|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
9 جلد از «تقویم تاریخ دفاع مقدس» رونمایی شد
اسناد مقابله با تحریف
همزمان با چهلمین سالگرد آغاز دفاعمقدس، آیین رونمایی از 9 جلد کتاب از مجموعه «تقویم تاریخ دفاع مقدس» با حضور جمعی از فرماندهان و مسؤولان ارتش جمهوری اسلامی در فرهنگسرای رسانه برگزار شد. مجموعه «تقویم تاریخ دفاع مقدس» با بهرهگیری از اسناد و گزارشهای نوبهای ارتش و با استناد به مطبوعات و روزنامههای دوران جنگ، میکوشد بخشی از تاریخ شکوهمند دفاعمقدس را روایت کند. این مجموعه با همت مرکز پژوهشهای دفاعمقدس نزاجا تهیه و تدوین و از سوی مؤسسه فرهنگی- هنری مرکز اسناد انقلاب اسلامی چاپ شده است.
* مرحوم حسینیان مجدانه پیگیر تقویم تاریخ دفاعمقدس بود
بر اساس این گزارش مهدی رمضانی، مشاور رئیس فقید مرکز اسناد انقلاب اسلامی، در ابتدای این مراسم گفت: از سال ۸۴ به عنوان معاون انتشارات کارم را آغاز کردم. یکی از اقداماتی که در بدو ورودم از سوی مرحوم حسینیان بسیار مورد توصیه بود، پویایی تقویم تاریخ دفاعمقدس در آن سالها بود که بحمدالله و با یاری ایشان و زحمات مستمر دوستانم و نیروی زمینی ارتش این کار به امروز رسید که مجلدهای ۵۸ و ۵۹ رونمایی شود. وی افزود: باشکوهترین و عظیمترین مراسم رونمایی مرکز اسناد متعلق به این مجموعه بود و یکی از بانیان آن شخص مرحوم حجتالاسلام حسینیان بود که مجدانه پیگیر ماجرا بودند تا به سرانجام برسد. مشاور رئیس فقید مرکز اسناد انقلاب اسلامی با بیان اینکه مجموعه تقویم تاریخ دفاعمقدس منظم و مستمر منتشر میشود و نتیجه زحمات دوستانمان در ارتش است، تصریح کرد: توزیع این مجموعه در کتابخانهها انجام شده و به عنوان مرجع شناخته میشود. این کتاب را از جلد اول آغاز کردیم و الان به جلد ۵۹ رسیدهایم. این نظم موجب شده مجموعه به عنوان مرجعی پایدار شناخته شود.
این مقام مسؤول در مرکز اسناد انقلاب اسلامی در ادامه از مرحوم حسینیان به عنوان پدری دلسوز یاد کرد و گفت: من در ۲۱ سالگی معاونش شدم. کار را در کنار ایشان آموختم و تا امروز ارتباطم با مرکز اسناد قطع نشده است. آقای حسینیان برای ما و تاریخ انقلاب مرد بزرگی بود. ایشان مدال خود را در بیان و پیام حضرت آقا گرفتهاند چرا که رهبر انقلاب در پیامشان از عنوان مجاهد و انقلابی یاد کردند.
