|
ارسال به دوستان
گفتوگوی «وطنامروز» با محمدقائم خانی نویسنده کتاب «سور سوریه»
سفرنامه سوریه
گروه فرهنگ و هنر: «سور سوریه» کتابی است به نویسندگی محمدقائم خانی که در انتشارات چاپ و نشر بینالملل وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی منتشر شده و قرار است عصر امروز یکشنبه 17 اسفندماه با حضور علیمحمد مؤدب، مدیر مؤسسه شهرستان ادب و نویسنده کتاب در فروشگاه چاپ و نشر بینالملل واقع در میدان فلسطین تهران رونمایی و جشن امضای آن برگزار شود. سور سوریه در قالب یک سفرنامه، حقایقی مهم و خواندنی از فضای فکری، فرهنگی، سیاسی و... سوریه ارائه میدهد. اگر چه قالب کتاب، یک سفرنامه است اما با تحلیلهای نویسنده، ارزش ویژهای به آن داده شده است. این کتاب در 4 فصل شامل: شامیانه، عهد کهن؛ شامیانه، دوره میانه؛ تاریخ سوریه جدید پس از نبرد حلب و ضمائم به نگارش درآمده است. نگاهی به تاریخ سوریه قبل از جنگ، برخی حوادث دوران نبرد با داعش، تحلیلی بر فضای فکری، فرهنگی و اجتماعی سوریه، نگاه مردم سوریه به ایران، تفاوتهای فرهنگی و اجتماعی ایران و سوریه و گزارشی از وقایع سفر، از جمله محتویات کتاب است. از بخشهای مهم کتاب، صفحاتی است که قلم جذاب خانی، ماجرای شهادت سردار شهید حاجقاسم سلیمانی و تشییع باشکوه ایشان را وصف میکند؛ زاویهای متفاوت و قابل توجه. نویسنده با زبان قلم بخوبی نشان داده که خون این شهید، چگونه رستاخیزی به راه انداخته بهگونهای که حتی کلمهها هم زنده شدهاند. کتاب سور سوریه با ۱۹۲ صفحه و شمارگان ۱۰۰۰ نسخه، سفرنامهای به کشور رنج کشیده سوریه و روستاهای آن است که حقایقی مهم و خواندنی را از فضای فکری، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی سوریه ارائه میدهد. از نکات بارز این کتاب همسفری با شهید حاجقاسم سلیمانی است که جذابیت کتاب را صدچندان کرده است. در بخشی از کتاب آمده است: ایدئولوژی تکفیری تغییرات بسیار زیادی در سوریه ایجاد کرده است، منتها شاید مهمترین اثرش همان باشد که یوسف گفت. تکفیر، میراثی برای تمام مردم موافق و مخالف، به جا گذاشته است: امروز ادبیات روزمره مردم سوریه و لبنان تغییر کرده است. حالا مردم خیلی راحت به همدیگر میگویند «سرت را میبرم!»، «میکشمت!» و... این ارث ارهابیون برای همه شامیان است.
محمدقائم خانی پیش از سور سوریه، کتابهایی همچون «صور سکوت»، «حوای سرگردان» (مجموعه داستان)، «جنبش ناراضیان: جامعهشناسی جریان مهاجرت» و «رمان و معنویت» را به نگارش درآورده بود.
