|
200 اتوبوس جدید از شنبه در تهران
سخنگوی شهرداری تهران از افزوده شدن200 اتوبوس جدید از شنبه به ناوگان حملونقل پایتخت خبر داد. عبدالمطهر محمدخانی در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: در آشوبهای اخیر به 50 اتوبوس از اموال مردم تهران آسیب زدند. شنبه اول صبح 200 اتوبوس جدید را تقدیم شهروندان عزیز تهران خواهیم کرد.
ارسال به دوستان
مأموریت ویژه برای دستگیری عاملان شهادت مدافعان امنیت؛ تمام گردانهای یگان ویژه مجهز به ریزپرنده شناسایی عناصر آشوب شدند
اغتشاشگران زیر ذرهبین
گروه اجتماعی: در پی شهادت 24 نفر از اعضای بسیج و نیروهای انتظامی در اغتشاشات و ناآرامیهای اخیر، دادستان عمومی و انقلاب تهران اعلام کرد پرونده قضایی ویژه برای شناسایی عاملان شهادت مدافعان امنیت در دادسرای عمومی و انقلاب تهران تشکیل شده است. همچنین فرمانده یگانهای ویژه انتظامی کشور نیز گفته است: تمام گردانها مجهز به ریزپرنده هستند که در شناسایی عناصر اصلی اغتشاش و افراد محرک بهکارگیری میشود. به گزارش «وطنامروز»، 4 هفته از ناآرامیها میگذرد؛ ناآرامیهایی که ابتدا به اسم اعتراض شکل گرفت اما رفته رفته رنگ و بوی اغتشاش به خود گرفت و منجر به شهادت تعدادی از مدافعان امنیت و همچنین آسیب و تخریب اموال خصوصی و عمومی شد.
طبق گزارشهای موجود از ابتدای اغتشاشات تا 16 مهر 24 نفر از مدافعان امنیت در جریان حفاظت از امنیت شهروندان به شهادت رسیدند و بیش از 2 هزار نفر از نیروهای انتظامی نیز مجروج شدند. علاوه بر این اغتشاشگران خسارات مالی فراوانی را به اموال خصوصی و عمومی وارد کردهاند. تخریب بانکها، فروشگاهها، مغازهها، ساختمانهای دولتی و آمبولانسها و ماشینهای پلیس، تنها بخشی از هزینههای اغتشاشات اخیر بوده است.
در این باره دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: پرونده قضایی ویژه برای شناسایی عاملان شهادت بسیجیان مدافع امنیت اغتشاشات اخیر پایتخت در دادسرای عمومی و انقلاب تهران تشکیل شده است. علی صالحی در واکنش به شهادت تعدادی از بسیجیان و مدافعان امنیتی که برای برقراری آرامش و حفظ امنیت در سطح شهر مورد حمله اغتشاشگران قرار گرفتند، اظهار داشت: در این رابطه پرونده ویژه قضایی در دادسرای عمومی و انقلاب تهران تشکیل شد و موضوع تحت بررسی قرار دارد. دادستان تهران تصریح کرد: اقدامات تخصصی در حال انجام است تا عاملان به شهادت رساندن بسیجیان مورد شناسایی قرار گیرند و دستگیر شوند. از ابتدای اغتشاشات تا روز شنبه ۱۶ مهر، ۲۴ نفر از اعضای بسیج و نیروهای انتظامی در جریان حفاظت از امنیت ایران به شهادت رسیدند.
