|
کاهش میزان بستری مبتلایان کرونا در مراکز تأمین اجتماعی
مدیرکل درمان مستقیم سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به کاهش بیماران کرونایی در مراکز درمانی این سازمان گفت: خوشبختانه شاهد روند کاهش شمار این بیماران در مراکز درمانی تأمین هستیم. ابوالفضل آفریده در گفتوگو با تسنیم گفت: همچنین تعداد ترخیصها نیز رو به افزایش است و امیدواریم با همراهی مردم این شرایط ادامه داشته باشد.
ارسال به دوستان
ترافیک شدید، محصول اولین روز اجرای فاز جدید طرح فاصلهگذاری اجتماعی در تهران بود
تهران، بهشت کرونا
روحانی پس از بازگشایی کسب و کارهای کمریسک، خواستار آغاز به کار مشاغل با ریسک متوسط هم شد!
گروه اجتماعی: ترافیک شدید و ازدحام کمسابقه، محصول اجرای فاز دوم طرح فاصلهگذاری کرونایی موسوم به فاصلهگذاری هوشمند در پایتخت بود تا جایی که رئیس پلیس راهور تهران اعلام کرد مدیریت ترافیک مختل شد. به گزارش «وطنامروز»، دولت با وجود هشدارهای فراوان جامعه پزشکی، بر اجرای فاز دوم طرح فاصلهگذاری و بازگشایی کسبوکارهای کمریسک اصرار داشت و از شنبه هفته قبل در تمام استانها غیر از تهران مشاغل کمریسک کار خود را در سال جدید شروع کردند اما همان طور که پیشبینی میشد بازگشایی کسبوکارها در تهران ترافیک شدید را در پی داشت. این مرحله فاصلهگذاری هوشمند نامگذاری شده اما وضعیت ترافیک و ازدحام در تهران به گونهای بود که کمترین اثری از هوشمند بودن آن مشاهده نمیشد. سردار محمدرضا مهماندار، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در گفتوگوی تلویزیونی درباره افزایش ترافیک کمسابقه در پایتخت گفت: امروز (دیروز شنبه) از ابتدای صبح یعنی از ساعت 6 صبح بار ترافیکی را در محدوده مرکز شهر تهران شاهد بودیم. ترافیک محدوده مرکزی شهر تهران کار مدیریت ترافیک شهری را مختل کرد. وی افزود: امروز بررسیها نشان میدهد 75 درصد نسبت به سال گذشته روز 30 فروردینماه افزایش ترافیک در محدوده مرکزی شهری داریم، یعنی 2 برابر خودرو بیشتر وارد این محدوده شده است. نکته دوم بحث نبود پارکینگ به اندازه کافی در مرکز شهر تهران است و نبود پارکینگ باعث شده خودروها دوبله پارک کنند و چند ردیفه کنار هم پارک کردن موجب شده ترافیک چند برابر شود. وی خاطرنشان کرد: ادامه این وضعیت نهتنها مشکل کسب و کار در محدوده شهر را حل نمیکند، بلکه میتواند مخل کسبوکار این عزیزان باشد و اگر قرار باشد مردم اینگونه بیمحابا وارد شهر شوند نمیتوان چیزی را کنترل کرد. رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: مردم عزیز باید از سفرهای غیرضروری خودداری کنند. هر چند که برخی کسبوکارها باز شده است اما قرار نیست مردم اینگونه به سمت خرید روی بیاورند. نکتهای که باید به آن توجه شود این است که همه این افرادی که این روزها وارد خیابانها میشوند کارمندان نیستند که رفت و آمدشان ضروری باشد. وی ادامه داد: شاهد این مدعای ما این است که اگر همه این افراد کارمند بودند، در نهایت ما تا ساعت 9 صبح ترافیک را شاهد بودیم.
