|
واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه به اتهامات «بایدن» علیه ایران
ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه با انتشار مطلبی در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: «طنز دوران ما: آقای بایدن درست در سالگرد نخستین آزمایش اتمی آمریکا و پس از بازدید از رژیم قانونشکنی که خود بمب اتم مخفی دارد، تأکید میکند که «اجازه» نخواهد داد ایران بمب بسازد. بازارگرمی برای جلب رضایت رژیم آپارتاید اسرائیل با بمبهایی که ایران هیچگاه به دنبالش نبوده است».
ارسال به دوستان
هفتمین نشست روند آستانه با حضور رؤسایجمهوری ایران، روسیه و ترکیه در شرایطی امروز در تهران برگزار میشود که مقامات روس از خیز مسکو برای گسترش همکاریها با تهران خبر میدهند
معماری امنیتی _ اقتصادی در تهران
گروه سیاسی: تهران امروز میزبان هفتمین نشست سران روند آستانه با حضور رؤسایجمهور روسیه و ترکیه است.
به گزارش «وطنامروز»، درگیری روسیه در جنگ اوکراین و تهدید ترکیه برای حمله نظامی به خاک سوریه جو امنیتی این نشست را به طور محسوسی تشدید کرده است. از سوی دیگر گسترش مناسبات اقتصادی و ترانزیتی تهران- مسکو و توجه ویژه دولت سیزدهم به تقویت روابط با کشورهای منطقه باعث شده بسیاری از تحلیلگران سومین دیدار حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی با ولادیمیر پوتین همتای روس خود را در یکسالگی دولت سیزدهم به عنوان نشانهای از تثبیت همکاریهای ایران و روسیه بخوانند. برگزاری این نشست در تهران همچنین فرصتی برای تثبیت مزیت ژئوپلیتیک ایران در منطقه و نقش انکارناپذیری است که میتواند در تامین امنیت منطقه و جهان داشته باشد. در چنین فضایی تقویت روابط تهران و مسکو چشماندازی از یک رابطه راهبردی در نظام آتی جهان دارد. آنچنان که هفته پیش یک منبع آمریکایی خبر از برگزاری رزمایش مشترکی میان ایران، روسیه و چین در دریای کارائیب در نزدیکی آمریکا داده بود.
* بازگشت آوارگان سوری و کمک به صلح و ثبات در سوریه
حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان ظهر روز گذشته با اشاره به دستور کار نشست تهران گفت: این نشست در شرایطی برگزار میشود که هدف مهم فرمت آستانه که کاهش تنش در مناطق درگیری در سوریه بود را بتوانیم تثبیت کنیم. وی افزود: در جریان سفری که اخیرا به آنکارا و دمشق داشتم حامل پیام رئیسجمهور بودم که بتوانیم بحرانی که اکنون در حوزه امنیتی بین ترکیه و سوریه به وجود آمده را مدیریت کنیم. طرف ترک از احتمال وقوع عملیات نظامی تا عمق ۳۰ کیلومتری مرز سوریه صحبت میکند و ما تلاش کردیم از مسیر سیاسی این بحران و نگرانی امنیتی ترکیه برطرف شود. رئیس دستگاه دیپلماسی یادآور شد: طبعا در این شرایط حساس یکی از موضوعات در دستور کار این است که به جای توسل به جنگ و آوارگی بیشتر مردم سوریه بتوانیم از مسیر سیاسی به حل و فصل این موضوع کمک کنیم. وزیر امور خارجه بیان کرد: بازگشت آوارگان سوری به منازل و شهرهای خودشان و کمک به صلح و ثبات و امنیت در سوریه از جمله موضوعاتی است که در دستورکار این نشست سهجانبه قرار دارد. در این میان روز گذشته خبرگزاری اسپوتنیک هم اعلام کرد فیصل مقداد، وزیر خارجه سوریه امروز همزمان با حضور رؤسایجمهور روسیه و ترکیه به تهران سفر میکند.
