|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
حجتالاسلام راستگو، از نخستین مجریان و کارشناسان مذهبی برنامههای کودک دار فانی را وداع گفت
خداحافظ عمو راستگو
گروه فرهنگ و هنر: حجتالاسلام والمسلمین محمدحسن راستگو، روحانی قصهگو در برنامههای کودک و نوجوان صداوسیما در دهه 60 که در میان کودکان و نوجوانان به «عمو راستگو» شهرت داشت، روز گذشته درگذشت.
حجتالاسلام راستگو ویژگیهای بارزی در میان مخاطبان داشت که از این میان میتوان به اجرای راحت و خودمانی وی اشاره کرد که این مساله موجب شده بود بسیاری از دههشصتیها چهره وی را تا سالها بعد به خاطر بسپارند؛ یکی دیگر از خصوصیات بهیاد ماندنی او خط خوش و توانایی نوشتن همزمان با ۲ دست بود که از این توانایی بخوبی در آیتم «بازی با کلمات» برنامه خود بهره میبرد.
حجتالاسلام راستگو که ۳۵ سال در زمینه تولید برنامههای تلویزیونی ویژه آموزش به کودکان فعالیت داشت، بخشی از خاطرات جداناپذیر کودکان و نوجوانان دهه 60 محسوب میشود؛ زمانی که صداوسیما تنها 2 کانال تلویزیونی داشت و خبری از عموها و خالههای امروزی شبکههای مختلف سیما نبود، حجتالاسلام راستگو با بیانی دلنشین و شیوههای جدید آموزشی، مفاهیم و داستانهای قرآنی را به بهترین شکل ممکن به مخاطب کودک و نوجوان تزریق میکرد.
اما حجتالاسلام محمدحسن راستگو که در مشهد مقدس به دنیا آمده بود، یکی از پژوهشگران خبره فقه و اصول و تعلیم و تربیت اسلامی هم محسوب میشد؛ وی مبتکر شیوه خاصی از آموزش و تفریح برای کودکان بود. راستگو همچنین تا سالیان سال بهعنوان کارشناس در برنامههای مختلف تلویزیونی حضور داشت.
وی که یکی از نخستین مجریان و کارشناسان مذهبی برنامههای کودک در حوزه کودکان و نوجوانان پس از انقلاب اسلامی به شمار میرفت، در ابتدا بدون لباس طلبگی اقدام به اجرای برنامه میکرد که در ادامه تصمیم به اجرای برنامه با لباس روحانیت گرفت و لحن شیرین او و در عین حال اجرای نقاشی با گچ با هر ۲ دست به طور همزمان با قصهگوییاش در برنامه به جذابیتهای کار با لباس روحانیت اضافه کرد و همه این موارد موجب شد این روحانی، خاطراتی را برای کودکان و نوجوانان و حتی والدینشان در دهه 60 به یادگار بگذارد. حجتالاسلام راستگو در کنار اجرای برنامههای تلویزیونی به امور مدیریتی هم در حوزه علمیه ورود کرد تا از تجربیاتش در تعامل با کودکان برای جوانان و طلبههای حوزه علمیه استفاده کند و بر همین اساس وی سالها مدیریت مرکز مربی کودکان در حوزه علمیه را در کنار ۳۵ سال اجرای برنامههای متعدد تلویزیونی برای کودکان برعهده داشت. مرحوم راستگو همچنین با تأسیس «مرکز تربیت مربی کودکان و نوجوانان» در دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، طلاب خواهر و برادر زیادی را در این زمینه آموزش داد. وی با برگزاری بیش از 30 دوره آموزشی، شیوههای نوین انتقال معارف قرآن و عترت به نونهالان و نوجوانان را به مربیان تعلیم داد.
راستگو تا سالیان سال پس از تحصیل علوم حوزوی تا خارج فقه و اصول به فعالیت در زمینه کلاسهای ویژه کودکان و برپایی اردوهای فرهنگی ویژه کودکان و نوجوانان پرداخت، البته ناگفته نماند فعالیتهای حجتالاسلام راستگو به فراتر از مرزهای کشور هم رسید و این معلم قرآن در دهها کشور آسیایی، آفریقایی و اروپایی به اجرای برنامه برای کودکان و نوجوانان پرداخت.
