|
مشارکت پلیس در تهیه ۹۰ هزار بسته معیشتی همدلی مؤمنانه
فرمانده ناجا گفت: نیروهای پلیس با تهیه بیش از ۹۰ هزار بسته معیشتی در طرح رزمایش همدلی مومنانه مشارکت داشتهاند و این روند ادامه دارد. به گزارش مهر، سردار حسین اشتری گفت: در راستای لبیک به تدبیر مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) شایسته است اجرای طرح رزمایش همدلی مومنانه تداوم داشته باشد، هر چند باید بگویم خوشبختانه نیروهای پلیس با تهیه بیش از ۹۰ هزار بسته معیشتی در این طرح معنوی مشارکت داشتهاند و انشاءالله این روند ادامه دارد.
ارسال به دوستان
وزیر بهداشت با اشاره به کاهش آمار مرگ و میر کرونا: عادی سازی ممنوع!
محدودیتها را بر ندارید
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس در گفتوگو با «وطن امروز»: کاهش آمارها بیانگر اتمام بحران کرونا نیست
با وجود کاهش تعداد مرگ و میر در ۸ استان، وضعیت ۵ استان نارنجی، قرمز شد
گروه اجتماعی: همزمان با کاهش آمار مرگومیر کرونا، وزارت بهداشت و متخصصان نسبت به پایان محدودیتها و برخی تعطیلیها هشدار دادند. به گزارش «وطن امروز»، آمار مرگومیر روزانه در دومین روز متوالی به زیر 400 نفر رسید و میتوان به جرأت گفت نتیجه محدودیتها و تعطیلیهای 3-2 هفته گذشته را میتوان هماکنون دید. روند مبتلایان و مرگومیر نشان میدهد با وجود اینکه در بسیاری از شهرستانها وضعیت قرمز پایان و به وضعیت نارنجی تغییر یافته است اما در چند استان این روند برعکس بوده و محدودیتهای شهرهای نارنجی موثر نبوده و آن شهرستانها به وضعیت قرمز رسیدهاند. کمیته اپیدمیولوژی بیماری کرونای وزارت بهداشت که تحلیل استانی این بیماری در کشور در هفته منتهی به هفتم آذرماه را منتشر کرده، اعلام کرد روند ابتلا و مرگومیرها در استانها تغییر یافته. بنا بر اعلام کمیته اپیدمیولوژی وزارت بهداشت، موارد ابتلا و مرگومیر در کشور بالاست. با این وجود روند بیماری در کشور به ثبات رسیده و تغییرات آن مختصر بوده است. در 8 استان کهگیلویهوبویراحمد، کردستان، آذربایجان غربی، زنجان، آذربایجان شرقی، فارس، مازندران و هرمزگان روند ثبات با تغییرات مختصر و نامنظم وجود داشته است. در استان سیستانوبلوچستان روند ثبات با تغییرات مختصر صعودی و در ۹ استان خراسان شمالی، لرستان، کرمان، البرز، اصفهان، چهارمحالوبختیاری، مرکزی، خوزستان و بوشهر روند ثبات با تغییرات مختصر نزولی مشاهده شد. در 5 استان خراسان جنوبی، اردبیل، تهران، گلستان و قزوین روند صعودی یا شروع پیک جدید مشاهده شد. به نظر میرسد استان سمنان اخیرا یک پیک اپیدمی را پشت سر گذاشته است. ۲ استان یزد و همدان روند نزولی را نشان دادند. در 5 استان ایلام، قم، کرمانشاه، خراسان رضوی و گیلان ناسازگاری دادهها اجازه تحلیل درستی از وضعیت اپیدمی را نمیدهد. باید مدنظر داشت که یک استان میتواند چندین پیک منحنی را تجربه کند. در همین ارتباط دیروز سعید نمکی، وزیر بهداشت اعلام کرد با وجود کاهش آمار کلی مرگومیر نباید شرایط به حالت عادی برگردد. وی با بیان اینکه امروز دومین روزی است که مرگ زیر ۴۰۰ نفر ناشی از این بیماری را (بعد از حدود یک ماه) در کشور تجربه میکنیم، گفت: از مردم تقاضا میکنیم این آمار را به فال عادیانگاری اوضاع نگیرند. نمکی گفت: این دستاورد مژدهای به مردم ایران است. این در حالی است که سازمانهای علمی بینالمللی برآورد کرده بودند که تعداد مرگهای ما در این ماه به حدود ۸۰۰ تا هزار نفر میرسد. همانند این پیشبینی برای کشورهایی مثل آمریکا و فرانسه شده بود که درست درآمد. در مجموع مؤلفه مشارکت مردم و دستگاهها، هلال