|
افت شاخص کل بورس
شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات دیروز با کاهش 18 هزار و 597 واحدی به رقم یک میلیون و 356 هزار و 944 واحد رسید. همچنین شاخص کل هموزن نیز 2963 واحد افزایش یافت و به رقم 390 هزار و 570 واحد رسید. در جریان معاملات دیروز بیش از 8/22 میلیارد برگه سهام به ارزش 19 هزار و 836 میلیارد تومان دادوستد شد. در پایان، ارزش بازار در بورس تهران به بیش از 5 میلیون و 313 هزار میلیارد تومان رسید.
ارسال به دوستان
عددهای عجیب و آمارهای اشتباه ربیعی درباره یارانه تأمین کالاهای اساسی مجلس
در جریان نیست!
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفتوگو با «وطن امروز»: دولت به دنبال بهانهتراشی برای اجرا نکردن قانون
تأمین کالاهای اساسی است
گروه اقتصادی: اظهارات اخیر ربیعی مبنی بر دائمی بودن یارانه مجلس و هزینه 50 هزار میلیارد تومانی آن با وجود اینکه یارانه مجلس اساسا دائمی نیست و هزینههای آن هم کمتر از 30 هزار میلیارد تومان برآورد شده است، نشان داد اساسا دولتیها اطلاع دقیقی از جزئیات قانون یارانه تامین کالاهای اساسی مجلس شورای اسلامی ندارند و صرفا به دلیل مسائل سیاسی با آن مخالفت میکنند.
لازم به ذکر است این رفتار در حالی توسط دولتیها رخ میدهد که دیروز رهبر حکیم انقلاب در جلسه شورای عالی هماهنگی سران قوا بر حمایت از قشرهای ضعیف تاکید کرده بودند.
به گزارش «وطن امروز»، با آنکه مردم در بدترین شرایط معیشتی پس از پیروزی انقلاب اسلامی قرار دارند و هر روز شاهد رکوردشکنی قیمت یکی از کالاهای پرمصرف مردم هستیم، دولت دست از لجبازی با مجلس در رابطه با یارانه تامین کالاهای اساسی برنمیدارد.
روزهای ابتدایی آبانماه بود که نمایندگان مجلس شورای اسلامی خبر از طرحی دادند که در آن دولت موظف به پرداخت یارانهای جدید به 60 میلیون ایرانی (افرادی که پس از افزایش قیمت بنزین یارانه معیشتی دریافت کردند) شد. چند روزی از مطرح شدن کلیت این طرح نگذشته بود که ناگهان صدای اعتراض دولتیها نسبت به چنین طرحی بلند شد.
آنها معتقد بودند در شرایط کسری بودجه، ایجاد هزینههای جدید، دولت را مجبور به خلق پول میکند که نتیجه آن افزایش نقدینگی است و در نهایت چنین طرحی تورمزا خواهد بود. البته برخی اقتصاددانان وابسته به دولت و رسانههای زنجیرهای نزدیک به آنها هم با این بهانه به ظاهر اقتصادی به جنگ یارانه مجلس آمدند.
پس از چند هفته لجبازی دولتیها با بحث یارانه طراحی شده توسط مجلس، بالاخره این یارانه جدید به تایید شورای نگهبان رسید و دولت ملزم به پرداخت آن شد. جالب اینجاست در همین ایام دولتیها یارانه جدیدی برای 30 میلیون نفر در نظر گرفتهاند؛ یارانهای که قریب به 12 هزار میلیارد تومان هزینه دارد.
* تو باغ نیستی!
اما به نظر میرسد داستان لجبازیهای دولت با یارانه مجلس هنوز به پایان نرسیده دیروز علی ربیعی در این باره اظهاراتی را مطرح کرد که نشان داد کوچکترین اطلاعاتی درباره قانون یارانه تامین کالاهای اساسی ندارد.
