|
بانک مرکزی سکوت را بشکند
دلهره سپردهگذاران با انتشار خبر ادغام بانکها
گروه اقتصادی: طرح ادغام بانکها که ولیالله سیف مدتی پیش درباره آن صحبت کرده بود قرار است بزودی آغاز شود اما مشخص نیست آیا همه ابعاد چنین اقدامی مورد بررسی قرار گرفته یا خیر. به گزارش «وطنامروز» چند روزی است شایعه ادغام چند بانک و موسسه اعتباری به گوش میرسد اما بانک مرکزی منفعل مثل همیشه از پاسخگویی و رفع ابهام در اینباره سر باز میزند. موضوع ادغام موسسات اعتباری کوثر، ثامن و بانک مهر اقتصاد و همچنین چند بانک و موسسه اعتباری دیگر چند روزی است در فضای مجازی منتشر شده و حتی از هفته گذشته یکی از موسسات اعتباری جدید دچار مشکل شده و سپردهگذاران آن خواهان پولشان شدهاند اما بانک مرکزی به طرز عجیبی از اطلاعرسانی و پاسخگویی در اینباره خودداری میکند. قطعا عدم شفافسازی و اطلاعرسانی دقیق در اینباره میتواند بحرانآفرین باشد اما بانک مرکزی بیاعتنا به این مسائل همچنان به سیاست سکوت ادامه میدهد. بعد از ایجاد مشکل برای موسسه اعتباری کاسپین، «وطنامروز» در گزارشی مفصل به بانک مرکزی هشدار داد تکلیف موسساتی که در حال فعالیت هستند اما نام آنها در لیست مجازهای بانک مرکزی نیست را روشن کند اما همانطور که پیشبینی میشد بانک مرکزی بیاعتنا به هشدار رسانهها و نمایندگان مجلس اقدامی انجام نداد تا آن دومینوی ایجاد مشکل موسسات اعتباری و بانکها به ثامن برسد. البته بعد از ازدحام سپردهگذاران، موسسه اعتباری ثامن اعلام کرد بحث ادغام با کوثر صحت دارد و سپردهگذاران نگران نباشند اما بانک مرکزی با سکوت خود موجب آرامش سپردهگذاران نشد و همچنان سپردهگذاران نگران در شعب حاضر میشوند. ارسال به دوستان
اخبار
تسویه حوالههای بارگیری در پنجره واحد تجارت فرامرزی ارسال به دوستان
استفاده مشروط از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس
معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی گفت: اصلاحیه مقررات استفاده از خمیر مرغ در کمیته ملی با حضور مسؤولان سازمانهای دامپزشکی، غذا و دارو، استاندارد و عوامل دیگر مورد تایید قرار گرفت تا استفاده آن در مرحله اول با شرایط خاصی آزاد شود. فرهمند صالحزاده در گفتوگو با تسنیم، اظهار داشت: اصلاحیهای درباره استفاده از خمیر مرغ با شرط و شروط خاصی انجام شده است. وی افزود: این شرایط اکنون به ثبت رسیده و صنایع تولید سوسیس و کالباس میتوانند از این امکان استفاده کنند. وی ادامه داد: در مرحله دوم دوباره این شرایط تغییر خواهد کرد. در اطلاعیه پژوهشگاه استاندارد سازمان ملی استاندارد نیز آمده است: «پس از 2 سال مذاکره و برگزاری نشستهای تخصصی کارشناسی بین رؤسا و کارشناسان سازمان ملی استاندارد، سازمان غذا و دارو و سازمان دامپزشکی کشور، درباره تعیین مقررات و چگونگی استفاده از گوشت مرغ جداسازی شده مکانیکی (خمیر مرغ) در سوسیس و کالباس، سرانجام اصلاحیه استاندارد ملی سوسیس و کالباس درباره شرایط فنی و بهداشتی تولید سوسیس و کالباس با استفاده از خمیر مرغ مصوب شد. براساس این اصلاحیه، همه واحدهای تولیدی برای بستهبندی سوسیس و کالباس حاوی خمیر مرغ، باید از پوشش رنگی متمایز به «رنگ زرد» استفاده کنند و عبارت حاوی خمیر مرغ در نشانهگذاری این نوع فرآوردهها نوشته شود». اما رسول دیناروند، رئیس سازمان غذا و دارو نسبت به آزاد شدن استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس واکنش نشان داد. وی درباره چرایی آزاد شدن استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس اظهار داشت: این اصلاحیه مقررات با شرایط خاص تایید شده است، یعنی برخی ممنوعیتها درباره استفاده از خمیر مرغ همچنان پابرجاست. دیناروند توضیح داد: جداسازی گوشت مرغ به روش مکانیکی باید در واحد تولیدی سوسیس و کالباس انجام شود، یعنی خمیرمرغ نمیتواند در جای دیگری تولید شود و به واحد تولید سوسیس و کالباس حمل شود. ارسال به دوستان
اگر اعتماد مردم به دولت بویژه بانکها سلب شود قطعاً عواقب جبرانناپذیری خواهد داشت
واکنش طراح سؤال از رئیسجمهور به اظهارات معاون رئیسجمهور
نماینده مردم زنجان و طارم به اظهارات خلاف واقع معاون پارلمانی رئیسجمهور واکنش نشان داد. به گزارش «وطن امروز»، علی وقفچی، نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی بعد از اظهارات خلاف واقع معاون پارلمانی ریاست جمهوری درباره سوال از رئیسجمهور که در جلسه هیات دولت مطرح شد به این سخنان واکنش نشان داد. دفتر ارتباطات مردمی علی وقفچی با انتشار جوابیهای نسبت به اظهارات معاون پارلمانی رئیسجمهور واکنش نشان داد. متن جوابیه نماینده مردم زنجان و طارم به شرح زیر است: ارسال به دوستان
سرخط خبر
رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور با بیان اینکه بیش از ۲۰ درصد مساحت ایران تحت تاثیر بیابانزایی قرار دارد، گفت: سرانه بیابان در کشور ما ۴۳۰۰ مترمربع است، این در حالی است که سرانه بیابان در جهان ۲۰۰۰ مترمربع است. ارسال به دوستان
اخبار
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|