|
اخبار
برگزاری ششمین شب مراسم عزاداری سیدالشهدا با حضور رهبر انقلاب
آخرین شب مراسم عزاداری حضرت اباعبداللهالحسین(ع) در شب شهادت حضرت امام سجاد(ع) با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی و جمعی از عزاداران حسینی در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.
***
ایران از کرهجنوبی برای دریافت مطالبات خود شکایت میکند
رئیسجمهور «لایحه ارجاع اختلاف بین بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری کره به داوری» را برای رئیس مجلس شورای اسلامی ارسال کرد. در مقدمه توجیهی این لایحه آمده است: به منظور استرداد سپردههای بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نزد بانکهای کشور کره و مطالبات خسارت ناشی از تاخیر در تادیه آن و در اجرای ماده ۱۲ موافقتنامه تشویق و حمایت از سرمایهگذاری بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری کره مصوب ۱۳/۷/1382 و اصل ۱۳۹ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران لایحه برای انجام تشریفات تقدیم مجلس شورای اسلامی شد.
این لایحه به پیشنهاد معاونت حقوقی رئیسجمهور در جلسه ۱۴ تیر سال جاری هیات وزیران به تصویب رسیده است. این لایحه یک ماده واحده دارد که بر اساس آن به بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اجازه داده میشود در اجرای ماده «۱۲» موافقتنامه تشویق و حمایت از سرمایهگذاری بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری کره مصوب ۱۳/۷/1382 با همکاری معاونت حقوقی رئیسجمهور نسبت به فرآیندهای داوری طبق موافقتنامه مذکور درباره پیگیری حقوقی و استرداد مطالبات خود از بانکهای کشور مذکور و مطالبه خسارت ناشی از آن اقدام کند.
***
سخنگوی دولت:
مشکلات ناشی از یک دهه معطل نگهداشتن کشور، حل خواهد شد
سخنگوی دولت در واکنش به حاشیهسازی روزهای اخیر در فضای مجازی که در پی برداشت نادرست از صحبتهای وی درباره واکنش رئیسجمهور به گرانیهای اخیر بود، تصریح کرد: چند شب پیش توفیق عزاداری در هیات یکی از کورههای آجرپزی حاشیه تهران را داشتم. پس از جلسه به درخواست آن عزیزان، چند دقیقهای در پاسخ به وضعیت رسیدگی به مشکلات صحبت کردم. گفتم دولت و شخص رئیسجمهور شبانهروز و با تمام توان تلاش میکنند مشکلات را برطرف کنند. علی بهادریجهرمی در ادامه آورد: روایتی از دلسوزی رئیسجمهور نسبت به مشکلات به ارثرسیده و نحوه مطالبه امور از وزرا، به مذاق رسانههای لندنی و اشخاص همسو با دروغپردازی آنها خوش نیامد و باز هم موجب عصبانیت آنها شد. دولت مردمی فارغ از این حواشی، با اتکا به مردم و همت جوانان از شهریور ۱۴۰۰ پیگیر حل بحرانهای گذشته است. سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: تمرکز بر امور راهبردی، حل مسائل و مشکلات قدیمی و روی زمینمانده، برنامهمحوری، تکمیل طرحهای نیمهتمام که مردم گاهی تا دهها سال معطل تکمیل آنها بودند، مسؤولیتپذیری و دوری از حواشی از مهمترین رویکردهای دولت در این حدود 2 سال گذشته بوده است. بهادری جهرمی تاکید کرد: با جایگزین شدن مدیریت جهادی و تلاش شبانهروزی به جای مدیریت خسته و دولت بیتفاوتی که تبلور ادب آن تا امروز هم در رسانههای حامی آن دیده میشود، قطعا مشکلات ناشی از نزدیک به یک دهه معطل نگه داشتن کشور حل خواهد شد.
