|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
نگاهی به «مردن در آب مطهر» جدیدترین ساخته برادران محمودی به بهانه آغاز اکران آنلاین فیلم
بنویسید آب مطهر بخوانید باتلاق!
گروه فرهنگ و هنر: «مردن در آب مطهر» فیلم بدی است؛ این بد بودن را میتوان در تکتک اجزای فیلم دید؛ از ایده محوری و تکراری فیلم که به مساله مشکلات مهاجران افغان اختصاص دارد تا فرم و شیوه کاری برادران محمودی در این فیلم که از متوسط کیفی آثار آنها هم ضعیفتر است. ***
«مردن در آب مطهر» در واقع اثری اجتماعی با رگههای عاشقانه درباره مهاجرت جوانان افغانی است اما پراکندهگویی فیلمساز و تلاشش برای نمایش موضوعات مختلفی که به معضلات مهاجران افغانستانی مرتبط است، باعث شده تا فیلم در نهایت تبدیل به یک اثر پرابهام و به نوعی کلاف سردرگم شود. مشکل اصلی «مردن در آب مطهر» فیلمنامه بشدت آشفته آن است؛ یک کلاف سردرگم که به نظر میرسد خود سازندگان آن نیز دقیقا نمیدانند قرار است آن را چگونه باز کنند؛ از سختیهای مهاجرت بگویند یا سراغ تعصبات ناموسی بروند یا از دردسرهای عاشقی در تنگدستی و فقر بگویند. گویا فیلمساز در باتلاقی گرفتار شده که خودش هم نمیدانسته قرار است به وسیله کدام یک از این عوامل از این باتلاق نجات پیدا کند! فیلم با سکانسی از حضور چند جوان افغانستانی در قسمت بار یک اتوبوس آغاز میشود؛ جوانانی که گرم گفتوگو درباره رویاهایشان برای مهاجرت هستند؛ کسانی که قرار است پس از حضور در ایران، مقدمات مهاجرتشان را به اروپا فراهم کنند اما حضور آنها در ایران، بهانهای دوباره برای نقد شرایط افغانستانیهای مهاجر در ایران از سوی سازندگان «مردن در آب مطهر» میشود. نوید و جمشید محمودی ۲ برادر افغانستانی بزرگ شده در ایران هستند که طی این سالها با استفاده از موقعیت قرار گرفته در اختیار آنها، فیلمهای متعددی در ارتباط با معضلات مهاجران افغانستانی ساکن ایران ساختهاند؛ هر چند که نفس فیلمسازی در ارتباط با معضلات مهاجران بویژه برادران و خواهران افغانستانی و عزیز ما اتفاق خوبی است و نباید از مساله پرداختن به معضلات زندگی آنها غافل شد اما اصرار بیش از اندازه برادران محمودی برای پرداختن به این موضوع و البته نمایش اغلب فیلمهای ساخته شده از سوی آنها در جشنوارههای خارجی موضوعی بود که در زمان نمایش این فیلم در جشنواره فجر سال گذشته مورد انتقاد بسیاری از رسانهها و منتقدان قرار گرفت.
اما بد بودن «مردن در آب مطهر» ابعاد دیگری نیز دارد که صرفا محدود به ضعف فیلمنامه یا نگاه غیرواقعی و کلیشهای سازندگان آن به مساله مهاجرت نمیشود. فیلم اساسا در زمینه شخصیتپردازی، الکن است. قهرمان اصلی قصه یعنی «حامد» به عنوان جوانی که برای مهاجرت از افغانستان راهی ایران شده، اساسا شخصیتی منفعل است. او را باید خنثیترین آدم این قصه دانست. او بیش از همه گیج میزند و درگیر اتفاقاتی است که در پیرامونش رخ میدهد. تنها کنش قهرمانانه او در قسمت پایانی فیلم و بعد از مواجهه با پیکر بیجان «رونا» رخ میدهد، البته که همین سکانس در ظاهر موثر هم گافهای بزرگی دارد. «حامد» که خود یک مهاجر غیرقانونی است، برای اعلام خبر کشته شدن «رونا» سراغ پلیس میرود؛ گویا که سازندگان اثر اصولا هنگام نوشتن این بخش از فیلمنامه قواعد منطقی را کاملا نادیده گرفتهاند!