برگزاری نشست تهران در رسانههای خارجی نیز بازتاب فراوانی داشته است. خبرگزاری فرانسه در گزارشی نوشت، در حالی که جنگ در اوکراین ادامه دارد، «ولادیمیر پوتین» رئیسجمهوری روسیه فردا به تهران سفر میکند تا با همتایان ایرانی و ترکیهای خود درباره بحران سوریه رایزنی کند. تهران، مسکو و آنکارا طی سالهای گذشته به عنوان بخشی از روند صلح آستانه برای حل و فصل بحران 11 ساله سوریه با یکدیگر دیدار و رایزنی کردهاند. هر سه کشور در سوریه دارای منافع هستند؛ ایران و روسیه حامی دولت قانونی دمشق و ترکیه از مخالفان بشار اسد هستند. خبرگزاری فرانسه با این مقدمه افزود، نشست روز سهشنبه از این جهت اهمیت دارد که دولت ترکیه و رجب طیب اردوغان رئیسجمهور این کشور در تدارک آغاز یک عملیات ویژه نظامی در مناطق شمالی سوریه است. دولت ایران که میزبان این نشست است، پیش از این درباره هر گونه تنشزایی با آغاز این عملیات و افزایش بیثباتی در سوریه هشدار داده است. «ولادیمیر سوتینکوف» یک تحلیلگر روس در این زمینه به خبرگزاری فرانسه گفته، نشست روز سهشنبه در تهران تصادفی نیست و برنامهریزی شده است. «سینان اولگن» محقق مدعو در موسسه کارنگی اروپا که در سیاست خارجی ترکیه تخصص دارد، میگوید آنکارا پیش از آغاز عملیات خود، خواهان متقاعد کردن مسکو و ایران است. وی گفت: این مساله مهم است، چرا که ۲ منطقه هدف بالقوه ترکیه تحت کنترل روسیه است و ترکیه میخواهد از حریم هوایی استفاده کند تا خطرات این عملیات را به حداقل برساند.
* ایران و روسیه، نزدیکتر از همیشه
سفر امروز پوتین به تهران دومین سفر خارجی رئیسجمهور روسیه بعد از آغاز جنگ اوکراین است. دولت سیزدهم که از ابتدای فعالیت، گسترش تعاملات با روسیه و چین را به عنوان بخشی از سیاست خارجی خود مدنظر قرار داده بود، با تحریمهای غرب علیه روسیه فضا را برای گسترش همکاری میان تهران و روسیه مساعدتر دید. همکاریهای تجاری و آغاز جدی فعالیتهای ترانزیتی که با فعال شدن کریدور شمال - جنوب عینیت پیدا کرده نشان نقشه راه گسترش همکاریهای 2 کشور در آینده نزدیک است.
«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین در گفتوگویی درباره سفر «ولادیمیر پوتین» رئیسجمهور روسیه به ایران، گفت ۲ کشور توانایی بالایی برای همکاری در راستای کاهش اثرات تحریمهای تحمیلی علیه خود دارند. وی افزود: امیدواریم بزودی توافقات مهمی با ایران در حوزه همکاری استراتژیک فراگیر امضا کنیم و طرحی را در این باره به تهران ارائه کردهایم و ایران و روسیه معامله با دلار را به مرور زمان کنار خواهند گذاشت. سخنگوی کاخ کرملین با بیان اینکه روسیه و ایران زمینه همکاری برای کاهش پیامدهای تحریمها را دارند، گفت: ایران بیش از یک دهه است تحت تحریم بوده و بهرغم محدودیتها با تحریمها سازگار شده و دست به توسعه و بهبود رفاه مردم خود زده است. روسیه نیز به تحریمها عادت کرده است. اکنون فکر میکنم ما فرصتی برای انجام همکاریهای دوجانبه داریم که به ما امکان میدهد آسیبهای ناشی از این تحریمها را کاهش دهیم. پسکوف با بیان اینکه تنها در ۴ ماهه نخست امسال حجم مبادلات تجاری ۳۱ درصد افزایش یافته است، این روند را مثبت ارزیابی کرد. «یوری اوشاکوف» معاون «ولادیمیر پوتین» رئیسجمهور روسیه نیز در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت که روسیه برای ارتقای سطح روابط خود با ایران به شراکت استراتژیک برنامهریزی میکند. وی ادامه داد: توافق جدیدی میان روسیه و ایران در حال آمادهسازی است و پیشنویس آن از قبل تهیه شده و قرار است درباره آن بیانیه مشترکی در خلال نشست سهجانبه صادر شود.
رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه نیز در گفتوگو با ایرنا با اشاره به توافقات پولی و بانکی در سفر اخیر رئیس کل بانک مرکزی کشورمان به مسکو، تاکید کرد: در صورت اجرای صحیح تفاهمنامه تجارت میان ایران و روسیه تسهیل میشود و میتوان انتظار داشت که آمارهای تجاری بهبود یابد و از سوی دیگر برای تحول تجارت کشور ضرورت دارد ابتدا تولیدات داخلی متناسب با استانداردها و الزامات بازار هدف تغییر یابد و از هر لحاظ (کیفی و قیمتی) شرایط لازم جهت رقابت با سایر رقبای قدرتمند منطقه ایجاد شود. هادی تیزهوش تابان تصریح کرد: همچنین باید ثبات بر مؤلفههای اصلی اقتصاد کلان کشور حاکم و امکان برنامهریزی بلندمدت برای بازرگانان فراهم شود و در کنار این موارد، مسائل زیرساختی و حملونقلی نیز باید توسعه یابد، در این صورت میتوان انتظار داشت فضای تجارت خارجی دستخوش تحولات مثبت و چشمگیری شود. وی گفت: بر اساس آمار اعلام شده توسط نماینده بازرگانی فدراسیون روسیه در ایران، گردش مالی و تجاری بین روسیه و ایران برای سال ۲۰۲۱ با رشد 81.7 درصدی به 4.035 میلیارد دلار رسید.
نشریه آمریکایی وال استریت ژورنال هم در یادداشتی نوشت، روسیه به دنبال تحکیم روابط با ایران است و تلاشهای زیادی را به آن اختصاص داده است. در گزارش این نشریه آمده است: پوتین به دنبال تحکیم روابط روسیه و ایران بهعنوان یکی از دشمنان آمریکا است؛ کشوری که همانند روسیه هدف تحریمهای آمریکا قرار گرفته و به یکی از شرکای تجاری و نظامی کلیدی مسکو تبدیل شده است. «دمیتری ترنین» تحلیلگر روس مسائل سیاست خارجی درباره سفر پوتین به تهران، به وال استریت ژورنال گفت: «سمت و جهت سفر خارجی رئیسجمهور نشان میدهد اکنون او نیاز و فرصت برای دیپلماسی روسی را در کجا میبیند». در این یادداشت با اشاره به اینکه پوتین و رئیسی زمستان سال گذشته و سپس ماه گذشته در ترکمنستان دیدار داشتهاند، به نقل از «مارک اِن.کاتز» استاد دانشگاه جورج میسون آمده است: «او تلاش زیادی را به این رابطه اختصاص داده است». والاستریت ژورنال به نقل از تجار ایرانی مینویسد، یکی از جنبههای تقویت روابط ایران و روسیه، دور زدن تحریمهاست. این معاملات شامل فروش پوشاک ایرانی به خریداران روس برای جایگزین شدن محصولات غربی و همچنین فروش قطعات یدکی خودرو به خودروسازان روس است. ایجاد کریدورهای صادراتی از روسیه به هند از طریق ایران نیز مورد بحث قرار گرفته است.