***
احزاب تا پایان شهریور برای برگزاری مجمع عمومی فرصت دارند
کمیسیون ماده ۱۰ قانون «فعالیت احزاب، جمعیتها، انجمنهای سیاسی و صنفی و انجمنهای اسلامی یا اقلیتهای دینی شناخته شده» در اطلاعیهای اعلام کرد پایان شهریور امسال، آخرین فرصت برای احزابی است که مجمع عمومی خود را برگزار نکردهاند. کمیسیون ماده ۱۰ احزاب در بیانیهای خطاب به احزاب وگروههای سیاسی که در موعد قانونی طبق اساسنامه مصوب خود، مجامع عمومی و انتخابات شورای مرکزی و بازرسان و دبیرکل را برگزار نکردهاند و در مهلت تعیینشده در جلسه شورای مرکزی احزاب با معاون محترم سیاسی منتهی به خرداد امسال هم اقدامی انجام ندادهاند، تاکید کرد: مستند به مفاد قانون نحوه فعالیت احزاب و گروههای سیاسی مصوب ۱۳۹۴ بویژه بندهای ماده ۱۱ قانون وظایف واختیارات کمیسیون احزاب و ماده ۲۰ که به نحوه خاتمه یافتن فعالیت احزاب اختصاص دارد، مهلت زمانی پایان شهریورماه تعیین شده است. اعضای کمیسیون ماده ۱۰ احزاب با تاکید بر ضرورت برگزاری بهموقع مجامع عمومی و انتخابات شورای مرکزی احزاب، اضافه کردند: به منظور تعیین تکلیف احزاب قانونی برای برگزاری انتخابات نمایندگان دبیران کل احزاب در کمیسون، مطابق مصوبه جلسه ۲۷ تیر امسال کمیسیون، احزاب مورد اشاره حداکثر تا پایان شهریور ماه امسال فرصت دارند نسبت به برگزاری مجمع عمومی با هماهنگی دبیرخانه کمیسیون اقدام کنند.
***
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:
دولت سیزدهم در دیپلماسی اقتصادی موفق عمل کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به موفقیت دولت در دیپلماسی اقتصادی گفت: دولت برنامه مدونی برای تقویت تعامل با کشورهای مختلف از جمله در حوزه آمریکای لاتین، آفریقا و همسایگان داشته است. زهره الهیان در گفتوگو با ایرنا با اشاره به گذشت 2 سال از ریاست جمهوری حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی اظهار کرد: گذشت این مدت، زمان مناسبی برای ارزیابی عملکرد دولت سیزدهم است. در این مدت شعار رئیس دولت سیزدهم درباره اولویت دیپلماسی اقتصادی در حال تحقق است و دولت برنامه مدونی برای تقویت تعامل با کشورهای مختلف از جمله در حوزه آمریکای لاتین، آفریقا و همسایگان داشته است. وی توسعه روابط با این کشورها را ظرفیت مناسبی برای بیاثر کردن تحریمها دانست و اظهار داشت: نتایج ادامه این روند در آینده نزدیک برای کشور مشاهده خواهد شد و در رشد اقتصادی کشور مؤثر خواهد بود و برکات خوبی برای اقتصاد کشور رقم خواهد زد.
ارسال به دوستان
رئیسجمهور قانون جدید انتخابات مجلس را ابلاغ کرد
رئیسجمهور قانون اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی را که در جلسه علنی یکم مرداد مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید برای اجرا به وزارت کشور ابلاغ کرد. در اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به پیوست «قانون اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی» در مجلس تصویب و به تایید شورای نگهبان رسیده است. با این ابلاغ، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفندماه در سراسر کشور بر مبنای قانون جدید مصوب مجلس برگزار خواهد شد.
ارسال به دوستان
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی به دعوت همتای روس با هدف شرکت در مراسم سالروز تشکیل نیروی دریایی روسیه به این کشور سفر کرد
رژه در سنپترزبورگ
حضور شناورهای ایرانی در روسیه برای شرکت در مراسم روز تشکیل نیروی دریایی این کشور
گروه سیاسی: فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی روز گذشته وارد سنپترزبورگ شد تا به دعوت فرمانده نیروی دریایی ارتش روسیه در مراسم سالروز تشکیل نیروی دریایی روسیه شرکت کند.
