|
شنبه به احتمال زیاد اول ماه رمضان است
عضو ارشد ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری گفت: به احتمال زیاد روز شنبه (۶ اردیبهشت) اول ماه مبارک رمضان است. حجتالاسلام علیرضا موحدنژاد در گفتوگو با ایلنا، گفت: قاعده بر این است که بیستونهم هر ماه استهلال انجام میشود، بنابراین استهلال فردا (امروز پنجشنبه) غروب همزمان با 29 ماه شعبان انجام خواهد شد. وی خاطرنشان کرد: کارشناسان معتقدند پنجشنبه احتمال رویت ماه وجود ندارد، به احتمال زیاد ماه شعبان امسال ۳۰ روزه است و انتظار میرود شنبه (۶ اردیبهشت) اول ماه رمضان باشد.
ارسال به دوستان
«وطن امروز» از آخرین وضعیت درمان و کشف داروی «کووید-19» در ایران گزارش میدهد
زمزمههای نویدبخش درمان کرونا
عضو کمیته کشوری پیشگیری از کرونا در گفتوگو با «وطن امروز»: محققان دانشگاه بقیه.. الله آزمایشهای موفقیتآمیزی در زمینه تولید واکسن کرونا داشتهاند
این روزها تمام پژوهشگران و نخبگان علم پزشکی در سراسر دنیا به دنبال ساخت واکسن ویروس کرونا هستند اما همچنان در مرحله آزمون و خطا قرار دارند و تاکنون به نتیجه قابل اتکایی دست نیافتهاند. دکتر مینو محرز، فوقتخصص بیماریهای عفونی با اشاره به آخرین مطالعات انجام شده برای یافتن داروی کرونا گفت: دارویی که تاکنون تا مرحله سوم کارآزمایی بالینی موفقیتآمیز بوده و وارد مرحله چهارم کارآزمایی بالینی شده، داروی ضدویروسی رِمدسیویر است که به صورت آمپول است و امیدواریم نتایج بررسیهایش موفقیتآمیز بوده و بزودی وارد بازار شود. وی درباره آخرین تحقیقات درباره داروی کرونا به ایسنا گفت: امیدواریم بزودی داروهایی که در زمینه کرونا در حال بررسی هستند، نتایج موفق داشته و وارد بازار شوند. وی افزود: رمدسیویر برای یک کمپانی است که برای ویروس ابولا ساخته بود که به چین هم ارائه شد. در حال حاضر در چندین کشور اروپایی و آمریکا خودشان بررسیهایی را انجام دادهاند. این دارو تاکنون توانسته 3 مرحله از 4 مرحله کارآزمایی بالینی را با موفقیت طی کند و چهارمین مرحله آن در حال انجام است و به نظر میآید موثر باشد. محرز ادامه داد: البته تا زمانی که دارو و واکسن وارد بازار شود، مدت زمانی طول خواهد کشید. باید توجه کرد طبق دانش فعلی درباره این ویروس، تنها چیزی که مشخص شده که واقعا در دنیا برای کنترل روند سریع این بیماری و کند کردن آن موثر بوده، فاصلهگذاری اجتماعی و فیزیکی است. بنابراین هنوز باید این موضوعات را رعایت کنیم؛ تا کار ضروری نداریم، از خانه بیرون نرویم، افراد مسن تا حد امکان از خانه خارج نشوند، دستهایمان را به صورت مستمر و مرتب بشوییم و وقتی از خانه خارج میشویم، ماسک بزنیم. محرز با بیان اینکه استفاده از ماسک معمولی و پارچهای هم موثر است و برای محافظت از صورتمان در برابر ترشحات عطسه و سرفه سایرین کافی است، ادامه داد: تنهای چیزی که در دنیا برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری موثر بوده، همین اقدامات بوده است. گفتنی است پیش از این، دکتر محمدرضا شانهساز، رئیس سازمان غذا و دارو نیز در ارتباطی ویدئوکنفرانسی با خبرنگاران، درباره اثر داروی رمدسیویر روی درمان بیماران کرونایی اعلام کرده بود: «این دارو یکی از کاندیداهایی است که احتمال میدهند میتواند در درمان بیماران کرونا موثر باشد که خوشبختانه در زمینه این دارو و برای بررسی اثربخشی آن تعدادی از آن را وارد کردیم و در مرحله انجام مطالعات بالینی قرار دارد». شانهساز همچنین گفته بود: در عین حال یک شرکت دانشبنیان تولیدکننده داخلی برای تولید این محصول اعلام آمادگی و بیان کرده ظرف یک تا 2 ماه میتواند دارو را ارائه دهد اما ما منتظریم تا کمیته علمی، اثربخشی و ایمنی دارو را که در مطالعات بالینی بررسی میشود، تایید کند. در این صورت این دارو هم میتواند یکی از کاندیداهایی باشد که در درمان کرونا موثر است.
