|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
«وطن امروز» به بهانه پایان فصل اول سریال تلویزیونی «خانه امن» این سریال پرمخاطب را بررسی کرده است
همهچیز به نفع امنیت
گروه فرهنگ و هنر: یکشنبهشب پخش سریال «خانه امن» بعد از 50 قسمت به پایان رسید؛ یک درام جاسوسی- امنیتی که روایتگر گوشهای از رشادتهای نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی برای حفظ امنیت در خانه امن ما ایران بود. بلافاصله بعد از اتمام پخش این مجموعه که در قسمت پایانی آن از عبارت «پایان فصل اول» استفاده شد، کارگردان این مجموعه از ساخت فصل دوم آن خبر داد.
احمد معظمی، کارگردان این سریال همزمان با پایان آخرین قسمت از فصل اول سریال «خانه امن» در متنی درباره آغاز پیشتولید فصل دوم آن نوشت: «به حول و قوه الهی و با کمک همه دوستان، مجموعه تلویزیونی «خانه امن» بعد از حدود ۲ سال کار شبانهروزی در ۵۰ قسمت به پخش رسید و یکشنبه ۷ دیماه با پخش قسمت پنجاهم، بخشی از تلاشهای ما در نشان دادن زحمات و فداکاریهای سربازان گمنام امام زمان(ع) انجام شد. خدا را شاکریم که این توفیق را به ما عنایت کرد تا بتوانیم گوشهای هرچند کوچک از زحمات و رشادتهای کسانی که شبانهروز برای امنیت کشور تلاش میکنند را در قالب یک مجموعه تلویزیونی به تصویر بکشیم و شکر بیشتر آنکه این مجموعه مورد استقبال مخاطبان و اهالی رسانه قرار گرفت. بر خود تکلیف میدانم از تمام دوستانم در زمان ساخت که جلوی دوربین و پشت دوربین یاریگر ما بودند تشکر کنم. همچنین از دوستان اهالی رسانه در خبرگزاریها و روزنامههای مختلف و فضای مجازی که توجه ویژهای به این سریال داشتند بسیار سپاسگزارم. بزودی پیشتولید فصل دوم سریال «خانه امن» ساخته میشود و قصد داریم در فصل دوم این سریال بخشهای دیگری از تلاشهایی را که برای امنیت کشور انجام میشود، نشان دهیم».
اما حالا که بحث ساخت فصل دوم خانه امن رسانهای شده است شاید بد نباشد نگاهی به نقاط قوت و ضعف این سریال در فصل اول آن داشته باشیم؛ نکاتی که تمرکز بر وجوه مثبت آن در ادامه مسیر میتواند تضمینکننده ادامه موفقیتهای این سریال باشد و برطرف کردن ضعفهای آن، راهی برای ارتقای کیفیت آن در فصل دوم آن است.
«خانه امن» با یک ایده جذاب و کمتر پرداختهشده در سینما و تلویزیون ما ساخته شد؛ روایتی از حفظ امنیت در دوران کنونی. اگر ساختههای مرتبط با قصههای امنیتی تا پیش از این به موضوعاتی در ارتباط با سالهای ابتدایی انقلاب و شرایط خاص آن دوره میپرداختند اما «خانه امن» دقیقا بر حفظ امنیت در شرایط فعلی ایران آن هم در برابر فعالیت پیچیده و فشرده انبوهی از دشمنان میپردازد. اینکه چگونه در برابر پیوند خوردن ۳ جریان تروریستی داعش، اسرائیل و آلسعود باید به دفاع از امنیت کشوری همچون ایران با تنوعی از اقوام و اندیشهها پرداخت، مسالهای است که به تصویر کشیدنش در قالب یک درام جاسوسی آن هم برای پخش منظم و شبانه در تلویزیون به خودی خود برای هر مخاطبی جذاب است. اساسا توجه به همین موضوع هم بوده که باعث شد «خانه امن» در دورهای که بسیاری از سریالهای تلویزیون چندان به مذاق مخاطبان خوش نمیآیند، بتواند نظر مخاطبان را به خود جلب کند.
