|
علیرضا بیرانوند سرانجام راهی بلژیک شد
دروازهبان تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در باشگاه آنتورپ راهی کشور بلژیک شد. علیرضا بیرانوند بامداد روز دوشنبه پس از کش و قوسهای فراوان به دلیل تعویق چندباره سفر خود به بلژیک برای حضور در تستهای پزشکی و تمرینات باشگاه آنتورپ، راهی این کشور شد.
ارسال به دوستان
نمایش قابل قبول استقلال با وجود نداشتن تمرین و غایبهای متعدد مقابل تراکتور پرمهره
سهمیه؛ مأموریت ممکن
فاصله پرسپولیس و جام آنقدر کوتاه است که از این هفته به بعد تیمهای تعقیبکننده سرخها تنها باید به فکر کسب سهمیه باشند. رقابت فشردهای بین استقلال، شهر خودرو، فولاد و تراکتور و از همه مهمتر سپاهان وجود دارد تا آنها خانههای دوم و سوم جدول را از آن خود کنند. شاید تا پیش از این خیلیها تصور میکردند کار برای شاگردان مجیدی بسیار سخت شده است اما نمایش آنها با وجود یک هفته دوری از تمرینات، مقابل تراکتور پرمهره، تحسین برانگیز بود. لیگ برتر ایران در فصل نوزدهم در حال وارد شدن به ماه دوازدهم برگزاری است و تیمها برای رسیدن به آنچه در اول فصل برنامهریزی کرده بودند روزهای دشواری را در این روزها سپری میکنند. لیگ نوزدهم و آغاز فصل فوتبالی ایران که از 31 مرداد 98 با بازی پرسپولیس-پارسجنوبیجم استارت خورد و در خوشبینانهترین حالت مردادماه سال 99 بعد از یک سال به پایان خواهد رسید، برای آبیها روزهای تاریک و روشن زیادی در این یکساله داشته است. آبیهای تهران که فصل را با استراماچونی بد شروع کرده بودند و اوایل فصل در رده پانزدهم جدول هم دیده شدند، از نیمه دوم بازی با تراکتور در تبریز استارت استقلال بیرقیب استراماچونی را با ارائه فوتبالی چشمنواز زدند و بعد از 5 بازی با شکست شهر خودرو در تهران بعد از سالها به صدر جدول رسیدند. مشکلات مالی و حقوقی با استراماچونی و از دست دادن او با بازگشت مجیدی به نیمکت همراه شد تا استقلال که 3 بازی را بدون مربی سپری کرده بود، برای پوست انداختن دوباره امتیازات را از دست بدهند و حالا با 38 امتیاز در رده ششم جدول هستند. آنها در 4 بازی گذشته خود در لیگ برتر ۲ شکست در خانه حریفان و ۲ تساوی در تهران کسب کردهاند ولی همچنان یکی از گزینههای صعود به لیگ قهرمانان آسیا از مسیر لیگ برتر هستند و نمیخواهند این فرصت را با مسیر سختتر این روزها در جام حذفی جابهجا کنند. مجیدی و تیمش که در ۲ ماه گذشته از لحاظ مدیریتی آرامش نسبی را تجربه میکنند و در هفته گذشته تمرین مناسبی نداشتند شنبه برابر تراکتور اگر اسیر تیر افقی دروازه و درخشش مظاهری برابر ضربه سر قائدی نمیشدند میتوانستند تراکتور را در لیگ نوزدهم دبل کنند و امید را به هواداران بازگردانند. استقلال هنوز علاوه بر لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا را که در آن تخصص دارد، پیش رو دارد. فوتبال رو به جلوی آبیپوشان در نیمه دوم که با تغییر تاکتیک به 2-4-4 همراه بود با ۲ فرصت گلزنی صد درصد به همراه مالکیت بیشتر توپ در نیمه زمین حریف و موقعیتهای دیگر، نشانههای خوبی برای هواداران این تیم از بازگشت آبیها به جلد واقعی خودشان بود.
