|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
گزارشی درباره تلاشهای فرهنگی و رسانهای برخی کشورهای عربی برای عادیسازی روابط با رژیمصهیونیستی و انفعال رسانه ملی در این ماجرا
تلویزیون خاموش در صلح با جنگ
گروه فرهنگ و هنر: هنر معمولا در مناقشههای سیاسی جاده صافکن بوده است. این مربوط به امروز و دیروز نمیشود و تاریخ هنر بویژه سینما پر است از آثاری که پیش از وقوع تنشها یا اتفاقات سیاسی به استقبال آن رفتند یا حین به واقعیت پیوستن آنها با تکمیل پازل فرهنگی در کنار پازل نظامی یا دیپلماتیک، به نوعی تکمیلکننده یک بازی بزرگ سیاسی شدند. ماجرای توافق اخیر ۲ کشور عربی با رژیم غاصب صهیونیستی برای عادیسازی روابط هم اتفاقی از همین دست است؛ ماجرایی که مدتها قبل از رسمی شدن آن، با پخش آثار نمایشی در این زمینه برای آن مقدمهچینی شد.
***
* جریان تحریف در کنار عادیسازی!
اولین نمونه در این زمینه برای مقدمهچینی را باید گروه تلویزیونی «MBC» عربستان سعودی دانست. این گروه در مدت اخیر تمرکزش را بر پخش سریالهایی گذاشت که در آنها به عادیسازی روابط آشکار با رژیم اشغالگر در مقابل تحریف قضیه فلسطین میپرداخت. در واقع جریان رسانهای جدید که برای رنگ کردن این کلاغ و قالب کردن آن به مخاطب به عنوان طوطی به وجود آمده بود، ۲ جریان عادیسازی و تحریف را به شکل همزمان و در کنار هم پیش میبرد. نکته آنجاست که این جریان تحریف با تبلیغ روایتهای تاریخی جعلی مثل زندگی یهودیان در جزیره عربی یا روایتهایی مشابه این سعی کرده جریان تحریف را همزمان با جریان عادیسازی پیش ببرد. اتفاقا همین موضوع هم باعث شد خشم برخی محافل عربی نسبت به این تحریفهای تاریخی آشکار برانگیخته شود.
* بهانه جدید: همزیستی با ادیان و تسامح انسانی
اعتراضات به این سریالها باعث شد کاربران فراوانی در شبکههای اجتماعی با ساختن تعابیر و هشتگهای متفاوت، واکنشهای اعتراضی خود را ابراز کنند. «ام شارون» یکی از این هشتگها بود که در واکنش به پخش سریالی با عنوان «ام هارون» ساخته شد. کاربران حتی پوستری مشابه پوستر سریال با تصویری از شارون تولید کرده و در شبکههای اجتماعی به اشتراک گذاشتند. عمده کسانی هم که نسبت به پخش این سریال اعتراض کردند عربزبانان کشورهای حاشیه خلیجفارس بودند. حتی آن زمان جمعی از مردم کویت با به راه انداختن کمپینی توئیتری در مخالفت با پخش سریال «ام هارون» اعلام کردند: «مردم کویت از دوستداران واقعی فلسطین هستند و فیلمهایی مانند ام هارون باید توقیف شوند. اگر چه تلاشهایی که توسط رژیم سعودی میشود، نمیتواند روابط ما را با فلسطینیان با چالش مواجه کند».
در همان زمان گزارشهای متعددی در ارتباط با این سریال منتشر شد که به گزارههای مهمی درباره چگونگی عادیسازی روابط از طریق آثار هنری اشاره میکرد. بر این اساس، این سریال با داستانهای جعلی و دروغین، از ابزار «انسانیت، همزیستی با ادیان و تسامح انسانی» برای توجیه اشغالگری صهیونیستها استفاده میکرد. این گزاره موضوعی بود که کاربران شبکههای اجتماعی نیز آن را تصدیق میکردند. برای مثال یک کاربر زن عرب با به اشتراک گذاشتن یک سکانس از «ام هارون» نوشته بود: «ام هارون، چهره بد و خشنی از زنان حاشیه خلیجفارس به نمایش میگذارد و در مقابل زن یهودی را به عنوان نماد مهر و عاطفه معرفی میکند. ما اینگونه نیستیم».
