|
اخبار
واکنش دبیر ستاد حقوق بشر ایران به بازداشت یک ایرانی در فرانسه
دبیر ستاد حقوق بشر ایران گفت: بازداشت یک تبعه ایرانی توسط پلیس فرانسه به علت دفاع از مردم مظلوم فلسطین، رسوایی دیگری برای فرانسه در حوزه حقوق بشر است. کاظم غریبآبادی، معاون امور بینالملل قوهقضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر ایران به بازداشت «بشیر بیآزار» تبعه ایرانی که به دلیل حمایت از مردم مظلوم فلسطین در فرانسه بازداشت شده است، واکنش نشان داد. غریبآبادی در فضای مجازی نوشت: «بازداشت یک تبعه ایرانی توسط پلیس فرانسه به علت دفاع از مردم مظلوم فلسطین، رسوایی دیگری برای فرانسه در حوزه حقوق بشر است. روز گذشته، با همسر ایشان و مسؤولان وزارت امور خارجه صحبت کردم. در دفاع از هموطنان خود مصمم هستیم. این تبعه ایرانی باید هرچه سریعتر آزاد شود».
***
سردار قاآنی: جبهه مقاومت امروز صاحب تصمیم و تشخیص است
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: امروز مقاومت در سراسر منطقه هر کدام ساختار مستقل و مناسب خود را دارد و مرحله به مرحله رشد کردهاند و امروز تمام ارکان جبهه مقاومت در مسیر حق علیه باطل هستند. سردار سرتیپ پاسدار اسماعیل قاآنی در دیدار با خانواده سردار وجیهالله مرادی از پیشکسوتان فقید دفاعمقدس در بابلسر با بیان اینکه «نیروی مقاومت اکنون در سطح منطقه صاحب تصمیم و تشخیص است»، اظهار داشت: امروز مقاومت در سراسر منطقه هر کدام ساختار مستقل و مناسب خود را دارد و مرحله به مرحله رشد کردهاند و امروز تمام ارکان جبهه مقاومت در مسیر حق علیه باطل هستند. وی به نقش سردار وجیهالله مرادی از پیشکسوتان فقید دفاعمقدس در پرورش نیروهای مقاومت اشاره کرد و افزود: سردار مرادی جزو انسانهای ارزشمند، خدمتگزار و بینام و نشان بود و 35 سال پیش مسؤولیت سنگینی را در جبهههای جنگ داشت، منتها خیلی از افراد حتی خانوادهشان هم نمیدانند ایشان یک مسؤول موثر در جنگ بود. فرمانده نیروی قدس سپاه با ابراز اینکه سردار مرادی در دوره دفاع از حرم جزو جلودارها بود، تصریح کرد: سردار مرادی در پرورش نیروهای مقاومت نقش موثری داشت.
سردار وجیهالله مرادی اهل روستای کرفون از توابع بخش بهنمیر شهرستان بابلسر از فرماندهان نیروی قدس سپاه و همرزم و مشاور شهید سلیمانی بود. وی که از رزمندگان دوران دفاعمقدس به شمار میرفت سالها در میادین جنگی خارج از مرز افتخارآفرینی کرد و چند روز قبل به علت بیماری دار فانی را وداع گفت.
***
کنعانی: ملت فلسطین، صهیونیستها را به زانو درخواهد آورد
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: بیتردید ملت مظلوم اما مقاوم فلسطین بهرغم همه دردها و رنجهای بیشمار و دلخراش، رژیم جنایتکار اسرائیل را به زانو درخواهد آورد. ناصر کنعانی اظهار داشت: در کنار کشتار جمعی روزمره، از بین رفتن تقریبا همه مراکز بیمارستانی، فقدان دارو و تجهیزات پزشکی، کمبود بسیار شدید مواد غذایی و سوخت و از کار افتادن ژنراتورهای تولید برق در نوار غزه، اکنون بیآبی هم به دیگر مشکلات ساکنان غزه آن هم در گرمای شدید هوا اضافه شده است. وی افزود: بیتردید ملت مظلوم اما مقاوم فلسطین بهرغم همه دردها و رنجهای بیشمار و دلخراش، رژیم جنایتکار اسرائیل را به زانو درخواهد آورد و تسلیم و شکست، سرنوشت محتوم اشغالگران بیریشه است اما ننگ و رسوایی بر پیشانی حامیان رژیم و نیز سکوتکنندگان در مقابل این همه جنایت برای همیشه تاریخ نقش خواهد بست.
