|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
استقبال مردم از پیشفروش بلیتهای جشنواره فیلم فجر در حالی صورت گرفت که برخی چهرهها برای تحریم جشنواره تلاش میکردند
نه به موجسواری
* در کمتر از یک ساعت بلیت تعداد زیادی از سینماهای نمایشدهنده فیلمهای جشنواره به صورت کامل یا با استقبال ۹۵ درصدی به فروش رسید
احسان سالمی: «آنقدر شدت تحریم جشنواره فیلم فجر شدید بود که کل بلیتهای سینمای آزادی در 4 دقیقه تمام شد!» این محتوای توئیت یکی از کاربران شبکههای اجتماعی بود که روز گذشته بعد از استقبال مخاطبان از بلیتفروشی سینماهای مردمی سیوهشتمین جشنواره فیلم فجر در فضای مجازی منتشر شد. این واکنش را باید در کنار انبوهی از واکنشهای کاربران فضای مجازی گذاشت که روز گذشته با کنایه از این نکته یاد کرده بودند که چگونه ماجرای تحریم جشنواره فیلم فجر از سوی برخی هنرمندان اینگونه با مخالفت مخاطبان و علاقهمندان سینما روبهرو شده است؛ اتفاقی که دلیلی واضح برای مردمی نبودن ماجرای تحریم جشنواره فیلم فجر است. ***
* به نام مردم، به کام بعضیها!
درست از همان روزی که اولین نفر یعنی مسعود کیمیایی اعلام کرد به دلیل اتفاقات اخیر و شرایط اجتماعی، انگیزهای برای حضور در جشنواره فیلم فجر ندارد، موجی از چهرههای سینمایی و غیرسینمایی به تقلید از کیمیایی اعلام کردند به نشانه «اعتراض» و «همراهی با مردم»(!) در جشنواره فجر امسال حضور نخواهند یافت اما تشت رسوایی این ماجرا زودتر از آنکه همگان فکر میکردند از بام افتاد، چرا که رسانهها در واکنش به برخی انصرافها به افرادی که مدعی همراهی با مردم شده بودند یادآور شدند بسیاری از آنها اساسا هیچ اثری در جشنواره فجر امسال ندارند! بخش دیگری از اعتراضات به این رفتارهای دوگانه و متناقض از این جهت بود که شماری از این هنرمندان همزمان با تحریم جشنواره فیلم فجر به عنوان یک رویداد دولتی، در حال همکاری با تلویزیون بودند! گویی شما بخشی از حاکمیت را تحریم کنید ولی بخش دیگری از حاکمیت را که برای شما منفعت مالی دارد همچنان برای خود حفظ کنید؛ رفتاری متناقض که با موجی از اعتراضها در فضای رسانهای و مجازی روبهرو شد و برخی کاربران با تعبیر «اعتراض با دهان پر» از اینگونه رفتارها یاد کردند.
* فروش بلیتهای جشنواره فجر در یک ساعت!
اما از آنجا که از قدیمالایم گفتند «دو صد گفته چون نیم کردار نیست»، بزرگترین پاسخ به ماجرای تحریم جشنواره فیلم فجر را باید رفتار علاقهمندان سینما در ماجرای بلیتفروشی فیلمهای سیوهشتمین جشنواره فیلم فجر دانست. از ساعت ۱۲ روز گذشته ۳۰ دیماه، پیشفروش بلیتهای سیوهشتمین دوره جشنواره فیلم فجر آغاز شد و هر فرد میتوانست 4 سری بلیت به قیمت هر سری ۱۰ تایی ۱۵۰ هزار تومان تهیه کند.
