|
خیابانی در تهران به نام شهید«ابومهدی المهندس» نامگذاری میشود
در برخی کلانشهرهای کشورمان، برخی خیابانهای بزرگ به نام ابومهدی المهندس نامگذاری شده است؛ در تهران نیز محسن هاشمی، رئیس شورای اسلامی شهر تهران با درخواست نامگذاری خیابانی به نام این شهید مقاومت موافقت کرد. محمدجواد حقشناس، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران با تایید این خبر گفت: در نخستین جلسه نامگذاری، خیابانی به نام شهید ابومهدی المهندس تغییر پیدا میکند؛ پیشنهادهای مختلفی درباره نامگذاری مطرح شده است که در حال بررسی آنها هستیم.
ارسال به دوستان
برف و کولاک آخر هفته در ارتفاعات تهران 10 کشته و ۱۱ مصدوم برجای گذاشت؛ آمار مفقودان هنوز مشخص نیست
روز سیاه برفی!
معاون عملیات سازمان امداد و نجات در گفتوگو با «وطن امروز»: خانوادههایی که اعضای آنها مفقود شدهاند، با ۱۱۲ تماس بگیرند
اسدالله خسروی: عاشقان کوهنوردی که حتی با اطلاع از پیشبینی سازمان هواشناسی مبنی بر بارش برف در ارتفاعات تهران اقدام به صعود کردند، فکرش را هم نمیکردند سقوط بهمن و کولاک، یک روز سیاه برفی را برای آنها رقم بزند.
به گزارش «وطن امروز»، سازمان هواشناسی روز سهشنبه پیشبینی کرده بود سامانه بارشی از چهارشنبه وارد تهران میشود و پنجشنبه و جمعه برفی را در ارتفاعات تهران شاهد خواهیم بود. با این وجود ارتفاعات شمیرانات شاهد حضور دوستداران کوه و کوهنوردی بود اما کولاک و برف سنگین بیش از همت و علاقه و عشق آنها بود و اتفاقاتی افتاد که نباید رخ میداد. تاکنون مرگ 10 و مصدوم شدن بیش از ۱۱ نفر در ارتفاعات تایید شده است.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در گفتوگو با «وطن امروز»، درباره آخرین اطلاعات از سقوط بهمن و افراد گرفتار در ارتفاعات تهران گفت: طی 2 روز اخیر چندین کوهنورد در ارتفاعات شمال تهران گرفتار برف و کولاک و سقوط بهمن شدند که متاسفانه تاکنون 8 نفر از آنها جان خود را از دست داده و جسدشان به دامنه کوهها منتقل شده است. محمدباقر محمدی در ادامه با بیان اینکه هنوز آمار مشخصی از مفقودیها گرفتارشده در ارتفاعات تهران به دست ما نرسیده است، افزود: این احتمال وجود دارد که بیش از 15 نفر همچنان در کوهها گرفتار بهمن باشند. وی خاطرنشان کرد: عملیات امداد و نجات در ارتفاعات تهران برای نجات جان کوهنوردان ادامه دارد و به احتمال زیاد هنوز کوهنوردانی هستند که زیر بهمن ماندهاند اما تعداد آنها مشخص نیست.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر با بیان اینکه آمار 18 کوهنورد را به ما دادهاند که طی 2 روز گذشته برای کوهنوردی به ارتفاعات تهران رفتهاند، افزود: تاکنون جسد 10 کوهنورد که بر اثر سقوط بهمن جان خود را از دست دادهاند پیدا شده و جستوجو برای یافتن بقیه کوهنوردان ادامه دارد. محمدی در پاسخ به اینکه چرا با وجود هشدارهای هواشناسی نسبت به برفی بودن هوا و احتمال سقوط بهمن باز هم برخی با بیتوجهی به این هشدارها راهی کوهها میشوند، افزود: هواشناسی از روز سهشنبه وضعیت ارتفاعات تهران را نارنجی اعلام کرد و به مردم هشدار داد در این شرایط آب و هوایی قصد سفر به دامنهها یا کوهها را نداشته باشند اما خیلیها نسبت به این هشدارها بیتوجه هستند و اکنون شاهد مرگ 10 نفر از هموطنانمان بر اثر ریزش بهمن در کوههای تهران هستیم، همچنین ۱۶ تیم عملیاتی به منطقه اعزام شدند. خانوادههایی که گمان میکنند فرزندانشان بین کوهنوردان مفقودی هستند، با ۱۱۲ تماس بگیرند.