دریادار شهرام ایرانی به منظور شرکت در مراسم رژه سالروز تشکیل نیروی دریایی روسیه که با حضور ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه برگزار میشود به سنپترزبورگ سفر کرده است. امیر دریادار ایرانی در بدو ورود به فرودگاه بینالمللی پولکووای سنپترزبورگ مورد استقبال کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه، سرتیپ بورزنکو نماینده فرمانده نیروی دریایی روسیه و ناخدا رضا خسرویمقدم وابسته نظامی سفارت ایران در روسیه قرار گرفت. بنا بر اعلام روابط عمومی ارتش، فرمانده نیروی دریایی ارتش در حاشیه این مراسم با برخی فرماندهان نیروهای دریایی کشورهای شرکتکننده دیدار و گفتوگو خواهد کرد.
امیر دریادار ایرانی در بدو ورود به روسیه با اشاره به پیگیری دیپلماسی دریایی در این سفر اظهار داشت: یکی از ماموریتهایی که نیروهای دریایی کشورها، همچنین نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بنا بر تدابیر ستادی دنبال میکند، موضوع دیپلماسی دریایی است.
وی در این زمینه افزود: همانطور که مستحضرید ما هر سال یک رزمایش مرکب دریایی با حضور نیروهای دریایی روسیه و چین در بندر چابهار و سواحل مکران برگزار میکنیم. فرمانده نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: حضور ما و شناورهایمان در رژه امسال به دعوت فرمانده نیروی دریایی ارتش روسیه است.
ایرانی در ادامه تاکید کرد: همانطور که فرمانده کل قوا فرمودند نیروی دریایی یک نیروی بینالمللی است و ما حتما در عرصههای بینالمللی حضور مییابیم و تلاش میکنیم پرچم نظام مقدس و مردم عزیزمان را در جهان برافراشته نگه داریم.
رژه سالانه روز نیروی دریایی روسیه یکشنبه 8 مردادماه ۱۴۰۲ با حضور ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه و مقامات بلندپایه دفاعی ۲۱ کشور جهان از جمله فرمانده نیروی دریایی راهبردی جمهوری اسلامی ایران در سنپترزبورگ برگزار میشود. همزمان با این رژه در سنپترزبورگ، ۲ فروند ناوچه موشکانداز کلاس کمان نیروی دریایی ارتش از ناوگان شمال این نیرو در دریای خزر برای شرکت در رژه دریایی روسیه عازم این کشور شدهاند.
* حضور ناوگروه 75 در سیصدوبیستوپنجمین سالگرد تاسیس نیروی دریایی روسیه
اولین بار نیست که نیروی دریایی ارتش در این مراسم شرکت میکند و سال گذشته نیز بنا به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک رژه روز نیروی دریایی روسیه با حضور ناوهای ایرانی در داغستان در پایگاه ناوگروه خزر برگزار شد. مردادماه سال 1400 نیز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در قالب ناوگروه 75 متشکل از ناوهای سهند و ناوبندر مکران با طی مسیری 45 هزار کیلومتری و ثبت رکوردی در تاریخ دریانوردی کشور در مراسم سیصدوبیستوپنجمین سالگرد تاسیس نیروی دریایی روسیه در بندر سنپترزبورگ شرکت کرد که این موضوع در آن زمان مورد توجه بسیاری از رسانههای جهان قرار گرفت.
