|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
سرشناسترین جشنواره فیلم جهان هم در برابر «کرونا» زانو زد
تعطیلی «کن»، «لوکارنو» و دیگران
گروه فرهنگ و هنر: سرانجام سازماندهندگان جشنواره فیلم کن اعلام کردند به دلیل شیوع ویروس کرونا امسال امکان برگزاری این جشنواره را نخواهند داشت. به گزارش «وطنامروز»، کرونا حالا دارد با سرعت همه رویدادهای هنری و فرهنگی جهان را به تعطیلی میکشاند؛ رویدادهایی که برخی از آنها تا همین اواخر هم امیدوار به برگزاری در سال جاری بودند ولی کرونا نشان داد نهتنها قرار است نظام اقتصادی جهان را به 2 دوره قبل و بعد از خود تقسیم کند؛ بلکه تاریخ رویدادهای فرهنگی- هنری جهان نیز حالا به 2 دوره قبل و بعد از شیوع کرونا و پیامدهای آن تقسیم میشود.
* کرونا «کن» را به زانو درآورد
اما در میان همه خبرهایی که در ارتباط با تعطیلی رویدادهای فرهنگی و هنری در جهان منتشر میشود، یکی از مهمترین آنها تعطیلی جشنواره فیلم کن بود؛ جشنوارهای که از آن به عنوان یکی از قدیمیترین جشنوارههای سینمایی جهان و همچنین معتبرترین جشنواره فیلم جهان یاد میشود. روز گذشته «تیری فرمو» دبیر جشنواره فیلم کن در جدیدترین مصاحبه خود بهصورت رسمی اعلام کرد، هفتادوسومین دوره جشنواره فیلم کن در سال ۲۰۲۰ قطعا برگزار نخواهد شد اما فهرست آثار پذیرفتهشده در این دوره از جشنواره، در ماه ژوئن اعلام خواهد شد. او همچنین عنوان کرد: «فهرست فیلمهای جشنواره کن ۲۰۲۰ به صورت متداول سالهای گذشته و در قالب بخشهای رسمی رقابتی، نوعی نگاه، غیررقابتی و... اعلام نخواهد شد. احمقانه است که تصور کنیم اتفاقی روی نداده اما از صمیم قلب میخواهیم فیلمهایی را که تماشا کردیم و دوست داشتیم معرفی کنیم و این وظیفه ماست که به این فیلمها کمک کنیم مخاطبان خود را پیدا کنند».
* «کن» دست به دامن جشنوارههای دیگر شد
اما «کن» که تا همین چند وقت قبل قرار بود برگزار شود، حالا میخواهد با ابتکارهایی دیگر خلأ نبودنش را پر کند. در همین راستا، «تیری فرمو» دبیر جشنواره فیلم کن گفته به جای رونمایی از تمام بخشهایی که شامل بخش انتخاب رسمی امسال هم میشود و نیز فیلمهای خارج از بخش رقابتی و نگاه ویژه، او فقط لیستی از فیلمهایی را اعلام میکند که بخشی از لیست کلی خواهند بود و قرار بود بهار آینده در سینماها به نمایش درآیند. این فیلمها برچسب «کن ۲۰۲۰» دریافت میکنند. در عین حال، پروسه انتخاب فستیوال سال آینده از پاییز آغاز میشود. تعدادی از فیلمهایی که برای فستیوال امسال انتخاب شدهاند و تاریخ اکرانشان یک سال عقب افتاده، برای دوره ۲۰۲۱ جشنواره کن مورد نظر قرار میگیرند. ابتکار کن برای آنکه آثار مورد نظر خود را هر طور که شده بالاخره در یک جشنواره سینمایی به نمایش بگذارد این است که فیلمهایی را که «لیبل» کن خوردهاند در فستیوالهایی از جمله تورنتو، دوویل، آنگولمه، سن سباستین، نیویورک، بوسان و لومیر پخش کند. کن به جای جشنواره مجازی، با همکاری جشنوارههای پاییزه طرح «بازآفرینی ورای دیوارها» (کن) را برگزار میکند. این شامل جشنواره «ونیز» و همچنین سینماهاست و مذاکرات با آنها آغاز شده است.
