|
قدردانی فرمانده سپاه از کمک مومنانه سرباز نیکوکار
فرمانده کل سپاه در پیامی از اقدام نیکوکارانه خیام رحمانی سرباز فداکار سپاه ناحیه سروآباد قدردانی کرد.
سردار سلامی در بخشی از پیام خود نوشت: اقدام فداکارانه آن جوان برومند در اهدای پسانداز چند ماه حقوق سربازی خود به نیازمندان روستایی آن هم در شرایطی که بحران کرونا به نمایشگاه ضعف و رسوایی فرهنگ لیبرال- سرمایهداری غربی تبدیل شده است، مدال افتخار جوانان ایرانی به شمار میرود.
ارسال به دوستان
چرا با وجود سوابق امنیتی میشائیل برشتولد، وزارت خارجه با حضور وی به عنوان سفیر آلمان در ایران موافقت کرد؟
سپر برجامی جاسوس
گروه سیاسی: واکنشها نسبت به گزارش روز دوشنبه «وطنامروز» با عنوان «جاسوس صهیونیستها» پیرامون برخورد تنشآفرین دولت آلمان در قرار دادن حزبالله لبنان در لیست گروههای تروریستی و برخورد با برخی افراد منتسب به حزبالله و در نقطه مقابل آن عملکرد سفیر آلمان در کشورمان ادامه دارد؛ گزارشی که محوریترین مسأله آن سابقه اطلاعاتی و رده بالای میشائیل کلور برشتولد در اداره اطلاعات آلمان(BND) و سوال پیرامون چرایی انفعال وزارت امور خارجه در پذیرش وی به عنوان سفیر یکی از کشورهای مهم در حاشیه ارتباطات خارجی ایران بود. برشتولد پیش از آغاز به کار خود به عنوان سفیر جمهوری فدرال آلمان در ایران، بهعنوان معاون اداره اطلاعات آلمان(BND) مشغول بوده است. رابطه بسیار نزدیک این اداره با نهادهای امنیتی آمریکا که به بخشی از آن نیز در گزارش روز سهشنبه با عنوان «تاریکخانه دیپلماسی» اشاره شد و همچنین آغاز ارتباطات گسترده برشتولد با مردم و چهرههای شناختهشده در سایه انفعال وزارت خارجه از بحثبرانگیزترین و کلیدیترین مباحثی بود که طرح آن با واکنشهای شتابزدهای از سوی وزارت خارجه آلمان، رسانههای ضدانقلاب و بخشی از فعالان سیاسی همراه شد.
وزارت خارجه آلمان در واکنش به گزارش مذکور به ایران اینترنشنال گفت: «هیچ ارتباطی بین سفیر آلمان در ایران و آخرین تصمیم وزارت کشور دولت فدرال آلمان در تروریست شناختن حزبالله لبنان وجود ندارد». اگرچه «ایران اینترنشنال» این موضع وزارت خارجه آلمان را تکذیب «جاسوسی» سفیر آلمان در ایران عنوان کرد اما نگاه دقیقتر به متن اعلام موضع وزارت خارجه آلمان نشان میدهد مقامات آلمانی از پاسخگویی به اصل مسأله فعالیتهای اطلاعاتی- امنیتی سفیرشان در ایران طفره رفتهاند و تنها به تکذیب ارتباط بین برشتولد و تصمیم وزارت کشور آلمان علیه حزبالله لبنان اکتفا کردهاند، موضوعی که اصلا مدعای