* اصرار روحانی بر بازگشایی مشاغل
با وجود توصیه فراوان نظام سلامت مبنی بر الزام به ادامه محدودیتهای رفت و آمد در کشور، دولت بر بازگشایی کسبوکارها اصرار دارد و روز گذشته مشاغل کمریسک آغاز به کار کردند. روحانی دیروز بار دیگر بر فعالیت مشاغل پافشاری کرد و حتی از وزیر بهداشت خواست درباره بازگشایی کسبوکارها با ریسک متوسط برنامهریزی کند! روحانی در جلسه رؤسای کمیتههای ستاد مقابله و مدیریت کرونا با بیان اینکه ارزیابی دستگاههای مرتبط از جمله وزارت بهداشت و درمان از اجرای یک هفتهای طرح فاصلهگذاری هوشمند در استانها حکایت از همراهی و همکاری نسبتا رضایتبخش مردم دارد، گفت: همکاری مردم با اجرای طرح فاصلهگذاری هوشمند موجب کاهش روند گسترش بیماری در برخی استانها و ایجاد روند ثابت در دیگر استانها شده است. رئیسجمهور اظهار داشت: این وضعیت بر اساس برآورد دستگاهها و کمیتههای ستاد ملی مقابله با کرونا حاصل همراهی و رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط صاحبان کسبوکارها و کسبه در هفته گذشته بوده و البته بر اساس آمار ذکر شده، بخش قابل ملاحظهای از مردم ضمن رعایت دستورالعملهای بهداشتی به شکل مطلوبی به شعار «در خانه بمانیم» متعهد بوده و جز برای امور ضروری از خانه خارج نشدند. کماکان از ملت عزیز و شریف میخواهم به این اصول پایبند بوده و نسبت به رعایت توصیههای بهداشتی توجه داشته باشند. رئیسجمهور خاطرنشان کرد: دستگاههای ذیربط میتوانند بر اساس این برآوردها در گام بعدی شرایط مدنظر برای بازفعالیت کسبوکارهای با ریسک متوسط را برای تصویب به ستاد ملی مقابله با کرونا ارائه کنند. در این راستا مقرر شده وزارت بهداشت و درمان با همکاری کمیته امنیتی و اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا شرایط شروع به کار کسبوکارهای با ریسک متوسط را بررسی و آن را به ستاد ملی ارائه کند. روحانی افزود: وزارت بهداشت و درمان همچنین مأموریت دارد بر اساس معیارهای تعریف شده و پذیرفته شده جهانی، استانها و شهرهای کشور را نسبت به شرایط شیوع بیماری در 3 وضعیت مشخص تقسیمبندی کرده و در هفتههای آتی پروتکلهای مرتبط با آنها را که با معیارهای مشخص تعریف شدهاند اجرا کند.
* امکان پیک مجدد کرونا
احسان مصطفوی، رئیس بیماریهای نوپدید و بازپدید انستیتو پاستور گفت: در روزهای اول فروردین شاهد سیر نزولی بیماری در کشور بودیم که در ادامه یک مقدار سیر صعودی پیدا کرد اما بعد از آن دوباره سیر نزولی بیماری را شاهد هستیم. وی افزود: روزهای اول تا یک ماه روی اکثر موارد بیماری در بیمارستانها آزمایش انجام میشد اما از هفته اول فروردین موارد مشکوک سرپایی نیز مورد آزمایش قرار گرفتند. مصطفوی با عنوان این مطلب که امکان پیک مجدد بیماری کرونا در کشور وجود دارد، گفت: اگر همین مداخلات در پیش گرفته شده را نادیده بگیریم، امکان دارد دوباره قله بیماری کرونا در کشور ایجاد شود. همراهی مردم، شرط اول جلوگیری از پیک مجدد کروناست. مصطفوی ادامه داد: در بحث انتقال بیماریهای عفونی، عدد میزان مسری بودن بیماری از فردی به افراد دیگر مهم است که در «کووید-۱۹» این عدد در ایران چیزی حدود 2/2 درصد است که اگر با رعایت بهداشت فردی و ملاحظات فاصلهگذاری اجتماعی به زیر یک برسد، میتوانیم بگوییم بیماری تا حدود زیادی کنترل شده است. وی گفت: از اتفاقات خوب این است که با رعایت ملاحظات بهداشتی بسیاری از بیماریهای واگیر دیگر مثل آنفلوآنزا هم کنترل شده است. عضو کمیته کشوری اپیدیمولوژی «کووید-۱۹» به نقش محوری انستیتو پاستور در کنترل بیماریهایی مثل طاعون، سل و آبله در کشور اشاره کرد و افزود: سعی و مجاهدت و دستاورد مجموعه وزارت بهداشت و شبکه آزمایشگاهی کشور و متخصصان انستیتو پاستور میتواند در تشخیص بیماریهای تازه و احتمالی دیگر مورد استفاده واقع شود.
