|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
درباره «پادشاه سکوت»، مستندی افشاگرانه درباره پرونده قتل جمال خاشقجی
آزادیکشی سعودی
محمدرضا کردلو: سعودی یکی از رازآلودترین رژیمهای سیاسی دنیاست؛ رژیمی که امروز متکی به نفت، خون میریزد، متکی به خون تداوم مییابد و همینطور برای تداوم، نیازمند راه انداختن جنگهای فرقهای در منطقه است. با روی کارآمدن پادشاه جدید از سال 2015 و با شاه شدن سلمان و قدرت گرفتن محمد بنسلمان در عربستان، جنگطلبی عربستان جنبه عیانتری به خود گرفت. بنسلمان که در توهم تبدیل شدن به چهرهای مطرح در جهان عرب بود، با آغاز جنگی که گمان میکرد بزودی او را به عنوان یک فاتح معرفی خواهد کرد، به کشتار و آوارگی چندصدهزار یمنی دست زد. در عربستان با عنوان اصلاحات، تلاش کرد تغییرات فرهنگی را که سبک زندگی اسلامی و عربی را به چالش میکشید، انجام دهد؛ تغییراتی که به نظر اعطای آزادی به مردم ساکن در عربستان میآمد اما اتفاقی که در بطن روابط سیاسی و رسانهای رقم میخورد، نقض آشکار آزادی بود. مستند Kingdom Of Silence محصول 2020 به تهیهکنندگی تهیهکننده مطرح سینمای مستند «الکس گیبنی» ساخته شده است. گیبنی یک بار برای کارگردانی مستند «تاکسی به سوی تاریکی» برنده اسکار بهترین فیلم مستند شده بود؛ مستندی که بر قتل راننده تاکسی افغان، «دلاور» توسط سربازان ارتش آمریکا تمرکز داشت. این راننده تاکسی در مدت زمانی که در بازداشتگاه پروان زندانی بود، تا حد مرگ، مورد ضرب و جرح و شکنجه قرار گرفت. ۵ روز بعد اعلام شد که وی مرده است. مرگ او پس از بررسی و تحقیقات در دادگاه شکنجه زندانیان بگرام، قتل اعلام شد. حالا الکس گیبنی در مستند پادشاه سکوت که توسط «ریچارد رولی» کارگردانی شده، نقش تهیهکننده را دارد. ریچارد رولی نیز مستندسازی است که فیلمهایش نامزد اسکار شدهاند. یکی از مستندهای مطرح او «جنگهای کثیف» نام دارد که در آن پرده از کشتارهایی که توسط اوباما انجام شده، برداشته میشود. حالا این دو در مستندی جسورانه با عنوان پادشاه سکوت، پرده از رازها و ابهامات پرونده قتل جمال خاشقجی برداشتهاند.
