|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
گزارش «وطن امروز» درباره رویداد بازارسازی فرهنگی ایکال که از فردا آغاز میشود
تصمیم بزرگ برای بازار فرهنگی کودکان
احسان سالمی: چند سال پیش وقتی برای اولینبار شخصیتهای محبوب انیمیشن «شکرستان» روی دفاتر مشق و نوشتافزارهای تحصیلی دانشآموزان ظاهر شدند، بسیاری از اهالی فرهنگ و کارشناسان امور تربیتی و حتی اقتصادی به این موضوع حساس شدند که چرا تا به امروز از ظرفیت مهم بازارسازی فرهنگی غافل شده بودیم و سرمایهای را که میشد در این حوزه از آن برای معرفی شخصیتهای ایرانی و متناسب با فرهنگ ایرانی- اسلامی خودمان از آن بهره ببریم، در اختیار شخصیتهای غربی قرار دادیم که تناسبی با فرهنگ بومی جامعه ایرانی ندارند.
* آغاز تلاش برای ورود به بازاری رها شده
بازارسازی فرهنگی در ادامه محدود به حضور کاراکترهای محبوب انیمیشنها و برنامههای عروسکی در حال پخش باقی نماند تا در کنار حضور شخصیتهای محبوب شکرستان، با ورود شخصیتهای مجموعه تلویزیونی کلاه قرمزی، مجموعه تلویزیونی پهلوانان، عروسک جنابخان و عروسک سنجد به این حوزه، فضا برای خلق شخصیتهای جدید و استفاده از ظرفیت آنها هم ایجاد شود. در همین راستا برخی تولیدکنندگان نوشتافزارهای ایرانی- اسلامی با خلق شخصیتهایی جدید سعی کردند فضایی تازه در بازاری ایجاد کنند که پیش از این به معنی واقعی کلمه رها شده بود.
البته آنها با نصبالعین قرار دادن تجربیات حاصل از شکست پروژه تولید عروسکهای «دارا» و «سارا» و پرهیز از تکرار همان اشتباهات سعی کردند سراغ مسیری تازه برای فتح این بازار بروند. نکته مهم این بود که برای در اختیار گرفتن بازار گسترده و پردرآمد و مهم محصولات فرهنگی تولید شده پیرامون شخصیتهای کارتونی و عروسکهای محبوب کودکان باید علاوه بر حوزه نوشتافزار، در همه حوزههای مرتبط با کودکان مثل پوشاک، وسایل اتاق خواب و... ورودی جدی میشد. اتفاقی که تابع دو موضوع بود؛ اول خلق شخصیتهای جذاب متناسب با سلیقه و ذائقه کودکان و معرفی درست و با برنامه آنها و دوم فراهم کردن ظرفیتهای تولید محصولات متنوع با محوریت این شخصیتها برای ردههای سنی مختلف کودکان.
کلید آغاز گستردهتر این پروژه با تمرکز بر تولید و پخش محدود محصولات فرهنگی ویژه کودکان پیرامون شخصیتهای انیمیشن سینمایی موفق «فیلشاه» و شخصیت محبوب تلویزیونی «ململ» زده شد. از نوشتافزار و کیف دانشآموزان گرفته تا پوشاک و کتاب نقاشی و بازی رایانهای تنها بخشی از پروژه بزرگی بود که توسط فعالان این عرصه برای بازارسازی فرهنگی پیرامون این محصولات موفق راهی بازار محصولات ویژه کودکان شد. اتفاقا با وجود اینکه بازار این محصولات در داخل کشور در اختیار شخصیتهایی خارجی همچون «باب اسفنجی»، «بن تن»، «فروزن» و... بود اما باز هم در گام اول این اتفاق، واکنشهای مثبت بسیاری از سوی کودکان و خانوادههای ایرانی و همچنین بازار تولید و عرضه این محصولات شکل گرفت.