در واقع باید گفت حجتالاسلام راستگو با جسارت و انگیزهای که داشت اواخر دهه 60 کاری کرد که خیلیها متصور نبودند و به نوعی راستگو با اجرای مثالزدنیاش راه را برای روحانیونی که طی سالهای اخیر به اجرای برنامههای مختلف تلویزیونی میپردازند، باز کرد تا این عده با اعتمادبهنفس بیشتری در این عرصه فعالیت کنند.
ارسال به دوستان
چنگیز جلیلوند، دوبلور سرشناس سینما و تلویزیون بر اثر ابتلا به ویروس کرونا درگذشت
خاموشی «حنجره طلایی»
گروه فرهنگ و هنر: در این روزها که عمر کرونا از 9 ماه گذشته است، شاهد درگذشت بسیاری از مردم کشورمان در پی ابتلا به ویروس کرونا هستیم که متاسفانه در کنار از دست دادن هموطنانمان، برخی چهرههای شاخص عرصه هنر هم در این مدت به خاطر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادهاند. از سرشناسترین این چهرهها میتوان به دکتر اکبر عالمی (مستندساز و مجری پیشکسوت تلویزیون، کریم اکبریمبارکه (بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر) و محمود فلاح (تهیهکننده مختارنامه) اشاره کرد.
متاسفانه این روند تاسفبرانگیز همچنان ادامه دارد و چنگیز جلیلوند، دوبلور، مدیر دوبلاژ و هنرپیشه که در میان دوبلورها به مرد حنجره طلایی معروف بود، روز گذشته (یکشنبه) در 80 سالگی به دلیل ابتلا به بیماری «کووید-19» درگذشت.
جلیلوند در گویندگیهایش قابلیت تیپسازی را داشت و میتوانست صداهای مختلفی را به وجود آورد. او به جای بازیگران مشهور خارجی و داخلی بسیاری گویندگی کرد. وی با تیپسازی خلاقانه خود گوینده اصلی نقشهای مارلون براندو بود.
صدای چنگیز جلیلوند قابلیت گویندگی به جای شخصیتهای نقش اول با صلابت و تأثیرگذار سینمایی را فراهم میکرد.
همچنین جلیلوند در چند سریال و فیلم سینمایی نیز نقشآفرینی داشته است، با این حال او را بیشتر با صدایش میشناسند. چنگیز جلیلوند سالها به عنوان مدیر دوبلاژ استودیوی قرن بیستویکم فعالیت کرد و آثار دوبله زیادی را تولید کرد.
* حاضر بودم دوبله را کنار بگذارم
مهرماه سال 88 بود که چنگیز جلیلوند با حضور در روزنامه «وطن امروز» در گفتوگو با حامد بهداد و خبرنگاران این رسانه درباره مسائل مختلف سینما و تلویزیون و دنیای دوبله به گفتوگو نشست که در ادامه گزیده کوتاهی از این مصاحبه که شامل ورودش به دوبله، تجربه بازی در قاب سینما و تلویزیون و خاطرهای جالب از مواجههاش با «دین مارتین» ستاره سینمای جهان است از نظرتان میگذرد:
«یادم میآید یک بار در تاکسی نشسته بودم و از میدان خراسان تا لالهزار میرفتم، آن موقع فیلم «فاخر» را 3 بار دیده بودم و در تاکسی ادای دیالوگهایی را که در فیلم فاخر دیدم درآوردم (حنجرهاش را صاف میکند و بلند ادای بازیگر آن فیلم را درمیآورد و میگوید): آدم، زخم اذیتم میکند، هی خدای بزرگ! بعد با خودم فکر کردم من که خیلی بهتر از آن مرد در فیلم صحبت میکنم و وقتی به لالهزار رسیدم بلند بلند آن دیالوگها را تکرار کردم و احساس کردم من خیلی نزدیکتر و بهتر حرف میزنم. آن موقع این را احساس میکردم اما نمیدانستم اسم این کار چیست؟ چون نسبت به این کار بیگانه بودم. گذشت و رسید به زمانی که چند نفر از بازیگران تئاتر از من دعوت کردند برای دیدن کار دوبلهشان و کمک به آنها به استودیویشان بروم و برای من توضیح دادند که چه کار کنم».
