|
ورود ۲۱ هزار معلم جدید به مدارس از مهر ۹۹
رئیس دانشگاه فرهنگیان اعلام کرد ۲۱ هزار نیروی جدید از فارغالتحصیلان دانشگاه فرهنگیان مهر امسال وارد مدارس خواهند شد و بالای ۴۰ هزار نفر نیز مهر سال آینده وارد آموزشوپرورش میشوند. به گزارش ایسنا، حسین خنیفر با بیان اینکه هدف و قصد ما برگزاری بهموقع کلاسهاست، گفت: تمام کلاسها مجازی- حضوری است و امتحانات هم در موعد مقرر برگزار خواهد شد.
ارسال به دوستان
به همت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، خدمات پزشکی از راه دور در ۲۳ نقطه محروم کشور راهاندازی شد
ستاد اجرایی سلامت
خدمات «دوراپزشکی» ستاد اجرایی فرمان حضرت امام با همکاری وزارت بهداشت در ۲۳ نقطه کشور راهاندازی شد. به گزارش «وطن امروز»، وزیر بهداشت عصر روز سهشنبه در مراسم افتتاح فاز نخست برنامه پزشکی از راه دور، درحالی از خدمات بیوقفه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام به دلیل تلاش فراوان در تامین و توزیع لوازم بهداشتی - درمانی و برنامهریزی در راستای حفظ سلامت جامعه، همچنین رفع محرومیتها تقدیر کرد که مدیرعامل بنیاد برکت وابسته به این ستاد نیز در همان روز از افتتاح 150 باب مدرسه در هفته آینده و ایجاد 16 هزار طرح اشتغالزایی در سال جاری خبر داد.
سعید نمکی، وزیر بهداشت عصر روز سهشنبه در مراسم افتتاح فاز نخست برنامه پزشکی از راه دور که به همت ستاد اجرایی فرمان امام و در دانشگاههای منتخب علوم پزشکی راهاندازی شد، گفت: امروز یکی از زیباترین روزهای زندگی من از ۲ جهت است؛ اول اینکه آمار مرگومیر کرونا در کشور به سمت ۲ رقمی شدن پیش میرود، هر چند افزایش سفرها ذهن ما را مشوش کرد و دیگر اینکه شاهد انقلاب در نظام سلامت هستیم که در این راستا از همکارانمان در ستاد اجرایی فرمان امام تقدیر میکنم.
وی افزود: در سالهای پس از انقلاب دستاوردهای زیادی در نظام سلامت داشتیم. امروز وقتی حرف از سیستان و تایباد و مناطق مرزی میشود یاد روزهای سخت آن مناطق میافتم. امروز اتصال طبیب عمومی به متخصص را در دورترین نقاط مرزی کشور داریم و معتقدم انقلابی در نظام ارائه خدمات کشور شروع شد و این موضوع پایهگذار حرکت بزرگ ملی است.
وزیر بهداشت عنوان کرد: در بسیج ملی کرونا بزرگترین ابزار پرونده الکترونیک سلامت و طب دیجیتال و دوراپزشکی بود، در وزارت بهداشت و ستاد اجرایی فرمان امام اتفاق خوبی رخ داد که این اتفاق منجر به اعتلای کیفی خدمات پزشکی و کاهش نیاز به نیروهای تخصصی در اقصی نقاط کشور شد. وی در ادامه خاطرنشان کرد: مردم همواره تقاضا دارند در مناطق محروم نیروی متخصص خدمت ارائه دهد که امروز با توسعه دوراپزشکی این امر محقق میشود. این امر منجر به توسعه عدالت در سلامت در مناطق محروم کشور هم میشود. نمکی گفت: تجربیات بیمارستانهای مسیح، شیراز و امام خمینی باعث شد تا موج دوم بیماری را در برخی استانها کنترل کنیم. فاصله بین بستری و مرگ در منحنیهای جدید زیاد بود که این موضوع نشان از افزایش تجربه پزشکان دارد و تلهمدیسین نیز کمک زیادی به تحقق این امر کرد. وی ادامه داد: روزهای سختی را از لحاظ منابع مالی داریم که این شیوه کمک زیادی به صرفهجویی اقتصادی ما میکند، از سویی تلاش میکنیم از این شیوه برای آموزشها استفاده کنیم. با آموزش از راه دور در صفحه موبایل افراد میتوانیم آنها را بیمه و شیوه زندگی آنها را اصلاح کنیم.