* پروژه مظلومنمایی به سبک اعراب خائن
«ام هارون» تنها نمونه تلاشهای مذبوحانه برای عادیسازی روابط میان کشورهای عربی با اسرائیل نبود؛ سریال طنز موسوم به «مخرج ۷» هم از جمله نمونههای پر سروصدای این مدت اخیر بود که در آن به شکلی آشکارا، عادیسازی روابط با اسرائیل تبلیغ میشد. در گزارشی که الجزیره درباره این سریال رفته بود، به یکی از سکانسهای جنجالی آن اشاره میشود. در این سکانس، «ناصر القصبی» کمدین معروف سعودی در کنار «راشد الشمرانی» دیده میشود که درباره رژیم اشغالگر قدس و قضیه فلسطین با یکدیگر گفتوگو میکنند؛ الشمرانی در جملهای در این سکانس میگوید: «همکاریهای تجاری در اسرائیل بزودی آغاز خواهد شد.» اما القصبی در برابر او، ضمن مخالفت با این اقدام میگوید: «آنها به فرزندان خود میگویند که اسرائیل دشمن است، پس چگونه او به فرزندانش میگوید که با اسرائیلیها تجارت خواهد کرد». الشمرانی نیز در پاسخ میگوید: «دشمن، اسرائیل نیست بلکه آن فردی است که قدر ایستادن تو در کنارش را نمیداند و شب و روز بیشتر از اسرائیلیها تو را نفرین میکند. سعودیها به خاطر فلسطین تن به جنگ دادند و هزینههایی را اعم از پول و نفت به عنوان حقوق و مزایا به دولت فلسطین دادند، در حالی که خودشان مستحقتر از آنها بودند و سر آخر هم از هر فرصتی برای حمله به عربستان استفاده میکنند». روایت دیالوگهای این سریال همان حکایت مظلومنمایی کشورهای عربی است که مدعی هستند ما در تمام در این سالها حامی آرمان فلسطین بودیم و بابت آن هزینههای زیادی را متحمل شدیم اما فلسطینیها قدردان این موضوع نبودند! بهانهای که گویا قرار است از این به بعد بارها برای توجیه خیانت متحدان تازه رژیم صهیونیستی به آرمان فلسطین مورد استفاده قرار گیرد.
* خطر بزرگ غفلت از رسانه
این بیآبرویی تازه در جامعه عربی که با همنشینی وزرای خارجه بحرین و امارات با نخستوزیر رژیم کودککش اسرائیل و امضای تفاهمنامه میان آنها ایجاد شده، در شرایطی است که بخش عمدهای از جامعه اعراب، حتی آن دستهای که در زمره مسلمانان نیستند نیز با این موضوع مخالف هستند. برای نمونه در همان زمان پخش این آثار، اتحادیه کل تولیدکنندگان برنامههای تلویزیونی جهان عرب به ریاست ابراهیم ابوذکری بیانیهای را به احمد ابوالغیط، دبیرکل اتحادیه عرب فرستاد و خواهان توقف پخش فعالیتهای هنریای شد که علیه پرونده فلسطین هستند و میخواهند وجهه اعراب را به نفع مستند کردن برخی افکار پخش شده توسط رسانهها و ابزارهای صهیونیستی در راستای تلاشهای ناکام برای عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی بد جلوه دهند.
قطعا در ادامه با ورود هنرمندانی از حوزههای مختلف به این موضوع شاهد تولید آثاری متفاوت در این زمینه خواهیم بود. با این همه آنچه جامعه هنری نباید نسبت به آن غافل شود، بیعملی و انفعال در این حوزه است. وقتی جامعه هنری و رسانهای به عنوان چشم بینای جامعه نسبت به این موضوع بیتفاوت باشند، طبعا بخشهای دیگر جامعه نیز واکنشی در این زمینه نخواهند داشت. همچنان که جریان خائن در کشورهای عربی با ابزار رسانه به دنبال توجیه رفتار خائنانه خود هستند، این ابزار رسانه و هنر است که میتواند وسیلهای برای افشاگری در این حوزه و عیان کردن ماهیت جریانهایی باشد که به دنبال عادیسازی روابط با رژیم کودککش صهیونیستی هستند.