مستند ابتدا با طرح بیوگرافی جمال خاشقجی، به سابقه حضور او در میان نیروهای مجاهدین و جنگجویانی که علیه شوروی در افغانستان میجنگیدند، اشاره میکند. این موضوع مهمترین ویژگی جمال است. او ارتباطات سعودی با بنلادن را به طور خاص میداند و تنها کسی است که به عنوان خبرنگار شخصی بنلادن در سالهای پیش از تاسیس القاعده او را مطرح کرده است. به تعبیر مستند، عربستان با «بنلادن» شناخته شد چون چیزی از خود نداشت؛ اشارهای که در پایان مستند دوباره مورد توجه قرار میگیرد. آنجا که درباره اطلاعات خاص خاشقجی از بنلادن و طرح این اطلاعات با ماموران سازمان سیا سخن به میان میآید و این گمانه که او با سیا همکاریهای جدی نیز داشته وجود دارد. اگر چه مستند در ارائه تصویر خاشقجی او را بیش از اندازه سفید میکند و با میان کشیدن روابط عاطفی او کلیت فضای مستند را تحت تاثیر قرار میدهد اما اطلاعات تازهای از تلاشهای رژیم سعودی و نیز دولتهای ایالات متحده در بهم زدن مناسبات عادی در کشورهای عربی و غرب آسیا، به راه انداختن جنگ و برنامه طولانیمدت آمریکا برای فروش تسلیحات ارائه میدهد. یکی از نکاتی که در مستند پررنگ است طرح شفاف نقش داشتن سعود القحطانی، مشاور رسانهای بنسلمان در پروژه قتل خاشقچی است. سعود القحطانی را امروز بیشتر در رسانهها با عنوان صاحب شبکههایی مانند ایران اینترنشنال میشناسیم؛ شبکههایی که تلاشهای احمقانهای برای اثبات مدعای آزادی در عربستان دارند؛ کشوری که در بیش از 80 سال از تاسیس رژیم سعودی روی انتخاباتی را که تغییراتی به همراه داشته باشد به خود ندیده است. جالب اینکه روی دیگر مدعای اصلاحات سعودی در مستند «پادشاه سکوت» بخوبی به نمایش درمیآید. تلاش برای ساکت کردن یکی از منتقدان و در نهایت قتل وی به بدترین شکل ممکن و با قطعه قطعه کردن اعضای بدنش اتفاقی است که مشاور رسانهای بنسلمان رقم میزند.
مستند از جهات ساختاری البته نقاط قوت فراوانی دارد. حضور مستندساز در افغانستان و گفتوگوی از نزدیک با یکی از کسانی که مجاهدین همراه بن لادن را در پایگاه شمال پنجشیر فرماندهی میکرده، از نقاط تحسینبرانگیز مستند است. عبدالله انس کسی است که درباره او حرف میزنیم. او اطلاعات دست اولی در رابطه با سالهای حضور خاشقجی در افغانستان ارائه میدهد. مستند در ادامه تصاویر آرشیوی قابل توجهی از جنگ افغانستان، دیدار گروههای جهادی با ریگان و تلاش ریگان برای تحریک آنها برای جنگ با شوروی، تصاویری از داخل دربار سعودی و نیز تصاویری از داخل عربستان را مورد استفاده قرار میدهد که به روایت او کمک کرده است. یکی دیگر از نقاطی که در این مستند برجسته میشود و توانسته روایت پیرامون جمال را دارای اهمیتی ویژه کند، ارتباطات او با ولید بن طلال، شاهزاده سعودی است. ارتباطی که پس از روی کار آمدن سلمان و بازداشت یکی از ثروتمندترین شاهزادگان سعودی، یعنی ولید بنطلال بیکارکرد میشود و خاشقجی را در موضع ضعف قرار میدهد. خاشقجی پس از اینکه شاهزاده حامی خود و شبکه تازهتاسیساش «العرب» را در وضعیت اسفبار بازداشت بنسلمان میبیند، تقریبا از هر گونه فعالیت خبری ناامید میشود. در ادامه اما توئیتهای او برایش دردسرساز میشود تا اینکه یادداشتش در واشنگتنپست، تصمیم بنسلمان و سعود القحطانی برای قتل او را جدیتر میکند.
فروش تسلیحات به عربستان توسط دولتهای مختلف، حضور اتباع عربستانی در حمله 11 سپتامبر و حمایت آنها از سوی سعودی مسالهای است که در مستند مطرح شده ولی موشکافی نشده است. در واقع اگر چه حتی راویان آمریکایی مستند از جنایتهای بنسلمان علیه مردم یمن و از میان برداشتن مخالفان با شدیدترین رفتارها از جمله اعدامهای وحشیانه در عربستان سخن به میان میآورند و حتی حمایت آمریکا از این اتفاقها را به صراحت مطرح میکنند اما آنچه این مستند به آن نپرداخته سیاستهای پشتپردهای است که ارتباط میان سعودی و آمریکا را هر روز دامنهدارتر از گذشته میکند.
