|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
درباره سریال صهیونیستی «تهران» که مدتی است پخش آن خبرساز شده است
هنوز برای قضاوت زود است
گروه فرهنگ و هنر: آغاز پخش سریال اسرائیلی «تهران» با واکنشهای زیادی در رسانههای ایرانی و خارجی همراه شد؛ سریالی که بسیاری آن را ابزار پروپاگاندای دستگاههای امنیتی اسرائیل برای تغییر تصویر مخاطبان یهودی از فضای داخل ایران میدانند و گروهی دیگر نیز آن را اثری ضعیف و فاقد هرگونه شناخت از فضای داخلی ایران معرفی میکنند. هر چند تا اینجای کار که 6 قسمت از این سریال پخش شده به نظر میرسد قطعیترین گزاره درباره این سریال همان عدم شناخت صحیح سازندگانش در ارتباط با مناسبات سیاسی داخل ایران باشد اما با توجه به تغییر و تحولات اخیر قصه این سریال، به نظر میرسد نتوان درباره هدف اصلی ساخت آن به همین راحتی اظهارنظر کرد. ***
شدت ضعف سریال «تهران» به قدری زیاد است که میتوان به عنوان یک گل به خودی از سوی دستگاههای امنیتی اسرائیل و سازندگان این سریال یاد کرد! با این همه رسانههای فارسیزبان داخلی و خارجی تحلیلهای متعددی در ارتباط با این سریال منتشر کردند که هر کدام دربرگیرنده بخشی از برداشت آنها از قصه سریال و اهداف ساخت آن میشد.
* نتیجهگیری زودهنگام BBC
در این بین بیبیسی تفسیرهای دلخواه خود از «تهران» را ارائه میکند. شبکه سلطنتی بیبیسی در گزارشی پیرامون سریال تهران، مخاطبان این سریال را ساکنان مناطق اشغالی فلسطین معرفی کرده و مینویسد: در سریال «تهران»، معترضان ایرانی شباهت زیادی به طبقه متوسط مدرن خود اسرائیل دارند؛ چنین تصویری از ایرانیها احتمالا برای مخاطب اسرائیلی باعث همزادپنداری بیشتری میشود.
بیبیسی تلاش کرده ارتباط سریال «تهران» با سیستم جاسوسی اسرائیل(موساد) را انکار کند. در حالی که این سریال از تولیدات رسمی اسرائیل است، خبرنگار بیبیسی با پیشفرضی متفاوت سراغ سوژه این سریال میرود تا ناخودآگاه ارتباط این سریال با سیستم جاسوسی رژیم صهیونیستی نادیده گرفته شود. در گزارش بیبیسی آمده است: «روایت فیلم تا حد زیادی بر اساس همان تصویر و کمپینهای ضدجنگ چند سال اخیر شکل گرفته است که موفقیت چندانی نیافت: «دوستی و نزدیکی ۲ ملت به رغم تخاصم ۲ دولت». در حقیقت قهرمان اصلی فیلم هم یک اسرائیلی با اصل و نسب ایرانی است که ماموریتش بهانهای میشود برای جستوجوی گذشتهاش. او هنوز یک خاله در ایران دارد که حالا با کارمند عالیرتبه قوهقضائیه ازدواج کرده است. این نگاه یعنی «دوستی دو ملت» زمانی به اوج میرسد که مامور موساد از دستور رئیس خود سرپیچی میکند و همزمان وارد رابطهای عاطفی با پسر جوان هکری میشود که در فیلم نمادی است از معترضان جوان ایرانی. زن مأمور موساد تصمیم میگیرد عملیات خود را با کمک این پسر جوان بیکار اما با استعداد و مدرن ایرانی به پیش ببرد». این نتیجهگیری از سوی بیبیسی درحالی است که این سریال هنوز به نقطه پایان نرسیده و انگارههای فراوانی درباره پایان این سریال وجود دارد.
* ایران واقعی یا ایران مدنظر سازندگان «تهران»؟!
هر چند همانطور که در ابتدای متن به آن اشاره کردیم هنوز به دلایل متعدد برای اظهارنظر کردن صریح درباره سریال «تهران» و اهداف ساخت آن زود است اما با مروری بر همین 6 قسمت پخش شده از سریال میتوان به چند نکته مهم در ارتباط با این سریال اشاره کرد. یکی از نکات مهم در ارتباط با «تهران» که به وضوح برای مخاطب ایرانی آشنا به فضای داخل کشور عجیب به نظر میرسد، عدم شناخت فیلمساز از فضای مناسبات داخل کشور و شرایط حاکم بر آن است. برای نمونه تصویر ابلهانه سریال از جنبشهای اعتراضی دانشجویی به قدری با حقیقت فضای این جنبشها فاصله دارد که حتی صدای اپوزیسیون خارجنشین را هم درآورد؛ به تعبیر قدیمیها «آش آنقدر شور شد که صدای آشپز هم در آمد».
