|
ارسال به دوستان
نگاهی به اثر تازه منتشر شده «عروس یمن» در گفتوگوی «وطنامروز» با زینب پاشاپور، نویسنده کتاب
جهاد بانوی مقاومت در یمن
گروه فرهنگ و هنر: «عروس یمن» دومین اثر زینب پاشاپور در مقام نویسنده به مناسبت دهه کرامت توسط انتشارات روایت فتح منتشر شد.
وی که همسر شهید پورهنگ و خواهر شهید اصغر پاشاپور است، پیشتر با کتاب «بی تو پریشانم» با موضوع زندگی حجتالاسلام محمد پورهنگ به حوزه نویسندگی وارد شد؛ کتابی که با استقبال مخاطبان روبهرو شد و در رویدادهای فرهنگی بسیاری مورد تقدیر قرار گرفت و در کمتر از یک سال به چاپ چهارم رسید. زینب پاشاپور دلیل ورود به عرصه نویسندگی را تعهد به همسرش عنوان کرده و میگوید: بعد از بستری شدن محمد پورهنگ مشغول ضبط خاطراتشان شدم و درنهایت «بی تو پریشانم» را به نگارش درآوردم. این کتاب از ابعاد مختلف فراز و فرودهای بسیاری برای نویسنده به همراه داشت و صدالبته نیز با موفقیتهایی که کسب کرد و استقبال مخاطبان و خوانندگان، تجربه شیرینی برای ایشان به همراه داشت. حال وی در دومین اثرش سراغ موضوع جذابتر و صدالبته استراتژیکتری رفته است؛ حکایت بانوی مهاجر مقاومت که اصالت خانواده مادریاش از شیعیان عربستان بوده و پدرش نیز از شیعیان عراق است. او متولد قم و هماکنون ساکن یمن است.
در مقدمه کتاب عروس یمن آمده است:
این کتاب، حکایت مردمانی است که با عقلهای بیدارشدهشان دوشبهدوش هممسلکان خویش، قدم در راهی پرپیچوخم اما روشن گذاشتهاند. داستان مردمی که پیامبر ندیده، عاشقش شدهاند و با تلنگر بیداری اسلامی پرچم حقطلبی را برافراشتهاند. مردمی از سرزمین خوشبوی یمن که با دستهای خالی و خنجرهای آخته حرفشان را به کرسی نشاندهاند و تا پیروزی نهاییشان یکقدم باقیمانده؛ قدمی که امید دارند آنها را به خیمه سبز امام عصر(عج) برساند.
«عروس یمن» روایتگر زندگی سرکار خانم فاطمه مؤمنی، بانوی مهاجر مقاومت است که هماکنون در یمن سکونت دارد. پدربزرگ مادریاش از شیعیان عربستان بوده و بعد از مشقتهای فراوان به قم مهاجرت میکند، پدر ایشان نیز از شیعیان عراق بود و بعد از درگیریهای فراوان با حزب بعث به قم مهاجرت میکند و در آنجا با مادر ایشان ازدواج و در نهایت این بانوی مقاومت در قم متولد میشود و هماینک در یمن مشغول فعالیتهای فرهنگی است.
زینب پاشاپور درباره نگارش «عروس یمن» و تفاوتهایش با «بی تو پریشانم» گفت: «عروس یمن» به مراتب راحتتر بود اما سختیهایی نیز داشت از جمله اینکه درباره فرهنگی صحبت میکردم که خودم آن را ندیده بودم، راویای داشتم که ایرانی نبود و برایم خیلی سخت بود، سعی کردم چیزی خلاف واقعه نباشد و جنبه داستانی هم رعایت شود و راوی در نهایت رضایت داشت و گفت این واقعا زندگی من است.
پاشاپور درباره استنادات ذکر شده در کتاب و همچنین زمان صرف شده برای نوشتن عروس یمن نیز به «وطنامروز» گفت: نمیخواهم بگویم که دچار وسواس شدم ولی از همان ابتدا – همانند کتاب «بیتو پریشانم» - دوست داشتم همهچیز مستند و واقعی باشد و مطلبی را خلاف واقع نگویم. مثلا در کتاب بیتو پریشانم، صحنهپردازی فضای خانه و زندگی کودک شهید را سعی کردم از لابهلای صحبتهای اعضای خانواده استخراج کنم و پردازش صحنهها درست و منطبق بر واقعیت باشد.
