|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
گفتوگوی «وطن امروز» با حمید شریفزاده، بازیگر تلویزیون درباره راهاندازی کارگاه خیریه تولید ماسک هنرمندان
جور سلبریتیها را میکشند!
عباس اسماعیلگل: حمید شریفزاده، بازیگر تئاتر و تلویزیون که این روزها مسؤولیت کارگاه خیریه تولید ماسک را در تالار حافظ برعهده گرفته است، از آن دسته هنرمندانی است که در کنار جهادگران مبارزه با ویروس کرونا مشغول خدمت شده است. وی در گفتوگو با «وطن امروز»، درباره شرایط این روزهای جامعه در پی شیوع کرونا و رویکرد هنرمندان درباره این موضوع سخن گفته است.
***
* آقای شریفزاده! لطفاً ابتدا درباره فعالیتی که این روزها در تالار حافظ تهران با مسؤولیت شما انجام میشود توضیح دهید.
اوایل اسفندماه با شیوع ویروس کرونا در کشور، احساس کردم هنرمندان هم باید پا به پای اقشار مختلف جامعه برای رفع برخی مشکلات وارد عرصه شوند و به همین خاطر با تعطیلی مجموعههای فرهنگی و هنری، پیشنهاد ایجاد کارگاه خیریه تولید ماسک را به ارگانهای مختلف فرهنگی دادیم که در نهایت با همکاری شهرداری منطقه 11 تهران و بنیاد
فرهنگی- هنری رودکی توانستیم از فضای تالار حافظ به عنوان کارگاه خیریه تولید ماسک استفاده کنیم و تا به امروز هم این فعالیت با شعار «با همدلی در برابر هجوم کرونا پیروزیم» ادامه دارد.
* درباره افرادی که در این طرح خیرخواهانه با شما همکاری میکنند، توضیح میدهید؟
در وهله نخست باید بگویم، موضوع مبارزه با شیوع ویروس کرونا یک درد مشترک محسوب میشود که ثروتمند و فقیر و هنرمند و... نمیشناسد و همه را گرفتار میکند و بر همین اساس بیش از 70 درصد فعالانی که در تولید ماسک با ما مشارکت میکنند از مردم عادی و شهروندان هستند و تعدادی از هنرمندان تئاتر، تلویزیون و موسیقی هم به همراه جمعی از کارکنان معاونت هنری وزارت ارشاد و بنیاد فرهنگی- هنری رودکی به صورت کاملا رایگان و داوطلبانه در تالار حافظ حضور پیدا کرده و در تولید ماسک مشارکت دارند. همچنین ما برای حضور بیشتر هنرمندان از آنها دعوت میکنیم در این طرح همکاری کنند تا با کمک سایر هنرمندان بتوانیم ماسکهای بیشتری را تولید کنیم. البته در روزهای گذشته تعدادی از هنرمندان تئاتر، موسیقی و تلویزیون برای حضور در این کارگاهها اعلام آمادگی کردند و برای مشارکت حاضر شدند. از نکات قابل توجه میتوان به این موضوع اشاره کرد که تعدادی از شهروندان تهرانی که شغل فرهنگی ندارند در این طرح عامالمنفعه حضور چمشگیری دارند. بیان این نکته هم لازم است که برای حفظ سلامت مشارکتکنندگان، مواد شوینده و ضدعفونیکننده به شکل روزانه توسط دوستان شهرداری به گروه تحویل میشود و تمام افراد حاضر و ابزارآلات کارگاه طی چند نوبت در روز ضدعفونی میشوند و روند تولید به شکل بهداشتی با نظارت کادر بهداشت کشور پیش میرود.
* حضور هنرمندان در این کارگاه در کنار مردم عادی مسلماً لحظات خوب و تکرارنشدنی را رقم میزند، از این فضای ایجادشده برایمان بگویید.
