|
گزارش «وطن امروز» از تازهترین خبرهای مرتبط با سیوهشتمین جشنواره فیلم فجر
خروج از فرم جشنواره؟!
احسان سالمی: امسال هم مثل همه دورههای قبلی جشنواره فیلم فجر با نزدیک شدن به ایام برگزاری، خبرهای مختلفی در ارتباط با آثاری که خواهان حضور در این رویداد هستند یا آثاری که به هر دلیلی ممکن است در جشنواره حضور نداشته باشند، در رسانهها منتشر میشود؛ خبرهایی که برخی از آنها به شکل رسمی از سوی دستاندرکاران این آثار اعلام میشود و برخی دیگر نیز از محافل و گروههای مجازی سینمایی درز میکند که برای دوستداران این رویداد فرهنگی حاوی اطلاعاتی جالب توجه است. با این همه در فاصله یک هفته تا پایان مهلت ثبتنام اولیه آثار متقاضی حضور در این دوره از جشنواره فیلم فجر، تعدادی از نامهای سرشناس، فرم حضور در جشنواره فجر را پر کردهاند اما چند فیلم پر سروصدای امسال هنوز متقاضی حضور در جشنواره نشدهاند و حتی احتمال دارد برخی از آنها در جشنواره امسال حضور نداشته باشند!
* «خروج» حاتمیکیا به سمت فجر
«خروج» ابراهیم حاتمیکیا قطعا یکی از مهمترین فیلمهای جشنواره امسال است؛ فیلمی که از مدتی پیش بحثهایی در ارتباط با عدم حضور آن در جشنواره امسال مطرح شده بود، بویژه آنکه بر اساس خبرهایی که پیش از این درباره قصه این فیلم منتشر شده، بخشی از قصه فیلم جدید حاتمیکیا به تجمع مقابل ریاستجمهوری اختصاص دارد و احتمال میرود همین موضوع باعث ایجاد حاشیههایی برای فیلم جدید حاتمیکیا شود. آقا ابراهیم که در دوره قبلی حضورش در جشنواره فیلم فجر با «به وقت شام» نسبت به برخی صحبتهای مطرح شده پیرامون اثرش گلایه کرده بود، بر اساس شنیدهها رغبت چندانی برای حضور در این دوره از جشنواره فیلم فجر نداشته است. البته در نهایت «خروج» ابراهیم حاتمیکیا نیز در جشنواره ثبتنام کرده است و این احتمال وجود دارد که ثبتنام نیز از سوی حبیب والینژاد، تهیهکننده این فیلم انجام شده باشد. فرامرز قریبیان اولین بازیگری بود که نامش برای بازی در این فیلم رسانهای شد و پس از او پانتهآ پناهیها، جهانگیر الماسی، گیتی قاسمی، محمدرضا شریفینیا، مهدی فقیه، سام قریبیان، فرزاد حسنی، اکبر رحمتی، آتش تقیپور، محمد فیلی، محسن صادقینسب و رامین پورایمان دیگر بازیگران این فیلم هستند.
* «قاتل و وحشی» در خوف و رجای رسیدن به جشنواره
اما امسال فیلمهای مهم حاضر در جشنواره محدود به تازهترین ساخته ابراهیم حاتمیکیا نمیشود و بر اساس خبرهای منتشر شده «روز بلوا» ساخته بهروز شعیبی دیگر محصول سازمان اوج است که تاکنون فرم حضور در جشنواره را پر کرده است. البته بر اساس شنیدهها «اوج 110» آخرین اثر اوج است که ساختش را آغاز کرده و قرار است در تولید آن از همکاری نیروی هوایی ارتش استفاده شود و تلاش سازندگان آن بر رساندن این اثر به جشنواره فجر امسال است. همچنین صادق رنجکشان هم با 4 فیلم در کنار موسسه اوج از پرکارهای امسال تولید است. «خون شد» مسعود کیمیایی، «عنکبوت» ابراهیم ایرجزاد «شنای پروانه» محمد کارت و «قاتل و وحشی» حمید نعمتالله 4 فیلم اصلی رنجکشان برای جشنواره امسال هستند که برخی خبرهای غیررسمی از احتمال نرسیدن «قاتل و وحشی» حمید نعمتالله به جشنواره امسال به دلیل سنگین بودن پروداکشن آن حکایت دارد. به این موارد میتوان فیلمهایی چون «روز صفر» سعید ملکان، «مغز استخوان» حمیدرضا قربانی، «درخت گردو»ی محمدحسین مهدویان و «آتابای» نیکی کریمی را هم اضافه کرد که تاکنون فرم حضور در جشنواره را پر کردهاند. البته باید این نکته را هم در نظر گرفت که پر کردن فرم حضور در جشنواره به منزله رسیدن قطعی اثر به جشنواره امسال نیست.
