|
پرداخت وام 500 میلیون تومانی به کارفرمایان از سوی کمیته امداد
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: کارفرمایان در صورتی که باعث اشتغال 10 نفر از مددجویان کمیته امداد به صورت همزمان شوند، 500 میلیون تومان وام قرضالحسنه دریافت خواهند کرد. به گزارش فارس، مرتضی بختیاری در مراسم پویش جنبش اساتید ایران اظهار داشت: برای این اقدام بموقع اساتید بسیجی خدا را شاکرم و کار ارزشمندی برای ایجاد اشتغال زنان سرپرست خانوار صورت گرفته است.
ارسال به دوستان
با افزایش نرخ ابتلا به کرونا در برخی استانها محدودیتهای اجتماعی بیشتر میشود
قرنطینه شهرهای بحرانی
* عضو کمیته کشوری مبارزه با کرونا در گفتوگو با «وطن امروز»: هیچ منطقهای در ایران بیخطر نیست
اسدالله خسروی*: کمتوجهی به فاصلهگذاری اجتماعی و رعایت نکردن اصول بهداشتی از سوی برخی افراد، تقسیمبندی کرونایی استانهای کشور را بیاثر کرد، چرا که معاون وزیر بهداشت دیروز به صراحت اعلام کرد «اکنون منطقه سبز بیخطر در کشور وجود ندارد».
به گزارش «وطن امروز»، رئیسجمهور هفتم ماه جاری اعلام کرد کشور باید بر مبنای ابتلا و شیوع کرونا به 3 دسته سفید، زرد و قرمز تقسیمبندی شود تا گشایشی برای مشاغل پرریسک ایجاد شود. اما 2 هفته پس از آن استان خوزستان که یکی از مناطق کمخطر محسوب میشد در شرایط فوقالعاده قرار گرفت و آبادان قرنطینه شد. کارشناسان حوزه بهداشت از همان ابتدا به تقسیمبندی کشور به مناطق کرونایی با توجه به ناشناخته بودن رفتار این ویروس خرده گرفتند و تاکید کردند بهترین راهکار برای مقابله با کرونا ماندن در خانه و رعایت اصول بهداشتی و فاصلهگیری اجتماعی است، چرا که بیماری «کووید-19» درمان ندارد. در این باره معاون وزیر بهداشت اعلام کرده استانها و شهرهایی که روند شیوع و بستری آنها افزایشی شود، مراحل سختگیرانه فاصلهگذاری اعمال میشود، اتفاقی که در چند روز اخیر برای خوزستان بویژه آبادان رخ داده و ادارات این استان را تا پایان هفته تعطیل کرده است.
معاون وزارت بهداشت با بیان اینکه با هدف شناسایی افراد مبتلا به کرونا 400 مرکز تست سرپایی کرونا در کل کشور راهاندازی شده است، گفت: اگر در استان و شهرها موارد بستری بالا برود و گسترش پیدا کند. حتما مراحل سختگیرانه در نظر گرفته میشود. علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت در یک ارتباط زنده تلویزیونی به ارائه گزارشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور پرداخت و گفت: پس از مرحله توفانی کرونا در کشور 2 اتفاق مهم رخ داد که میتوان مستند درباره آن صحبت کرد. رئیسی گفت: مهمترین اتفاق رعایت کردن مردم بود که اگر این رعایت کردن بهداشت و افزایش سواد سلامت اتفاق نمیافتاد، توفیقی که در حال حاضر به دست آمده به دست نمیآمد. تمام مدلهایی که در سطح دنیا برای مبارزه با این بیماری وجود دارد، متکی به سطح سواد سلامت افراد و همدلی و همکاری اجتماعی است. وی افزود: در کشور ما همکاری خوب مردم در رعایت فاصلهگذاری فیزیکی و رعایت بهداشت فردی باعث شد الگویی که در سطح کشور ما روی داد، قابل توجه باشد و بررسی روند بیماری نشان داد پس از رعایت مردم سیر بیماری نزولی شده است. وی با اشاره به تعطیلی مدارس و دانشگاهها گفت: روزهای بینظیری را در سطح کشور تجربه کردیم به طوری که 13فروردین هیچکدام از مردم بیرون نرفتند و ما نتیجه این اقدام را دیدیم. همچنین با مشارکت مردم غربالگری بینظیری رخ داد و در ظرف یک ماه 78 میلیون نفر غربالگری شدند که در مرحله دوم به مرز 32 میلیون نفر رسیده است. این مرحله بر بیماران زمینهای و افراد آسیبپذیر متمرکز است. همچنین راهاندازی 400 مرکز تست سرپایی باعث شد ورودی بیمارستانهای ما بشدت کاهش پیدا کند. معاون وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: مبتلایانی که در مرحله اولیه شناسایی شدند، اگر پیدا نمیشدند ممکن بود پس از 2 هفته با حال بد به بیمارستان مراجعه کنند. همه این اتفاقات ممکن است برگشتپذیر باشد و اگر مردم بیماری را عادیشده فرض کنند، به سرعت بازمیگردد، لذا نیاز است مردم در کنار مسؤولان به توصیههای بهداشتی توجه کنند تا رفتهرفته اعلام کنیم بیماری به اتمام رسیده است.
