|
لبیک فرهنگیان بسیجی به پیام رهبر انقلاب به مناسبت روز معلم
سازمان بسیج فرهنگیان در پیامی نوشت: قلم نورانی ولایت، امید به شکلگیری یک «عزم ملی همهجانبه» برای معرفی معلمان به عنوان «رزمندگان جهاد مبارک آموزش حیاتی نسل آینده» که «ثروت و ذخیره انبوه و عظیم نظام اسلامی» هستند را در ما زنده کرد. به گزارش فارس، سازمان بسیج فرهنگیان به نمایندگی از جامعه فرهنگیان بسیجی به پیام رهبر حکیم انقلاب به مناسبت روز معلم لبیک گفت.
ارسال به دوستان
گزارش میدانی «وطن امروز» از حال و هوای این روزهای مترو و چگونگی اجرای الزامیشدن استفاده از ماسک
شرکت پخش ماسک و حومه!
اسدالله خسروی*: 4 روز از اجباری شدن زدن ماسک در مترو میگذرد و مشاهدات نشان میدهد مردم اصول بهداشتی را رعایت میکنند اما ازدحام در قطارها همچنان زیاد است و حتی ماسک زدن همه مسافران هم نمیتواند خطر کرونا را کم کند.
مسافران مترو اعتقاد دارند فاصله حرکت قطارها زیاد است و به همین علت شاهد ازدحام هستیم. این شرایط باعث میشود اگر فردی ناقل ویروس کرونا باشد، افراد بسیاری را آلوده کند.
به گزارش «وطن امروز»، مسافران مترو این روزها از ترس ابتلا به ویروس مرگبار کرونا شکل و شمایل دیگری به خود گرفتهاند، نیمی از چهره متروسواران را نقابهای رنگارنگی از جنس ماسک و شیلد پوشانده است و دستان خیلیها نیز به دستکشهای پلاستیکی، نخی و لاتکس مجهز شده است.
البته فقط مسافران مترو موظف به استفاده از ماسک و دستکش نیستند، بلکه همه مشتریان ناوگان حملونقل عمومی (مترو، اتوبوس شهری و تاکسی) نیز باید پروتکلهای بهداشتی را برای مقابله با کرونا و جلوگیری از ابتلا و انتقال این بیماری خطرناک رعایت کنند.
هر چند توجه به فاصلهگیری اجتماعی و رعایت الزامات بهداشتی و ایمنی، برای حفظ سلامت فردی و اجتماعی باعث شده است تا قریب به 90 درصد مسافران حملونقل عمومی به اصول بهداشتی توجه کنند اما تصمیم بر رفع محدودیتهای کسبوکار و مشاغل، میزان مسافران حملونقل عمومی بویژه مترو را به نسبت قبل از 23 فروردینماه، چندین برابر کرده است به طوری که در زمان پیک، (ساعت 7 تا 9 صبح و عصرها از ساعت 5 تا 8 ) ازدحام به گونهای است که فاصله مسافران به هم بسیار نزدیک است و ریسک ابتلا به کرونا را بالا میبرد. اگر چه قرار بود از ابتدای هفته جاری طرح ترافیک اجرا شود اما این تصمیم با مخالفت مسؤولان (ستاد ملی مقابله با کرونا) با هدف کاهش استفاده مسافران از ناوگان حملونقل عمومی ملغی و به جای آن بر استفاده اجباری مسافران مترو، اتوبوس و تاکسی از ماسک و دستکش تاکید شد.
اجباری شدن استفاده از ماسک در وسایل حملونقل عمومی تهران از جمله مقررات ستاد مقابله با کرونا در طرح فاصلهگذاری هوشمند است که از شنبه 13 اردیبهشت شکل اجرایی به خود گرفته است.
در چنین شرایطی شرکت بهرهبرداری مترو با همکاری شهرداری تهران اقدامات لازم را برای تامین ماسک مورد نیاز مسافران فراهم کردند، ایستگاههای فروش ماسک یارانهای ارزانقیمت نیز در مرحله اول در چند نقطه مبادی ورودی مسافران به داخل ایستگاههای مترو و اتوبوس مستقر شده که در این اماکن نیروهای شهرداری ماسک یک لایه را به نرخ یارانهای 1000 تومان و ماسک سه لایه را با قیمت 2 هزار تومان در اختیار مسافران قرار میدهند.