* سفرنامهای متفاوت از سوریه
در ادامه با نویسنده کتاب، محمدقائم خانی درباره کلیات این کتاب گفتوگوی کوتاهی داشتیم. خانی درباره قالب این کتاب و تفاوتهای معمول آن با سایر سفرنامهها به خبرنگار «وطنامروز» گفت: این کتاب در دستهبندیهای معمول جزو سفرنامهها به شمار میرود ولی در واقع حاصل گفتوگوها و مشاهداتی است که درباره مردم سوریه و جامعه آنجا صورت گرفته است. خانی در ادامه افزود: میشود به این نحو توضیح داد که نیمی از کتاب درباره خود سوریه و احوالات قدیم و حال حاضر آن، ارتباط ایران با سوریه و نیم دیگر آن ماحصل رفتوآمدهای ما به نقاط مختلف این کشور است. وی ادامه داد: این کتاب مانند سفرنامههای معمول و مرسوم نوشته نشده و سعی کردم در کنار ادبیات سفر، تحلیلی از اوضاع سوریه نیز داشته باشم. نویسنده کتاب «سور سوریه» درباره فصلهای مختلف این کتاب و ادبیات متفاوت آن توضیح داد: ساختار کتاب شامل ۳ بخش است؛ بخش اول به تمدنهای اولیه، روم، مسیحیت و شام پیش از اسلام پرداخته است و در فصلهای بعد درباره سوریه دوران اسلامی و اثرات آن در ساختار امروزی سوریه بحث شده است. خانی در ادامه گفت: در ادامه ماجرای سوریه قدیم به منازعات اهل سنت با علویان اشاره کردهام و در نیمه دوم کتاب هم درباره عصر جدید سوریه و جنگی که این کشور درگیر آن شده است، طرفهای درگیری که در جنگ بودند و اینکه چه نفع و ضررهایی نصیب آنها شده است، پرداختهام.
خانی درباره نقش موثر حاجقاسم سلیمانی و الهامی که از او در نوشتن این کتاب گرفته اینگونه توضیح داد: در مقدمه کتاب و موخره آن توضیحاتی مبنی بر نقش موثر شهید حاجقاسم سلیمانی در ارتباط ایران و سوریه داشتهام و البته به این نکته اشاره کنم که توفیق دیدار با این شهید بزرگوار در سوریه میسر نشد و من سعی کردم به نقش اساسی و اصلی ایشان در به وجود آوردن این ارتباط ۲ کشور اشاراتی داشته باشم. محمدقائم خانی در بخشی از کتاب با ادبیاتی متفاوت وصف حال خودش را از زیارت حرم حضرت زینب(س) اینچنین نوشته است: « این حرم با بقیه حرمها فرق اساسی دارد. این حرم، زیارتش هم روضه است. همین دیدن ضریحش گریز است به واقعه. حتی در خود کربلا هم اینقدر روضهخوانی در و دیوار عیان نبود. اینجا خلاف عراق، نه روضهخوانی در حرم هست و نه زائر چندانی. همان ابتدا که چشمت به ضریح میافتد، دلشوره یک کاروان میافتد به دلت. صدای جرسش میرسد به گوشت، میریزی به هم. همان اول نظر که نگاهت افتاد بر گنبد، نوای نالهای گوشه دلت زنگزنگ پیچید و قدمبهقدم که صحن را پیش آمدی، هول و تشویش ریخت به جانت. وقتی برسی روبهروی ضریح، زنگ کاروان تمام ذهنت را پر میکند و دست که برسانی به پنجرههای ساده ضریح، دلت به ضرب طبل و سنج دستههای عزاداری میتپد و تو دیگر به خودت نیستی. مثل همه حرمها، زیارتنامه را باز میکنی بخوانی و بعدش نماز زیارت و بعد... ولی این زیارتنامه غیر از آنهایی است که قبلا خواندهای. فرازبهفراز برابرت کش پیدا میکند و جملهبهجمله گسترده میشود جلوی رویت. نمایشنامه طوری است که صحنههایش سلامبهسلام پیش چشمت ساخته میشود و خطبهخط داستانش گره کور پیدا میکند، اما نه خیالی، که واقعیتر از هر واقعیتی. اصلا حقیقت تاریخ اسلام است، و تو چطور میتوانی در نقطه به هم رسیدن حقیقت و واقعیت، همراه با روایتی در بطنش شاعرانه، در حضور محض، «زائر» بودن را تاب بیاوری و نشکنی و در تمام حرم پراکنده نشوی، آنطور که حسین بن علی(ع) در تمام شام پراکنده شده است؟!»