* تقویم دفاعمقدس، گنج است
در بخشی دیگر از این مراسم حجتالاسلام عباس محمدحسنی، رئیس سازمان عقیدتی- سیاسی ارتش با بیان اینکه مرحوم حسینیان از مصادیق روشن عالمان راستین روشنگر بود، گفت: ایشان مبارزی خستگیناپذیر، انقلابی و با مواضع روشن تا آخرین روز بود. این موارد توصیفاتی بود که رهبر انقلاب به آنها اشاره کرد. ایشان هرگز از مسیر انقلاب نلغزید و در برابر هجمهها نترسید. به معنای واقعی روحانی پای کار انقلاب بود. اینک که چهلمین روز فقدان او را پشت سر میگذاریم داغش تازه و یادش در خاطرات زنده است و قابل فراموشی نیست. نام مرحوم حسینیان با انقلاب اسلامی پیوند خورده است. با تاریخنگاری و دفاعمقدس هم پیوند دارد. اینها جزو ارزشهای بزرگ است و فردی که با ارزشهای بزرگ گره میخورد بزرگ میماند. وی افزود: این آیین مربوط به رونمایی از تاریخ دفاعمقدس و کتابهایی است که به حماسهآفرینی ارتش جمهوری اسلامی در دوران پرافتخار ۸ سال دفاعمقدس اختصاص دارد. نگارش تاریخ اهمیتش به اندازه آفرینش تاریخ است، چرا که اگر بهترین قطعات تاریخ آفریده شود ولی نگارش و ثبت نشود دستخوش تحریف خواهد شد و به ضد خود مبدل میشود. افرادی که قلم به دست میگیرند و درست مینویسند چیزی را که رخ داده، آن وقایع را ماندگار میکنند. گاهی ارزش آنها از واقعه به وجود آمده بیشتر است، بنابراین آن دسته از عزیزانی که دیروز سلاح به دست داشتند و امروز به جای آن سلاح، قلم به دست گرفتهاند، کارشان اگر نگوییم باارزشتر از روزی است که سلاح به دست گرفتند، باید گفت همسنگ همان سلاحی است که در برابر دشمن ایستاد. رئیس سازمان عقیدتی- سیاسی ارتش گفت: پس از جنگ سخت، دشمن جنگ نرم را آغاز میکند تا دستاوردهای جنگ سخت را زیر سوال ببرد؛ نگارش درست تاریخ مانع از تحریف دستاوردهای ارزشمند دوران دفاع و نبرد میشود. حجتالاسلام محمدحسنی با بیان اینکه یکی از مهمترین دغدغههای رهبر انقلاب مساله تحریف است، گفت: این دغدغه چه درباره انقلاب و چه دفاعمقدس در بیانات اخیر ایشان هم که همزمان با نخستین روز از هفته دفاعمقدس بیان شد، مورد اشاره و تاکید قرار گرفت.
وی با بیان اینکه عزیزانی که دست به قلم شدند مجاهدان عرصه نگارش هستند که در حقیقت ادامهدهندگان راه مجاهدان عرصه نبرد محسوب میشوند، گفت: مرکز اسناد انقلاب اسلامی که با مدیریت عالی مرحوم حسینیان جان گرفت و کارهای بزرگی را انجام داد، همچنان ادامهدار است و در این زمینه نقش بیبدیلی را ایفا میکند. خیلی از ما نگران بودیم شاید تاریخ دفاعمقدس نوشته نشود اما با یک کار جهادی این کار انجام شد. هر چند باید به ۲ نکته اصلی توجه کرد: اول نگارش اصل وقایع و دوم فرآوری این نگارشها.
حجتالاسلام محمدحسنی با بیان اینکه تقویم تاریخ دفاعمقدس یعنی روزشمار وقایع، گفت: این مساله همانند یک گنج است. آقا فرمودند جنگ گنج است، پس باید گنج را کشف کرد و ثانیا آن را تبدیل کرد. آنچه الان رخ میدهد نگارش اصل حماسههای دفاع است. ما به نهضت فرآوری وقایع دوران دفاعمقدس مثل نگارش اصل وقایع نیازمندیم، اگرنه به هدف اصلی خود نخواهیم رسید. وی با بیان اینکه اگر ما نتوانیم تاریخ دوران دفاعمقدس را درست بنویسم و از نوشتههایمان محصولات مورد نیاز نسل جدید را فرآوری کنیم، یعنی جنگ را ناتمام گذاشتهایم، گفت: این کار ناتمام را باید کسانی تمام کنند که در جنگ بودند، همان نسلی که شاهد ماجرا بوده، باید دست به قلم شود و دفاع ناتمام را تمام کند. رئیس سازمان عقیدتی- سیاسی ارتش ضمن بیان اینکه در عرصههای مختلف و سالهای پیش از پیروزی انقلاب از سرزمینمان کم شد، گفت: سرزمینی که الان در اختیار ملت ایران است در اصل ۳ برابر این بوده است. 5/3 میلیون کیلومتر مربع یعنی بیش از ۲ برابر مساحت سرزمین کنونی کاسته شده، آن هم در ۲۰۰ سال قبل از پیروزی انقلاب که آن را از ایران جدا کردند که آخرین آنها بحرین بود. از نخستوزیر وقت سوال کردند چرا بحرین را از دست دادیم، او پاسخ داد بحرین دختر ایران بود ما او را شوهر دادیم. وی گفت: افتخار برای ارتش است، چرا که تا آمدن سایر قوای مردمی، ارتش جمهوری اسلامی ایران به فرمان امام پادگانها را خالی کرد؛ در حقیقت ارتش با هدف تسریع در پیروزی انقلاب دست به این اقدام زده بود. صدام هم میدانست این ارتش به امر حضرت امام و برای پیوستن به مردم پادگانها را خالی کرده است اما برخی شعار انحلال ارتش را میدادند ولی امام و حضرتآقا که ارتش را خوب میشناختند در چنین زمانی که ساماندهیها کامل نشده بود، اقدامی درست انجام دادند. دشمن فکر میکرد میتواند ارتش را غافلگیر کند اما صدام که آمده بود ارتش ایران را غافلگیر کند، در همان روزهای نخست با غیرتی که ارتشیها از خود نشان دادند غافلگیر شد.
