|
احتمال تعویق زمان برگزاری انتخابات پارلمانی عراق
نماینده پارلمان عراق سخنانی را درباره انتخابات پارلمانی زودهنگام این کشور مطرح کرد. مختار الموسوی در این باره تصریح کرد: احتمال دارد برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام در عراق به تعویق بیفتد. قرار است انتخابات زودهنگام پارلمانی عراق ششم ژوئن ۲۰۲۱ (نیمه خرداد ۱۴۰۰) برگزار شود. رئیسجمهوری عراق ۱۵ آبانماه جاری قانون جدید انتخابات این کشور را پس از تصویب در پارلمان تأیید کرد.
ارسال به دوستان
پس از رد شکایت انتخاباتی ترامپ در دیوان عالیآمریکا طرفداران و مخالفان او در خیابانهای واشنگتن به جان هم افتادند
بکش بکش
بر اساس اعلام رسانههای آمریکا مجمع برگزینندگان امروز پیروز انتخابات را معرفی میکنند
ترامپ: درباره شرکت در مراسم تحلیف بایدن فعلا حرف نمیزنم
گروه بینالملل: 40 روز از زمان برگزاری انتخابات ریاستجمهوری آمریکا میگذرد و امروز آخرین مهلت مجمع برگزینندگان برای معرفی رئیسجمهوری جدید و معاون او است. به رغم رای منفی دیوان عالی آمریکا نسبت به شکایت ترامپ درباره نتایج انتخابات، او کماکان امیدوار به تغییر نتایج است. از این رو تلاش دارد با حمایت تلویحی از خشونتهای پدیدآمده در ایام بعد از انتخابات، به آخرین راهبرد خود در راستای زنده نگه داشتن خشم هواداران و حامیانش بویژه در بین گروههای نژادپرست دست راستی جامه عمل بپوشاند. ترامپ تظاهراتی را که پس از اعلام رای دیوان عالی آمریکا انجام شده است تایید میکند. در مقابل مخالفان ترامپ هم که پیش از این از سوی دموکراتها برای حضور در خیابانها تشویق شده بودند به مقابله با حامیان ترامپ پرداختهاند. اما آنچه در حقیقت باید به آن توجه داشت این است که ترامپ به شکست در انتخابات و بیثمر بودن فرآیندهای قضایی واقف است و تلاش دارد حداقل میراث خود را برای حامیان 70 میلیونیاش تا 4 سال آینده زنده نگه دارد. این هفته نتایج یک نظرسنجی دانشگاه کوئینیپیاک نشان داد ۷۷ درصد از رایدهندگان جمهوریخواه معتقدند در انتخابات تقلب گسترده شده و همین موضوع نشان میدهد گفتمان ترامپ در جامعه آمریکا جا افتاده است. در این بین آنچه مسلم است رئیسجمهوری بعدی آمریکا حداقل در یک سال اول خود با چالشهای جدی ناشی از وضعیت کنونی جامعه آمریکا مواجه خواهد بود و بعید نیست در صورت عدم موفقیت، بایدن هم رئیسجمهور یکدورهای باشد.
* تیراندازی و چاقوکشی در اعتراضات انتخاباتی آمریکا
به گزارش «وطن امروز»، هزاران نفر از طرفداران خشمگین رئیسجمهور آمریکا شنبه شب بعد از آنکه حکم دیوان عالی این کشور آخرین امیدهای آنها برای باقی ماندن ترامپ در قدرت را از بین برد، به خیابانهای واشنگتن دیسی و چند شهر دیگر آمریکا آمدند تا برخلاف شواهد به آنچه انتخابات سرقت شده میدانند، اعتراض کنند. در برخی مناطق این اعتراضات به خشونت بین طرفداران و مخالفان ترامپ کشیده شد و در درگیریهای ایالت واشنگتن در شهر المپیا ۴ نفر در پی حمله با سلاح سرد زخمی شدند و پلیس در مرکز این شهر بعد از آنکه یک نفر هدف تیراندازی قرار گرفت و کشته شد، اعلام وضعیت شورش کرد. در ویدئوهایی از درگیریها که در شبکههای اجتماعی بارگذاری شده، هنگامی که مخالفان سیاهپوش رئیسجمهور آمریکا به سمت گروه هواداران وی حرکت میکنند، صدای تیراندازی شنیده میشود. در این تصاویر بعد از صدای تیراندازی، افتادن یکی از مخالفان ترامپ روی زمین دیده میشود. منابع محلی هم بامداد یکشنبه (به وقت تهران) از وقوع درگیریهای خشن بین هواداران و مخالفان ترامپ در میدان بزرگ «بیاِلاِم» در شهر واشنگتندیسی خبر دادند. بر این اساس، 2 طرف به سمت یکدیگر بمبهای دودزا، گاز اشکآور و اشیای خطرناک پرتاب کرده و نیروهای پلیس در این بین تلاش کردند آنها را از هم جدا نگاه دارند.