«خانه امن» علاوه بر ایده اولیه جالب توجهی که داشت، با توجه به چند نکته مهم توانست نظر مخاطبان را جلب کند. یکی از سکانسها درباره نمایش اکشن درگیری، تعقیب و گریز میان نیروهای امنیتی و تروریستها بود. ماجرای دستگیری تروریستهای نفوذی داعش در کرمانشاه و همچنین خنثیسازی عملیات X در ایران از طریق دستگیری گسترده عناصر داعش در کشور علاوه بر جذابیتهایی که به لحاظ سینمایی برای مخاطبان داشت، حامل پیام اقتدار نیروهای امنیتی ایران برای مخاطبان بود، آن هم در شرایط فعلی که هر روز خبری تازه از دشمنی دشمنان این آب و خاک در رسانهها منتشر میشود که نوعی دلگرمی بزرگ برای مخاطبان به شمار میآید.
«خانه امن» در کنار وجه مثبت دراماتیک و سرگرمکنندهای که داشت، اثری آموزشی/ آموزنده هم بود. آموزنده بودن سریال را باید در نمایش سرنوشت ترسیم شده برای تروریستها یا چهرههایی که فریب آنها را خوردند، دید.
اما چرا از این گفتیم که «خانه امن» دارای جنبههای آموزشی بود؟ سریال در بخشهای متعددی سعی کرد به شکل مستقیم به مخاطبانش درباره چگونگی مواجهه با موضوعات امنیتی هشدار و آموزش دهد. برای مثال در ماجرای گزارشات مردمی در زمینه رفتارهای مشکوک که منجر به دستگیری ۲ نیروی نفوذی داعش در ایران و رسیدن به شبکه عملیاتی آنها در ایران شد، بخشی از پیامهای مهم سریال برای همه مخاطبان در این زمینه بود؛ پیامی درباره این موضوع که بهترین روش برای مواجهه با چنین رفتارهای مشکوکی، اطلاعرسانی به نهادهای مسؤول در این حوزه برای جلوگیری از اتفاقات ناگوار بعدی است. ماجرای دامهای احتمالی پهن شده از سوی سرویسهای جاسوسی خارجی برای فرزندان مقامات هم از جمله بخشهای آموزنده این سریال بود که در جریان تلاش «محسن» و «فرشته» برای مهاجرت به کانادا به تصویر کشیده شد.
با این همه «خانه امن» نقاط ضعفی هم داشت که بدون شک برای بهبود فنی و کیفی این سریال در فصل دوم باید به آن توجه کرد. نمایش وجوه شخصی زندگی یک نیروی اطلاعاتی و امنیتی به واسطه شرایط خاص زندگی این گروه، برای مخاطبان جالب توجه است اما تمرکز بیش از اندازه «خانه امن» بر این بخش باعث شده بود تا ریتم سریال از جایی به بعد بشدت افت کند، یعنی سریالی که در آغاز خود را به عنوان یک اثر جاسوسی و معمایی جذاب معرفی کرده بود، در بخشهایی تبدیل به یک ملودرام ضعیف شده بود که اساسا هیچ سنخیتی با روح کلی این قصه نداشت.
انتقاد دیگری که برخی منتقدان درباره این سریال مطرح کردند و اتفاقا انتقاد واردی هم بود، گسترده کردن بیش از اندازه دایره موضوعاتی بود که سریال به آنها ورود کرده بود؛ از داعش و مفاسد اقتصادی گرفته تا عملیاتهای برونمرزی و جاسوسی و منافقین همه در این سریال به نمایش گذاشته شدند. هر چند که بدون شک به واسطه پیچیده بودن ابعاد پروندههای امنیتی نمیتوان منکر پیوند خوردن بسیاری از موضوعات با هم در واقعیت شد اما ورود سریال به برخی از این حوزهها بیش از اندازه کشش قصه بود، مثلا ماجرای قصه منافقین و طلاقهای ایدئولوژیک سازمان مجاهدین خلق که منجر به فروپاشی خانوادههای بسیاری شد، بیش از آنکه در خدمت جریان اصلی قصه سریال باشد، مورد بررسی قرار گرفت که هم ریتم قصه را کاهش میداد و هم رشته افکار مخاطب را برای برقراری ارتباط با قصه اصلی سریال قطع میکرد.
با این همه «خانه امن» یکی از آثار قابل دفاع تلویزیون در حوزه محصولات نمایشی در این سالها بود که ادامه ساخت آن با توجه بیشتر به نقدهای منتقدان میتواند باز هم متضمن تولید اثری دیدنی و جذاب در تلویزیون باشد.