* غایبانی که امیدواریم غایب نباشند!
هر چند واقعیت این است که فیلمسازانی همچون داریوش مهرجویی و مجید مجیدی در چند سال گذشته نتوانستهاند همچون دوران طلایی گذشته خود، با آثارشان توجه مخاطبان سینمای ایران را جلب کنند ولی تصور اینکه فیلمسازانی همچون مهرجویی و مجیدی فیلم بسازند اما در مهمترین گردهمایی سینمای ایران حضور نداشته باشند، کمی سخت است، بویژه آنکه امسال با حضور فیلمسازان نامداری از نسلهای مختلف سینمای ایران از جمله کیمیایی، حاتمیکیا و مهدویان، رقابت با حضور سایر چهرههای سرشناس جذابتر هم میشود. اما بر اساس آنچه تاکنون در رسانهها منتشر شده، مجید مجیدی که فیلم «خورشید» را با نقشآفرینی جواد عزتی و با یک سوژه اجتماعی در دست تولید دارد، هنوز تصمیمی برای حضور در جشنواره فجر نگرفته است و حتی شایعاتی در ارتباط با احتمال حضور این فیلم در جشنواره جهانی فیلم فجر مطرح شده است. از سوی دیگر داریوش مهرجویی که بعد از چند سال دوری از فیلمسازی، با فیلم پربازیگر «لامینور» بازگشته بود، هنوز فرم حضور در جشنواره را پر نکرده است و قطعا این خبر خوبی برای دوستداران این کارگردان صاحبسبک سینمای ایران نیست. البته اگر بخواهیم به سایر غایبان احتمالی جشنواره هم اشاره کنیم میتوانیم از فیلم پر سروصدای «مست عشق» حسن فتحی نام ببریم؛ اثری که البته از همان ابتدا بعید بود برنامهای برای حضور در جشنواره فیلم فجر داشته باشد و با توجه به حضور سرمایهگذاران خارجی احتمالا تصمیم سازندگان آن بر حضور این اثر در یک جشنواره بینالمللی باشد. «سه کام حبس» اثر سامان سالور، «ستاره بازی» اثر هاتف علیمردانی و «عامهپسند» سهیل بیرقی دیگر آثاری هستند که هنوز وضعیت حضور یا عدم حضورشان در جشنواره امسال مشخص نیست. با این همه هنوز برای قضاوت درباره اینکه کدام آثار ممکن است در جشنواره امسال حضور داشته باشند و چه فیلمها و فیلمسازانی فرصت حضور در این رویداد را از دست میدهند، زود است اما آنچه مشخص است، جشنواره سیوهشتم فیلم فجر قطعا یکی از پرخبرترین دورههای این رویداد فرهنگی خواهد بود.
ارسال به دوستان
شهید لاجوردی در راه فجر
این روزها در کنار اخباری که درباره فیلمها و فیلمسازان مهم و سرشناس منتشر میشود، خبرهایی تازه از آغاز به کار برخی فیلمسازان دیگر نیز در رسانهها منتشر میشود. بر این اساس البته خبرهایی تازه در ارتباط با «اوین» عنوان تازهترین فیلم سینمایی احمد کاوری است که با داستانی مرتبط با دهه ۶۰، مقابل دوربین میرود و در بخشهایی از آن عملکرد مسؤولان «دادستانی انقلاب» در این بازه زمانی روایت میشود. سازندگان این فیلم در حالی روز ۱۳ آبان پروانه ساخت خود را از سازمان سینمایی دریافت کردهاند که پیگیریهای مرتبط با پیشتولید این پروژه از چند ماه قبل و در سکوت خبری آغاز شده بود. «اوین» داستانی اجتماعی در فضایی دادگاهی با پسزمینه تحولات مرتبط با انقلاب اسلامی دارد و با توجه به بازه زمانی انتخاب شده برای آن، بخشی از داستان با محوریت دادستانهای انقلاب آن دوران یعنی علی قدوسی، اسدالله لاجوردی و محمدمهدی ربانیاملشی روایت میشود. خبر دیگر اینکه درحالی که فیلمبرداری فیلم سینمایی «عروسی مردم» در خیابانهای تهران ادامه دارد، سپیده عبدالوهاب تدوین