***
تأکید مخبر بر برگزاری انتخابات مشارکتی، امن و سالم
کفیل ریاستجمهوری گفت: برگزاری سالم، امن و مشارکتی انتخابات و تداوم فعالیتهای دولت به شکل جهادی و بدون هیچگونه خلل و کندی دنبال میشود.
محمد مخبر در جلسه صبح دیروز (چهارشنبه) هیات دولت، ضمن تسلیت دوباره سالروز رحلت امام راحل و نیز گرامیداشت یاد شهدای یومالله 15 خرداد، با بیان اینکه بالاترین افتخار شخص آیتالله شهید رئیسی و دولت مردمی تبعیت کامل از رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده و هست، تصریح کرد: در انتخابات پیش رو نیز فرمایشات و منویات ایشان نصبالعین همه اعضای دولت است. سرپرست ریاستجمهوری با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر زمینهسازی برای مشارکت پرشور مردم در انتخابات و برگزاری انتخابات در امنیت و سلامت کامل افزود: در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز که از سوی دولت مردمی برگزار شد، رئیسجمهور شهید تاکید جدی بر سلامت کامل فرآیند برگزاری انتخابات و عدم هرگونه فعالیتی له یا علیه نامزدها از سوی مسؤولان اجرایی داشتند که این تاکیدات بحمدالله به بهترین نحو رعایت شد.
مخبر با بیان اینکه ما به عنوان یاران رئیسجمهور شهید، برای حفظ میراث ایشان باید در ۲ عرصه تلاش کنیم، اظهار کرد: عرصه اول برگزاری سالم، امن و مشارکتی انتخابات و عرصه بعد تداوم فعالیتهای دولت به شکل جهادی و بدون هیچگونه خلل و کندی است.
کفیل ریاستجمهوری تصریح کرد: این دولت تا روز و ساعت آخر که کار به دولت بعدی سپرده شود، کارها را با همان روحیه جهادی رئیسجمهور شهید ادامه خواهد داد و با هر مدیر یا فردی که در کارها تعلل ورزیده یا اخلال ایجاد کند، برخورد خواهد شد.
مخبر در پایان سخنانش با اشاره به دغدغههای رئیسجمهور شهید در زمینه ضرورت صیانت از محیط زیست در توسعه، از رئیس سازمان حفاظت محیطزیست خواست تا با جدیت این راهبرد شهید دکتر رئیسی را دنبال کند.
ارسال به دوستان
نماز جمعه تهران به امامت آیتالله صدیقی اقامه میشود
نماز جمعه این هفته تهران فردا به امامت آیتالله کاظم صدیقی در دانشگاه تهران برگزار میشود. نماز عبادی - سیاسی جمعه این هفته ۱۸ خردادماه تهران به امامت آیتالله کاظم صدیقی در دانشگاه تهران برگزار میشود. طبق روال درهای دانشگاه تهران راس ساعت ۱۰:۳۰ صبح برای اقامه نماز به روی نمازگزاران گشوده میشود.
ارسال به دوستان
سخنگوی شورای نگهبان تشریح کرد
فرآیند بررسی صلاحیتها
گروه سیاسی: هنوز یک روز از شروع بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات ریاستجمهوری نگذشته بود که برخی منابع گمانهزنیهایی درباره تایید یا عدم تایید صلاحیت کاندیداهای حاضر مطرح کردند که باعث شد سخنگوی شورای نگهبان از رسانهها و فعالان فضای مجازی بخواهد درباره بررسی صلاحیتها گمانهزنی نداشته باشند.