ارسال به دوستان
«خون و نفت» به شبکه مستند میرود
در جدیدترین قسمت برنامه تلویزیونی «به اضافه مستند»، مستند «خون و نفت» به کارگردانی مصطفی شوقی با روایتی از اعزام نفتکشهای ایرانی به ونزوئلا رونمایی میشود. به گزارش «وطن امروز»، این فیلم مستند، روایتی صریح و بیپرده از اعزام نفتکشهای ایرانی به ونزوئلا برای صادرات بنزین به این کشور است. همچنین کمک نفتکشهای ایرانی و ونزوئلایی به یکدیگر در این ماجرا را به تصویر کشیده است. این فیلم مستند مخاطب را با نفتکشهای ایرانی از خلیجفارس تا ونزوئلا و دریای کارائیب همراهی کرده و تصاویری از اعزام نفتکشها را نشان میدهد؛ سپس به تاریخچه روابط ایران و ونزوئلا میپردازد و در نهایت سیاستهای دولت فعلی در برابر ونزوئلا را مورد بررسی قرار میدهد. این مستند که چندی پیش رونمایی شد، در نخستین اکران تلویزیونی به شبکه مستند آمده و در برنامه «به اضافه مستند» رونمایی خواهد شد. در این قسمت و پس از پخش مستند، میز کارشناسی برنامه با حضور رستم قاسمی، وزیر اسبق نفت برگزار میشود و در آن صادرات اخیر بنزین از ایران به ونزوئلا که بهرغم تهدیدات ترامپ عملی شد مورد بررسی قرار میگیرد. این قسمت از برنامه «به اضافه مستند» امشب ساعت ۲۰ از شبکه مستند پخش خواهد شد.
ارسال به دوستان
کتاب
خاطرات ناگفته مادر شهیدان خالقیپور منتشر شد
«درگاه این خانه بوسیدنی است» خاطرات ناگفته فروغ منهی، مادر شهیدان داوود، رسول و علیرضا خالقیپور به قلم نویسنده کتاب «مربعهای قرمز» توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شد. به گزارش «وطن امروز»، مادر شهیدان خالقیپور یکی از مادران نمونه زنجانی است که علاوه بر تقدیم ۳ فرزند خود، افتخار همسری جانباز دوران دفاعمقدس را دارد. «درگاه این خانه بوسیدنی است» خاطرات ناگفته فروغ منهی، مادر شهیدان داوود، رسول و علیرضا خالقیپور است که ناگفتههای شنیدنیاش در خطوط این کتاب جان گرفته است؛ مادر جوانی که روزهای جوانیاش به داغ جگرگوشههایش گذشت و خم به ابرو نیاورد. شیرزنی توصیفنشدنی که در صفحات این کتاب فقط گوشههایی از صبر زینبگونهاش به تصویر کشیده شده است. این کتاب به قلم زینب عرفانیان در 240 صفحه همزمان با ایام فاطمیه و سالروز شهادت حضرت فاطمه(س) توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شد.
***
استقبال از سفرنامه سرزمین دوستداران بمب اتم!
۳ چاپ اول جدیدترین اثر انتشارات امیرکبیر، سفرنامه ژاپن «کاهن معبد جینجا» در قالب پیشفروش به فروش رفت. به گزارش «وطن امروز»، ۳ هزار نسخه از کتاب «کاهن معبد جینجا» در قالب طرح پیشفروش انتشارات امیرکبیر به فروش رفت. این ۳ هزار نسخه که همگی با امضای نویسنده بوده برای مخاطبانی ارسال میشود که کتاب را در طرح پیشفروش خریدهاند. «کاهن معبد جینجا» سفرنامه ژاپن اثر وحید یامینپور است که با نگاهی موشکافانه، ژاپن و مردم و جامعه این کشور را برای مخاطب فارسیزبان روایت میکند. در بخشی از این کتاب میخوانیم: «بعضی رفقا به طنز افتادهاند که دیگر از این سوالهای سخت نپرسید، نکند این هیباکوشای 90 ساله که تشعشعات بمب اتم را تاب آورده به خاطر سوالهای ما آسیب ببیند. هیباکوشا ادامه میدهد: ما بمب اتم را دوست داریم چون این بمب اتم بود که به جنگ خاتمه داد!» «کاهن معبد جینجا» در 212 صفحه به قلم وحید یامینپور با قیمت 35 هزار تومان توسط انتشارات امیرکبیر راهی بازار نشر شده است.