با همه تفاسیر، «پادشاه سکوت» یکی از تازهترین مستندهای انتقادی علیه رژیم سعودی است که به نظر میرسد تصویری واقعی از دربار سعودی، جنگ قدرت و رادیکال شدن سیستم حاکمیتی این کشور علیه آزادی ارائه میکند؛ رژیمی که با همه سرکوب کردنها با ایجاد تغییراتی سطحی در فضای فرهنگی، خود را مدعی اصلاحات گسترده نشان میدهد.
ارسال به دوستان
یادداشت مجتبی راعی درباره کریم اکبریمبارکه با یک دریغ بزرگ
برایش بدیهی بود که نقش باید بدرخشد
مجتبی راعی، کارگردان سینمای ایران چند روز بعد از درگذشت کریم اکبریمبارکه، بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون با انتشار یادداشتی از ویژگیهای اخلاقی و هنری این هنرمند فقید کشورمان سخن گفت. به گزارش روابط عمومی سیما فیلم، مجتبی راعی، نویسنده و کارگردان سریال «جشن سربرون» در سوگ از دست دادن زندهیاد کریم اکبریمبارکه، بازیگر بااخلاق و پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون یادداشتی نوشت. در یادداشت راعی آمده است: در شرایط سختی هستم و نوشتن درباره دوستی که دیر پیدایش کرده و امید داشتم اگر روزگار بگذارد کارها با او بکنم، بسیار سخت است. «جشن سربرون» در شرایطی سخت شروع شد. فرصت روخوانی و تحلیل متن نداشتیم. به همین لحاظ نخستین روز کاری کریم اکبریمبارکه با بنده، مصادف شد با اجرای مشکلترین سکانس شخصیتی به نام آسدمحمد! من نگران بودم. به دستیارم گفتم ای کاش شرایط ما به نحوی بود که با ایشان با صحنههای سادهتر شروع میکردیم و بعد از جا افتادن به این سکانس کلیدی میرسیدیم! امیدی ندارم این سکانس آنچنان که باید دربیاید. وقتی شروع به اجرا کردیم با هر پلان شگفتزده به او نگاه میکردم و البته بازیگر این نوع نگاه را از کارگردانش تشخیص میدهد اما ایشان طوری رفتار میکرد که گویی کاری بسیار معمولی انجام میدهد.
موقع ناهار به او گفتم ادبیات دیالوگهای فیلم تاریخی با ادبیات روزمره تفاوت زیادی دارد ولی شما علاوه بر اینکه کاملا حفظ کرده بودید، طوری ادا میکردید که گویی گویش معمولی خود شماست. از طرفی اجرای شما از نقش نسبت به آنچه نوشته شده بود و حتی نسبت به آنچه من برای شما توضیح دادم، عمیقتر بود! جوابی که داد او را در چشم و دل من بزرگ کرد. او گفت اینکه وظیفه یک بازیگر است! به او گفتم من شما را پیدا کردم دیگر دست از سرتان برنمیدارم؛ با شرم گفت البته اگر این سکانس خوب شده به خاطر محمود پاکنیت و فرخ نعمتی هم بوده، اینها در مقابل من سنگتمام گذاشتند. شیفته نگاهش میکردم و با خودم میگفتم چرا نباید در این مملکت فیلمنامههایی با شخصیتهای پیچیده نوشته شود که چنین بازیگرانی با این مرز از توانایی فرصت بیکاری نداشته باشند؛ نقشهایی که مردم ایران ببینند، لذت ببرند و تحسینشان کنند! بزرگ بودن، شریف بودن و حرفهای بودن چنان برایش طبیعی بود که نیاز به هیچگونه جلوهفروشی احساس نمیکرد. سکوتی ناشی از استغنا و نگاهی پر از محبت همراه همیشگی صورتش بود. جناب مبارکه بازیگر نجیبی بود. نقش را بخوبی مطالعه و سعی میکرد تصویر ذهن کارگردان را دریابد. بعد با کولهباری از تجربه در عین بیادعایی سنگتمام میگذاشت! زیادهطلبی نمیکرد که معنای ضمنی آن این است که از نقش مقابل کم کن و به این نقش اضافه کن! او نمیگفت که باید من بدرخشم اگر چه کل کار خراب شود! برایش بدیهی بود که نقش باید بدرخشد. بازیگران میدانند که من چه میگویم و او بر چه میلی غلبه میکرد. خدا رحمتش کند با اجرای نقش آسدمحمد به سریال ما اضافه کرد! او در اوج توانایی رفت. کمبود بازیگرانی با این اوصاف بسادگی برطرف نمیشود. با خودم فکر میکنم از آنجا که خاندان پیامبر روششان بخشندگی است و زیر بار منت هیچ کس نمیمانند، قطعا قبل از اینکه به ذهن کریم اکبریمبارکه، بگذرد من زحمتی برای اجرای ابن ملجم کشیدم امید دارم حضرت علی علیهالسلام بگوید باید به دیدار ابنملجم بروم، میفرمایند: کریم حقی به گردن ما دارد!