وی گفت: در استان خوزستان با مشکلات زیادی مواجهیم و به دلیل شیوع بیماری مجبور به تعطیلی برخی اماکن در شهرها شدیم، این موضوع ممکن است برای سایر شهرها نیز رخ دهد. معاون بهداشت وزیر بهداشت درباره ابتلای کودکان به کرونا و بیماری کاوازاکی اظهار داشت: کاوازاکی بیش از 50 سال است شناخته شده و بیماری جدیدی نیست. این بیماری به کرونا ربطی ندارد. کرونا بیشتر افراد بالای 18 سال را درگیر میکند اما کاوازاکی بیشتر افراد زیر 5 سال را، البته میتواند علائمی مثل کرونا را نشان دهد اما در کرونا درگیری افراد زیر 5 سال خیلی نادر است.
رئیسی درباره وضعیت بوشهر گفت: یکی از جاهایی که خیلی مردم رعایت کردند، این استان بود. الان نیز افراد شناسایی شده قرنطینه خانگی میشوند. بنابراین ویروس در آنجا و جاهای دیگر با هم فرقی نمیکند. وی درباره ادعای آمریکا مبنی بر عدم تحریم دارویی ایران افزود: دروغگویی مسؤولان آمریکا در دنیا رکورد زده است. در شرایطی که همه دنیا درگیر کرونا هستند، اینکه کشوری را تحریم کنند، توجیهی ندارد و ایجاد کانالی برای ارسال دارو واقعیت ندارد. معاون بهداشت وزیر بهداشت یادآور شد: 114 میلیارد دلار آمریکا برای کرونا گذاشته است و در کشور ما یک میلیارد یورو گذاشته شده است و تازه 30 درصد آن به دست ما دارد میرسد. واقعیت این است که لطف خدا و همکاری مردم بزرگترین ثروت کشور در حوزه سلامت است و با این روندی که پیش میرویم، میتوانیم باعث افتخار در دنیا شویم. درباره کانال سوییس نیز تا به حال چیزی به دست ما نرسیده است. وی با بیان اینکه حدود 82 درصد مردم و اصناف در کشور پروتکلها را رعایت کردهاند، افزود: در استانهای مرکزی 92 درصد، در شرق 80 درصد، در غرب 76 درصد، در شمال کشور حدود 77 درصد، در جنوب 67 درصد و در تهران 62 درصد پروتکلها را رعایت کردهاند. معاون بهداشت وزیر بهداشت با اشاره به اینکه در بوشهر 94 درصد مردم پروتکلها را رعایت کردهاند، تصریح کرد: در خوزستان و بویژه اهواز 40 درصد مردم پروتکلها را رعایت کردهاند. رئیسی از تشدید نظارت بر نانواییها خبر داد و افزود: اگر در استان و شهرها موارد بستری بالا برود و گسترش پیدا کند، حتما مراحل سختگیرانه در نظر گرفته میشود. وی با اشاره به برنامهها برای احیای شبهای قدر گفت: درباره انجام این موضوع ستاد ملی تصمیم میگیرد اما افراد باید سجاده، مهر و قرآن را با خودشان بیاورند. همچنین اگر فضای مراسم سربسته باشد، باید یکچهارم ظرفیت از آن فضا استفاده کنند.
