|
دامنه farsnews.com با تحریم آمریکا مسدود شد
دامنه farsnews.com متعلق به خبرگزاری فارس به دستور وزارت خزانهداری آمریکا مسدود شد. به گزارش خبرگزاری فارس، در ایمیلی که از طرف سرویسدهنده بینالمللی این دامنه برای خبرگزاری فارس ارسال شده، به صراحت دلیل این انسداد غیرقانونی «دستورالعمل مقرر شده توسط دفتر کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانهداری آمریکا (اوفک) و قرار گرفتن این خبرگزاری در فهرست SDN» عنوان شده است. در حال حاضر دسترسی مخاطبان به سایت خبرگزاری با آدرس farsnews.ir امکانپذیر است.
ارسال به دوستان
جلسه انتخاباتی روحانی با خاتمی، ناطق نوری و جهانگیری پنجشنبه هفته گذشته برگزار شد
نشست بازندهها
گروه سیاسی: در فاصله کمتر از یک ماه تا برگزاری انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و در شرایطی که انتقادات از عملکرد دولت و اصلاحطلبان شدت گرفته است، جلسه انتخاباتی رئیس دولت اصلاحات با روحانی برگزار شد. طبق گفته رسانههای حامی دولت، ناطق نوری، سیدحسن خمینی و اسحاق جهانگیری نیز در این نشست انتخاباتی حضور داشتند.
به گزارش «وطن امروز»، خاتمی به همراه برخی اصلاحطلبان، پنجشنبهشب با حسن روحانی دیدار کرد. به گزارش کانالهای اصلاحطلبان، در این جلسه که چند هفته مانده به انتخابات مجلس و در کاخ سعدآباد برگزار شد، افراد دیگری چون ناطق نوری، محمود واعظی، سیدحسن خمینی و اسحاق جهانگیری نیز حضور داشتند. در این جلسه انتخاباتی، هماهنگی نحوه شرکت نیروهای وابسته به دولت در انتخابات مجلس شورای اسلامی مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت.
البته مقامات دولتی و برخی حاضران در این جلسه تلاش کردهاند مباحث انتخاباتی را بهعنوان دستور جلسه اصلی این نشست تکذیب کنند، با این حال اصل برگزاری جلسه مذکور تکذیب نشد؛ چنانکه دفتر ناطق نوری داستانسرایی اخیر انتخاباتی برخی محافل درباره محتوای جلسهای با حضور برخی شخصیتها را اقدامی ناشایست، غیرحرفهای و قابل پیگرد قانونی میداند که هیچ سنخیتی با رفتار سیاسی منطبق بر اخلاق و ارزشهای والای انسانی و اسلامی ندارد.
همچنین «علیرضا معزی» معاون اطلاعرسانی دفتر رئیسجمهوری نیز اصل برگزاری این جلسه را تکذیب نکرد. او در صفحه توئیتر خود در اینباره نوشت: «تنور انتخابات را از جای دیگر و به طریق دیگر باید گرم کرد؛ از توسل به شایعه و فیکنیوز، آبی گرم نخواهد شد. رئیسجمهور نه امروز صبح و نه هیچ زمان دیگری، جلسه انتخاباتی نداشته و نخواهد داشت. اگرچه روحانی وظیفه خود میداند که همه ارکان را برای انتخاباتی رقابتی و پرشور متقاعد کند».