ارسال به دوستان
برپایی نمایشگاه «نام احمد» با ۸۲ اثر
اداره کل هنرهای تجسمی با همکاری مؤسسه هنرهای تجسمی معاصر و موزه هنرهای معاصر به مناسبت هفته وحدت، نمایشگاهی از آثار هنرهای تجسمی با عنوان «نام احمد» برگزار میکند. به گزارش واحد ارتباطات و رسانه اداره کل هنرهای تجسمی، آثار این نمایشگاه از مجموعه گنجینه مؤسسه هنرهای تجسمی معاصر و موزه هنرهای معاصر در رشتههای نقاشی، خوشنویسی، نگارگری، تصویرسازی، عکس، مجسمه سفال و سرامیک و گرافیک، به صورت مجازی به نمایش در میآید. تعداد ۷۲ اثر از ۷۲ هنرمند بنام از مجموعه گنجینه مؤسسه و ۱۰ اثر از گنجینه موزه هنرهای معاصر در صفحات مجازی tajasomi@ و سایت civa.ir در ایام هفته وحدت در نمایشگاه مجازی «احمد» از روز ۱۳ آبان در معرض دید علاقهمندان قرار میگیرد.
ارسال به دوستان
تلویزیون
کرونا شیرینی دوبله را گرفته است
منوچهر والیزاده از اوضاع سخت دوبله در دوران کرونا میگوید. او معتقد است کرونا شیرینی کار دوبله را گرفته است. به گزارش ایسنا، این مدیر دوبلاژ و دوبلور باسابقه درباره شرایط کار دوبله در دوران کرونا گفت: اوضاع زیاد خوب نیست. اصلا شکل کار خوب نیست. همه تکتک وارد استودیو میشوند. انشاءالله که ریشه کرونا کنده شود. همکاران همه تکی مینشینند و دوبله میکنند. اصلا گویندهها همدیگر را نمیبینند. آن بده بستانهایی که در دوبله انجام میشد، دیگر الان انجام نمیشود. ما اصلا همکارانمان را نمیبینیم. یک روز من میروم نقشم را میگویم و میروم و روز بعد یکی دیگر از همکاران میرود نقشش را میگوید و میرود. کار دوبله دیگر آن حال و هوا و آن شیرینی را از دست داده است. او در پاسخ به این پرسش که به عنوان دوبلور علاقهمند به دوبله کدام دست از این سریالهاست؟ عنوان کرد: ما به عنوان دوبلور، دوبله همه سریالها برایمان لذت بخش است، زیرا کار را دوست داریم و به کارمان علاقهمندیم. چون کارها به فارسی دوبله میشود ما به همه آنها علاقهمندیم. والیزاده در پایان با ابراز امیدواری نسبت به بهتر شدن شرایط گفت: انشاءالله کرونا برطرف شود و همه دوباره دور هم جمع شوند.