وی گفت: مصوبه ستاد ملی کرونا معطوف به افرادی است که حقوقبگیر نیستند و درآمد ثابت ندارند و از طرفی این یک یارانه جدید نیست، بلکه کمکی برای جبران کاهش درآمد مشاغل ناشی از تعطیلات است. این مصوبه برای ۴ ماه و پیشبینی بار مالی آن حدود ۸ هزار میلیارد تومان است.
سخنگوی دولت با طرح نکاتی درباره طرح مجلس گفت: هر طرحی که به تصویب برسد قابل احترام است اما درباره طرح مجلس نکات زیر قابل بیان است: ۱- بنا بر نظر کارشناسان سازمان برنامه و بودجه فقط برای سال ۹۹ یعنی همین امسال حدود 50 هزار میلیارد تومان بارمالی دارد. ۲- محل تامین بودجه این طرح، فروش اموال دولت در بورس دیده شده است. ۳- آنچه نظر مجلس محترم است یک یارانه دائمی است. امسال از فروش اموال دولتی منابع آن تامین میشود، بودجه سال بعد و سالهای بعد از کدام محل تامین میشود؟ تعادل چند بودجه را به هم خواهد زد؟ هزینه این طرح را مردم در کجا باید پرداخت کنند؟ ۴- یارانه باید هر ماه سر موعد مقرر پرداخت شود ولی در این طرح نحوه تامین آن به اما و اگرهای زیادی وابسته است. حال اگر منابع تامین نشد و این یارانه پرداخت نشد، چه کسی پاسخگو است؟ ۵- بر اساس مصوبه مجلس، سهامهای مشخصشده برای تامین بودجه این طرح باید در بورس به فروش برسد و اساسا بورس ظرفیت نقد کردن این رقم در ۳ ماه را ندارد؟ آیا کارشناسان بورس این را تایید میکنند؟ از طرفی بورس در شرایط خاص قرار دارد؛ عرضه آبشاری سهام آن هم به گونهای که در این مصوبه منظور شده به پایداری بورس آسیب میرساند و امکان تحقق هم ندارد.
وی ادامه داد: دولت به وزارت اقتصاد مجوز عرضه دارا سوم را داده است ولی به تعبیر وزیر محترم اقتصاد، به لحاظ رعایت شرایط بازار و برای حمایت از ذینفعان بورس موفق به عرضه نشده است. با احتیاط باید نسبت به بورس رفتار شود. این اشکالات باید برطرف شود. هر قانونی باید ضمانت اجرایی هم داشته باشد. تاکید میکنم مصوبه ستاد ملی کرونا هیچ شباهتی یا الگوگیری با طرح مجلس ندارد. معتقدیم با همکاری بین قوا و دیدن همه جوانب، قادر خواهیم بهترین دستاوردها را برای مردم داشته باشیم.
اظهارات ربیعی نشان میدهد وی حتی زحمت مطالعه قانون یارانه تامین کالاهای اساسی را هم به خود نداده است.
اعتبار این یارانه تامین کالاهای اساسی 30 هزار میلیارد تومان است که ربیعی به اشتباه آن را 50 هزار میلیارد تومان اعلام میکند. از سوی دیگر اساسا این یارانه برای 6 ماه دوم سال جاری طراحی شده و دلیل آن هم فراگیری ویروس کروناست که باز هم ربیعی به اشتباه آن را دائمی میخواند. ربیعی در جای دیگر بدون اینکه اشاره کند هزینه یارانه نقدی از چه محلی تامین میشود، میگوید تزریق این رقم در بورس باعث ریزش بازار میشود. سخنگوی دولت فراموش کرده است دولت با فروش سهام عدالت و دیگر سهمهای دولتی چه بلایی بر سر بازار سرمایه آورده است که چنین موضوعی را طرح میکند.
از سوی دیگر ربیعی هزینه یارانه دولت را 8 هزار میلیارد تومان برآورد میکند که آن هم 12 هزار میلیارد تومان است.