احمر، بیمارستانها، بهیاران، بهورزان، کادر بهداشت و درمان در سطح درمانگاههای سرپایی و... در این زمینه بسیار به ما کمک کرد. وی تاکید کرد: از مردم تقاضا میکنیم این آمار را به فال عادیانگاری اوضاع نگیرند؛ اگر باز هم با این دستاوردها به سمت این تفکر برویم که اوضاع به سمت عادی شدن میرود، باز هم همانند آنچه در اردیبهشتماه گفتم، ممکن است در دقیقه ۹۰ از گوشههای زمین گل بخوریم. وزیر بهداشت تاکید کرد: این ویروس، ویروس پیچیدهای است، دچار موتاسیون شده و شیوع آن بسیار بالاتر از ماههای قبل است. بنابراین زحمات همکاران ما را به فراموشی نسپارید، پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنید تا بتوانیم در روزهای آینده خبرهای بهتری در این زمینه داشته باشیم.
* محدودیتهای کرونایی نباید برداشته شود
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: اقدامات سختگیرانه دولت در مهار شیوع ویروس کرونا با ایجاد محدویتهای شدید باید ادامهدار شود تا با کاهش میزان ابتلا به این بیماری زنجیره انتقال در کشور بتدریج کمتر و در نهایت قطع شود. حسینعلی شهریاری در گفتوگو با «وطن امروز» درباره اقدامات ستاد ملی مقابله با کرونا برای از بین بردن ویروس مرگبار کرونا گفت: بیماری «کووید-19» که اکنون دنیا را در برگرفته، بیماریای معمولی نیست که آسان گرفته شود، چرا که این بیماری درمان ندارد. در چنین شرایطی رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاریهای اجتماعی برای جلوگیری از ابتلای به آن ضرورتی اجتنابناپذیر است. از طرفی مسؤولان نیز برای کاهش میزان سرایت این ویروس در جامعه نباید محدودیتهای اعمال شده را بردارند یا نسبت به اجرای برنامههای سختگیرانه برای مقابله با این بیماری کمتوجه شوند. وی با بیان اینکه کاهش آمار مرگومیر و ابتلا به ویروس کرونا نباید مردم را نسبت به رعایت دستورالعملهای بهداشتی و اقدامات پیشگیرانه نسبت به این بیماری کمتوجه کند، افزود: وخیم بودن حال خیلی از هموطنان به دلیل ابتلای به کرونا و پر بودن تختهای آیسییو بسیار نگرانکننده است. اینکه طی ۲ روز اخیر آمار به زیر 400 نفر نزول کرده است، ناشی از آثار محدودیتهای جدید نیست، چرا که نتیجه این اقدام در هفتههای آینده مشخص میشود. رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: هر چند باید به کاهش میزان ابتلا و مرگومیر مبتلایان به بیماری «کووید-19» در کشور امیدوار بود اما مردم نباید با مشاهده کاهش آمار مرگومیر کروناییها فکر کنند این ویروس ضعیف شده است و در رعایت اصول بهداشتی سهلانگار شوند. شهریاری با تاکید بر اینکه دولت باید جریمه افرادی را که دستورالعملهای بهداشتی مقابله با کرونا را زیر پا میگذارند شدیدتر کند و محدودیتها را همچنان ادامه دهد، افزود: اکنون شیوع این بیماری در کشور گسترده شده است و شبکه حملونقل عمومی نیز متهم اصلی کانون انتشار ویروس کرونا شناخته شده است. وی اضافه کرد: هر چند دولت اقدامات خود را در راستای مقابله با این بیماری با محدود کردن فعالیت برخی صنوف پرخطر و تردد خودروها به کار گرفته است تا مانع از انتقال این بیماری در جامعه شود اما هنوز مسافران اتوبوس و مترو در سطح وسیعی و به صورت فشرده از خدمات حملونقل عمومی استفاده میکنند که باید فکری برای این موضوع شود، چرا که کاهش آمار مرگ و میر بیانگر اتمام بحران کرونا نیست. رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مهار این بیماری نیازمند تداوم محدودیتهای سختگیرانه است و با کاهش آمار مرگومیر و ابتلا به کرونا دولت نباید اقدام به برداشتن محدودیتها و بازگشایی صنوف پرخطر کند.