وی میزان کشندگی ویروس کرونا را حدود 5/6 درصد دانست و افزود: ایران، رتبه سوم بهبودیافتگان را در جهان دارد. عضو کمیته کشوری اپیدیمولوژی «کووید-۱۹» در توضیح علت اینکه ایران در رتبه هشتم دنیا قرار دارد، گفت: علت قرار گرفتن در رتبه هشتم جمعیت زیاد کشور ما است و اگر رتبهبندی بیماران کرونایی را بر اساس میلیون نفر انجام دهیم، ایران در رتبه ۳۶ قرار دارد و افراد بهبودیافته از بیماری کرونا نقطه قوت ایران است.
***
[بستری ۳۵۵ مورد جدید کرونا در تهران]
طی ۲۴ ساعت ۳۵۵ مورد جدید کرونا مثبت در بخشهای عادی بیمارستانهای تهران بستری شدند. علیرضا زالی شامگاه جمعه در جمع تعدادی از خبرنگاران در ستاد فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونا طی سخنانی گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۳۵۵ مورد جدید مبتلا به کرونا در بخشهای عادی و ۸۵ بیمار جدید در بخشهای ویژه بستری شدند. رئیس ستاد فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونای استان تهران افزود: همچنین در مجموع بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاههای استان تهران طی ۲۴ ساعت ۵۵۲ نفر ترخیص شده و برای ادامه درمان و پیگیری مورد توجه قرار خواهند گرفت. وی تصریح کرد: فضای نقاهتگاهی تهران در اختیار این عزیزان بهبودیافته قرار دارد اما اگر بخواهند در منزل حضور یابند نیز باید به گونهای عمل کنند تا اهالی خانه را مبتلا نکنند. وی گفت: در حال حاضر بسیاری از تختهای نقاهتگاهی تهران خالی است، در حالی که لازم است افراد بهبود یافته در نقاهتگاهها حضور یابند تا افراد خانواده دچار مشکل نشوند و به افراد شاغل اداری نیز 2 هفته مرخصی داده میشود که دچار مشکل نشوند. رئیس ستاد فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونای استان تهران مشاغل را به 2 دسته کمخطر و پرخطر تقسیم کرد و گفت: تکلیف مشاغل پرخطر معلوم است و بسیاری از اینها محل اجتماع هستند اما اماکنی مانند بازار تهران و بازارهای مسقف خرید نیز کمافیالسابق تعطیل خواهند بود و بازگشایی نمیشوند. بیشترین میزان سرایت در حملونقل عمومی است و ما نگران این امر هستیم.
ارسال به دوستان
اهدای 2 میلیارد تومان به فرماندهی مبارزه با کرونای تهران
امکانات ستاد اجرایی فرمان امام در اختیار دانشگاه شهید بهشتی
ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و دانشگاه شهید بهشتی در حوزه فناوریهای سلامت و پیشگیری و مقابله با کرونا تفاهمنامه همکاری امضا کردند. محمد مخبر در آیین امضای این تفاهمنامه گفت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در بخشهای تجهیزات، تشخیص، درمان، دارو و خدمات از ابتدای این بحران، فعال و در همه این موارد از مشاورهها و نظرات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برخوردار بوده است. این تفاهمنامه جهتگیری و سرعتدهی را تسهیل خواهد کرد که لازمه حل این بحران است. وی با بیان لزوم بهرهگیری از ظرفیت جوانان نخبه برای مقابله با بحران کنونی جهانی ادامه داد: اگر از دانشگاهها و علمای علم پزشکی پشتیبانی کنیم، چیزی از دنیا کم نخواهیم داشت. این اقدام نیز با مدیریت و دلسوزی دکتر زالی سرعت خواهد گرفت. مخبر گفت: به فرض اگر واکسن هم کشف شود باز مطمئن نیستیم با این حجم از تولید و در مقابل فراگیری ویروس «کووید-۱۹»، در حد کفایت در اختیار کشور قرار گیرد، پس لازم است روی پای خود بایستیم. رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) ضمن تاکید بر اینکه تمام امکانات موجود در ستاد در اختیار دکتر زالی و همکاران او قرار خواهد گرفت، تصریح کرد: حاصل این تفاهم که با انگیزه رسیدگی به مشکلات مردم و بیماران امضا شد، بازگشت آرامش، آسایش، رفاه، امنیت و سلامت به جامعه خواهد بود. امیدواریم ایران و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، صادرکننده این آرامش به دنیا باشند. وی در پایان مبلغ 2 میلیارد تومان را برای شروع رسمی همکاری با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به این دانشگاه اهدا کرد و گفت: با تمام توان هر امکاناتی را چه از لحاظ مالی و چه تجهیزات، برای تحقیق در اختیار دانشگاه قرار خواهیم داد.