ارسال به دوستان
گفتوگوی «وطن امروز» با مهدی جعفریجوزانی، تهیهکننده بازی ایرانی «سفیر عشق»
معرفی صحیح تاریخ اسلام با زبان بازی
پس از 5 سال تلاش بیوقفه، بازی ایرانی «سفیر عشق» روانه بازار شد؛ بازی رایانهای جدیدی که فارغ از رویکردهای محتوایی ارزشمندش، نشاندهنده رشد فنی و تکنیکی بازیسازان ایرانی در این عرصه است. یک بازی اکشن سوم شخص با گرافیکی جذاب و تعداد بالای انیمیشنها برای هر کاراکتر که تنوع و حرکتهای منعطف و باورپذیرتری برای شخصیتها ایجاد میکند. خبر ساخت این بازی که از تولیدات در مرکز «متنا»ی سازمان فضای مجازی بسیج است، بهانهای شد تا در گفتوگو با مهدی جعفری جوزانی، تهیهکننده بازی «سفیر عشق» به بررسی چگونگی ساخت این اثر بپردازیم.
***
* چطور شد سراغ شخصیت حضرت مسلم(ع) برای ساخت بازی رفتید؟
پیوند عمیق تاریخ اسلام و ایران با یکدیگر و درام بینقص و تاثیرگذار موجود در تاریخ اسلام همواره جذاب و تاثیرگذار بوده و این مهم، اطمینان به تولید یک مجموعه جذاب از تاریخ اسلام از منظر تیمی ایرانی را در ما نهادینه کرد. بدین ترتیب با ورود به داستان مسلم ابن عقیل(ع) و حضور کاراکتر مهران ایرانی در این فضا روایت خود را آغاز کردیم و با این کاراکتر رشد و نمو یافته در دامن «سفیر عشق» به موضوعات تاثیرگذار دیگر خواهیم پرداخت؛ از سوی دیگر خود شخصیت مسلمابن عقیل(ع) و چرخشهای روایی درونی این روایت غمانگیز تاریخی همواره برای من از دوران کودکی جذاب بوده و با بستن چشمان خود، حال و هوای آن را تصویر میکردم. با پخش سریال «مختارنامه» و پرداخت بینظیر جناب میرباقری به این داستان، نسبت به تولید یک بازی رایانهای بر مبنای روایت حضور مسلمابن عقیل(ع) در کوفه مطمئن شدم.
* روایت صحیح از حوزه تاریخ اسلام حساسیتها و پیچیدگیهای خاصی دارد؛ ساخت بازی رایانهای با این محوریت سخت نبود؟
بیتردید این یکی از سختترین بخشهای تولید بازی «سفیر عشق» بود، به همین دلیل در ۲ سال اول ضمن پیشبرد فرآیند پیشتولید، یک تیم تحقیقاتی حرفهای روی داستان و مستندات تاریخی آن کار کرد و در نهایت متون تدوین شده به رویت و تایید مراجع عالی رسید تا ضمن خلق یک اثر بینظیر در حوزه فنی بازیهای رایانهای ایرانی و حتی خاورمیانه، یک تجربه مستند و قابل اتکا نیز به مخاطب تقدیم شود.
* چه تمهیداتی برای ارائه یک تصویر دقیق در خلال بازی رایانهای اندیشیده بودید؟
ترکیب دقیقی از تاریخ و داستان؛ بدین ترتیب که جهت حفظ انسجام اثر، یک خط تاریخی در بازی «سفیر عشق» وجود دارد اما برای همراه کردن مخاطب و رسیدن به اصل سرگرمکننده بودن که بیتردید وظیفه اصلی یک بازی رایانهای است، روایتی جذاب از دید مهران ایرانی که کاراکتری کاملا خیالی است، طراحی و در اثر پیادهسازی شد.
* فکر میکنید بازی رایانهای با این محوریت چقدر در شناخت صحیح تاریخ اسلام و شخصیتهای مهم آن اثرگذار است؟
یک اصل مهم همراه شدن مخاطب با اثر است، هر چقدر مخاطب با اثر همراه شود، تاثیرگذاری آن نیز بیشتر خواهد بود. سفیر عشق تمام تلاش خود را بر ارائه لحظاتی سرگرمکننده، با کیفیتی در استاندارد بینالمللی و چشمنواز کرده است تا مخاطب ضمن لذت بردن از بازی، در لایههای دوم و سوم محتوا با مفهوم این اثر فاخر اسلامی نیز آشنا شود و همزادپنداری صحیحی را به دست آورد.