ارسال به دوستان
اخبار
تغییر نام خیابانی در کنار وزارت دفاع به شهید فخریزاده
اعضای شورای شهر تهران با رای اکثریت خود به تغییر نام خیابان صنایع واقع در محدوده میدان نوبنیاد به نام شهید محسن فخریزاده رای مثبت دادند. به گزارش «وطن امروز»، صبح دیروز پیشنهاد نامگذاری معبری به نام شهید فخریزاده با قید ۲ فوریت در دستور شورای شهر قرار گرفت و محمدجواد حقشناس، رئیس کمیته نامگذاری شورای شهر ضمن محکوم کردن ترور این شهید والامقام، گفت: در راستای تکریم شهیدان بزرگوار یکی از اصول شورای شهر پنجم نامگذاری معابر به نام این افتخارآفرینان بود که آمارها نشان میدهد بیش از ۴۰ درصد نامگذاریها به شهدای انقلاب، دفاعمقدس، مدافع حرم، ترور و... اختصاص دارد. وی با بیان اینکه طرح ۲ فوریت تغییر نام خیابانی به نام شهید فخریزاده با امضای ۱۵ نفر از اعضایی که در صحن حضور داشتند تقدیم هیأترئیسه شد، اظهار کرد: پیشنهاد شده است خیابان صنایع واقع در منطقه یک که در کنار وزارت دفاع، محل کار این برادر بزرگوار بود به نام شهید فخریزاده تغییر یابد. بنا به این گزارش، اعضای شورای شهر با رای اکثریت خود به این تغییر نام رای مثبت دادند و خیابان صنایع در محدوده میدان نوبنیاد واقع در منطقه یک به شهید فخریزاده تغییر نام داد.
***
تشدید برخورد با مخدوش کردن پلاک در ساعات ممنوعه تردد
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از تشدید برخورد با مخدوش کردن پلاک خودرو در ساعات ممنوعه تردد در شهر خبر داد. سرهنگ علی همهخانی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اعمال محدودیتهای شبانه تردد از ساعت 21 تا 4 بامداد که با مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا اجرایی شده است، گفت: خوشبختانه عمده شهروندان همکاری خوبی با مسؤولان داشته و به محدودیتها توجه کافی دارند اما متاسفانه در مواردی مشاهده شده است افراد معدودی با مخدوش کردن پلاک یا پوشاندن آن سعی در تردد در ساعات غیرمجاز داشتهاند. وی با بیان اینکه ماموران پلیس با این موارد برخورد قاطع خواهند داشت، افزود: تیمهای گشت پلیس راهنمایی و رانندگی با حضور در معابر با هر گونه مخدوش کردن یا پوشاندن پلاک در ساعات ممنوعیت تردد برخورد میکنند. به گفته همهخانی، مخدوش کردن پلاک علاوه بر اینکه تخلف بوده و مشمول جریمه است، جرم هم محسوب میشود و مرتکبان به مرجع قضایی معرفی شده و خودرویشان توقیف میشود.