***
«مادر مبارزان» منتشر شد
«مادر مبارزان»؛ کتابی تحلیلی درباره مبارزات هوشمند حضرت فاطمه زهرا(س)، بر گرفته از دروس تطبیقی حجتالاسلام مهدی طائب توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شد. هر پژوهشگر و متفکر بصیری با مطالعه در تاریخ صدراسلام پی خواهد برد که جریان انحرافات آن برهه در آنچه به ظاهر رخ داده خلاصه نمیشود، بلکه یک شبکه نفوذ سری به صورت حرفهای و کاملا نامحسوس با سوءاستفاده از بیبصیرتی آحاد جامعه اسلامی و دنیاطلبی برخی صحابه، جامعه نوپای اسلامی را از مسیری که حضرت رسول اعظم صلیالله علیه و آله تعیین فرموده بود، منحرف ساخته و با پایهگذاری بدعتی کور، خلافت را -که امری آسمانی و در ید خداوند متعال است- به امری زمینی و در ید مردم تبدیل کرد و از همین رهگذر شکافی تاریخی در امت واحده اسلام ایجاد شد که آثار شوم آن کماکان پابرجاست. بر این اساس باید تاریخ به گونه دیگری ورقزده و روشن شود کدام جریان مرموز از تشکیل تمدن اسلامی و پیشرفت آن، بیشترین هراس را داشته است؟ کدام شبکه فساد، گسترش و قدرتگیری حکومت اصلاحگر نبوی را خطری جدی برای اغراض و اهداف شوم خود میدانسته؟ به قدرت رسیدن علی بن ابیطالب علیهالسلام -که در واقع پیروزی او، مقدمات گسترش عدالتی فراگیر در تمام پهنه جهان را در پی میداشت- منافع کدام جریان را به خطر میانداخته که با تمام توان از به حکومت رسیدن او جلوگیری کردند؟ پاسخ به این سوالات را میتوان در کتاب منحصر به فرد «مادر مبارزان» دریافت.
ارسال به دوستان
چهارمین جشنواره فیلم «ایثار» برگزیدگان خود را شناخت
مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره ملی فیلم «ایثار» شامگاه جمعه ۱۵ اسفند در تالار وحدت برگزار شد و برگزیدگان این دوره جشنواره، معرفی شدند.
به گزارش مهر به نقل از اداره کل هنر معاونت فرهنگی - آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، تالار وحدت از ساعت ۱۹ جمعه ۱۵ اسفند میزبان برگزاری مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره ملی فیلم «ایثار» شد.
در مراسم اختتامیه جشنواره چهارم، برگزیدگان بخشهای مختلف این دوره از جشنواره نیز معرفی شدند که اسامی برگزیدگان به شرح ذیل است: بهترین فیلم مستند بالای ۱۵ دقیقه: فیلم «مردان زندگی» ساخته یحیی رضایی، بهترین کارگردانی فیلم مستند بالای ۱۵ دقیقه: ایوب مروانیپور کارگردان مستند «سنگربان»، دیپلم افتخار بهترین کارگردانی بخش مستند بلند: الهام آقالری کارگردان مستند بلند «قهرمان»، بهترین فیلم کوتاه ۱۲۰ ثانیهای: فیلم «عینک» ساخته مرجان اسماعیلی، بهترین کارگردانی فیلم کوتاه ۱۲۰ ثانیهای: محمدرضا خردمندان کارگردان فیلم «آنلاین»، دیپلم افتخار بهترین کارگردانی فیلم کوتاه داستانی: یونس شهباز سازنده فیلم «حاوار»، بهترین فیلم کوتاه داستانی: فیلم «برادر» ساخته مهدیه قطبالدینمحمدی، بهترین کارگردانی فیلم کوتاه داستانی: فیلم «جبران میکنم» ساخته جمال احمدی، بهترین فیلم بخش ویژه حاجقاسم سلیمانی: فیلم «چند قدم آنطرفتر» ساخته محمد فرجیصالحی، بهترین