ناوگروه 75 که در ابتدای ماموریتش برخی رسانههای غربی گمانهزنیهایی مبنی بر اعزام آن به کشور ونزوئلا را مطرح میکردند، با دور زدن قاره آفریقا و عبور از اقیانوس اطلس و گذر از سواحل برخی کشورهای اروپایی مانند انگلیس و دانمارک برای شرکت در مراسم سالروز تاسیس نیروی دریای روسیه وارد بندر سنپترزبورگ شد. به گزارش تسنیم، تا چند سال گذشته نیروی دریایی ارتش یک نیروی دریایی ساحلی بود و تجربه چندانی در دریانوردیهای بینالمللی نداشت و از همین رو بسیاری از کارشناسان بر این گمان بودند که ایران قادر به حضور معنادار بینالمللی در عرصه دریا نخواهد بود اما شیوع پدیده دزدیهای دریایی در خلیج عدن و تنگه باب المندب و به تبع آن به خطر افتادن کاروانهای تجاری کشورمان، نیروی دریایی ارتش را بر آن داشت با حضور در این مناطق امنیت عبور و مرور خطوط مواصلاتی کشتیرانی ایران را تامین کند. از این رو سال 88 نخستین ناوگروه نیروی دریایی ارتش با طی مسافت 3000 کیلومتری به منطقه مذکور اعزام شد و بعد از آن نیز تا امروز در بازههای زمانی مشخص، ناوگروهای رزمی ارتش به منطقه خلیج عدن و دریای سرخ اعزام میشوند.
چند سال بعد نیروی دریایی ارتش با تجربهای که از دریانوردی در خلیج عدن پیدا کرده بود، پا را از این هم فراتر گذاشت و با اعزام چند ناوگروه رزمی به سریلانکا، چین، هند و آفریقای جنوبی، رفته رفته در حال تبدیل شدن به یک نیروی دریایی راهبردی است و سرانجام با اعزام ناوگروه 86 متشکل از ناوشکن تمامایرانی دنا و ناوبندر مکران پس از ۸ ماه دریانوردی و طی مسافت بیش از ۶۵ هزار کیلومتر مسیر دریایی به دور دنیا سفر کرد و نشان داد ایران در حوزه دریانوردی نیز از این پس حرفی برای گفتن در دنیا دارد و و آمریکاییها که روزی حضور نیروی دریایی ایران در اقیانوس اطلس و آرام را غیرممکن تلقی میکردند، شاهد حضور ناوهای رزمی و پشتیبانی ایرانی در این مناطق هستند.
در واقع وقتی یک نیروی دریایی قادر به حضور در آبهای بینالمللی نباشد به این معناست که آن کشور قادر به دفاع و حراست از منافع خود در آبهای آزاد جهان نیست و در صورت مواجه شدن با تهدید نظامی باید در سواحل خود با دشمن مقابله کند که این موضوع هزینههای بسیاری برای آن کشور در پی دارد اما زمانی که نیروی دریایی یک کشور قادر به حضور معنادار در آبهای آزاد و بینالمللی باشد، علاوه بر آنکه قادر به دفاع از منافع خود در سایر مناطق جهان است میتواند در صورت بروز هرگونه تهدید به صورت متقابل، سواحل دشمن متخاصم را هدف تهدید قرار دهد و در واقع دفاع از خود را به کیلومترها دور از مرزهایش انتقال دهد.
باید به این نکته نیز اشاره کرد که در سالهای پس از دوران دفاعمقدس، ارتش روسیه از نیروی دریای ایران برای حضور در یک رزمایش دریایی مشترک در آبهای دریای خزر دعوت به عمل آورد و چون نداجا شناور قابل توجهی در این منطقه نداشت نتوانست در این رزمایش شرکت کند. تعامل نیروهای دریایی ایران و روسیه که در سالهای اخیر و با برگزاری رزمایشهای مرکب دریایی وارد مرحله جدیدی شده است، با حضور ناوگروه نیروی دریایی ارتش در روسیه مستحکمتر از گذشته خواهد شد و این موضوع موجب اشتراک تجربیات دوطرف و افزایش توانمندی ۲ نیروی دریایی در مقابل تهدیدات مشترک خواهد شد. از سویی حالا به نظر میرسد پس از آنکه به گفته مقامات آمریکایی پهپادهای ایرانی به بزرگترین چالش عملیاتی آنها تبدیل شدهاند، نوبت آن رسیده است تا آمریکاییها با چالش جدیدی مواجه شوند؛ چالشی که این بار به جای آسمان در دریا رخ میدهد.