***
وانتبارها و سواریهای پلاک عمومی در ساعات ممنوعه جریمه نمیشوند
رئیس پلیس راهور ناجا از مجاز بودن تردد وانتبارهای پلاک عمومی و سواریهای عمومی (تاکسیها و تاکسیهای اینترنتی) در طول شبانهروز خبر داد و گفت: محدودیتی برای آنها قائل نشدیم و جریمهای برای آنها ثبت نخواهد شد. سردار سیدکمال هادیانفر گفت: تردد وانتبارهای پلاک عمومی و سواریهای عمومی (تاکسیها و تاکسیهای اینترنتی) در طول شبانهروز مجاز بوده و محدودیتی برای آنها لحاظ نشده و جریمهای برای آنها ثبت نخواهد شد. وی افزود: وانتبارهای پلاک شخصی هم میتوانند برای جابهجایی اقلام و نیازمندیهای مردم و بازار در معابر درونشهری و برونشهری (جز ساعتهای ۲۱ تا ۴صبح که برابر مصوبات مرتبط حق تردد نخواهند داشت) تردد کنند. هادیانفر افزود: اگر جریمهای برای اینگونه وسایل نقلیه ثبت شده باشد، بعد از اتمام مدت محدودیت و ممنوعیت در ترددها نسبت به بررسی، اصلاح و حذف آنها به صورت سیستمی اقدام خواهیم کرد.
***
ارائه خدمات درمانی توسط بانوان بسیجی به خانوارهای در قرنطینه
رئیس بسیج جامعه زنان کشور گفت: بانوان بسیجی همزمان با هفته بسیج با مراجعه به منازل بیماران کرونایی، به ارائه خدمات از جمله غربالگری و... پرداختند. مینا بیابانی در گفتوگو با مهر، درباره اقدامات بسیج جامعه زنان در هفته بسیج گفت: امسال با توجه به شیوع کرونا محور اصلی اقدامات بسیج کمک به مشاغل آسیبدیده از قرنطینه و خانوادههای نیازمند بود. به همین منظور نیز مرحله سوم کمکهای مومنانه از لحاظ تنوع خدمات، توسعه بیشتری یافت و در چندین مرحله کمکهای مومنانه را انجام دادیم. توزیع بستههای معیشتی و بهداشتی میان خانوادههای نیازمند و در قرنطینه از جمله اقدامات ما بود. وی با ارائه آماری از اقدامات انجامشده طی ۳ ماه گذشته، خاطرنشان کرد: در طول این مدت بیش از ۱۳۳ هزار بانوی جهادگر بسیجی در اجرای طرح کمک مومنانه مشارکت داشتند. در طول این مدت نیز بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار بسته معیشتی و ۵ میلیون و ۵۵۰ هزار بسته بهداشتی میان نیازمندان توزیع شده است. بیابانی با توضیح درباره خدمات انجامشده در زمینه بهداشتی در هفته بسیج تصریح کرد: در طرح کمک مومنانه و در راستای طرح شهید سلیمانی، بسیجیان در گروههای مختلف بهداشتی ساماندهی شدند و ضمن تماس با خانوادهها، برای اجرای خدمات درمانی به منازل آنها اعزام میشدند.
***
قیمت بلیت مترو افزایش نمییابد
رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: پیشنهاد معاون حملونقل شهردار این بود که سهم مردم در بلیت مترو توسط دولت و شهرداری پرداخت شود و این امر به معنای افزایش قیمت بلیت مترو نبوده و نیست. محسن هاشمی در جمع خبرنگاران درباره افزایش قیمت بلیت مترو و اتوبوس گفت: در حال حاضر قیمت تمامشده بلیت مترو ۱۵ هزار تومان است که بر اساس تصویب پیشین یکسوم از این هزینه را مردم، یکسوم را دولت و یکسوم را شهرداری میداد. پیشنهاد ایشان این بود که سهم مردم هم توسط دولت و شهرداری پرداخت شود و این امر به معنای افزایش قیمت بلیت مترو نبود.