کارگردانی نماهنگ: داوود جلیلی کارگردان نماهنگ «برمدار ۳۲»، بهترین نماهنگ: «اقیانوس بیپایان» ساخته محمد رضایی، بهترین فیلم کوتاه پویانمایی: «این سو و آن سو» ساخته لیدا فضلی، بهترین کارگردانی فیلم کوتاه پویانمایی: جعفر صیادی کارگردان «درون یک چارچوب»، تندیس بهترین صداگذاری: طاهر پیشوایی برای فیلم «جبران میکنم»، تندیس بهترین صدابرداری: غلامرضا محمدیان برای فیلم «حاوار»، دیپلم افتخار بهترین فیلم مستند کوتاه: فیلم مستند کوتاه «بومرنگ» ساخته کیومرث محمدچناری، تندیس بهترین بازیگر زن فیلم داستانی کوتاه: مهری آلآقا بازیگر فیلم داستانی کوتاه «کارت قرمز»، تندیس بهترین بازیگر مرد فیلم داستانی کوتاه: سجاد بابایی برای فیلم داستانی کوتاه «برادر»، بهترین تدوین فیلم بخشهای ششگانه: ساسان فلاحپور برای فیلم «در خاطرات بادیه»، بهترین تصویربرداری بخشهای ششگانه: یحیی رضایی از فیلم «مردان زندگی»، تندیس بهترین پژوهش و فیلمنامه: محسن سخا برای فیلم «در قفس»، دیپلم افتخار پژوهش بخش حجاب و عفاف: امین قدمی برای فیلم «دز هنوز از شهر من رد میشود»، بهترین کارگردانی بخش نماز، عفاف و حجاب: مهدی امامی کارگردان فیلم «مثل پروانه»، بهترین فیلم بخش نماز، عفاف و حجاب: فیلم «سوم ب» ساخته مرتضی راوش، بهترین فیلم مستند بالای ۱۵ دقیقه: «مردان زندگی» ساخته یحیی رضایی، بهترین فیلم کوتاه داستانی: «برادر» ساخته مهدیه قطبالدینمحمدی، جایزه ویژه دبیر جشنواره: حسین سوهانی برای تولید مجموعهای ۱۵ قسمتی از مدافعان و شهدای سلامت.
ارسال به دوستان
تکذیب تغییر کاربری سینماهای حوزه هنری
پرچمدار احیای سینما هستیم
در پی انتشار اخباری درباره تغییر کاربری سینمای متعلق به حوزه هنری، این نهاد این موضوع را تکذیب کرد.
به گزارش «وطنامروز»، در پی انتشار اخباری درباره تغییر کاربری سینمای متعلق به حوزه هنری، این نهاد در اطلاعیهای این موضوع را تکذیب کرد. در این اطلاعیه آمده است: «در پی انتشار برخی اخبار غیررسمی درباره تغییر کاربری سینمای متعلق به حوزه هنری، بدین وسیله این اخبار تکذیب و اعلام میشود هیچگونه درخواستی از سوی حوزه هنری برای تغییر کاربری سینمایی ارائه نشده است، بلکه به عکس موسسه «بهمن سبز» به عنوان بازوی سینماداری این نهاد با بازسازی و توسعه بیش از ۳۰ سینمای ماندگار به احیای این هنر کمک کرده است. حوزه هنری همانگونه که طی یک سال گذشته با روشن نگه داشتن چراغ سینماهای خود در سختترین شرایط بهرغم تعطیلی سینماهای بخش خصوصی، عدم توقف چرخه اکران با تأمین و پخش فیلمهای جدید، اقدامات صنفی بسیار با مکاتبات و طرح مطالبات سینماداران در جلب حمایت دولت و ستاد ملی کرونا برای بازگشایی و تغییر گروه شغلی سینما، تسویه دیون صاحبان فیلمها از فروش سال گذشته، نمایش عمومی فیلم سینمایی «دیدن این فیلم جرم است» برای تزریق روح تازه به سینما و زمینهسازی و میزبانی خود با ۲۵ سینما در سیونهمین جشنواره فیلم فجر نشان داد احیای سینما از اولویتهای مهم این نهاد فرهنگی است، در ادامه نیز تلاش خود را برای بازگشت رونق به سینما خواهد کرد.