وی ادامه داد: البته نمیخواهم دچار وسواس باشم ولی این علاقه شخصی من است که دوست دارم همه چیز تمام و کمال باشد. در عروس یمن، مکلف بودم که این کار را انجام بدهم، چون در بحث ادبیات شفاهی، مجبور و موظفیم امانتدار باشیم، چون قرار است اینها تبدیل به اسناد مکتوب شود و انشاءالله در تاریخ بماند، لذا نباید چیزی خلاف واقع روایت شود. قبل از این من کتابی درباره یمن نخوانده بودم و همه چیز را باید خودم سبک و سنگین میکردم و درست و غلط آن را پیدا میکردم. به همین خاطر حتی چیزهایی از جمله زمان و مکان اتفاقات را که از راویانی میشنیدم که خودشان شاهد و ناظر آنها بودند، دوباره در خبرگزاریهای مختلف اعم از خبرگزاریهای معاند یا خبرگزاریهای موافق، شرح ماجرا را میخواندم که احیانا جایی خلاف واقع ننویسم و نگویم، چون این نخستین کتاب در اینباره بود و قطعا برای خواننده ذهنیت ایجاد میکند و این ذهنیت باید درست باشد و در چارچوب اتفاقی که افتاده و چیزی که واقعشده، باشد.
وی ادامه داد: این مسؤولیت و دین را از این بابت به گردن خودم سنگینتر میدیدم که باید تمام این موارد را رعایت کنم؛ یعنی هم جانب انصاف را رعایت کنم و هم بحث صداقت را. لذا خیلی برای آن زمان گذاشتم و برای بررسی تکتک اتفاقاتی که از راوی میشنیدم و قرار بود در کتاب روایت شود. من اینها را مستدل و مستند پیگیری میکردم، حتی درباره شخصیتهایی که اسم آنها را میشنیدم و به عنوان شخصیتهایی یمنی از آنها نام برده میشود، تحقیق میکردم.
این نویسنده گفت: حتی درباره خود حوثیهای یمن، نمیتوانم بگویم پژوهش کردم ولی در حدی مطالعه و تحقیق کردم که میشود اسم پژوهش روی آن گذاشت.
وی در پایان گفت: بیتردید عروس یمن را باید یکی از خاصترین آثار حوزه ادبیات مقاومت و پایداری آن هم با چنین موضوع بینالمللی برشمرد که نمونههای مشابهی در بازار کتاب نداشته و اکنون با اهتمام سرکار خانم پاشاپور و همچنین انتشارات روایت فتح عرضه و ارائه شده است و امیدواریم هر چه بیشتر و بهتر در بازار کتاب شاهد تولید و عرضه کتب با موضوع و محوریت حوزه بینالمللی مقاومت باشیم.
***
مستند داستانی شهیدان رسول و مهدی جعفری چاپ میشود
کتاب «این پسر من است» زندگی مستند داستانی شهیدان رسول و مهدی جعفری، نوشته «ندا رسولی» بزودی از سوی انتشارات «خط مقدم» روانه بازار نشر میشود. به گزارش «وطنامروز»، این کتاب با این جملات آغاز میشود: «یک وقتهایی اتفاقهای زندگی آدمها به همان سادگی که میشنوی نمیتواند باشد. اینکه یک نفر تصمیم بگیرد در دهه دوم زندگیاش یکدفعه کشور و وطنش را ترک کند و دست زن و پسر هفت- هشت ماههاش را بگیرد و به همه بگوید ایران را دوست دارم که میروم، ساده است ولی پشت این سادگی هزار دلیل حتما بوده که آن آدم را رمانده و دور کرده از وطنش...».