معاون عملیات سازمان امدادونجات هلالاحمر در این باره گفت: عملیات جستوجو و نجات با تمام توان و اعزام بالگردها به محل وقوع بهمن در ارتفاعات شمال تهران صبح شنبه از سر گرفته شد اما به دلیل شرایط بد آب و هوایی عملیات جستوجو متوقف شده است.
* اعلام مفقودی ۱۸ تن
همچنین رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر درباره اتفاقات اخیر در ارتفاعات تهران گفت: عملیات جستوجو همچنان از سوی عوامل این سازمان در حال انجام است. مهدی ولیپور با بیان اینکه هنوز اجساد چند نفر از کوهنوردان به پایین کوه منتقل نشده است، افزود: پس از انتقال اجساد به پایین عملیات تشخیص هویت، تحویل اجساد به پزشکی قانونی و تحویل آنها به خانوادههایشان انجام خواهد شد. رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر درباره تعداد مفقودیها نیز گفت: آخرین گزارشهای ما حاکی از آن است که تاکنون دستکم مفقودی ۱۸ نفر از سوی خانوادههایشان به جمعیت هلالاحمر ارائه شده است. دیگر شهروندان نیز میتوانند از طریق سامانه ۱۱۲ مفقود شدن عزیزان خود را اعلام کنند. وی با بیان اینکه ۱۶ تیم از جمعیت هلالاحمر مشغول جستوجو در نقاط مختلف در ارتفاعات شمال تهران هستند، اظهار کرد: عملیات امداد و نجات در این زمینه ادامه دارد و درخواست ما از شهروندان این است که به اخباری که از منابع اصلی و معتبر در این زمینه ارائه میشود، توجه کنند. ولیپور ادامه داد ۱۴ نفر نیز در عملیات امداد و نجات، نجات یافتهاند.
* اسامی جانباختگان و مفقودان سقوط بهمن تهران
در همین حال رئیس فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی گفت: هنوز آمار دقیقی از جانباختگان وجود ندارد، زیرا عملیات جستوجو همچنان ادامه دارد. تعداد مفقودان از تعداد اعلامشده بیشتر است و این ابهام وجود دارد که مشخص نیست این افراد شخصا به منزل برگشتهاند یا خیر. رضا زارعی افزود: 3 نفر قطعا در منطقه کلکچال جان خود را از دست دادهاند. یک نفر نیز در منطقه آهار جان خود را از دست داده است و 2 نفر مفقودی نیز در منطقه دارآباد قطعی است. افراد جانباخته عضو باشگاه کوهنوردی تهران هستند. این مقام مسؤول در فدراسیون کوهنوردی به رکنا گفت: هویت فرد جانباخته در آهار مشخص است؛ دکتر فاطمی از افراد باسابقه کوهنوردی است. یحیی انصاری نیز که در منطقه کلکچال جان خود را از دست داده هویتش مشخص شده است.
رئیس فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی تصریح کرد: امیرهوشنگ فرآبادانی، هادی بهادری، اشکان رضوانی و محسن محمدی جزو افراد مفقود شده هستند. اسامی افراد مفقودشده در دارآباد هنوز مشخص نیست.
