|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
گزارشی درباره آثاری که شهید سلیمانی را به کودکان و نوجوانان معرفی میکند
کتابخانه قهرمان من
گروه فرهنگ و هنر: هر بار صحبت از تربیت نسل جدید میشود، همه از این میگویند که ما در معرفی قهرمانهای خودمان به عنوان الگوی مناسب به نسل جدید کمکاری کردهایم. تقریبا اغلب خانوادههای ایرانی با انبوهی از کتابها و نوشتافزارهایی روبهرو هستند که با محور قهرمانهای خیالی خارجی تولید و توزیع میشوند و محصولات مرتبط با آنها به وفور در جامعه یافت میشود. اما حالا که به نخستین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاجقاسم سلیمانی به عنوان یکی از مهمترین قهرمانهای تاریخ ایران و جهان اسلام نزدیک میشویم، بهترین فرصت برای معرفی بهتر و کاملتر او به نسل جدید است؛ نسلی که اگر به درستی قاسم سلیمانی و چهرههایی شبیه به او را به آنها معرفی کنیم بدونشک میتوانند آیندهسازانی قابل اعتماد برای ایران عزیز باشند.
راهاندازی پویش ملی «قهرمان من» که با هدف معرفی و عرضه محصولات کودک و نوجوان با محوریت این شهید عزیز به همت مجمع نوشتافزار ایرانی- اسلامی «ایران نوشت» برگزار میشود، بهانهای شد تا به مرور چند نمونه از این آثار بپردازیم؛ آثاری که میتوانند با زبان کودکانه، کودکان و نوجوانان این سرزمین را با شخصیت و منش سردار بزرگ اسلام، شهید حاجقاسم سلیمانی آشنا کنند.
***
سرگرمی کودکانه در کنار «قهرمان من»
کتاب سرگرمی کودکان با عنوان «قهرمان من» یادبودی از شهید حاجقاسم سلیمانی است که در بخش اول آن زندگینامه شهید سلیمانی به شکل داستان مصور، روایت شده و بخشهای بعدی این کتاب شامل رنگآمیزی، سرگرمی، معما، واژهسازی و شعر است. سرگرمیهای کودکانه این کتاب مبتنی بر تواناییهایی همچون طراحی، نقشیابی، اطلاعات عمومی، عبور از مارپیچ، واژهیابی، نقشهکشی و معما آماده شده که هر کدام از آنها به نوعی کودکان را با موضوعات انقلابی و دینی از جمله چهره شهدا، دستاوردهای ایران اسلامی، بیانات مقام معظم رهبری و فعالیت جهادگران سلامت آشنا میکند. از نکات قابل توجه در ارتباط با این کتاب طراحی با قابلیت واقعیت افزوده(AR) است. مخاطبان این اثر میتوانند با نسب نرمافزار ایرانی «رویانو» در بخشهایی از کتاب که لوگوی این نرمافزار در آنها دیده میشود، از قابلیت سخنگوی این نرمافزار استفاده کنند. «قهرمان من» توسط گروه هنری «قندون» تولید شده است.
***
لذت شناخت قهرمانهای واقعی همراه با «عمو قاسم»
«عمو قاسم» دیگر اثر ویژه کودکان و نوجوانان است که با محوریت شناخت شخصیت حاجقاسم سلیمانی تولید شده است؛ اثری از نشر کتابک که به همت محمدعلی جابری با تصویرسازی میکائیل براتی روانه بازار نشر شده است. «عمو قاسم» در زمره داستانهای مصور به شمار میآید که در آن خاطرات متنوعی در ارتباط با مقاطع مختلف زندگی شهید سلیمانی ذکر شده است. اما آنچه باعث شده این کتاب صرفا یک مجموعه خاطره از شهید سلیمانی نباشد، شیوه تعاملی در نظر گرفته شده برای مخاطبان این کتاب است؛ نویسنده کتاب پس از روایت هر خاطره، سوالی را ناظر بر خصوصیات روحی و شخصیتی شهید سلیمانی از مخاطب اثرش پرسیده است که او را وادار میکند یک بار دیگر آن خاطره را بخواند و با دقت بیشتری نسبت به منش و رفتار شهید سلیمانی توجه کند تا بتواند جواب سوالی را که از او پرسیده شده بدهد.
***
منم میشم یه حاجقاسم
سردار شهید حاجقاسم سلیمانی اسمی است که سالیان طولانی بر زبان کوچک و بزرگ مردم این سرزمین خواهد بود. این حقیقتی غیرقابل انکار است که آنچه از این شهید شخصیتی جاودانه ساخت، پیوند او با ماندگارترین خوبیهاست.