* مترو و ماسک
چند روزی است در کنار باجههای بلیتفروشی، میزهای فروش ماسک تعبیه شده و فروشندگان، ماسکهای ارزانقیمت ارائه میکنند. نظارت بر مسافران هم برقرار است و ماموران مترو و پلیس مستقر در قطارهای شهری مانع افراد معدودی میشوند که بدون استفاده از ماسک قصد ورود به مترو را دارند.
یکی از فروشندگان ماسک یارانهای در ایستگاه میدان ولیعصر در گفتوگو با خبرنگار ما درباره چگونگی فعالیتشان میگوید: «ما ماسک به قیمت یارانهای در اختیار مردم میگذاریم. برای این کار کارتخوان داریم، البته پول نقد هم از خریداران ماسک با حفظ اصول بهداشتی میپذیریم. خیلی از مسافرانی که ماسک ندارند میآیند از ما ماسک میخرند، چرا که قیمت ماسکهایی که ما توزیع میکنیم، نصف قیمت آن در بازار است. برخیها بیتوجه به پروتکلهای بهداشتی، بدون ماسک قصد ورود به مترو را دارند که پلیس مترو از ورود آنها جلوگیری و آنها را برای خرید ماسک به ما معرفی میکند. برخی افراد بدون ماسک نیز به صراحت اعلام میکنند که ما پول نداریم ماسک بخریم. برخی مواقع نیز شهروندان یک ماسک را در اختیار کسانی که ماسک ندارند قرار میدهند. البته این موارد بسیار اندک و انگشتشمارند». وی اضافه کرد: «قرار بود بروشورهایی در کنار بستههای ماسک تعبیه شود و مردم را نسبت به «احسان ماسک» به نیازمندان ترغیب کنند». وی در پاسخ به اینکه این ماسکها توسط چه ارگانی به دست شما میرسد؟ گفت: «معمولا شهرداری کارتنهای ماسک را در اختیار ما قرار میدهد که تولیدکننده این ماسکها نیز بیشتر زنان سرپرست خانوار هستند. البته این ماسکها پس از خرید از زنان سرپرست خانواده استریلیزه و ضدعفونی شده و به شکلی بهداشتی بستهبندی میشود. پس از این گپ و گفت کوتاه، وارد واگن مترو شدم، انصافا فاصلهگیری اجتماعی رعایت میشد. صندلیهای مترو از قبل یک در میان با این مضامین برچسب زده شده بود برای حفظ سلامت خود و دیگران فاصله اجتماعی را رعایت کنید تا 2 نفر در کنار هم ننشینند». همه هم رعایت میکردند و صندلیهای برچسبدار با وجودی که مسافران سرپایی زیاد هم بودند اما خالی بود، از طرفی بیش از 95 درصد مسافران ماسک به صورت داشتند و خیلیها هم دستکش به دست بودند. دستفروشان مترو نیز مثل همیشه مشغول فروش اجناس خود بودند با این تفاوت که حالا به جای آدامس، چراغ دستی، سفره، مسواک، لوازم موبایل و ... مواد ضدعفونی، ماسک، شیلد و دستکش در بساطشان بود. قیمت ماسکهای داخل واگن مترو که توسط دستفروشان به فروش میرفت، تقریبا یکونیم برابر قیمت ماسکهایی بود که توسط شهرداری قبل از ورود به گیتهای مترو به فروش میرفت. البته قیمت این کالاها نیز در مقابل ماسکهای داروخانه و مغازهها کمتر بود، هر چند جنس ماسکها نیز با هم فرق میکرد. یک عدد ماسک سیاه پارچهای را که دستفروش آن را ماسک اورجینال تبلیغ میکرد، 5 هزار تومان خریدم. او گفت؛ «جنس این ماسک فرق میکند، 3 تا 5 هزار هم داریم، نخیه». سر صحبت را با وی باز کردم: «گویا بازارتان این روزها بد نیست؟» او در حالی که خودش مجهز به ماسک، شیلد و دستکش بود، جواب داد: «باورکن ما هم در خط مقدمیم. از صبح تا شب تو متروایم و معلوم نیست کی به این بیماری بدجنس کرونا مبتلاشیم. البته دعای ما این است که هر چه زودتر این بیماری نحس بره، هر چند از زمانی که کرونا بورس شده، درآمد ما هم از فروش محصولات بهداشتی چون ماسک ضدعفونی و دستکش زیاد شده. اما خدا کنه هر چه زودتر شر این بیماری از سر ما کم شه. الان شاید شما بگید ما کاسب کرونا هستیم اما اینطور نیست، ما هم در امان نیستیم و باید قبول کنید این روزها کار فرهنگی میکنیم.
