|
۱۶ هزار زندانی با مرخصی پایان حبس به زندان باز نمیگردند
جهانگیر، رئیس سازمان زندانها با اشاره به پایان مهلت مرخصی برخی زندانیان مشمول بخشنامه ریاست قوه قضائیه، به ارائه گزارشی از تمهیدات در نظر گرفته شده برای قرنطینه این افراد پیش از ورود به فضای عمومی زندان پرداخت و افزود: ۱۶ هزار نفر از زندانیانی که به مرخصی رفته بودند، با مرخصی پایان حبس، دیگر به زندان باز نخواهند گشت.
ارسال به دوستان
«وطن امروز» از ظرفیت مغفول آمریکای لاتین در سایه سیاستهای جریان غربگرا و اصلاحطلب گزارش میدهد
برد - برد واقعی در بلوک تحریمیها
گروه سیاسی: چگونگی ارتباط با آمریکای لاتین همواره موضوعی داغ در فضای سیاسی ایران بوده است. صحبت از ناحیه مرکزی و جنوبی قاره آمریکا به فراخور تنشهای دائمی این بخش از زمین که هیچگاه خبر انقلاب و کودتا و روی کار آمدن دولتهای چپگرا و راستگرا در آن قدیمی نمیشود، باعث شده آمریکای لاتین فراتر از مناسبات اقتصادی و فرهنگی خود، تبدیل به الگویی برای هویتبخشی به جریانات فکری و سیاسی متفاوتی شود.
به گزارش «وطن امروز»، ارتباط با کشورهای آمریکای لاتین را با همه مختصات پیچیده آن میتوان بهمثابه یک فرصت ناب سیاسی نیز مورد بحث و بررسی قرار داد. تشابهات اقتصادی موجود میان جمهوری اسلامی ایران و عمده کشورهای آمریکای لاتین از مهمترین وجوه این فرصت ناب است، به گونهای که صورت مسأله «الگوی پیشرفت» را میتوان مسالهای واحد برای دولت ایران و دولتهای آمریکای لاتین دانست. در همین زمینه، وابستگی بالای ایران و کشورهای آمریکای لاتین به مواهب طبیعی باعث شده تقریبا اقتصاد تکمحصولی و گذار از چنین اقتصادی با تمام مختصات ماهوی آن به سوی یک الگوی صحیح توسعه به مهمترین چالش این دولتها تبدیل شود. بهرغم این مسائل اما تبدیل شدن آمریکای لاتین به یک فرصت ناب را تنها نباید محدود به جنبه اقتصادی دانست و نمیتوان چشم بر متغیرهای دیگر یعنی سیاست خارجی، استکبارستیزی و وجود دولتهای مستقلی که مغضوب ایالات متحده آمریکا هستند، بست. غضب آمریکا بر دولتهای ونزوئلا، کوبا، بولیوی، نیکاراگوئه و... که در دهههای اخیر تجربه سیاستهای مستقل و ضداستکباری داشتهاند، باعث شده پرونده تحریم و کودتا برای براندازی این دولتها و روی کار آوردن دولتهای دستنشانده، همواره برای آمریکا باز باشد.
در چنین فضایی میزان استفاده از ظرفیت بالقوه آمریکای لاتین، به عنوان یک شریک سیاسی و اقتصادی که در عین نقشآفرینی متقابل در عرصه انرژی، میتواند یک بازار مصرف بزرگ نیز به شمار رود را میتوان یکی از شاخصهای سنجش سیاست خارجی هر دولت و جریان سیاسی به شمار آورد.
همانگونه که اشاره شد وجود دولتهای مستقر ضدآمریکایی و جریانات پرنفوذ ضدآمریکایی در عمده کشورهای آمریکای لاتین باعث شده علاوه بر متغیرهای اقتصادی، متغیرهای سیاسی نیز به عنوان یک عنصر کلیدی در تنظیم روابط میان جمهوری اسلامی ایران و این دولتها به میان آید.