* با توجه به اینکه سیر تاریخی قسمت دوم این بازی به وقایع کربلا خواهد پرداخت، کربلا را از چه زاویهای قرار است روایت کند؟
قسمت دوم این اثر به شکلگیری قیام مختار ثقفی میپردازد و در قالب چند گذشتهنمایی، به حوادث کربلا به صورت غیرمستقیم و از دید مختار خواهیم پرداخت؛ یک روایت منسجم که مخاطب را این بار بسیار بدیع با این موضوع همراه خواهد کرد. کربلا، غربت و ظلم ۳ کلید واژه اثر فصل قیام هستند که در نسخه سوم (فصل انتقام) به کربلا، خونخواهی و تقاص خواهیم پرداخت.
* با وجود پیوستهای مهم فرهنگی و دینی در این بازی و اهمیت جذب مخاطب برای دریافت این محتوا، «سفیر عشق» چه ویژگیهای منحصر به فردی دارد که باعث میشود نوجوانان و جوانان سراغ آن بروند؟
رعایت تمام استانداردهای روز تولید بازیهای رایانهای اعم از انتخاب یک ژانر محبوب (اکشن شمشیر بازی) تا کاراکترهای متنوع، انیمیشنهای نرم و روان موشن کپچر، سینماتیکهای متنوع، قابلیت ارتقای سلاح و سلاحهای متعدد همراه با قابلیتهای ویژه و مکانیکهای متنوعی نظیر پلتفرمینگ، مخفیکاری، اسبسواری و... مخاطب را برای چند ساعت با خود همراه خواهد کرد.
* فکر میکنید برای ساخت بازی رایانهای با این کیفیت در کشورمان چه کمبودها و مشکلاتی وجود دارد؟
بیتردید حمایتهای مالی و ایجاد زیرساختهای مناسب جهت تبلیغ، توزیع و عرضه اثر، از مهمترین کمبودهای صنعت بازیهای رایانهای در کشور است که اگر به آن توجه شود میتواند برای کشور چه از لحاظ فرهنگی و چه محتوایی تاثیرگذار باشد.
ارسال به دوستان
انتشار فراخوان یادواره «جهان بیتو» توسط فرهنگسرای ارسباران
همزمان با نخستین سالگرد شهادت حاجقاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس که روز جهانی مقاومت نیز نامگذاری شده است، مهدی یوسفی، رئیس فرهنگسرای ارسباران و مدیر فرهنگی- هنری منطقه 3 از برگزاری یادواره «جهان بیتو» خبر داد. به گزارش «وطن امروز»، یوسفی ضمن اعلام این خبر اضافه کرد: آشنایی با مکتب شهید سلیمانی شاخصه مهمی در شناخت مفاهیم عمیق انقلاب و انقلابیگری حقیقی است که نسل امروز به آن نیاز دارد، بنابراین تصمیم گرفتیم جهت ترویج روحیه ایثار و مقاومت با نگرشی جهانشمول همچون سردار شهید حاجقاسم سلیمانی، روایتهای مردمی با محوریت سبک زندگی و نگاه این شهید بزرگوار و یارانش را در قالب یادواره «جهان بیتو»، گردآوری و به عنوان محتوای غنی اعتقادی در فضای مجازی منتشر کنیم. هر یک از شرکتکنندگان میتوانند حداکثر ۳ اثر را به دبیرخانه یادواره ارسال کنند. مهلت ارسال آثار 13 دی تا 10 بهمن و زمان داوری نیز 12 تا 20 بهمنماه است. همچنین مراسم اختتامیه و معرفی برگزیدگان 21 بهمن 1399 برگزار خواهد شد.