***
[انتقاد سازمان هواشناسی از بیتوجهی به هشدارها و صعود به ارتفاعات تهران]
مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با انتقاد از اینکه متاسفانه مردم توجهی به هشدارهای هواشناسی نکردند، گفت: از روزهای ابتدایی هفته گذشته سازمان هواشناسی کشور با صدور چندین هشدار تاکید کرده بود طی روزهای پنجشنبه و جمعه (۴ و ۵ دیماه) مردم از فعالیتهای کوهنوردی خودداری کنند. صادق ضیاییان با اشاره به اینکه سازمان هواشناسی طی هفته گذشته در چندین هشدار تاکید کرده بود از فعالیتهای کوهنوردی در مناطق مختلف کشور از جمله ارتفاعات تهران طی روزهای پایانی هفته خودداری شود، اظهار کرد: ما در هشدار نارنجی روز دوشنبه (اول دی) تصریح کرده بودیم طی روزهای پنجشنبه و بویژه جمعه (۴ و ۵ دیماه) در برخی مناطق کشور از جمله شمال تهران بارش برف، کولاک و مهآلودگی خواهیم داشت همچنین در هشدار شماره ۶۶ روز چهارشنبه (۳ دی) نیز دوباره بر این موضوع تاکید کرده و هشدار داده بودیم که صعود به ارتفاعات با توجه به شرایط جوی بسیار خطرناک است و باید از آن پرهیز شود. مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با انتقاد از اینکه متاسفانه مردم توجهی به هشدارهای هواشناسی نکردند و ما طی روز گذشته شاهد حضور جمعیت زیادی در کوههای شمال تهران و بهوقوع پیوستن حوادث ناگوار برای تعدادی از آنها بودیم، تصریح کرد: واقعا جای تعجب و سوال دارد که چرا مردم با توجه به آگاهی از شرایط جوی، جان خود را به خطر انداختند و به هشدارهای هواشناسی توجهی نکردند؟ وی در پاسخ به این پرسش ایسنا که در چنین شرایطی وظیفه دستگاههای اجرایی چیست و آیا نباید آنها وارد عمل شوند و محدودیتهایی را برای صعود به ارتفاعات اجرایی کنند، گفت: با توجه به گستردگی عرصه باید از دستگاههای مختلف ذیربط پرسید که آیا امکان ایجاد محدودیت در همه نقاط را دارند یا خیر؟ متاسفانه اتفاقی که اخیرا رخ داد این بود که مردم از همه نقاط شمال تهران اقدام به کوهنوردی و حتی صعود کرده بودند.
ارسال به دوستان
اخبار
افزایش دما و آلودگی هوا در کشور
مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن اشاره به افزایش تدریجی دمای هوا در کشور، از افزایش آلایندههای هوا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت خبر داد. صادق ضیاییان در گفتوگو با ایسنا گفت: یکشنبه (۷ دی) در بیشتر مناطق کشور آسمان صاف خواهد بود، روز دوشنبه (۸دی) نیز در کهگیلویهوبویراحمد، چهارمحالوبختیاری، شمال فارس، جنوب اصفهان، غرب کرمان و یزد ابرناکی و بارش پراکنده رخ میدهد. به گفته ضیاییان، از روز سهشنبه (۹ دی) تا اواخر هفته در بیشتر مناطق کشور جوی آرام و پایدار پیشبینی میشود. همچنین از امروز (۷ دی) تا آخر هفته، پایداری هوا در شهرهای صنعتی سبب افزایش آلایندههای صنعتی و کاهش کیفیت هوا خواهد شد.
***
جریمه کرونایی بیش از ۵۵ هزار خودرو در یک روز
نیروی انتظامی اعلام کرد جمعه گذشته ۴۳ هزار و ۶۵۹ دستگاه خودروی سواری در طرح محدودیت تردد شبانه و ۱۴هزار و ۷۲ دستگاه خودرو در مناطق نارنجی جریمه شدند. نیروی انتظامی در تشریح گزارش عملکردش در اجرای طرح کاهش زنجیره انتقال بیماری کرونا در روز جمعه پنجم دیماه، اعلام کرد در این روز ۶۸۹۲ نفر از نیروهای خود را در ۱۹۵۸ نقطه از کشور به کار گرفته است. همچنین در این روز با اقدامات انجامشده از سوی پلیس، میزان ترددها ۳۰ درصد در مقایسه با روز مشابه سال قبل کاهش داشته است. در جمعه گذشته ماموران نیروی انتظامی از ۷۴۵۵ واحد صنفی در کشور بازدید کرده و به ۳۸۵۴ واحد تذکر دادند. همچنین برای ۱۰۸۴ واحد نیز صورتجلسه صادر و ۱۳۰ واحد نیز پلمب شد. ماموران پلیس در این روز به رانندگان ۵۳ هزار و ۳۹ دستگاه خودروی سواری نیز تذکر لسانی داده و با ممانعت از سفر ۲۷هزار و ۱۱۷ دستگاه خودروی سواری، رانندگان و مسافران آنها را به مبدا خود بازگرداندند.