* ضربه نیروی هوایی به رژیم بعث عراق برای آنها قابل پیشبینی نبود
در این مراسم امیر گلفام، معاون فرهنگی و تبلیغات ستاد کل نیروهای مسلح گفت: حدود ۱۶ سال قبل اقداماتی که در نیروی زمینی برای ثبت وقایع صورت گرفت، بسیار سخت بود. کار سختی شروع شد چون نیروی زمینی مشکلات خود را داشت. فضا نامناسب بود اما در عین حال عزم کسانی که کار میکردند برای ثبت وقایع درست و بجا بود. گستردگی کار در حوزه نیروی زمینی به حدی زیاد است که با دنیایی از این اطلاعات مواجه بودیم اما استخراج از آنها مهم بود. بعضا بزرگان دفاعمقدس مثل سربازان عرصه تاریخنویسی هستند؛ همان افراد بزرگی که برای ثبت کوچکترین اتفاقات، کارهای بزرگی کردند. وی با بیان اینکه باید اقدامات روزهای ابتدایی دفاعمقدس ثبت و بیان شود، گفت: در برخی موارد خودم شاهد ماجراها بودم. انقلاب که پیروز شد، برخی وقایع را باور نمیکردم. من یادم هست میز مناظره تلویزیونی مبدل به میز محاکمه شهید فلاحی شد اما او شجاعانه غائله گنبد را ختم کرد. معاون فرهنگی و تبلیغات ستاد کل نیروهای مسلح به روزهای ابتدایی پیروزی انقلاب اشاره کرد که بخشی از آن به غائله کردستان مربوط میشد. وی در این باره توضیح داد: تصمیمات سیاسی دولت موقت ضربات بسیاری به کشور وارد کرد بویژه به ارتش و نیروی زمینی، چرا که نیروی زمینی در جنگ در تمام جبههها حضور داشت و هر جا که نیاز بود غیورمردان نیروی زمینی وارد میشدند. وی با بیان خاطراتی از دوران دفاعمقدس، گفت: ضربهای که نیروی هوایی به بعثیها زد برای آنها قابل پیشبینی نبود. نیروی زمینی و هوایی کاری کردند که تفکر راهبردی صدام حسین و تمام تمرکز ارتشهای بزرگ دنیا به هم ریخت. ارتش، رژیم صدام را غافلگیر کرد. نخستین مقاومت فعال از ارتش شروع شد و شهدای ابتدای جنگ جزو مظلومترینها بودند.
امیر گلفام با بیان اینکه برخی میگویند میشد کاری کرد که جنگ به وجود نیاید، گفت: بدانید هر کاری میکردیم این جنگ اتفاق میافتاد. صدام گفته بود اگر این فرصت را از دست بدهیم تا ۴۰۰ سال آینده دیگر فرصتی نخواهیم داشت که به پیروزی برسیم. این جنگ به ایران تحمیل شد، زیرا او فکر میکرد ارتش در ضعیفترین حالت است. از نظر تئوری و روی کاغذ شاید اینگونه بود اما نقش ارتش بیبدیل بود و کل نیروهای مسلح ظرف ۲ سال تمام اراضی اشغال شده توسط دشمن را پس گرفتند.