«مردن در آب مطهر» درجا میزند؛ در ایده درجا زده و در محله اجرا نیز همچون همان ایده اولیه درجا میزند. گذشته از مساله سوژه اولیه، نکته آنجاست که برادران محمودی که پیش از این فیلمهای دیگری نیز درباره مهاجران ساختهاند، مثلا خواستهاند تا در این اثر از داشتههای قبلی خود در این اثر استفاده کنند، در حالی که در نهایت به واسطه سردرگم شدن در انتخاب محور اصلی پیش بردن قصه، ضعیفترین اثر کارنامه خود را برجای گذاشتهاند. حتی بازیگران فیلم نیز ضعیفتر از همیشه ظاهر شدهاند و 4 جوان اصلی فیلم یعنی «سهراب»، «ستاره»، «حامد» و «رونا» با وجود تلاش بسیاری که برای ایفا کردن نقش مهاجر سختی کشیده افغان دارند اما حتی در مرحله بیان همراه با لهجه دیالوگها هم ناتوان هستند، چه رسد به قدرت بازیگری و... .
نکته جالب توجه این است: «مردن در آب مطهر» با حمایت بنیاد سینمایی فارابی ساخته شده اما در قصه خود همچون همه آثار سینمایی برادران محمودی به نقد رفتار ایرانیان با مهاجران افغانستانی میپردازد! انگار کسی از خود شما پول بگیرد تا علیه خودتان فیلم بسازد! عجیبتر اینکه برادران محمودی خود مدعی آن هستند که اثرشان رویکردهای ضدایرانی ندارد ولی بسیاری از مخاطبان با تماشای این فیلم به وضوح نسبت به تصویر نمایش داده شده از ایرانیان در این فیلم گلایه داشتند. آش آنقدر شور شد که برخی منتقدان در جریان برگزاری جشنواره فجر سال گذشته در واکنش به حضور این اثر ضعیف در بخش مسابقه جشنواره فجر، با انتشار نقدهایی تند از این نوشتند که چرا برادران محمودی همچنان اصرار دارند به ارائه چنین تصویری غیرواقعی از مردم ایران در فیلمهایشان ادامه دهند.
نکته آنجاست که حتی این رویکردها در فیلمی همچون «هفتونیم» که ساخته برادران محمودی است و البته ارتباط مستقیمی به مساله مهاجران افغان ندارد نیز تکرار میشود؛ ایران کشوری خشن برای زنان و مهاجران است که فضایی تاریک بر جامعه آن حاکم است. با این همه «مردن در آب مطهر» حتی در رساندن پیامش به مخاطب نیز لکنت دارد. اگر قرار است پس از تماشای فیلم به این نتیجه رسید که مهاجرت در چنین شرایطی که باید حتی دین و آیینت را هم انکار کنی، اتفاق بدی است؛ چرا باید در این میان لگدی هم به ایرانیان و مواجهه آنها با مهاجران زد؟! اروپاییها برای پذیرش مهاجران از آنها میخواهند دین و مذهب خود را تغییر دهند، گروهی نیز برای مهاجرت حاضر به تن دادن به این شرایط میشوند، حالا چرا باید ایرانیان در این میان مورد شماتت قرار گیرند؟ آیا نمایش همین تصاویر متوهمانه نیست که باعث شده تا حتی مجری گستاخ طلوعنیوز در مصاحبه خود با وزیر امور خارجه کشورمان با لحنی بیادبانه از رفتار ایرانیان با مهاجران افغانستانی بگوید؟ آن هم در شرایطی که در سالهای اخیر وضعیت برادران و خواهران افغانستانی ساکن ایران به مراتب بهتر از گذشته شده است. شاید وقت آن رسیده که برادران محمودی کمی از این فضا فاصله بگیرند و کمی هم با پول اروپاییها درباره معضلات مهاجرت افغانستانیها به اروپا فیلم بسازند!
