|
ارسال به دوستان
مرور «وطن امروز» بر سریالهای نوروزی تلویزیون
نونخ همبازی لوتی
مصطفی پورکیانی: چند سالی است با درخشش برخی سریالهای نوروزی تلویزیون، این مجموعهها به آثاری پرطرفدار در میان مردم تبدیل شدهاند به طوری که مخاطبان پر و پا قرص سریالهای رسانه ملی، در یکی دو ماه پایان سال پیگیر اخبار مربوط به سریالهای نوروزی سیما میشوند تا بتوانند برای تماشای سریالهای مورد علاقه خود در ایام تعطیلات برنامهریزی کنند. نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و انتشار خبرهای گوناگون پیرامون سریالهایی که قرار است در ایام عید روی آنتن شبکههای مختلف سیما برود، باعث شد نگاهی بیندازیم به سریالهای نوروزی 1400 شبکههای مختلف سیما. نوروز 1400، دومین عیدی است که با کرونا سپری میشود و انتظار میرود مدیران تلویزیون با تجربهای که در این یک سال پشت سر گذاشتهاند، با برنامهریزیای که از قبل داشتهاند، سریالها و برنامههای ویژهتری برای این ایام تولید کرده باشند.
شبکه یک؛ «نون خ» طنزی شریف
سعید آقاخانی با موفقیتی که با 2 فصل «نون خ» در جذب مخاطب به دست آورد، علاوه بر رضایت مخاطبان، نظر مثبت اهالی رسانه و منتقدان را نیز به همراه داشت و همین باعث شد گزینه اصلی سریال نوروزی شبکه یک بهشمار رود. این اتفاق در شرایطی رقم خورد که معمولا نوروز هر سال، بینندگان عادت کرده بودند سریال «پایتخت» را تماشا کنند ولی با توجه به حواشی فصل ششم این مجموعه، در نهایت مدیران این شبکه تصمیم گرفتند تا فصل سوم «نون خ» را به عنوان سریال نوروزی خود معرفی کنند.
البته بر اساس رایزنیهای صورت گرفته قرار است قسمتهای پایانی فصل ششم سریال «پایتخت» در روزهای آخر اسفند ماه روی آنتن برود تا تکلیف این فصل پایتخت نیز به سرانجام برسد و هماکنون سیروس مقدم و عوامل این مجموعه در حال تصویربرداری این سریال برای قسمتهای پایانی آن هستند. به گفته آقاخانی داستان فصل سوم سریال «نون خ»، ادامه فصل دوم است و در این فصل علاوه بر نمایش زیباییهای استان کرمانشاه و استان کردستان، جلوههایی از مهاباد و بخشهای کردنشین استان آذربایجان هم به تصویر کشیده خواهد شد. بازیگران این فصل همان بازیگران 2 فصل گذشته هستند، با این تفاوت که چند بازیگر به این مجموعه اضافه شدهاند و در فصل سوم تمرکز بر روی تولید محصولات دارویی است و این شغل را معرفی کرده و به آن پرداختهاند. نکتهای که در این فصل با توجه به شرایط کرونایی جالب به نظر میرسد، این است که در فصل جدید سریال «نونخ» بازیگران با ماسک مقابل دوربین میروند. سعید آقاخانی در توضیح این شرایط عنوان کرده است: از آنجا که یکی از شخصیتهای این سریال بر اساس قصه به کرونا مبتلا شده است، بنابراین ما علاوه بر اینکه به موضوع کرونا پرداختیم، تمام صحنهها را با ماسک مقابل دوربین رفتهایم.
سعید آقاخانی، علی صادقی، سیروس میمنت، شقایق دهقان، سیدعلی صالحی، پاشا جمالی، یدالله شادمانی، ندا قاسمی، نسرین مرادی و هدیه بازوند از بازیگران سریال «نونخ» هستند.