حالا مجیدی با تغییر تاکتیک از زیر سایه استراماچونی نیز خارج شده و میتواند با استفاده از توان مناسب بدنی بازیکنانش که شنبهشب با توجه به هفته کم تمرینی آنها کاملا مشهود بود و بازگشت بیماران کرونایی ادامه مسابقات لیگ را برای هواداران این تیم جذاب کند و استقلال را تبدیل به یکی از مدعیان قهرمانی در جام حذفی و صعود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا کند. زوج شیخ دیاباته و مهدی قائدی با پایان مصدومیت ارسلان مطهری و اضافه شدن داریوش شجاعیان رهایی یافته از بند مصدومیت به همراه بازگشت فرشید اسماعیلی به دوران اوج خود و استفاده از علی کریمی و مسعود ریگی استقلال و مجیدی را در روش 2-4-4 با گزینههای متعددی در فاز تهاجمی روبهرو خواهد کرد که با توجه به توان مناسب بدنی آنها میتواند همانند نیمه دوم نیمفصل اول عرصه را بر تمام حریفان در ایران و آسیا تنگ کند. آماده شدن بدنی بازیکنان و بازگشت ستارههای استقلال فرصت مناسبی است تا مجیدی با بودن آنها که میتوانند عصای دست هر مربی باشند از لحاظ ذهنی و بدنی در مرحله یکچهارم جام حذفی به مصاف سپاهان برود و خود را برای ادامه مسابقات حذفی و لیگ قهرمانان آسیا آماده کند.
* شانس هم مهم است
فرهاد مجیدی و شاگردانش با وجود تمام مشکلات و حواشی روزهای گذشته در آستانه کسب یک پیروزی شیرین قرار داشتند ولی گل نشدن ضربات استثنایی مهدی قائدی این فرصت را از استقلال گرفت و این دیدار با تساوی بدون گل پایان یافت. استقلال که در روزهای قبل با بحران کرونایی شدن تعدادی از نفراتش حتی از انجام یک جلسه تمرین با حضور همه بازیکنان هم بینصیب شده بود، جلوی تراکتور اما قدرت تیمیاش را بار دیگر به رخ کشید اما فرهاد مجیدی بدشانس بود که ضربات قائدی یکی، دو سانتیمتر با چسبیدن به تور دروازه تراکتور فاصله داشت. فرهاد که در واکنش به اتفاقات اخیر سکوت را در پیش گرفت و حتی در نشست خبری قبل از بازی نیز ترجیح داد صحبتی انجام ندهد، تمرکز خود را روی مسائل فنی تیمش گذاشت و با همه مشکلات ارنج ۱۱ نفرهاش را ترمیم کرد و به زمین فرستاد. تیم او اتفاقا عملکرد خوبی هم داشت اما در نهایت سهم آنها فقط یک امتیاز بود. بازی تراکتور - استقلال که نیمه اول آرامی را پشت سر گذاشت در شب تساوی سایر مدعیان کسب سهمیه و در شب آرام شیخ دیاباته که اصلا نشانی از روزهای گذشته در آن دیده نمیشد، چند فرصت گلزنی خوب داشت که اصلیترین آنها را مهدی قائدی با بدشانسی از دست داد. قائدی در دقیقه ۷۵ بعد از حرکت عرضی در پشت هجده قدم به تیر افقی دروازه مظاهری زد تا آه از نهاد فرهاد بلند شود. چند دقیقه بعد قائدی بار دیگر با تیزهوشی مثالزدنیاش خود را در موقعیت گلزنی قرار داد و این بار با وجود قد و قامت کوتاهش با ضربه سری تماشایی توپ را به زیر طاق دروازه تراکتور فرستاد اما رشید مظاهری اجازه نداد دروازه تراکتور باز شود و یک فرصت ایدهآل دیگر از دست رفت؛ صحنهای که دیگر مجیدی نتوانست بعد از آن جلوی احساساتش را بگیرد و پشت به زمین چمن با زانو زدن روی پیست تارتان و البته دستی که به نشانه اندوه و حسرت روی چشمانش گذاشت واکنش احساساتیاش را نشان داد. مجیدی که این روزها به خاطر نتایج استقلال گاه تحت فشار هم قرار گرفته، خوب میدانست اگر تراکتور که رقیب مستقیم استقلال برای کسب سهمیه محسوب میشود را شکست بدهد چقدر روحیه تیمش در این روزهای کرونایی بالا میرود و شاید به همین خاطر هم بود که با از دست رفتن فرصتهای فوقالعاده قائدی، دیگر پاهایش تاب ایستادن نداشت و زانو زدن را ترجیح داد. اگر استقلال تراکتور را شکست میداد نهتنها مجموع امتیازاتش را به عدد ۴۰ میرساند که مجیدی هم نفسی راحت میکشید و این برد میتوانست زمینهای برای رسیدن به روزهای بهتر هم باشد. اگر ضربات قائدی فقط چند سانتیمتر اختلاف داشت، حالا فرهاد میتوانست به قهرمان قصه پرغصه استقلال این روزها تبدیل شود. با همه اینها اما 6 هفته و ۱۸ امتیاز به پایان لیگ باقی مانده است و مجیدی همچنان امیدوار است راه صعود به آسیا را از لیگ برتر هموار کند تا با خیالی آسوده در جام حذفی به مصاف سپاهان قلعهنویی در تهران برود.