همزمان این فیلم را آغاز کرده است. نکته جالب اینکه این فیلم طی مسیر دریافت پروانه ساخت تا آغاز فرآیند تولید، 4 بار تغییر نام داده است! همچنین علیاکبر ثقفی، تهیهکننده فیلم سینمایی «کوچه ژاپنیها» بیان کرد این فیلم سینمایی به کارگردانی امیرحسین ثقفی اوایل آذر جلوی دوربین میرود. وی با اشاره به اینکه فیلم ۵ بازیگر اصلی دارد که بزودی اسامی آنها اعلام میشود، بیان کرد: در تلاشیم «کوچه ژاپنیها» را برای حضور در سیوهشتمین جشنواره فیلم فجر آماده کنیم. «کوچه ژاپنیها» یک فیلم اجتماعی درباره حمایت خانواده و عدالت اجتماعی است. در کنار این، اعلام پایان فیلمبرداری دومین ساخته بلند سینمایی ابراهیم ایرجزاد به تهیهکنندگی جواد نوروزبیگی و سرمایهگذاری محمدصادق رنجکشان نیز یکی دیگر از خبرهای مرتبط با جشنواره امسال بود. «عنکبوت» با داستان جنایی با رگههای پررنگ اجتماعی از فیلمهای بحثبرانگیز امسال خواهد بود.
ارسال به دوستان
تلویزیون
«کامیون» در راه شبکه 2
تصویربرداری «کامیون» به کارگردانی سیدمسعود اطیابی همزمان با هفته وحدت و ایام میلاد باسعادت رسول اکرم(ص) با حضور بازیگران اصلی در تهران آغاز شد. به گزارش «وطن امروز»، سریال نوروزی شبکه 2 با نام موقت «کامیون» در 30 قسمت 42 دقیقهای تولید میشود و از ابتدا تا پایان فروردین 99 پخش خواهد شد. این مجموعه تلویزیونی را شهاب عباسی بر اساس طرحی از شهروز شکورزاده نوشته و ساخت آن به مسعود اطیابی سپرده شده است. مهدی هاشمی، نسرین مقانلو، جهانبخش سلطانی، بیتا سحرخیز، علی عامل هاشمی و سپند امیرسلیمانی در این سریال نقشآفرینی خواهند کرد.
***
برنامه جدید تلویزیون برای کتابخوانی
برنامه جدید «کتاب خوب» با موضوع کتابخوانی از جمعه 24 آبانماه روی آنتن شبکههای مختلف تلویزیون میرود. به گزارش فارس، «سیداحمد موسوى صمدى» دبیر ستاد کتاب و کتابخوانى سیما درباره این برنامه جدید گفت: پخش برنامه کتاب خوب که به معرفى کتاب اختصاص دارد، همزمان با ایام با برکت میلاد پیامبر اکرم(ص) آغاز مىشود که طى آن مجریان، صاحبنظران و کارشناسان مطرح تلویزیون به معرفى کتابهاى مختلف مىپردازند. این برنامه از همه شبکههاى سیما پخش مىشود و قصد دارد کتابهاى مفید و خواندنى را به مردم خوب کشورمان معرفى کند. برنامه «کتاب خوب» برنامهاى تخصصى است که بنا دارد با استفاده از حضور چهرههاى مطرح در حوزه رسانه، شعر و ادبیات به مخاطبان رسانه ملى کمک کند تا کتابهاى جدیدى را براى مطالعه انتخاب کنند.
***
آیتالله طالقانی در «رادیکال سه»
تازهترین قسمت از برنامه دانشجویی «رادیکال سه» سراغ بررسی ابعاد شخصیتی- سیاسی آیتالله سیدمحمود طالقانی، اولین امام جمعه تهران رفته است تا عملکرد این چهره مهم تاریخ معاصر را در دورههای مختلف فعالیتهایش مورد نقد و بررسی قرار دهد. به گزارش «وطن امروز»، سید مهدی طالقانی، فرزند مرحوم آیتالله طالقانی در کنار محمدرضا کائینی، پژوهشگر تاریخ معاصر 2 چهرهای هستند که در این قسمت از برنامه مقابل سجاد بلوکات، مجری جوان «رادیکال سه» خواهند نشست. هفتمین قسمت این برنامه، پنجشنبه 23 آبانماه، ساعت ۲۰ از شبکه سوم سیما روی آنتن میرود. علی زندیه، کارگردانی و میکائیل دیانی تهیهکنندگی «رادیکال سه» را برعهده دارند.