شبکه 2؛ «هم بازی» عاشقانهای به سبک محمودی
سریال نوروزی «هم بازی» به کارگردانی سروش محمدزاده و تهیهکنندگی نوید محمودی همچنان در حال تصویربرداری در تهران است. با توجه به اینکه سریال «هم بازی» برای پخش در ایام نوروز در نظر گرفته شده است، 2 گروه تصویربرداری در تهران و اطراف گرمسار مشغول ضبط تصاویر هستند تا هم پروتکلهای بهداشتی را بیشتر رعایت کرده باشند و هم سریال سریعتر آماده پخش شود. آتیلا پسیانی، دیبا زاهدی، کامران تفتی، حسین مهری، مریم مومن، خیام وقارکاشانی، علیرضا استادی و امیر کاظمی از بازیگران این سریال هستند و به تازگی همایون ارشادی، نیلوفر کوخانی، محیا دهقانی، رویا جاویدنیا و محمد حیدری نیز به گروه بازیگران مجموعه اضافه شدهاند. «هم بازی» ملودرام عاشقانهای است که سعی دارد در فضایی جدید، با قصهای اجتماعی به قلم وحید حسنزاده و مریم اسمیخانی با طراحی نوید محمودی به روابط جوانان، اشتغال و هویت نگاه ویژهای داشته باشد.
شبکه ۳؛ «لوتی» در ژانر امنیتی- جاسوسی
مدیر گروه فیلم و سریال شبکه ۳ از فضای متفاوت سریال نوروزی امسال این شبکه با نام موقت «لوتی» خبر داد که یک سریال امنیتی- جاسوسی است. مهدی آذرپندار، مدیر گروه فیلم و سریال شبکه ۳ سیما درباره سریالهای نوروزی شبکه ۳ گفت: با توجه به اتفاقات پیشبینی نشدهای که در اواخر سال گذشته و از زمان شیوع ویروس کرونا در مسیر تولید سریالهای نوروزی و رمضانی شبکه ۳ رخ داد، از ابتدای امسال ۳ گزینه برای نوروز 1400 در نظر گرفتیم و تولید همزمان هر ۳ سریال آغاز شد تا هم حق انتخاب داشته باشیم و هم اینکه در صورت وقوع اتفاقات پیشبینی نشده، گزینههای جایگزین برای آنتن داشته باشیم. وی در ادامه به دلایل رسانهای نشدن ۲ مورد از این پروژهها پرداخت و افزود: البته مراحل تولید یکی از این ۳ پروژه به نام «بوتیمار» رسانهای شد اما بنا بر صلاحدید تهیهکنندگان، مراحل تولید ۲ پروژه دیگر به نامهای «چوبخط» و «لوتی» با نظر خود ایشان، در سکوت خبری پیش رفت. آذرپندار اضافه کرد: در نهایت، با توجه به فضای متفاوت سریال «لوتی» که در ژانر امنیتی- جاسوسی ساخته شده و اقبالی که مردم به این ژانر در چند سال اخیر نشان دادهاند، این سریال برای پخش در نوروز 1400 انتخاب شد. مدیر گروه فیلم و سریال درباره فضا و داستان این سریال ادامه داد: «لوتی» تقلای یکی از سرویسهای جاسوسی بیگانه برای ضربه زدن به ایران و مقابله نیروهای داخلی با این توطئه را به تصویر خواهد کشید. پیش از این سریال طنز «بوتیمار» به کارگردانی علیرضا نجفزاده به عنوان سریال نوروزی این شبکه رسانهای شده بود.