* یک تعریف ساده درباره بازارسازی فرهنگی
رویداد بازارسازی «ایکال» را میتوان نقطه آغاز بلوغ این جریان دانست؛ رویدادی که قرار است از فردا حوالی ساعت 14 در مجموعه فرهنگی- هنری سرچشمه تهران کار خود را آغاز کند و تا جمعه نیز ادامه خواهد داشت. روز گذشته در یک نشست خبری با حضور اهالی رسانه، «رضا دستمالچی» دبیر این رویداد در ارتباط با اتفاقاتی که قرار است در این رویداد به وقوع بپیوندد توضیح داد. او در ابتدای این نشست درباره مفهوم بازارسازی فرهنگی گفت: در حوزه کسب و کار بویژه کسبوکارهای فرهنگی یکی از مهمترین ارکان بازارسازی فرهنگی است. پس از خلق شخصیت در قالب انیمیشن تقاضا برای دیدن آنها در کشور رشد زیادی میکند. به کارهای مختلف تیمهای متخصص برای ایجاد محبوبیت و مقبولیت کاراکترها و معرفی این آثار، بازارسازی فرهنگی میگویند.
* آمارهایی تکاندهنده درباره بازاری بزرگ
وی با ارائه آمارهایی که از سوی گروه پژوهشی اقتصاد فرهنگ انجام گرفته است، بیان کرد: ۳۰ کاراکتر محبوب کودکان در ایران مشخص شده است که شخصیت باب اسفنجی با ۲۸ درصد محبوبیت در رتبه اول قرار دارد. کاراکترهایی مثل فروزن، بنتن، اسپایدرمن و... در ردههای بعدی قرار دارند. دبیر رویداد بازارسازی فرهنگی ایکال افزود: در ردهبندی محبوبترین کاراکترها در بین کودکان شخصیتهای کارتون شکرستان 5/1 درصد و عروسک ململ که سالها از طریق شبکه 5 برای کودکان برنامه اجرا میکند 3/1 درصد محبوبیت دارند که این موضوع به دلیل ضعف یا عدمجذابیت این شخصیتهای ایرانی نیست و به دلیل کوتاهی در بازارسازی با ابزار و محصولات فرهنگی مختلف است. از سالهای ۱۳۷۱ و ۱۳۷۲ که مباحث تهاجم فرهنگی از سوی مقام معظم رهبری مطرح شد، بسیاری از دغدغهمندان و دوستداران فرهنگ و ادب ایران و اسلام شروع به فعالیت در این زمینه کردند. یکی از مصادیق بارز مقابله با تهاجم فرهنگی ورود در حوزه معرفی و تولید کاراکترها و شخصیتهای داخلی و بومی است.
* از تولید محتوا تا بازارسازی برای محتوا
دبیر رویداد بازارسازی فرهنگی با اشاره به تجربیات مختلف مجموعههای فرهنگی در تولید و فعالیت در بحث قهرمانسازی ابراز کرد: اوایل دهه ۸۰ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شخصیت دارا و سارا را معرفی و وارد بازار کرد. با تمام فعالیتهایی که برای این پروژه انجام دادند، در این کار در بحث تجاریسازی با شکست مواجه شد و ضرر هنگفتی هم روی دست بازاریها و تاجرانی که روی آن سرمایهگذاری کرده بودند، گذاشت. عوامل شکست آن عدم حمایت مطبوعاتی و بازارسازی فرهنگی بود.
او در ارتباط با 2 شاخص مهم در حوزه بازارسازی فرهنگی اظهار کرد: 2 موضوع مهم در بحث تجاریسازی وجود دارد. موضوع اول تولید محتوا و نکته دوم بازارسازی فرهنگی برای این محتواهای تولیدشده است. هر کدام از این 2 بخش دچار نقص باشد و انجام نشود کار به صورت مناسب پیش نمیرود. در مجموعه صنایع خلاق رضوی درحال حاضر 2 محور از فعالیتهای شرکت را پیگیری میکنیم. یک موضوع در حوزه اسباببازی است که این مسأله دغدغه مقام معظم رهبری هم هست که گلهمند هستند چرا بازار از اسباببازیهای ایرانی خالی است.
* تولید یک اسباببازی استراتژیک تا 2 ماه آینده
مدیرعامل شرکت صنایع خلاق رضوی در ادامه از تولید چند محصول مهم خبر داد و گفت: در صنایع خلاق رضوی در حال تولید یک اسباببازی استراتژیک هستیم و رقیب سرسخت برندهای دیگر خواهد بود. این اثر در 2 ماه آینده رونمایی خواهد شد که پیوستهای فرهنگی مناسبی از گیم انیمیشن لوازمالتحریر و... دارد که حاصل 2 سال تحقیق و مطالعه است.