گزارش «وطن امروز» هم نبوده است و در گزارش روز دوشنبه نیز از برخورد با فعالیتهای سفیر آلمان بهعنوان واکنشی جهت مقابله با اقدامات دولت آلمان علیه منافع ملی کشورمان سخن به میان آمده بود. رسانه سعودی «ایران اینترنشنال» در ادامه گزارش خود سعی کرده بود این مباحث را به مسائل پیشآمده برای سفارتهای عربستان و انگلیس در سالهای گذشته پیوند بزند و به این ترتیب اهمیت روشن شدن ابهامات مطرحشده درباره سفیر آلمان در ایران را لاپوشانی کند؛ نکاتی که در موضع به ظاهر تکذیبی وزارت خارجه آلمان نادیده انگاشته شد و تلاش شد با طرح صورت مسأله ارتباط میان برشتولد و تصمیم وزارت کشور آلمان مبنی بر برخورد با حزبالله لبنان، از پاسخگویی به آن فرار کنند. علت انتخاب فردی در چنین سطح و سابقه اطلاعاتی در سازمان جاسوسی BND آلمان بود که نزدیکی مثالزدنی با نهادهای اطلاعاتی و امنیتی آمریکا بهعنوان قطب تخاصم با جمهوری اسلامی ایران دارد. انتصاب برشتولد بهعنوان سفیر جمهوری فدرال آلمان در ایران، آن هم دقیقا در میانه دورهای که وی یک سمت عالی در اداره اطلاعات آلمان(BND) داشته است دقیقا برای انجام چه ماموریت ویژهای بوده است؟ سابقه رفتار برشتولد در دورههایی که وی بهعنوان سفیر یا دیپلمات در رژیم صهیونیستی، کنگو، سومالی و یمن حضور داشته است، هیچ گونه شباهتی به سنخ رفتارهای وی در دوره فعالیتهایش در کشورمان که دائما در حال ارتباطگیری با گروهها و عناصر اجتماعی و سیاسی مختلف است، ندارد. با محور قرار دادن چنین مواردی، سابقه آشکار وی بهعنوان یک فرد رده بالا در اداره اطلاعات آلمان و واکنش شتابزده وزارت خارجه آلمان به گزارش «جاسوس صهیونیستها»، لیست بلندی از سوالات پیرامون کار ویژه و ماموریت میشائیل کلور برشتولد میتوان بر زبان آورد.
اما واکنشها به گزارش مورد بحث به وزارت خارجه آلمان محدود نماند و علاوه بر رسانه سعودی ایران اینترنشنال، شبکههای ضدانقلاب فارسیزبان نیز سعی کردند با درج مسائل فرعی به منحرف کردن افکار عمومی از سوال و صورت مسأله اصلی طرحشده بپردازند. در میان این واکنشها اما یکی از مدیران ارشد دولت اصلاحات و از فعالان فتنه سال 88 نیز با انتشار توئیتی که با واکنشهای تندی نیز از سوی کاربران مواجه شد، گزارش «جاسوس صهیونیستها» را همسویی با ترامپ دانسته و از روزنامه «وطن امروز» به عنوان کاسب تحریم یاد کرده بود تا از همسویی شتابزده فعالان رسانهای اصلاحطلب و نزدیک به دولت برای به انحراف کشاندن سوالات مطرحشده پیرامون سابقه و فعالیتهای سفیر آلمان عقب نیفتد.