***
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در گفتوگو با «وطن امروز»:
اظهارات سخنگوی دولت درباره طرح تأمین کالاهای اساسی صحت ندارد
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس درباره سخنان علی ربیعی، سخنگوی دولت مبنی بر بار مالی 50 هزار میلیارد تومانی طرح تامین کالاهای اساسی مجلس به «وطن امروز» گفت: میزان هزینه مورد نیاز برای تامین منابع طرح تامین کالاهای اساسی مجلس، 30 هزار میلیارد تومان است و سخنان سخنگوی دولت حقیقت ندارد. دولت درخواستی را برای افزایش حقوق بازنشستگان به مجلس شورای اسلامی ارسال کرده است اما مجلس آن را منوط به پرداخت منابع مورد نیاز برای تامین منابع کالاهای اساسی کرده است، زیرا با شرایط اقتصادی حال حاضر کشور، حمایت از اقشار آسیبپذیر، در اولویت مجلس قرار دارد.
مجتبی رضاخواه ضمن تکذیب سخنان ربیعی درباره هدف مجلس برای پرداخت یارانه دائمی گفت: طرح تامین کالاهای اساسی صرفا برای 6 ماه دوم امسال است و برای سال آینده با توجه به شرایط همان سال تصمیمگیری خواهد شد. وی ادامه داد: بنده بسیار برای دولت متاسفم که برای پرداخت یارانه به ثروتمندان هیچ مشکلی ندارد اما به مردم و قشر مستضعف که میرسد، بهانهتراشی میکند و نگران بودجه میشود. این روش دولت بر خلاف عقل، عدالت و امنیت کشور است. متاسفانه در عمل هم یارانهها را طوری تنظیم کرده است که ثروتمندان منفعت بیشتری نسبت به اقشار نیازمند از آن میبرند. نماینده مردم تهران در مجلس اظهارات سخنگوی دولت درباره عدم امکان فروش اموال دولتی در ۳ ماه آینده را ناصحیح دانست و گفت: موارد مشخصی از اموال دولت که برای فروش در بورس در طرح مجلس آمده است، مانند سهام پالایشی دولت، سهام بانکی و بیمه، خریداران مناسبی دارد و در صورتی که دولت اقدام به فروش این سهام کند، به دلیل افزایش سهام شناوری این شرکتها، با افزایش عمق بورس، پایداری آن هم بیشتر میشود.
رضاخواه درباره سخنان ربیعی مبنی بر اینکه اگر دولت نتواند منابع این طرح را در موعد مقرر از فروش اموال خود در بورس تامین کند، از کجا باید مبلغ یارانه کالاهای اساسی را برای مردم واریز کند، گفت: بنده از دولت سوال میپرسم که منابع پرداخت یارانه 100 هزار تومانی به یکسوم افراد جامعه و برای 4 ماه را که رئیسجمهور وعده آن را داد، از کجا قرار است تامین کند؟ از همان محل هم یارانه کالاهای اساسی را برای مردم واریز کند و پس از فروش اموالش در بورس، آن را جایگزین کند. عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس ادامه داد: این سخنان صرفا بهانههایی برای اجرا نکردن طرح مجلس است و حرفهای کارشناسی نیست. دولت همه چیز را هر روز گران میکند اما هیچ فکری به حال معیشت مردم نمیکند. وقتی هم که مجلس برای کمک به معیشت مردم، بویژه اقشار نیازمند ورود پیدا میکند، نگران بودجه میشود. این چه منطقی است که دولت نمیفهمد با توجه به افزایش هزینههای زندگی، مردم در تامین معیشتشان دچار مشکل شدهاند و باید حتما حمایت شوند؟
وی در انتها تاکید کرد: امیدوارم دولت روش اشتباه خود را اصلاح کند، زیرا در صورتی که بخواهد از اجرای این طرح خودداری کند، عواقبی را در همین طرح برای استنکاف دولت از اجرای طرح در نظر گرفتهایم. همچنین از قوه قضائیه هم میخواهیم در صورت عدم اجرای این طرح از سوی دولت، قاطعانه با آن برخورد کند.