* کرونا زیر یه خم کدام جشنوارههای سینمایی را گرفت؟
اما همانطور که پیش از این و در ابتدای مطلب به آن اشاره کردیم، جشنواره فیلم کن تنها جشنوارهای نبود که به واسطه شیوع بیماری کرونا تعطیل شد؛ در واقع از ایران تا کشورهایی همچون جمهوری چک، آلمان، چین و... همه مجبور شدند به دلیل شیوع این بیماری و پیامدهای آن برگزاری رویدادهای بینالمللی سینمایی خود را به زمانی دیگر موکول کنند. در ادامه نگاهی به مهمترین جشنوارههایی داریم که تاکنون به واسطه شیوع بیماری کرونا تعطیل شدهاند یا اعلام کردهاند که قرار است به شکل مجازی برگزار شوند.
***
«لوکارنو» سوییس
جشنواره فیلم لوکارنو از مهمترین رویدادهای سینمایی اروپا و جهان است؛ جشنوارهای که هر ساله مردادماه در شهر لوکارنوی کشور سوییس برگزار میشود. اما با توجه به شیوع گسترده کرونا در کشور سوییس، برگزاری این جشنواره برای سال جاری لغو شد و هیچ نسخه مجازی نیز برای آن در نظر گرفته نشده است. از جمله ویژگیهای منحصر به فرد جشنواره لوکارنو، نمایش فیلمها در میدان معروف پیاتزا، در فضای باز و بر پرده بزرگ و در حضور حدود 8 هزار مخاطب است. سینمای ایران نیز در این سالها حضور فعالی در این جشنواره داشته و بارها نمایندگانی از سینمای ایران در این جشنواره حضور پیدا کردهاند.
***
«کارلوویواری» جمهوری چک
کارلوویواری هم از جمله مهمتریــــن و باسابقهترین جشنوارههای فیلم در جهان است که امسال اعلام شد به دلیل اقدامات چک جهت کنترل شیوع ویروس کرونا و همچنین شرایط پیچیده امروز در سراسر جهان، در نهایت به این تصمیم دشوار رسیده که این رویداد سینمایی در سال ۲۰۲۰ به طور کلی لغو شود. بر این اساس پنجاهوپنجمین دوره این رویداد سینمایی از ۲ تا ۱۰ جولای ۲۰۲۱ (۱۱ تا ۱۹ تیر ۱۴۰۰) برگزار خواهد شد. جولین مور، هلن میرن، اولیور استون و جان تراولتا تعدادی از میهمانان ویژه این فستیوال در سالهای گذشته هستند که جایزه یک عمر دستاورد حرفهای آن را دریافت کردهاند.
***
«ترایبکا» آمریکا
جشنواره فیلم ترایبکا که از جمله جشنوارههای مطرح فیلم در جهان است هم به دلیل ویروس کرونا لغو شد اما این جشنواره کار خود را به صورت آنلاین انجام داد و برندگان بخش رقابتی خود را معرفی کرد. جشنواره ترایبکا اسامی برندگان را که به رأی داوران انتخاب شده بودند از طریق اینستاگرام خود اعلام کرد. فیلم «نیمی از آن» ساخته آلیس وو که نخستینبار در شبکه نتفلیکس به نمایش درآمده بود، به عنوان برنده جایزه بنیانگذاران در بخش بهترین فیلم بلند داستانی آمریکا به عنوان برنده ترایبکا ۲۰۲۰ انتخاب شد. رابرت دنیرو، بازیگر سرشناس هالیوودی از بنیانگذاران این جشنواره است.
***
از فجر ایرانی تا جشنواره پکن چینی
در کنار این جشنوارههای مطرح، جشنوارههای دیگری نیز بودند که در سراسر جهان به واسطه کرونا به تعطیلی کشیده شدند یا تن به برگزاری مجازی دادند. جشنواره سالانه راجر ایبرت آمریکا، جشنواره فیلم (SXSW) آمریکا، جشنواره فیلمهای مستند «فول فریم» آمریکا، جشنواره بینالمللی فیلم پراگ در کشور چک، جشنواره فیلم پکن در چین، جشنواره فیلم مونیخ آلمان، جشنواره فیلم استانبول، جشنواره فیلمهای مستند تایوان، جشنواره فیلمهای فانتزی بروکسل هم از جمله این جشنوارهها هستند. سیوهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر در ایران نیز از جمله رویدادهایی بود که برگزاری آن در سال جاری لغو و برگزاری آن به بهار سال آینده موکول شد.
ارسال به دوستان
کرونا، ادغام چند نهاد فرهنگی و آشفتگی مدیریتی در رویدادهای ادبی کشور
لغو بیسروصدای دوسالانه پروین اعتصامی!