در ادامه این مراسم سیدمصطفی سیدهاشمی، معاون ستاد اجرایی فرمان امام اظهار داشت: امروز شاهد افتتاح آزمایشی ۲۳ نقطه در امر خدمات دوراپزشکی هستیم. یک سال است که پیگیر این امر هستیم و از دانشگاههای منتخبی که با ما همکاری داشتند تشکر و قدردانی میکنم.
وی افزود: بین علوم پزشکی و ارتباطات باید مدیریت تکنولوژی را داشته باشیم و در این راستا باید زیرساختهایی نظیر پرداخت، ارائه خدمت و حفظ امنیت بیمار مدنظر قرار گیرد. ستاد اجرایی این موضوع را از سال ۹۲ راهاندازی کرد اما در آن ایام این طرح به دلیل خلأ قانونی و عدم اهتمام وزارت بهداشت ناقص ماند. سیدهاشمی افزود: با حضور دکتر نمکی این امر فراموششده دوباره روی میز قرار گرفت و ستاد به عنوان یکی از کمککنندگان به مناطق محروم، با کمک وزارت بهداشت این طرح را ادامه داد تا در هزینههای بیمار و حملونقل صرفهجویی شود و پزشک متخصص با پزشک و بیمار در مناطق محروم ارتباط داده باشد. معاون ستاد اجرایی فرمان امام ادامه داد: تا امروز ستاد اجرایی هزار میلیارد تومان برای مقابله با کرونا اختصاص داده، در زمینه تولید ماسک نیز روزانه ۳ میلیون ماسک تولید میکنیم، ۲ میلیون ماسک نیز به داوطلبان کنکور ارائه دادیم، در هیأتها نیز ۵ میلیون ماسک رایگان توزیع شد که این موضوع از افتخارات ستاد است.
در ادامه قاسم جانبابایی، معاون درمان وزارت بهداشت ضمن تشکر از حمایتهای وزیر بهداشت و ستاد اجرایی فرمان امام در راهاندازی پروژه تلهمدیسین گفت: یک سال است ستاد اجرایی فرمان امام این پروژه را با همکاری وزارت بهداشت آغاز کرده است. وی افزود: این کاری پیچیده بود و تمام اجزای پزشکی باید در قالب پزشکی از راه دور تعریف میشد که گام نخست به عنوان یادمان شهدای سلامت کلید زده شد. پزشکی از راه دور شامل خدماتی مثل مشاوره، گزارش رادیولوژی از راه دور و... است و مهمترین هدف آن کاهش بار مراجعات بیماران و درمان آنهاست. معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: ما ۵۶۰۰ خدمت پزشکی داریم که برای برخی از آنها این خدمت انجام شده و در این باره جلسات راهگشایی با نظام پزشکی، سازمانهای بیمهگر و انجمنها داشتیم که از این پس بیمهها میتوانند پرداختها را نیز به صورت الکترونیک انجام دهند. جانبابایی گفت: برای ارائه این خدمات ستادهای کشوری پاد راهاندازی شد و امیدواریم بزودی بتوانیم خدمات تلهرادیولوژی را نیز در سراسر کشور راهاندازی کنیم. معاون وزیر بهداشت افزود: میتوانیم در تمام آیسییوها دستگاه ویزیت از راه دور را قرار دهیم، این خدمت برای مناطق محروم راهاندازی شده است و امیدواریم با همت ستاد اجرایی فرمان امام شاهد استقرار کلینیکهای ویژه دانشگاهی باشیم و بتوانیم ارائه خدمات خاص برای سکتههای قلبی و مغزی را انجام دهیم. وی با اشاره به نقش تلهمدیسین در کاهش هزینههای بیماران تصریح کرد: در برنامه گام نخست خدمات دوراپزشکی کشور، دانشگاههای منتخب مشهد، البرز، کهگیلویهوبویراحمد، ایرانشهر، زابل، لرستان، هرمزگان و بم با راهاندازی خدمات مشورت تخصصی و ویزیت از راه دور، این گام را به صورت آزمایشی آغاز میکنند تا از ابتدای پاییز با اطمینان از آمادگی کامل همه زیرساختها، نیروی انسانی لازم، تجهیزات و چرخههای پشتیبانی مورد نیاز، وارد چرخه گسترده گام اصلی ارائه خدمت شویم.