هادی طحاننظیف، عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان، دیروز پیش از آغاز جلسه شورای نگهبان برای بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات ریاستجمهوری تاکید کرد: بررسی صلاحیتها به تازگی شروع شده و فرآیندی تفصیلی، دقیق و زمانبر است. کلا گمانهزنی درست نیست اما الان حتی برای گمانهزنی هم زود است. سخنگوی شورای نگهبان که در یک برنامه تلویزیونی به ارائه توضیحاتی درباره برگزاری زودهنگام انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری به دلیل شهادت آیتالله رئیسی و نقش نظارتی این شورا پرداخته بود، در همینباره گفت: براساس قوانین و مقررات و سیاستهای کلی انتخابات، مجری انتخابات وزارت کشور و بر اساس قانون اساسی ناظر انتخابات شورای نگهبان است. همواره در کنار مجری، ناظری وجود دارد که وظیفه آن اطمینان حاصل کردن از صحت و اتقان فرآیندهاست. ناظر باید دقت کند تا امور براساس قانون پیش رود. وی همچنین اظهار کرد: وقتی در قوانین شرایط و اوصافی برای جایگاه ریاستجمهوری ذکر میشود، آن شرایط باید توسط مرجعی مورد بررسی قرار بگیرد. این کار در هر جایی انجام میشود، خواه آن نهاد شورای نگهبان باشد یا هر نهاد دیگری. بالاخره باید بررسیها انجام شود که آیا فرد برخوردار از شرایط مندرج در قانون هست یا خیر.
طحاننظیف در همین رابطه به اصل ۱۱۳ قانون اساسی اشاره کرد که بر اساس آن رئیسجمهور پس از مقام رهبری عالیترین مقام رسمی کشور است و مسؤولیت اجرای قانون اساسی و تنظیم روابط قوای سهگانه و ریاست قوه مجریه را جز در اموری که مستقیماً به رهبری مربوط میشود، برعهده دارد و تأکید کرد: به دلیل جایگاه و اهمیتی که ریاستجمهوری دارد، شرایط و اوصاف آن در قانون اساسی آمده است. این در حالی است که درباره نمایندگی مجلس عنوان شده است که قانون (قوانین عادی) شرایط انتخابشونده را مشخص میکند.
در اصل ۱۱۵ قانون اساسی که مورد اشاره طحاننظیف قرار گرفت، آمده است: «رئیسجمهور باید از میان رجال مذهبی و سیاسی که واجد شرایط زیر باشند انتخاب شود: ایرانیالاصل، تابع ایران، مدیر و مدبر، دارای حسن سابقه و امانت و تقوا، مومن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور». وی درباره این اصل عنوان کرد: برخی واژگان ممکن است کیفی باشد؛ اینکه چه سطحی از مدیریت مدنظر است، منظور مدیریت کلان و مدیریتی است که برای کشورداری است. یک نفر ممکن است مدیر سازمان یا وزیر خوبی باشد اما شاید نتواند در وزارتخانه دیگری بخوبی عمل کند، یا اینکه در جایگاه ریاستجمهوری بخوبی عمل کند.
عضو حقوقدان شورای نگهبان افزود: شورای نگهبان بررسیهای لازم را انجام خواهد داد که آیا فرد میتواند وصف مدیر را داشته باشد، هیات وزیران را مدیریت و در بحرانها تصمیمگیری کند؟ اینها بر اساس مدارک و اسنادی که از خود افراد دریافت شده و سوابق مدیریتی و عملکردی که در جایگاههای مختلف داشتند، بررسی خواهد شد. از دستگاههای مختلف نیز استعلامهایی صورت میگیرد؛ همه اینها فرآیند بررسی صلاحیتها را رقم خواهد زد.