* مرکز اسناد اجازه تحریف تاریخ انقلاب را نمیدهد
در پایان این مراسم محمدمهدی اسماعیلی، معاون پژوهش مرکز اسناد ضمن یادی از مرحوم حسینیان، گفت: ما در مرکز اسناد بحث روایت را داریم و اینکه با همکاری عزیزانمان در ارتش توفیق شد این مجلدات نوشته شود و امروز ۹ جلد از آنها رونمایی میشود. انتشار، تکلیف اصلی مرکز اسناد است تا روایت دقیق و کاملی را از اتفاقاتی که نهضت امام از سال ۴۱ آغاز کرد و سال ۵۷ به پیروزی رسید و حتی مقطع سرنوشتساز ۸ سال دفاعمقدس به درستی ثبت کند. ۱۳۰۰ عنوان کار ارزشمند تاکنون تحویل جامعه علمی و پژوهشی کشور شده است. وی در پایان گفت: مهمترین کار مرکز اسناد انقلاب اسلامی این است که اجازه ندهد تاریخ انقلاب تحریف شود. باید با تولیداتی که در تراز جامعه علمی کشور است، حرکت کند تا مرجعیت اتفاقات مهم آثاری باشد که از سوی مرکز تولید میشود. مرحوم حسینیان ۲۵ سال مسؤولیت این کار را عهدهدار بود.
ارسال به دوستان
آمادهسازی نمایش «سگک» برای اجرا در جشنواره تئاتر مقاومت
زندگی «حر انقلاب» روی صحنه میرود
رضا بهرامی از آمادهسازی نمایش «سگک» برای اجرا در جشنواره تئاتر مقاومت و اجرای عمومی خبر داد.
به گزارش «وطن امروز»، رضا بهرامی، کارگردان تئاتر درباره تازهترین فعالیتش گفت: این روزها در حال تمرین و آمادهسازی نمایش «سگک»، نوشته کهبد تاراج هستم که به زندگی شهید شاهرخ ضرغام معروف به «حر انقلاب» میپردازد. این نمایش برای حضور در جشنواره تئاتر مقاومت و پس از آن اجرای عمومی در تماشاخانه سرو آماده میشود. همچنین صحبتهایی نیز برای تبدیل این اثر نمایشی به تله تئاتر نیز شده است که امیدوارم عملی شود.
وی درباره ویژگیهای این شهید بیان کرد: شاهرخ ضرغام پیش از انقلاب به جاهلی معروف بود اما خوی پهلوانی داشت و کشتیگیر نیز بود. او در اوایل انقلاب و بعد از آشنایی با امام خمینی(ره) به ایشان ارادت ویژهای پیدا میکند و در رکاب امام(ره) قرار میگیرد و حتی به این دلیل لقب «حر انقلاب» را به او میدهند.
بهرامی در ادامه به مهر گفت: ضرغام با آغاز جنگ تحمیلی به جبهه میرود و در آنجا گروهی را متشکل از افرادی شبیه خودش تشکیل میدهد اما در عملیات پاکسازی جاده آبادان- ماهشهر گلوله تیربار تانک به سینهاش خورده و شهید میشود. بعثیها سر وی را از تنش جدا میکنند و پیکر بدون سر او را در تلویزیون عراق به نمایش میگذارند و عنوان میکنند بالاخره «جلاد حکومت ایران» را کشتهاند. پیکر مطهر این شهید هیچگاه پیدا نشد و همچنان مفقودالاثر است.
وی درباره حضور در جشنواره تئاتر مقاومت بیان کرد: این جشنواره میتواند فرصتی را برای هنرمندان تئاتر به وجود بیاورد تا از منظری دیگر به مضامین مقاومت و جنگ تحمیلی نگاه کنند. پرداختن به افرادی چون شهید شاهرخ ضرغام که با یک اتفاق زندگیشان دگرگون میشود و در راه انقلاب و وطنشان جان خود را فدا میکنند، بسیار جذاب است و این امکان را برای مخاطبان فراهم میکند تا با چنین افرادی که نقش تاثیرگذاری در جنگ داشتند، بیشتر آشنا شوند. اگر انجمن تئاتر انقلاب و دفاعمقدس بتواند شرایطی را فراهم کند تا هنرمندان به شکلی شفافتر به چنین مضامینی بپردازند، تئاتر مقاومت میتواند از تکراری که در سالهای اخیر دچارش شده است، نجات پیدا کند و مطمئنا هنرمندان نیز به چنین رویکردی لبیک خواهند گفت.