* 4 ماه آینده واکسن کرونا ساخته میشود؟
محققان دانشگاه بقیهالله سپاه در حال تست نهایی ساخت واکسن کرونا هستند. عضو کمیته کشوری پیشگیری از کرونا گفت: مراحل نهایی ساخت واکسن کرونا توسط محققان علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله سپاه در حال گذراندن آزمایشهای بالینی است و تا 4 ماه آینده ساخت این واکسن در ایران به تولید انبوه میرسد. محمدرضا محبوبفر در گفتوگو با «وطن امروز» به فعالیتهای شبانهروزی محققان دانشگاه بقیهالله سپاه برای ساخت داروی بیماری «کووید-۱۹» اشاره کرد و افزود: پس از شیوع ویروس کرونا در چین، پژوهشگران کشورهای آمریکا، چین، روسیه و انگلیس برای مقابله با این بیماری خطرناک وارد عمل شدند و با فراخوان نخبگان علوم پزشکی سراسر جهان اقدام به مطالعه و انجام تحقیقات و آزمایشهای اولیه برای درمان آن کردند. در چنین شرایطی و همزمان با تلاش دنیا برای ساخت واکسن کرونا، محققان ایرانی دانشگاه بقیهالله سپاه نیز با انجام تستهای اولیه ساخت واکسن این بیماری به میدان آمدند و با انجام آزمایشهای گوناگون توانستهاند به نتایج موفقیتآمیزی دست یابند. وی خاطرنشان کرد: در تحقیقات اولیه ساخت واکسن کرونا ابتدا باید به مبتلایان این بیماری (بیماران عفونی) پادتن تزریق شود تا در مراحل بعدی نتایج قابل قبولی کسب شود و از نتایج آن مطمئن شوند؛ اینکه انجام چنین آزمایشهایی چه عوارضی را میتواند به همراه داشته باشد. بنابراین در چنین شرایطی با عنایت به انجام آزمایشهای اولیه روی بیماران عفونی مشخص شد این شیوه درمان تاکنون موفقیتآمیز بوده است، البته باید منتظر ماند و دید در نهایت تزریق واکسن که شامل پادتن به بدن بیمار است تا چه اندازه جواب میدهد. عضو انجمن علمی بهداشت محیط ایران گفت: با عنایت به تلاش محققان دانشگاه بقیهالله سپاه و انجام کارهای پژوهشی و تحقیقاتی آنها در عرصه پزشکی و انجام آزمایش نهایی واکسن کرونا، این واکسن اکنون در مراحل تست نهایی است و تا چند ماه آینده گام بسیار مهمی در زمینه تولید داروی «کووید-۱۹» و ساخت واکسن آن در کشور برخواهیم داشت. محبوبفر اظهار داشت: سازمان انتقال خون کشور نیز با فراخوان بهبودیافتگان بیماری «کووید-۱۹» درخواست اهدای پلاسما کرده است، چرا که تزریق پلاسما به بدن بیماران کرونایی توانسته است نتایج قابل توجهی در درمان این بیماری داشته باشد. اقداماتی که در راستای کشف شیوه درمان بیماری کرونا در بیمارستان بقیهالله و مسیح دانشوری انجام شده نیز در مراحل تست نهایی است. در همین ارتباط تزریق پلاسمای خون بهبودیافتگان کرونا به بیماران بسیار نتیجهبخش بوده است. به طور مثال تزریق پلاسمای بهبودیافتگان به بیماران نتیجهبخش بوده تا جایی که 80 درصد آنها بهبود یافتهاند. وی افزود: کشف واکسن چندین مرحله دارد که آمادهسازی آن انجام شده است و اکنون در مرحله آخر تست قرار داریم. در دنیا نیز مراحل تست ابتدایی درمان این بیماری به پایان رسیده است. مراحل چندگانه ساخت واکسن در ایران به پایان رسیده و با موفقیت پشت سر گذاشته است که انشاءالله در 4 ماه آینده در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.