***
[تغییر سیستم]
پس از خروج استراماچونی از استقلال و آمدن مجیدی، یکی از سوالات مهم درباره سبک بازی آبیهای پایتخت بود. مجیدی ترجیح داد به سیستمی که تیمش نصف فصل را با آن بازی کرده، دست نزند و تیمش را در تمام بازیها با همان سیستم ۲-۵-۳ که استقلالیها به آن عادت کرده بودند، روانه بازیها کند. مجیدی در ابتدا نتایج خوبی با استقلال گرفت اما پس از داربی ورق برگشت و کسب نتایج نامطلوب استقلال شروع شد. در نیمه اول دیدار استقلال - تراکتور، شاگردان مجیدی ابتدا با همان سیستم ۲-۵-۳ به بازی آمدند. در نیمه نخست، استقلال با 3 مدافع خود به نامهای دانشگر، چشمی و غلامی و همان سیستم قبلی پای به نبرد حساس با تبریزیها گذاشت. اما در نیمه دوم، مجیدی تصمیم به تغییر سیستم تیمش گرفت. او دانشگر را به سمت راست خط دفاعی تیمش برد، روزبه و عارف غلامی را به عنوان دفاع وسط قرار داد و به میلاد زکیپور در پست دفاع چپ ماموریت داد. او همچنین در خط هافبک هم کریمی را به راست برد و با استفاده از ریگی در مرکز زمین، از رضاوند به جای دشتی به عنوان هافبک بازی گرفت. این تغییر سیستم تیم مجیدی، احتمالا به معنای پایان دوره سیستم ۲-۵-۳ استراماچونی است که مجیدی هم در شروع مجدد تمرینات پس از کرونا، روی آن کار کرده بود ولی شاید چون تیمش هنوز به آمادگی کامل برای بازی با این سیستم نرسیده بود، ترجیح داد در ۲ بازی مقابل فولاد و سایپا با همان سیستم قبلی بازی کند ولی در نیمه دوم بازی با تراکتور شرایط تیمش بهتر شد و شاید این یک نشانه است که بخواهد با این سیستم ادامه دهد.
ارسال به دوستان
اخبار
بعید است مهدی طارمی به وردربرمن آلمان برود
یک سایت آلمانی احتمال حضور مهدی طارمی در تیم وردربرمن را پایین دانست. روزنامه ابولا چاپ پرتغال خبر داده بود مهدی طارمی، مهاجم تیم ملی فوتبال ایران و تیم ریوآوه، پیشنهاداتی از چند تیم اروپایی از جمله وردربرمن آلمان دارد. در همین ارتباط سایت «deichstube» آلمان ضمن انعکاس این خبر، احتمال حضور طارمی در تیم وردربرمن را پایین دانست. این سایت به نقل از روزنامه ابولا نوشته است: «گفته میشود تعداد زیادی از باشگاههای اروپا از جمله سنتاتین فرانسه علاقهمند به جذب طارمی هستند. ارزش طارمی در سایت ترانسفرمارکت ۴ میلیون یورو تخمینزده شده است. با این حال بعید است وردربرمن برای فصل بعد با مهاجمی مثل طارمی قرارداد امضا کند، زیرا نیکولاس فولکرگ و دیوی زلکه در حال حاضر در این تیم حضور دارند».