ارسال به دوستان
نگاهی به دروغپردازی سازمان تروریستی منافقین درباره اعدام اعضای این سازمان در تابستان 67
دروغ برای بقا
علی عوضخواه: پس از عملیات غرورآفرین مرصاد و شکست مفتضحانه منافقین از ایران، تعدادی از اعضای این سازمان تروریستی که همچنان بر حمایت از سازمان و مقابله با انقلاب اسلامی اصرار داشتند، محاکمه شده و به اعدام محکوم شدند؛ محاکمههایی که پس از پایان عملیات مرصاد آغاز و کمابیش تا پایان تابستان 67 ادامه داشت. در این سالها سازمان منافقین با تحریف موضوع مجازات اعضای خود در سال 67، به دنبال تطهیر چهره جنایتکار خود بوده است. به همین خاطر خالی از فایده نخواهد بود اگر با نگاهی به چگونگی ماجرا، به این سوال پاسخ دهیم که آیا طبق ادعای منافقین، مجازات اعضای فعال این گروه ضدبشری بوده یا یک فرآیند قانونی را طی کرده است!
* فروغ جاویدان و شکست منافقین
پس از پذیرش قطعنامه از سوی ایران و در روزهای ابتدایی مرداد سال 67 سازمان تروریستی منافقین با حمایت و پشتیبانی رژیم بعث عراق، با هدف تصرف تهران و براندازی جمهوری اسلامی، از مرزهای غرب به ایران حمله کرد. حملهای که قرار بود منجر به براندازی جمهوری اسلامی شود، حکم هلاکت منافقین را امضا کرد و پس از آن نیز منافقینی را که به دنبال شورش در زندان و پیوستن به یگانهای نظامی سازمان بودند، دوباره پای میز محاکمه کشاند.
یگانهای نظامی منافقین با پشتیبانی و حمایت لجستیکی ارتش بعث عراق، از مرزهای غربی ایران وارد کشور شده و با انبوه تانکها و نفربرها و جیپها، پس از اشغال شهرهای قصرشیرین، سرپل ذهاب و اسلامآباد غرب و ارتکاب جنایت در این مناطق، راهی کرمانشاه شدند تا پس از تصرف این شهر و سپس همدان، به پایتخت حمله کنند. سازمان مجاهدین خلق به تنهایی نمیتوانست تا عمق ۱۴۵ کیلومتری ایران نفوذ کند. به دلیل حمله همزمان ارتش بعث به مناطق جنوب کشور، بخش عمدهای از توان نظامی ایران در جبهههای جنوب غرب مشغول دفع تهاجم عراق بود و از همین رو منافقین توانستند بدون مشکل خاصی، به سرعت تا سرپلذهاب و اسلامآباد غرب پیشروی کنند.
* شورش همزمان در زندانها
همزمان با ورود سازمان مجاهدین خلق به خاک کشور، حادثه دیگری نیز در درون زندانهای کشور در شرف وقوع بود. طبق برنامهریزی مرکزیت سازمان، قرار بود پس از تهاجم «ارتش آزادیبخش» به مرزهای غرب و تصرف هر شهر، منافقین زندانی در شهرهای اشغال شده نیز به مهاجمان ملحق شوند تا «ارتش آزادیبخش» برای تصرف دیگر شهرها قدرت بیشتری داشته باشد. زندان دیزلآباد کرمانشاه، زندان همدان، زندان چوبین قزوین و در آخر زندان اوین تهران از جمله زندانهایی بودند که قرار بود مورد حمله منافقین قرار گرفته و اعضای زندانی این سازمان آزاد شوند اما با مقابله یگانهای ارتش و سپاه پاسداران در تنگه چهارزبر با «ارتش آزادیبخش» و شکست منافقین، این نقشه به مرحله اجرا نرسید. با این حال شبکه زندانیان این سازمان بیخبر از اتفاقات بیرون، به امید پیوستن به گروه، در داخل زندانها دست به شورش زدند.
