|
کشف بیش از ۱۷ هزارتن کالای اساسی و ضروری
نیروی انتظامی در اطلاعیهای از کشف بیش از ۱۷ هزار تن کالای اساسی و ضروری مردم و دستگیری ۲۲۷ محتکر و ۵۷ اخلالگر بازار ارز، طلا و سکه خبر داد. به گزارش «وطن امروز»، نیروی انتظامی طی اطلاعیهای اعلام کرد: در هفتمین مرحله طرح سراسری مبارزه با احتکار و گرانفروشی بیش از ۱۷ هزار تن کالای اساسی و ضروری کشف شد. این کالاها شامل برنج، روغن، گوشت، تخممرغ، کره، آرد، حبوبات و... به همراه ۱۳۳ هزار قطعه انواع لوازم یدکی خودرو و انواع روغن موتور بود.
ارسال به دوستان
آبگرفتگی در شهرهای مختلف خوزستان خسارات زیادی به بار آورد
سیلاب وعدههای بعید
نماینده اهواز در مجلس در گفتوگو با «وطن امروز»: رفع مشکل آبگرفتگی اولویت مسؤولان استانی و شهری خوزستان نیست
اسدالله خسروی*: سریال تکراری آبگرفتگی معابر، ورود گل و لای به منازل و محاصره خوزستانیها در آب، باز هم داد ساکنان اهواز و شهرهای مجاور را درآورد. آنها میگویند چرا مسؤولان نسبت به تکمیل پروژههای زیربنایی برای مهار آبهای سطحی کمتوجهند و به وعدههایشان عمل نمیکنند. وظیفه مدیران استانی، شهرداریها، شوراهای شهر و آبفا در قبال رفع مشکلات مردم این منطقه که هر ساله با بارش باران مردم آواره میشوند، چیست؟ به گزارش «وطن امروز»، فقط چند ساعت بارش شدید باران باعث شد معابر برخی شهرهای استان خوزستان مملو از آب شود و این آب به داخل خانه و کاشانه مردم وارد شود. آبگرفتگی در شهرهای اهواز، ماهشهر، آبادان، رامشیر، کارون، خرمشهر و ایذه مشکلات زیادی را برای مردم این منطقه ایجاد کرده است. گزارشها از ورود آب به تعدادی از منازل، خاموشی یا فرورفتن خودروها در آب، اختلال در حرکت وسایل نقلیه و در راه ماندن عابران در این شهرها خبر میدهد. بنا بر اعلام مدیر عامل هلالاحمر خوزستان، ارزیابی خسارتها و امدادرسانی به ساکنان مناطق متأثر از بارش باران در استان در حال انجام است. شبکه فرسوده فاضلاب و برخوردار نبودن از شبکه دفع آبهای سطحی در بسیاری از شهرهای خوزستان از جمله اهواز مشکلات متعددی را برای شهروندان پدید آورده است. بنا بر اعلام اداره آبفای اهواز، از مجموع ۲۴۰۰ کیلومتر شبکه جمعآوری و خطوط اصلی انتقال فاضلاب اهواز حدود ۹۰۰ کیلومتر آن از جنس بتنی و فرسوده است و 70 درصد فاضلاب شهری از ۲۷ نقطه به رودخانه کارون میریزد. با توجه به معضلات و مشکلات مردم اهواز در زمینه شبکه فاضلاب که در روزهای تابستان نیز شاهد جاری شدن فاضلاب در معابر هستند، رهبر معظم انقلاب ۲۲ مردادماه ۹۸ به رئیسجمهور دستور دادند تا فورا برای رفع این مشکل اقدام شود و اعتبارات مورد نیاز اختصاص یابد. سرانجام بعد از یک سال از صدور این فرمان، تکمیل طرح جامع فاضلاب اهواز که خود به بازنگری اساسی نیاز دارد، به قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا سپرده شد و عملیات اجرایی آن با عنایت مقام معظم رهبری در راستای تخصیص اعتبارات صندوق توسعه ملی به ساماندهی وضعیت فاضلاب اهواز و کارون در ۲۱ آبان سال جاری آغاز شد. معاون فنی و عمرانی شهرداری اهواز در این باره با بیان اینکه احداث شبکه در معابر اهواز نیازمند اعتبارات کلان و عزم ملی است، اظهار کرد: بعد از حادثه تلخ سیلاب آذرماه ۹۸ طراحی و برنامهریزی اجرای طرح ضربتی احداث شبکه دفع آبهای سطحی آغاز شد. وی افزود: با تشکیل کمیتهای متشکل از شهرداری و آبفای اهواز و با نظارت شورای شهر ۵۷ نقطه فوقبحرانی شناسایی شد تا میزان و مدت آبگرفتگی در آنها به حداقل برسد؛ اغلب این پروژههای ضربتی در ماههای گذشته اجرا شد و باز هم در حد توان خود و از محل اعتبارات شهرداری در مناطق بحرانی پروژههایی در دستور کار خواهیم داشت.