***
تغییرات در وزنهبرداری به سود ایران است
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان گفت: وزنهبرداری مورد حمایت و توجه ویژه قرار دارد. مهدی علینژاد به همراه علیرضا خسروی، مدیرکل امور مشترک فدراسیونهای ورزشی با حضور در فدراسیون وزنهبرداری با علی مرادی، رئیس این فدراسیون و دیگر مسؤولان و همچنین محمد نصیری، قهرمان المپیک و جهان دیدار و گفتوگو کرد. علینژاد در دیدار با مسؤولان فدراسیون وزنهبرداری، سیاست حوزه معاونت ورزش قهرمانی را حمایت از ورزشهایی که در المپیک و بازیهای آسیایی مدالآور هستند خواند و تاکید کرد: فدراسیونهای ورزشی بر اساس ارزیابی عملکرد، بودجه دریافت خواهند کرد. معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه منابع مالی در شرایط کنونی محدود است، اظهار داشت: در سال ٩٩ به فدراسیونها بر اساس ارزیابی ای که از عملکرد آنها در سال گذشته شده، بودجه تعلق میگیرد. وی ادامه داد: پس از ارزیابی عملکرد، بودجه فدراسیونهای کشتی، وزنهبرداری و تکواندو به عنوان رشتههای مدالآور از ضریب ٥ برخوردار میشود. رشتههایی که سهمیه المپیک میگیرند دارای ضریب 5/3 هستند و به رشتههای مدالآور بازیهای آسیایی ضریب ٣ تعلق خواهد گرفت. به همین ترتیب، دیگر رشتهها هم بر اساس جایگاهی که دارند، ضرایب مختلفی دارند.
ارسال به دوستان
آیا مراقب فاز دوم نقشه اروپاییان هستیم؟!
نوید مؤمن: تروئیکای اروپا مخالفت خود با تمدید نامحدود تحریم تسلیحاتی ایران را موفقیتی تاریخی(!) در عرصه دیپلماسی عنوان کرده و آن را مصداق پایبندی(!) خود به سند برجام و قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل متحد قلمداد میکند! در این میان، برخی رسانههای داخلی جریان طرفدار مذاکره دوباره با آمریکا، با تکیه بر مخالفت سازماندهیشده و هدفمند اروپاییان با خواسته آمریکا و یاد کردن از آن به عنوان یک «پیروزی دیپلماتیک»، خواسته یا ناخواسته در صدد تکمیل «فاز دوم» نقشه مشترک «واشنگتن/ اتحادیه اروپایی» در قبال کشورمان هستند!
به راستی صورت مسأله چیست؟ آیا آنچه در آخرین جلسه شورای امنیت سازمان ملل با هدف بررسی تمدید تحریم تسلیحاتی ایران گذشت، مصداق «مخالفت ذاتی» و «استقلالطلبانه» اروپاییان با کاخ سفید بود یا حکایت از «مخالفت محاسبهشده» و «هدفمند» با واشنگتن، آن هم ذیل یک نقشه مشترک دارد؟! متاسفانه گزینه دوم صحیح است! با تجمیع 2 گزاره «تصویب قطعنامه ضدایرانی اخیر در آژانس بینالمللی انرژی اتمی» و «مخالفت اروپاییان با تمدید نامحدود تحریم تسلیحاتی ایران» به وضوح درمییابیم اروپاییان در حال تکمیل فاز دوم «نقشه مشترک خود و آمریکا» با هدف «تمدید محدود تحریم تسلیحاتی ایران» هستند. هنوز بازیگران اروپایی بر سر مدت زمان تمدید این تحریم، به خروجی و نتیجهای واحد نرسیدهاند. برخی بازیگران اروپایی معتقدند این مدت زمان باید 3 ساله و برخی دیگر، معتقدند باید 6 ماهه باشد تا پس از آن، دولت جدید آمریکا در ماه مارس سال آینده ( فروردینماه 1400) تصمیم به لغو یا عدم لغو این تحریمها و محدودیتها بگیرد!
در این بازی مشترک، مقامات آمریکایی نخست گزارهای نشدنی به نام «تمدید نامحدود تحریمهای تسلیحاتی ایران» را مطرح کردهاند. پس از آن، بازیگران اروپایی ضمن مخالفت با این گزاره، بر 3 هدف اصلی خود متمرکز هستند.