* صدور کیفرخواست ۶۰ پرونده مربوط به اغتشاشات
دادستان عمومی و انقلاب تهران درباره آخرین وضعیت پرونده اغتشاشات اخیر در پایتخت گفت: برای ۶۰ پرونده کیفرخواست صادر شده و هدف این است تا ظرف هفته آینده این پروندهها بررسی و به دادگاه ارسال شود. صالحی درباره آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده آشوبگران در اغتشاشات اخیر، افزود: در رابطه با این موضوع در ۲ مرحله به پروندهها رسیدگی میکنیم. وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری و دستور رئیس قوه قضائیه، اظهار داشت: عدهای از جوانان که در این حوادث از روی هیجان اقداماتی انجام دادند، با توجه به رأفت اسلامی و با دریافت تضمینهای مناسب آزاد شدند. دادستان عمومی و انقلاب تهران با بیان اینکه معاندان و وابستگان به رژیم غاصب صهیونیستی ایجاد اغتشاشات اخیر را بهانه فوت خانم امینی عنوان کردند، تصریح کرد: سازمان پزشکی قانونی در زمینه علت فوت خانم امینی شفافسازی و آن را به صورت رسمی اعلام کرد. از این زمان به بعد کسانی که به جان، مال و نوامیس مردم، ماموران انتظامی و نظامی و تاسیسات شهری تعرض کنند یا مردم را برای شورش و اغتشاش ترغیب و تشویق کنند، با برخورد قاطع و بدون اغماض دستگاه قضایی روبهرو خواهند شد. صالحی با بیان اینکه پروندههایی که در دستگاه قضایی تشکیل شده است با دقت و سرعت بالا مورد بررسی قرار خواهد گرفت، افزود: بازرسان، دادیاران و معاونان دادستانی تهران شبانهروز مشغول بررسی پرونده بازداشتیهای اغتشاشات هستند و برای بسیاری از پروندهها کیفرخواست تنظیم شده است. گفتنی است ۱۲ مهر نیز دادستان عمومی و انقلاب تهران گفته بود: بعد از فرمان رهبر انقلاب درباره تمیز قائل شدن جوانان و نوجوانانی که بر اثر هیجان ناشی از ملاحظه یک برنامه اینترنتی به خیابان میآیند و تاکید رئیس قوه قضائیه درباره رسیدگی فوری به وضعیت افراد بازداشت شده، ۴۰۰ نفر از زندانیهای متنبه شده اغتشاشات اخیر آزاد شدند.
* شناسایی عوامل اصلی اغتشاش با ریزپرندهها
فرمانده یگانهای ویژه انتظامی کشور گفت: تمام گردانها مجهز به ریزپرنده هستند که در شناسایی عناصر اصلی اغتشاش و افراد محرک بهکارگیری میشود. سردار حسن کرمی، فرمانده یگانهای ویژه انتظامی کشور در گفتوگو با فارس با اعلام اینکه تمام گردانهای یگان ویژه مجهز به ریزپرنده هستند، اعلام کرد: ریزپرندهها را برای شناسایی عناصر اصلی در اغتشاشات بهکارگیری کردهایم. وی گفت: در ناآرامیها که افراد محرک به داخل معابر و کوچههای تنگ و باریک فرار میکنند، ریزپرندهها را برای شناسایی افراد محرک فرستاده و در ادامه بعد از شناسایی در عملیاتی دستگیر میکنیم. فرمانده یگانهای ویژه انتظامی کشور تصریح کرد: همه فرماندهان دستافزار داشته و کل صحنه عملیاتی را کنترل میکنند حتی چند خیابان و چند منطقه آن طرفتر نیز تحت کنترل فرمانده است، چرا که تعدادی از ماموران به دوربین آنلاین البسه متصل هستند.
* آسیبزنندگان به اموال عمومی محکومند
به موجب ماده ۱۲۶ قانون مجازات اسلامی اقداماتی از قبیل ترغیب، تحریک، دسیسه یا فریب، تسهیل و آموزش طریقه ارتکاب جرائم مربوط به اغتشاش و تخریب اموال و مصادیقی از این قبیل معاونت در جرم است. در این باره رئیس دستگاه قضا در دستوری خطاب به مقامات قضایی سراسر استانهای کشور اعلام کرده است افرادی را که به انحای مختلف از جمله تسبیب، مشارکت و مباشرت، موجبات وارد آمدن خسارت به اموال عمومی و مردمی و خصوصی فراهم آوردهاند، به موجب قانون، محکوم کنند تا خسارت اموال آسیبدیده از ناحیه آنها تادیه شود. رئیس عدلیه همچنین ضمن تاکید بر ضرورت شناخت ماهیت این حوادث گفته است: قطعا اتفاقات اخیر آن هم بویژه بعد از روزهای ابتدایی در زمره یک کنش اعتراضی نمیگنجد، چرا که کنش اعتراضی تعریف خاص خود را دارد.