ارسال به دوستان
تلویزیون
آغاز پخش یک سریال کمدی جدید در تلویزیون
پخش سریال کمدی «باخانمان» از چهارشنبه، دهم دیماه آغاز میشود. به گزارش «وطن امروز»، پخش سریال «باخانمان» به کارگردانی برزو نیکنژاد و تهیهکنندگی زینب تقوایی از چهارشنبه در شبکه سوم سیما آغاز میشود. سازندگان این سریال که تابستان امسال تصویربرداری آن را در شمال تهران آغاز کردند، پس از سپری شدن 5-4 ماه از آغاز به کار تولید، در آستانه پخش همچنان مشغول ضبط باقیمانده کار هستند. این سریال در طول هفته ساعت ۲۰:۴۵ پخش و روز بعد ساعتهای ۱:۴۵ بامداد، ۹:۴۵ و ۱۴:۱۵ بازپخش میشود. حسن پورشیرازی، شهره لرستانی، حسام محمودی، الهام اخوان، مارال فرجاد، امیرحسین طاهری، امیر کاظمی، سعید امیرسلیمانی، شهرام شکیبا، خسرو احمدی، امید روحانی، افسانه بایگان و آتیلا پسیانی از جمله بازیگران این مجموعه تلویزیونی هستند.
***
خاطراتی شنیدنی از همرزم حاجقاسم سلیمانی
«چهلستون» به مناسبت سالگرد شهادت سردار دلها، حاجقاسم سلیمانی، امشب ساعت 20 میزبان حجتالاسلام شمسالدینی است. به گزارش «وطن امروز»، حجتالاسلام شمسالدینی در «چهلستون» از خاطرات مشترک، مهم و گفته نشده خود با شهید حاجقاسم سلیمانی میگوید و مخاطبان شاهد یک فضای صمیمانه بین حضار و میهمانان خواهند بود. میهمان این برنامه به سبب دوستی نزدیک با شهید حاجقاسم سلیمانی از ویژگیهای اخلاقی و شخصیتی او میگوید و باعث ایجاد یک فضای احساسی میشود که در نوع خود مثالزدنی است. حجتالاسلام شمسالدینی خاطرات خود با حاجقاسم سلیمانی را از کباب پختن تا میدان نبرد مرور میکند و بر شخصیت والا و مهم سردار تاکید میکند. برنامه ترکیبی «چهلستون» کاری از گروه سیاسی شبکه 5 سیما است که بخش اصلی آن را گفتوگوی گرم و صمیمانه جوانان با مسؤولان تشکیل میدهد. «چهلستون» ویژه سالگرد شهادت سپهبد حاجقاسم سلیمانی به تهیهکنندگی محمدحسین سعادتی، کارگردانی رضا الهی و با اجرای آرش رضوانی از چهارشنبه (امروز) 10 دیماه به مدت 5 شب روی آنتن میرود.
ارسال به دوستان
«روایت عشق» شهید سلیمانی در دمشق دیدنی شد
در نخستین سالگرد شهادت حاجقاسم سلیمانی، نمایشگاههای «فقط برای خدا» و «روایت عشق» در سوریه برپا میشود. به گزارش «وطن امروز»، به مناسبت نخستین سالگرد شهادت حاجقاسم سلیمانی، ۲ نمایشگاه پوستر و عکس «فقط برای خدا» و «روایت عشق» در ۲ «فرهنگسرای ابورمانه» و «فرهنگسرای کفرسوسه» در پایتخت سوریه برگزار میشود. در این ۲ نمایشگاه که توسط وزارت فرهنگ سوریه، اداره کل فرهنگ دمشق و با مشارکت رایزن فرهنگی ایران و حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار میشود، پوسترهای مجموعه «فقط برای خدا» به همراه عکسهای مراسم تشییع شهید سلیمانی به نمایش درمیآید. این نمایشگاهها از ۶ ژانویه (۱۷ دیماه) برپا میشود و در جریان آن، در فرهنگسرای ابورمانه دمشق، مجموعه پوسترهای «فقط برای خدا» در معرض دید عموم قرار میگیرد. در این پوسترها که توسط حوزه هنری استان کرمان تهیه شده، روایتهایی از سلوک و رفتار سردار سلیمانی تصویرسازی شده است. در نمایشگاه «روایت عشق» هم عکسهایی از مراسم تشییع میلیونی این شهید گرانقدر به نمایش درمیآید.
