. به گزارش «وطن امروز»، با مرگ یک مرد 48 ساله در آبیک قزوین و یک زن 71 ساله در تهران بر اثر کرونای انگلیسی، وزیر بهداشت با پریشانی کمسابقه روز گذشته اعلام کرد این ویروس جهشیافته در کشور پخش شده است. این در حالی است که عصر دیروز علیرضا زالی، فرمانده ستاد کرونای تهران نیز درباره شیوع کرونای انگلیسی در پایتخت گفت: تاکنون ۷ نفر مبتلا به کرونای انگلیسی در تهران شناسایی شدهاند.
سعید نمکی صبح دیروز گفت: انگلیسیها درباره موتاسیون جدید کرونا مخفیکاری کردند و قدرت سرایت و مرگومیر این ویروس بهمراتب بالاتر از چیزی است که آنها میگویند. با فوت یک زن ۷۱ ساله در تهران که هیچ سفری هم نداشت، اثبات شد ویروس انگلیسی کاملا در کشور پخش شده است.
اظهارات وزیر بهداشت در حالی است که وی از مدتها قبل هشدار داده بود پیک چهارم کرونا در ایران بسیار سهمگینتر و مرگبارتر خواهد بود؛ نشانههایی که در هفته اخیر دیدیم و چند شهر استان خوزستان بعد از هفتهها در وضعیت قرمز قرار گرفتند و با وجود کاهش مرگومیرهای کرونایی اما تعداد بستریها و مراجعه به مراکز درمانی افزایش یافته است.
در همین رابطه معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در استان تهران، در پاسخ به این پرسش که «آخرین وضعیت کرونا در استان تهران چگونه است؟» بیان داشت: تقریبا یک هفته است با روند افزایشی بیماران کرونایی روبهرو هستیم.
نادر توکلی گفت: در حال حاضر حدود 2 هزار بیمار کرونایی در استان تهران در مراکز درمانی بستری هستند و شاهد افزایش مراجعات سرپایی نیز هستیم. معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در استان تهران همچنین با اشاره به افزایش مراجعات کرونایی به بیمارستانهای غرب تهران، خاطرنشان کرد: نکته مهم اما درباره ویروس کرونای انگلیسی است که در این باره هشدارهای زیادی به مراکز درمانی داده شده است.
توکلی با اشاره به ایام پایانی سال و نزدیک شدن به نوروز، ابراز داشت: با توجه به نزدیک شدن به پایان سال و حضور مردم در مراکز خرید، این موضوع خود میتواند بسیار نگرانکننده باشد. وی در پاسخ به این پرسش که «وضعیت مراکز درمانی و بیمارستانهای استان تهران از نظر تأمین تخت و تجهیزات پزشکی چگونه است؟» خاطرنشان کرد: تخت و تجهیزات پزشکی به اندازه کافی تامین شده و هیچ مشکلی درباره تجهیزات لازم درمانی و دارو در مراکز درمانی استان تهران وجود ندارد.