کارگردان «کریملوژی» در پایان صحبتهایش درباره گروه بازیگران نمایش گفت: پریسا مقتدی، تینو صالحی، محمدرضا ایمانیان، لبخند بدیعی، مهتاب شکریان و امیر عدلپرور بازیگران این اثر نمایشی هستند که البته قرار است بازیگران دیگری نیز به گروه اضافه شوند.
ارسال به دوستان
مجید مجیدی در مراسم تجلیل از عوامل «خورشید»:
«شمیلا» سلبریتی ونیز بود
مجید مجیدی، کارگردان فیلم سینمایی «خورشید» در آیین تجلیل از عوامل این فیلم سینمایی تأکید کرد: موضوع «کودکان کار» مسألهای ملی است که همه باید برای رفع مشکلات آنان کمک کنند.
به گزارش «وطن امروز»، مراسم تجلیل از هنرمندان فیلم سینمایی «خورشید» به کارگردانی مجید مجیدی برگزار شد. فیلم سینمایی «خورشید» در هفتادوهفتمین جشنواره فیلم ونیز موفق به دریافت جایزه فانوس جادویی در بخش جنبی این رویداد شد و روحالله زمانی بازیگر نوجوان این فیلم جایزه «مارچلو ماسترویانی» ویژه بهترین استعداد بازیگری نوظهور در این رویداد را از آن خود کرد.
مجیدی در این مراسم گفت: مسأله کودکان کار، مسألهای ملی است و نمیشود آن را تنها به دولتها منتسب کرد. هر چند آنها موظف هستند که فکر اساسی کنند و ساخت این قبیل مدرسهها در تمام کشور الزامی است. کار کردن این بچهها را میشود در ریل درستی هدایت کرد. این بچهها خلاق هستند، خود روحالله زمانی آنقدر ابتکار در همه عرصهها دارد که گفتنی نیست. محمد موسوی همچنین است، به قدری در کار خود اوستا است که بینظیر است.
کارگردان «خورشید» ادامه داد: ما از 4-3 هزار نفر تست گرفتیم. این به معنای این نبود که بهترینها را انتخاب کنیم، بلکه بیشتر ویژگیهایی که میخواستیم مدنظرمان بود. در جشنواره ونیز، شمیلا جزو سلبریتیهای این جشنواره شده بود. بعد از صحبتش هم خیلیها آمدند و ابراز احساسات کردند. کیت بلانشت هم گفت کاش بشود کاری برای آنها کرد و ما دوست داشتیم این جایزه را به کل بچههای فیلم بدهیم، چون همه آنها در فیلم درخشان بودند ولی با قانون جشنواره یکی نبود و دبیر جشنواره موافقت نکرد. روحالله برای این فیلم خیلی زحمت کشید؛ در این سن درک و آگاهی بالایی نسبت به کار و نقش خود داشت.
ارسال به دوستان
موسیقی
ارکستر ملی ایران «شورآفرین» حسین دهلوی را اجرا میکند
ارکستر ملی ایران در آستانه سالروز تولد استاد حسین دهلوی، آهنگساز و رهبر ارکستر فقید موسیقی کشورمان، قطعه «شورآفرین» از ساختههای این هنرمند را ضبط و اجرا میکند. به گزارش «وطن امروز»، ضبط این قطعه که طی هماهنگی با هومن دهلوی فرزند مرحوم حسین دهلوی انجام شده توسط ارکستر ملی ایران انجام میشود، این در حالی است که سهراب کاشف به عنوان رهبر ارکستر حضور دارد. «شورآفرین»، از نخستین ساختههای استاد حسین دهلوی است که پیش از انقلاب اسلامی با ارکستر صبا و به رهبری این آهنگساز اجرا شده است.