ارسال به دوستان
توزیع مرغ ارزانتر توسط دولت موجب ازدحام جمعیت در شرایط کرونایی شده است
صف بیتدبیری
قیمت هر کیلو مرغ با رسیدن به ۴۰ هزار تومان رکورد تازهای را به ثبت رساند
گروه اقتصادی: قیمت هر کیلو مرغ با افزایش انفجاری در روزهای اخیر، دیروز در برخی فروشگاههای تهران به 40 هزار تومان هم رسید! دولت که از ماهها قبل با مدیریت اشتباه خود در تخصیص ارز به نهادهها و توزیع نامناسب آنها، موجب گرانی مرغ شده است، حال با هدف کاهش قیمت آن، اقدام به توزیع مرغ با قیمت 18 هزار و 500 تومان در میادین میوه و ترهبار تهران کرده است؛ اقدامی که مانند سایر اقدامهای تهی از تدبیر دولت نظیر توزیع سبد کالا، موجب ازدحام جمعیت در مقابل فروشگاهها، آن هم در شرایطی که شیوع کرونا به اوج خود رسیده، شده است.
به گزارش «وطن امروز»، قیمت مرغ هر روز با شکستن رکوردهای قبلیاش، در حال نزدیک شدن به قیمت گوشت قرمز است. افزایش قیمت عجیب و غریب هر کیلو مرغ در روزهای گذشته همچنان ادامه دارد تا جایی که دیروز در برخی از فروشگاههای شهر تهران این رقم به 40 هزار تومان نیز رسید. قیمت هر کیلوگرم مرغ که اردیبهشتماه سال جاری به 10هزار و 500 تومان رسیده بود، 280 درصد افزایش قیمت را تنها در 7 ماه تجربه کرد تا یکی از کمسابقهترین رکوردهای افزایش قیمت را به نام خود ثبت کند. مدیریت اشتباه دولت در تخصیص ارز به نهادهها و ترخیص و توزیع نامناسب آنها در ماههای گذشته، از اصلیترین دلایل گرانی مرغ است. در همین راستا نایبرئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی در واکنش به گرانی بیسابقه مرغ در بازار به تسنیم گفت: با توجه به اینکه به هشدارهای مکرر تولیدکنندگان و رسانهها درباره کمبود نهادههای دامی توجه نشد با کاهش جوجهریزی و تولید مرغ و بحران کنونی مواجه شدیم. حبیب اسداللهنژاد گفت: در شرایطی که با کمبود و گرانی نهادهها روبهرو هستیم، میل مرغداران به تولید و جوجهریزی کاهش یافته و منجر به کمبودی شده که اکنون در بازار با آن مواجه هستیم و مرغ در بازار با قیمتهایی عرضه میشود که مورد تایید ما هم نیست. نایبرئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی ادامه داد: در حال حاضر کماکان 50 درصد نهادههای دامی مرغداران به نرخ مصوب تامین نمیشود که این امر هزینه تولیدکنندگان را بشدت بالا برده است. وی با بیان اینکه در این شرایط قیمت تمامشده هر کیلوگرم مرغ زنده برای تولیدکننده به 19 هزار تومان افزایش یافته است، تصریح کرد: تفاوت قیمت مرغ زنده با مرغ گرم نیز در بازار زیاد شده است. اسداللهنژاد گفت: مرغدار 50 درصد مرغ زنده تولید خود را به نرخ مصوب و با قیمتهای 14 هزار و 400 تومان و 13 هزار و 100 تومان تحویل میدهد و مابقی تولید خود را در بازار آزاد به فروش میرساند تا بتواند زیانش را جبران کند. این مقام مسؤول اظهار داشت: مرغ گرم را 22 هزار تومان از مرغداران خریداری میکنند و در صورتی که همین قیمت را نیز تبدیل به مرغ گرم کنیم قیمت مرغ حدود 32 هزار تومان میشود نه 36 هزار تومان یا 40 هزار تومانی که در برخی فروشگاهها به فروش میرسد.