بر اساس آنچه روابط عمومی جشنواره فیلم فجر اعلام کرده، در کمتر از یک ساعت بلیت تعداد زیادی از سینماهای نمایشدهنده فیلمهای جشنواره به صورت کامل یا با استقبال ۹۵ درصدی به فروش رسید. بلیت جشنواره فیلم فجر در سینماهای آزادی (سالنهای اصلی، بالکن، شهر هفتم، شهر هنر، شهر قصه، شهر فرنگ)، فرهنگ یک، فرهنگ ۲، باغ کتاب (سالنهای ۱، ۲ و ۹)، استقلال (اصلی و بالکن)، جوان، گالریا (سالنهای یک و ۴) و موزه سینما کاملا به فروش رسیده است و دیگر بلیتی برای عرضه در این سینماها وجود ندارد. همچنین تا زمان تنظیم این گزارش بلیت سینماهای کوروش (سالنهای گراندسینما، فاروس، لالهزار، مایاک، خورشید نو، نادر، مگامال یک و ۲) بیش از ۹۵ درصد به فروش رسیده و بلیت سینماهای ایرانمال، ماندانا، زندگی، راگا، کیان، تماشا، بهمن و فجر اسلامشهر همچنان برای عرضه موجود است.
* ظرفیتهایی که استقبال مردم باعث افزایش آن شد
نکته جالب توجه در ارتباط با استقبال از سینماهای مردمی آن است که نهتنها مخاطبان سینما راضی به همراهی با حرکت در ظاهر اعتراضی برخی سینماگرانی در این ماجرا نشدند، بلکه میزان استقبالها از این رویداد به حدی بالا بود که پس از اتمام ظرفیت برخی سینماهای مردمی، معاون اجرایی جشنواره فیلم فجر از اضافه شدن به ظرفیت بلیتفروشی سینماهای مردمی خبر داد.
بر اساس آنچه عزتالله علیزاده، معاون اجرایی سیوهشتمین جشنواره فیلم فجر درباره اضافه شدن ظرفیت بلیتفروشی در سینماهای مردمی، به باشگاه خبرنگاران جوان گفته است فروش بلیتهای سینماهای مردمی با استقبال خوبی از سوی مردم روبهرو شده است و به احتمال فراوان ظرفیت سینماهای مردمی افزایش خواهد یافت.
* خیالاتی که واقعیتها نابودشان کرد!
احتمالا اغلب هنرمندانی که در تلاش بودند با تحریم جشنواره فیلم فجر به نوعی خود را همراه مردم نشان دهند، اساسا تصور نمیکردند همین مردم به هیچ وجه روی خوشی نسبت به این رفتار پر از تناقض هنرمندان نشان ندهند؛ موضوعی که تفاوت میان «خیالات» با «واقعیت» را نشان میدهد. هنرمندانی که تصور میکردند با انصراف از حضور در جشنواره فیلم فجر تبدیل به قهرمانهایی ملی و مردمی میشوند، با نزدیک شدن به ایام برگزاری سیوهشتمین جشنواره فیلم فجر با واقعیتی خلاف خیالات خود روبهرو شدند؛ آنچنان که ابراهیم داروغهزاده، دبیر جشنواره فجر نیز پس از استقبال بالای مردم از بلیتفروشی فیلمهای جشنواره امسال با انتشار توئیتی در صفحه شخصی خود در این زمینه نوشت: «فروش بلیتهای مردمی جشنواره فیلم فجر در کمتر از نیم ساعت نشان از پیوند عمیق مردم با سینمای ایران دارد. #با سینما در کنار هم _ باشیم» در کنار داروغهزاده بسیاری از اهالی رسانه نیز در صفحات شخصی خود با اشاره به این استقبال بالا از سوی مخاطبان، آن را نشانهای قرص و محکم از مخالفتشان با تصورات گروهی از اهالی سینما در راهاندازی غائله انصراف از جشنواره فیلم فجر دانستند.