وی در ادامه در ارتباط با دیگر محصول مهمی که این مجموعه قصد تولید آن را دارد نیز اظهار کرد: در حوزه تصویری برای معرفی آثارمان در ساخت یک سریال شبکه خانگی با نام «افسانه هفت جنگل» مشارکت کردیم. این سریال حدود ۳۰ کاراکتر عروسکی دارد و 4 کاراکتر در این سریال از کاراکترهایی است که ما روی آنها برنامه داریم و میخواهیم آنها را معرفی کنیم. این سریال تمام ویژگیهای یک کار جذاب برای کودکان و نوجوانان را دارد.
* اختصاص بخش ویژه «ایکال» به شهید سلیمانی
دستمالچی همچنین درباره استفاده از ظرفیت نمادهای حرم امام رضا(ع) برای تولید محصولات فرهنگی گفت: مردادماه گذشته در مشهد جشنوارهای با عنوان «هنر رضوان» برگزار شد، در این جشنواره هنرمندان و عکاسان حدود ۸۰۰ عکس از زوایای مختلف از حرم امام رضا(ع) گرفته بودند که به نمایش درآمد و 400 طرح توسط ۲۰۰ طراح به دبیرخانه جشنواره رسید و حدود ۱۷۰ طرح پذیرفته شد و برگزیدگان خود را معرفی کرد و جوایزی اهدا شد؛ برای حمایت از طراحان تصمیم گرفتیم این طرحها را تجاریسازی کنیم، مثلا طرح کاشی معرق حرم را در یک شال زنانه یا در لوازم منزل آورده و آنها را به منزل کسانی که علاقهمند هستند ببریم. دبیر رویداد بازارسازی فرهنگی ایکال با اشاره به اینکه استفاده از تصویر شهید حاج قاسم سلیمانی در پوستر این رویداد و اختصاص بخشی ویژه برای خلق محصولات فرهنگی پیرامون شخصیت این شهید والامقام نیز عنوان کرد: به مناسبت شهادت سردار سلیمانی، بخش ویژهای از آثار مربوط به آثار هنری پیرامون سردار سلیمانی و همرزمان شهیدش اختصاص داده شده که قرار است از همان روز اول رویداد، به شکل رایگان در اختیار تولیدکنندگان محصولات فرهنگی قرار بگیرد؛ طرحهایی در حوزههای مختلف که برای تولید محصولات متنوع فرهنگی پیشنهاد شدهاند. گفتنی است، اولین رویداد بازارسازی محصولات فرهنگی «ایکال» توسط صنایع خلاق رضوی وابسته به آستان قدس رضوی با همکاری مجمع نوشتافزار ایرانی- اسلامی (ایراننوشت) و با حضور صاحبان ایده و محصول و کارشناسان این حوزه از تاریخ ۲۵ الی ۲۷ دیماه در مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی سرچشمه برگزار خواهد شد.
ارسال به دوستان
به همت هنرمند باسابقه تئاتر دفاعمقدس
نمایش سردار شهید قاسم سلیمانی به اجرا میرسد
کارگردان و نویسنده نمایشهای انقلاب و دفاعمقدس از نگارش متنی درباره سردار شهید قاسم سلیمانی خبر داد و گفت: منتظرم پیشنهادی برای اجرا در یک سالن دریافت کنم.