* زمان برگزاری شبهای قدر 2 ساعت است
معاون بهداشت وزیر بهداشت اضافه کرد: کل زمان انجام مراسم شبهای قدر باید 2 ساعت باشد و ائمه جماعات نیز با نظارت دانشگاههای علوم پزشکی در رعایت پروتکلها همکاری میکنند. همچنین از صداوسیما خواستیم برنامه این شبها را به طور مستقیم از مکانهای خاص پخش کند.
* در کشور منطقه سبز نداریم
وی با بیان اینکه از نظر ما هنوز اپیدمی در سطح کشور وجود دارد، گفت: این ویروس ویروسی نیست که به صورت کلی از بین برود. ما در کشور منطقه سبز، یعنی هیچ خطری وجود نداشته باشد، نداریم. اینکه به ازای هر 100 هزار نفر یک نفر بستری شود منطقه کمخطر، بالای 3 نفر در یکصد هزار نفر منطقه قرمز و بین این دو میزان منطقه زرد است. معاون بهداشت وزیر بهداشت افزود: از تعداد 78 میلیون نفری که غربالگری کردیم یک میلیون نفر پیدا کردیم که یکی از نشانهها را داشتند و از بین اینها 130 هزار نفر را پیدا کردیم که نیاز به توجه بیشتر داشتند. قبل از غربالگری میانگین ورودی بیمارستانها روزانه 1200 بیمار بود و وقتی غربالگری شده و به مرور که تستها بیشتر شد، ورودی بیمارستانها کم شد.
* منطقه بیخطر نداریم
عضو کمیته کشوری مبارزه با کرونا درباره شیوع مجدد این ویروس در برخی شهرها و علل افزایش تعداد مبتلایان، گفت: این روزها به دلیل بیتوجهی خیلیها به رعایت پروتکلهای بهداشتی و انجام فاصلهگذاریهای فیزیکی، متاسفانه شاهد رشد تعداد مبتلایان به کرونا هستیم. ویروس کرونا در نزدیکی همه ماست و از حیث تقسیمبندی کرونایی نیز باید گفت هیچ منطقه سفیدی در کشور وجود ندارد. مینو محرز در گفتوگو با «وطن امروز» تاکید کرد: رعایت اصول بهداشتی و فاصلهگیریهای فیزیکی توسط خیلی از شهروندان باعث کاهش میزان مراجعهکنندگان به بیمارستانها از اواخر فروردین شد اما اکنون 2 هفتهای است که شیوع بیماری «کووید-19» در تهران و خیلی از شهرستانها تشدید شده و باعث نگرانی همه بویژه کادر پزشکی شده است. وی به تصمیم برای بازگشایی مدارس، دانشگاهها و مشاغل پرریسک اشاره کرد و افزود: شکی نیست با بازگشاییها شیوع ویروس کرونا و آمار مرگومیر در کشور افزایش مییابد. عضو کمیته کشوری مبارزه با کرونا با بیان اینکه هیچ منطقهای در ایران از حیث عاری بودن از ویروس کرونا سفید نیست، گفت: کشور هنوز در اپیدمی شیوع این بیماری خطرناک است و اگر مردم به رعایت اصول بهداشتی کمتوجه شوند بیماری دوباره به اوج میرسد. وی خاطرنشان کرد: از آنجایی که ویروس کرونا ویروسی جدید و ناشناخته است و قدرت انتقال بسیار بالایی دارد و از طرفی تاکنون درمانی برای آن کشف نشده است، بنابراین رعایت نکات بهداشتی و فاصلهگیری اجتماعی تنها راهکار جلوگیری از این بیماری کشنده است.
* خبرنگار
***
[ابتلا به کرونا دوباره صعودی شد]
بررسی آخرین آمار کرونا در کشور نشان میدهد روند ابتلا بشدت در حال افزایش است اما آمار مرگومیر کاهش یافته است.