ارسال به دوستان
ساخت آثار نمایشی با موضوع شهید سلیمانی
«بوسهای از ابومهدی» آماده نمایش شد
مستند پرتره «بوسهای از ابومهدی» به کارگردانی وحید فراهانی آماده نمایش شد. به گزارش «وطن امروز»، مستند پرتره «بوسهای از ابومهدی» به کارگردانی وحید فراهانی و تهیهکنندگی مهدی مطهر آماده نمایش شد. تولید مستند پرتره «بوسهای از ابومهدی» با در اختیار قرار گرفتن تصاویر دیده نشده از ابومهدی المهندس، به پایان رسید و در آستانه سالگرد شهادت سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس آماده نمایش شده است. مستند «بوسهای از ابومهدی» وجهی متفاوت و شاعرانه از شخصیت این شهید خارج از جبهههای نبرد را به تصویر کشیده است. در خلاصه داستان مستند «بوسهای از ابومهدی» آمده است: «جنگ چیز بدی است اما در خودش شاعرانگی غریبی دارد، دائم فکر میکنیم شاید گلوله و موشکی در کمین است. اگر من نه، همرزمم در آستانه مرگ است، این میشود که آغوش رزمندگان دائم به روی هم گشوده میشود. خبر فتح، خبر شهادت رزمندهای و آمدن فرماندهای محبوب، فرقی نمیکند، همگی صرفا بهانهای است تا ببینیم مرگ چه بویی میدهد...». مستند «بوسهای از ابومهدی» به کارگردانی وحید فراهانی و نویسندگی مهدی مطهر، محصول سازمان هنری- رسانهای اوج و تولید شده در خانه مستند است.
* ۲۹۰ ساعت برنامه تلویزیونی با محوریت حاجقاسم
سیمای استانها هم در این روزها تدارک وسیعی دیده است و برنامههای گفتوگومحور، گزارش، خبر، ترکیبی، نمایشی و... را با محوریت سالگرد شهادت حاجقاسم سلیمانی و گفتمان مقاومت روی آنتن میبرد. تعداد این برنامهها بیش از ۱۷۰ مورد است و مدت زمان پخش آنها به ۲۹۰ ساعت میرسد. بخشی از این برنامهها به صورت اختصاصی و مناسبتی تولید و پخش میشود و بخشی دیگر از تدارک سیمای مراکز، محوریت دادن به این مساله در برنامههای روتین است. همچنین صداوسیمای کرمان که زادگاه شهید سلیمانی است در این مدت برنامههایی با عناوینی همچون «علمدار»، «قنوت دلها»، «مدرسه عشق»، «مسیر آسمانی» و «در حریم کبریا» را پخش میکند.
ارسال به دوستان
تولید در شرایط سخت کرونایی ادامه دارد
«تکتیرانداز» در راه فجر 39
تصویربرداری فیلم سینمایی «تکتیرانداز» با ضبط سکانسهای مقابله قهرمان فیلم با تکتیراندازهای بعثی در لوکیشنی در شهرک دفاع مقدس به روزهای پایانی رسید. به گزارش «مهر»، ابراهیم اصغری تهیهکننده فیلم سینمایی «تکتیرانداز» به کارگردانی علی غفاری درباره آخرین وضعیت تولید این اثر گفت: فیلمبرداری فیلم سینمایی «تکتیرانداز» با ضبط سکانسهایی از مقر عراقیها و مواجهه شخصیت اصلی فیلم به نام عبدالرسول زرین با تکتیراندازهای رژیم بعث عراق که بازیگرانی از کشورهای مصر، نیجریه، سنگال و ساحل عاج نقشآفرینی میکنند بهرغم شرایط نامساعد جوی در شهرک سینمای انقلاب و دفاعمقدس در مراحل پایانی است.
وی با بیان اینکه فیلمبرداری این اثر در کمتر از ۳ ماه در شرایط سخت آب و هوایی و محدودیتهای کرونایی انجام شد، گفت: فیلمبرداری فیلم سینمایی «تکتیرانداز» در چند لوکیشن ساخته شده در شهرک سینمایی دفاعمقدس با کوشش و سعی اعضای گروه انجام شد و همزمان مراحل فنی آمادهسازی فیلم برای نمایش در جریان است.
اصغری با اشاره به تدوین همزمان فیلم نیز بیان کرد: حسن ایوبی همزمان با فیلمبرداری در استودیوی ایران نوین مشغول تدوین فیلم است. همچنین فرامرز ابوالصدق صداگذاری و احسان بیرقدار ساخت موسیقی فیلم را عهدهدار هستند. این فیلم میتواند در جشنواره فیلم فجر رونمایی شود.
