|
سفارتخانه یا مرکز آشوب و سازماندهی ضدانقلاب؟
حجتالاسلام علیرضا سلیمی، نماینده محلات در مجلس گفت: عجیب این است که سفیر انگلیس در آشوبهای کشور حضور داشته و دست را از پرده بیرون آورده است. معلوم نیست سفارت انگلیس سفارتخانه است یا مرکز آشوب و سازماندهی ضدانقلاب. آنها دخالت آشکارشان را به جایی رساندند که سفیر انگلیس در میدان حاضر میشود. لازم است وزارت امور خارجه با این اقدام خلاف قواعد بینالملل برخورد لازم را انجام دهد.
ارسال به دوستان
گزارشی درباره توهینها و شعارهای ساختارشکنانه تجمع سفارشی محدود در شامگاه شنبه
سربازان دشمن
گروه سیاسی: تجمعات روز شنبه تعدادی از دانشجویان که به بهانه سانحه هواپیمای اوکراینی شروع شده بود، در ادامه و با سردادن شعارهای ساختارشکنانه علیه مسؤولان نظام و همچنین اهانت به بنرهای تصویر شهید سپهبد سلیمانی عملا به میتینگ پیادهنظام آمریکا و ترامپ تبدیل شد.
به گزارش «وطن امروز»، عصر روز شنبه در پی سانحه سقوط هواپیمای مسافری بوئینگ 737 که به دلیل خطای انسانی رخ داد، مراسم جداگانهای در گرامیداشت جانباختگان این حادثه در 2 دانشگاه صنعتی شریف و صنعتی امیرکبیر برگزار شد. برخی دانشجویان این دو دانشگاه با در دست داشتن شمع و نیز قرائت فاتحه و حضور در مقابل در دانشگاههای یاد شده، یاد جانباختگان سقوط هواپیما را زنده کردند.
در دانشگاه امیرکبیر در ادامه مراسم تعدادی از دانشجویان که بین 700 تا هزار نفر برآورد میشدند از دانشگاه خارج و وارد خیابان شدند و به سمت ضلع شمالی تقاطع حافظ و طالقانی حرکت کردند. در ابتدا ماموران ناجا شرایطی را فراهم کردند تا دانشجویان تجمع کنند و بتوانند شعار دهند اما در ادامه با ورود دانشجویان به خیابان اصلی و بسته شدن این نقطه و ترافیک شدید، ناجا دانشجویان را متفرق کرد. دانشجویان با شعار عزا عزاست امروز شروع کردند و در نهایت با شعارهایی علیه مسؤولان کشور این تجمع به فضای اعتراضی تند و رادیکال تبدیل شد. جمعی از حاضران، شعارهای ساختارشکنانه را به سمتی بردند که منجر به تحریک یک عده و پاره کردن بنر تصویر حاج قاسم سلیمانی شد.
یک نکته مهم درباره تجمعات محدود عصر شنبه تهران این بود که این تحرکات هیچ رنگ و بویی از ماهیت مردمی و حتی دانشجویی نداشت و بیشتر از آنکه به عنوان یک حرکت اعتراضی شناخته شود، در قالب پروژهای سفارشی ظهور و بروز کرد. پروژهای که بر اساس ادعایی موهوم و با هدف هجمه به نهادهای نظامی ایران انجام شد و در نهایت نیز به هتک تصاویر قهرمان ملی ایران حاج قاسم سلیمانی منتهی شد. همین موضوع یعنی هجمه به شهیدی که به دستور مستقیم رئیسجمهور آمریکا به شهادت رسیده، گمانهها مبنی بر پروژه بودن این تجمعات برای انتقام از حماسهآفرینیهای ملت ایران در مراسم تشییع حاج قاسم سلیمانی را تایید میکند. بویژه اینکه ترامپ نیز تنها ساعاتی پس از این تحرکات، به صراحت از اغتشاشگران حمایت کرد.
طبق این گزارش، دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا در حالی که مردم ایران را تحت شدیدترین تحریمها و فشار حداکثری قرار داده است، در ادعایی مضحک در توئیتر خود نوشت که در کنار مردم ایران است. ترامپ که برای نخستین بار با زبان فارسی توئیت میکرد، نوشت: «به مردم شجاع و رنجکشیده ایران؛ من از ابتدای ریاستجمهوری خود، در کنار شما ایستادهام و دولت من به حمایت از شما ادامه میدهد. ما اعتراضات شما را به دقت زیر نظر داریم و از شجاعت شما الهام میگیریم».