تلاش غیرقابل انکار آمریکا برای سرکوب هرگونه دولت مستقل در آمریکای لاتین در راستای حفظ این حیاط خلوت برای پیشبرد اهداف استکباری آن باعث شده تیغ تحریمهای آمریکایی بر تن این کشورها نیز اصابت کند. در چنین موقعیتی وجود رابطه نزدیک اقتصادی و سیاسی میان ایران و دولتهای مستقل آمریکای لاتین میتواند فراتر از نتایج سیاسی خود و تضعیف هژمونی آمریکا برای دیگر دولتها، واجد تاثیرات و مواهب اقتصادی نیز باشد. حرکت نفتکشهای ایرانی به سمت ونزوئلا برای ارسال سوخت به این کشور تحریمی و دریافت طلا در قبال آن و همچنین سابقه متقابل این امر و پشتیبانی ونزوئلا از ایران در زمانی که بیم تحریم بنزینی کشورمان پیش از خودکفایی در این زمینه میرفت را میتوان مشتی نمونه خروار مزایای ارتباط نزدیک میان این دولتها دانست. عقد قراردادهای مختلف اقتصادی در زمینه ساخت مسکن، سد، صادرات خودرو و... را از دیگر مواردی میتوان دانست که فراتر از تحکیم روابط سیاسی میان دولتهای مستقل، باعث پیدا کردن بازار بزرگی برای صنایع کشورمان نیز شد. برای نمونه در زمانی که جریان غربگرای داخلی با تمسخر روابط اقتصادی کشورمان با ونزوئلا، سعی در هدایت اقتصادی و سیاسی کشور به سوی اروپا و آمریکا داشت، سال 2011 صادرات خودروهای ایرانی به ونزوئلا به 16 هزار دستگاه در سال رسید.
رشد مبادلات اقتصادی و تقویت روابط سیاسی میان جمهوری اسلامی ایران و دولتهای مستقل آمریکای لاتین اما حاشیهای پررنگتر از متن نیز داشت و آن هم واکنش جریان غربگرای فعال چه در ایران و چه در کشورهای آمریکای لاتین بود. اگر این روزها مسؤولان دستگاه سیاست خارجی دولت آمریکا تلاش میکنند با مانور روی پرداخت هزینه اقلام مهندسی صادر شده از ایران به ونزوئلا، دولت این کشور را در فضای افکار عمومی آن تحت فشار بگذارند، متقابلا نیز در بیش از یک دهه اخیر جریان غربگرای فعال در ایران تمام تلاش خود را معطوف به خلق ضدیت با دولتهای مستقل آمریکای لاتین کرد.
در حالی که جریان غربگرا همواره با متهم کردن سیاستهای اصولی نظام به ایدئولوژیک بودن و تلاش برای مقابل هم قرار دادن این ایدئولوژی و منافع ملی، سعی میکند خود را حامی منافع ملی ایران تعریف کند اما در مواجهه با مصداق دولتهای مستقل استکبارستیز از جمله برخی دولتهای آمریکای لاتین، جانبداری ایدئولوژیک از آمریکا را سرلوحه اقدامات خود کرده و به جای چشم دوختن به منافع ملی و دستاوردهایی که میتواند در نتیجه چنین روابطی تقویت شود، به دنبال از بین بردن این فرصت قابل تامل با نیت نشان دادن حسن نیت به کشورهای غربی و در راس آنان دولت آمریکا رفتند.
الگوی رفتاری جریان غربگرا در مواجهه با آمریکای لاتین را میتوان در 2 سطح رسانهای و مدیریتی مورد بحث و ارزیابی قرار داد. در بخش رسانهای نوع مواجهه جریان غربگرا با دولتهای مستقل آمریکای لاتین را که همواره در بزنگاهها نیز حامی و پشتیبان ایران و منافع کشورمان بودهاند، میتوان در فعالیت جراید اصلاحطلب در بیش از یک دهه اخیر مشاهده کرد. به گونهای که این جراید فراتر از تلاش برای از هم گسستن روابط نزدیک میان جمهوری اسلامی و این دولتها، حتی از انجام کودتا در چنین کشورهایی نیز با آغوش باز استقبال کردند. تجربه 2 کودتا در یک سال اخیر که اولی در ونزوئلا ناکام و دومی در بولیوی موفقیتآمیز بود، توسط جریانات غربگرایی که طبیعتا قدرت گرفتنشان نیز مساوی با در پیش گرفتن سیاستهایی علیه کشورمان بود با بیشترین همراهی و همدلی از سوی رسانههای اصلاحطلب همراه بود تا نشان دهد خط اصولی دفاع از هژمونی آمریکا بهعنوان یکی از خطوط قرمز این رسانهها حتی در مواجهه با کودتا علیه دولتهای مردمی است.