جایزه دوسالانه ادبی پروین اعتصامی که آخرین بار تابستان سال ۱۳۹۷ برگزار شده بود، باید طبق برنامه در خرداد یا تیرماه امسال برپا میشد اما در فاصله کمتر از یکی- دو ماه تا زمان پیشبینی شده، هیچ خبری از برگزاری آن نیست. به گزارش فارس، بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان که این روزها در گیرودار ادغام موسسات زیرمجموعه معاونت فرهنگی است و هنوز تکلیف مدیریت و مأموریتهای اصلی آن روشن نشده است، برگزارکننده 3 جایزه و جشنواره ادبی کشور بود که دوسالانه ادبی پروین اعتصامی یکی از آنها به شمار میرفت. این بنیاد، جایزه ادبی جلال آلاحمد و جشنواره شعر فجر را نیز در پاییز و زمستان برگزار میکرد و به دلیل تقسیم دقیقتر برنامههای خود، جایزه پروین را که طبق اساسنامه باید در اسفند هر سال برگزار میشد به ابتدای تابستان هر سال موکول کرده بود تا در هر فصل، یک برنامه مهم، ملی و جدی برگزار کرده باشد. امسال اما این جایزه- لااقل در زمان مقرر خودش- برگزار نمیشود. برای جایزهای که در ۶ بخش، بانوان اهل ادب و قلم را برمیگزید، نه هیأت داورانی تشکیل شده و نه سازماندهندگان آن، تلاشی برای برگزاریاش دارند. از یک طرف کرونا، بلافاصله بعد از برگزاری چهاردهمین دوره جشنواره شعر فجر، خودش را به کشور تحمیل کرد و امکان تشکیل برنامههای حضوری را از بین برد و از یک سو، ادغام موسسات فرهنگی و بلاتکلیف بودن بنیاد شعر و ادبیات داستانی از ماهها پیش موجب شد تا جایزه پروین، هیچ تدارکی برای این دورهاش نداشته باشد.
بهروز جلالی، معاون فرهنگی بنیاد شعر و ادبیات داستانی با تأیید خبر برگزار نشدن جایزه پروین در زمان مقرر امسال گفت: همیشه بلافاصله بعد از جشنواره شعر فجر، برنامهریزی برای جایزه پروین آغاز میشود اما در پایان جشنواره فجر سال گذشته، بلافاصله شیوع کرونا موجب تعطیلی تمام جشنوارهها و برنامههای حضوری کشور و همچنین لغو جلسات برنامهریزی آنها شد. به همین دلیل، امکان تشکیل جلسه هیأت علمی برای جایزه پروین را نداشتیم. ضمن اینکه ممکن است برگزاری جایزه پروین پس از ادغام موسسات و تقسیم کار مراکز وابسته به موسسه فراگیر از عهده بنیاد فعلی خارج شود. بنابراین، به طور قطع، جایزه پروین اعتصامی در موعد مقرر یعنی خرداد یا تیر امسال برگزار نمیشود و ممکن است در بهترین حالت، طبق اساسنامه این جایزه در زمستان برپا شد. البته در این باره نمیتوان خبر قطعی داد. یادآور میشود، حجتالاسلام والمسلمین محمدعلی مهدویراد، دبیر کتاب سال جمهوری اسلامی، به طور همزمان دبیر جایزه ادبی پروین اعتصامی نیز هست که در هر دوره، یکی از شخصیتهای ادبی را به عنوان نماینده خود در هیأت علمی این جایزه معرفی میکند.
جایزه ادبی پروین اعتصامی در ۶ حوزه شعر، ادبیات داستانی (داستان بلند، داستان کوتاه)، ادبیات نمایشی (نمایشنامه)، پژوهشهای ادبی (نقد و پژوهش و مجموعه مقالات ادبی)، ادبیات کودکان (داستان و شعر کودک و نوجوان) و ترجمه (آثاری که در حوزههای پنجگانه فوق از زبان دیگری به فارسی ترجمه شده باشد) برگزار میشود و فقط امکان رقابت بین بانوان اهل قلم در آن فراهم است. طبق زمانبندی، جایزه ملکالشعرای بهار و مجمع انجمنهای ادبی در بهار، جایزه پروین در تابستان (دو سالانه)، جایزه ادبی جلال در پاییز و جشنواره شعر فجر در زمستان برگزار میشد. با احتساب اینکه آخرین جایزه پروین در سال ۹۷ برگزار شده بود، این دوره، قرار بود نهمین جایزه پروین اعتصامی باشد.