این کتاب روایتی داستانی است که به فراز و فرودهای مهم زندگی پدر و پسری افغانستانی به نامهای رسول و مهدی جعفری میپردازد؛ فراز و فرودی که ابتدایش مهاجرت از افغانستان به ایران است و بعد تلاش برای زندگی در ایران و سپس رزم در سوریه. جنگ چکیده زندگی این پدر و پسر است و گویی بر سراسر زندگی آنها سایه افکنده و هر بار به نوعی خودش را نمایان میسازد. در بخشهایی از این کتاب به روایاتی از زندگی مردم جنگزده سوریه نیز اشاره شده که تأثیرگذار است. چینش وقایع کتاب، فرم و نثر روان و خوشخوان نویسنده، این کتاب را داستانی کرده است؛ داستانی که میدانیم روزی اتفاق افتاده است و شخصیتهایش در اطرافمان میزیستهاند. ندا رسولی سال ۹۷ با رمان «هیچ کس این زن را نمیشناسد» به جامعه ادبی معرفی شد، «هیچ کس این زن را نمیشناسد» توسط انتشارات نیستان منتشر شده است که رمانی امروزی، عاشقانه و تاریخی و مربوط به جنگ جهانی دوم و تبعات آن از جمله ورود متفقین به ایران، قحطی و... است که نامزد جایزه ادبی بوشهر و برگزیده کتاب سال البرز شد.
ارسال به دوستان
اخبار
امیری اسفندقه گواهینامه درجه یک هنری دریافت کرد
مراسم اهدای گواهینامه درجه یک هنری به مرتضی امیریاسفندقه در ساختمان شهدای رادیوی سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار شد. به گزارش «وطنامروز»، ایوب دهقانکار، مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران به نمایندگی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم اعطای گواهینامه درجه یک هنری در رشته شعر به مرتضی امیریاسفندقه، گفت: ایشان قبل از گرفتن این گواهینامه، نشان درجه یک اخلاق گرفتند. این گواهینامه که عالیترین درجه ادبی کشور است و به امضای وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی رسیده وسیلهای برای قدردانی از زحمات ایشان و خدماتی است که به جامعه ادبی ارائه دادهاند. وی افزود: بنده از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، هم به جامعه شعر و ادب کشور و هم به خود ایشان تبریک میگویم. امیدوارم بیش از پیش شاهد شاعری و شاعرپروری امیریاسفندقه باشیم و ایشان بتوانند نسلهای جدیدی از شاعران به جامعه ادبی کشور معرفی کنند.
***
پویش «نذر خون» در کتابخانههای عمومی تهران
اداره کل کتابخانههای عمومی استان تهران پویش «نذر خون» را در راستای عمل به مسؤولیت اجتماعی کتابخانههای عمومی راهاندازی کرد. به گزارش «وطنامروز»، در پی اعلام هشدار سازمان انتقال خون استان تهران مبنی بر پایان یافتن ذخایر خونی، اداره کل کتابخانههای عمومی استان تهران پویش «نذر خون» را در راستای عمل به مسؤولیت اجتماعی کتابخانههای عمومی راهاندازی کرده است. در پی آغاز این پویش، کتابداران استان تهران که با حضور آگاهانه در رویدادهای اجتماعی و همیاری متعهدانه در بزنگاههای حادثهخیز همواره نقش تاثیرگذار خود را نشان دادهاند، با حضور در پایگاههای انتقال خون استان، زندگی دوباره را به هموطنان خود اهدا خواهند کرد. این پویش از دیروز دوشنبه ۲۴ خرداد با شعار «هر کتابخانه، نبض جامعه»، در سراسر استان آغاز شده است. شیوع گسترده ویروس کرونا یکی از دلایل جدی در کاهش آمار حضور و اهدای خون در استان تهران بوده است. در همین راستا سازمان انتقال خون برای از بین بردن نگرانیها، اعلام کرد که مراکز اهدای خون به دلیل رعایت شیوهنامههای بهداشتی، در بالاترین سطح سلامت قرار دارد و البته مراقبت از سلامت اهداکنندگان خون، وظیفه اصلی آنهاست.
ارسال به دوستان
رؤیا میرعلمی جدیدترین بازیگر «مستوران» شد
رؤیا میرعلمی به عنوان جدیدترین بازیگر، به سریال پربازیگر «مستوران» اضافه شد. به گزارش «وطنامروز»، رویا میرعلمی، بازیگر مطرح سینما و تلویزیون به عنوان جدیدترین بازیگر، به سریال «مستوران» پیوست. میرعلمی پس از حمیدرضا آذرنگ و نازنین فراهانی سومین بازیگر مطرحی است که مقابل دوربین این سریال در شهرک مستوران قرار میگیرد. بزودی سایر بازیگران و عوامل این مجموعه معرفی خواهند شد. فصل اول این سریال که برگرفته از قصههای کهن ایرانی است در 26 قسمت تولید خواهد شد. این سریال محصول سازمان هنری- رسانهای اوج و مجری طرح آن «استودیو بادبان» است که برای پخش از رسانه ملی ساخته میشود.