***
[سیما! کو روایت شما؟]
در روزهای اخیر اتفاقات مهمی در حوزه بینالملل بویژه پیرامون مساله قدس در جریان است. شبکههای بینالمللی به طور ویژه به این موضوع پرداختهاند. رسانههای معارض فلسطین و جریان رسانهای مقابل جمهوری اسلامی، با انواع پرداختها، روایت خودشان از توافقی که توسط ترامپ به «آبراهام» موسوم شده است را مطرح کردهاند؛ توافقی که میان برخی کشورهای حاشیه خلیجفارس با اسرائیل و در کاخ سفید امضا شد، ماجرایی است که نمیتوان و نباید پیرامون آن سکوت کرد، آن هم در شرایطی که همه این اتفاقها و قراردادها و توافقها ارتباطی جدی با عمده مسائل و سیاستهای جمهوری اسلامی دارد. تقریبا هیچ برنامه تلویزیونی پیرامون این موضوع روی آنتن نرفت. شاید به خاطر بیتوجهی رسانه ملی است که رسانههای رسمی از جمله روزنامهها و خبرگزاریها نیز تحرکی جدی پیرامون این ماجرا نداشتند.
زیاد دور نیست زمانی که تلویزیون ولو با داشتن شبکههایی محدودتر از امروز برنامههای تحلیلی و روایتهای قابل توجهی پیرامون مسائل داخلی ارائه میداد اما حالا با داشتن شبکه خبر و ۲۰ شبکه اصلی و فرعی، یک برنامه وجود ندارد که از توافقی اینچنین مهم روایتی قابل توجه ارائه دهد. اما این اتفاق چرا میافتد؟ براستی کارویژه معاونت سیاسی تلویزیون اگر پرداختن به ماجرایی شبیه توافق اخیر نیست، پس چیست؟ وقتی ما در طول سال معنا و مفهوم پرداخت ظریف رسانهای به مساله فلسطین را درک نمیکنیم، طبیعی است که شبهای روز قدس هم هیچ تولید رسانهای جز پخش سخنرانی ۵۰ سال پیش شهید مطهری پیرامون فلسطین نخواهیم داشت و هیچ تولید اقناعکنندهای در این باره پخش نخواهد شد.
به نظر میرسد یکی از دلایل این اتفاق و خاموشی اصلیترین رسانه جمهوری اسلامی یعنی صداوسیما، رویکرد محافظهکارانهای است که اخیرا نیز موجب تعطیلی برنامههای سیاسی و گفتوگومحور شده است.
باید از آقای سیما پرسید، این سکوت به نفع چه کسی است؟
ارسال به دوستان
مدیرکل هنرهای نمایشی از وضعیت تئاتریها در دوران کرونا گفت
از شناسایی بیش از 11 هزار هنرمند تا مستندسازی فعالیت سالنهای تئاتر
مدیرکل هنرهای نمایشی عنوان کرد: خوشبختانه ما جزو اولینهایی هستیم که در معاونت هنری، سامانه صدور مجوزها را افتتاح کردیم و نزدیک به 300 نمایش تا به حال مستند شده است. به گزارش «وطنامروز»، نشست بررسی وضعیت معیشت هنرمندان تئاتر در دوران کرونا با حضور قادر آشنا، مدیرکل هنرهای نمایشی در مجله شبانگاهی شبهای هنر شبکه 4 سیما برگزار شد. آشنا در ابتدای صحبتهای خود در بحث کرونا و وضعیت تئاتر گفت: ابتدا ستادی به این موضوع اختصاص دادیم و اتابک نادری را مسؤول این ستاد قرار دادیم؛ ما گروهها و افراد متضرر را که حدود 11676 هنرمند در تهران و شهرستانها بودند که یا اجرا داشتند یا آماده اجرا بودند رصد کردیم. 257 گروه نمایشی آن دوره در تهران اجرا میرفتند، یا مجوز گرفته بودند که حدود 3855 نفر در این ایام بیکار و متضرر شدند، در این مدت کرونایی 449 گروه نمایشی در شهرستانها داشتیم که از اینها 6486 نفر بیکار شدند. نخستین کاری که تلاش کردیم انجام دهیم این بود که جز به جز تقسیمبندی کنیم؛ گروههای صحنهای و خیابانی، همینطور تماشاخانههای خصوصی تهران و شهرستانها را رصد کردیم. وی با اشاره به سخت بودن یافتن این افراد و گروهها در این دوره گفت: چون بانک اطلاعاتی در دست نداریم، بنابراین ما به تکتک این افراد و گروهها زنگ زده و پیدایشان کردیم که خیلی کار دشواری بود. ما الان ۲ کار در حال انجام داریم؛ یکی مستندسازی فعالیتهای سالنهای تحت امر معاونت هنری است؛ از تئاتر شهر تا سنگلج و... که از سال 98 به قبل را شروع کردیم، شامل