در اینباره نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: مردم خوزستان با وجود اینکه همیشه دل در گرو نظام داشته و پای ارزشهای انقلاب تا آخر ایستادهاند اما از ضعف مدیریت مسؤولان اجرایی در تامین زیرساختها به دلیل ناکارآمدی و سهلانگاری آنها نسبت به رفع مشکلات گلهمند هستند. سالهاست بارش باران مشکلات عدیدهای برای مردم این منطقه ایجاد میکند اما تاکنون تصمیمی درست و اقدامی جدی برای رفع این مشکل اتخاذ نشده است.
مجتبی یوسفی در گفتوگو با «وطن امروز» به سوءمدیریت مسؤولان استانی و شهری در رفع مشکل آبگرفتگی معابر در شهرهای استان خوزستان اشاره کرد و افزود: در سال 84، 149 میلیون دلار اعتبار برای ایجاد فاضلاب اهواز و کوت عبدالله اختصاص یافت اما هنوز این مناطق از شبکه سراسری پوشش فاضلاب بیبهرهاند و معلوم نیست این پول کجا هزینه شده است.
وی به ورود آب به خانههای مردم در پی بارندگیها طی 3 سال اخیر در اهواز و خیلی از شهرهای خوزستان اشاره کرد و افزود: زندگی مردم این منطقه به دلیل عدم پوشش سراسری فاضلاب و جمع شدن آب در معابر طاقتفرسا شده است، چرا که هر ساله با شروع بارندگیها سیل در کوچه و خیابانها جاری و روانه خانههای مردم میشود.
یوسفی با بیان اینکه از ۳ ماه قبل هشدارهای لازم را به مسؤولان شهری و استانی درباره احتمال آبگرفتگی معابر در سطح شهرهای خوزستان دادهام، گفت: مسؤولان استانی و شهری متاسفانه نسبت به رفع مشکلات مردم در مهار آبهای سطحی اقدام جدی نداشتهاند و این موضوع مهم را در اولویت قرار نمیدهند.
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: شهرداریها به جای برنامهریزی برای رفع مشکلات آبگرفتگی در معابر و کوچههای شهر به ساخت ظواهر شهر و ایجاد آبنماها روی آوردهاند، در حالی که اولویت نخست شهرداری باید رفع مشکلات رفاهی مردم و جلوگیری از آبگرفتگی معابر در زمان بارشهای شدید و ورود آن به خانههای مردم باشد. یوسفی اضافه کرد: کمکاریهای مسؤولان استانی را به وزیر کشور و وزارت نیرو اعلام کردهایم اما متاسفانه اقدام خاصی برای حل این مشکلات انجام نمیشود.
یوسفی افزود: شهرداری سال گذشته متعهد شد تا 25 نقطه از 50 نقطهای که موجب آبگرفتگی شهر اهواز در زمان بارش بارانهای شدید میشود را رفع کند اما به جای رفع این مشکل اقدام به نورپردازی شهر و ایجاد آبنما کرده است.
* امدادرسانی هلالاحمر به ۱۲۱۲ خانوار در آبگرفتگی اخیر
مدیر کل هلالاحمر خوزستان از امدادرسانی به ۱۲۱۲ خانوار در آبگرفتگی اخیر خوزستان خبر داد. علی خدادادی ضمن اعلام امدادرسانی به یکهزار و ۲۱۲ خانوار در 3-2 روز گذشته به همت تیمهای عملیاتی امدادونجات جمعیت هلالاحمر خوزستان، عنوان کرد: ۱۰۸ امدادگر و نجاتگر این جمعیت بیوقفه در حال ارائه خدمت و امدادرسانی به مردم شریف استان خوزستان هستند.
مدیر عامل جمعیت هلالاحمر استان خوزستان همچنین افزود: با توجه به شدت بارشها در شهرستان بندر ماهشهر ۴ مرکز اسکان در شهرهای ماهشهر، شهید چمران و بندر امام خمینی برپا شده و ۲۵۵ نفر نیز تاکنون در این مراکز اسکان یافتهاند.