ارسال به دوستان
389 نفر بر اثر ابتلا به «کووید-۱۹» جان باختند و تست کرونای ۱۲۹۵۰ نفر مثبت شد
مخالف برداشتن یکباره محدودیتها هستیم
بسیاری از متخصصان اعلام کردهاند در صورت تداوم محدودیتها و تعطیلیهای پراکنده، میتوان به نتایج آن امیدوار بود. دولت ابتدا با تعطیلیها مخالفت میکرد اما با درخواستهای مکرر متخصصان و وزارت بهداشت با تعطیلیهای نصفه و نیمه و پراکنده (و نه تعطیلی سراسری) موافقت کرد. آثار این محدودیتها تا هفته بعد مشخص خواهد شد اما آمارهای فعلی نشان میدهد محدودیتها و عدم فعالیت هر چند ساعتی، اگر زودتر اعمال میشد میتوانست از بسیاری از مرگومیرها جلوگیری کند.
سخنگوی وزارت بهداشت نیز دیروز اعلام کرد شخصا مخالف پایان محدودیتهاست.
سیماسادات لاری دیروز درباره آخرین وضعیت کرونا گفت: در محدودیتهای فعلی تعدادی از شهرها از محدوده قرمز خارج شدهاند ولی به محض اینکه ما پروتکلها را رعایت نکنیم این بیماری شدت میگیرد. نظارت بر محدودیتها برعهده وزارت کشور و سایر دستگاههاست و مسؤولیت وزارت بهداشت نظارت بر بیمارستانهاست تا ببینیم تاثیر این محدودیتها در آمار مبتلایان و فوتیها چگونه است.
لاری در ادامه با اشاره به امکان بازتعریف محدودیتها گفت: روند سیر شیوع این بیماری به رفتار ما بستگی دارد که شکر خدا روند نزولی داشته است ولی به محض رعایت نکردن پروتکلها، رشد مجدد ابتلا به ویروس کرونا را شاهد خواهم بود. ما باید ارزیابی دقیقتری برای اجرای محدودیتها داشته باشیم؛ با توجه به فصل سرد و دورهمیهای خانوادگی در محیط سربسته و با توجه به اینکه شب یلدا را در پیش داریم، امکان تداوم محدودیتها وجود خواهد داشت، ضمن اینکه معتقدیم محدودیتها از ساعت 21 تا 4 بامداد در کاهش دورهمیهای خانوادگی تاثیر مثبت داشته است.
وی تاکید کرد: با ارزیابی دستگاههای مختلف در قرارگاه و ارائه گزارش و جمعبندی، در نهایت ستاد کرونا تصمیم میگیرد که آیا محدودیتها ادامه داشته باشد یا خیر.
لاری با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت درخواست هدفمند و شناور بودن قطع محدودیتها را دارد، گفت: ما مخالف قطع یکباره محدودیتها هستیم تا از عادیانگاری در مردم هم جلوگیری شود. توزیع تستهای سریع در شهرستانها از ۲ روز پیش آغاز شده و طرح بسیج محلهمحور با عنوان «شهید قاسم سلیمانی» با کمک بسیج و هلالاحمر در حال اجراست. وی با اشاره به طرح جدید در شناسایی افراد مبتلا اظهار داشت: همراه داشتن کارت شناسایی ملی برای افراد الزامی است تا به وسیله بارکدهای آن از ورود اشخاص بیمار به محلهای شلوغ و ادارات جلوگیری شود.
سخنگوی وزارت بهداشت همچنین از شناسایی ۱۲۹۵۰ مورد جدید کرونا در کشور طی ۲۴ ساعت خبر داد.
سیماسادات لاری گفت: از ظهر شنبه تا ظهر یکشنبه ۹ آذر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۲ هزار و ۹۵۰ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند که یکهزار و ۷۹۵ نفر از آنها بستری شدند.