* حمله معترضان به پلیس
نیروهای پلیس سعی کردند با محدود کردن فضای حرکت مخالفان ترامپ در مقابل کاخ سفید، مانع وقوع درگیری شوند اما باز هم آنها به سمت محل تجمع حامیان رئیسجمهور آمریکا رفتند. به گزارش واشنگتنپست، در جریان اعتراضات در پایتخت آمریکا، ۲۳ نفر بازداشت شدند که اتهام 6 نفر آنها حمله به پلیس است. ادعاهای رئیسجمهور آمریکا درباره وقوع تقلب در انتخابات ریاستجمهوری سوم نوامبر در این کشور، هواداران او را برای تظاهرات تحریک کرده است. البته دموکراتها نیز پیش از برگزاری انتخابات با تایید امکان بروز تقلب در انتخابات، از هوادارانشان خواسته بودند در صورت شکست، با برپایی تظاهرات در خیابانها مخالفت خود را نشان دهند.
* ترامپ: ما تازه جنگ را شروع کردهایم!
پیش از تشدید درگیریهای اخیر، رئیسجمهور آمریکا حین عزیمت برای دیدن مسابقه فوتبال آمریکایی در آکادمی ارتش، با بالگرد از تجمع هواداران خود بازدید کرده بود. ترامپ درباره این تجمع گفت: «راهپیمایانی را میبینم که دومینبار در واشنگتن گرد هم آمدهاند تا از تلاشهای جاری برای برگرداندن نتیجه انتخابات پشتیبانی کنند». تجمعکنندگان که ابتدا سرود ملی آمریکا را به صورت دستهجمعی میخواندند، هنگامی که بالگرد حامل ترامپ را مشاهده کردند، یکصدا فریاد زدند «آمریکا» و «سرقت را متوقف کنید» که به تقلب انتخاباتی اشاره دارد. لشکرکشیهای خیابانی یک روز پس از آن انجام شد که دیوان عالی آمریکا درخواست ایالت تگزاس و ستاد ترامپ برای ابطال نتایج انتخابات در ۴ ایالت این کشور را رد کرد. ساعاتی پس از این اعلام رای، رئیسجمهور آمریکا در توئیتر نوشت: «ما تازه جنگ را شروع کردهایم!» وی همچنین در توئیت دیگری در این باره نوشت: «من انتخابات را بردم اما به یاد داشته باشید که من فقط به آرای قانونی فکر میکنم، نه به رایدهندگان جعلی و متقلبانه که از هر جایی سر برآوردند؛ چه رسوایی بزرگی». وی در توئیت دیگر «برایان کمپ» و «داگ دوسی» فرمانداران ایالتهای جورجیا و آریزونا را مورد انتقاد قرار داد و گفت این دو فرماندار جمهوریخواه سختتر از هر دموکراتی، علیه وی و حزب جمهوریخواه جنگیدند. رئیسجمهوری آمریکا در این توئیت نوشت: «آنها (فرمانداران جورجیا و آریزونا) اجازه دادند آرایی که من به آسانی به دست آورده بودم، دزدیده شود. هرگز فراموش نکنید، به خروج آنها (از مقام فرمانداری) رای دهید». نکته قابل توجه درباره رأی دیوان عالی آمریکا اینکه هر ۳ قاضیای که از سوی ترامپ در این دیوان منصوب شدهاند نیز همراه با اکثریت قضات دیوان عالی آمریکا این اقدام ایالت تگزاس و ستاد ترامپ را رد کردند. ایالت تگزاس به همراه ستاد ترامپ در دادخواستی که به دیوان عالی آمریکا ارائه کردند خواستار ابطال نتیجه انتخابات در ۴ ایالت کلیدی جورجیا، میشیگان، پنسیلوانیا و ویسکانسین بودند که در تمام این ایالتهای کلیدی، بایدن پیروز انتخابات اعلام شده است. این دادخواست توسط «کن پاکستون» دادستان کل تگزاس، ۹ دسامبر (۱۹ آذر) تنظیم شده بود.