شبکه 5؛ نوستالژی دهه 60 با «نوروز رنگی»
سریال «نوروز رنگی» به نویسندگی و کارگردانی علی مسعودی و تهیهکنندگی علیاکبر تحویلیان که بتازگی تصویربرداری آن به پایان رسیده، گزینه نوروزی شبکه پنجم سیماست. قصه «نوروز رنگی» که قرار بود با نام «هشتآباد» به روی آنتن رود، در سال 1366 میگذرد و فضای روزهای پایانی اسفندماه را به تصویر میکشد. روابط انسانی در آن به نمایش درمیآیند؛ در زمانی که همسایهها با هم خوب و صمیمی بودهاند و به هم اطمینان داشتهاند.به تعبیر دستاندرکاران، این مجموعه تلویزیونی در 20 قسمت، زمانهای را روایت میکند که مردم با وجود شرایط سخت جنگی چگونه زندگی میکردند؛ کاری که در عینِ طنز و سرگرمی، قرار است به سنتها و آداب ایرانی در مشهد بپردازد. در کنار بازیگرانی همچون رابعه اسکویی، جواد خواجوی، شهرام قائدی، جمشید حسینی، محمد اسلامی، سینا رازقی، ماهان عبدی، حمیدرضا شجره و برخی بازیگران بومی، یوسف تیموری نقش مهمِ «دایی محمود» را در این سریال بازی میکند.
ارسال به دوستان
در یکسالگی کرونا
روزنوشتهای کرونایی نویسنده خانهدار منتشر شد
«به من دست نزن» اثر جدید فائضه غفارحدادی، نویسنده کتاب تحسینشده خط مقدم (روایتی داستانی از تشکیل یگان موشکی ایران به محوریت زندگی سردار شهید تهرانیمقدم) با موضوع کرونا همزمان با یکسالگی شیوع ویروس منحوس کرونا توسط انتشارات شهید کاظمی روانه بازار شد.
به گزارش «وطنامروز»، این اثر تلاش مجاهدانهای است که هرگز به اندازه تلاش کادر درمان دیده نخواهد شد اما ثبت و ضبط آن برای گم نشدن تاثیرات مهم زنان خانهدار در تاریخ و ابراز همدردی و انتقال تجربهها ضروری است، مخصوصا نقش مادران فداکار و مظلوم که اگر ثبت نمیشد، بعدها در تاریخ گم میشد. بیش از یک سال است که همه ما درگیر ویروس «کووید-۱۹» شدهایم؛ ویروسی که در اوایل همهگیریاش، آن را دستکم گرفته بودیم و برایش جوک میساختیم و میخندیدیم اما کمکم و با شنیدن اخبار وحشتناک جهانی و نیز خبرهایی درباره دوستان و آشنایان و اقواممان که درگیر ویروس شدند، ترس در اعماق ذهنهای ما رخنه کرد.
شیوع ویروس و اعمال قوانین قرنطینه، ساختار و سبک زندگی و همچنین شغلها و حتی سبک تحصیلاتمان را تغییر داد. همهمان مجبور شدیم بین زندگی، شغل، خرید، تحصیلات، بچهداری، میهمانداری، صله رحم و هزار روزمرگی عادی زندگیمان و بیماری کرونا هماهنگیای ایجاد کنیم و روزی هزار بار از خود بپرسیم: «یعنی بچههایمان، نسل بعدیمان درک میکنند که ما چه شرایطی را گذراندیم؟»
کتاب «به من دست نزن» پاسخ به این پرسش است. خانم غفارحدادی در کسوت یک مادر خانهدار خاطراتش را از۳۰ بهمن ۱۳۹۸ تا اول دی ۱۳۹۹ در این کتاب آورده است.
«به من دست نزن» شرح دشواریهای تحمیلی کرونا به خانوادههاست. شرح تلاشهای بعضا مجاهدانه زنان و مادران برای حفظ سلامت جسمی و نیز ایجاد تعادل روحی در خانه است؛ مجاهدتی که خیلی کم به چشم آمد ولی حضوری مداوم داشت. تلاشها و مدیریتی که تکهای مهم در پازل مدیریت بحران کرونا بود. نقشی که اگر ثبت نمیشد، بعدها در تاریخ گم میشد، مثل خیلی از تأثیرات مهم زنان خانهدار که در لایههای بیرحم تاریخ گم شد و به چشم نیامد.