ارسال به دوستان
تعداد مبتلایان «کووید - 19» در کشور به 80868 و شمار قربانیان به 5031 نفر رسید
آمار روزانه قربانیان کرونا؛ زیر 80 نفر
126 آزمایشگاه در سراسر کشور تاکنون 330 هزار تست کرونا انجام دادهاند
گروه اجتماعی: دیروز هم روند کاهشی آمار ابتلا و مرگومیر ناشی از کرونا در کشور ادامه یافت و برای هشتمین روز متوالی تعداد قربانیان روزانه «کووید-19» کاهش یافت.
به گزارش «وطن امروز»، طبق اعلام وزارت بهداشت، تعداد قربانیان از ظهر جمعه تا ظهر شنبه 73 مورد به ثبت رسید در حالی که این آمار برای روز جمعه 89 مورد، برای روز پنجشنبه 92 مورد و برای روز چهارشنبه گذشته 94 مورد به ثبت رسیده بود. دیروز همچنین آمار ابتلا نیز کاهش یافت و از ۱۴۹۹ مورد روز جمعه به 1374 مورد در روز شنبه رسید. کیانوش جهانپور، رئیس مرکز اطلاعرسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دیروز در این باره گفت: طی 24 ساعت بر اساس گزارش آزمایشگاهها و دانشگاههای علوم پزشکی، ۱۳۷۴ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شد و با در نظر گرفتن موارد جدید، مجموع بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور به ۸۰ هزار و ۸۶۸ نفر رسید.
وی افزود: در طول ۲۴ ساعت گذشته ۷۳ بیمار دیگر مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور جان خود را از دست دادند و از زمان شیوع این بیماری در کشور تاکنون(روز شنبه) ۵۰۳۱ نفر جان خود را از دست دادهاند. جهانپور بیان کرد: بر اساس این گزارشها تاکنون ۵۵ هزار و ۹۸۷ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شدهاند و ۳۵۱۳ نفر از این بیماران نیز در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند که امیدواریم شفا پیدا کنند. وی گفت: تاکنون ۳۳۰ هزار و ۱۳۷ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور در ۱۲۶ آزمایشگاه انجام شده است. جهانپور افزود: با وجود همه تحریمها و دشمنیهای ظالمانه به همت مردم روند مبارزه با کرونا در کشور ادامه دارد. از مردم میخواهیم همچنان در خانه بمانند تا به مدد الهی کرونا را شکست دهیم. وی ادامه داد: نمونه این ظالمها را در تلاش رسانههای خارجی فارسیزبان برای تحریم و ریجکت کیتهای تشخیصی بیماران کرونا از کشور کرهجنوبی شاهد بودیم اما همنوایی مثالزدنی مردم همچنان ادامه دارد و امیدواریم این همکاری در روزها و هفتههای آینده ادامه داشته باشد.
رئیس مرکز اطلاعرسانی وزارت بهداشت گفت: کاهش نسبی آمار مبتلایان و مرگ و میر «کووید-۱۹» ادامه دارد و بخش عمده این توفیق مرهون جدیت و همکاری مردم است.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا هزینههای ۸۰۰ هزار تومانی تا 5/1 میلیون تومانی برای تست کرونا در آزمایشگاههای خصوصی مورد تایید وزارت بهداشت است، گفت: مراجعات مردم بویژه افراد بیعلامت به آزمایشگاهها ضرورت ندارد، فقط ممکن است نتیجه منفی آزمایش احساس امنیت کاذب در فرد ایجاد کند و افراد اصول بهداشتی و مراقبتهای لازم را رعایت نکنند.