روز گذشته وزارت بهداشت اعلام کرد تعداد قربانیان کرونا در مدت 24 ساعت به 45 نفر رسیده که کمترین میزان در سال جاری محسوب میشود. با این حال همان طور که مقامات استانها اعلام کردهاند روند ابتلا به کرونا صعودی است تا بار دیگر جامعه پزشکی نگران بیتوجهی مردم و مسؤولان به فاصلهگذاری اجتماعی شوند. کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت در این باره گفت: در طول ۲۴ ساعت گذشته ۴۵ بیمار دیگر مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور جان خود را از دست دادند و از زمان شیوع این بیماری در کشور تاکنون ۶۶۸۵ نفر جان باختهاند. جهانپور بیان کرد: بر اساس این گزارشها تاکنون ۸۷ هزار و ۴۲۲ نفر از بیماران مبتلا به «کووید- ۱۹» در کشور بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شدهاند که حدود ۸۰ درصد مبتلایان است. ۲۷۰۳ نفر از این بیماران نیز در وضعیت شدید این بیماری هستند و تحت مراقبت قرار دارند که امیدواریم شفا پیدا کنند. جهانپور افزود: استان خوزستان همچنان در وضعیت قرمز است و استان تهران هم وضعیت خوبی ندارد، بهترین اقدام مثل هفتهها و روزهای گذشته رعایت فاصلهگذاری اجتماعی است.
ارسال به دوستان
گزارشی درباره پلتفرم خدماترسانی جدید قرارگاه جهادی امام رضا(ع)
جهادگران در سایه
این سالها که ما مستمرا درگیر بلایا و بحرانهای طبیعی بودهایم، همیشه یکی از نامهای میانه میدان، «قرارگاه جهادی امام رضا(ع)» بوده است؛ گروهی جوان، جهادی و بزرگ که حالا در نقاط مختلف کشور طرحهای متنوعی را از محرومیتزدایی و توانمندسازی تا رفع آثار بلایای طبیعی به انجام میرسانند. اما طبقه دوم ساختمان گروه جهادی امام رضا این روزها شاهد یک رویداد دیگر هم هست؛ بچههای پلتفرم «سایه» در حال طراحی نوعی جدید از خدمات اجتماعی برای نیازمندان و محرومان هستند.
* سایه؛ پل ارتباطی توان توانمند و نیاز نیازمند
با «علی حاجوی» مدیر پلتفرم سایه همکلام شدیم تا بدانیم دقیقا چه اتفاقی قرار است بیفتد. او میگوید: «سایه در واقع پلتفرمی است که شعارش شفافیت است و بستری است که توان توانمند و نیاز نیازمند را به هم وصل میکند. در این داستان خیریههای مختلفی حضور دارند و نحوه کار به این صورت است که ما در سایه، نیازمند معرفی نمیکنیم، بلکه خیریههایی که حضور دارند ثبتنام کرده و بعد تاییدیه نیازمند و نیازش را ثبت میکنند و از سوی دیگر شبکه توانمندهایی که به این سایت مراجعه میکنند هم میتوانند نام و مشخصات خیریه را ببینند و کمک کنند».
حاجوی میافزاید: «این پلتفرم واسطهای است که توانمندها را مستقیم به خیریه وصل میکند و اینجا نقش تسهیلگر را دارد. تا الان بیش از هزار و 780 خیریه در این پلتفرم ثبت شدهاند و تعداد نیازمندان هم 230 هزار نفر در سطح کشور است که بیشترین آن در تهران، متشکل از حدود 70 هزار خانواده است که حدود 150 هزار نفر میشوند. روال کار هم در سایه برای خیریهها اینطور است که هر خیریهای بهتر کار و نیازهای خود را دقیقتر معرفی کند، میتواند بیشتر از این پلتفرم بهره ببرد».
سایه اما برنامه خود را بیشتر روی نیازهای حوزه اشتغال گذاشته است. حاجوی میگوید: «هدف ما این است که نیازهای حوزه اشتغال بیشتر تامین شود. خیریههایی که در آن حوزه نیازهای خود را ثبت میکنند، کمکهای بیشتری را جذب میکنند، چون برای مردم هم جذابتر است. مردم بیشتر به این حوزه تمایل دارند. اشتغال امری تخصصی است، خیریهای هم که در این حوزه فعال است باید تخصصی باشد. با اینحال همان طور که گفتم در این حوزه و شرایطی که الان وجود دارد، نیازهای معیشتی و بستههای غذایی بیشتر است و لوازم منزل و جهیزیه از جمله نیازهای سطح بالاست و بعد از آن هم حوزه درمان آمار بالا و قابل توجهی را به خود اختصاص داده است». توجه به اشتغالزایی در سایه اما به معنای فراموشی شرایط خاص کرونایی نیست؛ آنها با بانک اطلاعاتی 70 هزار خانوار تهرانی و با هماهنگی دو طرفه با خیریهها برای آنها بسته غذایی تهیه و بین آنها توزیع کردند. ارزش هر بسته هم حدود 250 هزار تومان است.