دغدغه فائضه غفارحدادی در این کتاب فقط مسائل مربوط به خانهداری و بچهداری نیست. او به عنوان یک زن تحصیلکرده و نویسنده، کاملا به اخبار و اوضاع اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی کشور و حتی جهان آگاه است و از بررسی و مقایسه همه این شرایط چشمپوشی نکرده است.
نکته برجسته این دستنوشتهها نثر و لحن آمیخته به طنز نویسنده است؛ طنزی که اگرچه کمی از تلخی وقایع و شرایط کم میکند اما اثری عمیق به جا میگذارد.
اهمیت این کتاب در این است که روی قسمتی از ماجرا زوم نکرده و یک روند کلی را از ابتدای ورود این ویروس ماجراجو و نحوه گسترش و ترتیب حواشی و اخبار و اطلاعات جنجالی و روند تدریجی تغییر سبک زندگی و رفتارهای اجتماعی و... ترسیم میکند. شاید آیندگان بابت خواندن این نگاه کلی، مدیون نویسنده باشند. حتی ما که شاید یادمان رفته باشد در این یک سال چه بر سرمان آمد.
در برشی از این کتاب میخوانیم: «نایلون تمیزی برداشتم، کتابها و ورقهها را گذاشتم توش و کردمشان توی ماکروفر و زمان را روی ۲ دقیقه تنظیم کردم. داشتم گوشی موبایلم را ضدعفونی میکردم که بوی سوختگی آمد. سریع در ماکروفر را باز کردم. آتش واقعی در ماکروفر کوچک ما داشت همه برگهها را میخورد! سریع گذاشتمشان توی ظرفشویی و شیر آب را باز کردم. علاوه بر اینکه سوختند خیس هم شدند. الان نیم ساعت است که پسرک توی اتاق دارد نعرههای عاشقانه میزند! گفتم که! یک زن باید مثل من نمونه باشد!»
«به من دست نزن» روزنوشتهای یکسالهای است از فائضه غفارحدادی با موضوع کرونا که همزمان با یکسالگی شیوع ویروس منحوس کرونا توسط انتشارات شهید کاظمی روانه بازار شد.
ارسال به دوستان
اخبار
بزرگداشت شهدای لشکر فاطمیون در حرم امام رضا(ع)
آیین بزرگداشت شهدای لشکر فاطمیون در رواق بزرگ امام خمینی(ره) حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار شد. به گزارش «وطنامروز»، این مراسم در بزرگداشت شهیدان ابوحامد، فاتح و شهدای تل قرین برگزار شد و در آن حجتالاسلام علیرضا پناهیان سخنرانی و میثم مطیعی مدیحهسرایی کردند. تل قرین منطقهای در سوریه است که کمربند حائل بین این کشور و سرزمینهای اشغالی در منطقه جولان به شمار میرود. بازپسگیری این منطقه از تکفیریها به دلیل شرایط منطقه و کمکهای اسرائیل به دشمن کار پیچیدهای بود که در نهایت با رشادتهای مدافعان حرم بویژه لشکر فاطمیون و فرمانده شجاع این لشکر شهید ابوحامد میسر شد. در این مراسم که خانوادههای معظم تعدادی از شهدای فاطمیون هم در آن حضور داشتند، برخی فرماندهان این لشکر به خاطرهگویی از شهدا پرداختند.