ارسال به دوستان
سومین قسمت مستند «غیررسمی» روی آنتن رفت
شاهدان «ما میتوانیم»
سومین قسمت مستند «غیررسمی» عصر دیروز با روایتی از دیدارهای پنجشنبهای فعالان حوزه علم و فناوری با رهبر معظم انقلاب، روی آنتن رفت. به گزارش «وطنامروز»، در سومین قسمت از مجموعه مستند «غیررسمی» که روز دوشنبه ۲۴ خرداد، ساعت ۱۹:۱۵ از شبکه سوم سیما و سایت و صفحات khamenei.ir در شبکههای اجتماعی پخش شد، جزئیات تازهای از مباحث و موضوعات طرح شده میان آیتالله خامنهای رهبر انقلاب با فعالان حوزه علم و فناوری پیش روی مخاطبان قرار گرفت. «غیررسمی 3» بیشتر روایتگر پیشرفتهای علمی و فناوری دانشمندان ایرانی در حوزههای مختلف بود؛ پیشرفتهایی که در سایه تحریم با خودباوری و تاکید بر گزاره ما میتوانیم تحقق یافتهاند. در بخشهایی از این مستند نیز مشکلات فراروی دانشمندان که عمدتا به بخشهای مدیریتی مربوط میشدند، مورد اشاره قرار گرفت. گفتوگو با حاضران در جلسه دیدار دانشمندان و فعالان حوزه علم و فناوری با رهبر انقلاب، بخش دیگری از این مستند بود که در آن نگاه متفاوت رهبر انقلاب به مساله علم و دانشمندان ایرانی یادآوری شده بود. تصاویر آرشیوی از دیدارها و بازدیدهای رهبر انقلاب از پروژههای علمی و فناوری جمهوری اسلامی از دیگر قسمتهای مستند غیررسمی 3 بود. سومین قسمت از مستند غیررسمی سهشنبه ۲۵ خرداد ساعت ۱۷ از شبکه خبر، چهارشنبه ۲۶ خرداد ساعت ۲۲ از شبکه افق و پنجشنبه ۲۷ خرداد ساعت ۱۷ از شبکه ۴ سیما بازپخش خواهد شد. یکی از برنامههای مستمر حضرت آیتالله خامنهای که از سالهای گذشته برقرار بوده، برگزاری جلسات گوناگون با طیفهای مختلف علمی، اجتماعی، فرهنگی و هنری است؛ جلساتی که در فضایی متفاوت از دیدارهای رسمی برگزار شده و رهبر انقلاب پای صحبتها و درددلهای حاضران مینشینند که بخشی از این جلسات، از سال ۹۵ در قالب جلسات «پنجشنبهای» برگزار شده است. مؤسسه پژوهشی- فرهنگی انقلاب اسلامی (دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای)، روایتی از این دیدارها را در مجموعه مستند «غیررسمی» تولید کرده است. ارسال به دوستان
در پی اضافه نشدن فیلمهای تازه به چرخه اکران
سینماداران تهدید به تعطیلی سالنهای سینما کردند
جلسه شورای صنفی نمایش در حالی بدون مصوبه جدید برای ورود فیلمهای تازه به چرخه اکران برگزار شد که سینماداران از هفته گذشته تهدید به تعطیلی سالنهای سینما در صورت استمرار وضعیت فعلی کرده بودند. به گزارش «وطنامروز»، بحران یکونیم ساله کرونا، چنان چرخه اکران فیلمهای سینمایی در کشور را مختل کرده است که برخی سینماداران یا اقدام به تعطیلی سینماهای خود کردهاند یا به راهحلهای فرعیتر مانند پخش مسابقات ورزشی و میزبانی از جشنواره بازیهای رایانهای در سالنها رسیدهاند. به نظر میرسد اما این راههای فرعی هنوز ضرر سینماداران از تعطیلی تحمیلی را جبران نکرده است؛ موضوعی که منشأ اصلی آن را میتوان در نبود تبلیغات مناسب برای فراخواندن مخاطبان به سالنهای سینمایی در عین رعایت پروتکلهای بهداشتی و البته اضافه نشدن فیلم