***
[آخرین جزئیات درمان «کووید-19» در ایران؛ «پلاسمادرمانی» تا «فاویپیراویر»]
پلاسمادرمانی یکی از روشهای درمانی کروناست که این روزها در برخی بیمارستانهای کشور مانند بقیهالله و مسیح دانشوری تهران انجام میشود و کسانی که این نوع درمان را دریافت کردهاند، بهبود یافتهاند. دکتر پیام طبرسی، مدیر بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری با اشاره به جزئیات پلاسمادرمانی برای بیماری «کووید-19» و با اشاره به درصد موفقیت این روش درمانی، اظهار کرد: به صورت ضمنی، پاسخ درمانی مناسبی در برخی بیماران دیده شده است، با این حال برای اظهارنظر قطعی باید منتظر جمعبندی و آنالیز نهایی نتایج همه مراکز از طرف سازمان انتقال خون باشیم. عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به هدف از پلاسمادرمانی در بیماری «کووید-19» اظهار کرد: هدف پلاسمادرمانی تزریق پلاسمای حاوی آنتیبادی ضد ویروس به بیمار مبتلایی است که به داروهای معمول جواب نداده است. وی در پاسخ به این سوال که پلاسما به چه بیمارانی تزریق میشود، گفت: تزریق پلاسما در افرادی انجام میشود که بیماری «کووید-۱۹» داشته و به درمانهای معمول جواب ندادهاند، البته این مساله در حال حاضر یک طرح تحقیقاتی است که هنوز نتایج آن استخراج نشده ولی به صورت ضمنی، پاسخ درمانی مناسبی در برخی بیماران دیده میشود. با این حال برای اظهارنظر قطعی باید منتظر جمعبندی و آنالیز نهایی نتایج آن باشیم. عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه طرح پلاسمادرمانی از یک ماه قبل در بیمارستان مسیح دانشوری آغاز شده است، گفت: این طرح تاکنون با یک پاسخ نسبتا خوب همراه بوده، البته پیش از اعلام نتایج جمعبندیشده توسط سازمان انتقال خون، نمیتوان جواب دقیق مطرح کرد، با این حال به عنوان یک پزشک درمانگر میتوانم بگویم در برخی بیماران پاسخ بسیار مناسبی از پلاسمادرمانی گرفته شده است. دکتر طبرسی با تاکید بر اینکه در حال حاضر هیچ دارویی در این باره تاییدیه هیچ دولت و هیچ وزارت بهداشتی را برای درمان کرونا ندارد، تصریح کرد: در تمام سایتها و دستورالعملهای دنیا آمده است «تحت مطالعات بالینی این دارو مجوز دارد». دکتر طبرسی در همین رابطه به 2 داروی معروف فاویپیراویر و رمدسیویر اشاره کرد و با بیان اینکه البته هیچکدام فعلاً مجوز FDA آمریکا و هیچ سازمان جهانی دیگری را درباره درمان بیماری کرونا ندارد، گفت: این دو دارو در درمان کرونا اثربخش بودهاند، البته این داروها در یک مرحله خاص از بیماری چند مرحلهای «کووید-19» اثربخش هستند. این داروها در فاز ویرمیک یعنی روز 7 تا 12 بیماری تاثیرگذار است. به عبارت دیگر در هر مرحله ممکن است یک دارو اثر کند و اینگونه نیست که یک دارو برای تمام مراحل اثربخش باشد. دکتر طبرسی با اشاره به سوال برخی بیماران مبنی بر زمان دقیق مصرف این دارو اظهار کرد: این دارو تنها مختص به بیماران دارای شرایط حاد، تنگی نفس شدید و کسانی است که دچار افت اکسیژن و درگیری ریوی شده و در بیمارستان بستری هستند. بنابراین بیماران دارای علائم خفیف تنها باید در منزل استراحت کنند و ۸۰ تا ۹۰ درصد بدون مصرف هیچ دارویی در منزل بهبود پیدا میکنند.