نویسنده، کارگردان، بازیگران و... که این کار شروع شده و حداقل میدانم که تا الان 300 تا از این موارد را انجام دادهایم. کار دیگر هم که قبلتر شروع شده بود و الان پیگیر آن شدهایم، سامانه صدور مجوز است که خوشبختانه جزو اولینهایی هستیم که افتتاح کردیم و اکنون در استانها در حال آموزش هستیم، یعنی از این به بعد هر نمایشی که بیاید، اطلاعاتش موجود است. تا به حال نزدیک 300 نمایش مستند شده است. آشنا درباره فعالیتهای خانه تئاتر هم گفت: ما جلساتی هم با خانه تئاتر داشتیم و همین الان هم اطلاعاتمان را با هم مبادله میکنیم و این ارتباط بین ما وجود دارد. وی ادامه داد: ما در این مدت از گروههای مختلف حمایت کردیم و گروههای جدید هم با 50 درصد ظرفیت سالن مورد حمایت قرار میگیرند و این پرداختها هم تا پایان اجرا تسویه حساب میشود. تلاش داریم وعدهای که میدهیم با پشتوانه باشد؛ این اتفاق برای همه استانها و تهران میافتد و فعلا پایان این طرح را تا پایان آذر گذاشتهایم البته این زمان قابل تمدید است. مدیر کل هنرهای نمایشی درباره سامانه کارا نیز گفت: کسانی که عضو صندوق هنر بودند و عضو سامانه کارا درخواست داشتند، که بخشی در این مدت وام دریافت کردند، من هم قبول دارم که بازپرداخت آن برای عدهای دشوار است. از سامانه تحفه سهم هنرمندان تئاتر 7 میلیارد و 200 میلیون تومان وام با بهره 4 درصد رسید، 120 میلیارد تومان هم که به کسانی تعلق میگیرد که عضو صندوق اعتباری هنر هستند که وام بلاعوض است و قولش را آقای وزیر داده بود و خبر هم درست است. الان این چند مدل حمایت برای کرونا در نظر گرفته شده است. ما الان 12هزار نفر عضو صندوق اعتباری هنر داریم که به هر حال جلو بردن کار اینها زمان میبرد. ارسال به دوستان
«با کاروان شعر فارسی» در آستانه انتشار
محمدحسن مقیسه از انتشار کتاب «با کاروان شعر فارسی» همزمان با روز شعر و ادب فارسی خبر داد. به گزارش تسنیم، محمدحسن مقیسه، پژوهشگر، در ارتباط با این اثر گفت: «کتاب «با کاروان شعر فارسی» دربردارنده 65 قطعه شعر از 40 شاعر غیر ایرانی است که در محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی در شبهای نیمه ماه مبارک رمضان در حسینیه امام خمینی(ره) به شعرخوانی پرداختند. این کتاب با مقدمه کوتاه و ادبی از علیرضا قزوه که حدود 10 سال مجری این مراسمها بود و همچنین یک مقدمه علمی نیز به قلم خود بنده منتشر میشود». مقیسه در ادامه به بخشهای مختلف کتاب اشاره و اضافه کرد: «در این کتاب علاوه بر اینکه اشعار گوناگونی با موضوعات مختلف که جهان اسلام و غیراسلام با آن درگیر هستند، از شاعران گوناگونی از کشورهای اسلامی و غیراسلامی میخوانیم، با نقطه نظرهای رهبر معظم انقلاب درباره نقد و نظریههای ادبی ایشان نیز آشنا میشویم».
ارسال به دوستان
سینما
«شهر موشها 3» ساخته میشود
با انعقاد قرارداد نگارش فیلمنامه «شهرموشها ۳» بین مرضیهسادات برومند و بنیاد سینمایی فارابی، این کارگردان کار نگارش سومین قسمت از این فیلم عروسکی را آغاز کرد. به گزارش «وطن امروز»، با انعقاد قرارداد نگارش فیلمنامه «شهرموشها ۳» بین مرضیه برومند و بنیاد سینمایی فارابی، این کارگردان و فیلمنامهنویس سینمای کودک و نوجوان، کار نگارش سومین قسمت از این فیلم عروسکی موفق را آغاز کرد. قسمت اول «شهر موشها» به تهیهکنندگی بنیاد سینمایی فارابی سال ۱۳۶۴ و در پی موفقیت برنامه تلویزیونی «مدرسه موشها»، به کارگردانی مرضیه برومند با همکاری محمدعلی طالبی ساخته شد. قسمت دوم «شهر موشها» نیز با استفاده از کاراکترهایی از نسل بعدی موشهای نسخه قدیمی، سال ۹۳ به کارگردانی مرضیه برومند و با مشارکت بنیاد سینمایی فارابی به تولید رسید.