* رئیس گروه راست افراطی در کاخ سفید
صبح شنبه پیش از آغاز تظاهرات چند هزار نفری و درگیری بین حامیان و مخالفان ترامپ، خبر مربوط به حضور رئیس گروه راست افراطی «پسران مغرور» در کاخ سفید خبرساز شد. با وجود اینکه ترامپ اعلام کرده بود از برپایی این تجمعات بیاطلاع است اما خبر حضور رئیس این گروه خشونتطلب افراطی در کاخ سفید، رسانهها را بر آن داشت درباره ردپای ترامپ در تظاهرات و درگیریها گمانهزنی کنند. این گمانهها پس از آن تشدید شد که «انریکه تاریو» رئیس گروه راست افراطی «پسران مغرور» در شبکه اجتماعی «پارلر» که با شبکه توئیتر رقابت میکند، نوشت: «دعوت دقیقه نودی به مکانی نامعلوم». او در ادامه از این دعوت ابراز خرسندی کرده و هشتگ «Trump2020» را قرار داد. وی در پستی دیگر نوشت: «هرگز فکر نمیکردم به اینجا بیایم». او زیر این پست تصویری از ورودی اصلی کاخ سفید را قرار داده است. با این حال یک سخنگوی کاخ سفید حضور تاریو در کاخ سفید را تکذیب کرد. طبق بیانیهای که نیویورکپست از آن خبر داد، وی گفت: او با رئیسجمهور ملاقاتی نداشته و به کاخ سفید دعوت نشده است. گروه افراطی طرفدار برتری سفیدپوستان «پسران مغرور» از حامیان پر و پا قرص ترامپ محسوب میشود و به نفرتپراکنی و اعمال خشونت در اعتراضات معروف است. این گروه پیشتر به نپذیرفتن نتیجه انتخابات در صورت شکست ترامپ تهدید کرده بود. تجمع معترضان حامی ترامپ و حضور این گروه راستگرا میتواند نشاندهنده آن باشد که ترامپ با ناامید شدن از مجاری قانونی، اکنون به حمایت گروهی همچون «پسران مغرور» چشم دوخته است.
* ترامپ: درباره شرکت در مراسم تحلیف بایدن فعلا حرف نمیزنم
دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا دیروز در اظهاراتی، شرکت در مراسم تحلیف جو بایدن، پیروز انتخابات امسال از منظر رسانهها را رد نکرد. ترامپ در مصاحبه با شبکه فاکسنیوز در پاسخ به سوالی درباره حضورش در مراسم تحلیف بایدن گفت: نمیخواهم اکنون درباره این صحبت کنم که در مراسم تحلیف شرکت میکنم یا نه. ترامپ افزود: با اینکه دیوان عالی آمریکا رسیدگی به پرونده انتخاباتی 4 ایالت کلیدی را رد کرده است، من همچنان چالشهای جدیدی را علیه نتیجه انتخابات رو خواهم کرد. او با بیان پیروزی در ایالات میشیگان، پنسیلوانیا، جورجیا و ویسکانسین گفت: ماجرا هنوز تمام نشده است. ما ادامه خواهیم داد و پیش خواهیم رفت. پروندههای محلی متعددی در دست داریم. وی افزود: این یک انتخابات متقلبانه بود و مقامات محلی دموکرات، مقامات جمهوریخواه را فریب دادند؛ همانطور که میدانید، با کلاهبرداری و اضافه کردن به رأیهای پستی و انجام خیلی کارهای دیگر که هیچ کس حتی باور هم نمیکند.