طحاننظیف در ادامه اعلام کرد: 80 نفر برای کاندیداتوری انتخابات ریاستجمهوری ثبتنام کردند. پروندهها را از وزارت کشور تحویل گرفتیم. هرکدام از این پروندهها در جلسات شورای نگهبان مورد بررسی قرار میگیرد، مباحث و استعلامات مطرح میشود، اعضا نظرات خود را بیان میکنند و در نهایت تصمیمگیری میشود؛ این فرآیند به صورت جمعی انجام میشود. وی با بیان اینکه فرآیند بررسی صلاحیتها طولانی است اما به صورت دقیق انجام خواهد شد، اظهار کرد: قانون ۵ روز مهلت برای بررسی صلاحیتها توسط شورای نگهبان پیشبینی کرده که امکان تمدید یک ۵ روز دیگر را دارد. ما از ۵ روز نخست طبیعتاً استفاده خواهیم کرد و از مهلت ۵ روز دوم ممکن است بخشی از آن استفاده شود.
سخنگوی شورای نگهبان با تاکید بر اینکه در قانون انتخابات ریاستجمهوری فرآیندها به دقت ذکر شده است و همه فرآیندها نیز طبق قانون پیش میرود، به بند ۵-۱۰ سیاستهای کلی انتخابات مبنی بر اینکه «تعریف و اعلام معیارها و شرایط لازم برای تشخیص رجل سیاسی، مذهبی و مدیر و مدبر بودن نامزدهای ریاستجمهوری توسط شورای نگهبان» صورت بگیرد، اشاره کرد و گفت: سال ۹۶ یعنی یک سال پس از ابلاغ سیاستهای کلی انتخابات توسط مقام معظم رهبری، شاخصها و معیارهایی در این باره تدوین شد که سال ۱۴۰۰ عینیتر و جزئیتر شد.
طحاننظیف ادامه داد: در گذشته شاهد ثبتنامهایی بودیم که بسیاری از آنها واجد شرایط اولیه هم نبودند، از این رو این مصوبه در راستای سیاستهای کلی انتخابات تدوین و اجرایی شد. سال ۱۳۹۶، یک هزار و ۶۳۶ نفر ثبتنام کردند. سال ۱۴۰۰ هم اگرچه دولت وقت به دلایلی مصوبه را اجرا نکرد اما با اطلاعرسانیهایی که صورت گرفت، ثبتنامیها به ۵۹۲ نفر کاهش یافت که البته کمتر از 40 نفر برخوردار از شرایط شکلی بودند. وی تاکید کرد: برای شناسایی رجل مذهبی و سیاسی و مدیر و مدبر بودن، حداقل و حداکثر سن، حداقل مدرک و حداقل سابقه مدیریتی نیاز است که طبق این مصوبه حداقل و حداکثر سن ۴۰ و ۷۵ سال تمام، مدرک کارشناسی ارشد سابقه ۴ ساله مدیریتی است. این 80 نفری که در روزهای گذشته ثبتنام کردند، برخوردار از حداقل شرایط شکلی بودند. از سایر افرادی هم که برخوردار از شرایط شکلی نبودند، ضمن حفظ احترام، به آنها توضیح داده شد.
سابقه ۴ ساله مدیریتی که مورد اشاره سخنگوی شورای نگهبان قرار گرفت باید در مناصب زیر باشد: رؤسای 3 قوه، معاون اول رئیس جمهور، نواب رئیس مجلس شورای اسلامی، اعضای شورای نگهبان، وزرا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، معاونان رئیسجمهور، معاونان رؤسای قوای سهگانه، اعضای شورایعالی امنیت ملی، اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام، مدیر مرکز مدیریت حوزههای علمیه کشور، رؤسای سازمانها، مؤسسات، نهادهای دولتی و مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی در سطح ملی، فرماندهان عالی نیروهای مسلح با جایگاه سرلشکری و بالاتر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور، استانداران، شهرداران شهرهای بالای 2 میلیون نفر جمعیت و اشخاص، مقامات و مدیران همتراز مناصب فوق بهتشخیص شورای نگهبان.