* خبرنگار
***
[ایجاد غرفههای عرضه ماسک در ۵۲ ایستگاه متروی تهران]
نایب رئیس هیاتمدیره و مدیرعامل شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه از افزایش غرفههای عرضه ماسک با قیمت مصوب در ۵۲ ایستگاه متروی تهران و حومه خبر داد. فرنوش نوبخت با اشاره به اجباری شدن استفاده از ماسک در متروی تهران گفت: از روز شنبه (13 اردیبهشتماه) در مرحله اول ۲۵ ایستگاه منتخب اقدام به عرضه ماسک کردند و با توجه به تقاضای شهروندان و مسافران این غرفهها در ۵۲ ایستگاه متروی تهران و حومه فعال شدند. این کار با محوریت وزارت صمت، شهرداری تهران و معاونت حملونقل و ترافیک شهرداری تهران و با همکاری اتاق اصناف تهران و اتحادیه پوشاک تهران اجرا میشود. نوبخت با اشاره به اینکه در این طرح سعی شده ماسک با قیمت مصوب در بیشتر ایستگاههای مترو عرضه شود تا در دسترس مردم قرار گیرد، گفت: برای اجرای هر چه بهتر این طرح نیازمند یاری شهروندان و مسافران هستیم.
* ممنوعیت ورود مسافران بدون ماسک به هواپیما
سخنگوی سازمان هواپیمایی گفت: بر اساس توصیه مقامات بهداشتی همه شرکتهای هواپیمایی موظفند بستههای بهداشتی از جمله ماسک را در اختیار مسافران قرار دهند و همه مسافران موظفند برای ورود به هواپیما و در طول پرواز از آن استفاده کنند. رضا جعفرزاده در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس توصیه مقامات بهداشتی و با توجه به ضرورت انجام اقدامات پیشگیرانه در راستای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، به همه شرکتهای هواپیمایی داخلی اعلام کردهایم موظفند بستههای بهداشتی شامل ماسک را در اختیار مسافران قرار دهند و همه مسافران موظفند به محض ورود به هواپیما و در طول پرواز از آن استفاده کنند.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
ابتلا به ویروس «کووید -19» در کشور برای دومین روز متوالی شتاب گرفت
روند نگرانی
گروه اجتماعی: جدیدترین آمار کرونایی در کشور نشان میدهد روند صعودی ابتلا به «کووید-19» که از روز یکشنبه آغاز شده بود، ادامه یافته است.
به گزارش «وطن امروز» دیروز اعلام شد 1323 بیمار جدید در 24 ساعت شناسایی شدهاند تا بار دیگر نگرانیها در این باره افزایش یابد. علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونای تهران بعد از بازگشایی مشاغل در پایتخت به بیتوجهی مردم به رعایت پروتکلهای بهداشتی هشدار داده و گفته بود نتایج بازگشایی کسبوکارها 2 هفته بعد مشخص میشود و انگار نتیجه بیتوجهی و نبود مدیریت در این زمینه را الان میبینیم. جامعه پزشکی 3-2 هفته پیش نسبت به بازگشایی مشاغل و بیتوجهی مسؤولان و بخشی از مردم هشدار داده بود. با این وجود دولت در بازگشایی کسبوکار اصرار داشت تا روند نزولی ابتلا به کرونا که از 30 فروردین شروع شده بود در دوشنبه متوقف شود. آمار ابتلای دیروز نزدیک به آمار روز 31 فروردین که 1343 مورد بود نزدیک است تا فرضیه بدون علامت بودن ویروس کرونا حداقل تا 2 هفته به اثبات برسد.
کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت درباره آخرین آمار کرونا گفت: از ظهر سهشنبه تا ظهر چهارشنبه و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۳۲۳ بیمار جدید مبتلا «کووید-19» در کشور شناسایی شدند و مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۹۹ هزار و ۹۷۰ نفر رسید.
وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۳ بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۶۳۴۰ نفر رسید.
جهانپور گفت: خوشبختانه تاکنون ۸۰۴۷۵ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شدهاند. همچنین ۲۶۸۵ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: تاکنون ۵۱۹ هزار و ۵۴۳ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است.
