|
۱۱ درصد جمعیت بزرگسال ایران دیابت دارند
رئیس پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم با اعلام اینکه شیوع دیابت در جمعیت بزرگسال ایران 4/11 درصد است، گفت: از هر 4 بیمار دیابتی، یک نفر به زخم پای دیابت مبتلا میشود. به گزارش مهر، باقر لاریجانی افزود: مطالعات نشان داده تقریبا از هر 4 نفر فرد دیابتی، یک نفر در طول زندگی خود به زخم پای دیابت مبتلا میشود که در نتیجه مشکلاتی همچون طول مدت بالای بستری در بیمارستان، قطع اندام تحتانی و مرگومیر را به دنبال دارد.
ارسال به دوستان
چرا به نظر متخصصان حوزه سلامت درباره راهکار مهار موج سوم کرونا بیتوجهی میشود؟
وزیر بهداشت میگوید تعطیلی ۲ هفتهای
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با «وطن امروز»: دولت از تبعات تعطیلی تهران و کلانشهرها میترسد، چرا که توان مدیریت آن را ندارد
گروه اجتماعی: تعداد مرگومیر روزانه کرونا بار دیگر رکورد زد تا کشورمان همچنان در رتبههای بالای جدول کرونای جهان قرار بگیرد اما دولت هنوز برنامه جامعی برای مقابله با آن ندارد.
به گزارش «وطن امروز»، طبق اعلام دیروز وزارت بهداشت طی 24 ساعت 462 نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند، این در حالی است که متخصصان بهترین راهکار برای کنترل کرونا را تعطیلی متناوب حداقل ۲ هفتهای میدانند اما دولت همچنان مقاومت میکند.
در این شرایط کسی اعلام نمیکند چه کسی مخالف تعطیلی ۲ هفتهای است آن هم در حالی که قریب به اتفاق متخصصان و مسؤولان وزارت بهداشت موافق تعطیلی ۲ هفتهای تهران و اعمال محدودیتهای شدید هستند. ایرج حریرچی، معاون کل وزیر بهداشت حتی در تلویزیون در این باره به نامه ۶۵ نفر از رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی به وزیر بهداشت اشاره کرد و افزود: رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی در این نامه درخواست تعطیلی سراسری و حداقل ۲ هفتهای کردهاند و در این باره در جلسه قرارگاه هم بحثهایی شده است. حتی وزیر بهداشت پیگیر این موضوع است و اگر در ستاد مقابله با کرونا تصویب شود اعمال خواهد شد. حریرچی حتی گفت: برخیها پیشنهاد دادند با توجه به وضعیت اسفناک کرونا در فصل سرما 2 هفته تعطیلات عید نوروز قرض گرفته شود و این ایام تعطیل شود. دلسوزان حوزه سلامت به دنبال تعطیلی ۲ هفتهای هستند اما تا قبل از تصویب اجرا نخواهد شد.
* آیا تعطیل کردن ۲ هفتهای کشور در کنترل کرونا مؤثر خواهد بود؟
کارشناسان معتقدند باید در کنار تعطیلی، حتما برنامهریزی جامعی برای تغییر رفتار جامعه صورت بگیرد.