ارسال به دوستان
پیشنهادهای «وطن امروز» برای یک آخر هفته فرهنگی
از شیرین شدن قصه تلخ با «یه حبه قند» تا غریب نماندن «برادران قریب»
عباس اسماعیلگل: شبکههای مختلف سیما مانند همیشه در تعطیلات آخر هفته فیلمهای سینمایی و تلویزیونی متعددی را روی آنتن میبرند که با مصادف شدن روزهای پایانی آخر هفته با میلاد حضرت محمد مصطفی(ص) و امام صادق(ع) شاهد پخش فیلمهای بیشتر و جذابتری خواهیم بود که از میان این آثار متعدد سینمای ایران و جهان، اسم یک فیلم سینمایی ایرانی بیش از سایر آثار چشمنوازی میکند؛ اثری که تماشایش برای آن دسته از مخاطبانی که تاکنون موفق به دیدنش نشدهاند، خالی از لطف نیست. فیلم سینمایی «یه حبه قند» به کارگردانی رضا میرکریمی بدون شک یکی از خاطرهانگیزترین آثار میرکریمی به حساب میآید؛ اثری خانوادگی که با حضور و بازی خوب و متفاوت هنرمندان سرشناسی چون رضا کیانیان، پریوش نظریه، سعید پورصمیمی، نگار جواهریان، هدایت هاشمی، فرهاد اصلانی و ریما رامینفر هر مخاطبی را برای تماشایش وسوسه میکند، بویژه آنکه فیلم را میتوان از معدود آثار سینمای اجتماعی ایران برشمرد که به یک معضل اجتماعی (ازدواج غیابی از طریق فضای مجازی) از دریچه سیاهنمایی و تلخ نپرداخته است، بلکه در برخی سکانسهای فیلم مخاطب شاهد تماشای لحظات شیرین و تاحدودی مفرح است که همین فضا هضم داستان را برای تمام اعضای یک خانواده هنگام تماشای فیلم راحتتر میکند. در یک کلام میتوان گفت فیلم «یه حبه قند» را امروز ساعت 10 صبح با خیالی راحت در کنار خانواده از شبکه 3 سیما تماشا کنید. در کنار این گزینه، ما برای علاقهمندان به سینما نیز پیشنهادی داریم؛ این روزها در یک اتفاق عجیب و کمی غیرحرفهای 3 فیلم کودک به شکل همزمان روانه پرده سینماها شدهاند. این اتفاق از منظر سینمایی به ضرر تولیدکنندگان سینماست ولی برای خانوادهها این مزیت را دارد که میتوانند با دستی بازتر به انتخاب یک فیلم برای تماشای خانوادگی در سینماها بپردازند. پیشنهاد ما برای این آخر هفته تماشای انیمیشن سینمایی «بنیامین» است. فیلم سینمایی بنیامین برشی از زندگی مردم قوم بنیاسرائیل در مصر باستان است. «بنیامین» داستان پسربچهای به همین نام است که برای نجات جان مادرش از دست سربازان فرعون مجبور میشود به سفر خطرناکی برود. در این سفر اتفاقاتی برای این پسربچه میافتد که دیدگاه او را نسبت به جامعه و زندگیاش تغییر میدهد. اما در معرفی کتاب، اثری را این هفته معرفی میکنیم که علاوه بر اینکه با حال و هوای این ایام (هفته وحدت اسلامی) تطبیق دارد، یکی از آثار شاخصی است که بخوبی اهمیت وحدت شیعیان و اهل سنت کشورمان را روایت میکند. کتاب «برادران قریب» در واقع مجموعهای از خاطرات روحانیون شیعه فعال در عرصه تبلیغی در مناطق زندگی مشترک شیعه و اهل سنت کشور عزیزمان است. ارسال به دوستان
وزش «باد یمانی» در «بهنشر»
مدیرعامل بهنشر (انتشارات آستان قدس رضوی) از برگزاری نشست نقد و بررسی کتاب «باد یمانی» به همت انتشارات «بهنشر» در تهران خبر داد. به گزارش «وطنامروز»، حسین سعیدی اظهار کرد: نشست نقد و بررسی کتاب «باد یمانی» در قالب سلسله نشستهای تبلیغی- ترویجی «در پناه کلمات» با حضور محمدرضا عابدی، شاهرودی نویسنده این اثر در تهران برگزار میشود. به گفته مدیرعامل بهنشر، در این نشست نقد و بررسی احسان رضایی نویسنده و منتقد ادبی و مصطفی وثوقکیا روزنامهنگار و پژوهشگر به عنوان کارشناس حضور خواهند داشت. نشست نقد و بررسی «باد یمانی»، مجموعه داستانهای کوتاه درباره زندگی و کرامات و معجزات امام حسن عسکری(ع) که توسط انتشارات بهنشر روانه بازار کتاب شده است، یکشنبه 26 آبانماه در فروشگاه کتاب و محصولات فرهنگی انتشارات آستان قدس رضوی (بهنشر) واقع در تهران، خیابان انقلاب، روبهروی در دانشگاه تهران برگزار میشود.