* پرسشهای بیپاسخ از وزارت امور خارجه
واکنش عجیب سخنگوی وزارت امور خارجه به گزارش «جاسوس صهیونیستها» نیز یکی دیگر از مسائل مورد بحث در روزهای گذشته بود که با استقبال رسانههای غربگرا نیز مواجه شد. سیدعباس موسوی در این خصوص اظهار داشت: مرجع تشخیص مسائل امنیتی و مسائل مرتبط با این موضوع و اینکه یک فرد چه کاره است، وزارت اطلاعات است و یک رسانه نمیتواند بر اساس گزارشهای خود چیزی را به کسی در این زمینه منتسب کند و چنین قضاوتی داشته باشد. وی تاکید کرد: ما تابع قوانین هستیم و دیپلماتهایی هم که در ایران هستند، باید تابع قوانین باشند و دیپلمات باشند و برای کار دیپلماتیک وارد ایران شده باشند. اگر خلاف این باشد، وزارت اطلاعات ورود میکند و گزارشهای رسانهای مبنای قضاوت ما نیست. سخنگوی وزارت امور خارجه در حالی قضاوت درباره اینگونه مسائل را از حیطه وظایف رسانهها خارج میداند که وظیفه ذاتی یک رسانه نظارت بر فرآیندهای گوناگون سیاسی و اجتماعی برای حفاظت از منافع ملی مردم کشورش است. به عبارت دیگر، باید گفت فلسفه وجودی رسانه نظارت بر همین مواردی است که سخنگوی وزارت امور خارجه رسانه را از آن خلع ید میکند. ارائه مستنداتی که نشان از سابقه سالها فعالیت سفیر آلمان در مهمترین نهاد جاسوسی این کشور دارد و پرسش از چرایی انفعال دستگاه دیپلماسی کشور در قبال این مساله، از بدیهیترین رسالتها و وظایف یک رسانه است که پرداختن به آن موازیکاری با هیچ کدام از نهادهای رسمی کشور به شمار نمیرود.
وزارت امور خارجه باید پاسخگوی این پرسش کلیدی باشد که چرا برخلاف تمام پروتکلهای امنیتی و دیپلماتیک اقدام به پذیرش سفیری کرده است که موقعیت و رتبه بالای او در یک سازمان جاسوسی بر کسی پوشیده نبوده است؟ روابط خصمانه آلمان با کشورمان در عمده بزنگاههای حساس در طول 40 سال گذشته (که در جدیدترین مورد میتوان به نقشآفرینی و همراهی در عملیات تروریستی آمریکا در به شهادت رساندن فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران اشاره کرد) آیا دلیل کافی برای بودن ظن نسبت به معرفی چنین شخص مشکوکی نبوده است؟ ارتباط سازمان جاسوسی BND، که سفیر آلمان به عنوان معاون رئیس در آن سمت بالایی داشته است، با سازمانهای جاسوسی آمریکا به حدی نزدیک بوده است که پس از انتشار گزارش روزنامه «زود دویچه سایتونگ» مبنی بر اینکه این اداره دادههای شهروندان آلمانی را به آژانس امنیت ملی آمریکا منتقل میکرده، در این کشور سروصدای زیادی پیرامون فعالیتهای این سازمان نزدیک به آمریکا شکل گرفت اما با وجود چنین مسالهای نیز دستگاه دیپلماسی کشور نسبت به تایید استوارنامه سفیر آلمان هیچ گونه تعللی از خود نشان نداد. در همین زمینه و با توجه به فعالیتهای برشتولد در کشورهای مختلف و از جمله ماموریت در تلآویو و نزدیکی با نهادهای امنیتی رژیم اشغالگر صهیونیستی، پرسشی که وزارت امورخارجه نسبت به آن باید پاسخگو باشد این است که چرا بهرغم هشدارهایی که مراکز اطلاعاتی کشورمان بارها نسبت به پذیرش این جاسوس آلمانی بهعنوان سفیر داده بودند، این وزارتخانه براحتی اقدام به تایید استوارنامه سفیر آلمان کرد؟
طرح مجموعه این پرسشها و ابهامهای فزایندهای که پیرامون آنها وجود دارد، به عنوان بخشی از رسالت مطبوعات در راستای صیانت از منافع و مصلحت عمومی کشور به شمار میرود.