ساخت دنباله «یاسهای وحشی» پس از ۲۳ سال
محسن محسنینسب، کارگردان فیلم سینمایی «ملاقات» میگوید این فیلم رزمی، دنبالهای بر فیلم سینمایی «یاسهای وحشی» است که سال ۷۶ کارگردانی کرده بود. به گزارش «وطنامروز»، محسن محسنینسب، تهیهکننده و کارگردان سینما با اشاره به اینکه متاسفانه به دلیل شیوع ویروس کرونا بسیاری از پروژههای سینمایی متوقف شده است، گفت: پروژه سینمایی «ملاقات» نیز به دلیل شیوع ویروس کرونا متوقف شده است، چرا که در صورتی که این پروژه جلوی دوربین برود در کنار بازیگران اصلی، هنروران بسیاری حضور دارند و من ترجیح دادم تا زمانی که شرایط بهتر شود، این فیلم را جلوی دوربین نبرم. وی به مهر گفت: «ملاقات» یک فیلم اکشن است و اگر شرایط واکسیناسیون خوب پیش رود، فیلمبرداری این پروژه را تیرماه ۱۴۰۰ شروع میکنیم. محسن محسنینسب فیلم سینمایی «یاسهای وحشی» را سال ۷۶ با بازی جعفر دهقان کارگردانی کرد و از معدود فیلمهای ژانر ورزشی در سینمای ایران محسوب میشود که توانست در اکران عمومی نیز در میان فیلمهای پرفروش سال قرار بگیرد.
نیمی از «افرا» جلوی دوربین رفته است
یکی از تهیهکنندگان سریال «افرا» میگوید تصویربرداری این پروژه از نیمه گذشته است و کار همچنان در شمال کشور ادامه دارد.
به گزارش «وطنامروز»، محمدکامبیز دارابی یکی از تهیهکنندگان سریال «افرا»، درباره آخرین وضعیت این پروژه اظهار کرد: تصویربرداری سریال درام اجتماعی و خانوادگی «افرا» به کارگردانی بهرنگ توفیقی همچنان در شمال کشور ادامه دارد. وی افزود: تاکنون حدود نیمی از پروژه جلوی دوربین رفته است. یکی از تهیهکنندگان «افرا» با اشاره به اینکه بیشتر سکانسهای این سریال در شمال کشور ضبط میشود، به صبا گفت: فعلا کار در شمال کشور ادامه دارد اما تصویربرداری برخی سکانسها نیز در تهران اتفاق میافتد. دارابی در پاسخ به این پرسش که تصویربرداری این مجموعه چه زمانی به پایان میرسد، اظهار کرد: تاریخ دقیقی نمیتوان ارائه بدهم اما کار تا سال ۱۴۰۰ ادامه دارد. وی درباره زمان پخش این سریال نیز خاطرنشان کرد: هنوز زمان پخش «افرا» مشخص نشده است.
«نشان عالی خورشید» به رزاق کریمی رسید
مراسم اهدای نشان عالی خورشید با تجلیل از مرتضی رزاق کریمی در موزه سینما برگزار شد. به گزارش «وطنامروز»، نخستین دوره مراسم اهدای نشان عالی خورشید توسط انجمن صنفی تهیهکنندگان سینمای مستند ایران با تجلیل از مرتضی رزاقکریمی در موزه سینما برگزار شد. رامین حیدری فاروقی، رئیس انجمن صنفی تهیهکنندگان سینمای مستند گفت: کار نشان عالی خورشید زنده نگه داشتن گفتمان جستوجوی یک تهیهکننده خوب، قابل اتکا و مولد است. خوشحالیم برای نشانهگذاری این رویکرد، فردی انتخاب شد که میتوانیم حضور و تجربیاتشان را به رخ خودمان و دیگران بکشیم و یادآور شویم که استمرار در امر کیفی چه نقش مهمی دارد. و آدمها چگونه میتوانند با تماشای یک رویکرد درست پیام تشویق فعالیتهای آن شخص را ببینند. رزاقکریمی بعد از دریافت نشان عالی خورشید در این مراسم گفت: این نشان وجه متفاوتی از جوایزی که در جشنوارهها دریافت کردم دارد، فلسفهای که پشت این نشان است میتواند چراغ راه آینده من باشد و کارم را دشوارتر میکند. رزاقکریمی با تشکر از هیات مؤسس نشان عالی خورشید بیان کرد: این نشان اتفاق مهمی است اما باید توجه داشته باشیم که مسائل مهمی در سینمای مستند روی زمین مانده است. هر چند سینمای مستند مسیر رو به رشدی طی کرده است اما سینمای مستند ما هنوز فاقد استراتژی است و باید به سمت صنعتی شدن برود؛ صنعتی که در آن چرخه اقتصادی درک شود.