ارسال به دوستان
۱۲ هزار پروژه زیرساختی و اقتصادی در روستاها در دولت سیزدهم به بهرهبرداری رسید
پوشش بیمهای بیش از ۲ میلیون خانه روستایی کشور
با توجه به اینکه هنوز خیلی از ساکنان روستاها در خانههایی با بافت قدیمی زندگی میکنند که از استحکام لازم برخوردار نیست و در صورت بروز بلایای طبیعی بویژه زلزله در معرض خطر است، توجه به ساخت مسکن ایمن و پوشش بیمهای برای ساکنان این مناطق ضروری است. در همین زمینه مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام از بیمه حوادث تمام خانههای روستایی آذربایجان غربی خبر داد. محمد ترکمانه در بازدید از مناطق زلزلهزده خوی ضمن اعلام این خبر، افزود: از آنجا که آذربایجان غربی یکی از مناطق حادثهخیز کشور است، طی تفاهم با استانداری، تمام خانههای روستایی استان تا سقف یک میلیارد ریال بیمه حوادث میشوند. وی خاطرنشان کرد: نیمی از هزینه بیمه منازل روستایی در استان آذربایجان غربی توسط بیمه برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تامین میشود. این منازل تا سقف یک میلیارد ریال برای تعمیر و بازسازی و تامین لوازم خانگی آسیبدیده، بیمه حوادث خواهند شد. ترکمانه همچنین از آمادگی بنیاد برکت برای بیمه خانههای روستایی سراسر کشور خبر داد و گفت: بیمه برکت تاکنون بیش از ۲ میلیون خانه روستایی را تحت پوشش بیمه حوادث شامل آتشسوزی، زلزله، انفجار، صاعقه، سیل، طغیان آب رودخانهها، آتشفشان، توفان، تندباد، گردباد و ضایعات ناشی از آب برف و باران قرار داده است. وی اظهار داشت: تا به امروز خانههای روستایی استانهای مختلف کشور از جمله لرستان، خوزستان، خراسان شمالی، کهگیلویهوبویراحمد، کردستان، کرمان، گیلان، یزد و هرمزگان از حمایتهای بیمهای بنیاد برکت برخوردار شدهاند. مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به ارزیابی اولیه از خسارات زلزله خوی بیان کرد: در مرحله اول، پخش اقلام امدادی، پتو و وسایل ضروری و توزیع روزانه غذای گرم توسط بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در مناطق زلزلهزده آغاز شده است. ترکمانه ادامه داد: بنیاد احسان همچنین بخش عمده لوازم خانگی آسیبدیده در جریان زلزله را تامین میکند و همچنین جهیزیه عروس و دامادهایی که در این حادثه از بین رفته است نیز بهطور کامل جبران خواهد شد. وی با اشاره به آسیب محلهای نگهداری احشام در جریان زلزله خوی، تایید کرد: با تفاهمنامهای که با بسیج سازندگی صورت گرفته است، ۵۰۰ آغل تخریب شده در مناطق روستایی توسط گروههای جهادی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ساخته خواهد شد. مدیرعامل بنیاد برکت تصریح کرد: همچنین با توجه به آغاز فصل سرما در مناطق زلزلهزده خوی، تامین وسایل گرمایشی برای یکهزار خانوار آسیبدیده با مشارکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام آغاز شده است.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور ریاستجمهوری با اعلام راهاندازی سامانه کنترل و پایش هوشمند روستاها در دولت سیزدهم گفت: در این سامانه عملکرد دستگاههای اجرایی در روستاها قابل نظارت و بررسی است. سیدامیرحسین مدنی با اشاره به راهاندازی سامانه کنترل و پایش هوشمند روستاها گفت: در این سامانه عملکرد دستگاههای اجرایی در روستاها قابل نظارت و بررسی است. وی با بیان اینکه 8 هزار پروژه زیرساختی و 4 هزار پروژه اقتصادی روستایی در دولت سیزدهم به بهرهبرداری رسیده است، گفت: پروژههای آبرسانی، برقرسانی، بهداشتی و... به تفکیک دستگاهها و استانهای انجام شده در روستاها، در سامانه پایش کنترل و پایش هوشمند روستاها قابل مشاهده است.