***
اعضای شورای علمی سیزدهمین جشنواره موسیقی نواحی معرفی شدند
دبیر سیزدهمین جشنواره ملی موسیقی نواحی ایران، اعضای شورای علمی این رویداد موسیقایی را معرفی کرد. به گزارش «وطن امروز»، بر اساس اعلام احمد صدری، دبیر سیزدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران، منصوره ثابتزاده، هوشنگ جاوید، محمدعلی مرآتی، دامون ششبلوکی و فؤاد توحیدی اعضای شورای علمی این دوره جشنواره هستند. وی همچنین گفت: در چند دوره اخیر جشنواره سعی شد ضمن توجه به جایگاه حرفهای و هنری گروهها، زمینه حضور گروههای متعدد و جدید در هر دوره فراهم شود و تنوع گروهها از مناطق کشور نیز مورد توجه قرار گرفته است. همچنین این رویکرد درباره تم جشنواره نیز در این چند دوره مدنظر بوده است و هر دوره یک تم که با موسیقی نواحی پیوند دارد در نظر گرفته شده است تا ضمن تمرکز بر آن تم، فرصتی برای حضور گروههای متناسب با تم در هر دوره فراهم شود. دبیر سیزدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران افزود: در زمینه استفاده از نظرات پژوهشگران موسیقی نواحی نیز در ۴ دوره اخیر سعی شده است زمینه حضور پژوهشگران مختلف و نگاههای متفاوت فراهم شود و در هر دوره، شورای علمی جشنواره تغییراتی داشته است تا تنوع در شورای علمی و حضور و نظرات پژوهشگران نیز محقق شود.
ارسال به دوستان
عباس جوانمرد درگذشت
عباس جوانمرد یکی از چهرههای مطرح کارگردانی تئاتر ایران بر اثر ایست قلبی چشم از جهان فرو بست. به گزارش «وطن امروز»، عباس جوانمرد متولد سال ۱۳۰۷ پس از سالها تأثیرگذاری در زمینه تدریس، کارگردانی و نمایشنامهنویسی تئاتر، در ۹۲ سالگی چشم از جهان فرو بست. پیکر این استاد تئاتر در کشور کانادا به خاک سپرده خواهد شد. وی در کارنامه کاری خود در مقام کارگردان آثار متعددی از جمله «غروب در دیاری غریب»، «قصه ماه پنهان»، «تامارزوها»، «قصه طلسم حریر و ماهیگیر» و «شهر طلایی» را روی صحنه برده است.
ارسال به دوستان
اهدای جوایز فیلم هنگکنگ تا سال ۲۰۲۲ به تعویق افتاد
با توجه به پاندمی کرونا، چهلمین دوره مراسم اهدای جوایز فیلم هنگکنگ به فصل نخست سال ۲۰۲۲ موکول شد. به گزارش «وطن امروز»، مسؤولان اهدای این جوایز اعلام کردند با توجه به اینکه بسیاری از اکرانهای سینمایی لغو شده یا به تعویق افتاده است، مراسمی در سال ۲۰۲۱ برگزار نمیکنند و به جای آن همه فیلمهایی که سال ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ اکران میشوند برای دوره ۲۰۲۲ در جوایز شرکت داده میشوند. این در حالی است که مراسم امسال که قرار بود ماه مه برگزار شود به دلیل بیماری کرونا لغو و بعد به صورت برنامهای آنلاین برگزار شد. سیوهشتمین دوره جوایز فیلم هنگکنگ ۱۴ آوریل ۲۰۱۹ به روال معمول برگزار شده بود. سینماهای هنگکنگ ۲ بار باز و بسته شدند، زیرا موج دوم و سوم کرونا در این کشور خطرآفرین شد. سینماهای هنگکنگ ابتدا از اواخر مارس تا ۸ ماه مه تعطیل شدند و بعد دوباره از ۱۵ جولای تا پایان آگوست کار خود را متوقف کردند. در حال حاضر سینماها باز هستند اما با توجه به فاصلهگذاری اجتماعی امکان فروش بلیت بیش از ۵۰ درصد ظرفیت سالن را ندارند.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
فخیمزاده با «کارآگاهان جوان» بازمیگردد
مهدی فخیمزاده در حال نگارش فیلمنامه سریال «کارآگاهان جوان» برای شبکه ۵ سیما است. به گزارش «وطن امروز»، مهدی فخیمزاده، کارگردان سینما و تلویزیون این روزها در حال نگارش فیلمنامهای تلویزیونی برای شبکه ۵ سیماست. این سریال «کارآگاهان جوان» (بازپرس) نام دارد و مجتبی متولی تهیهکننده آن است. مهدی فخیمزاده فعلا نویسندگی فیلمنامه این سریال را بر عهده خواهد داشت. آخرین سریال فخیمزاده در تلویزیون «فوق سری» نام داشت که سال ۹۳ ساخته شد و در این چند سال فخیمزاده در تلویزیون بیشتر به بازیگری مشغول بود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|