* مصونیت در سایه عینک برجامی
اقدامات هجومی در هدف قرار دادن پایگاهها و اهرمهای فرامرزی قدرت ایران از سوی دولتهای اروپایی و تعلل نسبت به رویههای حاکم بر فعالیتهای به ظاهر دیپلماتیک سفرای کشورهای اروپایی در خاک کشورمان این پیشفرض را به اذهان متبادر میکند که رویه برجامی دستگاه سیاست خارجه و دولت مبنی بر مماشات حداکثری و چشمپوشی بر اقدامات دولتهای غربی با نیت راضی نگه داشتن آنها کماکان ادامه دارد. مصداق برشتولد و پذیرش وی با سوابقی که به آن اشاره شد، بهعنوان سفیر آلمان در تهران هرچند به عنوان یک پرونده مهم مطرح است اما نشان از رویهای دارد که وی تنها مصداق آن به شمار نمیرود. برخورد عجیب و توهینآمیزی که در چند سال گذشته با تعدادی از سفرا و دیپلماتهای ما در اتحادیه اروپایی صورت گرفت را میتوان گواهی از در پیش گرفتن رویه تهاجمی دولتهای اروپایی در مواجهه با انفعال دستگاه سیاست خارجی کشورمان به حساب آورد. مثالهایی از اخراج غیرقانونی 2 دیپلمات ایرانی از هلند که در نهایت امر بیگناه بودن آنها توسط خود هلند نیز تایید شد تا اخراج دیپلماتهای ایرانی از فرانسه و رفتاری که نسبت به دیپلماتهای ایرانی در دانمارک رخ داد، همگی نشان از یک شکاف عمیق میان نوع رفتار دولت ایران و دولتهای اروپایی در مواجهه با دیپلماتهای یکدیگر دارد؛ رفتاری که با گذر زمان شدت بیشتری به خود گرفته و در حال حاضر اقدامات تندی را متوجه دیپلماتهای ایرانی و نیروهای همسو با جمهوری اسلامی کرده است. برشتولد در حالی با پیشینه آشکار خود در جاسوسی به عنوان سفیر آلمان پذیرفته شد که اسدالله اسدی برخلاف مصونیت دیپلماتیک خود در آلمان دستگیر شد.
در همین زمینه، کارشناسان معتقدند یکی از دلایل «انفعال ضدامنیتی» وزارت امور خارجه هم در جریان برخورد اروپا با دیپلماتهای ایرانی و هم چشمپوشی نسبت به ورود جاسوسهای اروپایی به ایران با پوشش دیپلماتیک را میتوان در جهانبینی برجامی دولت و دستگاه سیاست خارجه جستوجو کرد و کماکان مشخص نیست این جهانبینی بعد از مرگ چندباره برجام تا به کجا ادامه پیدا خواهد کرد.
ارسال به دوستان
«وطن امروز» گزارش میدهد؛ «ریچارد گرنل» سفیر آمریکا در آلمان، هماهنگکننده سیاستهای ضدایرانی کشورهای اروپایی علیه ایران
ترامپک!
گروه سیاسی: یک مقام امنیتی آمریکا مسؤول پیشبرد پروژه «فشار حداکثری» علیه ایران در کشورهای اروپایی است. به گزارش «وطن امروز»، «ریچارد گرنل» سفیر آمریکا در آلمان مسؤولیت هماهنگی و انسجامبخشی اقدامات کشورهای اروپایی علیه ایران را بر عهده دارد. گرنل به دلیل اقداماتش در هماهنگی کشورهای اروپایی با سیاستهای امنیتی ایالات متحده، از سوی ترامپ به عنوان رئیس موقت اداره اطلاعات ملی آمریکا منصوب شد. مسؤول اداره اطلاعات ملی (DNI) از مقامات دولت ایالات متحده آمریکاست که تحت اقتدار، هدایت و کنترل رئیسجمهور ایالات متحده آمریکا کار میکند و طبق لایحه اصلاح اطلاعاتی و پیشگیری از تروریسم ۲۰۰۴ ملزم است:1- به عنوان مشاور اصلی رئیسجمهور ایالات متحده در شورای امنیت ملی ایالات متحده آمریکا درباره مسائل اطلاعاتی و امنیت ملی فعالیت کند. 2- به عنوان رئیس جامعه اطلاعاتی ایالات متحده آمریکا که دارای 16 عضو است، عمل کند. 3- برنامه ملی اطلاعات را اداره و بر آن نظارت کند.