سازندگان «تهران» البته سعی کردند در زمینه طراحی صحنه و لباس و اتمسفر داخل ایران نسبت به سایر آثار خارجی ساخته شده در سالهای اخیر درباره ایران بعد از انقلاب، دقیقتر عمل کنند اما واقعیت این است که این تصویر بیشتر برای مخاطب خارج از ایران که شناختی از داخل نداشته باشد جالب به نظر میرسد، اگرنه مخاطبی که سابقه حداقل چند ماه زندگی در ایران را هم داشته باشد، میداند شرایط عمومی جامعه ایرانی، مناسبات میان مردم، محیط دانشگاهها، ارتباطات میان جوانان و بسیاری از موارد دیگر با آنچه در این سریال نشان داده شده، تفاوت دارد.
* اعتراف به تروریست بودن موساد
شاید باور این موضوع برای آنها که سریال را ندیدهاند کمی سخت باشد اما «تهران» به صراحت به رفتارهای تروریستی و ناجوانمردانه دستگاههای امنیتی اسرائیل اشاره میکند و آن را فاقد روحیه انسانی میداند. نشان به آن نشان که در جریان دزدیدن ناگهانی همسر مامور امنیتی ایرانی، همسر او در مواجهه با نیروهای موساد به این نکته اشاره میکند که جنگ و دشمنی هم آدابی دارد و ما [منظور همسر ایرانی این زن است که در سریال به عنوان یکی از نیروهای رده بالای سازمان اطلاعات سپاه معرفی میشود] در جنگ، کاری به زن و بچه دشمن خود نداریم؛ دیالوگی که بر کنش غیرانسانی نیروهای موساد صحه میگذارد. با این همه بدون شک نمیتوان نسبت به خروجی نهایی این سریال و پیامی که میخواهد به مخاطبانش بدهد، خوشبین بود، بویژه آنکه تجربههای قبلی در مواجهه با آثاری اینچنینی نشان میدهد قضاوت از روی بخشی از اثر ممکن است به نتیجهای کاملا اشتباه و عکس منتج شود. اما چون ریتم قصه سریال از قسمت 5 تغییر میکند و فضای بشدت ضعیف آن در 4 قسمت ابتدایی، از قسمت 5 به بعد کمی جدی میشود پس باید منتظر ماند و چند قسمت باقیمانده از این سریال را دید تا بتوان به شکلی دقیق در ارتباط با هدف ساخت آن اظهارنظر کرد.
* عادیسازی به شیوه سعودیها
«تهران» را که نوعی تقابل رسانهای اسرائیل با ایران است، به نوعی میتوان در قالب سیاستهای رسانهای عادیسازی مسأله فلسطین نیز تحلیل کرد. گزارش BBC نیز ناظر به این مسأله است. پیشتر از اسرائیل، رژیم سعودی با تولید سریالهای مخرج 7 و ام هارون در راستای سیاستهای عادیسازی رابطه با رژیم صهیونیستی اقدام کرد. سریال «ام هارون» که در آن تحریف علنی تاریخ درباره اعلامیه بالفور و تاسیس رژیم جعلی اسرائیل دیده میشود، باعث ایجاد موجی از اعتراضات از سوی کاربران عربزبان نسبت به این سریال شد. «ام هارون» قصه یک پزشک یهودی ساکن کویت است که در دوران رخدادهایی که منجر به اشغال فلسطین و تاسیس رژیم اسرائیل شد، زندگی میکند؛ رخدادهایی که با مشکلات یهودیهای ساکن کشورهای عربی خلیجفارس گره خورده است و در نهایت هدفی جز عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی ندارد. به همین خاطر هم بود که از کاربران عرب شبکههای اجتماعی گرفته تا شماری از گروههای مقاومت فلسطینی نسبت به محتوای این سریال اعتراض کردند.