دوست دارم ابتدا به این نکته اشاره کنم که تا به امروز بنده به عنوان مسؤول این کارگاه از هیچ یک از هنرمندان عزیز درخواست کمک مالی و غیرمادی نکردهام، زیرا خودم را در حدی نمیدانم که به شخصی توصیه کنم. از سویی نیز اینگونه کارها کاملا دلی خواهد بود و مسلما هنرمندی که به دنبال انجام کار خیرخواهانه در این روزهاست و دغدغهمند است، خودش بدون سروصدا و در سکوت خبری به امور خیرخواهانه میپردازد. اما درباره حضور هنرمندان در این کارگاه باید بگویم، این حضور شرایط متفاوتی دارد. به عنوان مثال، گروههای مختلف موسیقی در تالار حافظ حاضر شده و برای تقویت روحیه جهادگرانه خیران به اجرای زنده میپردازند و سایر هنرمندان هم با حضور خود به این جهاد کمک میکنند. بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه هنری از هنرمندانی که شرایطش را دارند درخواست میکنم همکاران خود را به هر نحوی که میتوانند در این طرح خیرخواهانه یاری کنند.
* در حال حاضر حجم تولیدات کارگاه به چه صورت است؟
خوشبختانه هماکنون در کارگاه تولید ماسک هنرمندان قادر هستیم شبانهروز فعالیت کنیم و روزانه هزاران ماسک به تولید برسانیم. برای رفع این ویروس تمام ظرفیتمان را به کار میگیریم و مسلما در این مسیر دلگرمی و حضور گروههای هنری میتواند کمک زیادی به پیشبرد هدف ما داشته باشد.
تاکنون ۲۷دستگاه چرخ خیاطی از سوی بنیاد فرهنگی- هنری رودکی در اختیار هنرمندان داوطلب این کار قرار گرفته است که مسلما برای تولید بیشتر به امکانات بیشتری از تجهیز موارد فنی گرفته تا تهیه مواد اولیه چون پارچه نیاز داریم.
* آیا برنامهای برای گسترش فعالیتهای کارگاه دارید؟
قطعا همینطور است اما این اتفاق مستلزم حمایتهای بیشتر است تا بتوانیم علاوه بر تولید ماسک، برخی اقلام بهداشتی را هم به تولید برسانیم اما واقعا با مشکلات عدیدهای در اینباره مواجهیم، به عنوان مثال «کش» مورد نیاز برای تولید ماسک تا قبل از شیوع کرونا قیمت پایینی داشت اما با شیوع این ویروس این کالا با افزایش چندبرابری قیمت مواجه شد که این مسأله کار را برای خیران تولید ماسک بسیار سخت کرده است. از همین تریبون میخواهم از کسانی که با احتکار مواد اولیه تولید ماسک یا مواد ضدعفونیکننده اینچنین شرایط را برای مردم سخت کردهاند، بگویم که «دوست عزیز! همیشه برای پول درآوردن زمان وجود دارد اما برای زنده ماندن واقعا وقت زیادی نداریم و باید گفت، هموطن محترم! زمان خیلی بدی را برای مالاندوزی انتخاب کردهاید، زیرا این طمع شما معلوم نیست باعث کشته شدن چند هموطن شود».
* با این اوصاف، کمک هنرمندان خیر در این شرایط خیلی میتواند به پیشبرد برنامههایتان کمک کند.
قطعا همینطور خواهد بود و در صورتی که کمکهای مادی خیران به این مجموعه جهادی بیشتر شود ما میتوانیم علاوه بر تولید ماسک و برخی مواد ضدعفونیکننده نسبت به تهیه ارزاق برای خانوادههای نیازمند هم اقدام کنیم که امیدوارم این اتفاق هر چه زودتر رخ بدهد تا شرمنده برخی مردمی که چشم به کمکهای خیران دارند نشویم.
* درباره نحوه توزیع ماسکهای تولیدی کارگاه خیریه هنرمندان هم توضیح میدهید؟
متاسفانه از آنجایی که با محدودیتهایی درباره تعداد تولید ماسکها مواجه هستیم، فعلا ماسکهای تولیدیمان را فقط به مناطق محروم میفرستیم یا در میان خانوادههای نیازمند جامعه پخش میکنیم که امیدوارم با گسترش فعالیتهای این کارگاه، بتوانیم با تولید ماسک بیشتر به مردم بیشتری خدمات ارائه کنیم.