نهایتا نشست تهران در شرایطی امروز برگزار میشود که روسیه تحریم شده برای مقابله با تحریمهای غرب و افزایش مزیت سرزمینی خود که در کریدور شمال - جنوب عینیت مییابد نیازمند گسترش روابط با تهران است. از سوی دیگر عیان شدن نشانههای وجود یک بلوک تحریمی نقش مهمی در نظم آتی جهان خواهد داشت.
ارسال به دوستان
مواضع معنادار رئیس شورای راهبردی سیاست خارجی پس از سفر بایدن به منطقه: توان فنی ساخت بمب اتم را داریم
گزینه روی میز ایران
گروه سیاسی: اظهارات هستهای رئیس شورای راهبردی سیاست خارجی ایران با بازتاب گسترده بینالمللی روبهرو شد و در این میان البته همزمان خشم و هراس صهیونیستها را نیز برافروخت.
به گزارش «وطنامروز»، مواضع سیدکمال خرازی که در گفتوگو با شبکه قطری الجزیره اعلام شد، بلافاصله پس از سفر بایدن به منطقه و حضور در سرزمینهای اشغالی که اکثر کارشناسان و رسانههای مطرح دنیا آن را ناموفق خواندند، برای سران واشنگتن و تلآویو خیلی معنادار است.
کمال خرازی، رئیس شورای راهبردی سیاست خارجی ایران در مصاحبه با الجزیره در عین اینکه تاکید کرد ایران قصدی برای ساخت سلاح هستهای ندارد، گفت: «ما میزان غنیسازی اورانیوم خود را از 20 درصد به 60 درصد رساندهایم و براحتی میتوانیم آن را به 90 درصد برسانیم».
به گزارش یورونیوز، خرازی ضمن تاکید بر مخالفت ایران با وجود سلاح کشتار جمعی، از جمله سلاح هستهای در خاورمیانه، تولید این سلاح را «خلاف باورهای ایران» و همینطور «خلاف ضرورتهای امنیتی» ایران توصیف اما در عین حال تصریح کرد توان ایران در دسترسی به آستانه هستهای موضوع پنهانی نیست. او همچنین تاکید کرد نفس داشتن فناوری هستهای، امری بازدارنده است.
رئیس شورای راهبردی سیاست خارجی ایران با بیان اینکه اسرائیل در مرحله ضعف قرار دارد و حمایتهای بایدن از این رژیم نمیتواند آن را در صدر دولتهای قوی قرار دهد، گفت: «هرگونه اقدامی علیه امنیت ملی ما از کشورهای همسایه، مقابلهبهمثل ایران با این کشورها و پاسخ مستقیم به اسرائیل را در پی خواهد داشت.» او افزود: «ما تمرینهای نظامی گستردهای با هدف هدف قرار دادن عمق اسرائیل در صورت حمله به تأسیسات حیاتی و حساسمان انجام دادهایم». خرازی در ادامه تاکید کرد: بیانیه قدس بین آمریکا و رژیم اسرائیل صرفا بیانیه تکراری بوده و هیچ نتیجهای نخواهد داشت. رئیس شورای راهبردی سیاست خارجی ایران درباره برجام هم با بیان اینکه آمریکا برای حفظ توافق هستهای هیچ تضمینی نداده است، گفت اگر آژانس بینالمللی اتمی منصف و مستقل تعامل کند، حل اختلافات آسان است. خرازی هرگونه گفتوگو بر سر برنامه موشکی و سیاست منطقهای ایران را رد کرد و گفت هر گونه گفتوگو در این 2 مورد یعنی تسلیم شدن. او در ادامه گفت که سخت است با آمریکا گفتوگوی مستقیمی در سایه تداوم دیوار بلند بیاعتمادی و سیاستهای خصمانه علیه ایران انجام شود. وزیر اسبق خارجه ایران همچنین گفت حرف و حدیث درباره ناتوی خاورمیانه ایده سطحی بوده و عربستان سعودی تأکید کرده است که این ایده مطرح نشده است.