«منم میشم یه حاجقاسم» تلاشی است برای آشنایی کودکان ایرانی با این قهرمان بزرگ! از آنجایی که رنگآمیزی کردن یکی از علائق کودکان و خردسالان است، این کتاب سعی کرده تا ضمن افزودن مهارت کودکان در رنگآمیزی، محبت آنها را نسبت به این شهید والامقام بیفزاید. بنا بر گفته حجتالاسلام سبحانینیا، مدیر انتشارات «جمال» ناشر این اثر، محبت شهید سلیمانی به فرزندان شهدا، تواضع ایشان در برابر پدر و مادرشان، تواضع در برابر سربازانشان، محکمی و صلابت این شهید در برابر دشمنان ایران و اسلام، تلاش و شجاعت و رزمندگی ایشان همه به صورت مصور در این کتاب برای کودکان به تصویر کشیده شده است.
***
اگر دوست دارید حاجقاسم شوید
کتاب «من یک حاجقاسمم» دیگر کتاب منتشرشده از سوی نشر جمال برای آشنایی بیشتر کودکان با شخصیت شهید سلیمانی است. نقش بیبدیل و قدرتمند سردار سپهبد شهید سلیمانی در تقویت و استحکام محور مقاومت در منطقه و پایان دادن به فعالیت گروه تروریستی داعش از جمله اقدامات مهمی بود که باید از آن برای نسلهای آینده گفت. این مجموعه شعر با هدف علاقهمند کردن کودکان به راه شهید سلیمانی مهیا شده است. در واقع، هدف این بود که به کودکان گفته شود اگر قرار است مانند حاجقاسم شوید، باید امید و تلاش داشته تا بتوانید جامعه ایرانی را بسازید و خدمت کنید. ۲ بُعد آگاهیبخشی و ایجاد محبت بین شهدا و نسل جدید بویژه کودکان و نوجوانان از جمله ویژگیهای این کتاب است. مجتبی کرمی در این مجموعه با اشعاری کودکانه و دلنشین تلاش کرده تا شخصیت حاجقاسم را برای کودکان تشریح کند.
***
روایتی از سربازان سردار
کتاب «سربازان سردار» به قلم مرتضی کرامتی، روایتی ساده اما دلنشین از شخصیت شهید سلیمانی از منظر یاران این شهید است که اثری خوشخوان برای نوجوانان به شمار میآید. ماجرای «سربازان سردار» در ۲ فصل روایت شده است؛ فصل اول این کتاب در ارتباط با شخصیت سردار قاسم سلیمانی و تاثیر حضور او در مقام فرماندهی سپاه قدس است و بخش دوم آن نیز به روایت خاطراتی از شهدای مدافع حرم اختصاص یافته است. این کتاب 176 صفحهای توسط انتشارات سه نقطه روانه بازار نشر شده است. حاجقاسم سلیمانی و نقش اساسی وی در منطقه و رابطه وی با رزمندگان و توصیههای ایشان برای رزمندگان و حساسیت دشمن به تفکرات نظامی و دادن القاب مختلف به او و آوردن عکسهای متفاوت از سردار و همچنین تعدادی از خاطرات شهدای مدافع حرم به عنوان یاران شهید سلیمانی در این اثر حال و هوایی متفاوت به آن داده است.
***
شناسنامه شهید قاسم سلیمانی
شناسنامه هر کس هویت اوست. مجموعه کتابهای شناسنامه نیز با این هدف گردآوری و تألیف شدهاند. یکی از جلدهای این مجموعه به شناسنامه شهید قاسم سلیمانی اختصاص دارد. در شناسنامه شهید حاجقاسم سلیمانی که بیشتر با هدف مخاطب نوجوان تالیف شده است، گزیدهای از خصوصیات فردی و اجتماعی و آداب اخلاقی شهید حاجقاسم سلیمانی جمعآوری شده است. این مجموعه سعی کرده گوشهای از سبک زندگی و دانستنیهای مربوط به سپهبد شهید حاجقاسم سلیمانی را فراهم آورد. نکته مهم در ارتباط با این مجموعه جمعوجور بودن آن است که میتواند در زمانی کوتاه معرفی اجمالی و نسبتا خوبی درباره شخصیت این شهید داشته باشد. این کتاب که تا به امروز نسخه فارسی آن منتشر شده، احتمالا در آینده نزدیک به زبانهای عربی، اردو و انگلیسی نیز چاپ خواهد شد. «شناسنامه شهید سلیمانی» به قلم ناهید رحیمی و از سوی انتشارات کتابک روانه بازار نشر شده است.