حمید سوری، استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این باره به فارس گفت: اگر مقدمات، مؤخرات و ملزومات طرح اعمال محدودیتها فراهم نشود، مداخلهای بسیار پرهزینه و بدون تاثیر در کنترل اپیدمی است. وی ادامه داد: «لاک داون» یا قفل کردن فقط به ما وقفه زمانی میدهد، اگر مشخص نشود هدف از لاک داون چیست. اکنون چرا فکر میکنیم چاره کار لاک داون است؟ در زمان لاک داون میخواهیم چه کار کنیم؟ و برنامهمان برای بعد از ۲ هفته چه خواهد بود؛ عملا فنری را طی ۲ هفته فشرده میکنیم که بعد از رها کردن فنر وضع را بدتر میکند. استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خطاب به متولیان اعمال محدودیتهای کرونایی، افزود: لطفا تا پاسخ روشن و مستدل این سوالات را نگرفتهاید، اصرار به لاک داون نداشته باشید چراکه اگر هدف لاک داون استراحت دادن به بیمارستانها و کادر درمانی است، این هدف را میتوان با مداخلات و سیاستهای کمهزینهتر تامین کرد. اگر رویکرد مناسبی برای کنترل اپیدمی نداشته باشیم، باید شاهد مرگ تعداد زیادی از هموطنانمان به خاطر «کووید-۱۹» باشیم. از سویی دکتر مسعود مردانی، متخصص بیماریهای عفونی با اشاره به موثر بودن اعمال تعطیلی ۲ هفتهای مشاغل غیرضروری در تهران، گفت: البته منظور ما تعطیلی کامل است؛ اکنون طغیان شدید بیماری در کشور به ما میگوید که روشهای محافظهکارانه دیگر جواب نمیدهد. با تعطیلی برای کاهش آمار کرونا موافق هستیم اما این تعطیلی باید به شکل کامل اجرا شود و لاک داون کامل موثر خواهد بود. متخصص بیماریهای عفونی ادامه داد: پیشنهاد تعطیلی ۲ هفتهای از سوی کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا مطرح شده است که با موافقان و مخالفانی روبهرو شده ولی امیدواریم با جمعبندی نهایی این طرح اجرایی شود.
همچنین عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: اقدام دولت در ایجاد محدودیت ترددها و جلوگیری از فعالیت خیلی از مشاغل از ساعت 18 عصر برای مقابله با کرونا ثمره چندانی ندارد، چرا که ۹۰ تا 80 درصد مردم در این ساعت در خانههایشان هستند. همایون سامه یح بختآبادی در گفتوگو با «وطن امروز» با بیان اینکه هم مردم و هم دولت در شیوع گسترده ویروس کرونا مقصرند، افزود: دولت نمیخواهد ۳-۲ هفته تهران و برخی کلانشهرها را تعطیل کند، چرا که میترسد معیشت و زندگی مردم دچار مشکل شود، از طرفی نیز خیلیها نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاریهای اجتماعی بیتوجه هستند؛ ماسک نمیزنند یا در این روزهای سخت کرونایی به سفر میروند، در چنین شرایطی باید هم شاهد مرگ روزانه بیش از 450 نفر از هموطنانمان باشیم. وی به تاکید جامعه پزشکی در تعطیل شدن تهران و برخی کلانشهرها به مدت 2 هفته برای قطع زنجیره ویروس کرونا و جلوگیری از شیوع گسترده این بیماری مرگبار اشاره کرد و افزود: دولت از تبعات تعطیلی تهران و کلانشهرها میترسد، چرا که توان مدیریت اقتصادی و تامین معیشت مردم را در این مدت ندارد. عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: رشد سرسامآور ابتلا و مرگومیر ناشی از بیماری «کووید-19» در کشور فشار زیادی را به کادر پزشکی و درمانی کشور وارد کرده و چنانچه تهران و برخی شهرها برای مدتی تعطیل شوند، بیتردید آمار مرگومیر و مبتلایان به کرونا در کشور کاهش مییابد و کادر درمان نیز نفسی تازه میکنند، چرا که طی 8 ماه گذشته خدماترسانی به بیماران کرونایی فشار فوقالعادهای به کادر درمان و کارکنان بیمارستانها وارد کرده است. وی به برنامههای اجرایی دولت در مقابله با بیماری «کووید-19» طی 8 ماه گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: جز محدودیتهای ابتدای سال، سایر اقدامات دولت در مبارزه با کرونا خیلی موثر واقع نشده است و اگر محدودیتها اثربخش بود اکنون دچار مرگومیر بالا و سرایت روزانه بیش از 10 هزار نفر به ویروس کرونا نبودیم. سامه یح بختآبادی اضافه کرد: به طور مثال با محدود کردن فعالیت برخی مشاغل از ساعت 18 عصر به بعد تهیه وسایل نقلیه برای شهروندان مشکلآفرین شده، این در حالی است که باید اقدامات جدیتری برای مقابله با کرونا در نظر گرفته شود.