ارسال به دوستان
با انتشار اطلاعیهای از سوی خانه کتاب و ادبیات ایران
تاریخ برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب تهران اعلام شد
با انتشار یازدهمین اطلاعیه خانه کتاب و ادبیات ایران درباره نمایشگاه مجازی کتاب تهران، تاریخ برگزاری این رویداد اعلام شد. به گزارش «وطن امروز»، مؤسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، یازدهمین اطلاعیه خود درباره برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب تهران را منتشر و زمان برگزاری این رویداد را اعلام کرد. به این ترتیب، این نمایشگاه مجازی از اول تا ششم بهمن برگزار میشود. همچنین شیوه خرید از نمایشگاه و ارسال کتابها، نحوه و میزان تخصیص یارانه خرید (بن کتاب) و دیگر اطلاعات مورد نیاز ناشران و خریداران طی اطلاعیههای بعدی و در اسرع وقت از سوی خانه کتاب و ادبیات ایران منتشر خواهد شد. به این ترتیب، ناشران متقاضی حضور در نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران میتوانند از روز چهارشنبه ۱۰ دیماه با مراجعه به پایگاه اینترنتی www.ketab.ir ضوابط و شرایط حضور در این نمایشگاه را مشاهده و نسبت به ثبتنام اقدام کنند. ناشران فرصت دارند تا ۱۴ دی نسبت به ثبتنام خود اقدام کنند. عضویت ناشران در سامانه «پست کتاب» به منظور بهرهمندی از تخفیفهای پست کتاب، ویژه نمایشگاه مجازی کتاب تهران الزامی است. نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از اول تا ششم بهمنماه سال جاری برگزار خواهد شد و علاقهمندان میتوانند برای اطلاع از نحوه ثبتنام ناشران، بن نمایشگاه، سرویسهای ارسالکتاب و سامانه فروش کتاب با سامانه پاسخگویی نمایشگاه مجازی کتاب به شماره ۹۱۰۰۹۸۹۸-۰۲۱ تماس بگیرند.
ارسال به دوستان
با حضور پژمان جمشیدی و ژاله صامتی
تصویربرداری فصل ۲ «زیرخاکی» آغاز شد
تصویربرداری فصل ۲ سریال «زیرخاکی» به کارگردانی جلیل سامان در یکی از هتلهای تهران آغاز شد. به گزارش «وطن امروز»، فصل دوم سریال «زیرخاکی» که به سفارش مرکز سیمافیلم ساخته میشود، در یکی از هتلهای پایتخت کلید خورد و پژمان جمشیدی، ژاله صامتی و رایان سرلک مقابل دوربین رفتند؛ ۳ بازیگری که در فصل اول سریال ایفاگر اعضای خانواده ۳ نفره باغبیشه (فریبرز، پریچهر و کاوه) بودند. فصل اول «زیرخاکی» رمضان سال ۹۹ روی آنتن شبکه یک سیما رفت و طبق آمار رسمی سازمان صداوسیما توانست عنوان پربینندهترین سریال رمضانی را از آن خود کند. «زیرخاکی» دومین همکاری سامان و نصیرینیا پس از مجموعه تلویزیونی «نفس» بود که حالا به تولید فصل دوم نیز رسیده و روایتگر بلندپروازیهای مردی جاهطلب و سر به هوا به نام فریبرز (فری خاکی) است که میخواهد با پیدا کردن گنج، یکشبه ره صدساله را برود؛ او که به همراه همسرش پریچهر و فرزند خردسالش کاوه در یکی از مناطق جنوب شهر تهران زندگی میکند، به واسطه برادرش که یکی از افسران انقلابی نیروی هوایی است، درگیر ماجراهایی میشود که به موازات تلاشش برای یافتن گنج، او را ناخواسته وارد مبارزات انقلابی میکند. این ماجراها پس از پیروزی انقلاب نیز ادامه پیدا میکند تا اینکه شرایطی رقم میخورد که او را ناگزیر به خروج از کشور میکند. ارسال به دوستان
اسامی آثار بخش مسابقه افتتاحیه یازدهمین جشنواره عمار اعلام شد
«قاب اول» ویژه فیلمسازان تازهنفس
دبیرخانه یازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار پس از بررسی آثار رسیده به این دوره، اسامی آثار راهیافته به بخش مسابقه «نماهنگ»، «فیلم ما»، «برنامه تلویزیونی، کلیپ و موشنگرافیک»، «تلویزیون اینترنتی»، «پویانمایی» و «نقد، مقاله و پژوهش سینمایی»، «فیلمنامه» و بخش «قاب اول» را اعلام کرد.