گرنل در ماههای اخیر تلاش زیادی کرد کشورهای اروپایی، حزبالله لبنان را به عنوان گروه تروریستی قلمداد کنند و به نوعی از طریق محدودیت حزبالله، افراد مرتبط با ایران در کشورهای اروپایی را تحت فشار بگذارد.
وی تاکنون موفق شده است مقامات هلند، انگلیس و آلمان را تحت فشار بگذارد تا فعالیت حزبالله در این کشورها ممنوع شود.
در همین حال شبکه خبری فاکسنیوز در گزارشی خبر داد ریچارد گرنل در مقام خود به عنوان رئیس اداره اطلاعات ملی آمریکا با «امانوئل بون» مشاور سیاست خارجی رئیسجمهور فرانسه صحبت کرده تا وی را برای ممنوع کردن فعالیت حزبالله در فرانسه تحت فشار بگذارد.
بنا بر این گزارش، گرنل همچنین درصدد است فرانسه را برای حمایت از ممنوعیت حزبالله در سطح اتحادیه اروپایی تحت فشار بگذارد. او تا به حال چندین بار به بروکسل سفر کرده است تا اتحادیه اروپایی را نیز وادار به پیروی از این سیاست کند.
گزارش یاد شده برملا کرده است فعالیتهای سفارت آمریکا در آلمان از مدتها پیش روی ممنوعیت حزبالله لبنان متمرکز شده بود و تیم ریچاد گرنل به صورت هفتگی برای طراحی استراتژی و استفاده از تازهترین اطلاعات برای فشار به آلمان نشست برگزار میکرده است.
فاکس نیوز به نقل از ریچارد گرنل نوشته است او 2 سال تمام با مقامهای دولت و پارلمان آلمان دیدار و گفتوگو داشته تا آلمان را وادار به پذیرش این سیاست کند. گرنل به فاکسنیوز گفته است: «این گام یک موفقیت بزرگ دیپلماتیک است و ما امیدواریم بتوانیم بقیه را نیز در بروکسل به برداشتن آن تشویق کنیم».
دولت آلمان روز پنجشنبه گذشته گروه حزبالله را تروریستی اعلام کرد و دفاتر آن در آلمان را بست.
سفیر واشنگتن در برلین هم یادآور شده آزادی عمل مالی و تبلیغی شاخه سیاسی حزبالله به آنها برای مقاومت در برابر تحریمهای آمریکا کمک کرده و مقابله با تحرکات تروریستی(!) این گروه را دشوار کرده است.
سفارت آمریکا در برلین پایگاه اصلی آمریکا در اروپا در حوزه امنیتی و اطلاعاتی است. بعد از جنگ دوم جهانی و مغلوب شدن آلمان در این جنگ، ساختار جدید حکومتداری از سوی کشورهای پیروز بویژه آمریکا برای آلمان در نظر گرفته شد. آمریکا در دوران پس از جنگ در آلمان سرمایهگذاری ویژهای بر ساختار امنیتی و نظامی این کشور انجام داد. ایجاد چند پایگاه نظامی در آلمان و استقرار نیروهای نظامی آمریکا در این کشور در کنار بازطراحی یک سازمان امنیتی متناسب با ساختار مدنظر سازمانهای امنیتی آمریکا و تربیت و آموزش نیروهای امنیتی این کشور، سازمان امنیتی آلمان را به پایگاه بومی اطلاعاتی آمریکا در اروپا کرد.
ماجرای جنجالبرانگیز کمک سرویس اطلاعاتی آلمان (BND) به آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) برای جاسوسی در اروپا از جمله اخباری بود که نشان از آن داشت دستگاه امنیتی آلمان به عنوان بازوی اجرایی ایالات متحده در اروپا فعالیت میکند.