ارسال به دوستان
شناسایی ۳۵۷ بیمار جدید کرونا در کشور
سرماخوردگی خطر ابتلا به کووید را افزایش میدهد
عوامل بسیاری میتواند خطر ابتلا به کووید طولانی(بیماری مزمنی که پس از عفونتهای حاد «کووید-19» ایجاد میشود و با علائم مختلفی مانند خستگی، مشکلات تنفسی یا مه مغزی مشخص میشود) را افزایش دهد که برخی از این عوامل شامل ابتلا به آسم، دیابت نوع ۲، شرایط خودایمنی یا مونث بودن است. گروهی از دانشمندان به سرپرستی دانشگاه هاروارد دریافتهاند بیماران مبتلا به آرتریت که به کووید طولانی مبتلا شدهاند، پاسخ آنتیبادی ضعیف به «سارس کوو ۲» نشان دادهاند اما یک پاسخ آنتیبادی شدید به ویروس «OC43» یکی از چندین ویروس کرونای شایع که باعث ایجاد سرماخوردگیهای معمولی میشود داشتهاند. محققان خون ۴۳ بیمار مبتلا به آرتریت یا شرایط مشابه را قبل از همهگیری آزمایش کردند و دریافتند وقتی سیستم ایمنی آنها در معرض «سارس کوو ۲» قرار گرفت، با آنتیبادیهای OC43 به آن پاسخ دادند. این آنتیبادیها در مبارزه با کروناویروس جدید منجر به بروز التهاب مزمن و سایر علائم کووید طولانی میشود. این نخستین مطالعهای است که نقش سرماخوردگی را در ایجاد این شرایط ناتوانکننده ارزیابی میکند.
* شناسایی ۳۵۷ بیمار جدید کرونا در کشور
وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد طی شبانهروز گذشته ۳۵۷ بیمار مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شد و متاسفانه ۴ بیمار نیز جان خود را از دست دادند. بر این اساس از ظهر سهشنبه تا ظهر چهارشنبه ۲۰ مهر، ۳۵۷ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۵۹ نفر از آنها بستری شدند. این در حالی است که مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به ۷ میلیون و ۵۵۳ هزار و ۱۶۹ نفر رسید. متاسفانه طی این مدت، ۴ بیمار مبتلا به «کووید-۱۹» هم جان خود را از دست دادند تا مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۱۴۴ هزار و ۵۰۲ نفر برسد. خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۳۲۸ هزار و ۳۴۶ نفر از بیماران کرونایی هم بهبود یافته یا از بیمارستانها مرخص شدهاند. در حال حاضر ۱۲۵ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. همچنین تاکنون ۶۵ میلیون و ۱۰۱ هزار و ۶۲۷ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۵۰۴ هزار و ۳۴۵ نفر دوز دوم و ۳۱ میلیون و ۲۷۴ هزار و ۷۱۳ نفر دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کردهاند و به این ترتیب مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۸۸۰ هزار و ۶۸۵ دوز رسید. در حال حاضر هیچ شهرستانی در وضعیت قرمز نیست اما ۱۸ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۹۲ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۳۸ شهرستان در وضعیت آبی بیماری کرونا قرار دارند.
ارسال به دوستان
مواجهه دوسوم استانهای کشور با بیماری سالک
بیماری سالک پیامدها و عوارض اجتماعی، روحی و روانی ناگواری را به دنبال دارد اما نسبت به مدیریت این بیماری تاکنون اقدام قابل توجهی نشده است، این در حالی است که با توجه به دانش پزشکی ایران میتوان واکسن آن را ساخت. به گزارش «وطنامروز»، سالک یک بیماری پوستی است که بر اثر گزش نوعی پشه خاکی به انسان منتقل میشود و ضایعات بد شکل و عوارض اجتماعی- روحی زیادی برای مبتلایان به این بیماری دارد. مدیر گروه بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در این باره گفت: ۱۹ استان در کشور با بیماری سالک درگیر هستند که فارس و اصفهان به ترتیب بیشترین موارد شناسایی شده را دارند. بهزاد امیری در همایش ملی «ایدههای کاربردی در راستای پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری سالک» در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: حدود ۱۵۰ شهرستان در کشور با بیماری سالک مواجه هستند، همچنین بر اساس آمار سال ۱۴۰۰، تعداد موارد شناسایی شده ابتلا به این بیماری در