به گزارش «وطن امروز»، در بخش نماهنگ آثاری چون «با هم که باشیم» اسماعیل معنوی، «بهار مهربانی» علی رحیمی و محمد امین شریفی، «تا ابد ایران» حمید بیات، «تار و پود» محمدصادق رمضانیمقدم، «تمام خاطرات من» امیر اصانلو و مصطفی فتاحی، «دریای تشنگی (قسمت یک دشت تنهایی)» حسن اسدی، «دستخط خدا» محمدرضا ملاعباسی، «ریحانه» سیدمیثم سجادی، «سیاه و سفید» محمدرضا ملاعباسی، «فلسطین، خانه من» ضحی شهریاری، «قرنطینه» امین حسینپور، «کاروان آوای امید» طاهر دهپهلوان، «بیستا بر مه (گریه آرام)» حسن جعفر، «من و تو» مهران علوی و «وتر» فاطمه طیوب حضور دارند. در بخش پویانمایی نیز آثار «ایستادهایم» مسعود شریفی، «آینه» آرش سفیدروز، «بر همان عهد» داوود زارعی، «به همین سادگی» مهدی نجفی، «بیقرار» مهدی صدیقی، «پیشاهنگ جهاد و شهادت» صادق روشن، «تأثیر مخرب رسانهها بر تفکر انسان» سیدهزهرا احمدیحسینیاننژاد، «جوانمردان» علی احمدی، «چهل شاهد» محمدعلی صفورا، «حسنی میره جنوب» مهناز صابرپور، «خانه مقدس» عابدین محمدی، «رابی، روبات شگفتانگیز» محمد سادات، «شهر موشکی» رسول آذرگون، «صفر در سفر» احمدرضا نصری، «غروب تباهی» علیرضا حبیبی، «فرمانده» علی نانوا باشی، «فقط برای خدا 2» محمد فلاحیان، «قهرمان خین» داوود جلیلی و زهره ملامحمدی، «گور به گورها» حسین مظفری و سولماز یزداندوست، «ماهیگیر» علیرضا حبیبی، «مرصاد» عابدین محمدی، «من آلیس نیستم ولی اینجا سرزمین عجایبه» مهدیهسادات احمدیسلیمانی، «ناجی» سجاد اسماعیلبیگی، «نبرد نهان» محمد پورمعظمی، «نجات هولیر» عابدین محمدی، «وصل» جعفر میرناصری، «هلوکاست یک تمدن» سعید دولتآبادیفراهانی و «یاعلی(ع)» علیرضا خوشکام به مرحله مسابقه راه یافتهاند.
همچنین بخش رقابتی «قاب اول» در این دوره از جشنواره، آثار متنوع و متعددی از فیلمسازان تازهنفس جوان و نوجوان را در خود جا داده است؛ هنرمندان «قاب اول» در قالب بخشهای «نماهنگ»، «پویانمایی» و «تلویزیون اینترنتی» با یکدیگر به رقابت میپردازند.
گفتنی است افتتاحیه یازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار، با توجه به شیوع بیماری کرونا، پنجشنبه 11 دیماه و به صورت آنلاین صورت برگزار میشود که جزئیات بیشتر آن در روزهای آتی توسط دبیرخانه جشنواره اعلام میشود. همچنین آثار منتخب جشنواره نیز همان روز (11 دی) به صورت مجازی و از طریق سایت عماریار Ammaryar.ir اکران میشود.
ارسال به دوستان
«زن شگفتانگیز» سهگانه میشود
فیلم سینمایی «زن شگفتانگیز ۲» در اکران کرونایی سینماهای دنیا فروش نسبتا خوبی را تجربه کرد و اینک قرار است دنباله آن نیز ساخته شود. به گزارش تسنیم به نقل از ورایتی، قرار است شخصیت خیالی زن شگفتانگیز بار دیگر به پرده سینماها بازگردد. در فیلم بعدی نیز «گل گادوت» در نقش زن شگفتانگیز بازی میکند و «پتی جنکینز» نویسندگی و کارگردانی آن را برعهده خواهد داشت. اعلام ساخت قسمت بعدی همزمان با اکران فیلم زن شگفتانگیز 1984 که دنباله قسمت قبلی آن است، منتشر شد. قسمت دوم با مشارکت سرویسهای پخش اینترنتی همراه بوده اما استودیوی این فیلم اعلام کرده است اکران قسمت بعدی به شیوه سنتی خواهد بود و فقط در سینماها اکران خواهد داشت.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|