***
ساخت سریالی برای شیرعلی مردانخان
کارگردان سریال «بوم و بانو» درگیر نگارش و آماده کردن مقدمات تولید سریال «شهید شیرعلی مردان» است و ابراز امیدواری کرده هرچه زودتر به نتیجه برسد. به گزارش تسنیم، سعید سلطانی، کارگردان سریال «بومو بانو»، «ستایش» و «پس از باران» در نشست خبری سریالش اعلام کرد درگیر نگارش و مقدمات ساخت سریالی درباره رهبر قیام بختیاریهاست. او گفت که مدتهاست درگیر نگارش و طراحی فیلمنامه و تحقیقات درباره این مجموعه تلویزیونی است. سعید سلطانی بتازگی پخش سریال «بوم و بانو» از شبکه ۲ را به پایان رسانده و قرار است با نگارش این مجموعه تلویزیونی، سریال شهید شیرعلی مردانخان بختیاری را جلوی دوربین ببرد؛ سریالی که در معاونت استانهای صداوسیما تولید خواهد شد. البته کارگردان «بوم و بانو» گفت، همزمان اگر فضای دیگری باشد که کارهای دیگری هم پیشنهاد شود شاید سراغ کارهای دیگری هم برود، باید دید که چه پیشنهادها و کارهایی پیش میآید و فیلمنامه و مقدمات «شیرعلیمردانخان» چه زمانی آماده میشود. این مبارز بختیاری فرزند سردار بیبی مریم است که چندی پیش سریال «بانوی سردار» درباره او از شبکه 3 روی آنتن رفت.
ارسال به دوستان
سینما
اکران «خورشید» در تفرش
فیلم سینمایی «خورشید» ساخته مجید مجیدی یک هفته در تفرش اکران میشود. به گزارش روابط عمومی این پروژه، فیلم سینمایی «خورشید» به کارگردانی مجید مجیدی، فیلمنامه نیما جاویدی و مجیدی و تهیهکنندگی امیر بنان و مجیدی به مدت یک هفته از امروز ۱۴ آبانماه در شهر تفرش واقع در استان مرکزی اکران میشود. جدیدترین فیلم مجیدی از شانسهای نمایندگی اسکار ایران است و این اکران یک هفتهای به این منظور انجام میشود. دلیل انتخاب شهر تفرش از سوی سازندگان سفید بودن این شهر از ویروس کروناست. علی نصیریان، جواد عزتی، طناز طباطبایی، روحالله زمانی و شمیلا شیرزاد از جمله بازیگران «خورشید» هستند. این فیلم نخستینبار در سیوهشتمین جشنواره فیلم فجر رونمایی شد و توانست جایزه بهترین فیلم و فیلمنامه را از آن خود کند. «خورشید» تابستان امسال موفق به دریافت جایزه فانوس جادویی و جایزه مارچلو ماسترویانی (بهترین بازیگر نوظهور) از جشنواره ونیز شد. پیش از این طبق تصمیم شورای صنفی نمایش قرار بود این فیلم در مشهد اکران شود ولی کمی پس از اعلام این خبر، معاون ارشاد خراسان رضوی عنوان کرد به دلیل وضعیت قرمز این شهر، این امکان میسر نیست.
***
«و فردا تمام جهان» نماینده آلمان در اسکار
آلمان «و فردا تمام جهان» را برای شرکت در بخش بهترین فیلم بینالمللی اسکار ۲۰۲۱ انتخاب کرد. به گزارش هالیوودریپورتر، آلمان فیلم سینمایی «و فردا تمام جهان» ساخته «جولیا فون هاینز»، درامی راجع به افراطگرایی سیاسی را که در یک کمون آنتیفای امروزی اتفاق میافتد، انتخاب کرده تا نماینده این کشور در رقابت اسکار ۲۰۲۱ در بخش «بهترین فیلم بینالمللی» باشد. این فیلم درام «جولیا فون هاینز»، داستان یک دانشجوی جوان آلمانی در رشته حقوق را دنبال میکند که خانواده ثروتمند خود را برای زندگی در یکی از کمونهای آنتیفا(Antifa) و مبارزه با فاشیسم ترک میکند. «و فردا تمام جهان» نخستین اکران خود را در بخش رقابتی جشنواره فیلم ونیز در ماه آگوست تجربه کرد.