وی با بیان اینکه قیمت مرغ را دلالها و واسطهها تعیین میکنند، تاکید کرد: دلالها و واسطهها قیمت مرغ را با توجه به شرایط حاکم بر بازار تعیین میکنند. اسداللهنژاد گفت: خواسته ما آن است که همه مردم به این کالای اساسی دسترسی پیدا کنند؛ با اختصاص تمام نیاز نهادههای مرغداران با نرخ مصوب، مرغ نیز به این نرخ در بازار عرضه شود و این قیمتهای مرغ در بازار مورد رضایت ما نیز نیست.
این مقام مسؤول اظهار داشت: در بسیاری از فروشگاههای تهران مرغ به قیمت 38 هزار تومان و حتی 40 هزار تومان و در شهرستان به طور متوسط به قیمت 35 هزار تومان به فروش میرسد که این قیمتها نیازمند اصلاح است. وی درباره راهکارهای تعدیل قیمت مرغ گفت: میتوان با تامین صددرصد نهاده مرغداران، تمام مرغ تولیدی آنها را دریافت کرد تا در درازمدت با تامین به موقع نهادههای دامی، انگیزه برای افزایش جوجهریزی و تولید بالا رود.
نایبرئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی ادامه داد: بر این اساس میتوان کل مرغ تولیدی را در اختیار کشتارگاهها قرار داد تا تحت نظارت، در بازار توزیع شود.
***
صف خطرناک مرغ!
با افزایش بیسابقه قیمت مرغ، دولت با هدف کنترل و کاهش قیمت آن، اقدام به توزیع مرغ در میادین میوه و ترهبار استان تهران کرده است؛ اقدامی که مانند سایر اقدامات تهی از تدبیر دولت نظیر توزیع سبد کالا، موجب ازدحام جمعیت در مقابل فروشگاهها، آن هم در شرایطی که شیوع کرونا به اوج خود رسیده و هر روز قربانیان بیشتری میگیرد، شده است. مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام استان تهران با اشاره به جزئیات عرضه مرغ گفت: عرضه گوشت مرغ در میدان میوه و ترهبار سطح شهر تهران به قیمت کیلویی 18 هزار و 500 تومان آغاز شده و بزودی قیمت مرغ در مغازههای سطح شهر هم کاهش مییابد. رضا سالمی گفت: پس از افزایش قیمتها ۲ کار عمده را برای پایین آوردن قیمت انجام میدهیم؛ نخست اینکه توزیع مرغ گرم را از روز شنبه در میادین میوه و ترهبار استان تهران با کیلویی 18 هزار و 500 تومان آغاز کردیم و در روزهای بعدی این توزیع را در فروشگاههای زنجیرهای و صنوف منتخب سطح شهر انجام خواهیم داد. به گفته سالمی، این مرغها از استانهای شمالی به تهران منتقل شده و در سطح استان تهران توزیع میشود. مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام استان تهران اقدام دوم را عرضه گسترده مرغ منجمد عنوان کرد و گفت: توزیع مرغ منجمد را 3 تا 5 برابر افزایش دادهایم و در حال حاضر 300 تن و در روزهای آینده 500 تن در تهران به قیمت عمدهفروشی 14 هزار یا خردهفروشی 15 هزار تومان توزیع میکنیم. سالمی در عین حال تأکید کرد قیمت مرغ در میدان بهمن تهران به صورت عمدهفروشی به 25 هزار تومان کاهش یافته است. وی به مردم توصیه کرد هیچ نگرانیای از تأمین مرغ نداشته باشند و عرضه مرغ کیلویی 18 هزار و 500 تومان در میادین میوه و ترهبار ادامهدار خواهد بود و به خاطر مسائل کرونا نیاز