ارسال به دوستان
در نشست گرامیداشت زندهیاد سلحشور مطرح شد
تبر حضور در پشت صحنه سریال موسی(ع)
فرزند مرحوم «فرجالله سلحشور» گفت: مرحوم پدرم گفته بود تمام سرمایهام را میخواهم روی قصص انبیا بگذارم نه فقط روی قرآن، بلکه در قرآن قصص انبیا و قصه برایشان مهم بود. به گزارش «وطنامروز»، به مناسبت سالگرد درگذشت فرجالله سلحشور، گرامیداشتی برای وی در خبرگزاری فارس برگزار شد. در این نشست منصور براهیمی، نویسنده و استاد دانشگاه گفت: مرحوم سلحشور به این رسید که امکان ندارد بشود فیلمنامه را از تولید جدا کرد. اگر این کار را انجام دهید معلوم نیست فیلمنامه در آن مرحله چطور پیش میرود یا اینکه تولید صدمه خواهد خورد و برای اینکه چنین اتفاقی نیفتد نظارت صد درصدیاش را از اول تا آخر داشت و به هیچوجه اجازه نمیداد بین متن و تولید شکافی بیفتد. یعنی زمانی که هنوز متن کامل نشده بود، کارگردان انتخاب شده بود. کارگردان متن دیالوگنویسینشده را میخواند و پسند میکرد و نظر میداد و متن که نهایی میشد نظر کارگردان هم در آن لحاظ شده بود. کارگردان متنی را میساخت که علاقه داشت و اینکه به کارگردان سپرده میشد تا متن مورد علاقهاش را پیدا کند خیلی خوب بود و منهای آن نظراتش در متن اعمال شده بود. حجتالاسلام بصیر سلحشور، فرزند مرحوم سلحشور نیز در این نشست گفت: مرحوم سلحشور قائل به این نبود که سینما برای سینما است یا هنر برای هنر است یا هنر برای سرگرمی است. در هنر دینی هنر وسیله است برای پیام و در بطن دین اسلام هم همین است. تمام اعمال و احکامی که ما داریم انجام میدهیم وسیلهای است برای متخلق به اخلاق الهی شدن و برای به کمال رسیدن. فرزند مرحوم سلحشور در بخش دیگری از این نشست گفت: هر کمکی از دستمان بربیاید به عنوان تبرک در سریال موسی خواهیم داشت و افتخار میدانم حتی اگر در پشت صحنه سریال موسی چای بدهم و ثوابش را مثل سخنرانی روی منبر برای خودم توفیق میدانم. انشاءالله نتیجه زحمتهای آقای سلحشور را روزی در این سریال ببینیم. ارسال به دوستان
در آیین پایانی چهاردهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه رضوی
فخیمزاده و نجفی تقدیر شدند
در آیین پایانی چهاردهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه رضوی، «محمدعلی نجفی» و «مهدی فخیمزاده» کارگردانان پیشکسوت سینما و تلویزیون تجلیل شدند. به گزارش «وطنامروز»، مراسم اختتامیه چهاردهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه رضوی به دبیری سعید نجاتی با رعایت پروتکلهای بهداشتی و با معرفی برگزیدگان این جشنواره در سالن فخرالدین اسعد گرگانی در گرگان برگزار شد.