ارسال به دوستان
تازهترین جزئیات از «نوروز رنگی» از زبان کارگردان
یادآوری روزهای سخت
علی مسعودی، کارگردان سریال «نوروز رنگی» با اشاره به آغاز تصویربرداری این مجموعه نوروزی از ۲۲ روز پیش در مشهد، از ابتلای یکی از بازیگران سریال به کرونا و تست منفی دیگر عوامل خبر داد. به گزارش مهر، علی مسعودی، کارگردان سریال «نوروز رنگی» که برای پخش در نوروز ۱۴۰۰ در دست تولید قرار دارد، درباره آخرین وضعیت پیشرفت تولید این سریال بیان کرد: تصویربرداری «نوروز رنگی» ۲۲ روز است کلید خورده و ما این روزها در مشهد در حال کار هستیم. کارگردان «نوروز رنگی» درباره رعایت پروتکلهای بهداشتی در پروژه و ابتلای بازیگران به کرونا بیان کرد: ما سعی میکنیم روند تولید پروژه با رعایت همه پروتکلها باشد، با این حال باز هم ممکن است فردی مبتلا شود. متاسفانه رابعه اسکویی مبتلا به کرونا شده است که البته خفیف است. بعد از آن هم به سرعت از تمام گروه تست گرفتیم و خدا را شکر تستها منفی بود. کارگردان «نوروز رنگی» در ادامه درباره قصه این سریال بیان کرد: قصه در سال ۶۶ است و روابط انسانی را نمایش میدهیم؛ زمانی که همسایهها با هم خوب و صمیمی بودند و به هم اطمینان داشتند. سعی کردم این سریال یادآور حال و هوای سی و چند سال پیش باشد که بهرغم شرایط سخت جنگی چگونه زندگی میکردیم. ما آن زمان فقط با عراق جنگ نداشتیم، بلکه همه کشورها به عراق کمک میکردند و در شرایطی بودیم که مردم ایران فقط یکدیگر را داشتند. مسعودی به حضور بازیگران جدید در سریال اشاره و بیان کرد: گفتوگوهایی با یوسف تیموری و رضا شفیعیجم داشتهایم و شاید این دو هم نقشهایی در سریال داشته باشند. ارسال به دوستان
اختتامیه مجازی «مهرواره شعر و داستان جوان سوره» برگزار شد
معرفی برگزیدگان غایب
هفدهمین مهرواره شعر و داستان جوان سوره در حالی به ایستگاه آخر رسید که کرونا روزهای اوج خود را میگذراند. در این شرایط، اختتامیه این مهرواره در فضای مجازی برگزار شد تا برگزیدگان بخشهای مختلف داستان و شعر معرفی شوند. اختتامیه هفدهمین مهرواره شعر و داستان جوان سوره هنری شامگاه دوشنبه (۱۲ آبانماه) به شکل مجازی با اجرای عبدالله روا برگزار شد. عباس محمدی، دبیر مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری با بیان اینکه بعد از مرحله داوری، تمام تلاشمان این بود که بتوانیم به صورت حضوری از برگزیدگان تقدیر کنیم، گفت: متاسفانه شرایط به دلیل شیوع کرونا به گونهای شد که سرانجام مجبور شدیم مراسم تقدیر از برگزیدگان را به صورت مجازی برگزار کنیم. در مراسم اختتامیه هفدهمین مهرواره شعر و داستان جوان سوره، همچنین از استاد حسین فتاحی، نویسنده کتاب «۳۶۵ روز با پیامبر» و استاد احد دهبزرگی، شاعر پیشکسوت که کتابهای نماز سرخ خون، از کربلا تا کربلا و... از سرودههای او است، تقدیر شد. در بخش