روزنامه آلمانی زوددویچه آلمان در تحقیقاتی گزارش داده بود سرویس اطلاعاتی آلمان سالهای طولانی به آژانس امنیت ملی آمریکا برای خبرچینی از مقامات بلندپایه دولت فرانسه و نیز سیاستمداران اتحادیه اروپایی کمک کرده است. بدین منظور از یک تاسیسات شنود در «باد آیبلینگ» واقع در شمال ایالت بایرن آلمان استفاده شده است.
* نقش آلمان در ترور سردار شهید سلیمانی
اسفندماه سال گذشته تعدادی از نمایندگان مجلس فدرال آلمان به علت استفاده آمریکا از پایگاه رامشتاین آلمان برای ترور سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی از آنگلا مرکل، صدراعظم این کشور و اعضای دولت شکایت کردند. این نمایندگان اعلام کردند: ما نمیتوانیم بپذیریم دولت فدرال آلمان از جنگ پهپادی آمریکا حمایت کند و اجازه آن را دهد. این جنگ با حقوق بینالملل تناقض دارد و نقض قوانین بینالمللی نیز هست. دستور این حمله پهپادی از یک پایگاه نظامی در خاک آلمان یعنی پایگاه هوایی آمریکایی رامشتاین در جنوب غربی آلمان ارسال شده است. بنا بر اعلام این نمایندگان، دولت آلمان با صدور مجوز استفاده از این پایگاه برای حملات پهپادی در این ترور دست دارد. «پایگاه هوایی رامشتاین» کانون عملیات و رله هدایت پهپادهای آمریکا برای پرواز در آسمان خاورمیانه و آفریقاست. «الکساندر نو» یکی از نمایندگان پارلمان آلمان گفته است: «سیگنالهای کنترل این پهپاد (پهپاد آمریکایی در عملیات ترور سردار سلیمانی) فقط میتوانسته از طریق یک ایستگاه رله ماهوارهای نظیر ایستگاهی که در خاک آلمان مستقر است، ارسال شود». در نسخهای از این شکوائیه کیفری که این نماینده پارلمان آلمان روی وبسایتش قرار داده، علاوه بر مرکل از «هایکو ماس» وزیر خارجه، «آنهگرت کرامپ- کارنباوئر» وزیر دفاع، «هورست سیهوفر» وزیر کشور و سایر اعضای دولت فدرال آلمان نام برده شده است. نمایندگان پارلمان آلمان، مرکل و وزرای کابینه او را به «همدستی به واسطه غفلت» در عملیات ترور سردار شهید سلیمانی متهم کردهاند.
***
[دست موساد در دست BND]
در حالی که رسانهها و مقامات آمریکایی از نقش این کشور در ایجاد محدودیت برای حزبالله سخن گفتهاند، رسانههای رژیم صهیونیستی نیز از همکاری موساد و سرویس اطلاعاتی آلمان (BND) در این باره پرده برداشتند. بنا به گزارش اخبار کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی، سازمان اطلاعات و عملیات ویژه اسرائیل (موساد) پیش از ممنوعیت فعالیت گروه حزبالله لبنان در آلمان اطلاعات مربوط به فعالیتهای این گروه در خاک آلمان را به مقامات این کشور داده است.
بنا به گزارش تلویزیونی، اسرائیل در پی عملیات یک ماههای در ارزیابی عملیات گروه در آلمان، یافتههای خود را به نهادهای اطلاعات محرمانه و حقوقی آلمان عرضه کرد.
بنا به این گزارش، موساد درباره اماکن متعلق به حزبالله در جنوب این کشور به آلمان اطلاعات ارائه کرده است.