وی در توئیت دیگری نوشت: «دولت ایران باید اجازه دهد گروههای حقوق بشری [به حقایق میدانی] نظارت کرده و گزارشهایی را درباره اعتراضات کنونی مردم ایران ارائه کنند». ترامپ افزود: «نباید کشتار مجدد معترضان مسالمتآمیز رخ دهد یا اینترنت قطع شود. جهان نظارهگر است». توئیت ترامپ البته با واکنش منفی کاربران مواجه شده و عمده آنها در زیر پست او نوشتهاند: آقای ترامپ! منظور شما از حمایت 52 مرکز فرهنگی است؟ یا تحریم دارویی؟ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در واکنش به توئیتهای فارسی ترامپ نوشته است: «شور و شعف ترامپ در توئیت اخیر فارسیاش نمایان است. زبان فارسی نماد فرهنگ ایرانی است. تا دیروز تهدید مکرر اماکن فرهنگی ایران و امروز گفتوگو با ایرانیان به زبان فارسی! اگرچه ما با هم اختلاف سلیقه و عقیده داریم اما ترامپ نمدی بر نخواهد چید. ملت ایران او را ناکام خواهد کرد».
وزیر خارجه آمریکا نیز با اشاره به تجمع دانشجویی عصر شنبه در تهران که برای یادبود جانباختگان حادثه مورد هدف قرار گرفتن غیرعمد هواپیمای مسافری اوکراینی در ایران برگزار شد، اظهاراتی مداخلهجویانه را مطرح کرد. به گزارش ایسنا، مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا با مطرح کردن اظهاراتی مداخلهجویانه در صفحه توئیترش با بیان اینکه صدای مردم ایران واضح است، مدعی شد: ما در کنار مردم ایران میمانیم که لایق آینده بهتری هستند!
حمایت ترامپ و سایر مقامات آمریکایی از اغتشاشگران در ایران البته بیسابقه نبوده و در جریان آشوبهای پس از افزایش قیمت بنزین نیز آمریکاییها تمامقد به حمایت از آشوبگران برخاسته بودند. در آن مقطع حتی برخی ارکان دولت آمریکا بر فراهم کردن تمهیداتی برای جبران قطعی اینترنت و بسترسازی برای ارتباطگیری اغتشاشگران تاکید داشتند.
نخستوزیر رژیم صهیونیستی نیز از اغتشاشگران حمایت کرد. بنیامین نتانیاهو در این باره مدعی شد: میخواهم به شجاعت مردم ایران اشاره کنم که دوباره علیه این رژیم به خیابانها آمدهاند. آنها شایسته آزادی هستند، آنها شایسته رهایی هستند، حق آنها زندگی توام با امنیت و صلح است، چیزهایی که رژیم ایران از آنها سلب کرد!
* احضار سفیر انگلیس به وزارت امور خارجه
از جمله حواشی تجمعات روز شنبه نقشآفرینی سفیر انگلیس در این تجمعات بود. سفیر انگلیس در تهران به دلیل رفتار نامتعارف و حضور در تجمعات غیرقانونی، توسط دستیار وزیر امور خارجه و مدیرکل اروپای این وزارتخانه به وزارت امور خارجه احضار شد. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، بعدازظهر دیروز ۲۲ دی ۱۳۹۸ «رابرت مکایر» سفیر انگلیس در تهران به دلیل رفتار نامتعارف و حضور در تجمعات غیرقانونی توسط دستیار وزیر امور خارجه و مدیر کل اروپای این وزارتخانه به وزارت امور خارجه فراخوانده شد و مراتب اعتراض رسمی جمهوری اسلامی به وی و دولت انگلیس ابلاغ شد.
در این دیدار به مکایر یادآوری شد که حضور سفرای خارجی در تجمعات غیرقانونی هیچ تناسبی با مسؤولیتهای آنها به عنوان نماینده سیاسی کشور متبوع خود ندارد و مخالف مفاد کنوانسیون ۱۹۶۱ روابط دیپلماتیک وین است و دولت انگلستان باید در این باره توضیح دهد.