ارسال به دوستان
جزئیاتی از مسابقات بینالمللی قرآن
دیدار عوامل مسابقات با رهبر انقلاب امسال برگزار نمیشود
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف از لغو دیدار دستاندرکاران مسابقات بینالمللی قرآن کریم با رهبر معظم انقلاب خبر داد. به گزارش «وطنامروز»، مهدی قرهشیخلو، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با اعلام این خبر گفت: این دیدار چند دهه است به صورت منظم هر سال برگزار میشود و امسال هم مکاتبات را برای انجام آن البته به صورت مجازی از ۳ ماه قبل آغاز کردیم.
وی گفت: روزهای ۱۹، ۲۰ و ۲۱ اسفندماه ایامی بود که برای این برنامه پیشنهاد دادیم و برگزاری در روز مبعث به ما اعلام شد اما چند روز مانده به آغاز رقابتها، این دیدار لغو شد. رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه درباره زمان برگزاری مسابقات گفت: پیش از این قصد داشتیم مسابقات را در ایام دهه فجر برگزار کنیم اما دوستان پیشنهاد دادند با توجه به در پیش بودن روز عید مبعث در اسفندماه و با توجه به اینکه این روز در واقع روز نزول قرآن است، مسابقات را به تعویق انداختیم تا در پایان در روز مبعث اختتامیه مسابقات را محضر رهبر معظم انقلاب برگزار کنیم. قرهشیخلو از آمادگی برای برگزاری دیدار به صورت ارتباط زنده تصویری رهبر انقلاب با سالن مسابقات خبر داد و گفت: برای برگزاری این دیدار همه هماهنگیها انجام شده بود و حتی اعلام آمادگی کردیم که دیدار به صورت ارتباط تصویری با سالن مسابقات انجام شود که این اتفاق رخ نداد.
ارسال به دوستان
سینما
«یدو» پروانه نمایش گرفت
شورای پروانه نمایش فیلمهای سینمایی سازمان امور سینمایی و سمعی - بصری با صدور پروانه نمایش ۳ اثر موافقت کرد. به گزارش «وطنامروز»، شورای پروانه نمایش فیلمهای سینمایی با صدور پروانه نمایش ۳ فیلم موافقت کرد. شورای پروانه نمایش فیلمهای سینمایی در جلسه اخیر با صدور پروانه نمایش برای فیلمهای «گل به خودی» به تهیهکنندگی علی قائممقامی و کارگردانی احمد تجری، «یدو» به تهیهکنندگی محمدرضا مصباح و کارگردانی مهدی جعفری و «خورشید آن ماه» به تهیهکنندگی منوچهر محمدی و کارگردانی ستاره اسکندری موافقت کرد.
***
آخرین فیلم انصاریان روی میز تدوین
عماد خدابخش، برنده سیمرغ جشنواره فیلم فجر تدوین «کولبرف» را آغاز کرد. به گزارش«وطنامروز»، عماد خدابخش، برنده سیمرغ بهترین تدوین از سیونهمین جشنواره فیلم فجر، تدوین کولبرف به نویسندگی و کارگردانی میلاد منصوری و تهیهکنندگی سیدروحالله حسینی لرگانی را آغاز کرد. کولبرف نخستین فیلم بلند میلاد منصوری است که پیش از این سابقه ساخت ۵ فیلم کوتاه به نامهای «میم»، «شکلات»، «اگزیت»، «مستر کلینر» و «سربست» و همچنین دستیاری کارگردان در سریالهای «علیالبدل» و «پایتخت ۵» را در کارنامه خود دارد. بازیگران فیلم عبارتند از حسین سلیمانی، حسین مهری، دنیز متوسلی، مهتاب ثروتی، چیا بابامیری، علی فراستی، آرتین امجدی، پیام احمدینیا و مرحوم علی انصاریان.