توزیع بستهها بهانهای است برای به روز کردن اطلاعات سامانه سایه؛ آدمهایی که اسمشان ثبت شده و نیازمند هستند، اکثرا مستاجرند و تغییر آدرسشان خیلی زیاد است. بعضیها 6 ماهه قرارداد دارند و حتی در بعضی موارد قراردادهای یکماهه هم دیده میشود. این بستهها حداقل کمک میکند این آدرسها بهروز شود، چون به هر بهانهای به نیازمند نمیشود زنگ زد و پرسید آدرسش تغییر کرده است یا نه. باید چیزی ببرند تا متوجه شوند تغییر کرده و برای کارهای بعدی مشکلی پیش نیاید.
فرآیند کمکرسانی سامانه سایه اما انگار در مواجهه با بحثهایی که درباره غیرشفاف بودن برخی خیریهها مطرح شده، طراحی شده است که خیرین همه آنچه را در این سامانه در حال اتفاق است کنترل میکنند. حاجوی میگوید: «ما در سایه 2 نوع کمک داریم؛ نقدی و غیرنقدی. مثلا در نوع غیرنقدی شما در خانه کالایی دارید که میخواهید آن را در اختیار نیازمندی بگذارید. در سایه ثبت کالا میکنید و به خیریه وصل میشوید. خیریه به نیازمند تحویل میدهد و موظف است از اتفاق عکس بگیرد و بارگذاری کند و شما در پروفایل شخصی که کمک کردید آن را میبینید که مثلا این کالا تحویل فلان شخص شده است. چهره نیازمند مشخص نمیشود ولی عکس کالا و محل مشخص است که تحویل داده شده است. در حوزه نقدی که بیشتر از غیرنقدی هم توان داریم، پروسه اینطور است که مبلغی را واریز میکنیم برای خیریه، خیریه موظف است فاکتور رسمی و رسید پوز را در مورد آن کالا به ما بدهد و عکس بگذارد و مراحلش طی شود. چندوقت یکبار هم خودمان با نیازمند تماس حاصل میکنیم، چون خیریهها در پروسهای تایید میشوند که توسط معتمدهایی انجام میشود که در سطح کشور داریم. بعد در حوزه نیازهایی که ثبت میکنند، دقت میکنیم، مثلا نیازی نامربوط ثبت نشود یا یک تبلت برای بچه خردسال ثبت نشود، حالا شاید در بحث آموزشی نیاز شود ولی در جایی که نیاز و ضرورت نیست در آنجا ثبت نکنند. در آنجا چک میشود و سپس نیاز در پلتفرم قرار میگیرد. دوستانی که مبلغ را واریز میکنند، پیگیریهای بعدی را انجام میدهند که ببینند واقعا به آنجا رسیده باشد. بهطور رندوم خیریهها توسط ما در اینجا چک میشوند».
* سایه از موازیکاری خیریهها جلوگیری میکند
«حامد حمایتکار» رئیس هیأت امنای مجمع ترنم میگوید: «شناسایی فرد نیازمند یک کار مردمی است که در سایه به این مسأله توجه شده است، زیرا محرومیتزدایی توسط مردم و گروههای مردمنهاد بهتر جواب میدهد و وقتی این مسأله دولتی باشد، تغییر سیاست و بضاعت محدود، مانع خدمترسانی مطلوب میشود. نکته دیگری که باید مدنظر قرار داد، این است که سایه یک سازمان مردمنهاد مستقل است و از هیچ سازمان یا ارگانی، بودجهای دریافت نمیکند اما سازمانهای متولی میتوانند روی کار نظارت کنند. احتمال دارد چند موسسه خیریه، به یک فرد چند بار کمک کنند، در حالی که فرد نیازمند دیگری، تا به حال هیچ کمکی دریافت نکرده باشد. از طرفی نیکوکاران نمیدانند محرومان و نیازمندان چه نیازهایی دارند و به خاطر عدم دسترسی به آنها نمیتوانند مشکل آنها را برطرف کنند، بنابراین ما مانع موازیکاری میشویم، زیرا اطلاعات کامل نیازمندان در این سامانه ثبت شده است».