* سخن پایانی...
شهروندان و هنرمندان میتوانند با مراجعه به بنیاد فرهنگی- هنری رودکی به نشانی تهران، خیابان حافظ، پایینتر از چهارراه کالج، بلوار استاد شهریار، بنیاد فرهنگی- هنری رودکی، برای تحویل کمکهای مادی و غیرمادی اعم از ابزارآلات بویژه چرخهای خیاطی در این طرح مشارکت کنند تا با یاری یکدیگر از این مرحله حساس عبور کنیم و کرونا را شکست دهیم.
***
حال خوب خطبه 11
نوروز دیگری در راه بود. نوروزی که نوید سال 1365 را میداد؛ هفتمین سال جنگ و پنجمین سال اسارت من. طبق رسمی که داشتیم در ساعت آزادباش رفتیم عید دیدنی. با اینکه بهار در عراق از یک ماه پیش شروع شده بود اما عید نوروز و رسیدن بهار ایرانی لطف دیگری داشت. برای سال جدید برنامههای زیادی داشتم. میخواستم از نهایت وقتم استفاده کنم و در یادگیری قرآن و نهجالبلاغه و زبان عربی سنگ تمام بگذارم. «نادر صادقی» روحانی 40 سالهای بود که هم ترجمه قرآن کار میکرد و هم نهجالبلاغه. نهجالبلاغهای که صلیبیها به اردوگاه آورده بودند کلا عربی بود و ترجمه فارسی نداشت. نادر برای آموزش از جملات قصار حضرت علی(ع) و حکمتها و خطبههای کوچکشان شروع کرد. نادر علاوه بر تاکید روی واژه حکمت و توضیح معانی آنها آن را برایمان تفسیر میکرد. من مثل تشنهای که عطش امانش را بریده، با ولع عبارات نهجالبلاغه را سر میکشیدم و آن را به تکتک سلولهای مغزم میسپردم. از آن روز به بعد وقت آزادباش تمام هم و غمم را گذاشته بودم برای حفظ کردن عبارات کوتاه نهجالبلاغه. چون به هر آسایشگاه فقط یک نهجالبلاغه داده بودند، دلم میخواست تا آنجا که حافظهام یاری میکند فرمایشات حضرت امیر(ع) را حفظ کنم تا هر وقت دلم خواست، بیآنکه محدودیتی در کار باشد آنها را بخوانم و استفاده کنم. فقط خدا خودش میداند از خواندن خطبههای آقا چطور قلبم به وجد میآمد. بین خطبههای کوچکی که از نادر و معلم جدیدم «حبیب فریدونی» یاد گرفته بودم، خطبه 11 نهجالبلاغه برایم چیز دیگری بود. این خطبه که حضرت علی(ع) در جنگ جمل زمانی که پرچم سپاه را به پسرشان محمد حنفیه میدادند، ایراد کرده بودند، عبارتهایی داشت که جوری عجیب به جانم مینشست. آقا آنقدر زیبا به پسرشان چگونه جنگیدن را آموزش داده بودند که سفارشهایشان بعد از هزار و اندی سال هنوز هم تازه و کاربردی است. حبیب خطبه را عبارت به عبارت برایمان اینطور ترجمه میکرد. «تزول الجبال و لاتَزُل: اگر کوهها از جا کنده شد، تو استوار و پابرجا باش، عضَّ علی ناجِذِک: دندانهایت را محکم روی هم بفشار، اعرالله جمجمتک: جمجمهات را به خدا قرض بده، تد فی الارض قدمک: پایت را مثل میخ در زمین بکوب، ارم ببصرک اقصی القوم: چشمانت را به دورترین افراد دشمن بینداز، و غضّ بصَرَک: از نگاه کردن به برق شمشیر دشمن دوری کن، و اعلم انّ النصر من عندالله سبحانه: و بدان که پیروزی از جانب خدای سبحان است».