داستان، «عروس روز برفی» نوشته فاطمه املائی از اصفهان به عنوان اثر برگزیده داستان کوتاه انتخاب شد و سمانه قربانزاده از آذربایجان شرقی با اثر «رسیدن به کجا» برنده جایزه بخش داستانک شد. در بخش شعر، اثر «سایه» از صدرا کاوه از قم به عنوان برگزیده بخش ترانه انتخاب شد، فاطمه فرزانهفر از فارس با اثر «چراغ راهنما» برگزیده شعر نو (نیمایی- آزاد) شد، در بخش شعر سنتی نیز آرزو سبزوار قهفرخی از چهارمحالوبختیاری با اثر «ماه پیشانیسپید» و محمدعلی انصاری از تهران با اثر «آداب انتظار» برگزیده شدند. ارسال به دوستان
هریسون فورد و مارک همیل ویدئوهای ضدترامپ منتشر کردند
استبداد به پایان نرسید
هریسون فورد و مارک همیل در آخرین ساعتهای مانده به انتخابات آمریکا ویدئوهای ضدترامپ منتشر کردند. به گزارش مهر به نقل از ورایتی، هریسون فورد و مارک همیل، ستارگان سرشناس «جنگ ستارگان» در فیلمهای کوتاه ویدئویی در حمایت از گروه ضدترامپی «پروژه لینکلن» ظاهر شدند. این ۲ فیلم با عنوان «فوچی» و «غیابی» روز دوشنبه در آخرین لحظه برای رأیدهندگان منتشر شدند. در «فوچی» که با صدای هریسون فورد منتشر شده وی درباره پاسخ ترامپ به ویروس کرونا و انتقادهای وی از دکتر فوچی، مدیر انستیتو ملی آلرژی و بیماریهای عفونی صحبت کرده است. فورد در این فیلم ویدئویی میگوید: این پزشک از ریگان تا بوش پدر، کلینتون، بوش و اوباما و اکنون ترامپ، به صورتی خستگیناپذیر، شرافتمندانه و با ازخودگذشتگی به مردم آمریکا خدمت کرده است. این فیلم سپس به صفحهای سیاه تغییر میکند که صدای طرفداران ترامپ میآید که فریاد میزنند: فوچی اخراج شود! و بعد پاسخ ترامپ شنیده میشود که میگوید: به کسی چیزی نگویید اما کمی صبر کنید تا بعد از انتخابات. فورد این فیلم ۵۰ ثانیهای را با یک فراخوان به پایان میبرد: فردا، میتوانید فقط یکی از اینها را اخراج کنید، انتخاب با شماست. در فیلم همیل نیز وی بر رایگیری غیابی متمرکز شده است. این بازیگر بر صفحه یک تلویزیون قدیمی ظاهر میشود و میگوید: استبداد با انقلاب آمریکا به پایان نرسید؛ حداقل برای همه اینطور نشد. وی در ادامه بر این تاکید دارد که انتخابات پیامدهایی دارد و بر تلاش ترامپ برای بیاعتبار کردن رای از راه دور تاکید میکند و میگوید: ۱۵۰ سال بعد استبداد به دنبال یافتن جایگاههای جدید است. ترامپ رایگیری غیابی را زیر سوال برده و اگر این راه را ادامه بدهد میتواند رای افرادی را که غیابی رای میدهند از جمله هزاران نظامی را که مقدسترین حق آنها در خارج از کشور است، زیر سوال ببرد و نادیده بگیرد. وی در انتها مخاطبان را به رای دادن ترغیب میکند و میگوید: دونالد ترامپ نباید برای آینده رهبری آمریکا تصمیم بگیرد. مردم آمریکا این کار را میکنند. بگذارید هر رای شمرده شود و هر رای را بشمارید. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|