سخنگوی شورای نگهبان سپس درباره شبکه ناظران گفت: با شبکهای از ناظران در سطح کشور کار میکنیم که اعضای آن حدود ۳۰۰ هزار نفر است. هیچکدام از آنها استخدام شورای نگهبان نیستند. در بین آنها از اقشار گوناگون و مشاغل مختلف، آقا و خانم و جوان و میانسال حضور دارند.
طحان نظیف اضافه کرد: البته در هر انتخاباتی، بخشی از اینها را به کار میگیریم. در انتخابات مجلس دوازدهم ۲۳۰ هزار نفر به کار گرفته شدند. در طول سال نیز دورههای آموزشی برای اینها برگزار میشود. اگر قانون اصلاح شود، برای اینها دورههایی برگزار میشود، ضمن اینکه قانون برگزاری هر یک از انتخاباتها متفاوت است.
وی در ادامه تاکید کرد: نظارت شورای نگهبان بر فرآیندهای انتخابات یک نظارت عام است، بدین معنا که شورای نگهبان بر تمام فرآیندها از ابتدا تا انتها نظارت دارد. شورای نگهبان در زمان ثبتنام نیز حضور داشت تا حقی از کسی ضایع نشود. ایرانیان خارج از کشور با گذرنامه هم میتوانند رای بدهند.
سخنگوی شورای نگهبان درباره برگزاری انتخابات الکترونیک نیز گفت: برگزاری این شیوه از انتخابات در مرحله اول و دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، تجربه رضایتبخشی بود؛ هم مردم و هم عوامل راضی بودند. برای برگزاری این شیوه از انتخابات برای انتخابات ریاستجمهوری جلساتی با وزارت کشور داریم و در حال بررسی هستیم. با توجه به اینکه سختافزارها و نرمافزارهای لازم باید فراهم بیاید، بررسیها در حال انجام است. به محض اینکه به نتیجه برسیم اطلاعرسانی خواهیم کرد.
سخنگوی شورای نگهبان در پایان صحبتهایش اعلام کرد: جلسه اول بررسی صلاحیتها دیروز صبح برگزار شد. دیروز بعد از ظهر هم جلسه داشتیم و جلسات فشرده و چند نوبته در حال برگزاری است تا در نهایت صحت و اتقان و با سرعت بررسیها انجام شود. زمان تبلیغات پس از اعلام نتایج بررسی صلاحیتها آغاز خواهد شد.
***
وحیدی: اعتراضی در روند ثبتنام کاندیداها نداشتیم
پیرامون اخبار انتخاباتی، دیروز همچنین وزیر کشور نیز که امور اجرایی انتخابات را برعهده دارد، با اشاره به اینکه مشکل و اعتراضی در روند ثبتنامها نداشتیم، گفت: تعداد واجدان شرایط رایدهی در انتخابات ریاستجمهوری، تفاوت چندانی با انتخابات مجلس نخواهد کرد. احمد وحیدی افزود: با وجود فرصت بسیار کم و لزوم سرعت گرفتن فرآیند انتخابات، بحمدالله مرحله اول که ثبتنام داوطلبان بود، بخوبی انجام شد. وی بیان داشت: مراحل بعد انتخابات نیز طبق مقررات و زمانبندی 50 روزه انجام میشود. برای ثبتنام داوطلبان هیچ مشکلی نداشتیم. طبیعتا افرادی که شرایط ثبتنام نداشتند، ثبتنام نشدند و این کار با دقت لازم انجام شد. تایید صلاحیت نیز با شورای نگهبان است. وحیدی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تعداد واجدان شرایط حضور پای صندوقهای آرا چه میزان است، گفت: تفاوت چندانی با انتخابات مجلس نخواهد داشت. وی رعایت اخلاق در انتخابات را پراهمیت دانست و تصریح کرد: همانطور که رهبری تاکید کردند، رعایت اخلاق انتخاباتی، جلوگیری از تخریب کاندیداها، رعایت امنیت و همبستگی ملی از اهم مسائلی است که داوطلبان تاییدصلاحیتشده باید حتما به آنها پایبند باشند تا تراز انتخابات در عالیترین سطح حفظ شود. وزیر کشور بر پایان فرآیند برگزاری انتخابات در هشتم تیر 1403 تاکید کرد و گفت: اگر نتیجه انتخابات در مرحله اول روشن نشود، مرحله دوم انتخابات یک هفته بعد در تاریخ 15 تیر برگزار میشود.