وی گفت: مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به ۹۴۸ هزار و ۷۴۹ نفر رسید. لاری افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۸۹ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۴۷هزار و ۸۷۵ نفر رسید. خوشبختانه تاکنون ۶۵۸ هزار و ۲۹۲ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. وی گفت: ۵۸۵۹ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. تا کنون ۶ میلیون و ۸۱ هزار و ۹۵۲ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است. به گفته سخنگوی وزارت بهداشت استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویهوبویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحالوبختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند. لاری همچنین گفت: استانهای هرمزگان، فارس، گلستان و سیستانوبلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.
ارسال به دوستان
بازگشت بوی بد مرموز به تهران
در حالی برخی شهروندان تهرانی روز شنبه برای ساعاتی بوی نامطبوعی را در پایتخت استشمام کردند که مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در این باره میگوید: غلظت آلاینده دیاکسید گوگرد در برخی ایستگاههای سنجش کیفیت هوای شهر تهران، ۳ تا ۴ برابر افزایش یافته است. این در حالی است که طی ۲ سال اخیر همزمان با استشمام بوی نامطبوع در تهران - طی برخی روزهای سرد سال- غلظت این آلاینده نیز افزایش یافته بود. حسین شهیدزاده ضمن اشاره به اینکه روز شنبه (۸ آذر) غلظت آلاینده دیاکسید گوگرد در برخی ایستگاههای سنجش کیفیت هوای شهر تهران حدود ۳ تا ۴ برابر افزایش یافته بود، گفت: این افزایش ابتدا از سمت ایستگاههای جنوبغرب تهران آغاز شد. برای مثال بین ساعات ۸ تا ۹ صبح غلظت آلاینده دیاکسید گوگرد در ایستگاه شادآباد تهران افزایش یافت. وی ادامه داد: سرعت باد در تهران نیز طی آن روز بسیار کم - حدود ۲ متر بر ثانیه - گزارش شده است. از این رو بر اساس پیشبینیها منشا بوی نامطبوع از سمت جنوبغرب بوده که بتدریج به سایر نقاط رسیده است.
مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با بیان اینکه جهت وزش باد روز شنبه از سمت جنوب و جنوب غرب بوده است، تصریح کرد: طی چند سال اخیر که در برخی روزهای زمستان با استشمام بوی نامطبوع در تهران مواجه بودیم، جهت باد از همین سمت بوده و این در حالی است که عمده وزش بادهای ما در تهران از سمت غرب است. شهیدزاده در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه بهنظر میرسد منشأ بوی نامطبوعی که برخی شهروندان آن را استشمام کردهاند، از خارج شهر تهران باشد، گفت: احتمال داده میشود بوی نامطبوعی که در مسیر فرودگاه امام(ره) استشمام میشود، همراه با وزش بادی که از آن سمت بوده به شهر تهران رسیده باشد.
وی در پایان اظهار کرد: آلاینده دیاکسید گوگرد منابع مختلفی دارد که برخی از آنها منابع صنعتی و برخی غیرصنعتی است اما به هر حال اطلاعات شهرداری تهران مختص شهر تهران است و آلایندههایی که در خارج از مرزهای این شهر تولید میشود توسط ایستگاهها ما پایش و کنترل نمیشود. از اینرو بهتر است دلایل افزایش غلظت آلاینده دیاکسید گوگرد در اطراف تهران توسط محیطزیست استان بررسی شود.
بنا به این گزارش، امسال سومین سالی است که طی روزهای سرد در پایتخت بوی نامطبوعی استشمام میشود. هر چند مسؤولان هر از چند گاهی مرکز دفع زباله آرادکوه یا زمینهای کشاورزی و دامداریهای اطراف تهران و حتی فاضلاب شهری را به عنوان منبع این بو معرفی میکنند اما تاکنون هیچ یک از این منابع به عنوان منشأ قطعی بوی نامطبوع تهران به تایید دستگاههای اجرایی نرسیده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|