ارسال به دوستان
تقدیر سازمان جهانی بهداشت از ایران به خاطر اجرای غربالگری
سازمان جهانی بهداشت از جمهوری اسلامی ایران به دلیل برگزیده شدن شیوه غربالگری بیش از ۷۰ میلیون جمعیت کشور تشکر کرد. سعید نمکی، وزیر بهداشت در نشست مجازی با دبیرکل سازمان جهانی بهداشت و رئیس دفتر و وزرای بهداشت منطقه شرق مدیترانه این سازمان، از کاهش 53 درصدی ابتلای روزانه به «کووید-19» در فاصله 18 روز پس از نخستین نشست وزرای بهداشت کشورهای منطقه خبر داد. نمکی در این نشست با اعلام این خبر اظهار کرد: از دوم آوریل 2020 مطابق با 14 فروردین 1399 و با گذشت 18 روز از نخستین جلسه مجازی ما، تعداد موارد ابتلای روزانه، 53 درصد و تعداد قربانیان نیز 30 درصد کاهش داشته است و با این وجود در همین مدت، تعداد کل موارد ابتلا به این بیماری از 50 هزار و 468 به بیش از 84 هزار مورد تا 20 آوریل و اوایل اردیبهشتماه رسیده است. وی افزود: در راستای سیاست فاصلهگذاری فیزیکی، اقدام به بازگشایی کسبوکارهای کمخطر، حملونقل عمومی و تردد تحت ملاحظات دقیق پروتکلهای سازمان جهانی بهداشت کردیم. مساجد، مدارس، دانشگاهها، رستورانها و اماکن عمومی همچنان بسته خواهند ماند تا طی 10 روز آتی با ارزیابی مجدد درباره آنها تصمیمگیری شود. ما همچنین کمیتهای تشکیل دادیم که مداخلات و نتایج درباره بیماری «کووید-19» را ثبت، ضبط و گزارش میکند و نخستین گزارش این کمیته تدوین و منتشر شده است. وی با اشاره به تشکر سازمان جهانی بهداشت از جمهوری اسلامی ایران برای برگزیدن شیوه غربالگری بیش از 70 میلیون جمعیت کشور که تأثیرات بسیار مهمی در کاهش بیماری و شکستن حلقه انتقال و همچنین مرگ و میرها در کشور داشت، گفت: برای همکاران بنده که در شرایط تحریم این مسأله رقم خورد و این افتخار را کسب کردیم و در عرصه جهانی توانستیم به عنوان کشور موفق مطرح شویم، بسیار جای افتخار است اما از سازمان جهانی بهداشت خواستیم این تحریمهای ظالمانه که مانند یک حلقه تنگی بر اقتصاد و بخش سلامت کشور فشار میآورد شکسته شود و سازمان جهانی بهداشت بر این روند تأثیر بگذارد.
ارسال به دوستان
تعداد مبتلایان «کووید - 19» در کشور به 85996 و شمار قربانیان به ۵۳۹۱ نفر رسید
ادامه کاهش روند ابتلا به کرونا
گروه اجتماعی: جدیدترین آمار کرونا در کشور نشان میدهد روند صعودی تعداد بهبودیافتگان شدت گرفته به طوری که در یک روز بیش از 2 هزار نفر دوران بیماری را به پایان رساندهاند.