ارسال به دوستان
در پی لغو برگزاری نمایشگاه کتاب تهران
ارشاد چگونه از ناشران و کتابفروشان حمایت میکند؟
معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بخشی از برنامههای حمایتی این معاونت در پی برگزار نشدن نمایشگاه کتاب تهران را تشریح کرد. به گزارش «وطن امروز»، محسن جوادی درباره برنامههای حمایتی معاونت امور فرهنگی وزارت ارشاد در پی برگزار نشدن سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفت: این برنامه شامل بخشهای مختلف نشر میشود. برای حمایت از کتابفروشیها طرح فصلی تابستانه کتاب (در مردادماه) و پاییزه کتاب (همزمان با هفته کتاب در آبانماه) با افزایش 50 درصدی اعتبارات اجرا خواهد شد. با هماهنگیهای به عمل آمده تلاش خواهد شد تا حداکثر ۳ هفته پس از برگزاری طرحهای حمایتی از کتابفروشیها، تسویهحساب با کتابفروشیهای مجری انجام شود. جوادی با تأکید بر استمرار خرید کتاب از ناشران برای تقویت کتابخانههای عمومی و تخصصی در راستای حمایت از ناشران گفت: دومین حلقه حمایت معاونت امور فرهنگی، تسویهحساب سریع با ناشران است. با برنامهریزیهای به عمل آمده حداکثر یک ماه پس از تحویل کتاب به انبار و تکمیل مدارک، تسویه با ناشران انجام خواهد شد. در همین راستا پرداخت بدهیهای خرید کتاب در 4 ماه گذشته در تهران و استانها از مردادماه آغاز میشود. معاون امور فرهنگی وزارت ارشاد از حمایت این معاونت از ناشران تازهکاری که نخستین آثار آنها در ایام کرونا منتشر شده خبر داد و گفت: این گروه از ناشران که فروش آثار آنها مقارن با ایام کرونا بوده است بر حسب کیفیت آثار چاپشده و میزان تولید مورد حمایت قرار خواهند گرفت. یکی دیگر از برنامههای حمایتی تسریع در توزیع کاغذ دولتی به ناشران متقاضی و تسهیل در فرآیند آن خواهد بود.
جوادی به برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب به صورت جامع و فراگیر (شامل همه حوزههای نشر) اشاره کرد و گفت: امکان برگزاری نمایشگاه کتاب مجازی فراگیر در دست بررسی است و تا یک ماه آینده جزئیات آن اعلام خواهد شد. این اقدام به منظور تقویت نقدینگی نشر کشور و توزیع عادلانه یارانه نشر انجام میشود و در تلاشیم حامیهای دولتی و خصوصی در برگزاری این نمایشگاه حضور داشته باشند. از همین رو در موسسه نمایشگاههای فرهنگی ایران و اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران جلساتی با این موضوع برگزار شده است. خوشبختانه با تلاشهای خستگیناپذیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و نگاه ویژه آقای نوبخت اعتباراتی برای این منظور در نظر گرفته شده است. این اقدامات برای توزیع عادلانه یارانه نشر و جلوگیری از آسیب رسیدن به کتابفروشیهای کشور و ایجاد فرصتی برای مراکز دانشگاهی، حوزوی، آموزشوپرورش و کتابخانههای عمومی و تخصصی و مؤسسات فرهنگی برای تجهیز منابع کتابخانهای است. معاون امور فرهنگی وزارت ارشاد با تأکید بر تحقق شعار «ایران تهران نیست» در برنامههای حمایتی این وزارت در حمایت از ناشران و کتابفروشان استانی اعلام کرد: اعتبار خرید کتاب استانی در مراکز استانها تا سقف 30 درصد افزایش خواهد یافت و صورتحسابهای ارسالی ظرف یک ماه تسویه خواهد شد. وی اصلیترین برنامه معاونت امور فرهنگی وزارت ارشاد برای حمایت از ناشران را که در آستانه نهایی شدن است، ایجاد فرصتهای مناسب برای دریافت تسهیلات ویژه اعلام کرد و گفت: این اقدام با همکاری چند سازمان و بنگاه اقتصادی دولتی و خصوصی در حال انجام است و بزودی جزئیات آن اعلام خواهد شد همچنین با هماهنگیهای انجام شده با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به دنبال صدور کارت اعتباری خرید فرهنگی هستیم.