وی اظهار کرد: رعایت فاصلهگذاری و مراعات نکات بهداشت فردی و عمومی همچنان باید انجام شود و در این روزها با توجه به افزایش ترددها باید به این موارد بیشتر توجه کرد. همچنین پایش رفتار اطرافیان میتواند به کمک همکاران ما در نظام سلامت بیاید.
جهانپور گفت: اکنون ایران جزو 5 کشور صدرنشین از نظر تعداد بالاترین میزان بهبودی بیماران «کووید-19» است.
* ماجرای لیست منتشر شده از مناطق سفید و قرمز کرونا
2 روز بعد از انتشار لیست مناطق سفید از لحاظ وضعیت شیوع کرونا، تراکم و رفتوآمد در این مناطق افزایش محسوسی داشته است. حتی یکی از خبرگزاریها در گزارشی تصویری از صف طولانی ورود خودروها به بندر چابهار که وزارت بهداشت آن را منطقه سفید و کمخطر کرونا اعلام کرده، خبر داد.
سخنگوی وزارت بهداشت در پاسخ به سوالی درباره لیستی که درباره اسامی شهرهای سفید منتشر شده است، گفت: سیاست وزارت بهداشت این نبود که به صورت متمرکز اسامی مناطق سفید را اعلام کنیم. منبع رسمی هم این مناطق را اعلام نکرده است و قاعدتا در این صورت ما پاسخگوی آن نیستیم. البته دانشگاههای علوم پزشکی قرار شد به صورت استانی هر 5 روز یک بار مناطق سفیدشان را در استان با هماهنگی مرکز اعلام کنند اما قرار نیست به صورت متمرکز این اسامی را اعلام کنیم. البته از طریق سامانه «ماسک» هم این امکان وجود دارد که این مناطق را مشاهده کنید. بنابراین اینطور نیست که ما طی لیستی به صورت متمرکز مناطق سفید را اعلام کنیم. هر وضعیتی هم که اعلام شود، 5 روز بیشتر اعتبار نخواهد داشت و بعد از 5 روز مجددا مناطق بازنگری شده و ممکن است برخی مناطق بازگردند و جزو مناطق زرد قرار گیرند یا برعکس. البته منطقه سفید به معنای شرایط عادی نیست. بنابراین صرفا در مناطق سفید مادامی که وضعیت سفید ادامه داشته باشد، افراد میتوانند به صورت معدود و مشروط به رعایت پروتکلهای بهداشتی، برخی مراسمها و تجمعات مذهبی را برگزار کنند.
وی افزود: البته این مراتب تا امروز معدود است و بسیاری از بقاع متبرکه ممکن است در مناطق سفید نباشند. در عین حال برگزاری همین موارد هم با رعایت پروتکل است. به عنوان مثال درباره نماز جماعت پروتکلها اعلام شده و اعلام کردیم برگزاری منبر، دعا، توزیع افطاری، شربت، چای، سخنرانی و.... نباید انجام شود. صرفا افراد با سجاده شخصی حضور پیدا میکنند و نماز برگزار شده و خارج میشوند. در عین حال وضوخانه مساجد هم تعطیل است. در این شرایط نباید حتی در مناطق سفید انتظار عادی شدن شرایط را داشته باشیم. آنچه مدنظر ما است هیچ شباهتی با آنچه در روزهای عادی ماه رمضان برگزار میشود، نخواهد داشت. بنابراین شرایط هنوز عادی نیست و در مناطق سفید هم امکان اقداماتی که اعلام شد به صورت مشروط وجود دارد.
وی درباره تعداد افراد غربالگری شده در مرحله دوم غربالگری هم گفت: در مرحله اول 75 میلیون نفر غربالگری شدند و موارد مشکوک به مراکز خدمات سلامت ارجاع و موارد محتمل هم یا در بیمارستانها بستری شدند یا در قرنطینه خانگی یا قرنطینه در مراکز مراقبت بالینی قرار گرفتند. در فاز دوم بیش از 25 میلیون نفر غربالگری شدند. یعنی افرادی که یکبار غربالگری شدند، از طریق سامانه Salamat.gov.ir و همچنین سامانه 4030 مجددا غربالگری شدند. اتفاقا اگر میبینید دو سوم موارد شناسایی شده، از موارد سرپایی یا مواردی هستند که از مراکز خدمات سلامت نمونه اخذ شده است یا در تماس نزدیک با مبتلایان بودهاند، به شناسایی و بیماریابی فعال بازمیگردد. قاعدتا تعداد موارد مراجعات به بیمارستانها و بستریمان نسبت به زمان قبل بشدت کاهش یافته است.