ارسال به دوستان
زالی بر رعایت بیش از پیش پروتکلهای بهداشتی در هفتههای آینده تأکید کرد
آغاز موج سوم کرونا در پاییز
احتمال افزایش آمار مرگومیر و مبتلایان کرونایی به دنبال مسافرتهای اخیر و همچنین بازگشایی مدارس و دانشگاهها، نگرانیهای زیادی را برای جامعه پزشکی و مسؤولان بهداشتی ایجاد کرده است که مبادا موج سوم کرونا در اوایل پاییز کشور را فراگیرد. به گزارش «وطن امروز»، نگرانیها بابت بازگشایی مدارس و دانشگاهها تا جایی است که فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران، درباره آغاز موج سوم در آیندهای نزدیک و گسترش بیش از پیش بیماری در پاییز پیشرو هشدار داده است. علیرضا زالی گفت: یکی از دلایلی که نگرانی بازگشایی مدارس را دوچندان میکند، افزایش استفاده از وسایل حملونقل عمومی است. وی در دیدار با مدیر کل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی، ضمن تشریح شرایط ویژهای که در استان تهران برای کنترل اپیدمی کرونا حاکم است، فعالیت شرکتهای دارویی و تجهیزات پزشکی را در این تکانههای اقتصادی ارزشمند خواند و افزود: با شیوع ویروس «کووید-۱۹»، فعالان اقتصادی در این حوزه با فلسفه حرفهای کمک به مردم وارد میدان شدند. زالی با اشاره به اینکه روزانه یکمیلیون نفر به صورت شناور در ساعات آغازین روز به تهران وارد و در ساعات واپسین روز از تهران خارج میشوند، افزود: حاشیهنشینی و سکونت اتباع بیگانه در تهران بیشتر از سایر استانها مشاهده میشود. فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در تهران عنوان کرد: در حال حاضر که مشاغل آموزشی فعالیتی ندارند، روزانه ۸۵۰ هزار نفر از مترو و ۸۰۰ هزار نفر از اتوبوس استفاده میکنند و حدود ۷۵ هزار تاکسی تحت پوشش اتحادیه تاکسیرانی مشغول به خدمترسانی هستند. یکی از دلایلی که نگرانی بازگشایی مدارس را دوچندان میکند، افزایش استفاده از وسایل حملونقل عمومی است. وی در پایان درباره آغاز موج سوم در آیندهای نزدیک و گسترش بیش از پیش بیماری در پاییز پیش رو هشدار داد.
علاوه بر زالی، رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) نیز وضعیت کرونا در پاییز را نگرانکنندهتر از اسفند ۹۸ پیشبینی کرد. خسرو صادقنیت تصریح کرد: رعایت پروتکلهای بهداشتی در بخشهای کرونایی بیمارستان امام خمینی(ره)، جزو اصول اولیه ماست که سعی کردهایم به طور دقیق اجرا شود. وی در ادامه به وضعیت کرونا در کشور اشاره کرد و گفت: قطعا اگر نخواهیم پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنیم، بیماری دوباره عود میکند.
صادقنیت نسبت به حساسیتزدایی در جامعه ابراز نگرانی کرد و افزود: مسلما در روزهای سرد سال که تهویهها کمتر استفاده میشود، احتمال انتقال بیماریهای میکروبی و ویروسی افزایش مییابد، بنابراین باید با اطلاعرسانی درست، واقعیتها را به مردم گفت تا آماده باشند. وی بر آمادگی بیش از پیش کادر درمانی برای مقابله با کرونا در فصل سرما تاکید کرد و گفت: غافلگیری در روزهای پیش رو معنا ندارد و باید آماده باشیم. صادقنیت افزود: من برای پاییز نگرانتر از اسفند ۹۸ هستم، زیرا آن روزها با توجه به تعطیلات سال نو توانستیم بیماری را کنترل کنیم اما برای پاییز نمیتوان چنین شرایطی را تصور کرد.
* حال ۳۶۹۳ بیمار وخیم است
سخنگوی وزارت بهداشت دیروز گفت: طی 24 ساعت گذشته ۱۲۵ بیمار کرونایی جان خود را از دست دادند. سیماسادات لاری با اشاره به شناسایی ۱۸۵۸ مورد جدید کرونا در شبانهروز گذشته، گفت: تعداد مبتلایان در کشور تاکنون به ۳۷۸ هزار و ۷۵۲ نفر رسیده است. سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به ۱۲۵ مورد فوتی در 24 ساعت گذشته افزود: تاکنون ۲۱ هزار و ۷۹۷ نفر به علت این بیماری در کشور جان باختهاند. لاری ادامه داد: تعداد بهبودیافتگان به ۳۲۶ هزار و ۸۰۱ نفر رسید.