وی در پایان اظهار کرد: با توجه به رویکرد قهرمانمحوری فیلم و همچنین ما به ازای واقعی شخصیت اصلی فیلم، امیدواریم زمان اکران با استقبال مخاطبان روبهرو شود و دوباره شاهد رونق این دست از آثار دفاعمقدس در سینمای کشور باشیم.«تکتیرانداز» فیلمی قهرمانمحور است و برشی کوتاه از حضور حماسی بهترین تکتیرانداز دوران دفاعمقدس را در قالب یک داستان اکشن روایت میکند.
در این فیلم کامبیز دیرباز، امیررضا دلاوری، علیرضا کمالی، عبدالرضا نصاری، انوش معظمی، حسین پوریده، حسین شریفی، عبدالحلیم تقلبی، اسمعیل خلج، مهدی شیخ عیسی، گورا نگم و برخی دیگر از بازیگران سینما به ایفای نقش پرداختهاند.
ارسال به دوستان
برگزاری شب شعر بینالمللی «مرد میدان»
شب شعر بینالمللی «مرد میدان» به مناسبت نخستین سالگرد شهادت سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس در خرمشهر برگزار میشود. به گزارش «وطن امروز»، این شب شعر که به شعرخوانی شاعرانی از کشورهای ایران، افغانستان، پاکستان، سوریه، عراق، لبنان و یمن اختصاص دارد و آنها شعرهای خود را درباره قهرمانان مقاومت میخوانند، پنجشنبه (11 دیماه) برگزار میشود. شب شعر بینالمللی «مرد میدان» به همت مؤسسه فرهنگی سپهر سوره هنر با همکاری مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری و منطقه آزاد اروند در «موزه دفاعمقدس خرمشهر» برگزار میشود.
ارسال به دوستان
«ساترا» انتشار فیلم تفرقهافکنانه انگلیسی را ممنوع اعلام کرد
سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر (ساترا) انتشار فیلم تفرقهافکنانه انگلیسی را ممنوع کرد. به گزارش «وطن امروز»، پیرو انتشار تیزر فیلم تفرقهافکنانه انگلیسی که اخیرا منتشر شده و بر اختلافافکنی میان مسلمانان تمرکز کرده، سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر (ساترا)، انتشار آن را در رسانههای داخلی ممنوع اعلام کرد: «این فیلم به دلیل داشتن محتوایی با موضوعات نفرتپراکن، تفرقهافکن، تهییج تعصبات نژادی که با توهین به مذاهب اسلامی، وحدت جهان اسلام را مورد حمله قرار میدهد، کاملا ناقض دستورالعملهای محتوایی ساتراست، به همین جهت انتشار آن در همه رسانههای صوت و تصویر فراگیر ممنوع است». همچنین ساترا به دلیل ممنوع بودن محتوای نفرتانگیز در ادبیات حقوقی بینالمللی، اعتراض خود را به نهادهای بینالمللی با استناد به قوانین بالادستی و شرایط استفاده(Terms of Use) اعلام کرده است و از طرق حقوقی پیگیر آن خواهد بود.