***
[انتقاد جالب روحانی از مواجهه با کرونا در آمریکا]
با توجه به اینکه تعداد کشتههای کرونا در کشور بشدت افزایش یافته است، براحتی میتوان گفت سیاستهای دولت برای مقابله با این بیماری شکست خورده و باید رویکرد دولت در کنترل کرونا تغییر کند. با وجود آنکه از چند ماه پیش متخصصان پیشنهاد تعطیلی ۲ هفتهای و قطع زنجیره انتقال بیماری کرونا را مطرح کردهاند اما دولت هنوز زیر بار این تصمیم نرفته است. با اینکه دولت به علت افزایش شدید تعداد قربانیان کرونا لایق انتقادات بسیار است اما رئیسجمهور دیروز در جلسه هیأت دولت به انتقاد از سیاست دولت ترامپ در مقابله با کرونا پرداخت! روحانی با بیان اینکه دولت آمریکا نتوانست بر مبنای مصالح و منافع مردم آمریکا و جهان تصمیم بگیرد، گفت: «علت عقب افتادن آنها در انتخابات یکی ناتوانیشان در موضوع کرونا بود. آنها با دست انداختن این موضوع و بیان اینکه اصلا خبری نیست، مردم خودشان را نابود کردند و به جای مقابله با کرونا این همه کشتار در آمریکا روی داد». اظهارات روحانی در حالی است که در موضوع کرونا، دولت وی هم عملکرد پرانتقادی داشته است. بهتر است روحانی در کنار نقد صحیح عملکرد دولت ترامپ در مقابله با کرونا، عملکرد دولت خود را در این زمینه اصلاح کند.
***
رکورد مبتلایان و قربانیان کرونا بار دیگر شکسته شد
سخنگوی وزارت بهداشت دیروز گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۶۲ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و تعداد جانباختگان این بیماری به ۳۹ هزار و ۶۶۴ نفر رسید. سیماسادات لاری اظهار کرد: از دیروز تا امروز ۲۱ آبان ۱۳۹۹ براساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۱ هزار و ۷۸۰ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند که ۳ هزار و ۳۳۹ نفر از آنها بستری شدند. وی با بیان اینکه تاکنون ۵ میلیون و ۳۴۴ هزار و ۸۲۱ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است، گفت: مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به ۷۱۵ هزار و ۶۸ نفر رسید.
لاری با اشاره به اینکه ۵۶۰۱ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند، افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۶۲ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۳۹ هزار و ۶۶۴ نفر رسید. سخنگوی وزارت بهداشت تصریح کرد: خوشبختانه تاکنون ۵۳۶ هزار و ۱۰۵ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. لاری ادامه داد: استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویهوبویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحالوبختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند؛ همچنین استانهای هرمزگان، فارس، گلستان و سیستانوبلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.
ارسال به دوستان
اخبار
رونق موبایلقاپی با گرانی موبایل و آسانی آزادی سارقان
گروه اجتماعی: گران شدن موبایل از یکسو و فرآیند آسان آزادی موبایلقاپان از سوی دیگر، سرقت تلفن همراه را بشدت افزایش داده است. به گزارش «وطن امروز»، افزایش شدید قیمت موبایل، سرقت تلفن همراه را پرسود کرده و از طرفی با توجه به سیاست کاهش تعداد زندانیان و آسان شدن فرآیند آزادی کیفقاپان و سارقان تلفن همراه، آمار اینگونه سرقتها افزایش چشمگیری داشته است. رد مال و رضایت از قربانیان سرقت موجب میشود سارق به آسانی آزاد شود و معمولا سارقان بار دیگر اقدام به موبایلقاپی میکنند. سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس پایتخت با بیان اینکه به دلیل افزایش قیمت موبایل، موبایلقاپی در ماههای اخیر افزایش داشته است، گفت: متاسفانه مراجعات شهروندان درباره موبایلقاپی به پلیس افزایش یافته است. او با بیان اینکه جرائمی مانند خفتگیری افزایش نداشته است، ادامه داد: برای مقابله با موبایلقاپی چندین طرح دستگیری سارقان اجرا شده است و از هفته آینده نیز طرحهای ویژهای را برای مبارزه با سرقت و دستگیری سارقان اجرا خواهیم کرد.