گفتنی است سفیر انگلیس شنبهشب به دلیل حضور در یک تجمع غیرقانونی دستگیر، اما به دلیل برخورداری از مصونیت دیپلماتیک و پس از احراز هویت آزاد شد. معاون وزیر امور خارجه گفت: سفیر انگلیس به عنوان یک بیگانه در یک گردهمایی غیرقانونی دستگیر و ۱۵ دقیقه بعد از شناسایی آزاد شد.
***
[دانشجویان به سفیر انگلیس ایزیلایف هدیه دادند!]
صدها نفر از مردم تهران در اعتراض به حضور شنبهشب گذشته سفیر انگلیس در تجمع مقابل دانشگاه امیرکبیر، مقابل سفارت انگلیس حاضر شدند. به گزارش مهر، صدها نفر از مردم تهران در اعتراض به حضور شنبهشب گذشته سفیر انگلیس در تجمع مقابل دانشگاه امیرکبیر، مقابل سفارت انگلیس تجمع کردند. تجمعکنندگان در حالی که تصاویری از شهید سپهبد قاسم سلیمانی را در دست داشتند از اقدام سپاه در حمله موشکی به پایگاه آمریکاییها در عراق تجلیل کرده و شعارهایی از قبیل «برادر سپاهی حمایتت میکنیم»، «لانه روباه پیر تعطیل باید گردد»، «سفارت خیانت تعطیل باید گردد»، «نشانه دین داری از انگلیس بیزاری» و «سفیر آشوبگر اخراج باید گردد» سر دادند. دانشجویان در این تجمع همچنین شعارهای «ترامپ، انگلیس، آشوبگر پیوندتان مبارک» و «مقصر اهانت به حاج قاسم، اخراج باید گردد» را سر دادند. «سفارت خیانت تعطیل باید گردد»، «لانه جاسوسی برچیده باید شود»، «مرگ بر انگلیس»، «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»، «دو لشکر الهی، ارتشی و سپاهی»، «حاج قاسم راهت ادامه دارد»، «نه سازش نه تسلیم نبرد با آمریکا»، «مرگ بر سازشکار» و «مرگ بر فتنهگر» از دیگر شعارهای شهروندان در این تجمع بوده است. تجمعکنندگان همچنین با توجه به ماجرای آبروریزی سفیر انگلیس در جریان دستگیری شنبه شب، به او پوشک ایزیلایف هدیه دادند!
ارسال به دوستان
سردار سلامی در جلسه غیرعلنی مجلس با موضوع بررسی سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی:
دوست داشتم داخل هواپیما باشم و با آنها سقوط کنم و بسوزم و شاهد این ماجرای غمانگیز نباشم
گروه سیاسی: جلسه روز گذشته مجلس تحت تاثیر ماجرای سقوط هواپیمای اوکراینی برگزار شد. دیروز فرمانده سپاه پاسداران به مجلس رفت تا در جلسه غیرعلنی درباره ماجرای اصابت موشک پدافند ایران به هواپیمای اوکراینی اطلاعاتی را به نمایندگان ارائه دهد.
سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح دیروز در جلسه غیرعلنی مجلس شورای اسلامی با دستور کار بررسی اتفاقات اخیر، اظهار داشت: آنچه را میگویم چیزی است که از قلب من جاری میشود؛ من از میدان یک پیروزی شگفتانگیز و بینظیر که ملت ایران در تاریخ حیات خود کسب کرده است میآیم؛ از جایی که آمریکا اینبار مستقیم و آشکارا از ایران بزرگ شکست خورد.
وی با بیان اینکه هرچند غبارهای حادثه غمانگیز سانحه سقوط هواپیما هنوز اجازه نداده است ابعاد این پیروزی شگفتانگیز و خیرهکننده شناسایی شود، افزود: بعدها میتوان درباره آن دقیقتر سخن گفت؛ ما بعد از ترور و شهادت سردار عزیز قاسم سلیمانی و همرزمان ایشان، کاملا در فضای روانی یک جنگ ناشناخته با آمریکا قرار گرفتیم. بعد از حادثه این تصور به وجود آمد که آن اقتدار و شکوه و اعتبار ملت بزرگ ایران، تحت تاثیر حادثه شهادت آسیب دیده است.