جهانپور افزود: مراجعه مستقیم مردم به آزمایشگاهها برای تست کرونا لازم نیست و سودی برای افراد ندارد، چون ممکن است یک ساعت بعد فرد در یک مواجهه با ویروس مبتلا شود. در مواردی که افراد مشکوک هستند و انجام تست لازم است، نمونه افراد از طریق بیمارستانهای دولتی به آزمایشگاههای مورد تایید وزارت بهداشت که تعدادشان افزایش یافته ارسال میشود.
* تشخیص کرونا در ۱۲۶ آزمایشگاه کشور
۱۲۶ آزمایشگاه در سراسر کشور، در ارتباط با تشخیص کرونا فعالیت میکنند. سیامک سمیعی، مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سلامت وزارت بهداشت، گفت: تاکنون بیش از 330 هزار آزمایش تشخیص کرونا در کشور انجام شده است. وی با اعلام اینکه سهم وزارت بهداشت ۷۱ آزمایشگاه تشخیص کروناست، افزود: همچنین ۴۰ آزمایشگاه در بخش خصوصی و ۱۵ آزمایشگاه نیز مربوط به نهادهای دیگر است.
مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سلامت وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب که آزمایشگاهیان کشور تاکنون چنین تجربهای نداشتهاند، گفت: بحران کرونا باعث شد تیمی کار کردن آزمایشگاهیان با این ویروس تجربه شود. سمیعی در ارتباط با وضعیت کیتهای آزمایشگاهی در تشخیص کرونا افزود: اصولا برای استفاده از کیتهای آزمایشگاهی، ضوابط و مقرراتی وجود دارد که باید رعایت شود تا نتایج حاصل از آزمایشها با استانداردهای آن همخوانی داشته باشد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه ویروس کرونا هنوز ناشناخته است و ممکن است تغییراتی کند، در نتیجه امکان دارد مشکلاتی در تشخیصهای آزمایشگاهی با استفاده از کیتها به وجود بیاید. ضمن اینکه به این موضوع باید سودجویان را نیز اضافه کنیم که ما هم درگیر آنها بودهایم.
مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سلامت وزارت بهداشت با اشاره به در دسترس بودن کیتهای مرجع سازمان جهانی بهداشت، گفت: دسترسی به این کیتها باعث شد بهتر بتوانیم در انجام تشخیص کرونا مقایسه انجام دهیم که چقدر احتمال اشتباه با استفاده از سایر کیتهای تولیدی یا وارداتی وجود دارد.
ارسال به دوستان
عمران
بنیاد برکت امسال 120 مدرسه میسازد
معاون عمرانی و طرحهای زیربنایی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام از ساخت 120 مدرسه توسط این بنیاد در سال 99 خبر داد. به گزارش فارس، محمد مهجوری ضمن اعلام این خبر افزود: بنیاد برکت در راستای نهضت مدرسهسازی و به منظور توسعه فضاهای آموزشی و توزیع عادلانه امکانات تحصیلی در مناطق محروم و کمترتوسعهیافته کشور، ساخت و تکمیل 120 باب مدرسه را با 700 کلاس درس در این مناطق برای سال جاری پیشبینی کرده است. وی خاطرنشان کرد: با ساخت این 120 مدرسه در سال جاری، تعداد مدارس ساخته و تکمیلشده بنیاد برکت در مناطق محروم کشور به 1230 مدرسه با 6800 کلاس درس میرسد. مهجوری با اشاره به تخصیص 9500 میلیارد ریال اعتبار برای ساخت مدارس برکت افزود: بنیاد برکت در مجموع به ساخت و تکمیل 1770 مدرسه در مناطق محروم و کمتر برخوردار کشور متعهد است که با بهرهبرداری کامل از این تعداد مدرسه، 205 هزار دانشآموز مشغول به تحصیل در مدارس برکت میشوند. معاون عمرانی و طرحهای زیربنایی یادآور شد: مدرسهسازی یکی از بنیادیترین و ماندگارترین اقدامات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در مناطق محروم است که از طریق بنیاد برکت و در قالب نهضت مدرسهسازی این بنیاد دنبال میشود. وی گفت: بنیاد برکت بر اساس تاکید رهبر معظم انقلاب بر ارتقای عدالت آموزشی در مناطق محروم، پس از احداث 1000 مدرسه اول، ساخت 1000 مدرسه دوم برکت را در دست اقدام دارد. به گفته مهجوری، مدارس بنیاد برکت تاکنون بالغ بر 2600 روستا در 31 استان کشور را تحت پوشش قرار دادهاند. گفتنی است ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از طریق بنیاد برکت و به منظور محرومیتزدایی، برقراری عدالت آموزشی و فراهم آوردن فرصتهای برابر، نهضت مدرسهسازی را در مناطق محروم و کمترتوسعهیافته کشور راهاندازی کرده است.