نخست اینکه خود را به عنوان «ناجی برجام»(!) تلقی کرده و نزد افکار عمومی جهان، روی این مسأله مانور دهند.
دوم مخالفت خود با تمدید نامحدود تحریم تسلیحاتی ایران را به عنوان یک برگ برنده، در مذاکرات برجامی بعدیشان با کشورمان نگاه داشته و آن را مصداق عینی حمایت از ایران در مقابل واشنگتن جلوه دهند!
سوم از ایران بخواهند با توجه به این مخالفت(مخالفت با تمدید نامحدود تحریمهای تسلیحاتی ایران)، به گزینه «نرمتر»، یعنی «تمدید محدود تحریم تسلیحاتی» تن دهد. بر همین اساس، کشورهای اروپایی در حال تهیه پیشنویس قطعنامه تمدید محدود و موقت تحریم تسلیحاتی ایران هستند. این پیشنویس، احتمالا توسط انگلیس و فرانسه (به عنوان 2 عضو دائم غربی شورای امنیت) در میان اعضای این شورا توزیع میشود. اساسا تعجیل مقامات اروپایی در تصویب قطعنامه ضدایرانی شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی، مقدمهای برای ارائه همین طرح در شورای امنیت بود. همانگونه که مشاهده میکنیم، اکنون با یک «بازی حسابشده» مشترک از سوی آمریکا و تروئیکای اروپا مواجهیم! واشنگتن قرار است در فاز دوم این بازی، نقش منفعلانهای اتخاذ کرده و حتی به قطعنامه پیشنهادی اروپاییان، رأی «ممتنع» دهد؛ به این معنا که مقامات آمریکایی به گزینهای کمتر از «تمدید نامحدود تسلیحاتی ایران» راضی نمیشوند! با این حال نباید فراموش کرد که این مخالفت ظاهری نیز در محاسبات مشترک واشنگتن و تروئیکای اروپا لحاظ شده و حتی سخنان و مواضع طرفین (مقامات آمریکایی و اروپایی) پس از این مسأله نیز از سوی وزارت خارجه آمریکا و 3 کشور آلمان، انگلیس و فرانسه بارها مرور شده است. آنچه مسلم است اینکه سادهانگاری در قبال مخالفت ظاهری اروپاییان با تمدید تحریم تسلیحاتی ایران و غافل شدن از فاز دوم و اصلی این نقشه، ثمرهای جز وارد آمدن شوکی دیگر از سوی اروپاییان فریبکار و بدعهد نخواهد داشت. قاعدتا وزارت امور خارجه کشورمان به عنوان نهاد و مجموعهای که جنبههای پنهان و آشکار مناسبات دیپلماتیک آمریکا و بازیگران اروپایی را رصد میکند، باید تاکنون متوجه این نقشه شده باشد. حداقلیترین اقدامی که در این باره باید انجام داد، «پردهبرداری از این بازی مشترک» و تاکید بر «عدم پذیرش تمدید موقت تحریم تسلیحاتی ایران» است. به عبارت بهتر، وزارت امور خارجه ما باید صراحتا اعلام کند پس از پایان یافتن روز 18 اکتبر سال جاری (27 مهرماه)، حتی ثانیهای تن به تمدید تحریمهای تسلیحاتی خود نخواهد داد و هرگونه «اقدام» و «تلاش» بازیگران اروپایی در این راستا را بهمثابه اعلام خروج رسمی آنها از برجام تلقی خواهد کرد.
اگر قرار است مقامات دستگاه دیپلماسی کشورمان از بازی مشترک آمریکا و تروئیکای اروپا رونمایی و آن را برای افکار عمومی تشریح کنند، اکنون زمان آن است! بدون شک پس از اجرای این نقشه، توئیتهای آقای ظریف درباره «خیانت اروپاییان» و «آنچه در جلسات پنهان آنها با آمریکا میگذرد»، دیگر ارزشی برای کشور و ملت نخواهد داشت!