وی در ادامه با اشاره به توزیع اقلام اولیه زیستی و مواد غذایی در بین خانوارهای متاثر از آبگرفتگیهای اخیر، بیان کرد: این اقلام زیستی شامل پتو، موکت، چادر و والر، بستههای مواد غذایی جیره یک ماهه و ۷۲ ساعته و بستههای بهداشتی است.
خدادادی در پایان خاطرنشان کرد تلاشگران داوطلب جمعیت هلالاحمر استان خوزستان تا پایان رفع مشکلات ناشی از آبگرفتگیها در کنار هماستانیهای عزیزمان خواهند ماند و عملیاتهای امدادرسانی ادامه دارد.
* خبرنگار
***
سیل وعدهها
از سال گذشته تاکنون بارها مسؤولان درباره اعتبارات تخصیصیافته برای طرحهای آبخیزداری خوزستان و فاضلاب اهواز سخن گفتهاند اما با وجود اختصاص بودجه قابل توجه ملی به این امر، باز هم با یک بارندگی شاهد سیل در این استان هستیم. مسؤولان باید پاسخ دهند که با اعتبارات صندوق توسعه ملی و چند هزار میلیارد تومانی چرا لایروبی آبگیرها انجام نشده و طرح فاضلاب اهواز تکمیل نشده است. در جدول زیر مشاهده میشود که به اعتراف مسؤولان، بودجه کافی تخصیص یافته اما باز هم مشاهده میشود با بارندگیها سیل میهمان خانه برخی خوزستانیها میشود.
***
[سیل و آبگرفتگی در ۸ استان کشور]
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر از آبگرفتگی و سیل در 8 استان طی ٧٢ ساعت گذشته خبر داد. مهدی ولیپور در گفتوگو با ایسنا در این باره اظهار کرد: طی ٧٢ ساعت گذشته 8 استان درگیر سیل و آبگرفتگی بودند که در این راستا اقدامات امدادی در این مناطق انجام شد. وی ادامه داد: ۵١ شهر، روستا و مناطق عشایرنشین در 8 استان ایلام، بوشهر، خوزستان، فارس، قزوین، کهگیلویهوبویراحمد، گلستان و لرستان امدادرسانی شدند. رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر در ادامه گفت: همچنین ١٩١٢ نفر امدادرسانی شدند که از این تعداد برای ٢۶٣ نفر اسکان اضطراری فراهم شد. وی درباره اقدامات انجامشده برای تخلیه آب از بعضی واحدهای مسکونی نیز گفت: با اقدامات همکاران ما آب از ۵٣ واحد مسکونی تخلیه شده است.
ارسال به دوستان
وزیر بهداشت: پیک زمستانی پیش رو است
مماشات نکنید
گروه اجتماعی: کاهش تعداد مرگومیرهای کرونایی در کشور موجب شده خیلیها پایان محدودیتها را خواستار شوند اما این در حالی است که بسیاری از شهرهای کشور هنوز در وضعیت قرمز قرار دارند و عادیسازی میتواند فاجعهای دیگر به بار آورد. مرگومیر روزانه کرونا که در هفتههای گذشته حتی به 489 نفر رسیده بود هماکنون کمتر از 380 نفر است و تداوم تعطیلیها و محدودیتها میتواند این روند کاهشی را ادامهدار کند. کاهش محسوس مرگومیر ناشی از کرونا نتیجه محدودیتهای 2 هفتهای قبلی است و قطعا محدودیتهای شدید جدید میتواند حتی تعداد آن را کمتر از این کند. وزیر بهداشت در این باره دیروز خطاب به روسای دانشگاههای علوم پزشکی گفت: با همت و پشتکار شما، توانستیم باز هم منحنی ابتلا و مرگومیر کرونا را پایین آوریم. بارها گفتهام هر میلیمتری از این منحنیها که به سمت پایین خم میشوند، پشت عزیزان بردبار ما در مراکز بهداشتی- درمانی بشدت خمیده میشود.