به گزارش «وطنامروز»، «علیرضا حنیفی» نویسنده، بازیگر و کارگردان تئاتر ضمن بیان این خبر عنوان کرد: یک شب پس از ترور ناجوانمردانه سردار شهید قاسم سلیمانی این متن نمایشی را نوشتم اما هنوز سالن و متولیای برای اجرای آن پیدا نکردهام. وی در ادامه افزود: نمایش در صورت اجرا 7 کاراکتر دارد که همه عراقی هستند. موضوع درباره مدیریت سردار سلیمانی در جنگهاست. حنیفی همچنین به فارس توضیح داد: این نمایش شب قبل از سقوط اربیل را روایت میکند. کشورهای انگلستان، عربستان و آمریکا با اربیل قرارداد داشتند تا در صورتی که به اربیل حمله شود به کمک آنجا بروند، جالب است روزی اربیل که مورد حمله داعش قرار میگیرد هیچ کدام از این کشورها حاضر به کمک به اربیل نمیشوند و تنها کسی که در صورت نداشتن قرارداد به داد اربیل میرسد و از شر داعش رهایشان میکند، ایران و سردار سلیمانی بوده است. وی با بیان اینکه امروز تصمیم دارد با انجمن تئاتر انقلاب و دفاعمقدس در این رابطه صحبت کند، گفت: امیدوارم با آنها برای اجرا به توافق برسیم و بودجهای برای کار در نظر بگیرند. حنیفی درباره نمایش دیگری که آن هم به دلیل فراهم نبودن سالن به اجرا نرسید، گفت: نمایش «اینجا پسرها سرباز به دنیا میآیند» براساس واقعهای از بمباران جنگ تحمیلی در ایلام است، خانمی باردار در معرض بمباران قرار میگیرد و 2 سرباز برای نجات او دست به کار میشوند و جلوی نیروهای عراقی سد ایجاد میکنند.
علیرضا حنیفی که از کارگردانان باسابقه تئاتر در حوزه دفاعمقدس محسوب میشود پیش از این درباره اهمیت پرداختن اهالی هنر به جنگ تحمیلی گفته بود: تفاوتهایی در جنگ تحمیلی ما با سایر جنگها بود که از جمله آنها حالت دفاعی بودن آن و پوشانندگی عامل مذهب بود. این مساله از سخنان امام (ره) روشن بود که «شکست یا پیروزی مهم نیست؛ مهم عمل به کیفیت است». این دو عامل و عواملی دیگر جنگ ما را از سایر جنگها منفک میکنند که انگیزه بزرگی برای من شد تا به حوزه تئاتر دفاعمقدس بپردازم.
وی ادامه داد: من سالها درباره تئاتر دفاعمقدس کار کردهام اما باز هم جای کار بسیار است. از شگفتیهای جنگ هر چه بگوییم باز هم کم است.
حنیفی تاکید کرد: پس از گذشت بیش از 7۰ سال از جنگ دوم جهانی هنوز بسیاری از کشورها مشغول ساختن فیلمهایی مربوط به آن جنگ بزرگ جهانی هستند. در صورتی که متاسفانه در ایران تنها 30 سال پس ازجنگ تحمیلی برخیها شکایت میکنند که چرا اینقدر درباره جنگ حرف میزنید؟ واقعیت این است که خیلی از ماها جنگ 8 ساله تحمیلی را نشناختیم. به همین خاطر است که برخی از آن گریزانیم.
ارسال به دوستان
در کنسرت تالار وحدت مطرح شد
مخالفت 2 استاد موسیقی با لغو فعالیتهای هنری
کیهان کلهر و نادر مشایخی، 2 هنرمند شناختهشده موسیقی در حاشیه تازهترین کنسرتهای خود که در «تالار وحدت» تهران برگزار شد، از دلایلشان برای برپایی این اجراهای زنده با وجود تصمیم برخی دیگر از هنرمندان برای لغو برنامههای خود سخن گفتند. به گزارش «وطنامروز»، کیهان کلهر، نوازنده و آهنگساز بینالمللی موسیقی ضمن ابراز تأسف و عرض تسلیت به مناسبت حادثه تلخ سقوط هواپیمای اوکراینی خطاب به مخاطبانش ضمن اشاره به مخالفتش با برخی اطرافیان که پیشنهاد لغو این کنسرت را به او داده بودند، گفت: زمزمههایی بود که ما هم باید کار نکرده و کنسرت هم برگزار نکنیم اما لازم است در اینجا توضیحاتی را ارائه دهم. فکر میکنم در این شرایط باید در کنار شما باشیم و از نفس هم استفاده کنیم و به جای عصبانی بودن و پرخاشگری، این جو زمخت و خشن را با موسیقی تلطیف کنیم تا برای همه ما قابل تحمل باشد. این هنرمند افزود: اگر میخواهیم به لحاظ اجتماعی هر قدمی برداریم باید ابتدا به فرهنگ توجه کرده و آن را بارور کنیم. ما کار نکنیم، خیلیها از این بابت خوشحال میشوند. نادر مشایخی، آهنگساز و رهبر ارکستر هم بیان کرد: اعتقاد دارم میتوان در تمام موقعیتها عاطفی تصمیم نگرفت و برخورد درستی با ماجرا داشت، البته در این مجال غم بزرگی که در بچههای ارکستر وجود دارد را نیز اعلام میکنم، چرا که برای هموطنان عزیزمان در ماجرای سقوط هواپیما اتفاق ناگواری افتاده است.