جشنواره فیلم فجر حالا سالهاست که تبدیل به مهمترین رویداد سینمایی کشور شده و واقعیت آن است که اساسا هنرمندان هستند که از عدم حضور در این رویداد فرهنگی- هنری متضرر میشوند و نه جشنواره فجر. شنیدههای «وطن امروز» نیز حکایت از این دارد که برخی چهرههای انصراف داده از جشنواره فیلم فجر پس از آرام شدن این جو، از تصمیم خود در این زمینه پشیمان شدهاند و به نوعی خواهان نادیده گرفتن ماجرای انصراف خود و حضورشان در جشنواره فیلم فجر شدهاند.
این ماجرا البته مشتی نمونه خروار از نسبت مردم با تفکرات روشنفکرانه گروهی از هنرمندان در همه این سالهاست؛ مردمی که هنر را نه برای این سیاسیبازیها، بلکه برای لذت بردن از هنر و ظرافتهای آن میخواهند و چنین واکنشهایی شاید از سوی گروه محدودی از مخاطبان مورد حمایت قرار بگیرد اما حقیقت مواجهه مردم با هنر بویژه سینما، از جنس همین استقبال بالای آنها از بلیتفروش جشنواره فیلم فجر است.
ارسال به دوستان
نگاهی به کتاب «بادیگارد» که مجموعه خاطراتی از شهید عبدالله باقری است
از اول هم معلوم بود شهید میشود
محمد حسینآبادی: هر تصوری در ارتباط با بادیگاردها دارید، کنار بگذارید؛ حداقل در ارتباط با شخصیت شهید عبدالله باقری این تعاریف را کنار بگذارید. عبدالله به معنی واقعی کلمه عبد خدا بود و یک انسان به تمام معنا؛ جدی، محکم، باایمان، آرام و البته مهربان؛ مردی که به وقت انجام وظیفه از سختترین سنگها محکمتر بود و در مواجهه با همسر و فرزند و خانوادهاش همچون حریری نرم و دوستداشتنی. «بادیگارد» روایتی از خاطرات مادر، همسر، برادر و شماری از دوستان عبدالله باقری از او است؛ شهیدی والامقام که سالها به عنوان عضوی از سپاه انصارالمهدی وظیفه محافظت از شخصیتهای مهم را برعهده داشت و بخش عمدهای از سالهای ماموریتش در قالب یکی از محافظان اصلی رئیسجمهور سابق یعنی محمود احمدینژاد گذشت و با آغاز قدرت گرفتن داعش در سوریه و عراق برای دفاع از حریم آلالله یک بار دیگر احساس مسؤولیت کرد و به عنوان رزمندهای مدافع حرم راهی میدان نبرد شد تا در نهایت در شب تاسوعای سال 94 به فیض عظیم شهادت رسید.
«بادیگارد» با روایت مادر شهید عبدالله باقری آغاز میشود و خاطرات جالب توجهی از دوره کودکی او و شیطنتهایش برای مخاطب روایت میشود. در ادامه روایتهای کتاب به همسر شهید میرسد که او از آشنایی خود با همسرش میگوید. روایتهایی که اتفاقا مخاطبان «بادیگارد» را با زوایایی جالب و کمتر گفته شده از شخصیت شهید آشنا میکند. عبدالله باقری دقیقا الگویی است که میتوان به نسل امروز معرفی کرد؛ باانرژی، شوخ، اهل خانواده و البته ورزش؛ او به وقتش شوخی میکرد و اهل شیطنت بود و به وقتش مسؤولیتپذیرترین آدم در میان اطرافیان بود.
اما یکی از جالبترین بخشهای کتاب مربوط به خاطرات محمود احمدینژاد، رئیسجمهور سابق از دوران حضور عبدالله باقری به عنوان یکی از محافظان او است. محافظی فداکار که در کنار جانفشانی در مسیر مسؤولیتی که به او سپرده شده، بیش از هر چیز دغدغه مردم و مشکلات آنها را داشت. او سر نترسی داشت که در سختترین لحظات آمادهترین فرد برای فدا کردن جان خود در راه مسؤولیتی بود که موظف به انجام آن بود تا آنجا که به قول احمدینژاد «از اول هم معلوم بود که او شهید میشود».