به گزارش «وطن امروز» کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت درباره آمار کرونا گفت: از ظهر سهشنبه تا ظهر چهارشنبه بر اساس گزارش آزمایشگاهها و دانشگاههای علوم پزشکی ۱۱۹۴ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند و با در نظر گرفتن موارد جدید، مجموع بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور به ۸۵ هزار و ۹۹۶ نفر رسید.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت ادامه داد: در طول ۲۴ ساعت گذشته ۹۴ بیمار دیگر مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور جان خود را از دست دادند و از زمان شیوع این بیماری در کشور تاکنون ۵۳۹۱ نفر جان خود را از دست دادهاند.
جهانپور بیان کرد: بر اساس این گزارشها تاکنون ۶۳ هزار و ۱۱۳ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شدهاند و ۳۳۱۱ نفر از این بیماران نیز در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند که امیدواریم شفا پیدا کنند. همچنین تاکنون ۳۷۷ هزار و ۳۹۶ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در ۱۲۶ آزمایشگاه کشور انجام شده است.
جهانپور افزود: در فاز مدیریت شده بیماری هستیم و روند کنترل شده بیماری «کووید-۱۹» حفظ شده است. تداوم این وضعیت به رعایت نکات بهداشت فردی و عمومی بستگی دارد. امیدواریم با رعایت پروتکلهای فاصلهگذاری هوشمند و مراعات نکاتی که پزشکان میگویند، بتوانیم در روزها و هفتههای آتی خبرهای بهتری را اعلام کنیم.
* امروز میتوانیم کیتهای تشخیص کرونا را صادر کنیم
حسن روحانی در جلسه دیروز هیات دولت کرونا را یک آزمون بزرگ نامید. رئیسجمهور گفت: این ویروس به یک آزمون برای کشورها تبدیل شده و همه دولتها و ملتها برای غلبه بر این ویروس تلاش میکنند و در پایان کار نتیجه و نمرهها معلوم میشود و در پایان پاییز میتوان جوجهها را شمرد. در ایران ما، سلطه، مهارت و توانمندی پزشکان و پرستاران و کادر درمانی ما در مقابله با این ویروس بیشتر شده و در کنار کار و تلاش، خلوص و ایثار و معنویت زیادی وجود دارد.
روحانی گفت: هوشمندی مردم ما نیز نباید مورد غفلت قرار بگیرد؛ مردم ما بسیار همکاری کردند. آمارها نشان میدهد در هفته اول فروردین که از مردم خواسته شده بود سفرها را کم کنند، مردم پاسخ خوبی دادند و مسافرت با اتوبوس 70 درصد، با قطار 96 درصد، با هواپیما 83 درصد، سفر دریایی 98 درصد و تردد جادهای 63 درصد کاهش یافت و این نشان از هوشیاری و همدلی مردم ما است.
وی تصریح کرد: مردم ما به کادر درمان و درخواست دولت و علما و اندیشمندان پاسخ مثبت دادند. در روزهای اول، کادر درمانی بابت تجهیزات پزشکی در بیمارستان نگران بودند، به اندازه کافی نبود و شاید در برخی بیمارستانها دستگاه تنفس مصنوعی، کیتهای تشخیص و حتی مواد ضدعفونیکننده و وسایل بهداشتی به اندازه نبود ولی جهاد عظیم و مستمری در کشور آغاز شد و همه پای کار آمدند و امروز در زمینه مواد ضدعفونی و بهداشتی نهتنها نیاز داخلی تأمین میشود، بلکه قدرت صادرات هم داریم.
وی خاطر نشان کرد: تا اینجا موفقیتهای نسبی را در مقابله با این بیماری و ویروس به دست آوردهایم اما اگر فکر کنیم کار را تمام کردهایم و این قدمهای پایانی است حتما ضرر کردهایم و ممکن است تمام زحمات گذشته یک لحظه از دستمان برود. این زحمت و تلاش ایام عید، این همه مراعاتهایی که از جمله روز سیزده به در انجام شد، نباید هدر رود. ما یکپارچگی خود را نشان دادیم و باید همان روحیه را ادامه دهیم. اینکه بتدریج بازگشاییهایی شروع شد، ضرورت کشور بود اما اگر این ضرورت در ادامه با رعایت پروتکلهای بهداشتی باشد، ما موفق میشویم که تا امروز هم همینطور بوده و مردم مراعات کردهاند و آمار و ارقام نشان میدهد اوجی در این بیماری نبوده ولی فکر کنیم کار تمام است، این بزرگترین مشکلی است که ممکن است دامان ما را بگیرد.