با همه اینها باید این نکته را مورد توجه قرار داد که رویکرد انتخاباتی دولت از هفتهها پیش کلید خورده است؛ از ثبتنام برخی نزدیکان و بستگان روحانی در انتخابات مجلس گرفته تا اعتراض عجیب و کمسابقه رئیسجمهور به موضوع رد صلاحیتها. روحانی 26 دیماه طی سخنانی که توسط سخنگوی شورای نگهبان به مشارکت در پروژهای ضدملی تعبیر شد، به تندی به شورای نگهبان هجمه برد. او در بخشی از اظهاراتش در جلسه هیات دولت خطاب به دستاندرکاران انتخابات، از «همه آنهایی که در این انتخابات نقش دارند» درخواست کرد: «آنجا که روشن است تا صلاحیت فردی رد شود، آن را رد کنید اما آنجاهایی که نامشخص است یا احتمالات ضعیف است، مردم را ناراحت نکنید». رئیسجمهوری همچنین در ادامه تاکید کرد: «به مردم نگوییم که در برابر یک صندلی مجلس ۱۷ نفر، ۱۷۰ یا ۱۷۰۰ نفر کاندیدا هستند، ببینیم از چند جناح ۱۷۰۰ نفر کاندیدا هستند؟ ۱۷ نفر از چند جناح، از یک جناح؟ اینکه انتخابات نمیشود. مثل اینکه در مغازهای از یک جنس، ۲ هزار عدد وجود داشته باشد».
اظهارات روحانی البته واکنش تعدادی از اعضای شورای نگهبان را به دنبال داشت تا جایی که آیتالله جنتی، دبیر شورای نگهبان با گلایه از اظهارات رئیسجمهور نسبت به بررسی صلاحیتها و سوءاستفاده وزیر خارجه آمریکا از آن، متذکر شد: «در شرایط فعلی، کشور نیاز به آرامش و امیدآفرینی دارد و آقای رئیسجمهور نباید اظهاراتی داشته باشد که خدای نکرده افکار عمومی را نگران کند یا موجب یأس مردم و مورد سوءاستفاده دشمنان قرار گیرد. شورای نگهبان از تایید یا رد صلاحیت هیچ فردی منتفع یا متضرر نمیشود و برایش این جناح یا آن جناح فرقی ندارد و فقط به مر قانون عمل میکند».
* مسافت طولانی پاستور تا بهارستان
با این حساب جلسه اخیر روحانی با خاتمی و ناطق نوری را باید نقطه عطفی در فعالیتهای انتخاباتی دولتیها برای انتخابات مجلس به حساب آورد، هرچند شرایط و اقتضائات دولت روحانی و اصلاحطلبان نسبت به انتخابات مجلس گذشته زمین تا آسمان متفاوت است. انتخابات مجلس یازدهم در شرایطی برگزار خواهد شد که ایده اساسی دولت مبنی بر توافق با غرب برای حل مشکلات اقتصادی شکست خورده است.
برجام بهعنوان دال مرکزی گفتمان دولتیها عملا به پایان رسیده و مقامات دیپلماسی دولت به تهدید به خروج از معاهده انپیتی مشغولند! رویکرد برجام اروپایی را هم که 20 ماه پیش و پس از خروج آمریکا از برجام به درخواست دستگاه دیپلماسی دولت کلید خورده بود، حالا با فعال کردن مکانیسم ماشه توسط تروئیکای اروپایی باید تمام شده دانست. تعابیر دیپلماتها و رئیس دولت درباره اروپاییها امروز تندتر از همیشه است. ترسو خطاب کردن 3 کشور اروپایی توسط روحانی یا بیان این گزاره از سوی ظریف که «اروپا شرافت خود را در برابر آمریکا فروخته است» بخوبی گویای حال و روز ایده مرکزی دولت روحانی است.
با این اوصاف تعجبی ندارد که طبق نظرسنجیهای مراکز مختلف، اعلام میشود محبوبیت روحانی به زیر 10 درصد رسیده است؛ آماری که البته مربوط به قبل از بیتدبیری دولت در افزایش نرخ بنزین است! این گزارهها در کنار هم نشان میدهد دولت روحانی در فاصله یک سال و نیم تا پایان کار، با یک بحران در انتخابات آتی مجلس و همچنین ترکیب خانه ملت در دوره یازدهم مواجه خواهد بود.