در بخشی از کتاب در ارتباط با خاطرات دوران کودکی این شهید از قول برادرش که او هم در زمره رزمندگان مدافع حرم بود، میخوانیم: «از همان اول ماه رمضان خداخدا میکردیم زودتر شب قدر برسد. از غروب میرفتیم مسجد تا سحر. آنقدر آتش میسوزاندیم که خادم مسجد دور حوض حیاط با جارو میافتاد دنبالمان. همه شیطنتها زیر سر عبدالله بود. میشد سردسته بچهها و دستور میداد. تا وقتی کوچک بودیم مادر دستمان را میگرفت و میبرد. بزرگتر که شدیم خودمان میرفتیم، پنج تایی. بسیج را دست گرفته بودیم. کلاسهای رزمی میگذاشتیم برای بچهها. عبدالله که رفت سپاه هر چیز یاد میگرفت میآمد توی بسیج به بچهها یاد میداد. خیلی اصرارش کردند که فرمانده بسیج منطقه بشود. قبول نکرد. گفت: «نمیرسم، میترسم مدیون بشم» با همه مشغلهاش هر چقدر وقتش اجازه میداد کمک میکرد».
ارسال به دوستان
بخشنامه مهم رئیس قوهقضائیه
فعالیت صوت و تصویر فراگیر صرفاً با مجوز صداوسیما
رئیس قوهقضائیه طی بخشنامهای، هرگونه فعالیت در زمینه «صوت و تصویر فراگیر» را صرفاً در صورت اخذ مجوز از صداوسیما مجاز دانست. به گزارش «وطن امروز»، آیتالله سیدابراهیم رئیسی، رئیس قوهقضائیه درباره فعالیت در حوزه صوت و تصویر بخشنامهای صادر کرد. بر اساس این بخشنامه، هرگونه فعالیت در زمینه «صوت و تصویر فراگیر» صرفاً در صورت اخذ مجوز از صداوسیما مجاز دانسته شده است. متن بخشنامه رئیس قوهقضائیه به شرح ذیل است: «با عنایت به نظریه تفسیری مورخ 10/7/1379 شورای نگهبان ذیل اصول ۴۴ و ۱۷۵ قانون اساسی و ابلاغیه مقام معظم رهبری مدظلهالعالی مورخ 22/6/1394 خطاب به رئیسجمهور محترم، مبنی بر اینکه مسؤولیت صدور مجوز و تنظیم مقررات صوت و تصویر در فضای مجازی و نظارت بر آن منحصراً بر عهده سازمان صداوسیما است، ضروری است مراجع قضایی و ستادی قوهقضائیه هرگونه استعلام درباره صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی را از حیث پروانه فعالیت، مقررات و موضوعات مرتبط از سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی به عمل آورند. بدیهی است هرگونه فعالیت در این زمینه بدون مجوز آن سازمان غیرمجاز است. گفتنی است چندی پیش مدیران سایتهای اینترنتی فیلیمو، آپارات، نماوا و سرویس ویدئوی کافهبازار با سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجاز(ساترا) به توافق رسیدند که مقررات «ساترا» را پیش از گذشته مورد توجه قرار داده و بنا شد مذاکرات برای رسیدن به تفاهم نهایی، صدور مجوز برای رسانههای مذکور و استفاده از امکانات و حمایتهای ساترا ادامه یابد».