***
فروشنده واکسن تقلبی کرونا دستگیر شد
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران بزرگ از شناسایی و کشف پروندهای با موضوع فروش آمپولهای تقلبی کرونا در فضای مجازی خبر داد و گفت: متهم قبل از اینکه جان کسی را به خطر بیندازد، دستگیر شد. سرهنگ داوود معظمی گودرزی افزود: شخصی با در دست داشتن شکوائیهای به پلیس فتا مراجعه کرد و مدعی شد فردی ناشناس تحت عنوان فروش آمپول درمان کرونا از وی مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال کلاهبرداری کرده است. وی خاطرنشان کرد: متهم با ترفندهای زیرکانه شاکی را فریب داده و تعداد ۵ عدد آمپول کرونا به قیمت هر عدد۴۰ میلیون ریال به فرد قربانی فروخته و مجموعا مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال کلاهبرداری کرده است که پس از مراجعه به بیمارستان و بررسی توسط پزشک متخصص مشخص میشود آمپولها تقلبی بوده است. این مقام انتظامی بیان داشت: با تلاشهای پلیس فتا، ردپای مجرم در فضای مجازی مورد شناسایی قرار گرفت و در حالی که قصد فروش این آمپولهای مرگبار به شخص دیگری را داشت دستگیر شد.
***
ابهام در تأمین واکسن خارجی کرونا
نایبرئیس انجمن داروسازان درباره آخرین اطلاعات از واردات واکسن کرونای خارجی به کشور گفت: هنوز وزارت بهداشت درباره اینکه از کجا، چه واکسنی و برای چند نفر خریداری خواهد شد، اطلاعات شفافی ارائه نداده است. به گزارش فارس، سیدعلی فاطمی، عضو انجمن داروسازان ایران با اظهار تاسف از اینکه هنوز آمار شفافی از واکسنهای درخواست شده ایران توسط وزارت بهداشت ارائه نشده است، گفت: مشکلات انتقال 224 میلیون دلار حل شده و با احتساب این مبلغ، حدود 6 تا 20 میلیون دوز واکسن میتواند وارد کشور شود. با توجه به متغیر بودن قیمت واکسنها به واسطه تکنولوژی ساخت مشخص نیست دقیقا چه تعداد واکسن را دریافت خواهیم کرد. وی با اشاره به اینکه برخی واکسنها تقریبا 4 برابر دیگر واکسنها قیمت دارند، گفت: اگر واکسنهای گرانتر خریداری شود، حدود 6 میلیون نفر واکسینه میشوند و اگر واکسنهای ارزانتر خریداری شود، حدود 20 میلیون نفر میتوانند در ایران واکسینه شوند. صحبت درباره تعداد دوز وارداتی صرفا گمانهزنی است. نایبرئیس انجمن داروسازان گفت: واکسنهای بر پایه MRNA معمولا ارزانتر و ایمنتر هستند و واکسنهایی که بر پایه روشهای قدیمی ویروس غیرفعال ساخته شدهاند 120 دلار قیمت دارند و واکسنهای مدرنا و فایزر هم به مبلغ 30 تا 50 دلار به فروش رسیدهاند. وی با تایید اظهارات رئیس بانک مرکزی مبنی بر دریافت 8 میلیون دوز واکسن کرونا برای هموطنان اظهار داشت: این ارز تخصیصی حداقل برای 6 میلیون ایرانی کفایت میکند.
***
حذف ۱۴ بانک از روند پرداخت جرایم رانندگی
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا از حذف ۱۴ بانک بدحساب از فرآیند پرداخت جرایم رانندگی خبر داد. به گزارش ایسنا، سردار سیدکمال هادیانفر در گفتوگو با ایسنا گفت: متاسفانه در مواردی شاهد آن بودیم که مردم در پرداخت جریمههای رانندگی خود دچار دو بار پرداخت میشدند. یعنی یک بار پول را پرداخت کرده و برای دریافت خدمت نظیر نقل و انتقال و... به مراکز پلیس مراجعه میکردند اما آنجا مشاهده میکردند هنوز جریمهشان پابرجاست و در سیستم گزارش اعمال وصول نیامده است. لذا برخی از این رانندگان برای آنکه کارشان راه بیفتد و دوباره به مراکز مراجعه نکنند، بار دیگر اقدام به پرداخت جریمه میکردند و اصطلاحا دوبار پرداختی انجام میشد. وی در ادامه افزود: با بررسی این موضوع مشخص شد متاسفانه یکسری بانکها در شرایطی که باید به شکل برخط و آنلاین مبالغ جریمه را در خزانه واریز کنند، این کار را نکرده و از 8 ساعت تا ۳۶ ساعت این مبالغ را در حساب خود نگهداری کردهاند. بنابراین با بررسیهای انجامشده معلوم شد ۱۴ بانک پول مردم را در حساب خود نگهداری میکنند و همین موضوع مردم را دچار مشکل کرده است، لذا این ۱۴ بانک را از روند دریافت جرایم رانندگی حذف کردیم.