از کتاب سرباز کوچک امام/ خاطرات مهدی طحانیان
ارسال به دوستان
برنامههای سحر و افطار تلویزیون اعلام شد
مثل ماه در خلوتگاه عارفان
شبکههای تلویزیون ویژهبرنامههای سحر و افطار خود را برای ماه رمضان اعلام کردند. به گزارش «وطنامروز»، شبکههای سیما در ساعتهای سحرگاهی و افطار ویژهبرنامههای زنده روی آنتن خواهند برد. شبکه یک سیما برنامه ویژه سحر خود را با نام «ماه خدا» در هنگامه سحر از ساعت ۳ تا ۵ بامداد پخش میکند. در «ماه خدا» حجتالاسلام رفیعی در باب ضیافتالله در هر برنامه سخنانی ایراد خواهد کرد. همچنین هادی صلحجو، کارشناس برنامه سوالاتی را در باب روزهداری از میهمان برنامه خواهد پرسید. ختم یک صفحهای قرآن در ویژهبرنامه سحر و در طول روز به نیت سلامتی نیز برگزار میشود. در این برنامه مناجاتخوانی حاج منصور ارضی و مداحی مهدی سلحشور پخش میشود. حسن سلطانی مجری برنامه «ماه خدا» است که به صورت زنده هر سحر از آنتن شبکه یک سیما پخش میشود. «پگاه عاشقی» ویژهبرنامه سحرگاهی شبکه 2 سیماست که به صورت زنده روانه آنتن میشود. این ویژهبرنامه همراه با بخشهای گفتوگوی کارشناسی، مناجاتخوانی مادحین برتر کشور، شعرخوانی شاعران آیینی جوان، قرائت دعای سحر به صورت زنده و در ارتباط با حرم معصومین(ع) هر روز ساعت ۳:۰۰ روی آنتن خواهد رفت. برنامه «ماه من» حدود ساعت ۳ بامداد از شبکه 3 سیما پخش میشود. در این برنامه مناجاتهای منظوم برای روزهداران پخش خواهد شد. در شبکه 4 سیما برنامه «سحوری» با موضوع انسان، جامعه و تمدن قوی با محوریت حدیث جنود عقل و جهل و صحیفه سجادیه پخش خواهد شد که درباره ۳۰ شاخصه برای انسان قوی و جامعه قوی صحبت و تبادل نظر خواهد شد. این برنامه که با اجرای امیرمهرداد خسروی ساعت ۳ بامداد پخش میشود، شامل بخشهایی از جمله مناجاتخوانی میرزا محمدی خواهد بود. شبکه 5 سیما هم برنامه «خلوتگاه عارفان» را از حرم مطهر رضوی پخش میکند. این برنامه با حضور صابر خراسانی در زمینه اخلاقی و اعتقادی موضوعاتی را مطرح میکند. «خلوتگاه عارفان» شامل آیتمهایی همچون «سفره مهربانی» (بسته غذایی برای نیازمندان)، وصیتنامه شهدا، درسهایی از زندگی حاجقاسم سلیمانی، دعای سحر، مناجات و سخنانی کوتاه از علما و اندیشمندان خواهد بود. «مهمان خدا» عنوان ویژهبرنامه سحرگاهی شبکه قرآن و معارف است که هر روز از ساعت ۲:۳۰ بامداد بهصورت زنده پخش میشود.