ارسال به دوستان
برگزاری 2 رویداد فرهنگی- هنری همزمان با ایام فاطمیه
از خزان ارغوان تا بانوی بینشان
همزمان با ایام سوگواری شهادت حضرت فاطمه(س) 2 برنامه فرهنگی- هنری در غرب و شرق تهران برگزار میشود. به گزارش «وطنامروز»، کمتر از 10 روز به ایام سوگواری دهه دوم فاطمیه مانده که نهادهای مردمنهاد از هماکنون نسبت به برپایی نمایشگاهها و برنامههای هنری خود اقدام کردهاند که از این میان میتوان به برپایی نمایشگاه «بانوی بینشان» و نمایش «خزان ارغوان» اشاره کرد. بنا بر این گزارش، نمایشگاه «بانوی بینشان» به همت هیات چهارده معصوم(ع) جامعه سیاوشانیها در جنوب شرق تهران، روایتگر بخشهای مختلفی از جمله واقعه غدیر خم، رحلت حضرت رسول(ص) و حادثه کوچه بنیهاشم خواهد بود و در انتها با طراحی متفاوت، همبستگی معاصر شیعیان در اربعین حسینی را به نمایش میگذارد. علاقهمندان میتوانند از این محیط مذهبی و فرهنگی که حاوی نمایش تئاتر، روایتگری و شبیهسازی اماکن و وقایع گذشته و حال است هر روز از اول تا ١٠ بهمنماه ساعت ١٨ الی ٢٣ به صورت رایگان در آدرس خیابان پیروزی، بلوار ابوذر بین پل پنجم و ششم، خیابان هانی، جنب مسجد ولیعصر(عج) بازدید کنند. همچنین همزمان با ایام سوگواری شهادت حضرت زهرا(س) نمایش آیینی «خزان ارغوان» از یکم تا دهم بهمنماه در فرهنگسرای ابنسینا روی صحنه میرود. این نمایش با «نذر فرهنگی» به صورت رایگان روی صحنه میرود. علاقهمندان میتوانند برای تماشای نمایش به فرهنگسرای ابنسینا واقع در شهرک قدس (غرب)، ابتدای خیابان ایران زمین شمالی، روبهروی بیمارستان بهمن مراجعه کنند. ارسال به دوستان
آیا مؤسسه فرهنگی- هنری چندمنظوره خانه تئاتر منحل میشود؟
حواشی انتشار یک بیانیه ضدملی
موسسه چندمنظوره خانه تئاتر هر روز به اقدامات ضدملی خود ادامه میدهد اما هیچ نهاد نظارتی در اینباره واکنشی نشان نمیدهد، ظاهرا لابیگری خاصی پشت پرده اتفاقات امروز تئاتر در حال انجام است.
به گزارش «وطن امروز»، تسنیم نوشت: تئاتر ایران بحرانهای مختلفی را به واسطه ناکارآمدیهای مدیریتی پشت سر گذاشته است. افرادی که شرایط را به سمتی سوق میدهند که نهتنها به تئاتر کشور ضربه میزنند، بلکه به منافع ملی ضربه وارد میکنند، بخشی از تئاتر ایران را دست گرفتهاند.
متاسفانه مدیران موسسه فرهنگی- هنری چندمنظوره خانه تئاتر که خود نیز معترفند هیچ جایگاه صنفی ندارند، با چراغ سبز مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هر زمان که علاقه دارند اظهار نظر میکنند. حتی اگر آن اظهارنظر برخلاف سیاستهای کلی نظام جمهوری اسلامی باشد. این موسسه بتازگی در بیانیهای قابل تامل در واکنش به سقوط هواپیمای اوکراینی در ایران نوشته است: «چه غفلت و زیانی بود آن زمان که فرمان آتش داده شد، باشد که دروغ و خشکسالی از این سرزمین رخت بربندد، باشد که شعار «زندهباد» جایگزین شعار منحوس «مردهباد» شود تا این نحوست مرگ از سرزمینمان دور شود». خانه تئاتر همچنین در واکنش به اعلام انصراف برخی هنرمندان از شرکت در جشنواره بینالمللی تئاتر نوشته است: «اگر امروز عزیزانی از خانواده تئاتر به نشانه اعتراض از شرکت در جشنواره بینالمللی تئاتر منصرف شدهاند، باید این اعتراض مدنی را برکت قلمداد کرد».