* نمونههایی از ویروس انگلیسی و آفریقایی در کشور دیده شده است
نایبرئیس مجلس شورای اسلامی و عضو ستاد مقابله با کرونا با بیان اینکه نمونههایی از ویروس انگلیسی و آفریقایی در کشور دیده شده است، از این موضوع ابراز نگرانی کرد. سیدامیرحسین قاضیزادههاشمی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا که به ریاست رئیسجمهور تشکیل شد، با بیان اینکه خیز جدید کرونا از غرب کشور در حال شروع شدن است، تصریح کرد: با توجه به اینکه این خیز کرونا از غرب کشور آغاز شده است احتمال اینکه وضعیت کشور عراق خوب نباشد، خیلی بالاست؛ چون عمدتا استانهای غربی درگیر شدهاند. وی افزود: در جاهای دیگر هم این خیز را داریم ولی بیشتر از آذربایجان غربی تا خوزستان است و متأسفانه خوزستان بدترین وضعیت را دارد که خیلی نگرانکننده است، بویژه اینکه نمونههایی از ویروس انگلیسی و آفریقایی هم در کشور دیده شده است. قاضیزادههاشمی با بیان اینکه با جهش ویروس کرونا تستهای گذشته به چالش کشیده شده است، تصریح کرد: در مقالات کشورهای غربی مطرح شده بعضا تستهای پیسیآر منفی است اما ویروس وجود دارد و این نگرانی را بیشتر میکند. وی افزود: مسافرانی که از انگلیس به ایران میآیند با وجود آنکه تعهد داده بودند وقتی وارد کشور میشوند پروتکلها را رعایت کنند و همکاری لازم را داشته باشند ولی همکاری نمیکنند و شروع به مطالبهگری میکنند. بویژه مسافران هواپیمایی که اخیرا از انگلیس آمد، کادر مستقر درمان را در انجام تست و قرنطینه و امثالهم خیلی اذیت کردند. قاضیزادههاشمی با اشاره به حضور چندمیلیون اتباع خارجی در کشور، گفت: بحث واکسیناسیون این افراد از مسائلی است که باید به آنها توجه کنیم. وی متذکر شد: جهشهای ژنی که به سرعت در این ویروس پدید میآید، کارکرد واکسن را به چالش کشیده و برداشت ما این است که کرونا در میانمدت حل نخواهد شد و حداقل ۳ سال مساله جدی کشور خواهد بود. باید همه دست به دست هم دهیم تا بتوانیم به یک زندگی عادی همراه با کرونا برسیم.
* ۹ شهر قرمز شدند
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا نسبت به خیز دوباره «کووید-۱۹» در برخی استانها هشدار داد و با بیان اینکه اکنون خوزستان بالاترین میزان شیوع بیماری را دارد، گفت: در مجموع اکنون ۹ شهر در وضعیت قرمز، ۳۹ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۲۸ شهر در وضعیت زرد و ۱۷۲ شهر در وضعیت آبی کرونا قرار دارند. دکتر علیرضا رئیسی دیروز در حاشیه پنجاهوهفتمین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به وضعیت بیماری «کووید-۱۹» در دنیا گفت: در دنیا با توجه به ویروسهای جهشیافته آفریقایی، انگلیسی و حتی ژاپنی، موارد ابتلا و مرگومیر و تغییر الگوی رفتاری ویروس و میزان کشندگی و سرایت آن افزایش یافته است. در انگلیس بیش از ۴ میلیون نفر درگیر بیماری شدند و بیش از ۱۳۵ هزار نفر نیز در این کشور فوت کردند. وی در ادامه افزود: در برخی استانها خیز بیماری شروع شده و جای هشدار جدی است. در استان خوزستان اکنون بالاترین میزان شیوع بیماری را داریم و نیاز به مراقبت بیشتر از این استان است. وی در ادامه تاکید کرد: متاسفانه در استان خوزستان ۹ شهر قرمز داریم و حتما نیاز است بشدت مراقبت کنند. شهرهای آبادان، اهواز، بندر ماهشهر، دزفول، دشت آزادگان، کارون، هویزه، شادگان و شوشتر روند افزایشی در بیماری دارند و جزو شهرهای قرمز هستند و نیاز به برقراری پروتکلهای دقیق و سختگیرانه دارند. رئیسی اظهار کرد: در آذربایجان غربی هم روند رو به افزایش داریم و باید پروتکلها بشدت پیگیری و مراقبت شود. در حال حاضر خیز بیماری در هرمزگان تا حد زیادی کنترل شده ولی باید ادامهدار شود. در استان مازندران که روند صعودی داشتیم خوشبختانه از هفته گذشته موارد کنترل میشود و از ۱۵ شهر نارنجی حدود ۸ شهر زرد شدند و ۷ شهر وضعیت نارنجی دارند. استانهای گلستان و گیلان همچنان نیاز به مراقبت شدید دارند. استان بوشهر شیب ملایم و رو به بالا دارند که نیاز به مراقبت بیشتر دارد.