ارسال به دوستان
اخبار
توزیع واکسن آنفلوآنزا از اواخر شهریور
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به جزئیات نحوه توزیع و عرضه واکسن آنفلوآنزا در سال جاری گفت: هر فرد با مراجعه به داروخانه و با ارائه کارت ملی و ثبت کد ملی میتواند واکسن آنفلوآنزا را تهیه کند. دکتر حیدر محمدی در گفتوگو با ایسنا، درباره وضعیت توزیع واکسن آنفلوآنزا گفت: تا قبل از پایان شهریورماه توزیع واکسن آنفلوآنزا را انجام میدهیم. تلاشمان این است که تا پایان شهریورماه بخش زیادی از واکسنها را وارد کنیم و توزیع آنها را انجام دهیم. وی با بیان اینکه بخشی از واکسنهای آنفلوآنزا به کشور وارد شده است، افزود: قصد داریم میزان واکسنهایی که به کشور وارد میشود، بیشتر شود تا توزیع آنها را انجام دهیم. واردات واکسن آنفلوآنزا بیشتر از کشورهای فرانسه، هلند، روسیه و... است. محمدی در ادامه تاکید کرد: تزریق واکسن آنفلوآنزا برای گروههای پرخطر توصیه میشود و اصلا توصیه نمیکنیم سایر مردم آن را تزریق کنند، زیرا به دردشان نمیخورد، بلکه تزریق آن برای گروههای پرخطر جهت پیشگیری از ابتلای آنها به آنفلوآنزاست. برای سایر مردم صرفا نوعی هزینه اضافه است. وی همچنین افزود: هنوز قیمت تمامشده آن برای مردم مشخص نیست.
***
خطر انتقال سریع کرونا در میان مسافران بدون ماسک اتوبوس
نتایج یک تحقیق نشان میدهد بیماری «کووید-۱۹» به شکل گسترده در میان مسافران اتوبوس که ماسک به صورت ندارند و فاصله اجتماعی را رعایت نمیکنند، شیوع مییابد. به گزارش ایسنا، در این بررسی آمده است: در صورتی که یکی از سرنشینان اتوبوس به بیماری «کووید-۱۹» مبتلا باشد و ماسک به صورت نداشته باشد و فاصله اجتماعی را رعایت نکند، دیگر مسافران در معرض شدید خطر ابتلا به این بیماری قرار میگیرند. در این بررسی مشخص شد در میان شرکتکنندگان مراسمی در شرق چین که نوزدهم ماه ژانویه برگزار شد، افرادی که با اتوبوس حامل یک مسافر آلوده به کروناویروس در محل حاضر شده بودند، ۱۱ درصد بیش از دیگر افراد شرکتکننده در معرض ابتلا به بیماری «کووید-۱۹» بودهاند. محققان اظهار داشتند: از ۶۸ سرنشین اتوبوس ۲۴ نفر به بیماری «کووید-۱۹» مبتلا شدند و این درحالی است که از میان ۱۷۲ شرکتکننده دیگر این مراسم که به طور جداگانه در محل حاضر شده بودند تنها 7 نفر به این بیماری دچار شدند.
***
افزایش ۱۴ درصدی کشفیات سرقت در سال جاری
جانشین پلیس آگاهی ناجا از افزایش ۱۴ درصدی کشفیات سرقت طی 5 ماه اول سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: مبارزه با سرقت همچنان در اولویت اقدامات عملیاتی قرار دارد. به گزارش ایسنا، سردار فرامرز بهگذر اظهار کرد: در 5 ماه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل، در بین سرقتهای مهم، سرقت اماکن ۲۹ درصد، سرقت مغازه ۲۶ درصد، سرقت موتوسیکلت ۱۴ درصد، اتومبیل ۱۰ درصد، کیفقاپی ۱۰ درصد و منزل ۵ درصد افزایش یافته است. وی افزود: در همین مدت، کشفیات سرقتهای خرد که شامل قطعات و وسایل داخل خودرو، پلاک (اتومبیل و موتور) و... است با رشد ۱۳ درصدی مواجه بوده و در مجموع میتوان گفت با انجام اقدامات تخصصی، کشفیات مجموع سرقتها در 5 ماهه سال جاری رشد ۱۴ درصدی داشته است.