***
عرضه نوشتافزار با طرح شهید حاجقاسم سلیمانی در پویش «قهرمان من» حالا که صحبت از محصولات کودک و نوجوان با محوریت زندگی شهید سلیمانی شد، باید نگاهی نیز به خبر تولید نوشتافزارهای ایرانی با طرحهایی از شهید حاجقاسم سلیمانی داشت. امروز تولید محصولات شخصیتمحور در حوزه کودک و نوجوان به عنوان مهمترین مخاطب محصولات فرهنگی که تاثیر بسیاری در آینده سبک زندگی نسل آینده جامعه دارد، در تمام دنیا رونق بسیاری یافته و این اتفاق در ایران نیز طی چند سال اخیر با رشد قابل توجهی مواجه بوده است. نوشتافزار نیز به عنوان یکی از کالاهای استراتژیک فرهنگی با مخاطب کودک و نوجوان، نقش جدی در تعیین جهانبینی و سبک زندگی و هویت افراد دارد. همین موضوع باعث شده تا در آستانه سالگرد شهادت سپهبد شهید حاجقاسم سلیمانی، مجمع نوشتافزار ایرانی- اسلامی با راهاندازی پویش «قهرمان من» از تولید و توزیع نوشتافزارهایی مزین به تصاویر این شهید حمایت کند. تا به امروز تولیدکنندگان نوشتافزارهای ایرانی، اقدام به تولید محصولات متنوعی با طرحها و تصاویری از سردار رشید اسلام حاجقاسم سلیمانی کردهاند. از دفتر تحریر مزین به تصویر شهید سلیمانی در لباس رزم به همراه جوانان و همچنین دفترچه یادداشت با تصویرسازی شهید سلیمانی همراه با کودکان گرفته تا کیف و کوله منقش به نام و امضای این سردار عزیز و برچسب کودک طرح شهید سلیمانی و پیکسل کودکانه من سرباز حاجقاسم هستم که تنها بخشی از صدها نوشتافزار ایرانی است با همت تولیدکنندگان داخلی پیرامون شهید سلیمانی تولید شده است.
در همین راستا برخی تولیدکنندگان نوشتافزار نیز برای نخستینبار از تصاویر یک قهرمان ملی برای ارائه محصولات خود بهره بردهاند که از آن جمله میتوان به خودکار، مدادرنگی و دفاتر تحریر دانشجویی اشاره کرد که از نکات قابل توجه در ارتباط با این محصولات، طراحی قابلیت واقعیت افزوده (AR) است. مخاطبان این آثار میتوانند با نصب نرمافزار ایرانی «رویانو» ویدئوهایی کوتاه درباره سیره و زندگی شخصیت این قهرمان ملی مشاهده کنند.
ارسال به دوستان
زمستان خود را «پنج ستاره» کنید
سری جدید مسابقه «پنج ستاره» به تهیهکنندگی محمد قنبری از این هفته پنجشنبه و جمعه (4 و 5 دیماه) ساعت 21 از شبکه 5 سیما پخش میشود. به گزارش «وطن امروز»، مسابقه «پنج ستاره» با ساختار جدید در 40 قسمت از این هفته با هدف حمایت از کالای ایرانی از گروه اجتماعی شبکه 5 و با اجرای ابوالفضل آقاخانی تقدیم مخاطبان میشود. در آزمون سری جدید مسابقه «پنج ستاره» بیش از 12 هزار نفر ثبتنام کردند و شرکتکنندگان در آزمون ورودی پس از کسب امتیاز مورد نظر به مسابقه دعوت شدند. مسابقه «پنج ستاره» کاری از گروه اجتماعی شبکه 5 سیماست.
ارسال به دوستان
برگزاری شب شعر «انتقام سخت» با حضور شاعران اردوزبان
شب شعر «انتقام سخت» با حضور شاعران اردوزبان در فضای مجازی برگزار میشود. به گزارش فارس، احمد شهریار، از شاعران پاکستانی درباره برگزاری این شب شعر گفت: شب شعر «انتقام سخت» با حضور تعدادی از شاعران سرشناس اردوزبان از کشورهای هند و پاکستان و با محوریت اشعار حماسی درباره سردار شهید قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس برگزار خواهد شد. دکتر فایزه زهرا میرزا، دکتر مهدی باقرخان، سیداحتشام عباس زیدی، سیدشمع محمد رضوی، محمدابراهیم نوری، صائب جعفری، سیدشفیع حیدر رضوی و سیدندیم نقوی از جمله شاعران این جلسه هستند و اجرای برنامه را بنده عهدهدار خواهم بود. گفتنی است که این شب شعر به همت مجمع شاعران مقاومت برگزار میشود.