وی با تاکید بر اینکه ما احتیاج به تفوق اطلاعاتی داشتیم و باید تعیین میکردیم که چگونه و با چه شدتی برخورد کنیم، گفت: کار ما باید به هدف میرسید و در برابر با عمل آمریکاییها میشد. آنها حاج قاسم ما را گرفته بودند. ملت ما احترام دارد و سرافکنده نیست؛ ملتی که سرفراز است، زنده است. ما باید موجی از سرزندگی جدید در جامعه ایجاد میکردیم تا تراز نظاممان دوباره ارتقا مییافت. ما میتوانیم زیر سقف ارتفاع شایسته سرزمینمان در جهان زندگی کنیم.
سردار سلامی ادامه داد: ما بزرگ هستیم. تا آن روز ما خود را یک قدرت منطقهای میدانستیم. طراحیهای ما باید دقیق میبود. غلبه بر آمریکا باید از لحاظ فنی و تکنولوژیک انجام میشد. این نبرد هم تاکتیکی و استراتژیک بود. ما در این نبرد باید در تکنولوژی پیروز میشدیم. آمریکا نباید موشکهای ما را میزد. اگر موشکهای ما به هدف نمیرسید، اگر دقیق نبود، اگر ویران نمیکرد، میدانید چه اتفاقی میافتاد؟ ما باید از نقاط هدف و نه مساحت آنها اطلاعات به دست میآوردیم. جنگ ما با آمریکا در حوزه تکنولوژی جنگ نقطههاست و نه مساحتها.
فرمانده کل سپاه افزود: بعد از آن باید به گونهای عمل میکردیم که تصور دشمن را در عکسالعمل فرو میپاشاندیم. ما دیگر نمیتوانستیم در میدان عملیات روانی دشمن را متوقف کنیم. باید او را روی زمین متوقف میکردیم. با شکلدهی به واقعیات سخت باید این کار را میکردیم و این مشکلترین کار به نظر میرسید.
فرمانده کل سپاه افزود: ما از روز جمعه تا شب چهارشنبه همه چیز را آماده کردیم. فکر کنید باید زیر رصد قویترین قدرت اطلاعاتی عالم سامانهها را گسترش داده و جابهجا کنید. ما برای چندین مرحله جنگ با احتمال گسترش دامنه، دقیق برنامهریزی کردیم و هنوز دوستان آماده هستند. همه چیز کاملا مهیاست و هیچ چیز از دید ما تمام نشده است. به خدا تکیه کردیم و این عملیات بزرگ انجام شد. شب عملیات ما میگفتیم انتقام میگیریم و وقتی من به عنوان یک فرمانده نظامی میگویم که انتقام میگیریم، همه چیز مشخص است.
وی تصریح کرد: شب حادثه تمام سیستمهای پروازی، پدافندی، جنگ الکترونیک و شناسایی روی آسمان بود. آمریکاییها تمامقد آماده بودند. انتخاب هدف خیلی مهم بود. ما ابتدا جای دیگری را انتخاب کرده بودیم ولی چون نزدیک بغداد بود و بخشی از عراقیها داخل آن بودند، هدف را تغییر دادیم. اتفاقا دشمن هم خیلی از نقاط را تخلیه و تصادفا به پایگاهی منتقل کرد که ما در تغییر هدف آن را انتخاب کرده بودیم. عینالاسد حدود ۱۶۰ کیلومتر با بغداد فاصله داشت و ما اینبار بر مبنای گرفتن تلفات انسانی هدفگذاری نکردیم.
سرلشکر سلامی گفت: هدف ما کشتن سربازان دشمن نبود و این موضوع اهمیتی نداشت اما آنجا محل تجهیزات راهبردی دشمن اعم از بالگردهای بلک هات، آپاچیها، پهپادهای کیو ناین و فری دیترو، یک مرکز فرماندهی و کنترل، آشیانهها و سولههای متعدد نگهداری تجهیزات بود که آنها اهداف ما بود. ما باید این اماکن را نقطهنقطه مورد هدف قرار میدادیم. عملیات ما بر مبنای تاثیر بود. آن چیزی که توازن را برقرار میکرد، نفس عملیات بود؛ اینکه ایران در فضایی که آمریکا به عکسالعمل سنگین تهدید کرده است، شجاعانه عمل کند.