ارسال به دوستان
برای شرکت در نمایشگاه مجازی کتاب تهران آغاز شد
ثبتنام ناشران خارجی و متقاضیان بخش بینالملل
ثبتنام ناشران خارجی متقاضی حضور در نمایشگاه مجازی کتاب تهران، از امروز آغاز میشود و تا ۱۴ دیماه ادامه خواهد داشت. به گزارش «وطن امروز»، ناشران خارجی و نمایندگیهای نشر میتوانند با مراجعه به سایت www.ketab.ir نسبت به ثبتنام در نمایشگاه مجازی کتاب تهران اقدام کنند. نمایندگیهای ناشران خارجی باید مجوز فعالیت از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داشته باشند یا پروانه فعالیت خود را از اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران یا شهرستان اخذ کرده باشند. بخش بینالملل نمایشگاه مجازی کتاب تهران در نظر دارد با توجه به شرایط حاکم بر جامعه جهانی ناشی از ویروس کرونا و عدم برگزاری نمایشگاه به صورت فیزیکی، با هدف معرفی هر چه بهتر ظرفیتها و قابلیتهای صنعت نشر جمهوری اسلامی ایران، فضایی برای بارگذاری و نمایش آثار فعالان حوزه نشر بینالملل فراهم کند. ناشران و آژانسهای ادبی ایران که حق نشر (کپیرایت) کتاب یا کتابهای خود را به سایر زبانها به ناشران دیگر واگذار کردهاند یا در صدد فروش حق نشر (کپیرایت) کتاب یا کتابهای خود به ناشران سایر کشورها هستند، میتوانند در این نمایشگاه ثبتنام کنند. نهادها، سازمانها، موسسات، انجمنها و تشکلهایی که فعالیت آنها در حوزه دیپلماسی فرهنگی تعریف شده باشد یا محصولات فرهنگی در حوزه نشر برای عرصه بینالمللی تولید کرده باشند نیز میتوانند در این دوره از نمایشگاه مجازی کتاب تهران شرکت کنند. ارسال به دوستان
مارتین اسکورسیزی پیش از آغاز «قاتلان ماه کامل»، یک مستند جدید ساخت
«وانمود کن یک شهر است» اثر تازه فیلمساز کهنهکار
نتفلیکس با انتشار نخستین تریلر از مستند جدید مارتین اسکورسیزی نشان داد این کارگردان ساخت مستند را فراموش نمیکند. به گزارش «وطن امروز»، مارتین اسکورسیزی از جمله چهرههای نامدار سینمای جهان است که معمولا خبر ساخت هر اثر تازهای از جانب او بازتاب بسیاری در رسانهها پیدا میکند. اسکورسیزی که همیشه علاقه ویژهای به ساخت آثار مستند در کنار فعالیتش در سینمای داستانی داشته، این بار هم سراغ ساخت یک مستند رفته تا در شرایطی که قرار بود فیلمبرداری فیلم جدیدش «قاتلان ماه کامل» را با تاخیر از ماه مارس شروع کند، تریلر مستندی جدید از او منتشر شود. براساس آنچه ورایتی گزارش کرده، نتفلیکس با انتشار تریلر این مستند با عنوان «وانمود کن یک شهر است» اعلام کرد این مستند را از ۸ ژانویه در دسترس قرار میدهد. اسکورسیزی در این فیلم مستند سراغ نویسنده و مقالهنویسی به نام «فرن لبوویتز» رفته و بر زندگی وی و گذشته او تمرکز کرده است. وی همچنین نشان میدهد مسیر زندگی وی در نیویورک چگونه بوده و این نویسنده چه تفسیری از زندگی در نیویورک دارد. این مستند پیش از کرونا تهیه شده و اسکورسیزی و لبوویتز با هم در خیابانهای نیویورک راه میروند و درباره وجوه مختلف زندگی در این شهر صحبت میکنند. «سفر من به ایتالیا»، «راهی به سمت خانه نیست: باب دیلن» و «آخرین والس» از دیگر مستندهای اسکورسیزی است. ارسال به دوستان
اعلام اسامی آثار بخش مسابقه مستند و داستانی یازدهمین جشنواره عمار
دبیرخانه یازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار پس از بررسی آثار رسیده به این دوره جشنواره، اسامی آثار راهیافته به بخش مسابقه «داستانی» و «مستند» را اعلام کرد. به گزارش «وطن امروز»، برگزیدگان این بخشها در ایام برگزاری جشنواره به ترتیبی که توسط دبیرخانه جشنواره تعیین میشود، معرفی و تقدیر خواهند شد.