***
«منطقه پرواز ممنوع ۲» ساخته میشود
مدرسه سینمایی اندیشه و هنر تصمیم دارد قسمت دوم «منطقه پرواز ممنوع» را با ایده مردم و مخاطبان بسازد. به گزارش «وطنامروز»، مدرسه سینمایی اندیشه و هنر تصمیم دارد قسمت دوم پرمخاطبترین فیلم نوجوان سینمای ایران را با ایده مردم و مخاطبان بسازد. علاقهمندان میتوانند طرحها و ایدههای خود را برای قصه منطقه پرواز ممنوع ۲ در چارچوب قصه حداکثر سهخطی یا طرح فیلمنامه که شخصیت اصلی و کشمکش آن تعریف شده و دارای آغاز، میانه و پایان باشد، تا ۳۰ اسفندماه برای مدرسه سینمایی ماه ارسال کنند. ایدههای منتخب توسط مدرسه سینمایی ماه خریداری میشود و از ایدههایی که توسط هیات داوران پذیرفته شوند، دعوت به عمل خواهد آمد تا زیر نظر اساتید در کارگاه تبدیل ایده به فیلمنامه در مشهد مقدس شرکت کنند. علاقهمندان جهت ثبت ایده خود میتوانند از سایت عماریار به نشانی Ammaryar.ir اقدام کنند.
ارسال به دوستان
تلویزیون
«دودکش 2» کلید خورد
مجموعه کمدی اجتماعی «دودکش ۲» به کارگردانی برزو نیکنژاد کلید خورد. به گزارش «وطنامروز»، مجموعه کمدی اجتماعی دودکش ۲ به کارگردانی برزو نیکنژاد و تهیهکنندگی زینب تقوایی اخیرا جلوی دوربین رفته است.
تصویربرداری سریال در لوکیشنهای متنوعی در تهران از جمله مناطق ازگل و دارآباد آغاز شده است و همچنان ادامه دارد. هومن برقنورد، امیرحسین رستمی، سیما تیرانداز، نگار عابدی، محمدرضا شیرخانلو، یاس نوروزی و بهنام تشکر در این سریال بازی میکنند و بزودی چهرههای دیگری به این گروه میپیوندند. فیلمنامه سریال دودکش ۲ توسط گروه نویسندگان با طراحی و سرپرستی برزو نیکنژاد در حال نگارش است.
***
اسماعیل محرابی به «افرا» پیوست
بازی اسماعیل محرابی در مجموعه تلویزیونی «افرا» به کارگردانی بهرنگ توفیقی آغاز شد. به گزارش «وطنامروز»، اسماعیل محرابی هنرمند پیشکسوت سینما، تلویزیون و تئاتر در سریال افرا به کارگردانی بهرنگ توفیقی و تهیهکنندگی مشترک مجید مولایی و محمدکامبیز دارابی بتازگی مقابل دوربین رفته است. او در این سریال نقش کاراکتری به نام سیروس را دارد که بخشی از گرهگشایی داستان با حضور او صورت میگیرد.
تصویربرداری سریال درام اجتماعی - خانوادگی افرا همچنان در شمال کشور و شهرهای لاهیجان، لنگرود، رشت، کیاشهر، زیباکنار، لشتنشا، پارک جنگلی بوجاق و... ادامه دارد و تاکنون بیش از نیمی از پروژه جلوی دوربین رفته است. این مجموعه تلویزیونی که قصه آن در فضای معاصر میگذرد، محصول گروه فیلم و سریال شبکه اول سیماست. طراحان قصه سریال پدرام پورامیری و حسین دوماری هستند و نویسندگی آن را فرزاد فرزانه بر عهده دارد.
ارسال به دوستان
در ۲ بخش سینما و تلویزیون
آکادمی فیلم استرالیا بهترینهای سال را انتخاب کرد
آکادمی فیلم استرالیا در بخش بهترینهای بینالملل ۲۰۲۱ منتخبان خود را معرفی کرد.