ارسال به دوستان
«شهیدانه زیستن» کلید میخورد
«شهیدانه زیستن» که برشهای کوتاه اقتباسشده از خاطرات همسران شهدای دفاعمقدس است، بزودی توسط امیرحسین نوروزی کلید میخورد. به گزارش «وطن امروز»، همزمان با ایام مبارک سالروز ازدواج آسمانی حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س)، مجموعه «شهیدانه زیستن» که برشهای کوتاه اقتباسشده از خاطرات همسران شهدای دفاعمقدس است، کلید خواهد خورد. این مجموعه محصول مشترک بسیج صداوسیما و سازمان هنری رسانهای اوج است که پس از آماده شدن از شبکههای سیما پخش خواهد شد. «شهیدانه زیستن» توسط امیرحسین نوروزی کارگردانی خواهد شد.
ارسال به دوستان
فیلمهای کوتاه هم به پلتفرمها میآیند
انجمن سینمای جوان ایران، گزیده فیلمهای کوتاه را هر هفته از طریق سرویسهای نمایش اینترنتی به تماشا میگذارد. به گزارش «وطن امروز»، گزیدهای از تولیدات انجمن سینمای جوان ایران در چند سال اخیر هر پنجشنبه در پلتفرمهای «ودیو»، «هاشور» و «پیشتاز» منتشر خواهند شد. همچنین تعدادی از فیلمهای موفق در جشنوارههای ملی و بینالمللی تا پایان سال به صورت هفتگی از طریق این سرویسها به نمایش درخواهند آمد. این برنامه با هدف استفاده حداکثری از ظرفیت پلتفرمها در زمینه انتشار و نمایش فیلمهای کوتاه، آشنایی هر چه بیشتر مخاطبان عام با فیلم کوتاه و همچنین دسترسی آسانتر فیلمسازان جوان به فیلمهای کوتاه باکیفیت، در دستور کار انجمن قرار گرفته است. شروع نخستین اکران اینترنتی تولیدات انجمن سینمای جوان ایران، پنجشنبه نهم مرداد ۱۳۹۹ خواهد بود.
ارسال به دوستان
سفر سینما و تئاتر با 7 تریلی به روستاها
5 تماشاخانه جدید به ناوگان تریلیهای سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان میپیوندد تا تعداد این صحنههای سیار نمایشی به ۷ خودرو در کشور افزایش یابد. به گزارش «وطن امروز»، با مشارکت وزارت کشور ۵ تریلی جدید یا تماشاخانه سیار در اختیار کانون قرار گرفته و در حال آمادهسازی است تا نقاط بیشتری از پهنه وسیع ایران بزرگ تحت پوشش این خدمات فرهنگی و هنری کانون قرار بگیرد و تعداد بیشتری از کودکان و نوجوانان شادمانه به تماشای فیلمها و تئاترهای کانون بنشینند. ۵ تماشاخانه جدید تا ۲ ماه آینده تجهیز و آمادهسازی میشوند و قرار است جای خالی تریلی قدیمی کانون را پر کنند که سالها یادآور خاطره شیرین تماشای تئاتر در ذهن کودکان و نوجوانان ایران بوده است. از سویی افزایش تعداد تریلیهای سیار، هم امکان تماشای فیلم و تئاتر برای تعداد بیشتری از بچهها را در گوشه گوشه سرزمین ایران فراهم میکند، هم بر تعداد گروههای نمایشی فعال در عرصه تئاتر کودک و نوجوان خواهد افزود و همچنین حمایت کانون از این گروهها را در پی خواهد داشت.
ارسال به دوستان
خاطرات شهیدی که تنها داراییاش یک دست لباس سبز پاسداری بود
گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی تازهترین اثر خود با عنوان «کمی درنگ کن» (خاطرات شهید رضا نادری) را روانه کتابفروشیها کرد. به گزارش «وطن امروز»، «کمی درنگ کن» عنوان تازهترین اثر منتشر شده از سوی گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی است که با محوریت خاطراتی درباره شهید رضا نادری تدوین شده و به چاپ رسیده است. گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی پیش از این نیز آثاری را درباره خاطرات شهدا منتشر کرده بود که مورد استقبال عمومی قرار گرفته است. «کمی درنگ کن» نیز به سبک کارهای گذشته این گروه، مجموعهای است از خردهروایتها درباره شهید نادری که مخاطب پس از خواندن این خاطرات کوتاه و در کنار هم قرار دادن آنها، به شخصیت این شهید پی میبرد. شهید رضا نادری دهم آبانماه سال 46 در شاهرود متولد شد. پدرش شغل آزاد داشت و مادرش خانهدار بود. تحصیلاتش را تا مقطع دیپلم ادامه داد و بعد از آن، به فرمان امام(ره) و برای حفظ کشور به جبهه اعزام شد. او که از 16 سالگی در برابر بعثیها از کشورش دفاع میکرد، سرانجام پنجم مردادماه سال 67 در عملیات مرصاد به دست منافقین به شهادت رسید.