در بخش داستانی، آثار کوتاهی چون «اتاق کار» امیر غلامعلی، «ازدواج به وقت کرونا» یوسف سبحانی، «اژدها لازم میشود» سامان غنائمی، «بانی» میلاد محمدی، «پرستار» حسین دارابی، «پیشکش» محمود معارفی، «تاول» محمد اسفندیاری، «تعقیب» حسین دارابی، «تکفیری» مجتبی راوش، «جای خالی» علی ملاقلیپور، «جای خالی» نسیم اسدپور، «جبران میکنم» جمال احمدی، «چشمهایی به انتخاب» علیرضا موسیزاده و معین ناجی، «حاج خانوم» امین اشرفی، «حالا که خانوم شدی» امیر غلامعلی، «خیابان بازی» محمد علیزاده، «روی ماه مادرم» محمد اسفندیاری، «ریسهنامه» علی رحیمی، «زهرا خانم» میلاد قربانی، «سورپرایز» زینالعابدین تقیپور، «شادباش» محمود معارفی، «فضابازی» یوسف سبحانی، «قطار مغناطیسی» سیدمهدی کرباسی، «کوچه سرو» محمدرضا پایندهمهر، «لامپ» رامین ترنج، «ماسک» امیر داسارگر، «مامور» محمدحسین امانی، «ماهی پرنده» محمدمهدی خالقی، «مدیرعامل» رضا کشاورز، «مسیر» محمدامین مداحالحسینی، «مهرمهدوی» کاظم دانشی، «مینیبوس» ابوذر حیدری، «نیمهشب» سجاد اسدی، «وال» سیدمهدی میرغیاثی، «ویآیپی» رضا رنجبرتوکلی و «هیات همراه» رضا کشاورز به نمایش در خواهد آمد.
همچنین آثار داستانی بلند و نیمهبلندی چون «آمرلی» امیر بشیری و سجاد انتظاری، «پیله و پروانه» محمد صالحینژاد، «دختر الهام» دانش اقباشاوی، «دیپورت» امیرسجاد حسینی، «سخت شیرین» سیدمهدی میرغیاثی، «سوز گلاویژ» یاسمن نصرتی، «سوها» محمد باقرینیکو، «سه سپیده» رحیم طوفان، «کوچه صفا» علی گائینی، «کودک و قزاق» مهرداد محبعلیزاده و «مندیر بارون» علیرضا اوسیوند هم در این بخش حضور دارند.
اما در بخش مستند جنگ نرم، آثار «ابر قهرمان و فراتر از آن» محمدحسن یادگاری، «اصغر آقا آکتور سینما» محسن نقیزاده، «افتر کرونا» محمدهادی نعمتی، «آرمون» فاطمه توسلینژاد، «آزادمرد» خانه طلاب جوان قم، «آقای قصهگو» محمدمهدی خالقی، «برگی از درخت ادب» مهدی الیاسیگهرویی، «بلاگردون» حسین علیمددی، «پرچمهای مجازی» حسن جعفری، «تروکاژ» محمدهادی نعمتی، «توحیدیها» امیر اسرافیلی، «خاندان» محسن نخعیراد، «خانهای زیر باران» محمدرضا خدنگی، «سوتک» محمدمهدی خالقی، «سونامی بیپدری» محمد خوشدلفر، «فصل بیپایان» سعید کریمی، «کشکو» احمد احمدپور، «ماح» سیدعباس طهماسبی، «مدرسه برکت» حمید حیدری، «منجی» علیرضا زینلیان، «همپای جهادیها» محسن مقصودی، «هوشمندی» محمدمهدی فکریان و «یکی از ما» (متولدین دره پنجشیر) یونس راشدی به این بخش راه یافتهاند.
در بخش مستند حافظه ملی (تاریخ سیاسی) هم آثاری چون «1919» (نوزده نوزده) مهدی صلواتچی، «استان چهاردهم» محسن کریمیان، «او یک معلم بود» سیدمصطفی موسویتبار، «تمدن بزرگ» میثم پوررشیدی، «داستان یک جدایی» محمد شکیبانیا و احمد شفیعی، «در برابر طوفان3» مهدی نقویان، «در لباس سربازی» مهدی نقویان، «دوم شخص» ایمان احمدی، «راه سوم» حامد پویان، «ساکن خانه قدیمی» محمدعلی یزدانپرست، «سخنران مشهور» سیدسینا عودی، «سرو قامت» سعید قنبرزادهمحبوب، «قمار» سیدمحمدمهدی دزفولی، «کلاشینکفهای آمریکایی» داوود مرادیان، «کمیته» عبدالحسین بدرلو، «مهران تا مهران» محمد زارع، «هبوط» ایمان گودرزی و «یک ملت» علی فراهانیصدر به چشم میخورد.
گفتنی است افتتاحیه یازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار با توجه به همهگیری بیماری کرونا، یازدهم دیماه به صورت آنلاین برگزار میشود. همچنین آثار منتخب جشنواره نیز از روز پنجشنبه 11 دی به صورت مجازی و از طریق سایت عماریار Ammaryar.ir اکران میشود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|