* بحرانهای سهگانه
اوضاع در اردوگاه حامیان دولت هم بحرانی است. اصلاحطلبان که در جریان 2 انتخابات ریاستجمهوری سالهای 92 و 96 به صورت تمام قد از روحانی حمایت کرده و در جریان انتخابات مجلس دهم نیز لیست مشترک با نزدیکان دولت دادهاند، این روزها و با مشخص شدن میزان کارآمدیشان در دولت، مجلس (فراکسیون امید) و مدیریت شهری کلانشهرها بویژه در تهران با افت قابل توجه محبوبیت و مقبولیت اجتماعی مواجهند. اصلاحطلبان البته از چند ماه پس از انتخابات 96 و در نتیجه مشخص شدن شکست سیاستهای دولت روحانی، تلاش کردند با جدا کردن حساب خود از روحانی، از تبعات انتقادات بدنه هوادار خود و عموم مردم بگریزند اما با حضور اصلاح طلبان شاخصی چون جهانگیری در سمت معاون اولی دولت یا برخی وزرا در کابینه، افکار عمومی این جدایی اصلاحطلبان از دولت را جدی نگرفته و آن را مسؤولیتگریزی این طیف قلمداد کرد.
عملکرد حدود 4 ساله فراکسیون امید و همچنین مدیریت شهری اصلاحطلبان در پایتخت نیز بحران کارآمدی این طیف سیاسی را تشدید کرد، به گونهای که امروز حتی خود اعضای فراکسیون امید نیز عملکرد این فراکسیون را قابل دفاع نمیدانند. چنانکه جلال میرزایی، عضو فراکسیون امید اخیرا در یکی از روزنامههای اصلاحطلب نوشت: «در حال حاضر قضاوت مثبتی نسبت به عملکرد مجلس دهم و مشخصا اصلاحطلبان و فراکسیون امید در دست نیست». عدم وجود کارنامه قابل دفاع اصلاحطلبان در حوزه کارآمدی البته تنها یکی از 3 ضلع بحران این طیف است. اصلاحطلبان علاوه بر بحران کارآمدی، با بحرانهای گفتمانی و سیاسی نیز دست و پنجه نرم میکنند. اصلاحطلبان از اوایل دهه 70 و بعد از دگردیسیهای معرفتی و فاصلهگیری از شعارهای قبلی، طرفدار ایده مذاکره با آمریکا به عنوان راهحل مشکلات اقتصادی بودند. برجام و تبعات اقتصادی و امنیتی منفی و گسترده آن عملا اصلاحطلبان را از حیث گفتمانی خلع سلاح کرده، چنانکه در فاصله کمتر از یک ماه تا برگزاری انتخابات مجلس یازدهم، این طیف هنوز برنامههای خود را در صورت پیروزی در انتخابات ارائه نکرده است. به این دو موضوع همچنین باید اختلافات دامنهدار احزاب و شخصیتهای این جناح را هم افزود. حضور یا عدم حضور در انتخابات و همچنین ائتلاف یا عدم ائتلاف با نزدیکان دولت و احزابی چون اعتدال و توسعه از جمله مناقشات اصلاحطلبان در ماههای اخیر بوده است؛ مناقشاتی که کارگزاران سازندگی و چهرههایی چون کرباسچی در یک طیف آن و شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان و عارف در سمت دیگر آن قرار دارند. مجموعه همین عوامل بود که موجب شد خود اصلاحطلبان بر شکست قطعی در انتخابات پیش رو اذعان کنند، چنانکه محمد قوچانی، سردبیر ارگان حزب کارگزاران و مشاور دفتر ریاست جمهوری، یک روز پس از نامنویسی داوطلبان انتخابات مجلس، شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان و شخص عارف را بیکفایت نامیده و گفته بود: «این روزها آنقدر علیه نهاد انتخابات و اصلاحات حرف زدند که خودشان هم ظاهرا از اصلاحات و انتخابات پشیمان شدند و توبه کردند و از سر بیخیالی و بیبرنامگی و به نظرم بریدگی، ما را مقابل اصولگرایان جوان رها کردند. حتی اگر فکر کنیم مردم رای نمیدهند حق نداشتیم در برابر آرمانهای اصلاحطلبی اینقدر بیمسؤولیت و باری به هر جهت باشیم. این «آغاز یک پایان» است. آغاز پایان اصلاحطلبان خسته و نااستواری که فقط در زمین هموار میتوانند سیاستورزی کنند. ما به یک شکست نیاز داریم تا به خود آییم و اصلاحطلبی را اصلاح کنیم».