«حاضر بودم دوبله را کنار بگذارم ولی تئاتر بازی کنم. من از دیده شدن هیچ وقت نترسیدم منتها این موقعیت برای من پیش نیامد. از من که یک چاهکن هستم اگر بخواهند به ته چاهی بروم تا آن چاه را باز کنم بدون ترس میروم اما سریال «گذر از پاییز» کاری است که تا به حال انجام نداده بودم و تجربه جدیدی بود؛ چون این آدم حرکت ندارد و مثل یک ربات راه میرود و حرف میزند، چون دلم میخواست جوری بازی کنم که بگویند این را یک هنرپیشه بازی کرده است نه چنگیز جلیلوند، گویا قبلا آقایان تارخ، نصیریان، جمشید هاشمپور، فرامرز قریبیان و رضا کیانیان ستارههایی بودند که قرار بود این نقش را بازی کنند اما در نهایت آقای جیرانی در دفتر آقای جودی میگوید چنگیز جلیلوند برای این نقش مناسبتر است. این را هم بگویم که قبلا کسانی مثل فریدون جیرانی، مجید مجیدی و قاسم جعفری از من دعوت به کار کرده بودند. در کار آقای مجیدی (بید مجنون) به این دلیل بازی نکردم چون من به او گفتم فقط نقش اول بازی میکنم آن هم یک نقش اولی که درخور نام من باشد، به همین دلیل آقای جیرانی از من خواستند این نقش را بازی کنم و دلیلشان هم این بود که این سریال قرار است در ماه رمضان پخش شود و قطعا تماشاچیهای بسیاری را هم خواهد داشت، این رل ادا اطوار ندارد و بعد از آنکه آقای شاهمحمدی مرا دیدند، گفتند این خود «فرخ» است! بعد از آن دیدار، فیلمنامه را برایم توضیح داد که این نقش یک رل منفی است و من گفتم تا به حال رل منفی را دوبلاژ نکردم، چطور آن را بازی کنم؟! شاهمحمدی به من گفت دیگر ما رل منفی و مثبت نداریم و در ادامه به من گفت تو که نقش «پدرخوانده» را بازی کردی. آن نقش بسیار سختی بود ولی تمام محبوبیت آن فیلم به خاطر مارلون براندو و پرسوناژ پدرخواندهاش بود، چطور میگویی که تا به حال صاحب صدای منفی نبودی؟ و من آن شب فیلم پدرخوانده را خیلی خوب نگاه کردم و قبول کردم که در آن سریال بازی کنم به شرطی که بیشتر از 3 ماه طول نکشد».
«آنهایی که میگویند بازیگران خارجی صدایشان را شنیدهاند دروغ میگویند و غلو میکنند. من یک بار لاسوگاس رفته بودم آقای دین مارتین را ببینم و با او عکس بگیرم که اجازه نمیدادند و بالاخره با مکافات به یکی از افراد آنجا پیغام دادم که از طرف من بگویند من دوبلور ایشان هستم و گویا آقای مارتین جواب پیغام مرا اینطور به آن آقا داده بودند که به ایشان بگویید در 50 تا از کشورهای دنیا 50 تا گوینده به جای من حرف زدند و ایشان هم یکی از آنهاست و من گفتم به ایشان بگویید من صدای ایشان را جور دیگری دوبله کردم به طوری که اگر ایشان صدای مرا در فیلمهایشان بشنوند فکر میکنند به فارسی حرف زدهاند و اصرار کردم که این پیغام را به گوششان برسانند و بعد از آن منشی ارشد مارتین آمد و پیغام آورد که آقای مارتین خیلی گرفتار هستند و نمیتوانند شما را ببینند اما برای شما یک بلیت کنسرت فرستادهاند. حالا اگر هر کس دیگری جای من بود میگفت که من با مارتین حرف زدم و او به من گفت آفرین عجب صدایی داری، نکند یک موقع جواب نامههایم را ندهی! (با خنده) مثل آقای... که میگفت من با آلن دلون رفیقم و برایم 2 تا عکس فرستاد که من به او گفتم 2 تا عکس خوب بفرست. من با تمام شهرتم در دوبله نتوانستم هیچکدام از اینها را ببینم».