* ۳۹ شهر در وضعیت نارنجی
وی گفت: در مجموع ۹ شهر قرمز، ۳۹ شهر نارنجی، ۲۲۸شهر زرد و ۱۷۲شهر آبی در سطح کشور داریم و از تعداد شهرهای آبی کم شده و به تعداد شهرهای زرد و نارنجی اضافه شده است. رئیسی درباره تعداد شهرهای نارنجی در استانهای مختلف نیز گفت: در آذربایجان غربی ۵ شهر، آذربایجان شرقی ۴ شهر، اصفهان ۲ شهر، خوزستان ۵ شهر، خراسان جنوبی یک شهر، کرمان یک شهر، کهگیلویهوبویراحمد و گلستان هر کدام ۳ شهر، گیلان ۷ شهر و مازندران ۸ شهر نارنجی هستند. معاون وزیر بهداشت ادامه داد: کرونا در استان قزوین روند افزایشی دارد و یک مورد ویروس انگلیسی منجر به فوت داشتیم که زنگ خطر است. وی همچنین تاکید کرد: باید از مرزها مراقبت کنیم و اگر مسافری از خارج میآید باید قرنطینه را رعایت کند و حتی اگر علائم ندارد باید ۱۴ روز خانه بماند و علائمش رصد شود. وی درباره واکسیناسیون کرونا در کشور نیز گفت: واکسیناسیون برای گروههای هدف آغاز شده و با عدالت کامل در حال انجام است.
***
پروتکل مقابله با کرونای انگلیسی هرچه سریعتر تدوین شود
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای جلوگیری از شیوع احتمالی موج چهارم ویروس کرونا در کشور، متولیان و برنامهریزان باید بر اساس یک ساختار مشخص و معلوم، اقدامات خود را برای مقابله با بیماری «کووید-19» به کار گیرند، به «وطن امروز» گفت: در یک سال اخیر اطلاعات عمومی درستی آنگونه که هم جامعه تخصصی کادر درمان، هم مسؤولان و هم مردم نسبت به چگونگی رعایت بهداشت، درمان و جلوگیری از این بیماری آگاه شوند ارائه نشده است. دکتر زهرا شیخی به ناشناخته بودن این بیماری در دنیا اشاره کرد و افزود: هنوز حتی در جوامع تخصصی نیز ماهیت این ویروس مرگبار بخوبی شناسایی نشده است، بنابراین میطلبد رویکردهای پیشگیرانه خودمراقبتیها و رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاریهای اجتماعی بشدت از سر گرفته شود تا بتوان از ابتلا به این بیماری خطرناک در امان ماند. وی اضافه کرد: مسؤولان اجرایی و متولیان امر باید هر چه سریعتر ساختارهای مقابله با این بیماری را بخوبی مشخص کنند و در اختیار مردم و جامعه پزشکی قرار دهند. پروتکل مقابله با کرونای انگلیسی هرچه سریعتر تدوین شود. وی رعایت اصول مناسب تغذیه و سبک زندگی سالم، خودمراقبتی و پرهیز از حضور در اجتماعات را در مقابله با ویروس کرونا ضروری دانست و اظهار داشت: متاسفانه هنوز مشاورهای از متخصصان طب بومی برای کمک به ممانعت و جلوگیری از شیوع این بیماری گرفته نشده است. شیخی اضافه کرد: چنانچه ویروس کرونای انگلیسی در کشور شیوع یابد، مسؤولان اجرایی و ستاد ملی مقابله با کرونا باید در قبال ایجاد محدودیتها اقدامات پیشگیرانه را در پیش گیرند تا این بیماری به شکل گستردهای کشور را فرا نگیرد.
ارسال به دوستان
اخبار
حناچی: نمیتوانیم قسم بخوریم دیگر دستگیری نداریم!