خرازی بیان کرد: «ما از اظهارات مقامات سعودی درباره اینکه دست دوستی به سمت ایران دراز کردهاند، استقبال میکنیم و آماده گفتوگو و از سرگیری روابط با عربستان هستیم». خرازی گفت: «ایران و عربستان سعودی ۲ کشور منطقهای مهم بوده و حل اختلافات بین آنها به تغییرات منطقهای منجر خواهد شد». او تنها راهحل برای بحرانهای منطقه را تشکیل مجمع گفتوگوی بینالمللی جهت حل سیاسی و امنیتی اختلافات دانست و گفت قطر در این راستا پیشنهادهای مهمی داده است و ما آمادگی کامل خود را در این راستا اعلام کردهایم. رئیس شورای راهبردی سیاست خارجی ایران گفت: «ما به آغاز گفتوگوی بینالمللی با حضور کشورهای مهم از جمله عربستان سعودی، ترکیه، مصر و قطر دعوت میکنیم».
مواضع خرازی بلافاصله بازتاب گستردهای در رسانههای عبریزبان داشته و باعث درگیری جناحهای مختلف صهیونیست با یکدیگر شده است. پایگاه عبریزبان 0404 در خبری در این رابطه اعلام کرد دانی دانون، رئیس حزب جهانی لیکود سخنان کمال خرازی را نماد شکست یائیر لاپید در استفاده از سفر رئیسجمهور آمریکا توصیف کرد. به نوشته این رسانه صهیونیست، دانون که سفیر سابق رژیم صهیونیستی در سازمان ملل متحد بود، لاپید را فاجعهای برای اسرائیل توصیف و تاکید کرد وقتی ایران اعلام میکند توانمندی تولید بمب اتم را دارد، معنایی جز اعلام شکست مهیب لاپید در استفاده از سفر بایدن ندارد، این به معنای فروپاشی توان بازدارندگی اسرائیل است. سفیر سابق رژیم صهیونیستی در حساب توئیتری خود نوشت: سفر «جو بایدن» رئیسجمهور آمریکا به اسرائیل شکست خورد و نخستین نشانههای این شکست نیز افتخار ایران به توان نظامی خود است. وی افزود: «بویژه که ایران درک کرد گزینه نظامی علیه آن در سفر بایدن به منطقه، مطرح نیست».
گفتنی است خبرگزاری «رویترز» در تحلیلی درباره نتایج سفر بایدن به منطقه نوشت: بایدن در حالی عربستان سعودی را ترک کرد که هیچ دستاوردی درباره تأمین سوخت و ایجاد ائتلاف منطقهای با خود به همراه نبرد. «آموس یادلین» رئیس سابق اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در تحلیل خود گفت: «اسرائیل درخواستهای خود درباره موضوع ایران را برای کوتاهمدت ارائه نکرد و آنطور که انتظار داشت درباره عادیسازی روابط با ریاض شگفتزده نشد». او گفت: «من میگویم تا حدودی بازنده این سفر اسرائیل است؛ چه در موضوع ادغام در منطقه و چه درباره پرونده ایران».
همچنین خبرگزاری فرانسه روز یکشنبه در گزارشی نوشت: «جو بایدن» رئیسجمهور آمریکا به دنبال استفاده از نخستین سفر به غرب آسیا جهت تأکید بر اثرگذاری واشنگتن بر منطقه بود اما حتی یک پیشرفت قابل ملاحظه نیز حاصل نشد؛ اتفاقی که برای تحلیلگران تعجبآور نبود. این خبرگزاری در ادامه مینویسد: «در مورد مسائل مختلف از بهای انرژی گرفته تا حقوق بشر و نقش اسرائیل در منطقه، اگر نگوییم هیچ، باید گفت دستاورد ناچیزی از ۴ روز دیدار و سخنرانی پیاپی حاصل شد».