ارسال به دوستان
تکذیب یک شایعه
تعطیلی دورهمی موقت است
در راستای جوسازی چند هنرمند کمتر شناختهشده مبنی بر کنارهگیری از تلویزیون به بهانه اتفاقات اخیر، شایعه تعطیلی برنامه «دورهمی» از سوی مهران مدیری هم در فضای مجازی پخش شد.
به گزارش «وطنامروز»، اما برنامه «دورهمی» شبکه نسیم با اجرای مهران مدیری برخلاف شایعهسازیها مبنی بر تعطیلی کامل، فقط طی یکی دو هفته آینده روی آنتن شبکه نسیم نمیرود، زیرا عوامل برنامه دورهمی با توجه به اتفاقات 10 روز اخیر ضبط این هفته برنامه را کنسل کرده بودند. گفتنی است، در راستای جوسازی چند هنرمند انگشتشمار کمتر شناخته شده مبنی بر کنارهگیری از تلویزیون به بهانه اتفاقات اخیر، شایعه تعطیلی دائمی برنامه «دورهمی» از سوی مهران مدیری در فضای مجازی پخش شد که بر اساس اعلام روابط عمومی کل صداوسیما به ایسنا این برنامه به علت فرا رسیدن 2 دهه ایام فاطمیه پخش نخواهد شد. همچنین صفحه رسمی برنامه دورهمی در فضای مجازی، در عین حال این تعطیلی را موقت خوانده و ضمن پوزش از مخاطبان اعلام کرده است که زمان ازسرگیری برنامه مجددا اعلام خواهد شد. گفتنی است، فصل تازه فعالیتهای مدیری در تلویزیون با برنامه «دورهمی» از شب یلدای امسال رقم خورد.
ارسال به دوستان
نامزدهای اسکار 2020 اعلام شدند
پیشتازی جوکر ، ایرلندی و روزی روزگاری در هالیوود
روز گذشته نامزدهای اسکار 2020 طی مراسمی اعلام شدند. به گزارش «وطن امروز»، روز گذشته طی مراسمی نامزدهای نودودومین جایزه آکادمی اسکار اعلام شدند. بر این اساس در بخش بهترین موسیقی متن فیلمهای «جوکر»، «زنان کوچک»، «داستان ازدواج»، «1917» و «جنگ ستارگان» و در بخش بهترین صدابرداری فیلمهای «فورد در برابر فراری»، «جوکر»، «1917»، «روزی روزگاری در هالیوود» و «جنگ ستارگان: ظهور اسکای واکر» نامزدهای نهایی دریافت جایزه هستند. در بخش بهترین بازیگر زن نقش مکمل کتی بیتس(ریچارد جول)، اسکارلت جوهانسون (جوجو خرگوش)، فلورانس پیو(زنان کوچک)، لورا درن(داستان ازدواج)، مارگو رابی(داستان تکاندهنده) و در رشته بهترین بازیگر مرد نقش مکمل تام هنکس(یک روز زیبا در محله)، آنتونی هاپکینز (دوپاپ)، آلپاچینو(مرد ایرلندی)، برد پیت(روزی روزگاری در هالیوود) و جو پشی(مرد ایرلندی) نامزد دریافت جایزه هستند. در بخش بهترین طراحی لباس «مرد ایرلندی»، «1917»، «جوکر»، «جوجو خرگوش»، «زنان کوچک» و «روزی روزگاری در هالیوود» و در رشته بهترین فیلمبرداری «روزی روزگاری در هالیوود»، «فانوس دریایی»، «1917»، «جوکر» و «مرد ایرلندی» نامزد دریافت جایزه هستند. در رشته بهترین فیلم خارجیزبان هم فیلمهای «سرزمین عسل»، «رنج و افتخار»، «انگل»، «بینوایان» و «شام آخر مسیح» نامزد شدهاند. در رشته بهترین تدوین فیلمها «فورد در برابر فراری»، «مرد ایرلندی»، «انگل»، «جوجو خرگوش» و «جوکر» و در رشته بهترین فیلم انیمیشن بلند هم فیلمهای «بدنم را گم کردم»، «کلاوس»، «لینک گمشده»، «داستان اسباببازی 4» و «چگونه اژدهای خود را تربیت میکنید» نامزدهای دریافت اسکار 2020 هستند. در 2 رشته بهترین فیلمنامه اقتباسی فیلمهای «مرد