ارسال به دوستان
بیستمین ساخته حاتمیکیا برای روستاییان اکران شد
تماشای «خروج» روی تراکتور!
فیلم سینمایی «خروج» اتفاقات جدیدی را در سینمای ایران رقم زده و پس از «سینماماشین» حالا تماشای فیلم روی تراکتور هم به آن اضافه شده است. به گزارش «وطن امروز»، سازندگان فیلم سینمایی «خروج» در ابتکاری تازه اقدام به اکران این اثر در میان اهالی یک روستا کردند. داستان این فیلم که بیستمین ساخته ابراهیم حاتمیکیاست، ماجرای اعتراض اهالی یک روستاست که پس از نادیده گرفتن مشکلاتشان توسط مسؤولان محلی، تصمیم میگیرند با تراکتورهای خود به سمت تهران و خیابان پاستور، محل استقرار ریاست جمهوری حرکت کنند. این فیلم در ایامی که سینماهای کشور به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل بودند، به صورت آنلاین اکران و با استقبال مخاطبان مواجه شد. بر اساس آنچه فارس گزارش کرده، «خروج» در جدیدترین تجربه متفاوت خود، در روستای یوسفرضا واقع در شهرستان پیشوا (ورامین) برای روستاییان به نمایش درآمد. در این اکران ویژه، کشاورزان روستا با ۲۵ تراکتور در یکی از بلوارهای روستا گرد هم آمدند و به تماشای فیلم نشستند. مابقی مردم روستا هم از روی صندلیهای چیده شده کنار تراکتورها، آخرین ساخته ابراهیم حاتمیکیا را تماشا کردند. حاتمیکیا در سخنانی کوتاه گفت: «مایه مباهات و شگفتانگیز است که فیلم را برای شما نمایش بدهیم، چون من این فیلم را برای شماها ساختم و دوست داشتم در جمع روستاییان اکران شود، در فضایی که هیچگاه سینما نداشته است. خروج درباره مشکلاتی است که خارج از پایتخت رخ میدهد و بعد مطالباتی است که طبقه ضربهپذیر جامعه دارد؛ این قصه بارها رخ داده و این سوژه را فیلم کردم». ارسال به دوستان
سینماها تعطیل است اما شورای صنفی اکران نه
کدام سینماها سرگروه شدند؟
در اولین جلسه شورای صنفی نمایش در دوره جدید، مرتضی شایسته به عنوان دبیر انتخاب شد و سینماهای سرگروه معرفی شدند. به گزارش «وطن امروز»، هر چند این روزها به واسطه تعطیلی سینماها، هنوز وضعیت اکران آثار سینمایی ساختهشده برای نمایش در سینماها مشخص نیست ولی فعالیتهای شورای صنفی نمایش ادامه پیدا کرد تا در اولین جلسه دوره جدید این شورا که با حضور سیدمحمدمهدی طباطبایینژاد، معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی و نمایندگان صنوف برگزار شد، مرتضی شایسته با اکثریت آرا به عنوان دبیر شورا در دوره جدید انتخاب شد. انتخاب سرگروههای سینمایی که همیشه از موضوعات مهم و مورد بحث و جنجال در سینمای ایران بود و البته مشخص کردن سینماهای سرگروه نیز در دستور جلسه اولین جلسه شورا بود. بر این اساس، سینماهای آزادی، کورش، مگامال، ماندانا، ایران، بهمن و فرهنگ به عنوان سرگروه معرفی شدند. ارسال به دوستان
نگاهی کوتاه به کتاب تازهمنتشر شده «راه یار»
«نان سالهای جنگ»؛ قبایی ساده اما پرمشتری
سمیه ذوقی*: وقتی از «الگوی سوم زن» صحبت میکنیم، قرار نیست قلهای مشخص کنیم و بگوییم برای رسیدن به آن، همه باید به یک شکل حرکت کنند؛ قرار است قله را همراه با راههای مختلف رسیدن به آن نشان بدهیم تا هر کس به فراخور حال و موقعیتش خودش را به یک مسیر نزدیک کند.