وبگاه چینی «گلوبال تایمز» هم درباره سفر بایدن به منطقه نوشت: کارشناسان بر این باورند نخستین سفر بایدن به خاورمیانه یک اشتباه بزرگ و ناخوشایند دیپلماتیک بود. این پایگاه خبری نوشت: سفر بایدن به خاورمیانه هم «بیثمر» و هم «شرمآور» بود، زیرا ۲ هدف اصلی دولت وی یعنی هماهنگ کردن کشورهای منطقه برای ایجاد یک بازدارندگی موثر علیه ایران و فشار برای افزایش عرضه نفت شکست خورد.
***
لاپید: به بایدن اعلام کردم مخالف توافق هستهای هستیم
نخستوزیر رژیم صهیونیستی با تکرار ادعاهای واهی خود علیه ماهیت برنامه هستهای کشورمان گفت: اسرائیل مخالف توافق هستهای با ایران است و حق خود را برای هر گونه اقدام علیه آن محفوظ میدارد. یائیر لاپید، نخستوزیر موقت رژیم صهیونیستی یکشنبه در جلسه هفتگی کابینه بار دیگر با تکرار ادعاها علیه ماهیت برنامه هستهای ایران گفت در دیدار با جو بایدن رئیسجمهور آمریکا در جریان سفر اخیر او به سرزمینهای اشغالی مخالفت خود را با حصول هر گونه توافق بر سر موضوع هستهای ایران اعلام کرده است. لاپید در ادامه از سفر بایدن به عنوان سفری تاریخی یاد کرد و افزود: دستاوردها در زمینههای دیپلماسی، امنیتی و اقتصادی، اسرائیل را برای سالهای آینده تقویت خواهد کرد. نخستوزیر رژیم صهیونیستی همچنین گفت به بایدن تاکید کرده است اسرائیل حق خود را برای اقدام دیپلماتیک و هر اقدام دیگری برای مقابله با آنچه دستیابی ایران به سلاح هستهای عنوان کرد، محفوظ میدارد.
ارسال به دوستان
اخبار
موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف مجازات تعدادی از محکومان
به مناسبت فرارسیدن اعیاد سعید قربان و غدیر خم، رهبر حکیم انقلاب اسلامی با عفو یا تخفیف مجازات دو هزار و دویست و هفتاد و دو تن (۲۲۷۲) از محکومان محاکم عمومی و انقلاب، سازمان قضایی نیروهای مسلح و تعزیرات حکومتی موافقت کردند.
حجتالاسلام والمسلمین محسنیاژهای، رئیس قوه قضائیه در نامهای به رهبر انقلاب اسلامی پیشنهاد عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات این محکومان را که پروندههای عفو آنان در کمیسیون عفو و بخشودگی بررسی شده و واجد شرایط لازم تشخیص داده شدهاند، ارائه کرد که این پیشنهاد در اجرای بند ۱۱ اصل ۱۱۰ قانون اساسی مورد قبول حضرت آیتالله العظمی خامنهای قرار گرفت.
***
جهتگیری دولت عدالتمحوری در عمل است
رئیسجمهور با تاکید بر اجرای عدالت در تمام ابعاد حکمرانی اظهار داشت: جهتگیری کلان دولت سیزدهم در همه عرصهها مبتنی بر اجرای عدالت است.
حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی در جلسه هیات دولت با تبریک عید سعید غدیر، اجرای عدالت را مهمترین توصیه مولای متقیان علیبن ابیطالب(ع) به کارگزاران حکومت دانست و تاکید کرد: اجرای عدالت از مهمترین آرمانهای انقلاب اسلامی و امام راحل(ره) و از تاکیدات همیشگی مقام معظم رهبری است. جهتگیری کلان دولت سیزدهم از ابتدای استقرار بر این بوده تا نظام اداری کشور، بیش از گذشته به سوی عدالت سوق یابد. رئیسجمهور اجرای عدالت در جامعه را امری دشوار دانست و با تاکید بر آموزههای گرانقدر حضرت علی(ع) در این حوزه، خاطرنشان کرد: مهم این است که در عمل عدالتگرا باشیم و این مهم جز در سایه تلاش و مجاهدت تحقق نمییابد. وی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به گزارش رئیس کل بانک مرکزی درباره اقدامات صورت گرفته برای کاهش پایه پولی و کنترل نقدینگی در خردادماه، از این اقدامات قدردانی کرد و با تاکید بر لزوم تبیین این دستاورد برای مردم گفت: مهار رشد نقدینگی از عوامل کنترل تورم است اما در کنار آن باید توجه داشت که سیاستهای مبنایی دولت در حوزه حمایت از تولید نیز با قوت استمرار یابد.