تازه با قابلیت جذب مخاطب بالا به چرخه اکران دانست. در زمینه نبود تبلیغات در فضای رسانهای و بویژه کملطفیهای تلویزیون، اعتراضات گاه به گاه از سوی اهالی سینما مطرح شده اما ماجرای عدم ورود فیلم جدید به چرخه اکران و تن ندادن صاحبان آثار به اکران فیلمهای خود، نکتهای است که مشخصا سینماداران را معترض کرده است. سینماداران در انتظار فیلمهای تازه به منظور رونق سالنهای خود هستند و در مقابل تهیهکنندگان به عنوان صاحبان آثار حاضر به پذیرش ریسک ارائه فیلم خود در شرایط بدون تضمین فعلی نیستند و ترجیح میدهند به امید فروش بالاتر، فیلمهای خود را برای عرضه در دوران عبور از بحران کرونا، در آرشیو دفاتر پخش نگه دارند. به گزارش مهر، این شرایط تا جایی حالت بحرانی پیدا کرده است که چندی پیش سینماداران جلسهای در سازمان سینمایی ترتیب دادند و اعلام کردند در صورت عدم اکران فیلم جدید، سالنها را تعطیل خواهند کرد. پیرو همین موضوع محمد قاصد اشرفی، رئیس انجمن سینماداران با حسین انتظامی، رئیس سازمان سینمایی جلسهای ترتیب داد که بر مبنای آن قرار شد ۲ فیلم کمدی با تضمین 5/2 میلیارد تومانی از سوی سازمان سینمایی برای هر یک از فیلمها روانه پرده شوند. مذاکره برای راضی کردن صاحبان این ۲ فیلم کمدی کماکان ادامه داشته و با برگزاری جلسه شورای صنفی نمایش بدون مصوبه مشخص، به نظر میرسد هنوز هم این مذاکرات به نتیجه منتهی نشده و صاحبان این ۲ فیلم تن به ریسک اکران آثار خود ندادهاند. جلسه بعدی شورای صنفی نمایش امروز (۲۵ خردادماه) برگزار خواهد شد و باید دید مذاکره با صاحبان این ۲ فیلم چه نتیجهای را رقم خواهد زد؛ آیا شاهد رونق نسبی سالنهای سینمایی با ورود ۲ فیلم کمدی خواهیم بود یا این بار و در یک تصمیم صنفی، سالنهای سینمایی بدون دخالت ستاد ملی کرونا، به محاق تعطیلی کامل خواهند رفت؟
ارسال به دوستان
دعوت آموزشی بنیاد رودکی از نخبگان موسیقی کشور
مرکز آفرینشهای هنری بنیاد فرهنگی- هنری رودکی با انتشار یک فراخوان از هنرمندان نخبه موسیقی کشور برای حضور در کارگاههای ویژه آموزشی این مجموعه دعوت کرد. به گزارش «وطنامروز»، مرکز آفرینشهای هنری بنیاد رودکی برای آموزشهای تخصصی به هنرمندان جوان فراخوان داد؛ این دوره ویژه برای نخبگان موسیقی کشور تعریف شده است. بر اساس این فراخوان، دوره آموزشی پیشبینیشده یکساله است و راهیافتگان، علاوه بر برخورداری از آموزشهای ویژه، از امکانات سختافزاری بنیاد رودکی، آرشیو نت، سالنهای تمرین و سالنهای اجرا بهرهمند خواهند بود. تشکیل گروههای نوازندگی و معرفی به ارکسترهای تحت پوشش نیز از دیگر برنامههای مدنظر است. بر این مبنا، از علاقهمندان ۱۹ تا ۲۵ ساله (متولدان ۱۳۷۵ تا ۱۳۸۱) که تواناییهای موسیقایی خود را در سطحی میدانند که بتوانند دورههای عالی و تکمیلی نوازندگی، خوانندگی، آهنگسازی و تربیت مدرس موسیقی را طی کنند، دعوت میشود با مراجعه به پایگاه اینترنتی ضمن اطلاع از دیگر شرایط لازم برای حضور در دورههای یادشده حداکثر تا تاریخ ۳۱ تیرماه ۱۴۰۰ فرم فراخوان را تکمیل و ارسال کنند.