اما در سطح مدیریتی رویه سیاست خارجی دولت روحانی و پیگیری پروژه برجام به عنوان گامی متضمن رضایت آمریکا را میتوان بزرگترین شاهد مثال نگاه جریان غربگرا به ظرفیت انکارناپذیر آمریکای لاتین دانست. روابط نزدیک ایران و آمریکای لاتین به عنوان یک شریک سیاسی و اقتصادی مهم، با روی کار آمدن حسن روحانی که تمام تخم مرغهایش را در ظرف مذاکره و مصالحه با آمریکا گذاشته بود، وارد حفرهای بزرگ شد. حسن روحانی در حالی از مرداد 92 کار خود را به عنوان رئیسجمهوری اسلامی ایران آغاز کرد که وارث ریاست بر جنبش غیرمتعهدها بود و پایان این ریاست در سال سوم ریاست جمهوری وی باعث شد او برای شرکت در نشست این جنبش، پس از آغاز ناکامیهای برجامیاش برای اولین بار به آمریکای لاتین سفر کرده و با دولتهای فراموششدهای که دوستان روزهای سخت ایران بودند دیداری کوتاه و تشریفاتی داشته باشد. چشم بستن بر ظرفیت کشورهای آمریکای لاتین و استفاده نکردن از فرصت چنین روابطی حتی با دولتهایی همانند برزیل و اروگوئه نیز حکایت از این امر داشت که جریان غربگرا خود به حیاط خلوت بودن آمریکای جنوبی برای ایالات متحده اقرار کرده و ورود به چنین زمینی را به عنوان امری که میتواند باعث مظنون شدن آمریکا شود مردود میدانسته است.
این روزها و در آخرین سال عمر 8 ساله دولت روحانی که منادی آرزوهایی بزرگ در سایه چرخش به غرب بود و درست در شرایطی که دولت او بیشترین پشتپا را از مبدا آرزوهایش خورده است، حرکت نفتکشهای ایرانی به سمت ونزوئلا و جرقه خوردن امیدها نسبت به احیای روابط با بلوک تحریمیها میتواند نشانی از غلط بودن رویه جریان غربگرا نسبت به دولتهای مستقلی باشد که روزگاری رابطه با آنها را نشانه تحقیر ملی به شمار میآوردند.
ارسال به دوستان
مقامات ایرانی تهدید کردند دزدی دریایی احتمالی آمریکاییها همه آبراههای تجاری دنیا را ناامن خواهد کرد
ضربت متقابل!
گروه سیاسی: آمریکاییها همزمان با حرکت کشتیهای ایرانی به سمت ونزوئلا، دست به تحرکاتی زدهاند که از به مقصد رسیدن محموله سوخت ایران جلوگیری کنند؛ مسالهای که با واکنش «جدی» ایران مواجه شده است.
به گزارش «وطن امروز»، مساله صادرات بنزین ایران به ونزوئلا به یکی از جدیدترین چالشها بین ایران و آمریکا تبدیل شده است. حرکت کشتیهای ایرانی با پرچمهای برافراشته جمهوری اسلامی ایران به سمت بنادر کشور ونزوئلا، آمریکاییها را به تکاپو انداخته که هر طور شده از رسیدن این کشتیها به مقصد جلوگیری کنند. این مساله با واکنش مقامات ایرانی مواجه شده است. در پی انتشار برخی گزارشها درباره تهدید مقامات دولت آمریکا درباره ایجاد مزاحمت برای تانکرهای حامل سوخت ایران به مقصد ونزوئلا، وزیر امور خارجه با ارسال نامهای به آنتونی گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد نسبت به تحرکات آمریکا در اعزام نیروی دریایی به منطقه کارائیب با نیت مداخله و ایجاد اختلال و مزاحمت در امر انتقال سوخت ایران به ونزوئلا هشدار داد.
ظریف در این نامه تهدیدات غیرقانونی، خطرناک و تحریکآمیز آمریکا را نوعی دزدی دریایی و خطری بزرگ برای صلح و امنیت بینالمللی دانسته و تاکید کرده است آمریکا باید از زورگویی در عرصه جهانی دست برداشته و به حاکمیت قوانین بینالمللی بویژه آزادی کشتیرانی در دریاهای آزاد احترام بگذارد.
ظریف ضمن یادآوری مسؤولیت دولت آمریکا در برابر پیامدهای هر گونه اقدام غیرقانونی، بر حق ایران برای اتخاذ تدابیر مناسب و ضروری در مقابله با این تهدیدات تاکید کرد.