شهردار تهران پس از چند هفته سکوت درباره بازداشت شهرداران مناطق 2 و 8 پایتخت اعلام کرد نمیتواند قسم بخورد دیگر دستگیری و فساد در شهرداری نباشد. پیروز حناچی، شهردار تهران دیروز در نشست خبری در واکنش به بازداشت شهرداران مناطق تهران گفت: شهرداری سازمان طویلی با 30 هزار میلیارد تومان بودجه است و نمیتوانیم قسم بخوریم که دیگر دستگیری به دلیل فساد نباشد، البته ما خودمان در شناسایی فساد جلوتریم و اگر این قضیه رخ دهد قطعا برخورد خواهیم کرد. وی افزود: درباره بازداشت ۲ شهردار منطقه ما براحتی نپذیرفتیم و گفتیم باید دلایل روشنی باشد که این قضیه مطرح شد و حتی ملاقات با ۲ فرد دستگیر شده را همراه با محسن هاشمی، رئیس شورای شهر پیگیری کردیم و آنچه مسلم است این بوده که اگر دلایل قانعکننده باشد، چرا ما باید نسبت به این قضیه معترض باشیم.
***
خطونشان داروخانهها برای سازمانهای بیمهگر
نسخههای الکترونیک را آزاد میپیچیم!
رئیس انجمن داروسازان ایران گفت: اجرای طرح نسخهنویسی الکترونیک به شکلی که داروخانهها را به جای پزشکان مجبور به تولید آنلاین نسخه کند، هزینههای قابل توجهی را به داروخانهها تحمیل میکند. محمدباقر ضیا در گفتوگو با فارس، درباره ادعای سازمان تامیناجتماعی مبنی بر حذف دفترچههای بیمه خدمات درمانی اظهار داشت: به دنبال اعلام خبر حذف دفترچههای بیمه درمانی تامیناجتماعی از اسفندماه سال جاری که به نوعی به معنای ارائه نسخ بیمهشدگان روی سربرگ عادی به داروخانههاست، موضوع مهمی که در این میان وجود دارد و متاسفانه از سوی سازمانهای بیمهگر جدی گرفته نمیشود، بحث فرآیندهای مرتبط با الکترونیکی کردن اطلاعات درجشده روی نسخهها و همچنین اطلاعات صاحب نسخههاست. وی ادامه داد: در واقع ثبت آنلاین نسخههای عادی در سامانه بیمه مستلزم وارد کردن مشخصات فردی از قبیل نام و نام خانوادگی، شماره ملی، تاریخ ویزیت، استحقاقسنجی درمان، ثبت کد پیگیری و همچنین وارد کردن اسامی و شکل داروها و دستور مصرف هر دارو به صورت آنلاین در سامانه است که همه اینها مستلزم ایجاد امکانات سختافزاری، نرمافزاری و بویژه نیروی انسانی برای انجام این خدمات به صورت الکترونیک است. ضیا افزود: در حال حاضر انجام همه خدمات به صورت الکترونیک در اغلب سازمانها و مراکز از قبیل دفاتر پیشخوان دولت، پلیس+۱۰، خدمات قضایی و... در قبال اخذ وجه از خدمتگیرندگان انجام میشود و طبیعتا بدیهی است که ایجاد هر گونه تکلیف جدید از سوی سازمانهای بیمه برای داروخانهها باید همراه با تعریف مکانیسم جبران هزینهها باشد، در غیر این صورت داروخانهها از انجام آنها معذور خواهند بود.
***
سقوط بالگرد اورژانس ایلام
بالگرد اورژانس ایلام حین پرواز در ارتفاع کوتاه سقوط کرد. محمدجواد یگانه، مدیر فرودگاه شهدای ایلام اظهار کرد: امروز (دیروز شنبه) بالگرد اورژانس ایلام حین پرواز در ارتفاع کوتاه دچار سانحه شد و سقوط کرد. وی افزود: کادر پروازی و خدمه بالگرد در سلامت کامل هستند اما به بالگرد خسارت جدی وارد شده است. بالگرد اورژانس هوایی استان به مقصد بخش موسیان دهلران به پرواز درآمد که دچار سانحه شد. بالگرد اورژانس هوایی استان که در محل فرودگاه شهدای ایلام مستقر است، برای اعزام بچهای ۸ ساله با قطع عضو دست در بخش موسیان به پرواز درآمد اما ثانیههایی پس از برخاستن، متاسفانه دچار سانحه و زمینگیر شد.