ارسال به دوستان
سرلشکر سلامی در واکنش به شهادت «سعید آبیار» از مستشاران نظامی کشورمان در سوریه:
تلآویو منتظر پاسخ باشد
گروه سیاسی: شامگاه یکشنبه 13 خرداد، حمله هوایی رژیم صهیونیستی به اطراف حلب، منجر به شهادت پاسدار «سعید آبیار» از مستشاران نظامی کشورمان در سوریه شد. خبر این شهادت، روز بعد یعنی صبح دوشنبه 14 خرداد رسانهای شد و سپس با انتقال پیکر این شهید مدافع حرم به ایران، مراسم وداع با او عصر سهشنبه (۱۵ خرداد ۱۴۰۳) با حضور سردار سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران در معراج شهدای تهران برگزار شد.
آنطور که گزارشها نشان میدهد، حمله رژیم صهیونیستی به منافع ایران در سوریه یا حمله به اماکنی که مستشاران نظامی ایران در آن حضور دارند، پس از عملیات توفان الاقصی افزایش یافته است. شهادت سیدرضی موسوی و شهادت سردار محمدرضا(علی) زاهدی و یارانش یادآور میشود چگونه اسرائیل تحرکات خصمانه خود را در سوریه علیه محور مقاومت افزایش داده است.
در همینباره دیروز فرمانده کل سپاه بیانیهای صادر کرد و ضمن تبریک و تسلیت شهادت سعید آبیار، به رژیم صهیونیستی هشدار داد باید منتظر پاسخ این جنایت باشد.
سردار حسین سلامی در بیانیه خود آورده است: «شهادت پرافتخار پاسدار رشید سپاه اسلام، مدافع سرافراز حرم شهید قدس «سعید آبیار» را که در ماموریت مستشاری در سوریه و در حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به حومه حلب به فیض شهادت نائل آمد، به خانواده معظم و همرزمان دلاور ایشان و همچنین مردم غیور و شهیدپرور شهرری تبریک و تسلیت عرض میکنم.
مجاهدتهای صادقانه و شجاعانه آن پاسدار مومن و افسر پاکباخته در عرصههای دفاع از انقلاب و نظام اسلامی و صیانت از امنیت و آرامش این سرزمین و یاریبخشی به مقاومت ضدصهیونیستی فلسطین قهرمان در رویارویی با اشغالگران قدس شریف برای همیشه ماندگار و الهامبخش جوانان غیرتمند و انقلابی امروز و فردای میهن اسلامی خواهد بود.
جنایتکاران کودککش صهیونیست بدانند تاوان خونهای پاک ریخته شده در این جنایت را خواهند پرداخت؛ در انتظار پاسخ باشند.
از درگاه خداوند متعال، برای آن شهید عزیز علو درجات و همنشینی با شهدای کربلا و برای خانواده مکرم و همرزمان ارجمند وی سلامتی، صبر، شکیبایی و ثبات قدم در تداوم راه شهید و شهادت و جهاد خالصانه در مسیر اعتلای قرآن و عترت و سربلندی ایران اسلامی را طلب میکنم».