***
[اعتراضات جدید به خشونت پلیس علیه سیاهپوستان]
در بحبوحه اعتراضات و خشونتهای حامیان و مخالفان ترامپ، خشونت تازه پلیس علیه یک شهروند سیاهپوست آمریکایی که به کشته شدن وی منجر شد، معترضان به خشونت پلیس را در ایالتهای مختلف به خیابانها کشاند. بر این اساس صدها معترض با تجمع در «کلمبوس» مرکز ایالت «اوهایو» خواستار برقراری عدالت و شفافسازی در موضوع مرگ مرد جوان سیاهپوستی شدند که توسط معاون کلانتر این شهر به قتل رسیده است. در ویدئوهایی که از این تجمع اعتراضی دست به دست میشود، جمعیت شعارهایی درباره عدالت، صلح و نژادپرستی پلیس سر میدهند. این اعتراضات یک هفته پس از آن رخ داد که «کیسی کریستوفر گودسون» مرد سیاهپوست ۲۳ ساله توسط معاون کلانتر کشته شد. علاوه بر این مورد، نشریه نیوزویک روز گذشته از کشته شدن یک فرد سیاهپوست به دست پلیس اوکلاهما خبر داد که این امر منجر به اعتراضاتی در این شهر و درگیریها با پلیس شد. از سوی دیگر روز جمعه در نیویورک در جریان تظاهرات «جان سیاهان اهمیت دارد» چندین نفر از معترضان عضو این جنبش در جریان تظاهرات ضد نژادپرستی در نیویورک زخمی شدند. بر اساس گزارش پلیس آمریکا، دست کم 7 نفر از معترضان در نیویورک توسط یک خودرو زیر گرفته شدند. دور جدید اعتراضات نسبت به بیعدالتی نژادی و خشونت پلیس آمریکا پس از انتشار خبر قتل این ۲ شهروند سیاهپوست در آمریکا شدت گرفته است.
ارسال به دوستان
هادی العامری از نقش پشت پرده حزب بعث در آشوبهای سال گذشته عراق خبر داد
روایت جدید از «فتنه 2019» عراق
گروه بینالملل: عراق کم از انبار باروت ندارد اگر کمی به خشونت مجال داده شود. تحولات عراق در روزهای گذشته بار دیگر توجه تحلیلگران و کارشناسان موضوعات خاورمیانه را به خود مشغول کرده است. آسیبشناسی آنچه سال 2019 در عرصه سیاسی و اعتراضات خیابانی این کشور گذشت هم همچنان محل بحث و اظهارنظر مقامات سیاسی این کشور است. در همین ارتباط دیروز هادی العامری، رهبر ائتلاف الفتح در پارلمان و رئیس سازمان بدر عراق طی سخنانی در کنفرانس سازمان بدر ضمن حمله شدید به «تظاهرات اکتبر ۲۰۱۹» که به استعفای دولت مستقر این کشور منجر شد، آن را فتنه توصیف کرد و از نقش حزب منحله «بعث»، القاعده و داعش در جریان این تظاهرات پرده برداشت. به نوشته خبرگزاری رسمی عراق (واع)، وی توضیح داد: حزب بعث بود که زمینه مناسب برای القاعده، میدانهای تحصن و گروه تروریستی داعش و نیز تحولات مربوط به تظاهرات اکتبر را که من آن را فتنه اکتبر میخوانم، فراهم کرد.
العامری ادامه داد: حزب بعث دشمن نخست و عامل اصلی تهدید روند سیاسی عراق بوده، هست و خواهد بود.
استانهای مرکزی و جنوبی عراق از اول اکتبر ۲۰۱۹ (مهرماه ۱۳۹۸) شاهد اعتراضات خیابانی مردمی علیه فساد، بیکاری و نقصان خدمات عمومی به شکل تظاهرات، راهپیمایی، تحصن و اعتصاب بودند. این تظاهراتها که ابتدا با موجی آرام آغاز شد، به مدت چند هفته ادامه یافت و پس از توقف به مناسبت اربعین حسینی، دور دوم آن از ۲۵ اکتبر از سر گرفته شد.
پیشتر برخی شخصیتهای سیاسی عراقی هشدار داده بودند طرحی با حمایت برخی کشورها علیه عراق در حال اجراست که با آغاز تظاهرات در ماه دهم (اکتبر) آغاز خواهد شد. در جریان این تظاهراتها، حزب منحله بعث و برخی عناصر خرابکار وابسته به دشمنان داخلی و خارجی عراق روی موج این اعتراضها سوار شدند و با به هرجومرج کشاندن آن، اعتراضات مسالمتآمیز مردمی را در بسیاری از موارد از مسیر خود منحرف کردند. همین تظاهراتها موجب شد عادل عبدالمهدی، نخستوزیر وقت که دولت او هنوز یک ساله نشده بود، برای مهار اعتراضات و منافع ملی استعفا کند و در نهایت پس از کشوقوسهای متعدد، مصطفی الکاظمی به عنوان نخستوزیر جدید سوگند یاد کرد.