«زن تراز انقلاب اسلامی» میتواند زنی باشد در دل یک روستا که با چند بچه قد و نیمقد، کنار تنور، برای جبههها نان میپزد. میتواند زنی باشد که به خواست خدا «فرزندی» ندارد اما عرصه «تکلیف» را رها نکرده است، دست به زانو زده و با راهاندازی مکتب یا مدرسهای کمر به همت تربیت فرزندان جامعه پیرامونش بسته است. میتواند دختر مجردی باشد که دست روزگار سرنوشتش را به گونهای رقم زده که در کنار پدر و مادر یا خواهر و برادر یا حتی عمو یا عمهاش زندگی کند اما بلاتکلیف و یله، روزگار نمیگذراند؛ امورات آنها را رتقوفتق میکند و بر حسب توانش کارهای بر زمین مانده را به دوش میکشد. میتواند زنی باشد که در کنار «همسرداری» و «تربیت فرزندان»، حواسش به خودش و جامعهاش هم هست و... تاریخ انقلاب ما پر است از این زنان، چراغی باید تا آنها را در اطرافمان پیدا کنیم.
وقتی قبای «زن تراز انقلاب» را فقط برای قامت نمایندگی مجلس و اشتغال در فلان مسؤولیت و تحصیل در مقطع دکترا و... دوختیم، جز بهبه و چهچه یا احیانا حسرت، انتظار دیگری نباید داشت. «نان سالهای جنگ» قبایی دیگر دوخته است که در عین سادگی، پرمشتری است؛ همه زنان شهرستانی و روستایی میتوانند به فراخور حال و روزشان از آن الگو بردارند. «نان سالهای جنگ»، کتابی است که ما را به مأموریتمان در تاریخ شفاهی نزدیکتر میکند؛ ارائه الگوهای مردمی و متکثر.
گفتنی است «نان سالهای جنگ» به عنوان اولین کتاب از مجموعه تاریخ شفاهی پشتیبانی جنگ به همت انتشارات «راهیار» در 2 هزار نسخه به چاپ رسیده است. این کتاب، خاطرات زنان روستای «صدخرو» واقع در ۵۵ کیلومتری غرب شهرستان سبزوار را روایت میکند. مصاحبه و تحقیق کتاب، برعهده محمد اصغرزاده بوده و نگارش و تدوین کتاب را محمود شمآبادی انجام داده است. «نان سالهای جنگ» کتابی است که به نقش زنان در پشتیبانی جنگ پرداخته است. زنانی که به مثابه یک گردان جنگی بودند و همپای مردان و حتی جلوتر از آنها در راه اعتقادشان قدم برمیداشتند. این کتاب را علاوه بر کتابفروشیها میتوانید با مراجعه به Ammaryar.ir با تخفیف ویژه ناشر تهیه کنید.
*محقق و پژوهشگر تاریخ شفاهی
ارسال به دوستان
دعاى روز هجدهم ماه رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ نَبّهْنی فیهِ لِبَرَکاتِ أسْحارِهِ ونوّرْ فیهِ قلبی بِضِیاءِ أنْوارِهِ وخُذْ بِکُلّ أعْضائی الى اتّباعِ آثارِهِ بِنورِکَ یا مُنَوّرَ قُلوبِ العارفین.
خدایا آگاهیام نما در آن براى برکات سحرهایش و روشن کن در آن دلم را به پرتو انوارش و بهکار بگیر همه اعضایم را به پیروى آثارش، به نور خودت اى روشنى بخش دلهاى حق شناسان.
ارسال به دوستان
کتاب
افتتاح جدیدترین فروشگاه انتشارات امیرکبیر
جدیدترین فروشگاه موسسه انتشارات امیرکبیر در خیابان کریمخان تهران راهاندازی شد. بهگزارش «وطنامروز»، چهارمین فروشگاه کتاب این موسسه در خیابان کریمخان تهران فعال شد. این فروشگاه در ضلع شمالغربی تقاطع خیابانهای کریمخان و میرزای شیرازی واقع شده است. جدیدترین شعبه فروشگاه انتشارات امیرکبیر با عنوان «فروشگاه کتابهای جیبی» فعالیت خود را از اردیبهشت ۱۳۹۹ آغاز کرد. موسسه انتشارات امیرکبیر دارای 3 نشر به نامهای امیرکبیر، شکوفه و کتابهای جیبی است. این فروشگاه یک کتابفروشی کوچک محلی محسوب میشود که با زیر بنای ۲۰ مترمربع و بیش از ۴ هزار عنوان کتاب قرار است در محورهای ادبیات داستانی، رمان، فلسفه و تاریخ در یکی از مهمترین راستههای کتاب پایتخت فعال شود. فروشگاه جدید موسسه انتشارات امیرکبیر در خیابان کریمخان در کنار 3 فروشگاه قبلی (فخر رازی، بازارچه کتاب و جمهوری) تلاش دارد با افزایش ویترین کتابفروشیها، سهم خود را در ارتباط بیشتر و عمیقتر با جامعه کتابخوان افزایش دهد.