ارسال به دوستان
آخرین خبر از وضعیت سلامتی پرویز پورحسینی
فرزند «پرویز پورحسینی» گفت: درصد خطر خیلی بالا نیست اما گروه پزشکی تمام تلاششان را میکنند. به گزارش فارس، «پورنگ پورحسینی» فرزند «پرویز پورحسینی» درباره آخرین وضعیت درمانی پدر خود گفت: «پدرم امروز تب خفیفی داشت ولی خوشبختانه اکسیژن خون ایشان روی ۹۰ است. شرایط پدر ثبات روز گذشته را ندارد اما با ناپایداری حادی هم مواجه نیستیم و گروه پزشکی به دنبال دلیل تب کردن پدرم هستند و داروهای لازم را تزریق کردند و منتظر واکنش بدن ایشان هستند. درصد خطر خیلی بالا نیست اما گروه پزشکی تمام تلاششان را میکنند». او درباره درگیری ریه پرویز پورحسینی به ویروس کرونا گفت: «از ابتدا ریهشان درگیر شده بود اما بتدریج کمتر شد و از شرایط بدی که هفته گذشته داشتند عبور کردهاند». پرویز پورحسینی بازیگر سینما و تلویزیون از هفته گذشته به دلیل ابتلا به کرونا در بیمارستان فیروزگر بستری است.
ارسال به دوستان
«شرم» از 4 آذر روی آنتن میرود
گرشا رضایی، خواننده تیتراژ پایانی سریال «شرم» شد؛ سریالی که از فردا 4 آذر روی آنتن شبکه ۳ سیما میرود. به گزارش «وطن امروز»، گرشا رضایی خواننده تیتراژ پایانی سریال «شرم» به تهیهکنندگی امیرمهدی پوروزیری و کارگردانی احمد کاوری شد. این سریال که آخرین حضور مرحوم سیروس گرجستانی در دنیای بازیگری و نخستین حضور ابوالفضل پورعرب در یک سریال تلویزیونی بعد از ۴ سال است، از روز سهشنبه چهارم آذر ساعت ۲۰:۴۵ از شبکه ۳ سیما پخش خواهد شد. سریال «شرم» یک ملودرام اجتماعی است با حضور بازیگرانی چون ابوالفضل پورعرب، فاطمه گودرزی، اردلان شجاعکاوه، فریبا متخصص، نسیم ادبی، سیدمهرداد ضیایی، آشا محرابی، مرحوم سیروس گرجستانی و سیاوش طهمورث.
ارسال به دوستان
کتاب
تیزر سینمایی کتاب «پوتین قرمزها» منتشر شد
تیزر سینمایی سومین دوره مسابقه بزرگ «کتاب قهرمان» با محوریت کتاب «پوتین قرمزها» با همکاری مرکز بسیج صداوسیما و مرکز رسانهای شیرازه منتشر شد. به گزارش «وطن امروز»، کتاب «پوتینقرمزها» خاطرات مرتضی بشیری، بازجو و مسؤول جنگ روانی قرارگاه خاتمالانبیا(ص) در دوران دفاعمقدس است. او طی مصاحبههایی به همت فاطمه بهبودی، خاطرات خود را از بازجویی افسرهای ردهبالای عراقی بیان کرده است. در این کتاب، مهمترین ویژگی راوی یعنی انعطاف و عطوفت او را در برابر اسرای عراقی میبینیم. او در طول کارش به این نتیجه میرسد که با خشونت و کینه و انتقامگیری نمیتوان از اسرای عراقی و افسرهای متکبر عراقی که کینه شیعیان ایرانی را در دل دارند، حرف بیرون کشید، به همین دلیل با آنها از در رفاقت وارد صحبت شده و علاوه بر نمایش دادن هوش و زیرکی بینظیرش، اسرا را گرفتار مهربانی خودش میکند. علاقهمندان برای تهیه کتاب، علاوه بر مراجعه به کتابفروشیهای معتبر سراسر کشور، میتوانند به سایت انتشارات سوره مهر و کتابیکا مراجعه کرده یا عدد ۵ را به شماره ۵۰۰۰۵۴۶۰ ارسال کنند.
***
تورقی بر «من زندهام»
معصومه آباد از «من زندهام» میگوید. به گزارش «وطن امروز»، معصومه آباد، نویسنده و استاد دانشگاه، در ویژهبرنامه «تورق» که توسط فرهنگسرای ارسباران برگزار میشود، از نگارش کتاب «من زندهام» میگوید. خانم دکتر آباد در ۱۷ سالگی به اسارت نیروهای بعثی درمیآید و ۴ سال از جوانیاش را در زندانهای عراق سپری میکند. «من زندهام» که رهبر حکیم انقلاب نیز بر آن تقریظ نوشتهاند، خاطراتی است که این بانوی مقاوم، از دوران اسارت و ۸ سال دفاعمقدس به رشته تحریر درآورده است. «تورق» یک برنامه تصویری تولید فرهنگسرای ارسباران است که با اهالی قلم به گفتوگو مینشیند.