متعاقب ارسال این نامه، سیدعباس عراقچی، معاون سیاسی وزارت امور خارجه نیز با احضار سفیر سوییس به عنوان حافظ منافع دولت آمریکا، از وی خواست مراتب هشدار جدی جمهوری اسلامی ایران نسبت به هر گونه تهدید احتمالی از سوی آمریکا علیه نفتکشهای ایرانی را به مقامات آن کشور منتقل کند.
عراقچی روابط تجاری ایران- ونزوئلا را روابطی کاملاً مشروع و قانونی دانست و اظهار داشت: توسل به اقدامات قهری یا دیگر رفتارهای قلدرمآبانه از سوی آمریکا، تهدیدی برای آزادی کشتیرانی و تجارت بینالمللی و جریان آزاد انرژی بوده و تجلی آشکار دزدی دریایی و نقض فاحش حقوق بینالملل و مغایر با اهداف و اصول مندرج در منشور ملل متحد به شمار میآید.
معاون سیاسی وزیر امور خارجه هشدار داد هر گونه تهدید علیه نفتکشهای ایرانی با واکنش فوری و قاطع ایران مواجه خواهد شد و دولت آمریکا مسؤول عواقب آن خواهد بود. سفیر سوییس نیز اعلام کرد مراتب را بلافاصله به مقامات دولت آمریکا منتقل خواهد کرد.
ربیعی، سخنگوی دولت نیز در نشست خبری خود درباره تهدید آمریکا برای نفتکشهای ایرانی در راه ونزوئلا گفت: هیچ دولتی ملزم به تحریمهای دلبخواهی آمریکا نیست.
وی ادامه داد: ارسال تانکرهای بنزین به درخواست دولت ونزوئلا بوده و متکی به اراده آزاد کشورها در مبادلات مرسوم بینالمللی است. ما میخواهیم جامعه بینالملل نسبت به این بدعت جدید آمریکا واکنش نشان دهد و میخواهیم نسبت به امنیت این محمولهها از خطر راهزنی دریایی دولت آمریکا که در گذشته هم سابقه داشته است اطمینان حاصل کنیم.
سخنگوی دولت گفت: وزیر امور خارجه هشدارهای لازم را داد و در دولت و شورای عالی امنیت ملی هم این موضوع بررسی شد. امیدواریم آمریکا دچار چنین خطایی نشود اما در هر صورت ما همه احتمالات را در نظر خواهیم گرفت و برای بدترین آن آماده هستیم. البته هنوز زود است واکنشها را مطرح کنیم ولی همه گزینهها مد نظر است و امیدواریم آمریکاییها خطایی انجام ندهند. سیدعباس موسوی، سخنگوی وزارت امور خارجه هم در پاسخ به سوالی در زمینه تهدید آمریکا در زمینه توقیف کشتیهای ایرانی و اقدام متقابل ایران اظهار داشت: تجارت آزاد میان کشورهای مستقل، مشروع بوده و آنچه نامشروع است، دخالت در این روابط است که آمریکا سردمدار این کارهای یاغیگرایانه است. آمریکای ترامپ به دنبال نوعی آنارشیسم بینالمللی است که برای همه دنیا زنگ خطری است تا از میراث چندجانبهگرایی مصرح در منشور ملل متحد دفاع کنند.
موسوی عنوان کرد: تهدید آمریکا اقدامی غیرقانونی و بیشرمانه است و اگر بخواهند کاری کنند، ما دست به اقدام متقابل خواهیم زد. اگر آمریکا از کشوری خوشش نمیآید، نمیتواند دیگران را مجبور به عدم تجارت با آن کشور کند. ما سفیر سوییس را احضار کردیم و آقای ظریف نیز نامهای را به دبیرکل سازمان ملل نوشتند و عواقب اقدام نابخردانه آمریکا را گوشزد کردند.
عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان نیز در صفحه توئیتر خود با اشاره به احتمالات مطرح شده درباره حمله آمریکا به نفتکشهای ایرانی نوشت: «آزادی تجارت از جمله اصول قدیمی و شناختهشده حقوق بینالملل است و دولتها حق ندارند در اجرای آن مانعتراشی کنند. هرگونه ایجاد مزاحمت در استفاده از این حق مسلم ایران، علاوه بر نقض اصول و قواعد حقوق بینالملل، میتواند عواقب پشیمانکنندهای برای رژیم آمریکا داشته باشد».