استان فارس 4 هزار و ۵۵۵، اصفهان ۳ هزار و ۵۶۸، خوزستان یکهزار و ۴۸۴، خراسان رضوی یکهزار و ۲۷۴ و سمنان ۵۷۹ مورد بوده است. وی با بیان اینکه سال گذشته در مجموع حدود ۱۶ هزار ابتلا به بیماری سالک در کشور شناسایی شد، اظهار داشت: شاخص ابتلا به سالک در سال گذشته ۲۰ در هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت بود. امیری با اشاره به اینکه در نیمه نخست امسال نیز ۳ هزار و ۷۲۳ ابتلا به سالک در کشور شناسایی شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بیشترین آمار ابتلا به سالک در پاییز خواهد بود، برای اظهارنظر درباره این آمار باید منتظر آمار سالانه باشیم. وی در ادامه افزود: طی ۴ دهه گذشته ابتلا به سالک در کشور در برخی سالها افزایش و در برخی سالها کاهش مییافت اما در ۱۰ سال اخیر به طور کلی نزولی بوده است. امیری تاکید کرد: عوامل متعددی در ابتلا و آمار بیماری سالک نقش دارند اما هرگاه طی این سالها اقدامات کنترلی و پیشگیری به دلایل مختلف مانند محدودیتهای مالی یا بیتوجهی برخی مسؤولان یا عدم احراز اولویت برای آن، کاهش مییافت شاهد افزایش آمار سالک بودیم که در استان اصفهان نیز این اتفاق افتاده است. وی با بیان اینکه ما چالشهای زیادی برای کنترل و پیشگیری بیماری سالک داریم، افزود: برنامهای با عنوان ریشهکنی سالک نداریم. آنچه ما میتوانیم در زمان حاضر به آن امیدوار باشیم پیشگیری و کنترل این بیماری است؛ مگر آنکه به جایگاه یا فناوریهایی برسیم که واکسن ایمن و موثری برای این بیماری تولید شود و انسان را علیه این بیماری ایمن کند. ارسال به دوستان
اخبار
پایتخت به مناسبت میلاد حضرت محمد مصطفی(ص) نورافشانی میشود
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران گفت: پایتخت با اکرانهای فرهنگی، آذینبندی، نورآرایی و نورافشانی به استقبال جشن میلاد پیامبر رحمت رفته است. رضا صیادی در این باره گفت: در ایام هفته وحدت، طرحهای فرهنگی این سازمان با محوریت وحدت مسلمانان، شناخت ویژگیهای فرهنگی و اخلاقی پیامبر عظیمالشأن اسلام، روی سازههای فرهنگی و تجاری تبلیغات محیطی سطح شهر تهران به صورت گسترده اکران شده است. وی با اشاره به رویکرد سازمان زیباسازی در استفاده از پرچم در آذینبندی سطح شهر، افزود: در این روزهای فرخنده در بزرگراهها، شریانها و میادین اصلی پایتخت، ۴ هزار پرچم مزین با عناوین سلام بر محمد(ص)، پیامبر رحمت و امام صادق(ع)، رئیس مذهب شیعه به اهتزاز درآمده است. بر اساس گزارش اداره ارتباطات و امور بینالملل سازمان زیباسازی شهر تهران، صیادی تاکید کرد: در 7 میدان اصلی شهر تهران نورپردازی و نورآرایی ویژه با استفاده از رشتههای نوری و احجام نورپردازی شده، انجام شده است، ضمن آنکه با نورافشانی ویژه در ۲۶ نقطه شهر، پایتخت نورباران میشود.
***
لزوم فضاسازی کالبدی شهرها برای جوانی جمعیت
استاندار تهران بر استفاده از ظرفیتهای مختلف فرهنگی و تبلیغی جهت جوانی جمعیت تاکید کرد. محسن منصوری در جلسه ستاد جمعیت و خانواده استان تهران گفت: مساله جوانی جمعیت همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده و بخش زیادی از این مساله فرهنگی است. وی ادامه داد: باید در حوزه فرهنگ عمومی تمرکز کنیم تا بتوانیم اقدامات موثری را در زمینه فرزندآوری و جوانی جمعیت دنبال کنیم. استان تهران ۲۰ درصد جمعیت کل کشور را دارد و از این لحاظ میتواند نقش موثری در جوانی جمعیت ایفا کند که این امر منوط به پیگیری اقدامات فرهنگی - تبلیغی مختلف است تا بتوانیم به الگویی برای کشور تبدیل شویم. وی ادامه داد: استفاده از ظرفیت دانشگاهها، صداوسیما، دستگاههای مختلف، مساجد و تریبونهای نماز جمعه در این زمینه ضروری است. منصوری تاکید کرد: باید تسهیلات مختلفی را که برای خانوادههای پرجمعیت در نظر گرفته شده اطلاعرسانی کرد، همچنین شهرداریها و فرمانداریهای استان تهران باید فضاسازی کالبدی شهرها را به سمت موضوع جوانی جمعیت و تبلیغ فرزندآوری سوق دهند.