ایرلندی»، «جوجو خرگوش»، «جوکر»، «زنان کوچک» و «دو پاپ» و در رشته بهترین فیلمنامه غیراقتباسی فیلمهای «چاقوها بیرون»، «داستان ازدواج»، «1917»، «روزی روزگاری در هالیوود» و «انگل» به جمع نامزدهای نهایی اسکار 2020 راه یافتند. همچنین در 2 رشته بهترین بازیگر نقش اول مرد آنتونی باندراس(رنج و افتخار)، لئوناردو دیکاپریو(روزی روزگاری در هالیوود)، واکین فینیکس(جوکر)، جاناتان پرایس(دو پاپ)، آدام درایور (داستان ازدواج) و در رشته و بهترین بازیگر نقش اول زن شارلیز ترون(خبر تکاندهنده)، اسکارلت جوهانسون (داستان ازدواج)، سیرشا رونان(زنان کوچک)، رنی زلوگر(جودی) و سینتیا ارویو(هریت) نامزدهای نهایی این جایزه هستند. اما در رشته مهم بهترین کارگردانی مارتین اسکورسیزی (مرد ایرلندی)، تاد فیلیپس(جوکر)، کوئنتین تارانتینو (روزی روزگاری در هالیوود)، بونگ جون هو(انگل) و سام مندس(1917) کاندیدای دریافت اسکار 2020 شدند و در نهایت فیلمهای «فورد در برابر فراری»، «مرد ایرلندی»، «جوجو خرگوش»، «جوکر»، «زنان کوچک»، «داستان ازدواج»، «1917»، «روزی روزگاری در هالیوود» و «انگل» نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم شدند.
ارسال به دوستان
معافیت مالیاتی هنرمندان حذف نشد
مجلس شورای اسلامی دیروز به طرح حذف معافیت مالیاتی هنرمندان و نویسندگان رای نداد. به گزارش «وطن امروز»، مجلس شورای اسلامی صبح دیروز جلسه علنی داشت و بخشهایی از لوایح پیشنهادی دولت را بررسی کرد که یکی از آنها معافیت مالیاتی هنرمندان و نویسندگان بود. بعد از سخنرانی موافقان و مخالفان طرح حذف معافیت مالیاتی هنرمندان و نویسندگان، مجلس به طرح حذف معافیت مالیاتی هنرمندان و نویسندگان رای ندادند و معافیت مالیاتی هنرمندان در بودجه بر جای خود باقی ماند. در این جلسه نماینده دولت نیز با حذف معافیت مالیاتی هنرمندان و نویسندگان مخالف بود.
ارسال به دوستان
«روزی روزگاری در هالیوود» بهترین فیلم منتقدان شد
در مراسمی که یکشنبهشب در لسآنجلس برگزار شد، جوایز انتخاب منتقدان ۲۰۲۰ برندگان خود را شناخت. به گزارش «وطن امروز»، بیست و پنجمین دوره جوایز سالانه انتخاب منتقدان یکشنبه شب در لسآنجلس و کمی پیش از معرفی نامزدهای اسکار ۲۰۲۰ برگزار شد. در عین حال که این به آن معناست که معرفی برندگان این جوایز نقشی در انتخاب نامزدهای اسکار ندارد اما میتواند این تصور را ایجاد کند که باید منتظر شنیدن نام چه چهرههایی در فهرست نامزدهای اسکار بود. جوایز انتخاب منتقدان که از سوی انجمن منتقدان سینما و تلویزیون اهدا میشود، جایزه بهترین فیلم خود را به «روزی روزگاری در هالیوود» ساخته کوئنتین تارانتینو داد و جایزه بهترین کارگردان را به طور مشترک به سم مندس برای «۱۹۱۷» و بونگ جون هو برای «انگل» اهدا کرد. رنه زلوگر و خواکین فینیکس جایزه بهترین بازیگر مرد و زن و لورا درن و برد پیت جایزه بهترین بازیگران نقش مکمل را بردند. در بخش تلویزیونی نیز «فلیبک» و «جانشینی» جوایز اصلی را دریافت کردند و «وقتی آنها ما را میبینند» نتفلیکس هم جایزه بهترین سریال کوتاه را از آن خود کرد.