سعید نجاتی، دبیر این رویداد گفت: از سازمان سینمایی و بنیاد امام رضا(ع) به خاطر شکلگیری این جشنواره که به نام حضرت متبرک است، از همکاران دبیرخانه، از همه عزیزانی که بدون منت آمدند و ما را کمک کردند، تشکر میکنم. انجمن سینمای جوانان ایران به همراه بنیاد امام رضا(ع) ۱۰ فیلم تولید کرد؛ این کار از آن کارهایی است که معمولا در جشنوارهها رخ نمیدهد. خواهشم این است که اگر جایی فستیوال برگزار میکند، فیلم مرتبط با آن را تولید کند. امیدوارم این اتفاق در دورههای بعدی هم رخ دهد.
در ادامه، بزرگداشت محمدعلی نجفی و مهدی فخیمزاده ۲ کارگردان پیشکسوت برگزار شد.
نجفی بیان کرد: زبانم از بیان احساسم قاصر است. من در اصفهان به دنیا آمده و در تهران تحصیل و زندگی کردهام اما برایم ارزشمند است که در یک شهر و استان ارزشمند با این سابقه تاریخی مورد تقدیر قرار گرفتهام. وقتی زبان از بیان احساس قاصر است، موسیقی متولد میشود. از همه ممنونم. امیدوارم قدر این لحظات را بدانم.
در ادامه محمدرضا عرب، سخنگوی کانون کارگردانان که برای دریافت لوح تقدیر فخیمزاده به روی سن آمده بود، بیان کرد: آقای فخیمزاده گفتند بگویم به دلیل اینکه از نظر پزشکی امکان سفر نداشتند این لوح را من به جایشان دریافت و از همه تشکر کنم.
ارسال به دوستان
رامبد جوان به آنتن شبکه نسیم باز میگردد
جزئیاتی از فصل جدید «خندوانه»
رامبد جوان ضبط فصل جدید «خندوانه» را آغاز کرده است و این برنامه با رعایت پروتکلهای کرونایی قبل از نوروز ۱۴۰۰ روی آنتن شبکه نسیم میرود.
به گزارش «وطنامروز»، رامبد جوان این روزها در تدارک ساخت ۲ پروژه سنگین است؛ فصل جدید برنامه «خندوانه» برای شبکه نسیم و سریال «مردم معمولی» در شبکه نمایش خانگی که این روزها تولید هر 2 مجموعه همزمان شده است.
فصل جدید «خندوانه» ابتدا قرار بود نوروز ۹۹ روی آنتن برود اما رامبد جوان جزو نخستین و حتی معدود افرادی بود که با شروع کرونا و شیوع این ویروس واگیردار در سطحی گسترده، خیلی جدی و به صراحت از ساخت این برنامه انصراف داد. در این یک سال که مشخص شد این ویروس بنای رفتن ندارد، چند باری هم اعلام شد «خندوانه» به تولید میرسد که جدیترین آن بعد از محرم و صفر بود.
به گزارش مهر، طی چند ماه اخیر رامبد جوان با فراخوانهایی در صفحه شخصی خود، از استندآپ کمدینها برای فصل جدید برنامهاش دعوت کرده بود و حالا به نظر میرسد فصل جدید «خندوانه» به روزهای پخش نزدیک شده است. ساخت دکور جدید این برنامه در برج میلاد به پایان رسیده و ضبط برنامه نیز از هفتم اسفندماه آغاز شده است.
«خندوانه» در فصل جدید خود با رعایت پروتکلها و استفاده از ماسک ضبط میشود و البته فاصلهگذاری اجتماعی هم در محل استقرار میهمانان و مدعوین رعایت میشود، به گونهای که استودیوی این برنامه به نسبت فصلهای قبل کمترین تعداد حضار را در خود جا داده است و تقریبا حدود ۴۰ نفر در آن حاضر خواهند بود.
این فصل از برنامه با ضبط چند قسمت، پخش خود را هم آغاز خواهد کرد و در روزهای پایانی اسفندماه و قبل از نوروز ۱۴۰۰ روی آنتن خواهد رفت و قرار است تا بعد از ماه مبارک رمضان روی آنتن باشد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|