***
دستگیری۱۴۶ نفر از اراذل و اوباش پایتخت
فرمانده انتظامی تهران بزرگ از دستگیری ۱۴۶ نفر از اراذل و اوباش سطحدار پایتخت خبر داد. سردار حسین رحیمی در اجرای ششمین مرحله از طرح اقتدار که در مقر ستاد فاتب برگزار شد، گفت: ششمین مرحله از این طرح از سوی پلیس امنیت و با همکاری دیگر بخشها در پلیس به مرحله اجرا درآمد و در جریان آن ۱۴۶ نفر از اراذل و اوباش سطحدار که اقدام به ایجاد مزاحمت برای نوامیس، حمل سلاح، شرارت، قدرتنمایی و... کرده بودند، دستگیر شدند. وی افزود: این افراد در قالب ۱۳۱ باند فعالیت داشتند. سردار رحیمی با بیان اینکه ۵۲ نفر از دستگیرشدگان جزو اوباشگران هستند و ۷۸ نفر به دلیل مزاحمت برای نوامیس بازداشت شدهاند، گفت: همچنین ۳ نفر نیز که اقدام به حمل سلاح کرده بودند، دستگیر شدند. به گفته وی در مجموع از افراد دستگیر شده ۷ قبضه سلاح گرم، ۳۰ فقره سلاح سرد و ۱۳ دستگاه خودرو و موتوسیکلت کشف و ضبط شده است. همچنین ۲۴ واحد صنفی نیز که به محل و پاتوقی برای حضور اوباش بدل شده بود، پلمب شد. به گفته سردار حسین رحیمی ۵۷ محله و مکان نیز که به محلی برای تردد و حضور اراذل و اوباش بدل شده بود در این مرحله از طرح اقتدار، پاکسازی شد.
***
۵۲۰۰ شغل برکت برای کولبران کردستانی
معاون بنیاد برکت گفت: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام تا پایان امسال ۵۲۰۰ شغل برای کولبران استان کردستان ایجاد میکند. به گزارش ایسنا، هادی جوهری که در دومین نشست منطقهای رویداد ملی «کاک برکت» به منظور بررسی مسأله معیشت و ایجاد اشتغال برای کولبران سخن میگفت، در این باره افزود: بنیاد برکت تا پایان سال جاری، ۱۸۰۰ طرح اشتغالزایی اجتماعمحور را برای کولبران استان کردستان اجرا میکند که منجر به ایجاد ۵۲۰۰ شغل مستقیم و غیرمستقیم میشود. وی ادامه داد: بنیاد برکت در سال ۹۹ در مجموع بهرهبرداری از ۳۶۰۰ طرح اشتغالزایی اجتماعمحور را در استان کردستان در دستور کار دارد که از این تعداد ۱۵۰۰ طرح تا به امروز اجرا شده است. وی اظهار داشت: ۱۸۰۰ طرح از ۳۶۰۰ طرح در دستور کار، به کولبران استان کردستان تعلق دارد که تا به امروز ۳۶۱ طرح به بهرهبرداری رسیده و مابقی نیز تا پایان سال جاری به طور کامل عملیاتی خواهد شد.
***
کشف 700 تن مواد مخدر در 6 ماه گذشته
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر از رشد فزاینده تولید مواد مخدر صنعتی در افغانستان ابراز نگرانی کرد و گفت: اگر تولید این نوع مواد مخدر بویژه شیشه در آن کشور استمرار یابد، کشورهای منطقه و اروپا را شدیدا تحت تاثیر قرار میدهد. اسکندر مؤمنی در نشست ویدئوکنفرانسی با «قادا والی» مدیر اجرایی دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد (UNODC) گفت: بهرغم شرایط کرونایی که تمام دنیا را تحت تاثیر قرار داده و وجود تحریمهای ظالمانه علیه ایران، جمهوری اسلامی از مبارزه با مواد مخدر دست نکشیده است. وی با اشاره به دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در امر مبارزه با موادمخدر، گفت: در 6 ماه نخست امسال، درگیریهای مسلحانه ۱۳ درصد و کشفیات مواد مخدر ۲۶ درصد افزایش یافته است، همچنین طی این مدت، ۷۰۰ تن مواد مخدر در سراسر کشور کشف شده است.