ارسال به دوستان
حسن نراقی درگذشت
حسن نراقی، نویسنده و پژوهشگر حوزه اجتماعی و مولف کتاب معروف «جامعهشناسی خودمانی»، در ۷۶ سالگی درگذشت. به گزارش «وطن امروز»، اسدالله امرایی با تایید این خبر به ایسنا گفت: حسن نراقی شنبه اول آذرماه بر اثر ابتلا به سرطان از دنیا رفت. درباره مراسم تشییع و خاکسپاری او اطلاع دقیقی ندارم اما با توجه به شرایط کرونا بعید میدانم مراسمی برگزار شود. حسن نراقی متولد سال ۱۳۲۳ در کاشان بود. مشهورترین اثر او کتاب «جامعهشناسی خودمانی: چرا درماندهایم؟» است. از دیگر آثار نراقی میتوان به «کاشان در جنبش مشروطه»، «ناگفتهها»، «چکیده تاریخ ایران: از کوچ آریاییها تا پایان سلسله پهلوی» و «من آنچه شرط بلاغ است؛ ضمیمهای بر جامعهشناسی خودمانی» اشاره کرد.
ارسال به دوستان
کرونا نتوانست کار عموپورنگ و همکارانش را متوقف کند
تولید «بچه محل» به پایان رسید
کارگردان «بچه محل» از پایان تصویربرداری این مجموعه نمایشی در پایان آبانماه خبر داد. به گزارش «وطن امروز»، احمد درویشعلیپور، کارگردان «بچه محل» که با حضور داریوش فرضیایی یا همان «عموپورنگ» کودکان تولید شده، درباره پایان تصویربرداری این مجموعه نمایشی بیان کرد: «قرار بود این فصل از «بچه محل» را در 7 ماه کار کنیم که از اول اردیبهشت ساخت آن شروع شد و تا پایان آبانماه یعنی روز ۳۰ آبان هم تصویربرداری تمام شد». او درباره روند تولید این مجموعه تلویزیونی اظهار کرد: «در حال حاضر فصل سوم این مجموعه نمایشی روی آنتن است. تا اول آذر ۳۰ قسمت از فصل سوم پخش شد و حدود ۲۰ قسمت دیگر باقی مانده است که بتدریج روی آنتن خواهد رفت».
کارگردان «بچه محل» در پاسخ به این سوال که آیا کرونا باعث شد به تولید این مجموعه نمایشی پایان دهند یا خیر، عنوان کرد: پایان تولید «بچه محل» به دلیل کرونا نبود، بلکه برنامهریزی اولیه ما همین بود. هرچند در این مدت عوامل بسیار ازخودگذشتگی داشتند بویژه بازیگران مجموعه، چراکه عوامل پشت دوربین میتوانستند ماسک بزنند اما بازیگران نمیتوانستند و فداکاری از خود نشان دادند. کرونا ما را هم مثل سایر پروژهها اذیت کرد و برخی هم مبتلا شدند با این حال خدا بسیار به ما کمک کرد و با همه شرایط سخت این پروژه به پایان رسید». «بچه محل» به تهیهکنندگی مسلم آقاجانزاده و کارگردانی احمد درویشعلیپور و نویسندگی محمد درویشعلیپور، هر روز ساعت ۱۹ روی آنتن شبکه ۲ میرود.