* جیرهبندی بنزین در ونزوئلا برای آمبولانسها!
برخی منابع خبری روز یکشنبه اعلام کردند 2 نفتکش «فورچن» و «پتونیا» که حامل محموله بنزینی ایران هستند، از تنگه جبلالطارق عبور کردهاند و به احتمال زیاد تا یک هفته آینده به سواحل ونزوئلا خواهند رسید.
تحریمهای آمریکا مانع از آن شده است که کشورها و شرکتهای نفتی با ونزوئلا وارد تعامل تجاری شوند. این وضع به کاهش بنزین در ونزوئلا منجر شده است به گونهای که بنزین برای خودروهای پلیس و آمبولانسها جیرهبندی شده است. 3 هفته پیش پایگاه بلومبرگ اعلام کرد دولت ونزوئلا در نظر دارد از طریق واسطهها در ازای ارائه طلا، اقدام به خرید بنزین از ایران کند. نیکلاس مادورو، رئیسجمهور ونزوئلا پیش از این از ایران برای فعال کردن تصفیهخانههای بنزین درخواست کمک کرده بود.
در همین حال، مقامات آمریکایی مدعی شدهاند فروش حاملهای سوخت از سوی ایران به ونزوئلا «غیرقانونی» است و باید با این موضوع مقابله شود. گفته میشود نیروی دریایی ارتش آمریکا نیز در همین راستا چند ناو جنگی به مناطق جنوب این کشور [نزدیک آبهای ونزوئلا] اعزام کرده است. این اقدام آمریکا واکنش خورخه آرزا، وزیر خارجه ونزوئلا را به دنبال داشت. آرزا در یک پیام توئیتری اعلام کرد آمریکا در پی تعقیب کشتیهایی است که سوخت به کشورش حمل میکنند. وی در پیام خود نوشت: «در دوره شیوع ویروس کرونا، واشنگتن کشتیهایی را که برای ما بنزین میآورند، تعقیب میکند. این نقض آشکار قوانین بینالمللی و حقوق اساسی مردم ونزوئلاست».
ارسال به دوستان
انتقاد رئیس قوهقضائیه از آشفتگیهای اخیر بازار
دولت بازار را نجات دهد
رئیس قوهقضائیه با بیان اینکه شرایط بازار برای مصرفکنندگان و تولیدگران مناسب و رضایتبخش نیست، تاکید کرد: بازار نیازمند یک نظارت جدی از سوی دستگاههای مسؤول است. به گزارش «وطن امروز» به نقل از پایگاه اطلاعرسانی قوه قضائیه، آیتالله سیدابراهیم رئیسی در جلسه شورای عالی این قوه، با اشاره به گزارشات و شکایاتی که نسبت به وضعیت بازار به قوهقضائیه رسیده است، اظهار داشت: شرایط بازار برای مصرفکنندگان و تولیدگران مناسب و رضایتبخش نیست و نیازمند یک نظارت جدی از سوی دستگاههای مسؤول است.
رئیس قوه قضائیه قیمتگذاری کالاها برای حمایت از مصرفکنندگان و همچنین برخورد با افراد متخلف و متجاسر به قانون را از حقوق مردم دانست و گفت: سازمان بازرسی، سازمان تعزیرات و سازمان حمایت مصرفکنندگان با نظارت و بازرسی علیالدوام و کنترل قیمتها در بازار، آرامش را به زندگی مردم بازگردانند. آیتالله رئیسی با بیان اینکه هر جا دستگاههای مسؤول مقتدرانه و کارشناسی شده وارد عمل شدند اثرگذار بودهاند، تأکید کرد: قیمتگذاری و تسعیر وظیفه دولتهاست و امروز هم دولت و دستگاههای متولی کنترل بازار باید با نجات بازار از وضعیت آشفته فعلی و حمایت از تولیدکننده و مصرفکننده، در جامعه آرامش ایجاد کنند و اقداماتی که در این زمینه آغاز شده، با جدیت بیشتر پیگیری شود. رئیس قوهقضائیه در همین زمینه به ورود دستگاههای مسؤول به موضوع قیمت خودرو اشاره کرد و متذکر شد که این اقدام موجب تاثیر بر این بازار و تا حدودی کنترل قیمتها شد.