* بازگشایی رسمی بوستانهای تهران غیر از ۴ پارک جنگلی
مدیرعامل سازمان بوستانها و فضای سبز شهر تهران گفت: تمام 2268 بوستان شهر تهران از آخر این هفته جز بوستانهای جنگلی چیتگر، سرخه حصار، لویزان و یاس فاطمی پذیرای شهروندان گرامی هستند. به گزارش ایسنا، علیمحمد مختاری گفت: با توجه به مصوبات جلسه شانزدهم ستاد عالی مبارزه با بیماری کرونای کشور و مستند به بند ۷ مصوبات مذکور که دستور بازگشایی بوستانها را صادر کرده است و ابلاغ آن به شهرداری تهران نسبت به بازگشایی تمام بوستانها و اجرای پروتکلها و دستورالعملهای بهداشتی ابلاغشده از سوی وزارت بهداشت از جمله اینکه نسبت به ضد عفونی سرویسهای بهداشتی – آبخوریها، وسایل بازی و بدنسازی، نمازخانهها و تمام اماکن عمومی و المانها و مبلمان موجود در بوستانها و رعایت فاصله اجتماعی اقدام شود، لذا از تاریخ ۴ اردیبهشتماه تمام ۲۲۶۸ بوستان شهر تهران به جز بوستانهای جنگلی چیتگر، سرخه حصار، لویزان و یاس فاطمی پذیرای شهروندان هستند.
ارسال به دوستان
اخبار
مدیرکل بقاع متبرکه سازمان اوقاف:
بقاع متبرکه ۱۳۲ شهر بازگشایی شد
مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه از بازگشایی درهای بقاع متبرکه ۱۳۲ شهر به روی مردم خبر داد. حجتالاسلام والمسلمین محمد نوروزپور در گفتوگو با ایرنا افزود: درهای بقاع متبرکه که از حدود 2 ماه گذشته با هدف جلوگیری از گسترش ویروس کرونا به روی مردم بسته شده بود، در پی اعلام وضعیت کم خطر بودن شهرهای یادشده، فعالیت مجدد اینگونه اماکن با رعایت پروتکلهای بهداشت جهانی از سر گرفته شد. وی با اشاره به اینکه با اعلام ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا مبنی بر کم خطر بودن ۱۳۲ شهر کشور، تصمیم بر بازگشایی مجدد بقاع متبرکه با رعایت دستورالعملهای بهداشتی گرفته شد، افزود: بر همین اساس مردم میتوانند با رعایت فاصله اجتماعی و مسائل بهداشتی در بقاع متبرکه اعلام شده حضور پیدا کنند. مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: مراجعهکنندگان باید برای انجام فریضه نماز از مهر و جانماز شخصی استفاده کنند. وی با تاکید بر اینکه مراجعهکنندگان برای قرائت قرآن و دعا باید کتابهای شخصی را به همراه خود داشته باشند، افزود: با توجه به هماهنگیهای لازم با شبکه بهداشت و درمان به هنگام ورود مراجعهکنندگان به بقاع متبرکه تست سلامت از آنان گرفته خواهد شد و در صورت مشکوک بودن فرد مراجعهکننده به هر یک از علائم ویروس کرونا از ورود او جلوگیری شده و به مراکز درمانی معرفی خواهد شد.