***
حریق و انفجار در گمرک اسلام قلعه هرات افغانستان
گمرک اسلامقلعه در هرات افغانستان دیروز شاهد انفجاری مهیب و آتشسوزی بود. سخنگوی گمرک در این باره گفت: یک کامیون حامل گاز دچار حریق و انفجار شد و این انفجار به سایر خودروها نیز سرایت کرد. بلافاصله بعد از این حادثه به کامیونها در گمرک اجازه ورود به خاک ایران داده شد. روحالله لطیفی افزود: کامیون حامل گاز در گمرک اسلام قلعه هرات افغانستان دچار حریق و انفجار شد که این انفجار به سایر خودروها سرایت کرد و بلافاصله بعد از این حادثه به کامیونها در گمرک اجازه ورود به خاک ایران داده شد. گفتنی است گمرک اسلام قلعه از مهمترین گمرکهای افغانستان در غرب این کشور است که بیشتر کالاهای تجاری از طریق این گمرک از ایران به افغانستان وارد و از افغانستان به دیگر کشورها صادر میشود. بنا به این گزارش، مقامهای محلی هرات گفتهاند از ایران نیز درخواست همکاری برای مهار آتشسوزی کردهاند.
* احتمال مرگ ۵۰ نفر در آتشسوزی اسلامقلعه
منابع محلی در ولایت هرات میگویند در پی انفجارهای پیدرپی و مهیب کامیونهای ترانزیتی در گمرک اسلامقلعه دستکم ۵۰ نفر جان باخته و بیش از ۳۰۰ خودرو دچار حریق شدند. منابع محلی از احتمال جان باختن بیش از ۵۰ نفر در آتشسوزی گسترده گمرک اسلامقلعه در نزدیکی مرز مشترک افغانستان- ایران خبر میدهند. «سیدعبدالوحید قتالی» والی هرات از مقامات مربوطه در ایران خواستار همکاری برای اطفای حریق شد. «سعید خطیبزاده» سخنگوی وزارت خارجه ایران از تماس والی هرات در افغانستان با استاندار خراسان رضوی و درخواست کمک جهت جلوگیری از آسیب بیشتر به تاسیسات و همچنین حاضران در محوطه گمرک خبر داد. خطیبزاده درباره این رویداد گفت: بلافاصله اقدامات اولیه جهت ارائه تسهیلات بیشتر به افراد و خودروهای گرفتار شده در منطقه آتشسوزی انجام شد و سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در هرات طی تماسهایی با مقامات استان خراسان رضوی، از جمله استاندار ابعاد حادثه را مورد بررسی قرار داد، همچنین با هماهنگی وزارت امور خارجه و مرزبانی و سایر دستگاههای ذیربط مرز اسلامقلعه- دوغارون به روی کامیونها، خودروها و افرادی که برای گریز از آتشسوزی به سمت مرزهای کشورمان گریخته بودند، باز نگه داشته شد. وی افزود: جمهوری اسلامی ایران برای کمک به آسیبدیدگان و مجروحان احتمالی حادثه، تدابیری اتخاذ کرده است.
ارسال به دوستان
۷۴ فوتی کرونا در 24 ساعت
بازگشت وضعیت قرمز کرونایی به نقشه کشور
رضا نصیری: ۲ ویروس کرونای انگلیسی و آفریقانی در کشور مشاهده شده است. به گزارش «وطن امروز»، کرونا این روزها در کشور خطرآفرینتر شده است، چرا که مسؤولان از وجود ویروس کرونای جهشیافته انگلیسی و آفریقایی در کشور خبر میدهند. سخنگوی وزارت بهداشت دیروز از شناسایی ۷ هزار و ۱۲۰ بیمار جدید «کووید-۱۹» در کشور طی ۲۴ ساعت خبر داد و گفت: از ظهر روز جمعه تا ظهر شنبه بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷ هزار و ۱۲۰ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند که ۵۷۸ نفر از آنها بستری شدند. سیماسادات لاری افزود: مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به یک میلیون و ۵۱۰ هزار و ۸۷۳ نفر رسید. لاری ادامه داد: متاسفانه در طول این مدت ۷۴ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۵۸ هزار و ۸۸۳ نفر رسید. به گفته وی، خوشبختانه تاکنون یک میلیون و ۲۹۱ هزار و ۷۲۶ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. سخنگوی وزارت بهداشت افزود: ۳۷۲۰ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. سخنگوی وزارت بهداشت همچنین گفت: بر اساس آخرین تحلیلها، در حال حاضر ۹ شهرستان در وضعیت قرمز، ۳۹ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۲۸ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۷۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند. وی افزود: شهرهای آبادان، اهواز، بندر ماهشهر، دزفول، دشت آزادگان، شادگان، شوشتر، کارون و هویزه در وضعیت قرمز قرار دارند.