روحانی گفت: تا زمانی که بشر به درمانی قطعی برای این بیماری نرسد، این شرایط وجود دارد؛ پس تا ماههای آینده زندگی ما باید زندگی در فضای کرونا باشد و همه باید احتیاطهای لازم را انجام دهیم. ما هم در کارهایی که تا امروز شروع کردیم، احتیاط کرده و اصول علمی و بهداشتی را مدنظر داریم. این در اختیار مردم عزیز و بزرگوار ما است که اگر اصول بهداشتی را مراعات کنند، با پیشگیری جلو میرویم.
وی خاطرنشان کرد: باید از تلاشها در استانهایی که حدود 2 هفته الی 3 هفته است روند آنها نزولی شده، تشکر کنیم. روند در برخی استانها صعودی بود که در روزهای اخیر مقداری پایین آمده و شرایط فرق کرده است البته ما هنوز در چند استان مشکل داریم که باید مراقبت بیشتری داشته باشیم تا از این مسأله عبور کنیم.
ارسال به دوستان
بهداشت
آغاز توزیع بستههای حمایتی بین ۵۰۰۰ خانوار
فرمانده یگانهای ویژه ناجا از ضدعفونی بیش از ۷۰۰۰ نقطه شهری و ۱۲هزار و ۵۰۰ کیلومتر از معابر در کشور خبر داد. سردار حسن کرمی در گفتوگو با ایسنا، درباره اقدامات یگان ویژه از زمان شیوع کرونا تاکنون گفت: واحدهای یگان ویژه در ۷۹ شهر وارد عمل شده و اقدام به ضدعفونی معابر و فضاهای شهری کردهاند که این اقدامات همچنان و تا هر زمانی که لازم باشد ادامه خواهد داشت. کرمی از تولید ۲۰۰ هزار ماسک در ۲۴ پایگاه استانی یگان ویژه خبر داد و گفت: به دنبال کمبود ماسک و نگرانیها در این باره، یگانهای ویژه در پایگاههای استانی خود اقدام به تولید ماسک و توزیع آن کردهاند. فرمانده یگانهای ویژه ناجا از آغاز توزیع بستههای حمایتی در میان ۵ هزار خانوار در سطح کشور از سوی یگان ویژه خبر داد و گفت: توزیع این بستهها از دیروز چهارشنبه آغاز شده و طی 2 مرحله انجام خواهد شد.
***
«کووید-۱۹» خون را لخته میکند!
کارشناسان اظهار داشتند: ویروس کرونا احتمال لخته شدن خون در بدن را افزایش داده و به همین دلیل ممکن است این عامل بیماریزا نسبت به دیگر خانواده ویروسها کشندهتر باشد. به گزارش ایسنا، پزشکان در بررسیهای خود مشاهده کردند در ریه و برخی اندامهای حیاتی تعدادی از افراد مبتلا به نوع شدید بیماری «کووید-۱۹» لختههای خون شکل گرفته است. متخصصان یک بیمارستان آموزشی در نیویورکسیتی تصور میکنند این لختههای کوچک خونی میتواند یکی از دلایل تنگی نفس در بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» باشد. به گفته آنان، نهتنها لختههای خون در ریهها مشاهده شده، بلکه در بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» که به دلیل نارسایی کلیوی دیالیز میشوند در کاتترهای آنان هر ثانیه لخته خون تشکیل میشود. همچنین یک استاد بیماریهای عفونی در دانشگاه آلابامای آمریکا در این رابطه اظهار داشت: این لختههای خونی کوچک میتواند عامل یکی از علائم خاص بیماری «کووید-۱۹» یعنی از دست دادن ناگهانی حس بویایی باشد. همچنین توجیه میکند چرا بیمارانی که به نظر میرسد رو به بهبودی هستند ناگهان بدحال میشوند.