بنا بر گزارش تایمز اسرائیل، همچنین گفته میشود موساد اطلاعات دقیقی از برخی مرتبطان با حزبالله در آلمان به این کشور داده است. یک مقام رسمی اسرائیل که خواست نامش فاش نشود به کانال ۱۲ گفته عملیات مذکور دشوار بوده و شواهدی کلیدی در اختیار مقامات آلمان گذاشته است. این مقام رسمی گفته است: «اقدام آلمان نتیجه ماهها کار مداوم با تمام جوانب درگیر در آلمان بود. رؤسای سازمانها مکلف بودند شواهد دقیق و مشخص و قانونی در اثبات ارتباط گروه با فعالیتهای تروریستی قابل اعتنا به دست دهند و این همان کاری است که ما کردیم». او افزود: «برونو کاهْل» رئیس سازمان اطلاعات محرمانه آلمان (BND) از دوستان نزدیک موساد است».
ارسال به دوستان
اخبار
سفیر سابق ایران در مغرب:
وزارت امور خارجه درباره پذیرفتن سفیر آلمان با وجود سوابق امنیتی توضیح دهد
سفیر سابق ایران در مغرب اظهار داشت: چرا وزارت امور خارجه با پذیرفتن سفیری که سابقه امنیتی در آلمان دارد موافقت کرده است؟ حسین سبحانینیا گفت: اگر برای وزارت امور خارجه امنیتی بودن سفیر آلمان محرز بوده و با این وجود استوارنامه وی تایید شده است باید در اینباره مورد سوال قرار گیرد چرا این موافقت انجام شده است. وی با بیان اینکه اهتمام فردی که وابستگی امنیتی با کشوری دارد و به عنوان سفیر معرفی میشود بیشتر از روابط دوجانبه مسائل امنیتی و حتی جاسوسی خواهد بود، ادامه داد: چرا وزارت امور خارجه با پذیرفتن سفیری که سابقه امنیتی در آلمان دارد موافقت کرده است؟ سبحانینیا ادامه داد: نباید فردی که مامور امنیتی است به جای دیپلمات معرفی شود. عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلسهای هشتمونهم گفت: وزارت اطلاعات در این زمینه نظر میدهد اما عهدهدار این امر وزارت امور خارجه است، و این وزارتخانه باید توضیح دهد آیا در زمان بررسیها از وزارت اطلاعات کسب نظر کرده یا خیر. وی تاکید کرد: فردی که برای اقدامات دیپلماتیک معرفی میشود باید جایگاه دیپلماتیک داشته باشد. حساسیت در این زمینه در تمام کشورها وجود دارد و براساس قوانین بینالملل این حق برای کشور میزبان باقی است تا در صورت وجود حساسیت نسبت به فرد معرفیشده نظر موافق ندهد.
***
تحلیلگر سابق پنتاگون: آمریکا مقابل ایران کاری از پیش نخواهد برد
تحلیلگر سابق پنتاگون در گفتوگو با یک رسانه عربی، اظهار داشت اگر واشنگتن به دنبال راهانداختن جنگی در خاورمیانه باشد، بسیار احمق است. به گزارش تسنیم، «مایکل معلوف» تحلیلگر سابق وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در گفتوگو با المیادین گفت: واشنگتن و تلآویو در تلاشند به هر روشی شده ایران و محور مقاومت را تضعیف کنند؛ بنابراین آمریکا برای رسیدن به این هدف بار دیگر اقدام به احیای داعش در عراق و ادامه فشارهای سیاسی و مالی بر لبنان کرده است. به گفته تحلیلگر سابق پنتاگون، ترامپ به دنبال تحریک ایران است و این همان چیزی است که رژیم صهیونیستی روی آن حساب کرده است اما انتظار ندارد او بتواند کاری بیشتر از این انجام دهد، چرا که واشنگتن بخوبی میداند هرگونه تجاوز ضدایران با پاسخ سریع و قاطع تهران همراه خواهد بود. مایکل معلوف معتقد است اگر واشنگتن بهدنبال راهاندازی یک جنگ در منطقه باشد بسیار احمق است؛ درحالی که تلآویو همواره از آمریکا میخواهد اقدام نظامی ضدایران و محور مقاومت انجام دهد.