به گزارش «وطنامروز»، آکادمی هنرهای سینمایی و تلویزیونی استرالیا (AACTA) برندگان جوایز بینالمللی خود را شناخت و جایزه بهترین فیلم خود را به «زن جوان نویدبخش» اهدا کرد. این کمدی سیاه توسط مارگو رابی و کمپانی وی تهیه شده است.
«چادویک بوزمن» فقید نیز عنوان بهترین بازیگر مرد اصلی را برای بازی در «بلک باتم ما رینی» از آن خود کرد و همین جایزه در بخش بهترین بازیگر زن به کری مولیگان برای بازی در «زن جوان نویدبخش» رسید.
این جوایز برای نخستینبار یک زن را به عنوان بهترین کارگردان سال انتخاب کرد و به کلویی ژائو برای ساخت «سرزمین آوارگان» جایزه داد.
آرون سورکین برای «دادگاه شیکاگو ۷» به عنوان نویسنده بهترین فیلمنامه انتخاب شد و ساشا بارون کوهن برای بازی در همین فیلم عنوان بهترین بازیگر نقش مکمل را از آن خود کرد. اولیویا کولمن نیز برای بازی در «پدر» بهترین بازیگر زن نقش مکمل شد. در بخش تلویزیونی نیز «گامبی وزیر» ۲ جایزه از ۴ جایزه این بخش شامل بهترین سریال درام و بهترین بازیگر سریال برای آنیا تیلور- جوی را از آن خود کرد.
جایزه بهترین بازیگر مرد سریال نیز به آرون پدرسن، بازیگر استرالیایی برای بازی در درام «جاده اسرارآمیز» اهدا شد و «شیتز کریک» بهترین سریال کمدی شناخته شد.
ارسال به دوستان
نامزدهای جوایز«انی۲۰۲۱» معرفی شدند
پیشتازی «روح» و «گرگرانها»
با معرفی نامزدهای جوایز انی بهترین انیمیشنهای سال در بخشهای مختلف شناخته شدند.
به گزارش «وطنامروز»، «روح» از پیکسار و «گرگرانها» از اپل/GKIDS هر یک با نامزدی در ۱۰ بخش، بهترین انیمیشنهای سال انی هستند. در عین حال باید گفت پیکسار با مجموع نامزدی در ۴۰ بخش، موفقترین سازنده انیمیشن سال بوده است.
کسب ۶ نامزدی برای «ویلوبیها» و «روی ماه» و ۳ نامزدی برای «فیلم شان گوسفنده: فارماگدون» و نامزدی برای «هیلدا»، «روح نیمه شب»، «اسبران بوجک»، «دهن گشاد»، «آکادمی چتر»، «سریع و خشمگین: رقابت جاسوسان» و «ماجراهای کریسمس ۲» از جمله موفقیتهای نتفلیکس بوده است.
پس از آن پیکسار و دریم ورکز، موفقترین استودیوها بودند و هر یک ۲۰ نامزدی کسب کردهاند. اپل/GKIDS با ۱۰ نامزدی و دیزنی با ۹ نامزدی در مراحل بعدی جای دارند.
در بخش بهترین انیمیشنهای بلند «روح»، «به پیش»، «کرودها: عصر جدید» و «تور جهانی ترولها» همراه با «ویلوبیها» نامزد دریافت جایزه شدهاند. در بخش بهترین انیمیشنهای بلند مستقل نیز «گرگ رانها»، «فارماگدون»، «کالامیتی جین»، «آن-گاکو» و «موجت را بران» جای دارند. در بخش بهترین کارگردان فیلم بلند رمی چایی برای «کالامیتی جین»، گلن کین برای «روی ماه»، ماساکی یوسا برای «موجت را بران»، پیت داکتر و کمپ پاورز برای «روح» و تام مور و راس استوارت برای «گرگرانها» جا گرفتهاند. برندگان چهلوهشتمین دوره جوایز انی به صورت مجازی ۱۶ آوریل اعلام میشود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|