***
دفترچه بیمه سلامت همگانی فقط در بخش دولتی اعتبار دارد
مدیرکل بیمهگری سازمان بیمه سلامت گفت: دفترچه بیمه سلامت همگانی، صرفا برای استفاده در بخش دولتی معتبر است و بیمهشدگان میتوانند از خدمات درمانی کلینیکها و بیمارستانهای دولتی بهرهمند شوند. به گزارش مهر، داوود حاجقاسمعلی درباره افرادی که دفترچه بیمه سلامت ندارند یا اعتبارش تمام شده است، افزود: این افراد میتوانند با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت، درخواست بیمه رایگان همگانی کنند. وی ادامه داد: با مصوبه اخیر ستاد ملی کرونا، از روز سهشنبه تمام افرادی که دفترچه بیمه ندارند یا تاریخ آن به اتمام رسیده، میتوانند با مراجعه به دفاتر پیشخوان درخواست بیمه رایگان کنند و دفاتر پیشخوان، دفترچه بیمه سلامت همگانی برای آنها صادر خواهند کرد. وی با تأکید بر اینکه دفترچه بیمه سلامت همگانی صرفا برای استفاده در بخش دولتی معتبر است، گفت: این افراد میتوانند از خدمات درمانی کلینیکها و بیمارستانهای دولتی بهرهمند شوند. مدیرکل بیمهگری سازمان بیمه سلامت تأکید کرد: اگر افرادی بخواهند از خدمات بخش خصوصی نیز بهرهمند شوند، باید با مراجعه به دفاتر پیشخوان یا سایت سازمان بیمه سلامت، درخواست ارزیابی وسع بدهند.
ارسال به دوستان
چرا به نظر متخصصان حوزه سلامت درباره راهکار مهار موج سوم کرونا بیتوجهی میشود؟
سرگردانی، ترافیک و گرانی کرایهها
ایجاد محدودیتهای جدید برای جلوگیری از فعالیت برخی مشاغل و کاهش ساعت کار خدماترسانی ناوگان حملونقل عمومی (مترو و اتوبوس) مشکلات فراوانی را برای شهروندان بویژه پایتختنشینان ایجاد کرده است تا جایی که این موضوع واکنش شورای شهریها را نیز در پی داشت.
به گزارش «وطن امروز»، ساعت 20 بیستم آبانماه ترمز حملونقل عمومی کشیده شد و این موضوع باعث سردرگمی خیلی از شهروندان بویژه مسافران ثابت مترو و اتوبوس شد. آنها برای تهیه تاکسی مدتها در خیابانها ماندند و ترافیک باعث شد خیلی از خیابانهای شهر شاهد تراکم خودرو باشد. حتی پلیس برای مهار تراکم خودروها در مراکز شهر، خطوط بیآرتی را را در اختیار رانندگان خودروهای شخصی گذاشت تا بار ترافیک کم شود. طبق مصوبه اخیر ستاد ملی مقابله با کرونا، فعالیت حملونقل عمومی در پایتخت بر اساس اعلام شهرداری تهران به مدت یک ماه کاهش مییابد و اتمام ساعت کاری همه خطوط داخلی مترو ساعت ۲۰:۳۰ و خط متروی کرج و گلشهر تا ساعت ٢٠ در نظر گرفته شده است. همچنین به منظور اعمال محدودیت و کاهش فعالیت در خطوط اتوبوسرانی، پایان زمان فعالیت ناوگان در تمام خطوط بیآرتی (انبوهبر) در مسیر رفت (آخرین اعزام) ساعت ٢٠ و در مسیر برگشت (آخرین اعزام) به ساعت ۲۰:۳۰ کاهش یافت. این موضوع در نخستین روز اجرا با انتقادات زیادی از سوی شهروندان و حتی مسؤولان همراه شد. با تعطیلی ناوگان حمل و نقل عمومی (مترو و اتوبوس) و افزایش میزان مسافران برخی فرصتطلبان اقدام به افزایش قیمت کرایهها در مسیرهای شهری کردند. سرگردانی مردم برای تهیه وسیله نقلیه پس از ساعت 20 نهتنها باعث اعتراض خیلیها به برنامههای دولت شده، بلکه شورای شهریها نیز مخالف کاهش ساعت کاری مترو در تهران هستند و تذکرهای زیادی در این زمینه به حناچی و مدیران شهرداری دادهاند. مجید فراهانی، علی اعطا، زهرا نژادبهرام و ناهید خداکرمی از جمله اعضای شورای شهر هستند که در مصاحبههای مختلف با رسانهها اعلام کردهاند کاهش ساعت کاری حملونقل عمومی اقدامی نامناسب و خلقالساعه است و نتیجهای به غیر از انتقال کرونا نخواهد داشت.