به ازدحام و شلوغی نیست و همچنین نیازی به ذخیرهسازی بیش از اندازه هم وجود ندارد. مردم به اندازه نیاز بخرند و نگران کمبود بازار نباشند. سالمی در پاسخ به این سوال که اگر قیمت مرغ در میادین میوه و ترهبار کیلویی 18 هزار و 500 تومان است، چرا در سطح شهر به ۲ برابر قیمت به فروش میرسد، گفت: در روزهای آتی این قیمت متعادل خواهد شد. وی در عین حال دلیل افزایش اخیر قیمت مرغ را کاهش جوجهریزی در مهرماه عنوان کرد که اثرات آن اکنون ظاهر شده است. سالمی گفت: اواخر شهریور قیمت جوجه بسیار پایین آمد و برای مرغداران صرفه اقتصادی نداشت که تخممرغ نطفهدار را وارد دستگاه کرده و جوجه تولید کنند.
ارسال به دوستان
اخبار
تکذیب افزایش دامنه نوسان بورس
مدیر نظارت بر بورسهای سازمان بورس درباره شایعه افزایش دامنه نوسان گفت: از طرف سازمان بورس، شرکت بورس و نیز فرابورس، پیشنهادی برای افزایش دامنه نوسان مطرح نشده است. محسن خدابخش همچنین انجام معاملات الگوریتمی را جز در موارد خاصی تخلف عنوان کرد و افزود: در حال حاضر اگر معاملات الگوریتمی جز برای بازارگردانها که مشخص هستند، در موارد دیگری استفاده شود، به طور قطع از طرف سازمان بورس با آن برخورد میشود. وی اضافه کرد: تاکید سازمان در این باره نظارت دقیق است و در صورتی که افرادی اقدام به انجام تخلفاتی مانند معاملات الگوریتمی کرده باشند، حداقل کدهای آنلاین آنها بسته شده و از انجام معاملات به طور آنلاین محروم میشوند. مدیر نظارت بر بورسهای سازمان بورس در رابطه با تصمیمات اخیر سازمان برای عمقبخشی به بازار گفت: فعلا تمرکز بورسها و سازمان بورس بر بازارگردانی است و باید بازارگردانی در بورسها به نحو صحیح انجام شود؛ این امر راه افزایش نقدشوندگی بازار و حرکت قیمتها در مدار منطق است.
***
کاهش 19 درصدی ارزش صادرات 8 ماه امسال نسبت به سال گذشته
رئیس کل گمرک ایران گفت: آمار تجارت خارجی ایران در 8 ماه نخست امسال، حاکی از تبادل ۹۷ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۴۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار است. مهدی میراشرفی با اعلام این خبر بیان کرد: میزان واردات کالا در این مدت ۲۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تن بود که از این رقم ۱۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تن آن را کالاهای اساسی تشکیل میدهد. وی افزود: ارزش کل واردات کالا در این مدت ۲۳ میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار بود که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از لحاظ وزن و ارزش به ترتیب یک درصد و ۱۸ درصد کاهش نشان میدهد. رئیس کل گمرک ایران اضافه کرد: در بخش صادرات نیز بیش از ۷۵ میلیون تن کالا به ارزش ۲۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار صادرات انجام شده که از نظر وزنی ۱۴ درصد و از حیث ارزش ۱۹ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل کاهش داشته است.