وی افزود: این حس قدرت است. اینجا آن برابری است. شکستن یک اعتبار جهانی و خرد کردن و مچاله کردن آن حس قدرت است. تخریبهای فیزیکی فقط برای این بود که ما بگوییم آنقدر برتری داریم که هر نقطهای را بخواهیم میزنیم. این اتفاق افتاد. شما در توضیحات سردار حاجیزاده مقایسه قبل و بعد از حمله را کاملا مشاهده کردید. ما هر کجا را نشانه گرفتهایم، زدیم. من به شما میگویم موشک کروز دقیق است و وقتی دقت دارد، کسی شک نمیکند اما موشک بالستیک وقتی نقطهزن میشود، به این معنی است که به انتهای تکنولوژی دست یافتهایم.
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه این تفوق را ما پیدا کردیم. ما تفوق فناوری را پیدا کردیم که آمریکاییها نتوانستند هیچ یک از موشکها را هدف قرار دهند، افزود: تمام موشکهای ما، به استثنای 2 موشک که به صورت طبیعی قبل از رسیدن به سرزمین عراق در ایران اصطلاحا فیل کرد، بقیه موشکها بدون هیچ آسیب وارد شده، به اهداف اصابت کردند. اینکه بعدا رئیسجمهور آمریکا اعلام کرد هیچ فرد یا تجهیزاتی آسیبی ندیده است، طبیعی بود. هر کسی برای عقبنشینی و خروج نیازمند یک مفر است. وی خاطرنشان کرد: فرمانده هوافضای ما کاملا در صحنه در حال جنگ بود و همه ما در حال جنگ بودیم، اینطور نیست که ساکت بنشینیم، بلکه باید در دریا همه توانمندی خود را آماده میکردیم که اینطور بود و مدام در معرض شرایط جدید قرار میدادیم. در زمین حتی برای کار زمینی آماده شده بودیم و همه چیز آماده بود. آن شب همه بالگردها و هواپیماهای آمریکایی از منطقه خلیجفارس تا شمال عراق، همه روی آسمان بودند و ما برای پاسخ به این تهدید 52 نقطهای آماده بودیم.
وی با بیان اینکه آن شب شرایط کاملا جنگی بود، یادآور شد: قسم میخورم هیچ کس نخوابید تا این ماجرا اتفاق افتاد. من واقعا عرض میکنم ما در عین حال که یک پیروزی بزرگ به دست آورده بودیم، حتی قبل از اینکه متوجه شویم احتمالا موشک ما به هواپیما اصابت کرده، به دلیل سقوط هواپیما تلخکام شدیم. ما در بالاترین حد آمادهباش بودیم، زیرا تهدید متقابل ما هوایی و موشکی بود و پدافندها در این زمینه قلب این عکسالعمل را نشان میدادند. آنها باید جنگ را ادامه میدادند. ما سامانهها را گسترش داده بودیم تا از منافع ملت دفاع کنیم و اجازه ندهیم آتش دشمن بر سر مردم یا منافع آنها ببارد. نباید اجازه میدادیم دشمن به این سرزمین تعرض کند. همه آماده بودند.
فرمانده کل سپاه پاسداران افزود: همچنین در میان غوغا گاهی خبرهای متفاوتی میرسید. به سامانههای ما خبر پرواز تعدادی کروز را داده بودند. بچههای ما که کنار سامانه بودند خود را برای انهدام موشک یا هواپیمای دشمن آماده کرده بودند، چون کروز به لحاظ سرعت اساسا هواپیمای بدون سرنشین بزرگی است که با مختصات هواپیمای با سرنشین حرکت میکند و فقط خلبان ندارد و در ارتفاع پایین پرواز میکند. برادر ما در بالاترین حد آمادگی قرار داشت و چون به او خبر پرواز کروزها را داده بودند و برای لحظاتی ارتباطش با اس او سی قطع شده بود که خبر کروزها را بشنود، با همان تصور وقتی این هواپیما پرواز میکرد، روی صفحه رادار به یقین رسیده بود این یک تهدید جدی است؛ موقعیت پرواز هواپیما نسبت به سامانه بهگونهای بود که هدف نزدیکشونده تلقی میشد.