***
افزایش تدریجی نرخ کرایه اتوبوس رزروی از ماه آینده
مدیرعامل شرکت اتوبوس و مینیبوسهای رزروی پایتخت با اشاره به افزایش 100 درصدی آمار مسافران این ناوگان نسبت به ۲ ماه گذشته، گفت: نرخ کرایهها از ماه آینده به صورت تدریجی افزایش مییابد. احمد تابنده در گفتوگو با فارس، درباره تمهیدات این شرکت جهت بازگشایی احتمالی مدارس و دانشگاهها، اظهار داشت: برنامههای جامعی در این زمینه در نظر گرفته شده که بخشی از این برنامهها عملیاتی شده و بخشی هم در دستور کار است. وی افزود: آمار مسافران اتوبوس و مینیبوسهای رزروی در حال حاضر نسبت به 2 ماه گذشته 100 درصد افزایش یافته و به بیش از ۲۰۰ مسافر در روز رسیده که با توسعه این ناوگان احتمالاً آمار مسافران افزایش بیشتری خواهد یافت. مدیرعامل شرکت اتوبوس و مینیبوسهای رزروی پایتخت ادامه داد: به دنبال توسعه زیرساختها هستیم تا تعداد ناوگان را تقویت کنیم و در حال حاضر به غیر اتوبوسها، بیش از 50 مینیبوس با این شرکت همکاری دارند.
***
احتمال ۳۶ درصدی ترک تحصیل دانشآموزان با بسته شدن مدارس
رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزشوپرورش گفت: بسته شدن مدارس بر ترک تحصیل تأثیر میگذارد و ۳۶ درصد احتمال بیشتری برای ترک تحصیل وجود دارد. پس یکی از ظرفیتهای مهم باز نگه داشتن مدارس است. به گزارش فارس، فرهاد کریمی در اجلاس سیوچهارم رؤسا و مناطق آموزشوپرورش سراسر کشور افزود: بر اساس تحقیقی که بعد از ابولا انجام شد، بسته بودن مدارس اثرات نامطلوبی در کاهش وضعیت آموزش و اشتغال دارد.
وی افزود: بسته شدن مدارس بر ترک تحصیل تأثیر میگذارد و ۳۶ درصد احتمال بیشتری برای ترک تحصیل است. پس یکی از ظرفیتهای مهم باز نگه داشتن مدارس است. رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزشوپرورش گفت: چرا باید مدارس را باز کنیم؟ چون هیچ چیزی نمیتواند جایگزین آموزش حضوری شود و نباید در برابر آن موضع منفی بگیریم.
ارسال به دوستان
رئیس سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان:
ساکنان محروم روستای ابوالفضل خانهدار میشوند
با آنکه خیلی از ساکنان محروم اراضی زردشت اهواز برای خرید زمین در این منطقه مورد سوءاستفاده کلاهبرداران قرار گرفتهاند اما بنیاد مستضعفان به محرومان این منطقه قول داده است آنها را صاحبخانه کند.
به گزارش «وطن امروز»، طی 2 هفته اخیر بازار اخبار رسانههای معاند و ضدانقلاب درباره بازپسگیری زمینهای اراضی زردشت اهواز موسوم به روستای ابوالفضل که به نام بنیاد مستضعفان ثبت شده داغ است؛ اخباری که جز شیطنت، خروجی قابل توجهی ندارد، چرا که بنیاد مستضعفان قصد دارد به محرومان این منطقه رسیدگی و از طریق قانونی آنها را خانهدار کند.
در این باره رئیس سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان توضیحاتی را درباره حواشی اخیر به وجود آمده در اراضی زردشت اهواز موسوم به روستای ابوالفضل ارائه داد.