***
معرفی هیأت داوران «داستان کوتاه» بخش مدافعان سلامت
اسامی هیأت داوران آثار «داستانی کوتاه» بخش مدافعان سلامت شانزدهمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم «مقاومت» اعلام شد. به گزارش «وطن امروز»، پوران درخشنده، انسیه شاهحسینی، منیره قیدی، گیتی خامنه و فریبا کوثری، داوران آثار داستانی کوتاه بخش مدافعان سلامت هستند.
ارسال به دوستان
«حاجخانوم» به مناسبت سالروز فاجعه منا آماده پخش شد
تازهترین اثر کوتاه تولیدی باشگاه فیلم سوره به مناسبت سالروز فاجعه منا روی آنتن رسانه ملی میرود. به گزارش «وطن امروز»، در آستانه سالروز فاجعه منا، تیزر فرهنگی «حاجخانوم» تولید و آماده پخش شد. تیزر فرهنگی «حاجخانوم» به تهیهکنندگی محمدجواد موحد و کارگردانی امین اشرفی با مضمونی مرتبط با توقف حج در بحران کرونا در شهر یزد جلوی دوربین رفته و با طی مراحل فنی، آماده پخش از رسانه ملی شد. این تیزر فرهنگی محصول سازمان تبلیغات اسلامی است که با مجری طرحی باشگاه فیلم سوره تولید شده است. «حاجخانوم» قرار است روز دوم مهرماه همزمان با پنجمین سالروز فاجعه منا روی آنتن برود و در فضای مجازی نیز منتشر خواهد شد.
ارسال به دوستان
تصویربرداری سریال «خانه امن» در یکی از کشورهای همسایه
تصویربرداری «خانه امن» در یکی از کشورهای همسایه ادامه دارد تا این سریال برای پخش در آبان ماه آماده شود. به گزارش «وطن امروز»، ابوالفضل صفری، تهیهکننده مجموعه تلویزیونی «خانه امن» با اشاره به روند تولید این سریال جاسوسی- امنیتی گفت: تصویربرداری سریال «خانه امن» در کشورهای همسایه ادامه دارد. پیشتر 2 گروه به صورت همزمان، یکی در داخل کشور و دیگری به صورت یک گروه بومی در یکی از کشورهای همسایه در حال تصویربرداری بودند و فعالیت آنها همچنان نیز ادامه دارد تا با توجه به اعلام مرکز سیمافیلم این سریال برای پخش در آبان ۹۹ آماده شود. لذا خبر توقف تصویربرداری صرفا مربوط به سکانسهای اکشن و عملیات تروریستی داعش بود.
ارسال به دوستان
معرفی نامزدهای نهایی بوکر ۲۰۲۰
فهرست نامزدهای نهایی جایزه بوکر ۲۰۲۰ دربرگیرنده نام ۶ نویسنده منتشر شد. به گزارش مهر به نقل از بیبیسی، در حالی که هیلاری مانتل از راهیافتن به دور نهایی رقابت بوکر ۲۰۲۰ جا ماند، ۴ نویسنده نوقلم با آثارشان برای دور نهایی رقابت میکنند. در حالی که هیلاری مانتل اگر برنده میشد سومین جایزه بوکرش را برای مجموعه «تالار گرگ» و این بار با کتاب «آینه و نور» دریافت میکرد، نام وی در فهرست نهایی این رقابت قرار نگرفت. نامزدهای نهایی امسال که از فهرست اولیه ۱۳ نفره انتخاب شدهاند، عبارتند از: «بیابان جدید» نوشته دایان کوک از آمریکا، «پیکر سزاوار سوگواری» نوشته تسیتسی دانگارمبگا از زیمبابوه، «شکر سوخته» نوشته آونی دوشی از آمریکا، «شاه سایه» نوشته مازا منگیستی از اتیوپی / آمریکا، «شاگی بین» نوشته داگلاس استوارت از اسکاتلند / آمریکا و «زندگی واقعی» نوشته برندون تیلر از آمریکا. نام برنده از میان این فهرست کوتاه ۱۷ نوامبر اعلام میشود.