***
عدم افزایش قیمت آرد و نان
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با بیان اینکه دولت به عنوان تأمینکننده گندم که ماده اولیه نان است هیچ تغییری در قیمت گندم و آرد نداده است، اظهار داشت: گندم با قیمت ثابت و قبلی به کارخانههای آرد و نانواخانهها عرضه میشود و درباره آرد مورد نیاز نانوایان نیز هیچ گونه افزایش قیمتی نداشتهایم. وی تصریح کرد: با توجه به افزایش هزینههای حملونقل آرد و دستمزد کارگران و سایر نهادهها و آیتمهای مؤثر در تولید، به استانداران سراسر کشور اختیار داده شده است نسبت به بررسی و آنالیز قیمت تمامشده هر کدام از نانها با هماهنگی سازمان حمایت تولیدکنندگان و مصرفکنندگان اقدام کنند. مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران بیان کرد: استانداران در صورت نیاز به تعدیل نرخ با توجه به شرایط متفاوت شهرستانها، اقدام لازم را به عمل میآورند. یزدان سیف تأکید کرد: تداوم فعالیت نانواییها به عنوان یک واحد فعال اقتصادی، نیازمند پوشش هزینههای تولید است.
***
تشکیل ستاد ویژه در وزارت جهاد کشاورزی برای حل مشکل گرانی مرغ
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی درباره افزایش قیمت مرغ گفت: از زمانی که جهش قیمت مرغ اتفاق افتاده، ستادی در وزارت جهاد کشاورزی تشکیل شده تا به سرعت این مشکل برطرف شود. مرتضی رضایی افزود: اگر جلوی ضرر و زیان مرغداریها گرفته و قیمتها هم اصلاح نشود، مرغداریها گلههای خود را حذف میکنند. وی افزود: باید صنعت مرغ مادر را نجات دهیم، چون اگر جوجه نباشد شاهد این اتفاقات خواهیم بود. رضایی گفت: در تامین نهادههای ذرت و کنجاله سویا نسبت به نیاز کشور عقب هستیم که دلیل آن هم کاهش تولید است.
***
آغاز ثبتنام وام یک میلیونی کرونا
طبق اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تمام افرادی که در نوبت قبل، وام کرونای معیشتی دریافت کردهاند و درآمد ثابت ندارند، میتوانند متقاضی دریافت وام یک میلیون تومانی باشند. نکته مهم اینجاست که افراد دارای درآمد ثابت از جمله کارمندان دولت، شرکتهای دولتی یا نهادهای عمومی غیردولتی، بازنشستگان و بیمهپردازان سازمان تأمین اجتماعی یا سایر صندوقهای بازنشستگی شامل این طرح نمیشوند. گفتنی است متقاضیان صرفا باید کد ملی خود را از تلفن همراه ثبتشده به نام سرپرست خانوار به سرشماره 6369 ارسال کنند. شهروندان عزیز تنها یک بار پیامک ارسال کنند. مهلت متقاضیان وام یک میلیونی برای ارسال پیامک به سر شماره 6369 از دیروز سهشنبه 4 آذر شروع شده و تا سهشنبه هفته آینده 11 آذر ادامه خواهد داشت.
***
قیمت بیتکوین در یک قدمی 19 هزار دلار
در معاملات دیروز، قیمت بیتکوین برای نخستین بار در ۳ سال گذشته به مرز 19 هزار دلار رسید و با بیشینه تاریخی خود فاصله کمی دارد. آنطور که رویترز گزارش داده است، در معاملات دیروز، قیمت بیتکوین 3 درصد رشد کرد و به 18 هزار و 918 دلار رسید که در ۳ سال گذشته بیسابقه است. تنها در ماه نوامبر قیمت این ارز مجازی 40 درصد رشد کرده و از ابتدای سال تاکنون هم 160 درصد رشد قیمت داشته است. افزایش تقاضا برای داراییهای با ریسک بالاتر به خاطر اجرای سیاستهای مالی و پولی برای کمک به اقتصاد کشورها در راستای مقابله با کرونا از جمله دلایلی بود که باعث شد شاهد افزایش قیمت بیتکوین در معاملات روزهای گذشته باشیم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|