***
ظریف: پمپئو قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت را مطالعه کند
وزیر امور خارجه ضمن اشاره به اینکه قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت و برجام از همدیگر جدا نیستند، این قطعنامه را بار دیگر برای همتای آمریکایی خود توضیح داد. به گزارش فارس، محمد جواد ظریف در صفحه توئیتر خود نوشت: «پمپئو گمان میکند قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل از برجام مستقل است. او باید [قطعنامه] ۲۲۳۱ را مطالعه کند». وی با بیان اینکه پمپئو متن این قطعنامه را نخوانده، توضیح داد: «برجام بخشی از [قطعنامه] ۲۲۳۱ است. به همین دلیل است که ۱۰۴ صفحه دارد و به همین دلیل است که او (پمپئو) آن را نخوانده است!» رئیس دستگاه دیپلماسی ایران، سپس با لحنی کنایهآمیز به آموزش قطعنامه ۲۲۳۱ برای پمپئو پرداخت و نوشت: «[قطعنامه] ۲۲۳۱ برای خنگها. بدون برجام، وجود خارجی نداشت. آمریکا آن را نقض کرده و دیگران را نیز از پایبندی به آن باز داشت. آمریکا هیچ جایگاهی [در این قطعنامه] ندارد.
***
قدردانی وزرای لبنانی از ایران برای ارسال «ونتیلاتور» و کیتهای تشخیصی
وزرای بهداشت، خارجه و خدمات عمومی و حملونقل لبنان اقدام ایران در ارسال ونتیلاتور و کیتهای تشخیص را نشاندهنده عمق محبت و دوستی میان دو کشور دانستند و از این اقدام ایران در برهه حساس کنونی قدردانی کردند.به گزارش فارس، هواپیمای ایرانی حامل دستگاه تنفس مصنوعی (Ventilators) و کیت تشخیص (PCR) به علاوه وسایل حفاظت پزشکی روز دوشنبه با حضور «میشل نجار» وزیر خدمات عمومی و حملونقل، «ناصیف حتی» وزیر خارجه و «حمد حسن» وزیر بهداشت لبنان وارد فرودگاه بینالمللی بیروت شد. حمد حسن طی سخنانی بر اهمیت این هدیه تأکید کرد و گفت: پیامی که از ایران به ما رسیده پیام محبت و برادری و صداقت است، در وزارت بهداشت بسیار تلاش کردیم از طریق شرکای اروپایی و سازمانهای بینالمللی به این تجهیزات دست پیدا کنیم اما پس از زحمت زیاد چند روزی است توانستهایم (فقط) به تعدادی از این دستگاهها دست پیدا کنیم. حمد حسن تصریح کرد این دستگاههای تنفس دارای همان کیفیت دستگاههای اروپایی هستند.
***
عملیات تروریستی در غرب ایران
روابط عمومی قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) از درگیری میان رزمندگان سپاه با یک تیم تروریستی ضدانقلاب در دیواندره استان کردستان خبر داد که منجر به شهادت 3تن از رزمندگان سپاه پاسداران شد.
روابط عمومی قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع)، در اطلاعیهای از درگیری میان رزمندگان سپاه با یک تیم تروریستی ضدانقلاب در دیواندره استان کردستان خبر داد. در بخشی از این متن آمده است: در پی درگیری با ضدانقلاب، در منطقه عمومی دیواندره، سرباز ولایت سرهنگ پاسدار شکیبا سلیمی، فرمانده شجاع و دلیر پس از عمری مجاهدت و فداکاری در راه امنیت پایدار استان کردستان و در یازدهمین روز از ماه مبارک رمضان به همراه 2 نفر از رزمندگان غیور اسلام «جعفر نظامپور» و «محمد شکری» پس از درگیری و به درک واصل کردن تعدادی از عناصر ضد انقلاب، شهد شیرین شهادت را با زبان روزه نوشیدند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|