ارسال به دوستان
انتظاراتی که بر شانه «کشتی» سنگینی میکند
فعلا همه چیز تعطیل
علیرضا هنرمنش: کشتی در حالی چندین رویداد مهم و رسمی را پیش رو دارد که بحران کرونا همچنان اجازه برنامه آمادهسازی را به گوششکستهها نمیدهد. فدراسیون کشتی در حالی حساسترین روزهای خود را سپری میکند که بحران کرونا اجازه اجرای هیچ برنامه و رویدادی را به کشتی نمیدهد و زمان تا برگزاری المپیک به ضرر کشتی در حال سپری شدن است. از مشکلات مالی و بدهیهای فدراسیون کشتی که بگذریم، این فدراسیون به عنوان متولی یکی از پرافتخارترین رشتههای المپیکی، مسؤولیت سنگینی را بر دوش میکشد و تعطیلی کشتی را نمیتوان با رکود و تعطیلی رشتههای نوپا و کمامید المپیکی، یکسان دانست. سطح توقع مردم و متولیان ورزش از کشتی برای افتخارآفرینی در المپیک به هیچ عنوان با حال و روز کنونی آن همخوانی ندارد، چرا که هر کدام از کشتیگیران فعلا در شهر و دیار خود هستند و زیر سایه سنگین کرونا به تمرینات انفرادی میپردازند؛ تمریناتی که باب میل کادر فنی تیمهای ملی نیست و نمیتوان آن را جایگزین خوبی برای تمرینات درون اردو ای کشتیگیران دانست. از سوی دیگر بیانیه اخیر اتحادیه جهانی کشتی مبنی بر طرح عملیاتی رویدادهای رسمی سال ۲۰۲۰ هم بر سنگینی مسؤولیت فدراسیون کشتی اضافه کرده است؛ بیانیهای که طی آن مقرر شد مسابقات جهانی ردههای جوانان، امید و بزرگسالان طی پروسهای ۲۰ روزه در آذرماه سال جاری برگزار شود و چارهای برای متولیان کشتی جز تجهیز و آمادهسازی ملیپوشان برای این رویدادهای مهم وجود ندارد. این در حالی است که کشتی به عنوان یکی از رشتههای پربرخورد ورزشی، همچنان اجازه هیچ فعالیتی ندارد و باید همچنان منتظر باشد تا ستاد مبارزه با کرونا مجوز استارت تمرینات ملیپوشان را صادر کند. بدین ترتیب میتوان دریافت زمان به ضرر فدراسیون کشتی تا رقابتهای جهانی در حال سپری شدن است، چرا که متولیان آن میدانند باید با وجود وضعیت نامطلوب کنونی، پاسخگوی انتظارات مردم و مسؤولان ورزش باشند. هر چند علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی همچنان با رایزنی و دیدارهای مکرر با رسانهها و مسؤولان ورزشی سعی دارد شرایط بحرانی کنونی را تشریح کند اما کشتی به عنوان پرافتخارترین رشته ورزشی ایران، سطح توقعات را بالا برده و مردم عادت به ناکامی و شکست ملیپوشان خود ندارند؛ حتی اگر این ملیپوشان نامدار به دلیل محدودیتهای کرونایی، شرایط پیگیری تمرینات اصولی و همیشگی را نداشته باشند و ماههاست با انجام تمرینات انفرادی، خود را در حداقل آمادگی جسمی و روحی نگه داشته باشند. در همین راستا محسن کاوه، مدیر فنی تیمهای ملی کشتی آزاد در یک گفتوگوی تلویزیونی به تشریح حال و روز کنونی کشتی و برنامههای مدون فدراسیون پرداخت و اعلام کرد: پس از بیانیه اتحادیه جهانی کشتی مبنی بر برگزاری مسابقات جهانی در آذر ماه امسال، بلافاصله جلساتی با علیرضا دبیر و حمید سوریان داشتیم و با همکاران خودمان در کادر فنی کشتی آزاد و فرنگی پیشبینیهای لازم را انجام دادیم. البته بیانیه اتحادیه کشتی به معنای برگزاری 100 درصد مسابقات جهانی در تاریخ اعلام شده نیست اما باید آماده باشیم. ضمن اینکه نباید تصمیمی گرفت که سلامت کشتیگیران به خطر بیفتد. آنچه مسلم است بحران کرونا و تعطیلی کشتی، باعث بلاتکلیفی و دغدغه متولیان این رشته شده، چرا که فعلا آنها ماندهاند و تقویم برنامههای سال جاری اتحادیه جهانی که نمیتوان بدون اطمینان و ثبات اوضاع به آن پرداخت.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|