ارسال به دوستان
ظریف: امکان مذاکره با آمریکا پس از ترور سردار سلیمانی غیرمحتمل نیست، من هرگز چنین امکانی را رد نمیکنم
مذاکره با قاتلحاجقاسم؟!
گروه سیاسی: ترور به وقت ساعت 1:20 بامداد روز سیزدهم دیماه را شاید بتوان برجستهترین اقدام ضدایرانی دولت ایالات متحده آمریکا دانست، تروری که در آن فرمانده نظامی و نماینده حکومت یک کشور به شهادت رسید و در کوتاهترین زمان ممکن مسؤولیت آن با اعلام رسمی از سوی دولتی متخاصم بر عهده گرفته شد. از همین رو به موازات برجسته بودن ذات دشمنی آمریکا در ترور فرمانده ایرانی، موجی عظیم در سوگواری و وداع با شهید سلیمانی خلق شد که نزدیک به یک هفته همه شهرهای ایران را تبدیل به محلی برای عزاداری گروهی و مطالبهای واحد برای انتقام و خونخواهی از آن شهید کرد. در چنین موقعیتی و پس از مطالبه میلیونی مردم در تشییع شهید سلیمانی شاید عجیبترین خبری که انتظارش نمیرفت، روز گذشته در قالب مصاحبه جدید محمدجواد ظریف با نشریه «اشپیگل» آلمان منتشر شد. ظریف در بخشی از مصاحبه خود در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا مذاکره با آمریکا پس از ترور سردار سلیمانی را غیرمحتمل میدانید؟ اظهار داشت: «خیر! من هرگز چنین امکانی را رد نمیکنم به شرط آنکه آنها رویکرد خود را تغییر دهند و واقعیات را به رسمیت بشناسند. از نظر ما مهم نیست که چه کسی در کاخ سفید مینشیند. چیزی که اهمیت دارد نحوه رفتار آنهاست. دولت ترامپ میتواند گذشتهاش را جبران کند، تحریمها را بردارد و به میز مذاکره بازگردد. ما کماکان بر سر میز مذاکره هستیم. آنها میز را ترک کردند. آمریکا آسیب بزرگی به مردم ایران زده است. روزی که آنها برای جبران کاری کنند، خواهد آمد. ما صبر زیادی داریم.»
این سخنان ظریف در حالی است که رهبر انقلاب در خطبه نماز جمعه 2 هفته قبل با اشاره به حوادث اخیر فرمودند: اکنون که ملت ایران این حوادث را شناخت و قدر و قیمت آن را دانست همت ملت عزیز ایران باید این باشد که قوی باشند؛ «قوی شدن» تنها راه در پیش پای ملت ایران است؛ باید تلاش کنیم قوی شویم، ما از مذاکره هم ابایی نداریم، البته نه مذاکره با آمریکا؛ بلکه از مذاکره با دیگران ابایی نداریم. مذاکره نه از موضع ضعف، بلکه از موضع قوت و قدرت. به یاری خدا دارای قدرت هستیم و قویتر هم خواهیم شد.