* وعدههای صادق
تهدید رژیم صهیونیستی توسط فرمانده کل سپاه در حالی مطرح میشود که ایران اسلامی نشان داده همواره در وعدههای انتقام خود صادق است. پیشتر هر بار اسرائیل شیطنتی علیه منافع یا شهروندان ایران انجام داده، پاسخ درخور خود را دریافت کرده است. چنانکه پس از شهادت دکتر محسن فخریزاده در آذر 99، «آوی هار ایوان» پدر صنعت موشکی اسرائیل داخل اقامتگاه خودش چنان در آتش سوخت که روح پلید خود را مدتی بعد در بیمارستان تسلیم مرگ کرد.
هرچند در جنگ بین جنگها که مدتها بین ایران و اسرائیل برقرار بود، رژیم صهیونیستی همواره سعی میکرد با تأسی به تبلیغات و حربههای رسانهای، خود را موفقتر نشان دهد اما نهایتا با اعمال حماقت آنها در حمله به کنسولگری کشورمان در دمشق، نیروهای نظامی ایران عملیات بزرگ و تاریخی «وعده صادق» را با اعلام قبلی و مقابل چشم جهانیان انجام دادند تا همگان به عینه ببینند ایران اسلامی چطور قاطعانه، شجاعانه و جوانمردانه از منافع و نیروهای خود دفاع میکند.
در ماجرای شهادت سعید آبیار نیز فرمانده کل سپاه، صهیونیستها را به تلافی تهدید کرده است. هر چند باید اذعان کنیم نباید منتظر عملیاتی در حد و اندازه «وعده صادق» باشیم اما به حتم در روزها یا شاید هفتههای آتی شاهد خواهیم بود که تیر غیب چطور دامن صهیونیستها را میگیرد و ایران آنطور که میخواهد انتقام خون شهید «سعید آبیار» را خواهد گرفت.
* سعید آبیار که بود؟
سعید آبیار اهل شهرستان ری سال ۱۳۵۱ از پدری کشاورز و مادری خانهدار در یک خانواده ۵ نفره متولد شد. وی متاهل و دارای ۳ فرزند دختر بود. سرهنگ روحالله قنبری، فرمانده سپاه ناحیه ری درباره این شهید گفت: در حمله جنگندههای رژیم صهیونیستی به حلب، سعید آبیار از مستشاران سپاه پاسداران در سوریه به شهادت رسید. سعید آبیار فرزند ری و اهل روستای زیوان بخش فشافویه بود.
وی افزوده مادر شهید اهل روستای کلین و پدر او اهل روستای زیوان از بخش فشافویه شهرستان ری است.
آنطور که فرمانده سپاه ناحیه ری گفته، شهید آبیار در ایام محرم و در جمع عزاداران روستای کلین به خدمترسانی به سوگواران اباعبدالله و آشپزی برای اهل بیت(ع) مشغول میشد و قطعا شهادت او در پی سعادتی است که او به عنوان خادم عزاداران اهل بیت و همینطور سربازی در جبهه دفاع از حرم، کسب کرده بود.
* تشییع پیکر شهید آبیار در حسنآباد
با انتقال پیکر شهید آبیار به ایران، ابتدا عصر روز 15 خرداد مراسم وداع با این شهید در معراج شهدای تهران با حضور سردار سلامی برگزار شد. سپس دیروز پیکر شهید از ساعت ۱۷ از مقابل خیابان شهید شریفی حسنآباد تشییع و روی دست مردم فشافویه تا مصلی انتقال داده شد. قرار است امروز پیکر شهید از ساعت 8:30 از میدان شهدا به سمت امامزاده حسن(ع) تشییع و پس از اقامه نماز به شهرری منتقل و در جوار حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) خاکسپاری شود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|