وی در ادامه بیان کرد: من شاهد تلاش شبانهروزی شما عزیزان در ایام بودم، توفان سهمگینی بود و خوشبختانه با اطلاعاتی که از شما میگیرم، خوشبختانه در اکثر استانها داریم به تعادل برمیگردیم. دیروز هم از مردم خواستم این کاهش مرگومیرها را به حساب بهتر شدن اوضاع و عادیانگاری نگذارند و به تله قدیمی که تصور کنند شرایط بهتر شده و باید عادیانگاری صورت گیرد، نیفتند و ما را از اجرای دقیق پروتکلها دور نکنند. وی افزود: اگر توانستیم تعداد مرگومیر و موارد بستری را کاهش دهیم، فقط در سایه رعایت دقیق پروتکلها و زحمات کادر بهداشت و درمان کشور بود. دکتر نمکی خاطرنشان کرد: خوشبختانه بهرغم پیشبینیهای سازمانها و موسسات علمی جهانی که در این ماه و ماه آینده مرگهای بالای ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ نفر را برای ما پیشبینی کرده بودند و این پیشبینی درباره آمریکا و کشورهای اروپایی درست از آب درآمد اما به دلیل مداخلات بهموقع این پیشبینیها در کشور ما در حال عکس شدن است.
وی ادامه داد: ما اثرات اعمال محدودیتها و طرح جدید را که مزین به نام شهید حاجقاسم سلیمانی است در هفتههای آتی خواهیم دید. این کاهشها اثراتی است که از قبل همکاران ما در دانشگاهها و بیمارستانها اجرا کردند و همچنین اثرات سایر محدودیتهایی است که در استانهای کشور اعمال شد.
وی با اشاره به طرح محلهمحور شهید حاجقاسم سلیمانی، عنوان کرد: این طرح با همکاری هلال احمر، بسیج و سازمانهای مردمنهاد، با توصیه مقام معظم رهبری آغاز شد. البته این طرح اگرچه قبلا ابلاغ شده است اما در عین حال به محورهایی اشاره میکنم. یکی از این محورهای بسیار مهم، محور آموزش است. ما اگر نتوانیم آموزش همگانی را در راستای رعایت پروتکلها و آنچه ما به عنوان اصلیترین موارد تاثیرگذار در مهار بیماری از آن اسم میبریم، بخوبی اجرا کنیم، موفق نخواهیم بود.
* تاکید بر لزوم نظارت مستمر بر اجرای پروتکلهای ضدکرونا
وزیر بهداشت در ادامه با تاکید بر لزوم نظارت مستمر بر اجرای پروتکلهای ضدکرونا، اظهار کرد: در این مرحله با هیچ کس مماشات نکنید. ما یک پیک زمستانهای را مانند تمام جهان پیش روی خود داریم. در استانهای جنوبی در حال حاضر هوا معتدلتر است ولی با رفتن به سمت سرما، مردم به داخل خانهها رفته و دربها و پنجرهها را میبندند و شیوع بیماری بالا میرود. بنابراین بر اساس اعلام رنگ هر منطقه شامل قرمز، زرد و نارنجی منطبق بر دستورالعملها، باید پروتکلها را بیشتر رعایت کنند و نظارت را افزایش دهند.
دکتر نمکی در ادامه درباره تستهای تشخیص کرونا اظهار کرد: خوشبختانه تستهای سریع برای دانشگاههای علوم پزشکی ارسال میشود اما برخی دانشگاهها به اشتباه فکر میکنند با داشتن تستهای سریع باید تست PCR را کنار بگذارند. ما وقتی از ظرفیت 100 هزار تست در روز صحبت میکنیم، تستهای سریع و PCR همزمان را در نظر میگیریم؛ باید 40 هزار تست PCR روزانه انجام شود و بین ۶۰ تا ۸۰ هزار مورد هم تست سریع انجام دهیم. در بیمارستان مطلقا کسی حق ندارد از تست سریع استفاده کند و باید حتما از تست PCR استفاده شود و در پایگاههای سلامت و مراکز سرپایی هم باید از تست سریع استفاده شود و تکلیف فرد ظرف 20 دقیقه مشخص شود تا تماسهای نزدیک بیمار را شناسایی کنیم.