همچنیـــن در زمینــــه ویژهبرنامههای هنگام افطار شبکههای مختلف سیما نیز، شبکه یک سیما امسال برنامه «دعوت» را برای پنجمین سال متوالی در ماه مبارک رمضان روی آنتن میبرد. این برنامه که کاری است از گروه اجتماعی شبکه یک سیما به تهیهکنندگی مجتبی کشاورز و با حضور حجتالاسلام محمد برمایی به عنوان مجری و کارشناس پخش میشود. این برنامه امسال نیز هر روز ساعت ۱۹:۲۰ روانه آنتن خواهد شد. رویکرد برنامه بحث خانواده، مواسات، امیدبخشی و امید به زندگی است. «مکث» عنوان یکی دیگر از تولیدات شبکه 2 سیماست که در ایام رمضان به صورت ویژهبرنامه روانه آنتن میشود. گفتوگو با افرادی که در روزهای کنونی انتشار ویروس کرونا به نوعی در کمک به دیگران در روزهای قرنطینه موثر بوده یا به نوعی توانستهاند در مبارزه با این بیماری موفق ظاهر شوند، از جمله بخشهای این برنامه است. این برنامه از یک بخش گفتوگومحور و بخش مستند تشکیل شده است. «مکث» کاری است از گروه اجتماعی و فرهنگی شبکه 2 سیما به تهیهکنندگی جواد فرحانی که هر روز ساعت ۱۹ پخش میشود. شبکه 3 سیما هم در کنداکتور رمضانی خود «مثل ماه» را جایگزین برنامه «ماه عسل» کرده است. رسالت بوذری اجرای این ویژهبرنامه ماه رمضانی شبکه 3 سیما را بر عهده دارد که هر شب تا دقایقی پیش از لحظه افطار روی آنتن خواهد بود. «مثل ماه» به تهیهکنندگی هادی آشتیانی و کارگردانی پیام ابراهیمپور برنامهای ترکیبی با ساختار معارفی و اجتماعی است و به مسائل اجتماعی و دینی میپردازد و میهمانانی از قشرهای مختلف در برنامه حضور پیدا خواهند کرد و از زندگی و اتفاقات خاص خود صحبت میکنند. در لحظات افطار، شبکه 4 «زندگی پس از زندگی» را ساعت ۱۹ روی آنتن میبرد. این برنامه ترکیبی مستندگونه است که در آن با ۳۰ نفری که از دنیا رفتهاند اما عمرشان به دنیا بوده و حیات دوباره یافتهاند گفتوگو شده و از مشاهدات خود میگویند. شبکه 5 سیما هم ویژهبرنامه افطار خود را با عنوان «عقیق» با اجرای هیراد حاتمی هر شب ساعت ۱۹ پخش میکند.
ارسال به دوستان
بازدید حاتمیکیا از روند فروش اینترنتی «خروج»
این راه ادامه دارد
ابراهیم حاتمیکیا، کارگردان فیلم سینمایی «خروج» عصر شنبه ۳۰ فروردین از سامانه اینترنتی اکرانکننده این اثر بازدید کرد. به گزارش «وطنامروز»، ابراهیم حاتمیکیا عصر شنبه ۳۰ فروردین از سامانه اینترنتی فیلیمو بازدید کرد تا از نزدیک در جریان وضعیت پخش و فروش آنلاین فیلم «خروج» با حضور مدیران ارشد ۲ سرویس درخواستی قرار گیرد. پس از اعلام فروش یک میلیاردی «خروج» و برآورد ۲۱۱ هزار نفر تماشاگر با احتساب معیارهای سنجش تعداد تماشاگر در شبکه نمایش خانگی یعنی در نظر گرفتن حداقل ۲/۵ نفر به ازای یک بلیت، ابراهیم حاتمی کیا ظهر روز شنبه ۳۰ فروردین ۹۹ در بازدیدی از نزدیک در جریان روند فروش این فیلم قرار گرفت. در این بازدید طرفین به ادامه این حرکت نو و جریانساز در سینما تاکید کردند و این اقدام را مقدمه راهی دانستند که سینمای جهان مدتها قبل در آن مسیر حرکت کرده است. با توجه به نامعلوم بودن زمان بازگشایی سینماها و ادامهدار بودن اکران اینترنتی «خروج»، طرفین این دیدار طرح «سینمای آنلاین» را اقدامی درست برای مردم و اهالی سینما دانستند تا هم مردم سرگرم باشند و هم هنر- صنعت سینما به رونق و شکوفایی خود ادامه دهد. همچنین فیلمسازان میتوانند طی این طرح دریچههای جدیدی برای نمایش فیلمهایشان را تجربه کنند تا دیگر مجبور نباشند در صف اکران بایستند. در پایان این بازدید ابراهیم حاتمیکیا روند و نحوه فروش فیلم سینمایی «خروج» را در 2 سرویس فیلیمو و نماوا از نزدیک مورد بررسی قرار داد.