ارسال به دوستان
با تصمیم قوهقضائیه و پس از اعمال برخی اصلاحات
«خانه پدری» رفع توقیف شد
معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی از ادامه اکران فیلم «خانه پدری» خبر داد و گفت: نامه دادستانی تهران مبنی بر رفع توقیف این فیلم را دریافت کردیم. به گزارش «وطن امروز»، سیدمحمدمهدی طباطبایینژاد با قدردانی از تدبیر ریاست محترم قوهقضائیه جهت دستور ویژه رسیدگی برای رفع توقیف فیلم «خانه پدری»، گفت: بدون شک این تدبیر ایشان و همکاریهای مسؤولان قوهقضائیه در اجرای آن به انسجام و همدلی جامعه سینمایی کشور کمک میکند. وی ادامه داد: از اولین ساعاتی که این اتفاق برای فیلم افتاد، وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی شخصا موضوع را دنبال کردند و رایزنیهای لازم با رئیس محترم قوهقضائیه انجام شد و با همت ایشان به نتیجه رسید. از آقای کیانوش عیاری هم سپاسگزاریم که در 4-3 روز اخیر همراهیهای لازم را معمول داشتند که به اکران مجدد فیلم کمک کرد. معاون سازمان سینمایی با بیان اینکه نمایش «خانه پدری» مثل سابق با ردهبندی سنی ۱۵+ و محدودیت سالن نمایش ادامه پیدا میکند، گفت: بلیتفروشی این فیلم مجددا در سامانه فروش برخط بلیت، فعال شدهاست. «خانه پدری» یکی از آثار کیانوش عیاری است که از حدود 10 سال قبل به دلیل وجود برخی صحنههای خشن توقیف شده بود و در نهایت پس از چند سال جنجالآفرینی، مشکل آن حل شد.
ارسال به دوستان
نامزدهای جایزه ادبی شهید همدانی معرفی شدند
رقابت عاشقانههای مدافعان حرم
نامزدهای جایزه سردار شهید حسین همدانی در بخشهای داستان و مستند داستانی، خاطرهنگاری و شعر از میان بیش از ۴۰۰ اثر معرفی شدند. به گزارش «وطن امروز»، برگزیدگان بخشهای مختلف اولین دوره انتخاب کتاب مدافعان حرم با نام جایزه شهید حسین همدانی روز دوشنبه ۲۷ آبانماه از ساعت ۱۵ در تالار سوره حوزه هنری معرفی میشوند که اسامی نامزدهای دریافت این جایزه در بخشهای داستان و مستند داستانی، خاطره و شعر اعلام شد. در بخش «داستان و مستند داستانی»؛ «قرار مهنا» نوشته مهدی کفاش، «پسران دوزخ، فرزندان قابیل» نوشته مجید پورولی کلشتری، «ابدی» نوشته مهدی صفری، «خانهای با عطر ریحان» نوشته الناز نجفی و «سامان عشق» نوشته زهرا سلگ حضور دارند.
در بخش «خاطره» نیز آثار «از امالرصاص تا خانطومان» نوشته مصیب معصومیان، «یادت باشد» نوشته محمدرسول ملاحسنی، «قرار بی قرار» نوشته فاطمهسادات افقه، «شام برفی» نوشته محمد محمودینورآبادی، «رویای بیداری» نوشته نسرین پرک، «عمار حلب» نوشته محمدعلی جعفری، «از حاج ابراهیم تا خانطومان» نوشته سیدعبدالرضا هاشمیارسنجانی، «ساعت ۱۶ به وقت حلب» نوشته زهرا همدانی و سیدحسن شکری و «سربلند؛ روایت زندگی شهید مدافع حرم محسن حججی» نوشته محمدعلی جعفری به رقابت میپردازند. در بخش «شعر» جایزه ادبی شهید همدانی هم شاهد حضور آثار «دلشدگان حرم» سروده اکبر حمیدی (شائق)، «ما را مدافعان حرم آفریدهاند» سروده مجید سعدآبادی و کاظم رستمی، «سلام سردار» کتاب شعر شانزدهمین همایش ادبی سوختگان وصل و «جون؛ خادم المهدی» گردآوری سیدحسین متولیان و «حبیب حرم» به کوشش جواد محقق و محمد صارمیشهاب هستیم.