ارسال به دوستان
خودکشی بازیگر 36 ساله تایوانی شبیه فیلمهای معمایی شده است
3 مرگ سینمایی عجیب
روز گذشته جسد «آلین هوآنگ» هنرپیشه معروف تایوانی در منزلش پیدا شد. آنطور که ورایتی نوشته، هوآنگ سومین سلبریتی آسیایی است که طی ۳ روز همگی در ۳۶ سالگی درگذشتهاند. روز دوشنبه «اوه این هایه» هنرپیشه کرهای بر اثر خودکشی درگذشت و «آشینا سئی» هنرپیشه زن ژاپنی نیز ۱۴ سپتامبر با خودکشی درگذشت. حالا خواننده، هنرپیشه و کارآفرین تایوانی «آلین هوآنگ» معروف به هوآنگ هنگ شنگ در ۳۶ سالگی درگذشته است، البته علت مرگ او هنوز مشخص نشده است. پلیس محلی تأیید کرد جسد هوآنگ صبح چهارشنبه (به وقت محلی) در خانهاش در منطقه «بیتو»ی تایپه پیدا شد اما علت مرگ هنوز مشخص نیست. رسانههای محلی جزئیات متعددی را منتشر کردهاند که هنوز تأیید نشده است. به گزارش اپل دیلی تایوان، هوآنگ هنگام مرگ یک تیشرت بدون زیرپوش بر تن داشت و لکههای خون روی زمین پیدا شده است. «یونایتد دیلی نیوز» گزارش داد که جسد هوآنگ در راهروی بیرون از حمام، دراز کشیده روی زمین پیدا شده است. در این گزارش آمده است که وان پر از آب بود و تهویه هوا روشن بوده است. هیچ مواد مخدر، الکل یا علائم ورود اجباری یافت نشده است. تصاویر دوربینهای امنیتی نشان میداد که هوآنگ ساعت 15/7 بعد از ظهر به خانه بازگشته بود. رسانههای محلی گفتند که او روز سهشنبه دیگر خانه را ترک نکرد. پدر هوآنگ حدود ساعت ۱۱ صبح به منزل میرسد و پسرش را که بیحرکت روی زمین افتاده، میبیند و سپس با پلیس تماس میگیرد. ارسال به دوستان
عبدالعلی علیعسکری در رونمایی از آثار تولیدشده رادیویی به مناسبت پاسداشت مقام شهید:
در معرفی شهدا کوتاهی کردهایم
رئیس صدا و سیما در رونمایی از آثار تولیدشده رادیویی به مناسبت پاسداشت مقام شهید، گفت: زندگی شهدا در سازندگی نسل و جوانان ما مؤثر است، حتما در این زمینه کوتاهی کردهایم و امیدواریم از این پس این حق را ادا کنیم. به گزارش تسنیم، عبدالعلی علیعسکری در آیین رونمایی از آثار رادیویی پاسداشت مقام شهید با اشاره به اینکه در معرفی شهدا کوتاهی کردهایم، تأکید کرد: ایران توانست ایستادگیاش را اثبات کند. قله این عظمت و ایستادگی در وجود مردانی بود که به جبههها رفتند و مردمی که با بصیرت و دانش سختیها را تحمل کردند. همان شهدایی که از همه دلبستگیهایشان دل کندند و به جبههها روانه شدند. چقدر مشکل است ترسیم آن شرایط و کسی نمیتواند همه ابعاد آن لحظات را که آنها نترسیدند و به شهادت رسیدند، نمایش دهد. زندگی شهدا در سازندگی نسل و جوانان ما مؤثر است و اگر بتوانیم این زندگی را به عنوان اسوههای این ملت معرفی کنیم، در زندگی دختران و پسران ما مؤثر است. ما حتما در این زمینه کوتاهی کردهایم و امیدواریم از این پس این حق را ادا کنیم. حمید شاهآبادی، معاون صدا نیز در این مراسم با اشاره به اینکه شهدا سرمایه و نماد قدرت کشور ما هستند، گفت: شاخصه قدرت، دیگر سلاح و انبار مهمات نیست؛ امروز برای دنیا ثابت شده است که شهدا سرمایه و نماد قدرت کشور ما هستند. ما اندیشه شهادتطلبی قدرت خود را به دنیا نشان دادیم. آنچه در رادیو ما را بر آن داشت که این پاسداشت را به گونهای دیگر رقم بزنیم، احساس تکلیف بود و شرایط حساسی که کشور با آن روبهرو است. ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|