* احتمال خیز سخت کرونا در کشور
سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به افزایش شهرستانهای قرمز و نارنجی و در عین حال کاهش رعایت پروتکلهای بهداشتی، گفت: در صورت تداوم روند کاهشی در رعایت پروتکلهای بهداشتی، وضعیت بیماری در کشور مجددا با خیز جدید و سخت مواجه خواهد شد. لاری گفت: نمودار موارد بستری روزانه در برخی استانهای کشور، روند صعودی به خود گرفته است و متاسفانه در هفته جاری، شاهد ایجاد وضعیت قرمز در ۹ شهرستان استان خوزستان شامل اهواز، آبادان، بندر ماهشهر، دزفول، شادگان، شوشتر، کارون، دشت آزادگان و هویزه هستیم. وی افزود: همچنین تعداد شهرستانهای با وضعیت نارنجی در کشور از ۳۶ شهرستان در هفته گذشته به ۳۹ شهرستان در هفته جاری و شهرستانهای دارای وضعیت زرد از ۱۷۸ شهرستان در هفته گذشته به ۲۲۸ شهرستان در هفته جاری افزایش یافته است. همچنین در حال حاضر ۱۷۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند. لاری ادامه داد: در هفته گذشته بیشترین میزان بروز موارد مثبت بستری به ترتیب در استانهای مازندران، سمنان، گیلان و بیشترین میزان بروز موارد مرگومیر ناشی از «کووید-۱۹» به ترتیب در استانهای مازندران، گیلان و اردبیل گزارش شده است.
* جریمه کرونایی بیش از ۱۶۲ هزار خودرو در ۲ روز
بر اساس اعلام ناجا، در ۲ روز گذشته ۱۶۲ هزار و ۱۰۶ هزار دستگاه خودرو به علت نقض محدودیتهای کرونایی جریمه شدند. نیروی انتظامی در گزارشی درباره اجرای طرح کاهش زنجیره انتقال بیماری کرونا اعلام کرد که در روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۳ و ۲۴ بهمنماه ۷۲۸۴ نیروی پلیس برای اجرای این طرح در ۱۹۵۸ نقطه به کار گرفته شدند. میزان تردد خودروها در ۲ روز اخیر نسبت به تاریخ مشابه سال قبل ۳ درصد افزایش داشت. ماموران به رانندگان ۲۵ هزار و ۷۸۹ خودرو در روز گذشته تذکر لسانی دادند و از ادامه تردد ۱۴ هزار و ۲۵۶ خودرو جلوگیری شد و به مبدأ خود بازگردانده شدند. بر اساس اعلام ناجا، ۱۴۹۹۴۶ دستگاه خودرو در طرح محدودیت شبانه، ۱۱۳۶۱ خودرو در مناطق نارنجی و ۷۹۹ خودرو در مناطق قرمز جریمه شدند.
* دومین محموله واکسن «اسپوتنیک وی» به تهران رسید
سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: دومین محموله واکسن «اسپوتنیک وی» به تهران رسید. به گزارش فارس، کیانوش جهانپور، سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: محموله دوم واکسن «اسپوتنیک وی» شامل ۱۰۰ هزار دوز واکسن چند روز زودتر از موعد، جمعه به تهران رسید. کیانوش جهانپور گفت: این محموله پس از برچسبگذاری و کدگذاری در سامانه TTAC برای واکسیناسیون کارکنان خط مقدم درمان در شبکه بهداشتی کشور توزیع خواهد شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|