ارسال به دوستان
کتاب «زیست مؤمنانه» منتشر شد
کتاب «زیست مؤمنانه» شامل آیات کاربردی قرآن کریم به قلم دکتر سیدعظیم قوام توسط مؤسسه فرهنگی- هنری قدر ولایت منتشر شد. به گزارش «وطن امروز»، در پی بیانات حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی در آستانه ماه مبارک رمضان سال جاری (6/2/99) و تأکید معظمله بر کاربردی بودن قرآن کریم و ضرورت بهرهگیری از آیات کتاب الهی در زندگی و چند مثالی که در این زمینه ارائه کردند، مؤسسه فرهنگی- هنری قدر ولایت تولید این کتاب را در اولویت کار خود قرار داد. نویسنده کتاب در 18 فصل و 60 مبحث، آیات کاربردی قرآن کریم را دستهبندی و بررسی کرده است. در ابتدای هر فصل توضیح مختصری درباره موضوع فصل ارائه شده و در پایان هر فصل نیز مصادیق کاربردی این آیات با توجه به شرایط و مقتضیات زمان و وضعیت انقلاب اسلامی در داخل و در صحنه بینالملل، بیان شده است. این کتاب در 332 صفحه رقعی و قیمت 50 هزار تومان منتشر شده است.
ارسال به دوستان
معرفی داوران مسابقه تبلیغات فجر 39
داوران بخش مسابقه تبلیغات سینمای ایران در سیونهمین جشنواره فیلم فجر معرفی شدند. به گزارش «وطن امروز»، با حکم «سیدمحمدمهدی طباطبایینژاد» دبیر سی و نهمین جشنواره فیلم فجر، ابراهیم حقیقی (طراح گرافیک)، میترا محاسنی (عکاس) و میثم مولایی (تدوینگر و سازنده آنونس و تیزر) به عنوان داوران بخش مسابقه تبلیغات سینمای ایران، آثار رسیده به این بخش جشنواره را مورد ارزیابی قرار خواهند داد.
ارسال به دوستان
اعلام 50 فیلم و سریال برتر گاردین در سال ۲۰۲۰
روزنامه گاردین فهرست 50 فیلم و سریال برتر سال را منتشر کرد. به گزارش باشگاه خبرنگاران، روزنامه گاردین فهرست 50 فیلم و سریال برتر سال را منتشر کرد که این فهرستها در بخش سینما شامل آثاری میشود که در سال ۲۰۲۰ در انگلستان به نمایش درآمدند، به عنوان مثال فیلمهایی مانند «انگل» و «پرتره یک بانو در آتش» در سال ۲۰۱۹ تولید شده و در فصل جوایز سال گذشته برنده جوایز ریز و درشت شدند و به دلیل آنکه تاریخ اکران آنها در انگلستان امسال بوده، در این فهرست به چشم میخورند. فهرست 50 فیلم برتر سال بر اساس بالاترین رای منتقدان بخش فرهنگ و سینمای روزنامه گاردین انتخاب شده که شامل پیتر بردشاو، کت کلارک و فیل هود میشوند. 20 فیلم برتر سال ۲۰۲۰ از نگاه روزنامه گاردین بدین ترتیب است: انگل، انیمیشن سول، رحم، جمعی، پرتره یک بانو در آتش، راکس، سنت ماد، دستیار منک و «هرگز، بندرت، گاهی، همیشه» 10 فیلم اول این فهرست هستند. همچنین میتوانم نابودت کنم، از سوزی متنفرم، بر کوچک، انسانهای معمولی، روزی روزگاری در عراق، مسابقه، آخرین رقص، این کشور، گامبی وزیر و ارواح 10 سریال اول این فهرست هستند.