***
#لبیک_یا_خامنه_ای داغترین موضوع فضای مجازی
هشتگ «لبیک یا خامنهای» در صدر ترندهای توئیتر قرار گرفت. بر اساس گزارش توئیتر، نیم میلیون محتوا با موضوع غدیر و شکرانه نعمت ولایت در جهان با کلیدواژه لبیک یا خامنهای منتشر شده و داغترین موضوع در فضای مجازی بوده است. در اینستاگرام نیز ۳۵۰ هزار پست با این هشتگ در قالب ویدئو و عکسنوشتها در صفحات کاربران منتشر شده است.
***
بازدید فرمانده نیروی دریایی سپاه از جزایر تنب بزرگ، تنب کوچک و بوموسی
دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه در روز عید غدیر، ضمن دیدار با رزمندگان جزایر نازعات و خانوادههای مستقر در این جزایر از حضور فعال و مجاهدتهای موثر آنان در این جزایر تقدیر و تشکر کرد. در این بازدید فرمانده نیروی دریایی سپاه هدایای ویژه مقام معظم رهبری را به رزمندگان مستقر در جزایر نازعات خلیجفارس اهدا و سلام گرم و محبتآمیز معظمله را به آنان ابلاغ کرد. فرمانده نیروی دریایی سپاه به دنیا آمدن و پاسدار بودن در حکومتی که توسط ولایت مطلقه فقیه، نایب امام زمان(عج) در عصر غیبت کبری تشکیل شده است را از الطاف و عنایات خداوند متعال به رزمندگان دریادل عنوان کرد و افزود: از مظلومیت و حقانیت انقلاب اسلامی به وسیله جهاد تبیین و حفظ آمادگی کامل در مقابل متجاوزان و مستکبران عالم دفاع میکنیم و از خداوند متعال میخواهیم تا آخرین نفس مثل حاج قاسم عزیز و شهدای والامقام ما را در مسیر ولایت ثابتقدم بدارد.
تنگسیری تاکید کرد: رزمندگان مستقر در جزایر و خطوط عملیاتی نیروی دریایی سپاه، باید مثل همیشه، آمادگی رزم خود را در بالاترین سطح حفظ کنند و با توکل بر قدرت لایزال الهی و توسل به ائمه معصومین(ع) روحیه جهادی، انقلابی و معنوی خود را تقویت کنند تا برای انجام سختترین ماموریتها همواره آماده باشند. فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: اگر دشمن بیعقلی کند و بخواهد فتنه یا تجاوزی علیه نظام اسلامی انجام دهد، به گونهای عمل میکنیم که درس عبرتی سخت برای او و همراهانش باشد و کانون آن توطئه را در مبدأ میخشکانیم.
***
اقتدار ارتش نقشههای شوم دشمنان را خنثی کرده است
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با تاکید بر اینکه امروز قدرت پدافندی در سایه همین پیشرفت علمی محقق شده است، گفت: هیچ مانع و عاملی نباید پیشرفت علمی مراکز آموزشی و نظامی کشورمان را دچار وقفه کند. امیر سرتیپ علیرضا صباحیفرد، فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش در جمع فرماندهان مراکز آموزش این نیرو با بیان اینکه شتاب علمی در ارتش بویژه نیروی پدافند هیچ زمان کند نخواهد شد، اظهار داشت: اقتدار ارتش بسیاری از نقشههای شوم دشمنان را به چالش کشیده و خنثی کرده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|