ارسال به دوستان
رئیس جمهور: واکسن معتبر وارد میکنیم اما حاضر نیستیم مردم مورد آزمایش واکسن بیاعتبار قرار گیرند
معادله چندمجهولی واردات واکسن و داروی کرونا
گروه اجتماعی: حسن روحانی دیروز اعلام کرد هر جا واکسن مورد اعتماد کرونا یافت شود خریداری میکنیم اما حاضر نیستیم مردم مورد آزمایش واکسن بیاعتبار قرار گیرند.
به گزارش «وطن امروز»، حسن روحانی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا به صراحت اعلام کرد هر جا ایران وارد شده رد خباثت و رذالت آمریکا دیده میشود.
روحانی با اشاره به مساله واکسن کرونا گفت: معمولا این رسانههای ضد ایرانی هر روز یک بهانهای پیدا میکنند، خیلی هم پررو هستند، روی یک بهانهای سوار میشوند و موجسواری میکنند و میفهمند چه افتضاحی به بار آوردهاند؛ همه مردم میفهمند اینها دروغ گفتند و واقعیات را تحریف کردند اما این پررویی همچنان ادامه دارد. وی تصریح کرد: این رسانهها مدتها شروع کردند به گفتن اینکه همه دنیا در حال واکسن زدن هستند و چرا ایران این کار را نمیکند، چرا عقب است، چرا دنبال واکسن نیست؟ سپس مشکلات را گفتند که ایران پول ندارد یا پول دارد و منتقل نمیشود، یا منتقل میشود و آمریکا هم اجازه میدهد؛ به هر حال یک بساطی را راه انداختند.
رئیسجمهور ادامه داد: من خواهش میکنم مردم توجه داشته باشند که در همان روزها و ماههای اولیه یکی از مسائل مورد نظر ما واکسن بود. اینکه شرکتهای دانشبنیان از همان ابتدا کارشان را شروع کردند، به خاطر تاکید بر ساخت واکسن بود و در عین حال باید به دنبال خرید واکسن باشیم، زیرا ممکن است یک تا ۲ ماه دیرتر به واکسن برسیم.
روحانی با بیان اینکه تمام تبلیغاتی که میشود، تبلیغات نادرست و نارواست، افزود: ایران حتما دنبال واکسن داخلی است. چند شرکت دانشبنیان ما در این زمینه تلاش میکنند و انشاءالله به مقصود میرسند اما همزمان برای خرید واکسن خارجی تلاش کردیم.
وی گفت: حتما آمریکاییها برای ما مشکل درست کردند و هیچ کس در این قضیه تردید نکند، نه تنها در واکسن، دارو و مواد غذایی، بلکه شما موردی پیدا نمیکنید که ما چیزی بخواهیم از خارج کشور خریداری کنیم و در آنجا آثار خباثت و رذالت آمریکا را نبینیم. هر مورد خرید و صادرات و هر چه روی آن انگشت بگذارید، میبینید فعالیت خبیثانه و رذیلانه آمریکا وجود دارد. وی افزود: ما یک پولی آماده کردیم تا از طریق یک بانکی بدهیم و واکسن بخریم، پول هم آماده بود اما آنها گفتند اول باید اوفک آمریکا اجازه رسمی بدهد و تا او اجازه ندهد ما پول قبول نمیکنیم. آنها مردم و سازمان بهداشت جهانی را ترساندهاند.