* سایه، سازوکاری مترقی برای خدماترسانی
«سیدمحمدحسین سجادینیری» دبیر توسعه فناوریهای نرم و هویتساز در معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری، سایه را سازوکاری مترقی برای خدماترسانی اجتماعی میداند و میگوید: از جمله مزیتهای «سایه» این است که مراجعهکننده میتواند نیازهای احصا شده نیازمندان را مشاهده کرده یا بر اساس نیاز موجود و یا توانمندی خود، کمکهای نقدی، وسیله یا کالای نو و دستدوم سالم خود را اعلام کند و به این صورت، فرآیند کمکرسانی در فضای شفافتری انجام میشود».
* مدیرعامل مجمع خیرین تهران: بیش از ۱۶۰۰ خیریه گردهم جمع شدهاند
«محسن ولیئی» مدیرعامل مجمع خیرین تهران با تایید طرح سایه، تجمیع خیریهها در آن را نقطه اثر این سامانه دانست و گفت: «بیش از ۱۶۰۰ خیریه در این سایت گردهم جمع شدهاند و جمعی از جوانان جهادی و انقلابی با نگرشی نو، واسطه خیر شدهاند. هماکنون گروههای مختلف از نیازها توسط خیریههای عضو سایه بررسی و ثبت میشوند تا توانمندانی که توانشان را به سیستم سایه معرفی میکنند، به بهترین نحو و در سریعترین زمان بتوانند نیاز مرتبط با توانشان را شناسایی کنند که پس از انتخاب نیاز توسط فرد توانمند، از طرف خیریه مربوطه ارتباط با فرد توانمند برقرار میشود و توان ارائه شده به دست نیازمند میرسد، لذا سرعت عمل بیشتری در انتقال کمکهای مردمی به دست نیازمندان وجود دارد».
ارسال به دوستان
اخبار
بازگشایی مساجد برای شبهای احیا
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: پس از پیگیری مستمر مطالبه مردم متدین کشورمان و گفتوگوهای متعدد با وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی، تصمیم گرفته شد از سهشنبه تمام مساجد کشور با رعایت پروتکلهای بهداشتی و حمایت سازمان تبلیغات اسلامی برای برگزاری مراسم شبهای قدر بازگشایی شود.
حجتالاسلام والمسلمین محمد قمی اظهار کرد: پس از پیگیری مستمر مطالبه مردم متدین کشورمان و گفتوگوهای متعدد با وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و در پی تذکار رهبر معظم انقلاب و برای برپا شدن مجالس شبهای قدر و درپی گفتوگوی تکمیلی امروز بنده با دکتر نمکی وزیر محترم بهداشت، راهکارهای عملی بازگشایی مساجد و دیگر اماکن مقدس و مذهبی کشور مطرح شد.
وی افزود: موضوع بازگشایی مساجد کشور به عنوان یکی از مهمترین دغدغههای مردم و مسؤولان همواره مد نظر سازمان تبلیغات اسلامی بوده و در گفتوگوها با مسؤولان بهداشتی بویژه وزیر بهداشت عنوان شده است.