اولین دوره انتخاب کتاب مدافعان حرم (جایزه شهید همدانی) به همت حوزه هنری انقلاب اسلامی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، شهرداری تهران، سازمان هنری- رسانهای اوج، صداوسیمای جمهوری اسلامی، بنیاد فرهنگی و هنری سردار شهید حسین همدانی، نهاد کتابخانههای عمومی کشور، سپاه محمد رسولالله تهران بزرگ، مجموع جهانی بیداری اسلامی، مجمع ناشران انقلاب اسلامی و موسسه فرهنگی- هنری سپهر سوره هنر برگزار میشود و دبیر علمی این رویداد حمید حسام و دبیر اجرایی آن حسیننصرالله زنجانی هستند.
ارسال به دوستان
۱۵۹ مستند در اسکار 2020
«در جستجوی فریده» به رقابت اسکار مستند هم رفت
آکادمی اسکار در حالی از دریافت ۱۵۹ فیلم بلند برای بخش مستند ۲۰۲۰ خبر داد که فیلم ایرانی «در جستجوی فریده» یکی از این مستندهاست. به گزارش «وطن امروز»، آکادمی علوم و هنرهای سینمایی اسکار فهرست ۱۵۹ اثر مستند واجد شرایط رقابت در شاخه بهترین مستند اسکار ۲۰۲۰ را اعلام کرد و مستند ایرانی «در جستجوی فریده» به کارگردانی آزاده موسوی و کورش عطایی نیز یکی از آثاری است که میتواند در این شاخه به رقابت بپردازد. این مستند پیشتر نیز بهعنوان نماینده رسمی سینمای ایران در شاخه بهترین فیلم بینالمللی (خارجی) جوایز سینمایی اسکار انتخاب شده بود. شماری از فیلمهای مطرح مستند امسال مانند «آپولو ۱۱»، «آنها پیر نمیشوند»، «لیندا رونشتات: طنین صدای من»، «تونی موریسون: تکههایی که من هستم»، «دیهگو مارادونا»، «دختران»، «کارخانه آمریکایی»، «سیتیزن کی»، «بزرگترین مزرعه کوچک»، «ناپدیدشدن مادرم»، «لبه دموکراسی»، «غزه»، «سرزمین عسل»، «جوزف پولیتزر: صدای مردم»، «میم مثل مالزی» و «ملاقات با گورباچوف» از جمله آثاری هستند که در این فهرست جای گرفتهاند. «در جستجوی فریده» روایتگر قصه زندگی زنی به نام فریده است که ۴۰ سال پیش در حرم امام رضا(ع) رها میشود و بعد از انتقال به شیرخوارگاه توسط زوجی هلندی به فرزندی گرفته و به هلند برده میشود. او جستوجویی را برای پیدا کردن خانواده واقعیاش شروع میکند و این مستند شرح این سفر و جستوجو است.
ارسال به دوستان
اعتراض به اکران فیلم جدید پولانسکی در پاریس
اتهام جدید تجاوز که بتازگی به رومن پولانسکی وارد شد موجب شد اکران فیلمش در پاریس با اعتراض روبهرو شود. به گزارش مهر به نقل از رویترز، حدود ۴۰ نفر از معترضان دیروز در پی اولین اکران فیلم «یک افسر و یک جاسوس» این کارگردان لهستانی- فرانسوی در برابر سینما «رو شمپولین» جمع و مانع نمایش فیلم شدند. این در حالی بود که این فیلم در دیگر سینماهای فرانسه بدون مشکل به نمایش درآمد. یکی از این معترضان گفت لغو این اکران یک پیروزی نیست، پیروزی این است که مصونیت متجاوزان به پایان برسد. این در حالی است که چند روز پیش یک بازیگر فرانسوی ادعا کرد در سال ۱۹۷۵ و زمانی که تنها ۱۸ سال داشت، این کارگردان به وی تعرض کرده است. پولانسکی از طریق وکیلش این اتهام را رد کرده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|