ارسال به دوستان
سنگری: انقلاب اسلامی فضای یأسآلود ادبی را شکست
محمدرضا سنگری در ویژهبرنامه «رستاخیز واژهها» در فرهنگسرای اندیشه گفت: در فضایی که یأس بر ادبیات سایه افکنده بود، شعر انقلاب، امید را به مردم برگرداند و فصل جدیدی از ادبیات فارسی را رقم زد. به گزارش «وطن امروز»، نخستین جلسه از ویژهبرنامه «رستاخیز واژهها» با موضوع تأثیر متقابل انقلاب اسلامی بر شعر و شعر بر انقلاب اسلامی برگزار شد. محمدرضا سنگری در بخشی از صحبتهای خود در این جلسه گفت: «ابتدا باید یک نکته کلیدی و اساسی را مطرح کنم و آن هم معرفی خاستگاه شعر و جایگاه انقلاب اسلامی است. اگر کسی از من بپرسد خاستگاه اصلی شعر کجاست و از کجا متولد میشود، در جواب میگویم پایگاه اصلی شعر و ادبیات، فطرت انسان است. حال سوال دیگر این است: انقلاب اسلامی از کجا شروع میشود؟ باید تأکید کرد زادگاه انقلاب اسلامی نیز فطرت کمالجوی انسان است؛ فطرتی که زشتی را برنمیتابد و در پی خیر است. حال میبینیم که نقطه مشترک شعر و انقلاب اسلامی دقیقا به فطرت و ذات انسان برمیگردد. انقلاب اسلامی مقطع و فصل جدیدی در ادبیات ماست و گونههایی از شعر را خلق کرده که در کل گذشته ادبی ما سابقه نداشته است. در حقیقت فضاهای تازهای را برای شعر خلق کرده است». محمدرضا سنگری در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به ویژگیهای شعر انقلاب گفت: «مسالهای که قبل از انقلاب بیشتر به چشم میآید، یأسی است که حاکم شده است. البته بخشی از آن رهاورد ترجمه کتابهایی است که انجام میشد. بعضا کتابهایی ترجمه میشد که نهیلیستی را در جامعه ما ایجاد کرده بود. شکست جریانهای سیاسی و مبارزاتی هم به این موضوع کمک میکرد. عمده لغاتی که در شعر قبل از انقلاب دیده میشود، عبارتهایی نظیر شب، بنبست، تاریک، زمستان و... است اما وقوع انقلاب اسلامی امید را به فضای شعر برگرداند. برای مثال به عنوان آثاری که خلق شده است، توجه کنید؛ نامها اینگونهاند: «در کوچه آفتاب»، «تنفس صبح»، «از آسمان سبز»، «سرود سپیده»، «بر مدار صبح»، و... . اینها نام کتابهایی است که در دوره پس از انقلاب خلق شده است که همگی فضای امیدواری دارد». ارسال به دوستان
پوستر جشنواره شعر «فجر» رونمایی شد
پوستر پانزدهمین دوره جشنواره شعر «فجر» با حضور اعضای هیات علمی این جشنواره رونمایی شد. به گزارش «وطن امروز»، مراسم رونمایی از پوستر پانزدهمین دوره جشنواره بینالمللی شعر «فجر» با حضور محسن جوادی، معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ایوب دهقانکار، مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران، دبیر علمی، دبیر اجرایی و اعضای هیات علمی این جشنواره در خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار شد. ایوب دهقانکار، مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران در این مراسم بیان کرد: «در شرایط فعلی که هم کشور ما و هم جهان متاثر از شیوع ویروس کرونا شده است، باید ضمن حفظ اصول و ارزشها، به استفاده از ابزارها و فناوریهای نوین رو بیاوریم. بنده برای برگزاری آیین اختتامیه سیزدهمین دوره جایزه ادبی «جلال آلاحمد» با حضور ۱۲ نفر در سالن ۷۰۰ نفری، شخصا با ستاد ملی مقابله با کرونا مکاتبه کردم اما به جهت حفظ سلامت حضار، با برگزاری آیین اختتامیه موافقت نشد و ممکن است درباره مراسم پایانی شعر «فجر» هم این اتفاق بیفتد. بنابراین باید این تهدیدها را به نقاط قوت و فرصت تبدیل کرد تا با استفاده از ظرفیتهای فضای مجازی شاهد حضور مخاطبان بیشتری باشیم». او خطاب به اعضای هیات علمی جشنواره بینالمللی شعر فجر گفت: «با توجه به غنای ادبی و معنوی شعر فارسی، بینالمللی کردن جایزه را به عنوان یکی از مصادیق تحقق سیاست توسعه دیپلماسی فرهنگی کشور مدنظر قرار دهید؛ ظرفیت و پتانسیل تحقق این هدف در عرصه ادبیات وجود دارد. بهطور خاص در حوزه شعر هم انتظار میرود این جایزه را به معنای واقعی بینالمللی کنیم».