ارسال به دوستان
آغاز تصویربرداری بخشهای جنگی سریال پربازیگر «ایلدا»
تهیهکننده مجموعه «ایلدا» گفت: نزدیک به ۶۰ درصد تصویربرداری بخشهای خانوادگی سریال به انجام رسیده است. با همکاری گروه ظرف روزهای آتی بخشهای مربوط به دفاعمقدس را در بخشهای بازسازی شده تصویربرداری خواهیم کرد. به گزارش «وطن امروز»، علیرضا سبطاحمدی گفت: برای بازسازی صحنههای دفاعمقدس بخشهای مرزی دهلران و ایلام را در اطراف خرمآباد بازسازی کردیم که تصویربرداری این بخشها بزودی انجام خواهد شد. «ایلدا» یکی از مجموعههای پربازیگر و از تولیدات مرکز «سیمافیلم» است. در این مجموعه بیش از 35 بازیگر حرفهای سینما و تلویزیون با گریمهای متفاوت فعال هستند، همچنین بیش از 100 بازیگر تلویزیون و تئاتر لرستان در این مجموعه به ایفای نقش میپردازند. در این سریال بازیگرانی چون مجید مظفری، پوریا پورسرخ، فاطمه گودرزی، علی دهکردی، جعفر دهقان، امیرمحمد زند و مهدی صبایی ایفای نقش میکنند. گفتنی است، سریال «ایل دا»، مقاومت مردم عشایر در سالهای 58 و 59 همزمان با فعالیت گروهکهای ضدانقلاب و در نهایت حمله بعثیها به کشور را روایت میکند.
ارسال به دوستان
تخریب پنهان تالاب شهر آستارا در مستند «قصههای همیشگی»
مستند «قصههای همیشگی» در جدیدترین قسمت برنامه تلویزیونی «به اضافه مستند» رونمایی و بررسی خواهد شد. به گزارش «وطن امروز»، جدیدترین قسمت از فصل سوم برنامه تلویزیونی «به اضافه مستند»، با پخش و بررسی مستند «قصههای همیشگی» به کارگردانی بابک مجیدی از شبکه مستند پخش خواهد شد. «قصههای همیشگی» یک فیلم مستند اجتماعی و مطالبهگرایانه درباره تالاب «استیل» در نزدیکی آستاراست که در معرض تخریب به منظور جادهسازی بود. این اتفاق در تابستان 1396 به صورت پنهانی در حال رخ دادن بود که عدهای از مردم و کشاورزان بومی متوجه ماجرا شده و واکنش نشان دادند. مستند «قصههای همیشگی» با ارائه مستنداتی از اهمیت این تالاب در زندگی جانوری منطقه، به ماجرای تخریب آن میپردازد. تالاب استیل با ۱۳۸ هکتار وسعت در 7 کیلومتری شهر آستارا، از مناطق گردشگری و مأمن جوجهآوری بیش از 4 هزار و ۵۰۰ قطعه پرنده و نخستین ایستگاه پرندگان مهاجر در پاییز و زمستان است. این مستند نیمهبلند در دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار نیز حضور داشت و موفق به دریافت لوح افتخار بهترین مستند در بخش «پایش و پالایش اجتماعی» شد. اولین اکران این فیلم مستند و رونمایی از آن در تلویزیون در برنامه تلویزیونی «به اضافه مستند» خواهد بود. این قسمت از برنامه به اضافه مستند امشب ساعت 20:30 از شبکه مستند پخش خواهد شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|