ارسال به دوستان
روایت یک عکاس از انقلاب تا دفاع مقدس
نمایشگاه «عکس از م. صیاد» همسو با رویکرد آرشیومحور در ۲ بخش با محوریت ۲ موضوع انقلاب و جنگ تا پایان تابستان در مرکز نبشی برپا خواهد بود. به گزارش «وطن امروز»، هر بخش از این نمایشگاه بیش از چندصد فریم عکس را شامل میشود و به روایت مستند و اخباری صحنههایی از این دو واقعه میپردازد. پس از نمایشگاه «اقلیم حیرانی» که روایت رنج آوارگان و کوچندگان کردهای عراق و پناهشان به خاک ایران در دوران اعمال فشار حکومت صدام بر آنها بود، این دومین نمایش عکسهای خبری محمد صیاد در مرکز نبشی است. صیاد از همان آغاز جنگ تحمیلی به صورت مستمر برای تهیه عکس و ارسال آن به جبههها میرفت. عکسهای مربوط به دوران انقلاب و دفاعمقدس محمد صیاد در کتابهای مختلفی به چاپ رسیده است. صیاد سال ۱۳۵۹ به خاطر عکسهای مربوط به شکست نیروهای دلتا در عملیات طبس موفق به دریافت جایزه برای بهترین عکاس خبری خاورمیانه شد. گفتنی است مرکز نبشی در خیابان ویلا، نبش کوچه خسرو، پلاک ۵۱ واقع شده است.
ارسال به دوستان
فیلم جدید نولان یک بار دیگر از فهرست اکران حذف شد
چشم سینماداران آمریکا به پرده ماند
در حالی که اکران فیلم جدید کریستوفر نولان با عنوان «تنت» تاکنون چند بار به تعویق افتاده بود در تازهترین تصمیمگیری کمپانی برادران وارنر، این بار فیلم به طور کامل از فهرست اکران حذف شد. به گزارش «وطن امروز»، با حذف «تنت» از فهرست اکران، یک حفره بزرگ در صنعت اکران سینماهای جهان ایجاد میشود؛ آن هم در شرایطی که سینماها انتظار داشتند با شروع به کار مجدد در اواخر تابستان بتوانند با نمایش این فیلم علمی- تخیلی مردم را به سینماها بکشانند.
براساس آنچه ورایتی گزارش کرده، در حالی که هنوز این اطمینان وجود ندارد که چه زمانی سینماهای جهان میتوانند با اطمینان از تأمین سلامت مردم دوباره کار خود را از سر بگیرند، این تصمیم مشکلاتی برای هالیوود که قصد دارد سینما رفتن را دوباره احیا کند، ایجاد میکند.
«تنت» به صورت برنامهریزی شده و در اصل قرار بود ۱۷ جولای (۲۷ تیر) راهی سینماها شود اما بعد اکرانش عقب افتاد و به ۳۱ جولای موکول شد و بعد دوباره تا ۱۲ آگوست (۲۲ مرداد) نمایش آن به تعویق افتاد. حالا اما دیگر اصلا معلوم نیست که این فیلم چه زمانی میتواند در سالنهای سینما به مخاطبانش خوشامد بگوید، هرچند استودیوی برادران وارنر گفته انتظار دارد بلافاصله تاریخ اکران جدید این فیلم را اعلام کند. «توبی امریک» مدیر کمپانی برادران وارنر با صدور اطلاعیهای گفته است: ما تاریخ اکران جدید فیلم «تنت»؛ فیلم درگیرکننده کریستوفر نولان را بلافاصله اعلام میکنیم. وی افزوده است: «هدف ما در این روند این است که اطمینان داشته باشیم بالاترین تأثیر و موفقیت را برای فیلمهایمان تأمین کردهایم و در عین حال آماده هستیم در زمانی که سینماها میتوانند با نهایت امنیت میزبان مخاطبان شوند، از همکاران سینمادار خود حمایت کنیم». در عین حال این احتمال میرود که کمپانی برادران وارنر پیش از اکران این فیلم در آمریکا، در صورت تأمین شرایط نمایش، در کشورهای دیگر زودتر اقدام به اکران «تنت» کند. هر چند آمریکای شمالی بزرگترین بازار سینماست اما سینماهای جهان نیز تلاش دارند با بازگشایی مجدد سینماهایشان دوباره وارد این بازار شوند. «توبی امریک» با اشاره به اینکه گسترش پاندمی کرونا آنها را وادار به تغییر تاریخ اکران فیلمها میکند، گفته است: ما «تنت» را به صورت سنتی همزمان در سراسر دنیا اکران نمیکنیم و برنامههای بازاریابی و پخش خود را بر این اساس تنظیم کردهایم. این در حالی است که فرماندار کالیفرنیا ۱۳ جولای اعلام کرد فعلا اجازه بازگشایی سینماها را نخواهد داد و فرماندار نیویورک هم بازگشایی سینماهای این ایالت را به تعویق انداخت.