ارسال به دوستان
بازگشایی سینماها از عید فطر در حد پیشبینی است
تصمیمگیری با ستاد ملی مقابله با کروناست
سخنگوی شورای صنفی نمایش تصمیمگیری برای بازگشایی سینماها را در حوزه مسؤولیت «ستاد ملی مقابله با کرونا» عنوان کرد. به گزارش «وطن امروز»، در 2 روز گذشته اخباری مبنی بر بازگشایی سینماها از عید فطر در فضای مجازی و رسانهها منتشر شده است. عموم این اخبار مربوط به تصمیمات اتخاذ شده در جلسه روز چهارشنبه کارگروه کرونای سازمان سینمایی است. اما خبرهای مرتبط با این موضوع آنقدر متنوع و ضدونقیض است که هنوز نمیشود آن را به شکل جدی به عنوان خبر نهایی تلقی کرد. در همین زمینه، غلامرضا فرجی، سخنگوی شورای صنفی نمایش در پاسخ به این سوال که آیا خبر بازگشایی سینماها از عیدفطر صحت دارد، گفت: اخبار منتشر شده در اینباره در رسانهها و فضای مجازی در حد پیشبینی است و تا امروز چیزی درباره بازگشایی سینماها و زمان آن اعلام نشده است. وی همچنین درباره نهاد تصمیمگیر برای بازگشایی سینماهای کشور، بیان کرد: تنها شورا و ستادی که در اینباره تصمیمگیری قطعی میکند «ستاد ملی مقابله با کرونا» است و سازمان سینمایی به تنهایی امکان و قدرت تصمیمگیری در این زمینه را ندارد و بعد از اعلام رسمی ستاد ملی میتواند در حدود اختیاراتش عمل کند.
فرجی در پایان اظهار داشت: تا امروز خبر جدیدی در حوزه سینما و بازگشایی آن اعلام نشده است و باید منتظر تصمیمات ستاد ملی ماند.
ارسال به دوستان
«ماجرای نیمروز۲: رد خون» رکورددار شد
دومین فیلم از مجموعه فیلمهای ماجرای نیمروز به کارگردانی محمدحسین مهدویان 3 روز پس از ورود به شبکه نمایش خانگی رکورد بازدید فیلمهای سیاسی- اجتماعی را شکست. به گزارش «وطنامروز»، با بررسی میزان دقیقه تماشای فیلم «ماجرای نیمروز ۲: رد خون» در 3 روز ابتدایی انتشار، این فیلم با ثبت ۱۷ میلیون و 100 هزار دقیقه تماشا، به عنوان پربازدیدترین فیلم سیاسی- اجتماعی شبکه نمایش خانگی لقب گرفت. این رکورد که تا پیش از این در اختیار اولین فیلم از این دنباله یعنی «ماجرای نیمروز» بود، توسط مخاطبان دومین بخش از آن شکسته شد که نشان از استقبال عموم مردم از فیلمهای ژانر سیاسی-اجتماعی دارد.
سید هادی حجازیفر، جواد عزتی، بهنوش طباطبایی، محسن کیایی، هستی مهدویفر، حسین مهری و مهدی زمینپرداز بازیگران اصلی «ماجرای نیمروز ۲: رد خون» هستند. با توجه به ثبت این میزان تماشا در روزهای ابتدایی انتشار این فیلم و ادامهدار بودن پخش آن در شبکه نمایش خانگی، پیشبینی میشود روند روبهرشد تماشا برای این اثر مهم سیاسی- اجتماعی ادامهدار باشد.