ارسال به دوستان
دور دنیا
مفقود شدن 400 دانشآموز نیجریهای
400 دانشآموز نیجریهای در پی حمله افراد مسلح موتورسوار به مدرسهای در این کشور مفقود شدهاند. بنا بر اعلام پلیس، افراد مسلح به یک دبیرستان دولتی در ایالت «کاتسینا» در شمال غرب نیجریه حمله کردند. به گفته ۲ شاهد محلی، صدها دانشآموز در حال حاضر مفقود هستند. گامبو ایسا، سخنگوی پلیس در بیانیهای اعلام کرد: راهزنان حوالی ساعت ۹ و ۴۰ دقیقه جمعهشب (به وقت محلی) به منطقه کانکارا هجوم بردند و بعد از آن تبادل آتش بین آنها و نیروهای پلیس رخ داد. به گفته یکی از والدین و مسؤولان مدرسه، روز شنبه این مدرسه صحنه حضور والدین سراسیمه و نگران و همچنین نیروهای امنیتی بود که در حال جستوجو برای یافتن نیمی از ۸۰۰ دانشآموز این مدرسه بودند که اثری از آنها نیست. در فوریه سال ۲۰۱۸ هم ۱۱۰ دانشآموز دختر در شمال شرق نیجریه ربوده شدند و بعد از مذاکرات بین دولت نیجریه با تروریستهای وابسته به داعش، حدود یک ماه بعد ۱۰۱ تن از آنها به شهر «داپچی» بازگردانده شدند. پس از آزادی آنها، گروه تروریستی بوکوحرام در بیانیهای به والدین این دانشآموزان هشدار داد دیگر دختران خود را به مدرسه نفرستند. سال ۲۰۱۴ هم در حملهای مشابه، بیش از ۲۰۰ دختر دانشآموز از مدرسهای در «چیبوک» ربوده شدند. بوکوحرام سال ۲۰۰۹ یک شورش و جنگ خونین را در شمال شرقی نیجریه به راه انداخت و بتدریج دامنه حملات خود را به کشورهای همسایه شامل نیجر، چاد و کامرون گسترش داد. این گروه تروریستی همچنین سال ۲۰۱۵ ارتباط و بیعت خود با داعش را اعلام کرد. بنا بر اعلام دفتر هماهنگی امور انساندوستانه سازمان ملل، در نتیجه فعالیتهای تروریستی یک دهه اخیر بوکوحرام در نیجریه، بیش از ۳۰ هزار نفر کشته و نزدیک به ۳میلیون شخص بیخانمان شدهاند.
***
دستگیری سرکرده یک گروه مرتبط با القاعده در اندونزی
یکی از سران شبکهای تروریستی و مرتبط با گروه القاعده دیروز در اندونزی بازداشت شد. سخنگوی پلیس ملی اندونزی گفت این فرد که با نام مستعار «ذوالقرنین» شناخته میشد، در جزیره سوماترا دستگیر شده است. به گفته سخنگوی پلیس اندونزی، این فرد تروریست که مظنون به همدستی در بمبگذاری مرگبار سال ۲۰۰۲ در جزیره «بالی» است، در حال حاضر تحت بازجویی قرار دارد و مأموران در حال تفتیش سکونتگاه وی هستند. این فرد افراطگرا جزو یکی از مهمترین تروریستهای تحت تعقیب از زمان حادثه تروریستی بالی بود که منجر به مرگ ۲۰۲ شهروند شد. همچنین گفته میشود گروهک تحت رهبری او در بمبگذاری هتلی در جاکارتا در سال ۲۰۰۳ دست داشته است که 12 کشته برجا گذاشت. این تروریست تنها شهروند اندونزی است که دولت آمریکا برای دستگیری وی ۵ میلیون دلار جایزه تعیین کرده است. وی در تنشهای قومی- مذهبی در جزایر «سولاوسی» و «مولوکا» نیز مشارکت داشت که بین سالهای ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۲ هزاران کشته برجا گذاشت. علاوه بر گروه تروریستی القاعده، تروریستهای داعش نیز تلاش کردهاند هستههای افراطگرایی را در اندونزی، پرجمعیتترین کشور مسلمان جهان پرورش دهند.