سیدصولت مرتضوی در تشریح حواشی روزهای اخیر درباره اراضی زردشت اهواز موسوم به روستای ابوالفضل اظهار کرد: بنیاد مستضعفان بر اساس مدارک ثبتی، مالک 6 دانگ 300 هکتار از زمینهای منطقه زردشت اهواز است. در سنوات گذشته، یکی از شرکتهای این بنیاد، در این اراضی فعالیتهای کشاورزی انجام میداد که بعدتر با توجه به فرونشست آبهای زیرزمینی منطقه و توقف فعالیتهای کشاورزی، این اراضی در اختیار سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان قرار گرفت. رئیس سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان درباره سابقه سکونت برخی افراد در این اراضی گفت: نخستینبار در سال 84 برخی به بهانههای مختلف، تصرفاتی در این اراضی انجام دادند و بنیاد مستضعفان نیز برای حراست از زمینهای در اختیارش، از بدو امر، پیگیریهای لازم را انجام داد تا اینکه در سالهای 95 و 96 تعداد متصرفان به حدود 16 خانوار رسید؛ در سال 96 نیز مجددا تصرفات گستردهتر شد و اوج گرفت و طبیعتا مسؤولان استانی، طرح دعوا در مراجع صالحه کردند.
وی با تأکید بر اینکه به هیچ وجه در تقسیمات کشوری و استانی، در این منطقه روستایی به نام ابوالفضل وجود ندارد و این منطقه فاقد کد روستایی است، گفت: متاسفانه طی یکی، دو هفته گذشته یک فضاسازی رسانهای صورت گرفت که از رسانههای داخلی شروع شد و در ادامه رسانههای بیگانه نیز روی این فضاسازی موجسواری کردند.
مرتضوی اضافه کرد: در هفتههای اخیر من از سوی رئیس بنیاد مستضعفان با اختیار تام به استان خوزستان سفر کردم و در جلسه با استاندار و مسؤولان استانی، موضوع در دست بررسی قرار گرفت؛ در این جلسات، مسؤولان استان روی 2 موضوع اتفاق نظر داشتند؛ نخست اینکه این تصرفات تبدیل به بستری برای گسترش حاشیهنشینی در اهواز شده و نکته دوم زمینخواریهایی است که اتفاق افتاده و بر همین اساس باید به صورت جدی با این 2 موضوع برخورد شود.
رئیس سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان با تأکید بر اینکه این بنیاد در مواجهه با این موضوع، قائل به تفکیک مردم مستضعف از زمینخواران است، در پاسخ به این سوال که چرا این اقدام در دهه نخست محرم و به این شکل انجام شد، گفت: ما اساسا هیچ اطلاعی از تاریخ و نحوه اجرای احکام صادره نداشتیم و این موضوع را باید از مسؤولان مربوطه استان سوال کرد ولی نکته حائز اهمیت آن است که تأکید مسؤولان استانی نیز مبنی بر برخورد با تصرفات غیرقانونی بوده و بنیاد مستضعفان در مقام تصمیمگیرنده نبوده است. وی خاطرنشان کرد: نکته قابل توجه دیگر آن است که بنیاد مستضعفان از حدود 6 ماه قبل، این اراضی را برای طرح اقدام ملی مسکن به دولت معرفی کرده بود تا این اراضی برای این طرح در اختیار دولت قرار گیرد.
مرتضوی با بیان اینکه در حال حاضر تنها 60-50 خانوار در این اراضی ساکن هستند، در پاسخ به این سوال که چرا قبل از اقدام اخیر، هماهنگی با امام جمعه این منطقه که نماینده ساکنان است، انجام نشده، گفت: در این اراضی تنها 50 تا 60 خانوار ساکنند و امام جمعهای ندارند ولی ما با امام جماعت ساکنان این منطقه، چندین بار مذاکره کردیم و حتی مشاور رئیس بنیاد مستضعفان نیز با ایشان جلسهای داشتند و شخصا نیز طی 2 مرحله مذاکراتی با ایشان انجام و اطمینان دادم که بنیاد مستضعفان قائل به تفکیک ساکنان مستضعف این اراضی از زمینخواران است.
رئیس سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان در پایان درباره آخرین تصمیم اتخاذ شده درباره ساکنان این اراضی نیز تصریح کرد: مقرر شده ساکنان مستضعف ساکن در این اراضی توسط نهادهای حمایتی شناسایی شوند و بنیاد مستضعفان برای تأمین مسکن آنها در هر مکان ممکن اقدام کند. وی گفت: همچنین مقرر شد ساکنان مالباختهای که از سوی زمینخواران مورد کلاهبرداری قرار گرفتهاند، با حمایت بنیاد مستضعفان، معاضدت قضایی شوند تا حقوق آنها از زمینخواران گرفته شود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|