ارسال به دوستان
محمود کریمی تحت عمل جراحی قرار گرفت
بهبودی مداح پیشکسوت
فرزند محمود کریمی، از مادحان اهل بیت عصمت و طهارت(ع)، از انجام جراحی موفقیتآمیز روی پدر خود خبر داد. به گزارش مهر، داوود کریمی فرزند حاجمحمود کریمی مداح اهل بیت (ع)، با تایید خبر جراحی پدرش گفت: «ایشان حدود ۱۲ الی ۱۳ سال بود که از مشکل شنوایی رنج میبردند و اینمساله هر روز حالت شدیدتری پیدا میکرد تا اینکه چند سال پیش بهخاطر عفونت زیاد گوش که به قسمتهایی از جمجمه سرایت کرد، ناچار شدند بهمدت ۴ ماه در جلسات مذهبی شرکت نکنند. بهتازگی و طی چند روز گذشته، عمل جراحی مهمی روی گوش ایشان انجام شد و پس از عمل هم، تشخیص دکترها این بود که دوره مراقبت پس از عمل باید ۶ تا ۷ ماه باشد تا گوش پدر از صدای زیاد محفوظ بماند. مهمترین نکتهای که به ما گفتند همین بود؛ اینکه حاجآقا تا حد امکان از برگزاری جلسات پرهیز کنند چون صدایی که از بلندگوهای هیات پخش میشود، در کنار حجم بالای صدای حاضران، نهتنها روند درمان گوش را مختل میکند، بلکه ممکن است به بدتر شدن شرایط شنوایی ایشان بینجامد. پس از عمل، دکتر از نتیجه راضی بود و به من گفت با وجود طولانی شدن فرآیند بیماری و آسیب زیادی که به گوش رسیده، به لطف خدا عمل بخوبی انجام شد و حاجآقا میتواند از شنبه پس از عمل، پانسمان گوش خود را باز کند». ارسال به دوستان
مرتضی سرهنگی برای نگارش رمانی درباره شهید سلیمانی دست به قلم شد
«همه چیز درباره حاجقاسم» در آستانه انتشار
نماینده ولیفقیه در نیروی قدس سپاه از آمادهسازی چند عنوان کتاب درباره شهید سپهبد قاسم سلیمانی از جمله رمانی به قلم مرتضی سرهنگی خبر داد. به گزارش «وطن امروز»، پس از شهادت سردار سرافراز، حاجقاسم سلیمانی، نویسندگان و شاعران متعددی از تصمیم خود برای نگارش آثاری در ارتباط با شخصیت و زندگی این شهید والامقام گفتند. حالا اما تازهترین خبرها در این زمینه از سوی حجتالاسلام والمسلمین علی شیرازی، نماینده ولیفقیه در نیروی قدس سپاه، در گفتوگو با تسنیم مطرح شده است. او با اعلام خبر انتشار چند عنوان کتاب درباره شهید سپهبد قاسم سلیمانی در آستانه سالروز شهادت سردار، گفت: «۲ عنوان کتاب تاکنون در رابطه با شهید سلیمانی منتشر شده است و چند اثر دیگر نیز در آستانه چاپ قرار دارد. تاکنون کتاب «شاخصهای مکتب شهید سلیمانی» منتشر شده است. این اثر کوشیده است پس از اشارهای کلی به مکتب اسلام ناب محمدی(ص) و مکتب امام حسین(ع)، شاخصهای مکتب امام خمینی(ره) را بیان کند و ضمن تبیین هر شاخص از مکتب امام بزرگوارمان، شاخصهای مکتب شهید سلیمانی را با مکتب امام خمینی(ره) تطبیق دهد».
به گفته شیرازی، کتاب «ققنوس قدس» نیز تاکنون در این رابطه منتشر شده است. این اثر مجموعه شعری است درباره شهید سلیمانی که به کوشش انتشارات خط مقدم روانه بازار نشر شده است. نماینده ولیفقیه در نیروی قدس سپاه از آمادهسازی چند اثر دیگر درباره شهید سلیمانی خبر داد و اضافه کرد: «کتاب «سیمای سلیمانی» از دیگر آثاری است که دربردارنده مجموعه خاطرات دیگران درباره شهید سلیمانی است. این اثر آماده انتشار است و امیدواریم تا زمان سالروز شهادت ایشان نیز به چاپ برسد». شیرازی در ادامه یادآور شد: «کتاب «همه چیز درباره حاجقاسم» از دیگر آثار در دست انتشار است. این اثر به قلم مرتضی سرهنگی تدوین شده است. همچنین یک اثر دیگر نیز در قالب رمان به قلم سرهنگی در این رابطه در دست نگارش است که کتاب مفصلی است و بعید میدانم تا زمان سالروز شهادت شهید سلیمانی آماده چاپ شود».
او ضمن توضیح بیشتر درباره کتاب «همه چیز درباره حاجقاسم» اضافه کرد: «این اثر را میتوان شبه زندگینامه دانست که به زندگی، خانواده، عملیاتهایی که شهید سلیمانی در آنها حضور داشت، فعالیت در جبهه مقاومت و... میپردازد و نمایی است از زندگی شهید». به گفته شیرازی، رمانی که به قلم سرهنگی در دست نگارش است، از تولد شهید سپهبد قاسم سلیمانی تا شهادت او را دربرمیگیرد. این اثر کتاب مفصلی است و ممکن است از یک جلد هم بیشتر شود. عنوانی هنوز برای این اثر انتخاب نشده و قرار است انتشارات خط مقدم آن را به چاپ برساند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|