***
الزام استفاده از ماسک و دستکش در مدارس
مدیر کل دفتر سلامت و امور تندرستی وزارت آموزشوپرورش با اشاره به بازگشایی مدارس از 27 اردیبهشتماه، دانشآموزان و معلمانی را که دچار بیماریهای زمینهای هستند مجاز به حضور در مدرسه ندانست و گفت: مدارس استثنایی، مدارس شبانهروزی و پیشدبستانیها مستثنا هستند و فعلا باز نخواهند شد. محمد محسنبیگی در گفتوگو با ایسنا، افزود: بر این اساس از روز شنبه آتی معلمان و کادر اجرایی مدرسه باید از نظر بهداشتی در شرایط مناسبی قرار داشته باشند. وی با تاکید بر اینکه بازگشایی مدارس فقط برای رفع اشکال درسی برای دانشآموزانی است که از طریق فضای مجازی امکان دریافت پاسخ کامل را نداشتند، گفت: دانشآموزان با اختیار و انتخاب خودشان به مدرسه میآیند. وی دانشآموزان و معلمانی را که دچار بیماریهای زمینهای از جمله مشکلات تنفسی، قلبی و عروقی، پیوند اعضا، شیمیدرمانی و ... هستند مجاز به حضور در مدرسه ندانست و گفت: سایر همکارانی که در وضعیت سلامت به سر میبرند در مدرسه حضور یافته و چون قرار است پاسخگویی کنند تقریبا حضورشان الزامی میشود اما حضور دانشآموزان اختیاری است. محسنبیگی با بیان اینکه استفاده از ماسک و دستکش برای معلمان و عوامل اجرایی مدرسه الزامی است، درباره نحوه تهیه ملزومات بهداشتی گفت: نحوه تهیه ماسک و دستکش بر عهده مسؤولان و دستاندرکاران شهرستانها و مناطق است که یا خودشان برای مدارس ماسک و دستکش فراهم میکنند یا افراد به همراه خودشان میآورند.
***
برگزاری رزمایش همدلی مؤمنانه توسط ناجا
فرمانده نیروی انتظامی در حاشیه برگزاری رزمایش همدلی مومنانه ناجا گفت: همکارانم در لبیک به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر کمک مومنانه به نیازمندان، خوش درخشیدند و کمکهای داوطلبانه خود را برای تهیه بستههای معیشتی به نیازمندان تقدیم کردند. به گزارش ایسنا، سردار حسین اشتری در حاشیه برگزاری رزمایش همدلی مومنانه ضمن تبریک میلاد باسعادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع)، اظهار کرد: پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری مدظله العالی مبنی بر اینکه «ماه رمضان در پیش است، ماه انفاق و ایثار، چه خوب است که یک رزمایش گستردهای در کشور به وجود بیاید برای مواسات، همدلی و کمک مومنانه به نیازمندان»؛ همکاران بنده نیز در اقصی نقاط کشور چون آحاد مردم به این فرمایش حکیمانه رهبری لبیک گفتند. وی افزود: همکارانم در اقصی نقاط کشور کمکهای مومنانه و داوطلبانه خود را برای کمک به نیازمندان تقدیم کردند و امروز شاهد هستیم که دهها هزار بسته معیشتی برای کمک مومنانه به نیازمندان توسط فرماندهان و نیروهای پلیس تهیه شده است.
***
هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری از طریق رسید جعلی پرداخت الکترونیکی
معاون اجتماعی پلیس فتا ضمن هشدار درباره کلاهبرداری از طریق رسید جعلی پرداخت الکترونیکی گفت: فروشندگان و صاحبان کسبوکار هنگام برخورد با افرادی که قصد پرداخت الکترونیکی دارند حتما باید قبل از ارائه کالا و خدمات به خریداران، از وصول مبالغ به حسابهای مالی خود اطمینان حاصل کنند. به گزارش تسنیم، سرهنگ رامین پاشایی با اشاره به اقدامات صورتگرفته توسط مجرمان سایبری برای کلاهبرداری اظهار کرد: بر اساس پروندههای قضایی ارجاع شده به پلیس فتا و دریافت گزارشهای هموطنان از طریق سایت رسمی این پلیس، مشخص شد مجرمان سایبری هنگام خرید از فروشگاهها یا پرداختهای آنلاین با انجام ترفندهای گرافیکی خاص پس از انجام معامله، رسیدهای جعلی پرداخت را به فروشندگان ارائه کرده و با این شگرد از شهروندان کلاهبرداری میکنند. معاون اجتماعی پلیس فتا ادامه داد: تمام فروشندگان و صاحبان کسبوکار در کشور، هنگام برخورد با افرادی که قصد پرداخت الکترونیکی دارند حتما باید قبل از ارائه کالا و خدمات به خریداران، از وصول مبالغ به حسابهای مالی خود اطمینان حاصل کنند و همواره مراقب مجرمان سایبری که در کمین طعمههای خود هستند، باشند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|