سردار سلامی ادامه داد: معمولا وقتی هواپیماها همراستا با سامانهها و رادارها قرار میگیرند، سطوح مقطع راداری آنها کوچک میشود. اگر عمود بر مسیر رادار قرار بگیرند، به دلیل اینکه بدنه هواپیما در معرض امواج قرار میگیرد بزرگتر نشان داده میشود و قابلیت تفکیک بیشتر است. این فضا، فضای جنگی است. به فرد این خبر رسیده و او با محاسبه این مطلب که دقیقا یک کروز است، اقدام به شلیک میکند و تصور میکند کروز را منهدم کرده است. برادران ما از همزمانی شلیک و سقوط هواپیما مشکوک شده بودند. خدا گواه است ما خودمان منشأ ایجاد این فرضیه شدیم که ممکن است موشک ما اصابت کرده باشد و این فقط به دلیل همزمانی بود و اگر ما خود مبدأ شکلگیری این فرضیه نبودیم، هیچ کس نمیتوانست متوجه شود.
وی خاطرنشان کرد: ما هیچ چیز را دست نزدیم. نه جابهجایی قطعات هواپیما و بر هم زدن صحنه و نه جابهجایی سامانه و نه گرافهای راداری صورت نگرفت. سردار حاجیزاده در منطقه بود و منتظر عکسالعمل و کل صحنه را از خلیجفارس تا آنجا رصد میکردیم که اگر اتفاقی بیفتد، زمین، دریا و هوا فعال شود. به ما خبری رسید که به این پدیده مشکوک هستیم. به برادرانمان گفتیم بیشتر بررسی کنید، تردید جدی وجود داشت.
سردار سلامی ادامه داد: تصور این بود که چون هواپیما در ابتدای حرکت و پر از سوخت بوده اگر موشک پدافندی به آن بخورد منفجر و مشتعل میشود. در حالی که تصاویر نشان میداد موتور و بال آتش گرفته و آرام در حال سقوط است. کسی تصور نمیکرد موشکی به هواپیما اصابت کرده باشد. برادران ما که این شلیک را انجام میدهند، نه بر اساس معاینه چشمی، بلکه بر اساس صفحات رادار و دید الکترونیک قضایا را تحلیل میکنند، وقتی به هدف خورد تصور این بوده که کروز است. ما بررسیهای بیشتری انجام دادیم و احتمال اثبات این فرضیه بیشتر شد اما واقعا تا غروب چهارشنبه هرگز به اطمینان نرسیدیم ولی احساس میکردیم این فرضیه غلبه پیدا میکند.
فرمانده کل سپاه پاسداران اضافه کرد: ستاد کل نیروهای مسلح تیمی از متخصصان را صورتبندی کرد. ما متخصصان خود را در اختیارشان قرار دادیم و آنها ماجرا را از همه زوایا از جمله شاهدان عینی، اپراتورهای سامانه و حضور میدانی در نقطه سقوط و مشاهده همه قطعات بررسی کردند. ما حتی این کار را هم نکردیم که قطعات را برای تست به آزمایشگاه ببریم و نتیجه بگیریم آیا مواد منفجره وجود دارد یا ترکشی از جنس سامانه است. این بررسیها هفتهها طول میکشید. در جهان، هواپیماها که سقوط میکنند هفتهها و گاهی ماهها و سالها طول میکشد نتایج را اعلام کنند. حتی جعبه سیاه هم بازخوانی نشد، یعنی اگر میخواستیم همه چیز را بررسی کنیم شاید هفتهها به طول میانجامید.
وی یادآور شد: ما در عرض یکی دو روز به اتقان رسیدیم و فضا را برای بررسی کامل نبستیم. خودمان به اثبات مسأله کمک کردیم، چون حادثه بزرگی بود. تا اینکه بالاخره تیم کارشناسی به نتیجه رسید بر اثر خطاهایی که صورت گرفته هواپیما سقوط کرده و شروع به تنظیم بیانیه و اطلاعرسانی برای مردم کردیم. در حالی که فرمانده ما در جنگ بود و ما در این میدان قرار داشتیم و همین الان هم معرکه را پایانیافته تلقی نکردهایم.