رئیسجمهور گفت: ما خواستیم یک پولی را منتقل کنیم، آن کشور هم قبول کرده و اوفک هم گفته اشکالی ندارد اما میگویند این پول اول باید در یک بانک آمریکایی بیاید و از بانک آمریکایی منتقل شود. خب چه کسی به شما اعتماد میکند؟ شما هر کجا پول ما را پیدا کردید دزدیدید، شما که در دزدی معروفید، ما چطور به یک دزد اعتماد کنیم؟
وی اظهار داشت: با همه توان و تلاش اقدامات لازم برای تأمین اعتبار و انتقال انجام گرفته است و ما هر کجا واکسنی باشد و مورد اعتماد و اطمینان باشد و وزارت بهداشت و درمان ما بگوید این واکسن مورد اعتماد است، حتما خریداری میکنیم و پول آن را با هر شرایطی که میتوانیم منتقل میکنیم. رئیسجمهور گفت: اما ما حاضر نیستیم مردم کشور ما دوره آزمایشی یک واکسن غیرمعتبر را بگذرانند. یک شرکتی یک واکسنی درست کرده الان میخواهد آزمایش کند و قصد دارد این واکسن را به برخی کشورها بفرستد تا دوره تست این واکسن را بگذراند. چنین کاری را وزارت بهداشت و درمان ما انجام نمیدهد. روحانی گفت: هر کجا یک شرکت و واکسن معتبری وجود داشته باشد، ما وسیله حملونقل و نگهداری آن را داریم. وی با بیان اینکه ما در خرید واکسن مشکل داریم اما از مشکل عبور میکنیم، تاکید کرد: گاهی اوقات در برخی رسانهها میگویند ما نفهمیدیم مسؤولان چه میگویند، بالاخره تحریم برای خرید واکسن و دارو مشکل هست یا نیست؟ بله تحریم برای دارو و هر چه میخواهیم وارد کنیم مشکل است اما ما عبور میکنیم؛ روزانه عبور میکنیم.
رئیسجمهور تاکید کرد: من کاری ندارم که آیا FATF در این مساله مؤثر است یا مؤثر نیست. ما وارد بحث FATF نمیشویم. دولت ۴ لایحه دارد که ۲ لایحه آن تصویب شده و ۲ لایحه دیگر مانده است که هم دولت و هم مجلس تصویب کردند و در مسیر رسیدگی است و ما میخواهیم آن ۲ لایحه تصویب شود، بنابراین FATF یک مقولهای است که باید سر جای خود بحث شود.
روحانی افزود: ما مشکلات داریم اما این مشکلات مانع فعالیت و اقدامات ما نمیشود. ممکن است یک چیزی گرانتر در بیاید و با تأخیر انجام شود اما حتما این کار انجام خواهد شد.
وی تاکید کرد: روزی که ما واکسنی را خریدیم و وارد کشور شد، باید به دقت به مردم گزارش داده شود که چند واکسن وارد شده است و به چه افرادی تزریق شده است، زیرا در غیر این صورت یک بازی دیگری شروع میشود و میگویند واکسنی را وارد کردند، به فلان گروه تزریق کردند و به فلان گروه دیگر تزریق نکردند. رئیسجمهور تصریح کرد: اولویتها برای تزریق واکسن مشخص است. آنهایی که بیماری زمینهای دارند، آنهایی که سنشان بالاست و کادر درمان در اولویتهای ما هستند. این موضوع به دقت باید مشخص و روزانه هم به مردم توضیح داده شود. دشمنان ما هر روز دنبال این هستند که یک بهانه پیدا کرده و از این مساله سوءاستفاده کنند.
اظهارات حسن روحانی درباره مخالفت با مورد آزمایش قرار گرفتن مردم ایران در حالی است که همین دولت مبادرت به واردات داروی کرونا میکرد، در حالی که هنوز هم درباره آثار آن تردید وجود دارد! اگر روحانی و دولت وی اجازه نمیدهند مردم کشور مورد آزمایش واکسن کرونا قرار گیرند، پس چگونه حاضر شدهاند آزمایش داروهای کرونا روی آنها انجام شود؟ دولت باید در این باره شفافسازی کند که داروهای کرونا چقدر وارد شده و آثار آن در مصرفکنندگان چگونه بوده است.
ارسال به دوستان
۱۳۴ فوتی جدید کرونا و ۵۷۶۰ بیمار در یک شبانه روز شناسایی شدند
محدودیت تردد از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح در همه شهرها
آمار مرگومیر بیماران مبتلا به کرونا در کشور همچنان نزولی است؛ روندی که چنانچه با رعایت پروتکلهای بهداشتی از سوی مردم همراه شود و از طرفی دولت نیز محدودیتها را تداوم بخشد، امیدوارکننده خواهد بود و در آن صورت رسیدن شمار فوتیهای ناشی از کرونا به زیر 100 نفر در شبانهروز دور از انتظار نیست. به گزارش «وطن امروز» سخنگوی وزارت بهداشت دیروز با اشاره به جان باختن ۱۳۴ بیمار مبتلا به کرونا طی ۲۴ ساعت گفت: بر این اساس مجموع جانباختگان این بیماری به ۵۴ هزار و ۵۷۴ نفر رسید. سیماسادات لاری گفت: از ظهر روز جمعه تا ظهر شنبه و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۵ هزار و ۷۶۰ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند که ۷۳۲ نفر از آنها بستری شدند. بر این اساس مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به یک میلیون و ۱۹۴ هزار و ۹۶۳ نفر رسید. وی افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۳۴ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۵۴ هزار و ۵۷۴ نفر رسید. به گفته لاری، خوشبختانه تاکنون ۹۴۲ هزار و ۵۴۸ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. وی گفت: ۵۲۷۳ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. به گفته لاری، تاکنون ۷ میلیون و ۳۵۴ هزار و ۹۳۱ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است. سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد در حال حاضر و بر اساس آخرین تحلیلها، ۱۰۸ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۳۴۰ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.