ارسال به دوستان
اخبار
۳۰ درصد جمعیت کشور فاقد بیمه بازنشستگی هستند
نایبرئیس هیأتمدیره سازمان تأمیناجتماعی گفت: بر اساس برآوردها در حال حاضر حدود ۳۰ درصد جمعیت کشور فاقد بیمه بازنشستگی و حدود ۱۰ درصد هم فاقد بیمه درمان پایه هستند که باید برای این افراد نظام متمرکزی طراحی شود. علی حیدری در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه باید به ۳ نوع اطلاعات برای آحاد جامعه دسترسی داشته باشیم، اظهار کرد: اقشار ضعیفی داریم که نیازمند کمک هستند. بعد از اینکه این افراد بر اساس یک نظام هدفیابی فعال شناسایی شدند، باید نیازسنجی انجام و میزان استطاعت مالیشان سنجیده شود. تعیین میزان استحقاق دریافت خدمت هم، بر مبنای آزمون وسع انجام میشود. وی ادامه داد: مقدمات این کار در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام شده ولی با توجه به شرایط فعلی جامعه از جمله تحریمها، محاصره اقتصادی، کرونا و اثرات اجتماعی و اقتصادی آن بر جامعه، بیکاری ناشی از کرونا و بحث تورمی که وجود دارد، طبیعتا دیگر با رویههای قبلی نمیشود اقشار ضعیف جامعه را از وضعیت فعلی عبور داد. حیدری افزود: در شرایطی که ما کمبود منابع داریم، باید یک نظام هدفیابی فعال و موثر داشته باشیم که بر اساس آزمون وسع، افراد را اولویتبندی کند و بسته خدمتی مورد نیاز امدادی، حمایتی و بیمهای را در اختیار آنها قرار دهد. وی ادامه داد: اگر این کار را انجام ندهیم و اطلاعات ثبتی و عملیاتی مبتنی بر موقعیت فردی، مکانی و شغلی افراد را نداشته باشیم و از تراکنشهای مالی، مخابراتی و ثبتی آنها آگاه نباشیم، تجزیه و تحلیل و بررسی وضعیت افراد با دقت لازم همراه نمیشود.
***
ورود ۲ سامانه بارشی جدید به کشور
مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از ورود ۲ سامانه بارشی جدید به کشور خبر داد و گفت: این سامانههای بارشی سبب بارش برف و باران در برخی مناطق کشور میشوند. صادق ضیاییان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: از بعدازظهر سهشنبه ۱۱ آذر با ورود سامانه بارشی از جنوب و جنوب غرب کشور، بارش در خوزستان، کهگیلویهوبویراحمد، چهارمحالوبختیاری، غرب فارس، شمال بوشهر و شمال خلیجفارس آغاز میشود، همچنین طی روز چهارشنبه (۱۲ آذر) این سامانه تقویت میشود و مناطقی از جنوب غرب، غرب، جنوب، مرکز و دامنههای جنوبی البرز را دربر میگیرد. به گفته وی، طی روز پنجشنبه (۱۳ آذر) این سامانه علاوه بر مناطق ذکرشده سواحل شمالی و شمال شرق کشور را تحت تأثیر قرار خواهد داد و بتدریج از بعدازظهر روز جمعه (۱۴ آذر) از شمال شرق کشور خارج خواهد شد. مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گفت: سامانه بارش دیگری نیز از عصر روز جمعه (۱۴ آذر) از سمت جنوب وارد کشور میشود. ضیاییان ادامه داد: طی روز چهارشنبه (۱۲ آذر) شدت بارشها در استانهای خوزستان، کهگیلویهوبویراحمد، چهارمحالوبختیاری، لرستان، ایلام، غرب فارس و غرب اصفهان خواهد بود.
***
نامگذاری ۲ مدرسه تهران به نام شهید «محسن فخریزاده»
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از نامگذاری ۲ واحد آموزشی ۱۵ کلاسه در تهران به نام «شهید محسن فخریزاده» خبر داد. به گزارش ایسنا، مهرالله رخشانیمهر اظهار داشت: به پاس زنده نگاه داشتن راه، نام و یاد این شهید والامقام، ۲ مدرسه ۱۵ کلاسه در تهران به نام شهید «محسن فخریزاده» نامگذاری میشود. وی افزود: مدرسه به عنوان مکانی فرهنگی و آموزشی میتواند در هدایت کودکان و نوجوانان کشورمان نقشی اساسی داشته باشد و با نامگذاری مدارس به نام شهدای والامقام ایران اسلامی، دانشآموزان ضمن آشنایی با اقدامات علمی و شیوه رفتاری آنها، رهرو حرکت ارزشمند این بزرگمردان میشوند. رخشانیمهر با تأکید بر اینکه ۲ فضای آموزشی به نام شهید محسن فخریزاده در تهران نامگذاری میشود، خاطرنشان کرد: یک واحد آموزشی ۱۵ کلاسه با زیربنای ۲۷۷۳ مترمربع در شهرک وایین شهریار و یک واحد آموزشی ۱۵ کلاسه با زیربنای ۲۲۵۰ مترمربع در پاکدشت به نام این شهید عزیز نامگذاری میشود. وی اضافه کرد: مدرسه ۱۵ کلاسه شهید محسن فخریزاده واقع در شهرک وایین شهریار تا پایان ماه جاری آماده بهرهبرداری خواهد بود و مدرسه ۱۵ کلاسه شهید محسن فخریزاده واقع در شهرستان پاکدشت نیز ۲۰ دیماه ۱۳۹۹ به بهرهبرداری میرسد.
***
مرگ ۹۴۱۷ نفر در تصادفات رانندگی از ابتدای سال تا پایان مهرماه
سازمان پزشکی قانونی اعلام کرد در 7 ماه نخست سال جاری ۹۴۱۷ نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که آمار تلفات ۱۱ هزار و ۲۶ نفر بود 6/14 درصد کاهش یافته است. به گزارش ایسنا، در ۷ ماه امسال از کل تلفات تصادفات، 7 هزار و ۷۰۳ نفر مرد و یکهزار و ۷۱۴ نفر زن بودند. در این مدت همچنین ۱۷۲ هزار و ۹۲۹ مصدوم حوادث رانندگی به مراکز پزشکی مراجعه کردند که ۱۲۹ هزار و ۴۱۵ نفر از آنان مرد و ۴۳ هزار و ۵۱۴ نفر زن بودند. آمار مصدومان مراجعه کرده به مراکز پزشکی قانونی در ۷ ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل 2/24 درصد کاهش داشته است.
***
حادثه مرگبار ورود کامیون به ساختمان مسکونی
سخنگوی سازمان اورژانس کشور از برخورد یک دستگاه کامیون با یک ساختمان مسکونی خبر داد. مجتبی خالدی در گفتوگو با ایسنا در این باره اظهار کرد: طی حادثهای در پردیس تهران یک دستگاه کامیون به دلایل نامشخص منحرف شده و داخل یک خانه مسکونی میشود. وی ادامه داد: متاسفانه در این حادثه ۳ نفر جان باختند که ۲ نفر از آنان آقا ٣٨ و ۵٠ ساله هستند که هر ۲ راننده کامیون و کمک راننده بودند. همچنین یک کودک ۷ ساله نیز در این حادثه جان باخته است. خالدی اظهار کرد: ۲ نفر نیز توسط اورژانس هوایی به بیمارستان امام خمینی تهران منتقل شدند که یک آقای ۴٢ ساله و یک کودک ۵ ساله هستند. این افراد نیز در شرایط بدی هستند که امیدواریم اقدامات تخصصی و درمانی برای این افراد موثر واقع شود.
ارسال به دوستان
۳۷۱ نفر طی ۲۴ ساعت بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند
کاهش دوباره آمار روزانه فوتیهای کرونا
آمار روزانه مرگومیر بیماران مبتلا به کرونا چند روز است کاهشی شده؛ روندی که نباید به عنوان ضعیف شدن این ویروس مرگبار تلقی شود، بلکه مردم همچنان باید پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی را رعایت کنند تا زنجیره انتقال بیماری قطع شود. به گزارش «وطن امروز»، سیر نزولی آمار روزانه جانباختگان ناشی از کرونا به دلیل رعایت دستورالعملهای بهداشتی از سوی مردم است. در همین ارتباط سخنگوی وزارت بهداشت دیروز آخرین آمار مبتلایان و فوتیهای ناشی از «کووید-19» در کشور طی یک شبانهروز را اعلام کرد. سیماسادات لاری گفت: از ظهر روز یکشنبه تا ظهر امروز و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۳ هزار و ۳۲۱ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی شدند که ۲ هزار و ۲۷۷ نفر از آنها بستری شدند. وی افزود: مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۹۶۲ هزار و ۷۰ نفر رسید. لاری گفت: متاسفانه در این مدت ۳۷۱ بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۴۸ هزار و ۲۴۶ نفر رسید. وی افزود: خوشبختانه تاکنون ۶۶۸ هزار و ۱۵۱ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. به گفته وی، ۵۸۵۲ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. لاری افزود: تاکنون ۶ میلیون و ۱۲۵ هزار و ۳۴۸ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. سخنگوی وزارت بهداشت گفت: استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویهوبویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحالوبختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند. وی ادامه داد: استانهای هرمزگان، فارس، گلستان و سیستانوبلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|