***
کرونا توسط حشرات منتقل نمیشود
رئیس مرکز تحقیقات ایدز ایران شایعه انتقال بیماری توسط حشرات را رد کرد و گفت: بیماری کرونا توسط حشرات خونخوار منتقل نمیشود. مینو محرز، عضو کمیته کشوری بیماریهای عفونی وزارت بهداشت در گفتوگو با برنامه «تهران کلینیک» رادیو تهران تاکید کرد: با توجه به شیوع آنفلوآنزا در فصل پاییز، در صورت رعایت نکردن فاصلهگذاری اجتماعی ممکن است در این فصل با موج دوم و سوم بیماری کرونا مواجه شویم. وی درباره الزام استفاده از دستکش اظهار داشت: لزومی بر استفاده از دستکش نیست، به دلیل توانایی عبور ویروس از دستکش، استفاده از آن موجب ایجاد یک احساس کاذب میشود و از شستوشوی مکرر دستها میکاهد و احتمال ابتلا به این بیماری را افزایش میدهد. محرز در ادامه شایعه انتقال بیماری توسط حشرات را رد کرد و اظهار داشت: بیماری کرونا توسط حشرات خونخوار توانایی انتقال ندارد. مگر در شرایط بسیار نادر و حضور مگس و عدم استفاده از سرویسهای بهداشتی نامناسب که احتمال این نوع انتقال بسیار پایین است. رئیس مرکز تحقیقات ایدز ایران در نهایت درباره انتقال بیماری توسط هوای جابهجا شده توسط کولرهای گازی و آبی گفت: توصیه بر شستوشوی فیلتر کولر است. این اقدامات میتواند درصد ابتلا به کرونا از طریق هوای جابهجا شده توسط کولرهای گازی و آبی را کاهش دهد.
***
اهدای بستههای معیشتی و نقدی بنیاد مستضعفان به ۸۰ هزار خانوار محروم
معاون بنیاد مستضعفان از توزیع بستههای معیشتی و نقدی بلاعوض این بنیاد، میان ۸۰ هزار خانوار ساکن در ۱۵ منطقه محروم کشور تا نیمه اردیبهشت امسال خبر داد. به گزارش فارس، محسن منصوری اظهار کرد: به دنبال شیوع کرونا در کشور و آسیب دیدن بسیاری از اقشار و صنوف مختلف بویژه اقشار آسیبپذیر، بنیاد مستضعفان تلاش کرده با تخصیص بستههای معیشتی و نقدی به این اقشار، بخشی از آسیبهای وارده به این اقشار را در 15 منطقه محروم هدف این بنیاد جبران کند. وی اضافه کرد: بر همین اساس تاکنون بیش از 16 میلیارد تومان بستههای معیشتی و نقدی بلاعوض در اختیار نیازمندان و اقشار آسیبدیده در این 15 منطقه قرار داده شده است. وی با بیان اینکه توزیع بستههای معیشتی و نقدی در 15 منطقه محروم کشور همچنان ادامه دارد، گفت: کمکهای بلاعوض نقدی و معیشتی بنیاد مستضعفان تا امروز به بیش از 80 هزار خانواده مناطق محروم کشور تقدیم شده است و روند توزیع این کمکها با همکاری گروههای مردمی و جهادی ادامه دارد.
***
زمان برگزاری کنکورهای 99 اعلام شد
کنکور سراسری که به علت شیوع کرونا به تاخیر افتاده بود، روزهای 30 و 31 مردادماه برگزار خواهد شد. سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: بر این اساس کنکور دکترا روز 26 تیرماه، کنکور کارشناسی ارشد 99 روزهای دوم و سوم مردادماه و کنکور سراسری روزهای 30 و 31 مردادماه برگزار میشود. همچنین آزمون فنی و حرفهای و کارشناسی ناپیوسته به طور همزمان روز 14 شهریورماه برگزار میشود. این زمانهای اعلام شده از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا مورد تصویب قرار گرفته است. پیش از این قرار بود کنکور کارشناسی ارشد در 22 و 23 خردادماه، کنکور دکترا 9 خردادماه و کنکور سراسری 12 و 13 تیرماه امسال برگزار شود.
***
افزایش ۸۰ درصدی کرایه تاکسیهای ویژه را تأیید نمیکنم
رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای شهر تهران به خبر افزایش ۸۰ درصدی کرایه تاکسیهای ویژه واکنش نشان داد. به گزارش ایلنا، محمد علیخانی درباره افزایش مازاد ۲۰ درصدی کرایهها در شب و همچنین افزایش ۸۰ درصدی کرایه تاکسیهای ویژه اظهار داشت: افزایش ۲۰ و ۸۰ درصدی را تایید نمیکنم. وی در پاسخ به اینکه چیزی تحت عنوان افزایش هزینه مازاد برای خدمات ویژه و شیفت شب وجود دارد؟ گفت: خدماتی که در شب ارائه میشود به نسبت خدماتی که در روز ارائه میشود تفاوت دارد اما ۲۰ درصد و ۸۰ درصد را تایید نمیکنم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|