***
روایتهایی از اسارت در آمریکا در بازار نشر
کتاب خاطرات «مجتبی عطاردی» استاد ایرانی اسیر شده در ایالات متحده با عنوان «از شریف تا لس آنجلس» منتشر شد. به گزارش مهر، انتشارات سوره مهر کتاب خاطرات مجتبی عطاردی از اساتید دانشگاه ایران را که ۵۰۰ روز اسارت در آمریکا را تجربه کرده است، روانه بازار کرد. کتاب «از شریف تا لسآنجلس» که به قلم پرویز سعادتی تنظیم شده است حاصل مصاحبه مفصل با عطاردی است که به اتهام نقض قوانین آمریکا ۵۰۰ روز در آمریکا اسیر بوده است. انتشارات سوره مهر این کتاب را در ۲۸۰ صفحه و با قیمت ۳۷ هزار تومان منتشر کرده است.
ارسال به دوستان
حقیقت با «سوگند» آمد
«سوگند» آماده نمایش شد. به گزارش «وطن امروز»، فیلم «سوگند» به کارگردانی محمدحسین حقیقت و تهیهکنندگی عباس صالحمدرسهای که ساخت آن اخیرا به پایان رسیده، روایت متفاوت دختر جوانی است که بر اثر یک تصادف، پدرش و بتدریج بینایی خود را از دست میدهد. جهان تاریک او و تقابل غیرقابل پیشبینیاش با برخی مسائل باعث میشود تا بیننده با داستانی غافلگیرکننده مواجه شود.... سارا باقری، حدیث نیکرو و بهرام امانی از بازیگرانی هستند که در این فیلم ایفای نقش کردهاند.
ارسال به دوستان
مشارکت فرهنگسرای اندیشه در رویداد «تولید محتوای فضای مجازی»
رئیس فرهنگسرای اندیشه از ارائه تسهیلات و اهدای جوایزی به تولیدکنندگان محتواهای برتر در فضای مجازی خبر داد. به گزارش «وطن امروز»، ناصر امینزاده، با اشاره به اهمیت تولید محتوا در فضای مجازی گفت: تامین برخی امکانات لازم برای تداوم تولیدات محتوایی مناسب در فضای مجازی، نقد و بررسی آثار برتر و برگزاری رویداد «تولید و نشر محتوای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی» در فرهنگسراهای تهران و اهدای جوایزی به برگزیدگان این رویداد از جمله مشارکتهای فرهنگسرای اندیشه خواهد بود. همچنین محمدصادق افراسیابی، معاون مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن قدردانی از اقدامات فرهنگسرای اندیشه برای حمایت از تولید محتوا در فضای مجازی، گفت: 3 موضوع مهم ماه مبارک رمضان، کرونا و پساکرونا و سوادرسانهای به عنوان موضوعات جدید رویداد «تولید و نشر محتوا در فضای مجازی» انتخاب شده است و از تولیدکنندگان و ناشران برتر در خردادماه تقدیر خواهد شد.
ارسال به دوستان
صداوسیما بابت «پایتخت 6» تذکر گرفت
نماینده مردم فریمان در مجلس شورای اسلامی از تذکر شورای نظارت بر صداوسیما به رسانه ملی به خاطر فصل ششم سریال «پایتخت» خبر داد. به گزارش فارس، سیداحسان قاضیزادههاشمی، نماینده مجلس و عضو شورای نظارت بر صداوسیما با اشاره به موضوعات مطرح شده در نشست اخیر این شورا گفت: در جریان بررسی برنامههای نوروزی صداوسیما انتقاداتی به برنامههای صداوسیما وارد دانسته شد که از جمله آن ایرادات این بود که در برنامه عید نوروز به جای دعوت از قهرمانان حوزه سلامت و کادر زحمتکش درمان، دعوت از سلبریتیها در برنامهها غلبه داشت و به خاطر همین موضوع به سازمان صداوسیما تذکر داده شد. همچنین در این زمینه انتقادات کارشناسان به سریالها مطرح و برای رفع ایرادات آنها به صداوسیما تذکر داده شد. به عنوان مثال درباره سریال پایتخت 6 به فیلمنامه آن ایراد وارد شد و دیالوگهای این سریال نیز دارای ایرادات و مغایر با شئون اجتماعی بود که این مسأله به سازمان صداوسیما تذکر داده شد تا در سریالهای بعدی از تکرار این موارد جلوگیری شود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|