ارسال به دوستان
کارگردان «تام و جری» درگذشت
«جینی دیچ» خالق اولین انیمیشن کوتاه برنده اسکار، در ۹۵ سالگی جان سپرد. به گزارش «وطن امروز»، جینی دیچ، تصویرگر، انیماتور، کارگردان و تهیهکننده فیلم برنده اسکار آمریکایی درگذشت. «پت همیل» که یکی از ناشران آثار وی و اهل کشور چک است، به آسوشیتدپرس گفته است دیچ به طور غیرمنتظرهای در خانه خود واقع در محله لیتل کوارتر شهر پراگ در گذشت. اطلاعات بیشتری از مرگ وی منتشر نشده است. فیلم انیمیشنی «مونرو» به کارگردانی دیچ در سال ۱۹۶۰ جایزه بهترین انیمیشن کوتاه آکادمی اسکار را دریافت کرد. او همچنین در سال ۱۹۶۴ در بخش مشابه توانست 2 نامزدی دیگر برای «نودنیک اینجاست» و «چگونه از دوستی دوری کنیم» به دست آورد. او همچنین خالق سریال «تام شگفتانگیز است» است و همچنین تهیهکنندگی انیمیشن «درخت خانواده سیدنی» را که سال ۱۹۵۸ برای جایزه اسکار نامزد شده بود، انجام داده است. او کارگردان قسمتهایی از کارتون محبوب «تام و جری» و «ملوان زبل» هم بود.
ارسال به دوستان
کتاب
رمان زندگی شهید شاهآبادی چاپ میشود
کتاب «مرغ غریب عشق» نوشته نصرالله قادری شامل رمان زندگی شهید مهدی شاهآبادی بزودی توسط انتشارات سروش چاپ میشود. به گزارش «وطن امروز»، قادری با اشاره به شخصیت شهید شاهآبادی گفت: نوشتن درباره شهدا، بویژه شخصیت روحانی که در نظر بنده بالاترین مقام در جهان اسلام است، راه رفتن روی میدان مین است. در این بین علاوه بر خانواده شهید باید در مقابل افراد بسیاری پاسخگو باشید. به اضافه اینکه شهید شاهآبادی یک شخصیت منحصر به فرد و عالمی بود که زبان، ریاضیات، فقه و... میدانست و زبان صریح و روشنی داشت. نویسنده کتاب «مرغ غریب عشق» در ادامه به منابع مورد استفاده در این رمان اشاره کرد و گفت: تحقیق و پژوهش کتاب را حدود ۴ سال پیش شروع کردم. حدود ۲ هزار صفحه مصاحبه با دوستان، آشنایان و نزدیکان شهید انجام شده بود. همچنین اسناد بسیاری از شهید، کتابهای درسی ایشان، سخنرانیها، کتابهای چاپ شده درباره شهید و ... وجود داشت که با کنار هم گذاشتن همه این منابع اطلاعات کامل شد و شروع به نوشتن کردم.
***
کتابی که خواندنش برای فعالان فرهنگی واجب است
«کار فرهنگی نقشه میخواهد»، مجموعه بیانات امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری با محوریت کار فرهنگی، روشها و مدیریت آن توسط انتشارات شهیدکاظمی روانه بازار کتاب شد. به گزارش «وطن امروز»، در جلد اول این اثر به فرهنگ و کار فرهنگی و نیز 20 نکته مدیریتی کلیدی در راهبری مجموعههای فرهنگی پرداخته شده است. در جلد دوم نیز مباحثی همچون بسترهای کار فرهنگی، قالبهای کار فرهنگی، اصول و روشهای کارآمدسازی فعالیتهای فرهنگی مطرح شده است. «کار فرهنگی نقشه میخواهد» در 2 جلد و قطع رقعی در120 صفحه (جلد اول) و 155 صفحه (جلد دوم) به صورت رنگی، به کوشش محمدرضا طاهری و مجید تقیزاده توسط انتشارات شهیدکاظمی روانه بازار شده است. علاقهمندان جهت تهیه کتاب میتوانند از طریق سایت رسمی انتشارات شهید کاظمی (nashreshahidkazemi.ir) و همچنین از طریق ارسال نام کتاب به سامانه پیام کوتاه 3000141441 کتاب را دریافت کنند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|