***
اجرای طرح جامع مدرسهسازی «آجر به آجر» در سال جاری
معاون وزیر آموزشوپرورش از اجرای طرح جامع مدرسهسازی «آجر به آجر» در سال جاری خبر داد و گفت: قصد داریم تعداد بیشتری از مردم را با فرهنگ مدرسهسازی آشنا و عجین کنیم؛ هر کس بتواند به خرید یک آجر برای ساخت مدرسه هم کمک کند، اقدامی خیرخواهانه و خداپسندانه انجام داده است. مهرالله رخشانیمهر در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه طرح جامع مدرسهسازی «آجر به آجر»، به جلب مشارکتهای مردمی برای ساخت مدرسه بازمیگردد، گفت: در قالب این طرح از ظرفیتهای مختلف موجود برای فرهنگسازی نظیر فضای مجازی و رسانهها برای تولید محتوا استفاده میکنیم. وی ادامه داد: قصد داریم تعداد بیشتری از مردم را با فرهنگ مدرسهسازی آشنا و عجین کنیم ولو با مشارکت مردم با ارقامی بسیار کم و اندک باشد. هر کس بتواند به خرید یک آجر برای ساخت مدرسه هم کمک کند اقدامی خیرخواهانه و خداپسندانه انجام داده است. معاون وزیر آموزشوپرورش مکانیابی مدارس بر اساس ضوابط جمعیتشناسی و برنامههای جیایاس را دومین طرح تحولی سازمان نوسازی مدارس دانست و عنوان کرد: اکنون بسترها آماده شده و تا یک ماه آینده از این سامانه رونمایی میکنیم.
ارسال به دوستان
رئیس بنیاد مستضعفان خبر داد
اختصاص 300 میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه به اقشار آسیبپذیر
رئیس بنیاد مستضعفان از اختصاص 300 میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه برای پرداخت وام بدون سود به اقشار آسیبپذیر خبر داد. به گزارش فارس، پرویز فتاح اظهار داشت: از اسفندماه سال گذشته اقدامات خود را برای اقشار آسیبپذیر آغاز کردهایم به طوری که ضمن هماهنگی که با شهرداری تهران داشتیم، برای دستفروشان، کودکان کار و افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد نیز تسهیلاتی را در نظر گرفتهایم و این روند ادامه دارد. وی ادامه داد: 2 هفته قبل ما به همه کولبران استانهای آذربایجان غربی، کردستان و کرمانشاه کارت هدیه یک میلیون تومانی دادیم و این روند در حال انجام است. همچنین ضمن هماهنگی با استاندار هرمزگان برای ملوانانی که با قایق فعالیت میکنند با توجه به اینکه در ایام نوروز فعالیت آنها تعطیل بود، به 3150 نفر از آنان کارت هدیه خرید یک میلیون تومانی دادیم. فتاح با اشاره به اقدامات حمایتی دیگر بنیاد مستضعفان از اقشار آسیبپذیر، خاطرنشان کرد: مشابه این کار را برای این افراد در بوشهر انجام دادهایم به طوری که برای همه ساکنان جزایر هرمز، لارک و هنگام که 2150 خانوار هستند، این کارت هدیه در نظر گرفته شد؛ ضمن اینکه در جزیره قشم نیز برای افراد ساکن این منطقه که جزو مددجویان کمیته امداد هستند این کارت هدیه در نظر گرفته خواهد شد. وی با بیان اینکه همه کمکهایی که از آن نام بردهایم به صورت بلاعوض پرداخت میشود، گفت: این کمکها یا به صورت اهدای کارت هدیه بوده یا کارت افراد یاد شده را شارژ میکنیم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|