این در حالی است که در ماده 2 اساسنامه مؤسسه فرهنگی- هنری خانه تئاتر در تعریف نوع موسسه آمده است: «[این موسسه] با هدف فرهنگی و مقاصد غیرتجاری، غیرسیاسی تأسیس شده و غیرانتفاعی است». و حال سوال این است که آیا این موسسه در این راستا حرکت میکند؟
از طرف دیگر، طبق قانون ضوابط تاسیس این موسسات در تبصره 4 آن هرگونه فعالیت سیاسی مراکز یا تشکیلات مرکزی آنها منوط به اخذ مجوز رسمی از کمیسیون احزاب وزارت کشور است. حال آنکه این موسسه طی چند ماه اخیر اقداماتی سیاسی و در راستای تضعیف مرکز هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صورت داده است. موسسه چندمنظوره خانه تئاتر هر روز به اقدامات ضدملی خود ادامه میدهد اما هیچ نهاد نظارتی در اینباره واکنشی نشان نمیدهد، ظاهرا لابیگری خاصی پشت پرده این اتفاقات امروز تئاتر در حال انجام است که هیچ نهاد نظارتی و هیچ مقام مسؤولی بر عملکرد این خانه توجهی ندارد.
ارسال به دوستان
اهدای اقلام فرهنگی به سیلزدگان همزمان با اختتامیه جشنواره شعر فجر
دبیر جشنواره شعر فجر گفت: با توجه به وقوع سیل در سیستانوبلوچستان و آسیب دیدن هموطنانمان در این واقعه، تصمیم گرفتیم ظرفیت جشنواره شعر فجر را به این استان برده و اختتامیه را در مرکز استان برگزار کنیم. به گزارش «وطن امروز»، مهدی قزلی افزود: با اینکه میدانیم مردم سیلزده این خطه به موادغذایی، پوشاک، دارو و سرپناه نیاز دارند ولی از آنجا که باور داریم هر کس در هر مسؤولیتی باید رفتار حرفهای داشته باشد، قصد داریم با بردن جشنواره شعر فجر به سیستانوبلوچستان، علاوه بر برگزاری محافلی با شعرخوانی شاعران استان و دید و بازدید شاعران کشوری با علاقهمندان بومی حوزه ادبیات این مناطق، توجه رسانهها و اهالی ادبیات را به این خطه جلب کنیم. وی ادامه داد: در اینجا باید به این نکته اشاره کنم که طی اعلام فراخوانی از اهالی فرهنگ، ادبیات و عموم مردم درخواست کردهایم کتابها و اقلام فرهنگی خود را برای اهدا به کتابخانههای استان سیستانوبلوچستان، برای بنیاد شعر و ادبیات داستانی ارسال کنند.
ارسال به دوستان
مستند
حضور 3 مستند ایرانی در جشنواره «بیگاسکای»
«آسک» به کارگردانی مهدی زمانپورکیاسری، «سایههای بیخورشید» به کارگردانی مهرداد اسکویی و «آشو» به کارگردانی جعفر نجفی به جشنواره مستند «بیگاسکای» آمریکا راه پیدا کردند. به گزارش «وطنامروز»، هفدهمین دوره جشنواره مستند «بیگاسکای» آمریکا از ۱۴ تا ۲۳ فوریه ۲۰۲۰ برابر با ۲۵ بهمن تا ۴ اسفند در ایالت مونتانای آمریکا برگزار میشود و «آسک» به کارگردانی مهدی زمانپورکیاسری، «سایههای بیخورشید» به کارگردانی مهرداد اسکویی و «آشو» به کارگردانی جعفر نجفی در این رویداد حضور دارند. برنده بهترین فیلم جشنواره مستند «بیگ اسکای» ورودی اسکار ٢٠٢١ را کسب خواهد کرد. «آسک» برشی از زندگی یک پیرمرد سنگشکن جنوبی است.