سردار سلامی با بیان اینکه ما در جنگ با آمریکا بوده و هستیم، گفت: ما سرباز ملت و فدایی مردم هستیم. خدای بزرگ را شاهد میگیرم دوست داشتم داخل هواپیما باشم و با آنها سقوط کنم و بسوزم و شاهد این ماجرای غمانگیز نباشم. ما عادت کردیم فدای ملت شویم. من جان فرزندانم را با این حرف معاوضه میکنم که آرزویی در بین من و برادرانم نیست جز اینکه روزی به پای آرزوهای ملت، رفاه، پیشرفت و امنیت آنها تکهتکه و قربانی شویم. فرمانده ما که رفیق صمیمی هم بودیم چیزی جز این آرزویش نبود.
فرمانده کل سپاه پاسداران اضافه کرد: اینها خانواده ما، بچههای ما، مادران و پدران و برادران ما بودند. من هیچ وقت در طول عمرم اینقدر شرمنده نبودم. ممکن است خطا کرده باشیم که کردیم و تعدادی از هموطنان به خاطر خطای ما شهید شدند اما غیرعمد بوده، عذرخواهی میکنیم و جبران میکنیم و اجازه نمیدهیم یک نفر از مردم ما آسیب ببیند. محکم و استوار میایستیم و زانو نمیزنیم. تا ما هستیم حتی اگر همه قدرتها هم با یکدیگر متحد شوند اجازه نمیدهیم تار مویی از سر مردم کم شود.
ارسال به دوستان
اخبار
اجازه نمیدهیم اشتباه یک عضو خانواده باعث سوءاستفاده دشمنان شود
186 نماینده مجلس پس از جلسه با سردار سلامی در بیانیهای ضمن اعلام همدردی با خانوادههای داغدار حادثه هواپیمای ۷۳۷ از نیروهای نظامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حمایت کردند. در بخشی از این بیانیه آمده است: ما نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی از اینکه همسنگران شهید سرافراز سپهبد قاسم سلیمانی با صداقت تمام اعلام نمودند که این اقدام در اثر اشتباه انسانی بوده و خود را مسؤول میدانند، تشکر مینماییم. خضوع سردار سرافراز سپاه اسلام سردار سرلشکر سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جلسه غیرعلنی مجلس در سخنانی که از عمق صداقت ایشان نشأت میگرفت و لاجرم بر دل مینشست، بیانگر این واقعیت است که سپاهیان سبزپوش و عزیزمان خود را فدایی مردم میدانند و این افتخار را بر خود میدانند و در کنار مردم و خانوادههای داغدار این شهدای عزیز، به آمریکا که از هر فرصتی برای ضربه زدن به ملت قهرمان ایران اسلامی سوءاستفاده میکند، اعلام میداریم که فراموش نمیکنیم در یک رویارویی شرافتمندانه و مقتدرانه با رژیم آمریکای جنایتکار و انگلیس پلید هستیم و اجازه نمیدهیم اشتباه یک عضو خانواده باعث سوءاستفاده دشمنان شود.
***
اعتراض دانشجویان دانشگاه تهران و امیرکبیر به اقدامات ساختارشکنانه
جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه امیرکبیر یاد جانباختگان هواپیمای بوئینگ را گرامی داشته و توهین به سردار سلیمانی در تجمع شامگاه شنبه این دانشگاه را محکوم کردند. دانشجویان با حضور در جوار مزار شهدای گمنام دانشگاه امیرکبیر با قرائت فاتحه، یاد جانباختگان سانحه بوئینگ 737 را گرامی داشتند. همچنین این دانشگاهیان، شعارهای ساختارشکنانه و توهین به سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی در تجمع شامگاه شنبه تعدادی از دانشجویان دانشگاه امیرکبیر را محکوم کردند. دانشگاهیان شرکتکننده در این تجمع با سردادن شعارهایی همچون «دانشجوی عزادار دشمن هرچی کفتار»، «دانشجو بیدار است از لاشخورها بیزار است»، «منافق، منافق ننگت باد ننگت باد»، «سفیر انگلستان حامی آشوبگران» و «ملت انقلابی تسلیت تسلیت»، ضمن ابراز همدردی با خانوادههای داغدیده سانحه هواپیمای اوکراینی، شعارهای هنجارشکنانه شامگاه شنبه علیه سردار شهید سلیمانی را محکوم کردند. همچنین روز گذشته جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه تهران نیز یاد جانباختگان هواپیمای بوئینگ را گرامی داشته و توهین به سردار سلیمانی را محکوم کردند.