ارسال به دوستان
«فرمول یک» به آنتن بازمیگردد
روایتی از چهرههای مردمی و جهادی
برنامه «فرمول یک» به صورت تولیدی از هفته آینده به آنتن شبکه یک سیما بازمیگردد. به گزارش «وطن امروز»، کنداکتور شبانه و میهمانان جهادی و چهرههای مردمی، از جدیدترین اتفاقات این برنامه تلویزیونی است. «این برنامه قرار است همچون دورههای قبلی آن با اجرای سیدعلی ضیا اما به صورت تولیدی از هفته آینده به آنتن بازگردد». این خبری است که فضلالله شریعتپناهی، مدیر گروه اجتماعی شبکه یک سیما روز گذشته به تسنیم داد. او درباره سری جدید «فرمول یک» و اتفاقاتش گفت: این برنامه روزهای «یکشنبه، دوشنبه و سهشنبه روی آنتن میرود و در کنداکتور شبانه حوالی ساعت 23:15 بعد از سریال تلویزیونی پخش میشود». مدیر گروه اجتماعی شبکه یک سیما افزود: «این برنامه در 10 قسمت تولیدی طراحی شده و میهمانانش چهرههای مردمی و جهادی هستند. همچنین خوانندههایی که درباره ایران و همدلی خواندهاند، به این برنامه دعوت شدهاند». گفته میشود قرار است خوانندههای حرفهایتر آهنگها را به صورت زنده در برنامه «فرمول یک» اجرا کنند.
این برنامه در چند سال اخیر نیز پذیرای میهمانهایی از حوزههای مختلف بوده و یکی از ابتکارات آن در دوره قبلی، حرکتی به نام «انتخاب چهره مردمی سال» بود که با مشارکت مخاطبان تلویزیون و در راستای معرفی چهرههای کمتر شناختهشده اما مهم در عرصه فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی جامعه ایرانی انجام میشد.
ارسال به دوستان
انتشار رمانی عاشقانه در بستر روزگار کرونایی
«دوران کوران» در بازار نشر
مدیر انتشارات کتابستان از انتشار رمان «دوران کوران» که رمانی عاشقانه- اجتماعی در بستر روزهای کرونایی در بیمارستانهای تهران است، خبر داد. به گزارش تسنیم، محمد حقی از انتشار رمانی با موضوع کرونا در ایران خبر داد و گفت: «دوران کوران» عنوان رمانی است از سیدحسامالدین رایگانی که از فعالیت شبانهروزی کادر درمان در دوره شیوع اولیه کرونا در ایران روایت میکند. این کتاب، رمانی است عاشقانه و اجتماعی در بستر روزگار کرونایی. در طول مطالعه کتاب به روایتهایی حقیقی از کادر درمان و فضای بیمارستانها برمیخوریم که با تخیل تلفیق شدهاند تا یک ملودرام کمنظیر رقم بخورد. سیدحسامالدین رایگانی که پیش از این، کتاب «ایهام» را به نگارش درآورده است، این بار با حضور در بیمارستانهای مسیح دانشوری، بعثت و بقیهالله، و گفتوگو با کادر درمانی اعم از پزشکان و پرستاران، سعی بر خلق داستانی تلفیقی داشته که بر مبنای مسائل روز، مخصوصا بیماری کرونا است. کتاب در بستر 2 ماه ابتدایی شیوع ویروس کرونا به نگارش درآمده است. در بخشی از این کتاب آمده است: «اشتهایم کم شده است. حالت تهوع به تمام دردها اضافه شده است. تنگی نفس و سرفهها بهتر نشدهاند، که بدتر شدهاند. نتوانستم غذا بخورم. آبمیوهها را به یاد مادرم که به وقت سرماخوردگی به زور به خوردمان میداد، هر جوری بود سر کشیدم و...» ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|