در ادامه، محسن جوادی، معاون امور فرهنگی وزارت ارشاد گفت: «با تمام ظرفیتی که در معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وجود دارد، در خدمت هر چه بهتر برگزار شدن جشنواره شعر «فجر» هستیم و نظری درباره محتوا و تصمیمات اعضای هیات علمی نخواهیم داشت تا داوریها به نحو احسن و بدون هیج اعمال نظری انجام شود، چراکه اعضای هیات علمی این جایزه تاریخ و مسیر شعر فجر را میشناسند و میتوانند درباره آثار دریافتی نظر دهند». در پایان این مراسم از پوستر پانزدهمین جشنواره شعر «فجر» رونمایی شد.
ارسال به دوستان
با تجلیل از 2 چهره پیشکسوت تئاتر
هفدهمین جشنواره تئاتر «مقاومت» به پایان راه رسید
هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر «مقاومت» با معرفی برگزیدگان بخشهای مختلف و تجلیل از ۲ چهره تئاتری به پایان رسید. به گزارش «وطن امروز»، قادر آشنا مدیرکل هنرهای نمایشی، محمدیاشار نادری مدیرعامل بنیاد روایت فتح، حسین مسافرآستانه دبیر جشنواره تئاتر فجر، حمید نیلی دبیر جشنواره، حجتالاسلام بهداروند، امیرحسین شفیعی، مدیران و داوران بخشهای مختلف جشنواره و... از جمله مدیران و هنرمندان حاضر در تالار وحدت بودند.
در ابتدای این مراسم حمید نیلی دبیر این دوره از جشنواره در سخنانی درباره ظرفیتهایی که بحران کرونا برای جشنواره به وجود آورده و حضور پررنگ دانشجویان در این دوره، عنوان کرد: امیدواریم این جشنواره فتح بابی برای در کنار هم قرار گرفتن هنر و صنعت باشد. در هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت در بخش روایتگری نمایش، جایزه اول به الناز عزیزی برای «روایت چشمهای منتظر» از استان اردبیل رسید. در ادامه برگزیدگان جشنواره «راویان حماسه» معرفی شدند که جایزه اول نمایشنامه رادیویی به باقر سروش برای «ضیافت مرغان مهاجر» تعلق گرفت. جایزه کارگردانی این بخش نیز به پیمان غریبپناه برای نمایش «سمفونی پلاک» اهدا شد. همچنین لوح تقدیر بخش نمایشنامهنویسی به امیرقاسم ستوده برای «بلشویک»، جایزه سوم به محمدرضا آریانفر برای «شهریور آخرین ماه تقویم است»، جایزه دوم به غلامحسین دولتآبادی برای «راه پیموده نشده» و جایزه اول به روزبه حسینی برای «برگرد رفیق» اهدا شد. پس از آن نیز از برگزیدگان بخش دانشجویی این دوره از جشنواره تقدیر شد تا نوبت به تقدیر از کورش زارعی و نصرالله قادری ۲ هنرمند فعال و پیشکسوت عرصه تئاتر مقاومت برسد. کوروش زارعی پس از تجلیل پشت تریبون قرار گرفت و گفت: «افتخار من این است که محصول انقلاب و حوزه هنری هستم و یک روز در همین صحنه یکی از اساتید من را برای کاری دعوت کرد اما در نهایت برای اجرا دعوت نشدم. بعد فهمیدم که عدهای گفته بودند من دفاع مقدسی هستم! من افتخار میکنم که دفاع مقدسی هستم و افتخار میکنم که این عنوان را دارم». جایزه ویژه سردار سلیمانی جشنواره نیز به لیلی عاج برای نمایش «کجایی ابراهیم؟» رسید. در نهایت از برگزیدگان بخش صحنهای این دوره از جشنواره تقدیر شد. در بخش پوستر و بروشور یلدا منتظری برای «به صرف چای و گلوله» و در بخش گریم ماریا حاجیها مورد تقدیر قرار گرفتند و در بخش طراحی نور هم محمد فروزان به عنوان برگزیده معرفی شد. در بخش طراحی لباس شفق کاظمی و محمدعلی اکباتانی مورد تقدیر قرار گرفتند و در بخش طراحی صحنه احسان جانمی به عنوان برگزیده اصلی معرفی شد. همچنین در بخش بهترین بازیگری زن مهناز رودساز و در بخش بهترین بازیگری مرد علی فرحناک برگزیده شدند. در رشته کارگردانی نیز جایزه به علیرضا معروفی رسید.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|