***
افزایش 4 برابری تماسها با اورژانس
رئیس مرکز اورژانس تهران گفت: با آغاز شیوع کرونا تعداد تماسهای مردم با اورژانس در کشور حداقل 4 برابر شد و با سیستم ارتباطی ما روزانه تا 30 هزار تماس گرفته شده است. پیمان صابریان در نشست خبری مجازی با خبرنگاران اظهار داشت: در روزهای اخیر انتقال بیماران کاهش داشته اما بیمارانی که منتقل میکنیم بدحالتر هستند و افرادی که انتقال میدهیم بلافاصله از اورژانس به آیسییو منتقل میشوند. وی ادامه داد: با توجه به اتفاقات رخ داده در کشور چین، دپوی تجهیزات خوبی قبل از ورود کرونا انجام دادیم. با شیوع کرونا تماسها با اورژانس در کشور حداقل 4 برابر شد. رئیس اورژانس تهران با اشاره به انتقال بین بیمارستانی در شهر تهران خاطرنشان کرد: این موضوع تاکنون سابقه نداشته که تمام بیماران را از بیمارستانی به بیمارستان دیگری انتقال دهیم اما روزانه تا 120 بیمار را بین بیمارستانها انتقال دادهایم.
***
تبلیغکننده مزایای نوشیدن ادرار شتر بازداشت شد
سردار ذوالقدری، رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ از بازداشت فردی خبر داد که در فضای مجازی به تبلیغ نوشیدن ادرار شتر میپرداخت. وی با بیان اینکه این فرد با انتشار این کلیپ موجب تشویش اذهان عمومی و گمراهی عموم مردم شده بود، گفت: انتشار این کلیپ موجی از بازتابهای منفی علیه ارزشهای اسلامی و پزشکی در پی داشت. رئیس پلیس امنیت عمومی تهران با اشاره به تهیه این کلیپ در یکی از روستاهای حوالی کرج ادامه داد: کلیپ مورد نظر ۲۵ فروردین تهیه و به قصد جذب دنبالکننده در فضای مجازی و افزایش مخاطب منتشر شده است. وی یادآور شد: بعد از انتشار این کلیپ مخفیگاه فرد مورد نظر در اطراف میدان فاطمی شناسایی و با حضور ماموران در مخفیگاه وی مشخص شد متهم بدون داشتن مدارک تخصصی و تنها با مدرک دیپلم اقدام به تاسیس مطب طب سنتی کرده است. سردار ذوالقدری با بیان اینکه متهم با قرار ۳۰۰ میلیون تومانی به دادسرا اعزام شد، به شهروندان توصیه کرد مراقب سوءاستفادهکنندگان در فضای مجازی باشند و به هر مطلب و کلیپی که در این فضا منتشر میشود اعتماد نکنند.
ارسال به دوستان
ورود 10 شرکت جدید ستاد اجرایی فرمان حضرت امام به بورس
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام گفت: نزدیک به 10 شرکت جدید ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در صف ورود به بورس هستند. محمد مخبر در گفتوگو با فارس، گفت: تاکنون عمده شرکتهای این ستاد وارد بورس شدهاند و مابقی هم در حال آمادهسازی برای حضور در بورس هستند. وی ادامه داد: تمام کارهای مطالعاتی و تدارکاتی ورود شرکتها به بورس انجام شده است و این ظرفیت در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) وجود دارد. رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در پاسخ به پرسشی مبنی بر تولید داروی ضدکرونا نیز اظهار داشت: در مراحل تحقیقات تولید دارو و واکسن کرونا چیزی از دیگر کشورها عقب نیستیم، بلکه در بعضی موارد جلوتر هم هستیم و بزودی در این باره اطلاعرسانیهای لازم ارائه میشود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|