* فردی که به اشتباه هواپیمای اوکراینی را هدف قرار داد در زندان است
رئیس دستگاه دیپلماسی ایران در این گفتوگو در پاسخ به سوالی درباره تعلل دولت برای پذیرش مسؤولیت هدف قرار گرفتن هواپیمای اوکراینی توسط نیروهای نظامی ایران خاطرنشان کرد: این، وضعیتی پیچیده در برهه زمانی بسیار پیچیدهای بود. سایرین حتی به مدت زمان بیشتری نیاز داشتند. تقریبا 32 سال پیش بود که آمریکا یک هواپیمای مسافری ایران را هدف قرار داد. آنها هرگز به طور رسمی عذرخواهی نکردهاند. حتی افسر آمریکایی مسؤول این حمله مدال گرفت اما فردی که در ایران به اشتباه هواپیمای اوکراینی را هدف قرار داد، اکنون در زندان است. وی افزود: مردم حق داشتند نسبت به اینکه چرا حقیقت از آنها دریغ شده بود، معترض باشند اما دولت مسؤول آن نبود. من 2 روز پس از وقوع حادثه از حقیقت مطلع شدم. این زمانی بود که مقامات ارشد در نیروی نظامی ایران به این نتیجهگیری نهایی رسیدند که هواپیما به دلیل خطای انسانی هدف قرار گرفته است. به محض آنکه این نتیجهگیری به رهبر انقلاب اطلاعرسانی شد، ایشان خواستار علنی شدن آن شدند. صبح روز شنبه بود. آن هفتهها بسیار دردناک بود. ظریف درباره بسته نشدن حریم هوایی ایران در شب حادثه گفت: این یک تصمیم فنی و همچنین یک تصمیم سیاسی بود. تهران در محدوده درگیریها نبود. ما 8 سال با عراق در جنگ بودیم درحالی که هرگز حریم هوایی خود را نبستیم. دیپلمات ارشد ایران در پاسخ به سوالی درباره وجود تحقیقات بینالمللی درباره این حادثه تصریح کرد: ما از اوکراینیها به عنوان صاحب هواپیما و شرکت بوئینگ برای مشارکت در تحقیقات دعوت کردیم. ما پذیرای حضور دیگران در این تحقیقات هستیم. هماکنون نیز در حال انجام تحقیقات مناسب طبق استانداردهای بینالمللی هستیم.
* اروپاییها هنوز نتوانستهاند یک تراکنش موفقیتآمیز از طریق اینستکس انجام دهند
ظریف در بخش دیگری از این گفتوگو درباره سازوکار مالی اروپا با ایران، موسوم به اینستکس گفت: اینستکس اساسا یک شرکت حسابداری است که با وجود گذشت بیش از یک سالونیم از خروج آمریکا از برجام، اروپاییها هنوز نتوانستهاند یک تراکنش موفقیتآمیز [از طریق آن] انجام دهند. وی در پاسخ به اینکه آیا توافق هستهای مرده است؟ تاکید کرد: خیر! بازرسیها و راستیآزماییها درباره فعالیتهای هستهای ایران ادامه دارد که بخش مهمی از توافق هستند. اروپاییها به تعهداتشان عمل نکردهاند اما این به معنی مرگ برجام نیست.