***
آمادگی ایران برای انتقال تجارب حوزه سلامت به کشورهای منطقه
وزیر بهداشت به منظور تقویت دیپلماسی سلامت و همکاریهای بهداشتی و درمانی منطقهای، در اجلاس وزرای بهداشت منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت در مصر، حضور یافت. بهرام عیناللهی در بدو ورود به قاهره، از گسترش همکاریهای سلامت در این اجلاس خبر داد و گفت: این اجلاس فرصت مناسبی برای تقویت دیپلماسی سلامت، تصمیمسازی و تنظیم سیاستهای سلامت بین ۲۲ کشور عضو منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت است. وی با اشاره به برگزاری این اجلاس تا ۲۲ مهر در قاهره، یادآور شد: در این اجلاس حدود ۳۰ موضوع مشترک مورد بحث و بررسی قرار میگیرد که در این مسیر، کارشناسان وزارت بهداشت حضور و مشارکت فعال دارند. وزیر بهداشت تاکید کرد: عمده مباحث این اجلاس به کنترل بیماریهای واگیر دار و غیرواگیر اختصاص دارد، چراکه بیماریهای واگیردار هنوز در برخی کشورهای همسایه ما مشکل و معضل اصلی است. عیناللهی از آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای انتقال تجارب موفق در زمینه مبارزه با بیماریها و پیشرفتهای بهداشتی و درمانی به سایر کشورهای عضو دفتر مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت خبر داد. وی در نخستین روز از این اجلاس، با احمد المنظری، رئیس دفتر منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت و وزیر بهداشت پاکستان، دیدار و گفتوگو کرد.
***
دعوت وزیر آموزشوپرورش از دانشآموزان
پویش «همه حاضر» برای تأمین نوشتافزار دانشآموزان بیبضاعت
وزیر آموزشوپرورش گفت: پویش «همه حاضر» برای تامین نوشتافزار دانشآموزان در مناطق کمبرخوردار در راستای عدالت اجتماعی است. یوسف نوری با انتشار پیام تصویری درباره پویش ملی تامین نوشتافزار دانشآموزان کمبرخوردار اظهار کرد: توفیق شد دوستان در قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی، پویش «همه حاضر» را شروع کنند. این پویش با کنشگری دانشآموزان و همه نهادها و افراد علاقهمند به کمک کردن به دانشآموزان مناطق محروم، مرزی و عشایری برگزار میشود. وی با بیان اینکه در مرحله اول موضوع تامین نوشتافزار دانشآموزان مطرح شد، افزود: در این پویش به دانشآموزانی کمک میشود که ممکن است به دلیل عدم تامین نوشتافزار از تحصیل باز مانند.
وزیر آموزشوپرورش خاطرنشان کرد: اکنون این اقدام در واقع شروعی برای اقدامات بعدی است که میتوان در راستای عدالت اجتماعی از آن نام برد. به طور مثال، تامین بحث تغذیه دانشآموزان، لباس و کتب درسی در مراحل بعد مورد توجه قرار میگیرد. وزیر آموزشوپرورش اضافه کرد: به محض نهایی شدن این فراخوان در مراسم خاصی اقلام میان دانشآموزان مناطق کمتر برخوردار توزیع خواهد شد. نوری با بیان اینکه دانشآموزانی که مسؤولیت اجتماعی دارند، حضور در این پویش برکات خوبی برای آنها خواهد داشت، از دانشآموزان آرمانخواه و فعال در حوزههای تامین نیازهای دانشآموزان در مناطق محروم برای حضور در این پویش دعوت کرد و گفت: دانشآموزان میتوانند حضور خود در این پویش را در شبکههای اجتماعی از جمله شاد به اطلاع سایر همکلاسیهای خود برسانند. بنا به این گزارش، پویش «همه حاضر» با هدف رساندن کمکهای مردمی به دانشآموزان کمبضاعت شکل گرفته است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|