***
زندگی و زمانه آیتالله خویی در مستند «آیتالله»
مستند «آیتالله» با محوریت زندگی و زمانه سیدابوالقاسم موسویخویی، از تأثیرگذارترین مراجع تقلید شیعه به کارگردانی و تهیهکنندگی سیدمصطفی موسویتبار آماده نمایش شد. به گزارش «وطن امروز»، این مستند جنبههای گوناگونی از شخصیت این عالم بزرگ شیعی را از دوران کودکی و مشق دروس حوزه تا ایام جوانی و تربیت شاگردان به تصویر میکشد. در بخشی از این مستند به رابطه ایشان با حضرت امام(ره)، ملاقات با فرح پهلوی، دیدار با صدام در کاخ او، شهادت پسران ایشان و... پرداخته میشود و برخی اسناد تصویری از جمله نقش ایشان در انتفاضه شعبانیه عراق (قیام مردم عراق علیه حکومت صدام حسین در شعبان سال ۱۴۱۱ق مطابق با سال ۱۳۶۹ش) برای نخستینبار در فضای رسانههای فارسی به نمایش گذاشته خواهد شد. مستند آیتالله محصول سازمان هنری- رسانهای اوج و تولید شده در موسسه عهد است.
ارسال به دوستان
«جلال» سریال دهه فجری شبکه یک شد
به مناسبت چهلویکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران مجموعه تلویزیونی جلال از شبکه یک سیما روی آنتن خواهد رفت. به گزارش «وطن امروز»، سریال تاریخی جلال به کارگردانی حسن نجفی سالهای ۱۳۳۸ تا ۱۳۵۶ شمسی را به تصویر میکشد و قیام مردم آذربایجان شرقی را در این سالها روایت میکند. این مجموعه درامی اجتماعی از رخدادهای اجتماعی و روزهای انقلاب اسلامی در سالهای منتهی به ۲۹ بهمن ۵۶ آذربایجان شرقی است که حمیرا ریاضی، عمار تفتی، هادی افتخارزاده، مهران رجبی، رضا آبپاک، سنا پورسعیدی، کامیار شکیبایی، فاطمه شکری، حامد منافی و دیگر بازیگران تلویزیون و بومی آذربایجان شرقی در آن ایفای نقش کردهاند. این سریال بیش از ۱۰۰ لوکیشن دارد و بیش از ۲۰۰ بازیگر در این مجموعه بازیگران اصلی را همراهی کردهاند.
ارسال به دوستان
«انگل» یک بار دیگر درخشید
در بیستوششمین دوره مراسم اهدای جوایز انجمن بازیگران سینما (SAG)، برای نخستینبار یک فیلم خارجیزبان به عنوان برنده جایزه اصلی برگزیده شد. به گزارش «وطنامروز»، «انگل» در حالی جایزه بهترین گروه بازیگران فیلم سینمایی را از آن خود کرد که برای گروه بازیگرانش شامل لی سون کیون، سونگ کانگ هو، چوی ووشیک، چو یئوجیونگ و پارک سو دام موفق به کسب این جایزه شد. خواکین فینیکس نیز برای بازی در «جوکر» به عنوان بهترین بازیگر مرد انتخاب شد. رنه زلوگر نیز برای بازی در سالهای آخر زندگی نقش جودی گارلند در فیلم «جودی» جایزه بهترین بازیگر زن نقش اصلی را گرفت. برد پیت نیز به عنوان بهترین بازیگر مرد نقش مکمل برای بازی در نقش یک بدلکار در فیلم «روزی روزگاری در هالیوود» تارانتینو انتخاب شد. لورا درن نیز از فیلم «داستان ازدواج» موفق به کسب جایزه بهترین بازیگر زن نقش مکمل شد. همچنین در این مراسم جایزه یک عمر دستاورد انجمن بازیگران به رابرت دنیرو اهدا شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|