***
سیانان: حملات ایران بسیار دقیق بود
خبرنگار سیانان در بغداد پس از حضور همکارش در پایگاه عینالاسد گفت: همانطور که آروا دیمن (خبرنگار سیانان از پایگاه عینالاسد) گزارش داد حمله ایرانیها به پایگاههای آمریکایی (در عراق) بسیار دقیق و قابل توجه انجام شد. آمریکاییها قادر نبودند جلوی این حملات (موشکی) را بگیرند. وی ادامه داد: آنها (ایرانیها) اطلاعات بسیار دقیقی درباره اهداف احتمالی در داخل پایگاه هوایی (عینالاسد) داشتند که این سیگنال و نشانه را ارسال میکند که ایرانیها تحت تحریمهای فاجعهآمیز اقتصادی به عنوان یک نیروی (نظامی) متعارف قدرتمند باقی ماندهاند.
ارسال به دوستان
اعلام نتایج تأیید صلاحیتها از سوی شورای نگهبان
شنبهشب بود که عباسعلی کدخدایی طبق وعده قبلی خود خبر از اتمام روند بررسی صلاحیت متقاضیان شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی داد تا روز گذشته هیأتهای نظارت استانی شورای نگهبان نظرات خود را درباره تایید، عدم تایید یا عدم احراز صلاحیتهای داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی از طریق فرمانداریها به داوطلبان اعلام کنند و صحنه کلی یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تا حدی روشن شود. به گزارش «وطن امروز»، در بین چهرههای شاخص سیاسی از میان تایید صلاحیت شدهها نام افرادی همچون محمدباقر قالیباف، مجید انصاری، مسعود پزشکیان، الهام امینزاده، مصطفی کواکبیان، سهیلا جلودارزاده، احمد مازنی، پروانه مافی، محمدرضا بادامچی، سیدفرید موسوی، فریده اولادقباد، ابوالفضل سروش، علیرضا رحیمی، سیدمصطفی میرسلیم، الیاس نادران، حمیدرضا حاجیبابایی، مجتبی ذوالنور، علیرضا محجوب، الهه راستگو، محمدرضا رضاییکوچی، زهرا سعیدی، حمید رسایی، علیرضا زاکانی، زهره الهیان، فاطمه رهبر، محمدصادق کوشکی، فاطمه آلیا، حمیدرضا حاجیبابایی، محمدرضا پورابراهیمی، جواد کریمی قدوسی، فاطمه ذوالقدر، حسینعلی حاجیدلیگانی، ناصر موسویلارگانی، نصرالله پژمانفر و احمد امیرآبادیفراهانی به چشم میخورد. اما در نقطه مقابل در میان اشخاص شاخصی که روز گذشته خبر رد صلاحیتشان در رسانهها منتشر شد میتوان به بهروز نعمتی، سیدحسین نقویحسینی، نادر قاضیپور، غلامرضا کاتب، علی مطهری، محمدرضا تابش، محمدعلی پورمختار، محسن کوهکن، محمد فیضی، محمود صادقی، طیبه سیاوشی، سیدهحمیده زرآبادی، غلامرضا حیدری، سید علاءالدین خادم، الیاس حضرتی و فاطمه سعیدی اشاره کرد. از سوی دیگر شورای نگهبان اطلاعیه شماره ۳ خود را در رابطه با اعتراض افرادی که صلاحیتشان برای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی مورد تایید قرار نگرفته، صادر کرد. در بخشی از این اطلاعیه خطاب به متقاضیانی که صلاحیتشان احراز نشده، آمده است: «داوطلبان مزبور میتوانند جهت ارائه شکایت خود ظرف مدت ۵ روز از تاریخ ۹۸/۱۰/۲۲ الی ۹۸/۱۰/۲۶ از ساعت ۸:۰۰ الی ۱۶:۰۰ به دفاتر نظارت و بازرسی بر انتخابات استان مربوط یا در تهران به نشانی بزرگراه بسیج، بلوار هجرت، مجموعه ورزشی جهان پهلوان تختی مراجعه کرده و پس از دریافت و تکمیل فرم شکایت، مدارک خود را تحویل داده و رسید آن را دریافت کنند». یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی دوم اسفندماه سال جاری برگزار میشود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|