ارسال به دوستان
رئیس شورای عالی قضایی عراق در گفتوگوی تلفنی با رئیس قوهقضائیه از آمادگی برای پیگیری حقوقی ترور شهید سلیمانی خبر داد
شهید سلیمانی میهمان دولت عراق بود
آیتالله سیدابراهیم رئیسی، رئیس قوهقضائیه در تماس تلفنی با رئیس شورای عالی قضایی عراق، جنایت آمریکاییها در ترور 2 سردار و مجاهد بزرگ ایرانی و عراقی را هولناک و غمانگیز خواند و با اشاره به اعتراف رسمی رژیم آمریکا به انجام این ترور، گفت: این جنایت برخلاف همه میثاقها و قوانین بینالمللی است و مطالبه جدی مردم ایران و عراق، پیگرد حقوقی و مجازات آمران و عاملان این ترور است. رئیس قوهقضائیه تصریح کرد: این اقدام آمریکاییها بدون تردید، تجاوزکارانه و ناقض اصول متعدد مانند اصل ممنوعیت توسل به زور، حق حیات و حقوق افراد مورد حمایت حقوق بینالملل است و توجیههای آمریکاییها برای انجام این جنایت حتی در خود جامعه آمریکا نیز مردود و مخدوش واقع شده است. آیتالله رئیسی خاطرنشان کرد: این جنایت باید از جانب هر دو کشور پیگیری حقوقی و بینالمللی شود. رئیس قوهقضائیه با اشاره به تسلط استکبار و در رأس آن آمریکا بر محاکم بینالمللی، این واقعیت را موجب انصراف از دنبال کردن موضوع ندانست و اضافه کرد: ما از جانب ملتهای ایران و عراق و تمام آزادیخواهان و دلبستگان جبهه مقاومت موظف هستیم خونخواهی این مجاهدان شهید را با همه توان دنبال کنیم.
در این تماس تلفنی، آقای فائق زیدان، رئیس شورای عالی قضایی عراق با تأکید بر اینکه شهید سردار سلیمانی و شهید ابومهدی از قهرمانان مبارزه با تروریسم و آزادسازی مناطق اشغالی عراق از دست داعش بودند، ابراز کرد: شهید سلیمانی میهمان دولت عراق بود و همه جزئیاتی که جنابعالی درباره ابعاد حقوقی داخلی و بینالمللی این موضوع گفتید مورد قبول ما است. زیدان افزود: به جنابعالی اطمینان میدهم از همان ساعات اولیه در عراق تحقیقات در این زمینه شروع و برای رسیدگی قضایی پرونده بزرگی تشکیل شده است. وی با تأکید بر اینکه «در تحقیقات بدون ملاحظه عمل خواهیم کرد»، اعلام کرد: در زمینه بینالمللی آماده همکاری و اقدام مشترک با جمهوری اسلامی تا حصول نتیجه در محاکم بینالمللی هستیم.
ارسال به دوستان
اخبار
حوادث امروز از سر بر آوردن یک پدیده یکتا در جهان خبر میدهد
حضرت آیتالله العظمی خامنهای رهبر حکیم انقلاب اسلامی در پیامی به پنجاهوچهارمین نشست اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا، تأکید کردند: امسال نشست شما در میانه حوادث مهمی برگزار میشود که هر یک از جهتی نشانه عظمت و اعتبار ایران اسلامی و ملت انقلابی آن است.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی که صبح دیروز در وین قرائت شد، به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جوانان عزیز اتحادیه انجمنهای اسلامی
امسال نشست شما در میانه حوادث مهمی برگزار میشود که هر یک از جهتی نشانه عظمت و اعتبار ایران اسلامی و ملت انقلابی آن است. شهادتها، قدرتنماییهای نظامی، حضور بینظیر مردمی، روحیه قوی و عزم راسخ جوانان، در کنار هزاران مجموعه فعال در عرصه دانش و فناوری، و نیز رویکرد دینی و معنوی در بخش عظیمی از جوانان سراسر کشور، همه از سر برآوردن یک پدیده یکتا در جهان امروز خبر میدهد؛ پدیدهای که میتواند در آینده تاریخ تأثیرات عمیق و تعیینکننده بگذارد.
گام دوم انقلاب اسلامی باید بتواند به حول و قوه الهی این پدیده را به کمال برساند و به ثمر بنشاند.
چشم امید و انتظار در این پویش حیاتی به جوانان دانشمند و فرزانه و با ایمان است و شما میتوانید در شمار این برگزیدگان تاریخساز باشید.