* محدودیت تردد از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح در همه شهرها
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به مصوبات جلسه دیروز این ستاد گفت: فعالیت مدارس همچنان به صورت غیرحضوری ادامه خواهد داشت. به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا رئیسی گفت: با توجه به ارزیابیهای انجامشده در کشور و گزارش دانشگاههای علوم پزشکی، یکی از اقدامات بسیار موثر که هزینه کمی دارد و باعث ایجاد محدودیت شدید نمیشود، منع تردد درونشهری از ساعت ۲۱ تا ۴ بامداد است که بسیار موثر بوده، بر این اساس در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا مصوب شد در شهرهای زرد نیز این منع تردد از ساعت ۲۱ تا ۴ بامداد ادامه یابد. وی در ادامه افزود: در ۳۰ استان روند بیماری کاملا نزولی است. استان مازندران تنها استانی است که هنوز روند در آن به طور کامل نزولی نشده است و امیدواریم با توجه به پیشبینیها روند نزولی را در این استان هم شاهد باشیم. رئیسی ادامه داد: در جلسه ستاد همچنین موارد متعددی بررسی شد. خوشبختانه در حال حاضر شهر قرمز در کشور نداریم و ۳۳۰ شهر زرد و ۱۰۸ شهر نارنجی داریم که امیدواریم این شهرها هم به مرور به سمت رنگ زرد بروند و میزان ابتلا و بستری کاهش یابد. سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا همچنین گفت: در ستاد ملی مقابله با کرونا پیشنهادی مطرح شد؛ مبنی بر اینکه مدارس پایههای اول و دوم ابتدایی بازگشایی شود که این موضوع در کمیته تخصصی مطرح شد و رای نیاورد و مدارس همچنان غیرحضوری برگزار میشود تا در آینده که شرایط بهتری فراهم شد و بعد از بحث اجرای واکسیناسیون و قطع زنجیره انتقال در سال آینده، اگر شرایط فراهم شود آن زمان به سمت بازگشایی مدارس برویم. بنابراین همچنان مدارس به صورت غیرحضوری خواهد بود و حتی بحث پایههای اول و دوم ابتدایی هم که برای بازگشایی حضوری مدارس پیشنهاد شده بود، رای نیاورد. معاون بهداشت وزارت بهداشت بیان کرد: از مردم خواهش میکنم رعایت کنند تا به سمت تشدید محدودیتها نرویم؛ کسبه و بازاریان در این مدت فشار زیادی را تحمل کردند و این همکاری باعث دستاورد فعلی برای ما شد. اگر خدایی نکرده سادهانگاری اتفاق افتد، اوضاع دوباره بد میشود. یادمان نرفته است که پس از آرامش اردیبهشتماه و برگزاری دوباره تجمعات، بیماری شعلهور شد. رئیسی گفت: در حال حاضر میزان بستری در کشور به شکل روزانه تقریبا بیش از ۴۰ درصد کاهش داشته و مرگومیر هم نسبت به شروع طرح که حدود یک ماه قبل بود بیش از ۵۰ درصد کاهش داشته است اما باز هم تاکید میکنم تجمعات، دورهمیها و شبنشینیها میتواند در افزایش آمار موثر باشد و اگر رعایت نشود ممکن است شاهد پیک مجدد باشیم. وی افزود: اگر روند قبلی ادامه مییافت، ۵۰ هزار بستری بیشتر داشتیم و با اجرای طرحهای اخیر شاهد کاهش ۵۰ درصدی بستری و در نتیجه ۷ هزار و ۵۰۰ مرگومیر کمتر بودهایم. اگر رعایت نکنیم ممکن است شاهد پیک مجدد در بهمنماه یا اسفندماه باشیم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|