ارسال به دوستان
خالق کتاب «دختر شینا» برای کودکان نوشت
کتاب «عروسکم گم شده» نوشته بهناز ضرابیزاده توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر و راهی بازار نشر شد. به گزارش «وطنامروز»، کتاب «عروسکم گم شده» نوشته بهناز ضرابیزاده بتازگی توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر و راهی بازار نشر شده است. داستان این کتاب، قصه دختر بچهای است که هنگام بازی در پارک، یک لنگه جوراب سفید عروسکی را پیدا میکند و در ذهن خود برای آن داستان میسازد. این داستان با تصویرگری فروغ یعقوبی همراه شده است. ضرابیزاده نویسنده کتاب «دختر شینا» کارشناس مسؤول آفرینشهای ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است.
ارسال به دوستان
دبیر جشنواره تئاتر فجر مطرح کرد
اضافه شدن بخش بینالملل به جشنواره چهلم
دبیر چهلمین جشنواره تئاتر فجر اعلام کرد فراخوان این جشنواره تا پایان خرداد منتشر و این دوره جشنواره برخلاف دوره گذشته، به صورت «بینالمللی» برگزار میشود.
به گزارش «وطنامروز»، سیونهمین جشنواره تئاتر فجر به دبیری حسین مسافرآستانه که در بهمنماه سال گذشته برگزار شد، نسبت به تمام ۳۸ دوره گذشته خود بسیار متفاوت بود. شیوع ویروس کرونا و تعطیلی فعالیتهای هنری از جمله تئاتر در سراسر جهان باعث شد جشنواره سیونهم واژه «بینالمللی» را کنار گذاشته و به صورت ملی برگزار شود.
همچنین با تصمیم دبیر و دبیرخانه جشنواره سیونهم، این جشنواره به صورت آنلاین و بخشی نیز با رعایت پروتکلهای بهداشتی به صورت حضوری برگزار شد. بعد از انتصاب حسین مسافرآستانه به عنوان دبیر چهلمین جشنواره تئاتر فجر، این هنرمند و مدیر تئاتری فعالیت و برنامهریزی برای جشنواره چهلم را آغاز کرد.
مسافرآستانه درباره آخرین وضعیت فراخوان چهلمین جشنواره تئاتر فجر و حذف و اضافه شدن بخشهای مختلف جشنواره، گفت: هنوز درباره فراخوان جشنواره چهلم و بخشهای آن در شورای برگزاری جشنواره بحث و گفتوگو داریم. درباره کلیت فراخوان به توافق رسیدهایم و روی جزئیات آن در حال بحث هستیم. وی ادامه داد: بعد از نهایی شدن فراخوان در شورای برگزاری چهلمین جشنواره تئاتر فجر، فراخوان را به شورای سیاستگذاری جشنواره تئاتر فجر ارائه میدهیم تا نظرات خود را اعلام کنند.
مسافرآستانه درباره زمان تقریبی انتشار فراخوان جشنواره چهلم، به مهر اظهار کرد: بعد از بررسی و اعلام نظر شورای سیاستگذاری، به احتمال زیاد تا پایان خرداد فراخوان جشنواره چهلم منتشر میشود.
دبیر چهلمین جشنواره تئاتر فجر درباره اینکه آیا این دوره از جشنواره به صورت بینالمللی برگزار خواهد شد یا همچون دوره سیونهم، ملی خواهد بود تأکید کرد: جشنواره چهلم به صورت بینالمللی برگزار خواهد شد و از گروههای بینالمللی برای حضور و اجرا در جشنواره دعوت به عمل میآید.
وی درباره اینکه آیا بخشی از جشنواره چهلم نیز همچون دوره گذشته به صورت آنلاین برگزار خواهد شد، تصریح کرد: گزینه آنلاین جزو جدانشدنی جشنواره تئاتر فجر شده و در کنار فیزیکی برگزار شدن جشنواره، برگزاری بخشهایی نیز به صورت آنلاین انجام خواهد شد.
مسافرآستانه در پایان سخنان خود درباره برآورد بودجه جشنواره چهلم تئاتر فجر، یادآور شد: وقتی فراخوان نهایی و منتشر شود بر اساس فراخوان و نیازمندیهای آن برآورد بودجه این دوره از جشنواره را انجام خواهیم داد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|