رئیس قوهقضائیه درباره گزارشهای تحقیق و تفحص مجلس که برای رسیدگی به دستگاه قضا ارجاع شده است، به دادستان تهران مأموریت داد موضوع را بررسی و گزارشی دقیق و جامع از وضعیت گزارشهای تحقیق و تفحص ارجاع شده به قوهقضائیه ارائه کند.
آیتالله رئیسی به گزارش برخی استانها درباره افزایش ورودی پروندههای صلح و سازش و بخشنامه سال گذشته قوهقضائیه درباره در اولویت قرار دادن موضوع صلح و سازش در دادرسیها اشاره کرد و افزود: پیگیری این رویکرد از اولویتهای جدی دستگاه قضایی است و لازم است دادگستریهای کل کشور به آن اهتمام مضاعف داشته باشند.
ارسال به دوستان
اخبار
پمپئو در برابر ایران شکست خورده است
سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا در دولت پیشین، مواضع و طرحهای «مایک پمپئو» وزیر خارجه این کشور در قبال ایران را «شکست محض» توصیف کرد.
«ند پرایس» که سابقه عضویت در سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) را نیز در کارنامه خود دارد، در پیامی توئیتری در این باره نوشت: «طرحهای او (پمپئو) از ایران و کرهشمالی گرفته تا دیگر جاها، شکست محض بوده است».
وی همچنین به اخراج «استیو لینیک» بازرس کل وزارت خارجه آمریکا که گفته میشود به توصیه پمپئو بوده، واکنش نشان داد. پرایس که دستیار ویژه رئیسجمهور سابق آمریکا بود، در واکنش به این برکناری گفت: «پمپئو بر تغییر مسیر ایالات متحده به سمت انزوای جهانی تاثیر داشته است». این اظهارنظر در حالی مطرح شده است که مایک پمپئو از زمان آغاز به کار در مقام وزیر خارجه همواره حامی مواضع ضدایرانی دونالد ترامپ بوده و از اقدامات غیرقانونی او در خروج غیرقانونی از توافق برجام، نقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل و بازگرداندن تحریمها علیه ایران حمایت و این سیاستها را تشویق کرده است.
***
جانشین فرمانده ناجا:
موضوع غرق شدن اتباع افغانستانی صحت ندارد
جانشین فرمانده ناجا گفت: به هیچ عنوان نمیشود فتنه غرق شدن اتباع افغانستانی را به مرزبانان ناجا نسبت داد و این موضوع به هیچ عنوان صحت ندارد. سردار قاسم رضایی در پاسخ به سوالی درباره ماجرای غرق شدن اتباع افغانستانی در نقطه صفر مرزی گفت: زمانی که موضوع غرق شدن تعدادی از اتباع افغانستانی مطرح شد بلافاصله با فرمانده مرزبانی «تایباد» تماس گرفتم و با بررسیهای به عمل آمده، مشخص شد چنین موضوعی وجود نداشته و اصلا چنین روحیهای در مرزبانهای ایران وجود ندارد.
وی با بیان اینکه ایران اسلامی 40 سال است میزبان بیش از 3 میلیون نفر از مردم شریف و مسلمان افعانستان است، خاطرنشان کرد: به هیچ عنوان این موضوع قابل باور نیست و نمیشود این فتنه را به مرزبانان ناجا نسبت داد و این موضوع به هیچ عنوان صحت ندارد.
رضایی گفت: دولت و ملت مسلمان افغانستان که 40 سال درگیر فشار جنگهای داخلی است و تنها حامی آنها ایران است باورشان نیست این موضوع مربوط به مرزبانان جمهوری اسلامی باشد و قطعا بزودی این فتنه به دست ملت افغانستان برملا خواهد شد.
***
حکم حبس محمود صادقی تأیید شد
محمود صادقی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود در توئیتر مطلبی درباره حکمش منتشر کرد.
متن این مطلب به شرح زیر است:
شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران تجدیدنظرخواهی اینجانب از رأی دادگاه شعبه ۱۰۵۷ کارکنان دولت را رد کرد و رأی دادگاه بدوی مبنی بر 10 میلیون جزای نقدی و ۲۱ ماه حبس را عینا تایید کرد.
دادگاه قبلا وقت احتیاطی برای ۲۸ تیر تعیین کرده بود اما امروز بهصورت غیرمنتظره مبادرت به صدور رأی کرد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|