زهرا صدراعظمنوری، رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران درباره کاهش ساعت فعالیت ناوگان حملونقل عمومی گفت: این تصمیم شهرداری بدون مشورت شورای شهر انجام و سبب بروز مشکلاتی برای شهروندان شده است. وی افزود: بر اساس مطالعاتی که در سطح شهر تهران توسط کمیته سلامت شورای شهر انجام شد، مشخص شد نقش حملونقل عمومی در شیوع «کووید-۱۹» درصد پایینی است ولی کاهش ساعت فعالیت حملونقل عمومی بر ازدحام جمعیت میافزاید و سبب بیشتر شدن حجم مسافران و تراکم جمعیت خواهد شد و این موضوع انتقال ویروس و شیوع بیشتر را به همراه خواهد داشت.
عضو شورای شهر از ارسال نامهای به حناچی توسط اعضای کمیسیون سلامت و حملونقل شورای شهر تهران خبر داد و گفت: در این نامه از حناچی خواستهایم شرایط حملونقل عمومی را دقیقتر رصد کند و در موضوع کاهش ساعات حملونقل عمومی بازنگری و اصلاح شود.
نوری گفت: از شهروندان درخواست داریم حتیالمقدور در خانه بمانند و کارهای خود را به صورت غیرحضوی، مجازی و اینترنتی انجام دهند که در این صورت آمار مسافران به صورت طبیعی کاهش خواهد یافت ولی کاهش ساعات فعالیت مترو و اتوبوس تصمیمی است که بار روانی و شوک در شهر برای مسافران ایجاد کرده و اجرای آن به صلاح نیست.
وی بیان داشت: بیشترین استفاده از حملونقل عمومی برای اقشار با درآمد متوسط و پایین است و برنامه شهرداری محدودیت و مشکل برای فعالیت آنها ایجاد کرده است، بنابراین باید با تدبیر مناسب تصمیمات درستی اتخاذ کرد.
فرنوش نوبخت، مدیرعامل شرکت بهرهبرداری متروی تهران نیز درباره این موضوع گفت: شب گذشته وضعیت را در ایستگاههای مختلف رصد کردیم، برنامه جدید قابل ارزیابی و بررسی است و اگر نتایج مورد نظر به دست نیاید تمهیدات لازم یا تغییرات احتمالی را انجام میدهیم.
همچنین معاون حملونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: کاهش ساعت کار مترو و اتوبوس ابلاغیه ستاد ملی مقابله با کرونا به شهرداران کلانشهرها است. به گزارش ایسنا، سیدمناف هاشمی در پاسخ به انتقادات مطرح شده درباره چرایی کاهش ساعت کار مترو و اتوبوس گفت: شهرداری تهران پیشنهاد کاهش ساعت فعالیت حملونقل عمومی (مترو و اتوبوسرانی) را ارائه نکرد. وی با تأکید بر اینکه تصمیمگیری مذکور توسط ستاد ملی مقابله با کرونا انجام شده است، تاکید کرد: ستاد ملی مقابله با کرونا به شهرداری کلانشهرها دستور داده است تا ساعت فعالیت حملونقل عمومی کاهش داده شود. اینکه تصمیم کاهش ساعت فعالیت حملونقل عمومی کارشناسی شده بوده یا خیر را باید از این ستاد پرسید.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|