به امید موفقیتهای بزرگ شما عزیزان
والسلام علیکم و رحمهالله
سیدعلی خامنهای
۳ بهمنماه ۱۳۹۸
***
اعلام برنامه عزاداری ایام فاطمیه در حسینیه امام خمینی(ره)
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه سلاماللهعلیها از امشب به مدت 5 شب در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار میشود.
برنامه سخنرانان و مداحان این مراسمات به شرح زیر است:
یکشنبه 6/11/98 سخنران: حجتالاسلام صدیقی، مداح: مهدی رسولی
دوشنبه 7/11/98 سخنران: حجتالاسلام رفیعی، مداح: محمود کریمی
سهشنبه 8/11/98 سخنران: حجتالاسلام رفیعی، مداح: میثم مطیعی
چهارشنبه 9/11/98 سخنران: حجتالاسلام عالی، مداح: مهدی سلحشور
پنجشنبه 10/11/98 پیش از سخنران: مهدی سماواتی، سخنران: حجتالاسلام خاتمی و مداح: سعید حدادیان
گفتنی است شروع مراسم با نماز جماعت مغرب و عشا خواهد بود.
***
تکذیب ادعای واعظی درباره رد صلاحیت بهخاطر حمایت از برجام
عضو حقوقدان شورای نگهبان با اشاره به سخنان رئیس دفتر رئیسجمهور مبنی بر اینکه دلیل رد صلاحیت برخی نمایندگان حمایت از برجام و دولت بوده، این اظهارات را تکذیب کرد. سیدفضلالله موسوی با انتشار مطلبی در پاسخ به اظهارات رئیس دفتر رئیسجمهور نوشت: لازم به توضیح است با توجه به اینکه 2 نفر از اعضای حقوقدان شورای محترم نگهبان خود نماینده بودهاند و قوانین و مقررات و نیز رویه مجلس شورای اسلامی نیز چنین است، هر نمایندهای آزاد است به هر طرح یا لایحهای رأی مثبت یا منفی یا ممتنع بدهد و وقتی هم هر طرح یا لایحهای مورد تصویب مجلس و تأیید شورای محترم نگهبان قرار گرفت، همه افراد و نهادها موظفند نسبت به آن به عنوان یک قانون، تمکین کرده و آن را بپذیرند، با وجود اینکه ممکن است برخی آن را قبول نداشته باشند. هیچ نمایندهای را هم قانوناً نمیتوان برای رأیی که در مجلس داده بازخواست کرد. البته هر کسی در پیشگاه خداوند و مردم برای رأیی که داده، مسؤول است.
***
پیوند خود را خارج از چارچوب دلار و یورو با کشورهای دوست تقویت کنیم
رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفتوگو با فارس با اشاره به اظهارات رئیسجمهور که گفته بود «من بلد نیستم با تکیه بر ظرفیتهای داخلی کشور را اداره کنم»، بیان داشت: مسائل کنونی کشور راه حلهای دقیق دارد که مستقل از بیگانگان میتوان به اجرا گذاشت و اساسا در شرایط کنونی که با تحریمهای ظالمانه آمریکا مواجهیم، دریوزگی کردن از آمریکا و اروپا، عزت ما را زیر سؤال میبرد و بیشتر ما را تضعیف میکند. مصطفی میرسلیم تاکید کرد: انسان باید تکبر را کنار بگذارد و آنچه را بلد نیست از آنهایی که بلدند بیاموزد و هر کس بتواند در این راه بر نفس خود مسلط شود به افتخار دست یافته است و نه سرشکستگی. رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به تلاش 3 کشور اروپایی برای بازگرداندن ایران به میز مذاکره تصریح کرد: برجام را آمریکا در نطفه خفه کرد و ما باید تحریمهای آمریکا را دور بزنیم و فریب FATF و اشکالات احتمالی عدم پیوستن به آن را در دوران تحریم نخوریم و پیوند خود را خارج از چارچوب دلار و یورو با کشورهای دوست تقویت کنیم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|