* حکم امام خمینی(ره)
پس از پیروزی عملیات مرصاد و آرام شدن اوضاع، امام خمینی(ره) طی نامهای ضمن محارب خواندن منافقین، دستور محاکمه اعضایی را که همچنان از سازمان حمایت میکردند و دشمنی خود با جمهوری اسلامی را علنا فریاد میزدند، صادر کردند.
* تشکیل هیأتهای 3 نفره
پس از صدور حکم امام خمینی(ره)، هیاتهای سهنفرهای متشکل از حاکم شرع، نماینده دادستانی و نماینده وزارت اطلاعات کار خود را برای بازجویی مجدد از منافقین داخل زندان آغاز کردند. یکی از اصلیترین شبهاتی که جریان ضدانقلاب در همراهی با منافقین و در ارتباط با اعدامهای ۶۷ مطرح میکنند، این است که محاکمه و اعدام اعضای زندانی سازمان، غیرقانونی و ضدبشری بوده است.
در ارتباط با این ادعا باید گفت هر جرمی، محاکمهای جداگانه دارد و منافقینی هم که در زمان حمله «ارتش آزادیبخش» سازمان به ایران، در زندان بودند، به جرم همراهی با نقشه سازمان برای شورش و اصرار بر مواضع خود محاکمه شدند و این جدا از محکومیتی بود که اعضای سازمان تروریستی منافقین به خاطر جرم قبلی خود، طی میکردند.
علاوه بر این، طبق نظر مراجع که برگرفته از قرآن کریم است، کسانی که علیه نظام اسلامی دست به سلاح برده و مردم را به شهادت میرسانند، محارب بوده و حکم محارب نیز اعدام است. باید به این نکته نیز توجه کرد اغلب منافقینی که تابستان ۶۷ به جرم محاربه علیه نظام اسلامی مجازات شدند، به قدری علیه جمهوری اسلامی کینه داشتند که حتی از فیلتر هیاتهای عفو منتظری نیز نتوانستند عبور کنند و به معنای حقیقی کلمه منافق بودند.
* ماجرای هیأتهای عفو منتظری چه بود؟
سال ۱۳۶۵ حسینعلی منتظری بنا به تأثیرپذیری از اعضای بیتش که با منافقین در ارتباط بودند و خبرهای کذبی را در ارتباط با شکنجه زندانیان به وی میرساندند، از امام خمینی(ره) اجازه میگیرد به وضعیت زندانیان رسیدگی کند. از همین رو با تشکیل هیاتهای عفو، شروع به آزاد کردن منافقین زندانی میکند. منتظری در خاطراتش به این موضوع اشاره کرده و مینویسد: «به امام گفتم من این مسؤولیت را قبول میکنم به یک شرط و آن اینکه اگر گفتند فلانی دارد تندتند افراد را آزاد میکند، شما مبادا یک چیزی در بین جمعیت بگویید یا بنویسید. شما اگر نظری و مطلبی دارید به خودم بفرمایید».
نتیجه عملکرد هیات عفو منتظری این میشود که بسیاری از منافقین زندانی، با توبههای نمایشی که دیکته شده مرکزیت سازمان بود، از زندان آزاد شده و به اردوگاه اشرف ملحق میشوند و جالب آنکه تعداد قابل توجهی از کشتهشدگان سازمان در عملیات مرصاد نیز از بین همین آزادشدگان بودند. در نتیجه باید به این موضوع اشاره کرد که اعضای زندانی سازمان که پس از عملیات مرصاد محاکمه و اعدام شدند، به معنای حقیقی کلمه منافق و تروریست بودند که حتی هیاتهای عفو منتظری نیز نتوانسته بود آزادشان کند.