ارسال به دوستان
پلیس فرانسه تظاهرات مردم را سرکوب کرد
بازداشت گسترده معترضان در پاریس
گروه بینالملل: اعتراضات چند هزار نفری مردم فرانسه علیه پیشنویس لایحه امنیتی موسوم به «قانون امنیت عمومی» برای پنجمین هفته متوالی در پاریس برگزار شد. این لایحه جنجالی که از سوی دولت فرانسه با هدف افزایش اختیارات پلیس برای اعمال خشونت علیه شهروندان این کشور بویژه اقلیتهای نژادی و مذهبی به پارلمان ارائه شده، موضوع اصلی تظاهرات اخیر در فرانسه است. در جدیدترین دور این تظاهرات که شنبهشب به وقت تهران برگزار و به هرج و مرج کشیده شد 150 نفر بازداشت شدند و تعداد زیادی خودرو به آتش کشیده شد. همچنین معترضان با شکستن شیشههای ادارات و مغازهها و درگیری با نیروهای امنیتی و پلیس، خیابانهای پاریس را به صحنه جنگ شهری مبدل کردند.
* معترضان: اسلامهراسی را متوقف کنید
به گزارش «وطن امروز»، پایتخت فرانسه بار دیگر شاهد درگیری میان معترضان و نیروهای امنیتی بود، زیرا هزاران نفر از مردم این کشور اروپایی برای پنجمین آخر هفته متوالی در خیابانهای پاریس حاضر شدند تا علیه اصلاحات امنیتی پیشنهادی دولت و دیگر مسائل تظاهرات بر پا کنند. انبوهی از جمعیت معترضان از میدان «دو شاتله» در مرکز شهر و درست در امتداد رودی از جزیره سیته، راهپیمایی اعتراضی خود را آغاز کردند و به سمت میدان «لاریپابلیک» در شمال شرقی پاریس حرکت کردند و صدها نفر در امتداد این مسیر به معترضان پیوستند. تصاویر و ویدئوهای منتشر شده از این رخداد، معترضان را در حال حمل پارچهنوشتههای بزرگی نشان میدهد که روی آنها درج شده است: «قوانین آزادی کشتار را متوقف کنید، اسلامهراسی را متوقف کنید». در پی تشدید اعتراضات در پایتخت فرانسه، نیروهای امنیتی به دستور دولت این کشور اروپایی با تجهیزات کامل در سراسر خیابانهای پایتخت مستقر شده بودند و جدیدترین دور اعتراضات در فرانسه نیز همچون هفتههای گذشته به خشونت کشیده شد. طبق این گزارش، نیروهای امنیتی پلیس فرانسه قبل از شروع اعتراضات، 24 نفر را بازداشت کرده بودند. ابزارآلات خطرناک و تیز همچون پیچ گوشتی و آچارفرانسه نیز در جریان اعتراضات از افرادی ضبط شد که دولت فرانسه معتقد است «اراذل و اوباشی هستند که به دنبال نفوذ در اعتراضات فرانسه هستند». با تداوم اعتراضات، نیروهای امنیتی حین تلاش برای متفرق کردن جمعیت معترضان به خشونت متوسل شدند و از گاز اشکآور استفاده کردند و با آنها درگیر شدند. طبق گزارش راشاتودی، نیروهای امنیتی فرانسه تلاش کردند از تجمع افرادی که آنها را «اغتشاشگران سیاهپوش» مینامیدند، جلوگیری کنند. کلیپهای ویدئویی که در شبکههای اجتماعی قرار داده شده است، نشان میدهد درگیری میان نیروهای امنیتی و معترضان بسیار شدید و خشونتبار بوده است و در صحنهای از آن، معترضان یک موتوسیکلت را آتش زده و در وسط خیابان رها کردهاند.
* 150 معترض بازداشت شدند
طبق این گزارش، در نزدیکی مقصد معترضان در میدان ریپابلیک، پلیس از گاز اشکآور و آبپاش برای متفرق کردن جمعیت استفاده کرد ولی با این حال، معترضان در میدان ریپابلیک آتش برپا و گلولههای دودزا شلیک کردند و تا شب به تظاهرات ادامه دادند. در پایان راهپیمایی، پلیس 81 نفر دیگر را بازداشت کرد و رسانههای فرانسه به نقل از منابع وزارت کشور فرانسه، مجموع بازداشتشدگان اعتراضات روز شنبه پاریس را بیش ۱۵۰ نفر گزارش کردند. طبق این گزارش، پاریس تنها شهر فرانسه نبود که شاهد اعتراضات علیه سیاستهای مکرون بود، اعتراضات دیگری نیز در شهرهای بزرگ فرانسه از جمله لیل، لیون، بوردو، مارسی، تولوز و استراسبورگ برگزار شد.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|