* آمارسازی کذب منافقین
یکی دیگر از شبهههایی که هر سال در چنین روزهایی از سوی سازمان تروریستی منافقین مطرح میشود، تعداد اعضایی است که پس از عملیات مرصاد اعدام شدند.
هر سالی که از اعدامهای تابستان ۶۷ میگذرد، آمار اعدامیها نیز توسط سازمان منافقین بیشتر میشود(!) در سالهای ابتدایی طبق آمار مجهول این سازمان، ۲۸۰۰ نفر از اعضای زندانی اعدام شدند. در سالهای بعد این عدد از ۲۸۰۰ نفر به ۳۸۰۰ تن رسید و در ادامه نیز به ترتیب به 5 هزار، ۱۰ هزار و امروز نیز به ۳۰ هزار نفر رسیده است!
بازماندههای سازمان مجاهدین خلق در حالی تعداد اعدامیها را به ۳۰ هزار نفر رساندهاند که طی 2 دهه گذشته، هیچگاه نام و نشان کاملی از اعضایی که مدعی اعدامشان میشوند، منتشر نکردهاند. به عبارت دیگر، تعداد اسامی و مشخصاتی که سازمان مجاهدین خلق تحت عنوان اعدام شدههای تابستان سال ۶۷ جمعآوری کرده و غالبا مجهولالهویه هستند، به 5 هزار نفر هم نمیرسد. طبق اسناد منتشر شده سازمان منافقین در ارتباط با تعداد اعدامیها، بیش از ۹۰ درصد اسامی مورد ادعا، ناقص و فاقد مشخصاتی مثل نام پدر، تاریخ تولد و تاریخ اعدام است. قسمت تاریخ دستگیری تمام اسامی نیز فاقد اطلاعات است. همچنین در قسمت مربوط به تاریخ اعدام، در اکثر موارد صرفا سال ۶۷ درج شده است.
همه این موارد بیانگر تلاش سازمان تروریستی منافقین برای تطهیر چهره جنایتکار و ضدایرانی خود است؛ سازمانی که در دهه 60 خود را در جایگاه اصلیترین اپوزیسیون ایران میدید، اکنون برای زنده ماندن دست به دامان دروغسازی شده است.
ارسال به دوستان
دادگاه کیفری یک تهران: اعضای گروهک منافقین برای دفاع از خود وکیل معرفی کنند
تشکیل پرونده برای 104 منافق
دادگاه کیفری یک استان تهران در رابطه با محاکمه ۱۰۴ عضو سازمان مجاهدین خلق یک آگهی عمومی منتشر کرد و از آنها خواست برای دفاع از اتهاماتشان، وکیل معرفی کنند. در همین رابطه دادگاه کیفری یک استان تهران با انتشار یک آگهی عمومی که در روزنامههای کثیرالانتشار منتشر شده، از اعضای متواری سازمان مجاهدین خلق معروف به منافقین خواست وکیل قانونی خود را به این دادگاه معرفی کنند تا در فرآیند رسیدگی به پروندهای که برای آنها تشکیل شده از این افراد دفاع کنند. در آگهی عمومی که از سوی این دادگاه صادر شده، آمده است: «نظر به اینکه بر اساس کیفرخواست شماره ۱۴۰۲۶۸۴۳۰۰۰۰۳۷۳۶۰۷ مورخ ۱۸ تیرماه ۱۴۰۲ صادره از سوی دادسرای عمومی و انقلاب تهران ارجاعی به دادگاه کیفری یک استان تهران، نسبت به اشخاص مطابق فهرست پیوست، تقاضای کیفر شده و با عنایت به عدم دسترسی و متواری بودن متهمان با لحاظ معلوم نبودن محل اقامت آنها و اینکه اقدامات دادسرای تعقیبکننده جرم، منتج به دستیابی به متهمان و همچنین ابلاغ به آنان به نحو دیگر نشده است و با توجه به ضرورت معرفی وکیل از ناحیه نامبردگان برای دفاع از اتهامات انتسابی، مستندا به ماده ۳۸۴ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ و با امعان نظر به ماده ۱۷۴ قانون مورد اشاره، به موجب این آگهی به اشخاص مذکور ابلاغ میشود ظرف مهلت یک ماه از تاریخ نشر این آگهی نسبت به معرفی وکیل قانونی به این دادگاه اقدام کنند. در غیر این صورت مطابق قانون، تصمیم مقتضی اتخاذ خواهد شد». اسامی متهمان حاضر در این پرونده که از آنها خواسته شده وکیلی را به دادگاه معرفی کنند عبارت است از: تشکیلات موسوم به مجاهدین خلق (معروف به گروهک منافقین)، مسعود رجوی، مریم قجر عضدانلو (معروف به مریم رجوی)، مهدی ابریشمچی، زهره اخیانی، فهیمه اروانی، مهدی براعی، مژگان پارسیایی، زهرا مریخیآهنگرکلایی، محمدعلی توحیدی خانیکی، علی خداییصفت، مهدی خداییصفت، عباسعلی داوریفیضیپورآذر، سیدمجید سیدالمحدثین، صدیقه حسینی، محمد طریقتمنفرد، مهوش سپهری، قدسی خرازیان، مهناز سلیمانیان، محسن سیاهکلاه، مریم فضلمشهدی، بهشته شادرو، ژیلا دیهیم، ابوالقاسم رضایی، حمیرا حجتیامامی، محمود عطاییکاریزی، گلنار جواهریساعتچی، مهریان حاجینژاد، مرتضی اسماعیلیانمارنانی، دولت نوروزیمنجیلی، زهرا بخشایی، محمد حیاتی، نیکو خائفیاشکذری، عذرا علویطالقانی، جمیله ابریشمچی، محمود قجرعضدانلو، بدری پورطباخ، محمدجواد قدیریمدرسی، فرهاد الفت، رویا احمدیموسوی، بهزاد نظیری، فرشته یگانه، معصومه بلورچی، یاسر جهاننژادی، فائزه خیاطحصاریمحمدی، صالح رجوی، محمد ساداتخوانساری، پرنیان سرآمد، حکیمه سعادتنژاد، حمیده شاهرخیامیری، ثریا شهری، پروین صفایی، محمود فخارزاده، عشرت محبتکار، علیرضا معدنچی، عباس میناجیمقدم، حمیدرضا اسحاقی، علیرضا امامجمعه، اسدالله اوسطی، فاطمه آدرسی، مصطفی آسیفی، زهره بنیجمالی، محمود بنیهاشمی، اسدالله بهرامی، علیرضا بهرامی، عزیزالله پاکنژاد، مهرافروز پیکرنگار، مریم حاجخانیان، احمد حنیفنژاد، پرویز خزائی، حسین دادخواه، فاطمه داوران، حسین ربوبیخبوشانی، سپیده ابراهیمی، بیژن رحیمی، آزاده رضایی، هادی روشنروانی، محمد ساداتدربندی، فریدون سلیمی، عباس شاکری، سهیلا شعبانی، احمد شکرائی، سهیلا صادق، مهران صادق، طاهره ضیائی، کبری طهماسبی، رقیه عباسی، زهره عطریانفر، مهری علیقلی، مرتضی فخار، سیداسدالله فقیهدزفولی، ایرج فیضبوسجینی، پرویز کریمیانسیچانی، احمد گلپایگانی، فرید ماهوتچیحسینی، مهدی مددیالموسوی، سیدمحمود احمدیعلونآبادی، سیدجواد احمدیعلونآبادی، اسماعیل مرتضایی، محمود معیری، رقیه ملکمحمدی، حسن نظامالملکی، نسرین نظریعلیآبادی، علی هادیزاده و اللهکرم هوشنگی. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|