|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
نگاهی به پروژه سمفونی «سرباز» در وصف شهید قاسم سلیمانی در گفتوگو با رهبر اکستر سمفونی و شاعر اثر
6 روایت موسیقایی از قهرمان ملـی
عباس اسماعیلگل: پوئم سمفونی «سرباز» با اشعاری از علیمحمد مؤدب، خوانندگی امیرحسین سمیعی، رهبری ارکستر آرش امینی و آهنگسازی آرمان مهربان از تازهترین آثار تولیدشده دفتر موسیقی صداوسیما، امور موسیقی سازمان فرهنگی- هنری شهرداری تهران و دفتر موسیقی حوزه هنری در آستانه سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی منتشر شد. امیرحسین سمیعی، مدیر امور موسیقی و سرود سازمان فرهنگی- هنری شهرداری تهران که همزمان بهعنوان خواننده در این پوئم سمفونی حضور دارد با اشاره به ساخت پوئم سمفونی «سرباز» گفت: پیشتولید این قطعه از ۳ ماه پیش آغاز شد و با توجه به اینکه سرزمین ما سرزمین شعر است، تصمیم گرفتیم با ساختاری سمفونیک اثر قابل توجهی را به مخاطبان عرضه کنیم. در این زمینه از چندی پیش اتاق فکری با همراهی مدیریت مرکز موسیقی حوزه هنری و مدیر دفتر موسیقی سرود سازمان صداوسیما برگزار و نتیجه این شد که پوئم سمفونی سرباز در ۵ موومان تولید شود و بسیار خوشحالم که ارکستر سمفونیک صداوسیما با حضور آرش امینی و به همراهی مرکز موسیقی حوزه هنری در این مسیر نقش بسیاری در کیفیت مسیر تولید داشتهاند.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود توضیح داد: این کار از امروز در سامانه و پلتفرمهای معتبر به شکلی قابل قبول برای مخاطبان ارائه خواهد شد، البته ما تصمیم گرفتیم کار به صورت رایگان برای مردم عرضه شود. این رایگان بودن هم به معنای کمارزش بودن اثر نیست، بلکه ماجرا به این شکل توسط تیم تولید برنامهریزی شد تا در قدم اول و برای اینکه کار در شکل گستردهتری میان مردم عزیزمان عرضه شود، رایگان باشد. این در حالی است که طبق برنامهریزیهای انجام شده، قرار است این کار در سالروز شهادت حاجقاسم سلیمانی از شبکههای مختلف رسانه ملی پخش شود.
میلاد عرفانپور، شاعر و مدیر مرکز موسیقی حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی نیز بیان کرد: به اعتقاد من سردار سلیمانی اکنون زندهتر از زمان حیاتش است. او مردی است که این عشق و علاقه به وی در بین مردم ایران و هنرمندان به طور حتم دربرگیرنده شاخصههای یک قهرمان در تاریخ ملت ایران است. اینها توصیفات بدون اغراق است که سردار سلیمانی را در شجاعت و اخلاق معرفی میکند. پس اگر بخواهیم این شخصیت را تا حدودی بیان کنیم و به تصویر بکشیم، راهش زبان هنر است که آن هم در بیان این توصیفات ناتوان است و چه خوب که پوئم سمفونی سرباز تولید و منجر به تولید اثری شد که به اعتقاد من کار پرعظمتی است. شاید خیلیها فکر کنند این اثر با بودجه زیادی تولید شده اما بنده شاهدم که این اثر با کمترین بودجه و هزینه پیش روی مخاطبان قرار گرفته و دوستان ما در سازمان فرهنگی- هنری شهرداری تهران و سازمان صداوسیما واقعا پای کار بودند. این کار قطعا یک اثر بهیادماندنی خواهد بود. بنده و همکارانم در حوزه هنری سهم ناچیزی در تولید اثر داشتیم اما امیدوارم این مسیر پاینده و مستمر به کار خود ادامه دهد.
آرمان مهربان، آهنگساز پروژه پوئم سمفونی سرباز نیز گفت: در وصف شهید سلیمانی همه دوستان تلاش کردند تا سخنانی بگویند اما زبان من زبان موسیقی است که سعی کردم در این پروژه با زبان موسیقی درباره سردار سلیمانی توصیفی داشته باشم. در اینجا میتوانم بحث «سربلندی» و «سر به زیری» در شخصیت سردار سلیمانی را مطرح کنم که در قطعه «پیکار» آن را با تمام وجودم حس کردم. من سالهای زیادی است که در عرصه موسیقی فعالیت میکنم اما صراحتا میگویم این کار به شکل و روشی به مرحله اجرا رسید که تمام افراد حاضر در تیم اجرایی با عشق کار را به نتیجه رساندند، کما اینکه در این راه حضور آرش امینی به عنوان رهبر ارکستر نقش بسیار موثری داشت که آن را فراموش نمیکنم.
***
آلبوم سرود «سرباز»؛ در وصف رشادتهای سردار قاسم سلیمانی
دفتر موسیقی و سرود صداوسیما همزمان با نخستین سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی، آلبوم سرود «سرباز» را عرضه کرد. حالا که صحبت از آثار موسیقایی تولیدشده درباره شهید سلیمانی در آستانه سالگرد شهادت ایشان است، باید به خبر انتشار آلبوم سرود «سرباز» از سوی دفتر موسیقی و سرود صداوسیما نیز اشاره کرد. در این آلبوم، ۹ قطعه سرود در وصف رشادتها، ایثار و فداکاری و مظلومیت شهادت سردار رشید ایران و اسلام قرار داده شده است که به مناسبت سالگرد شهادت ایشان در رسانهها منتشر میشود. در این آلبوم سرود، قطعهای به 6 زبان فارسی، بلوچی، لری، آذری، مازنی و عربی دیده میشود که در آن فداکاریها و رشادتهای سردار سلیمانی در نبرد با دشمنان ایران و اسلام یادآوری میشود.
***
سمفونی «سرباز» با 6 روایت از زندگی قهرمان ملی
آرش امینی، رهبر ارکستر صداوسیما که نقش رهبری پوئم سمفونی سرباز را برعهده داشت، درباره چگونگی شکلگیری این اثر به «وطن امروز» گفت: 20 روز پیش بود که وقتی برای نخستینبار پارتیتورهای این اثر را دیدم، به همکارانم گفتم کاری که بر اساس این پارتیتور ساخته شود، بدون شک اثری فاخر و درخشان در حوزه موسیقی کلاسیک محسوب خواهد شد و خدا را شکر میکنم که نتیجه کار هم آنطور که پیشبینی میکردم از آب درآمد.
وی ادامه داد: پوئم سمفونی سرباز از 6 بخش تشکیل شده است که هر کدام از آنها یک داستانی از زندگی قهرمان ملی، شهید قاسم سلیمانی را روایت میکند؛ «سرباز»، «میهن»، «پیکار»، «پدر»، «اللهاکبر» و «فتح» 6 بخش این پوئم سمفونی است که البته درباره نامگذاری این بخشها باید به ۲ نکته اصلی اشاره کنم.
امینی در ادامه خاطرنشان کرد: در وهله اول باید بگویم این اسامی که بر بخشهای مختلف پوئم سمفونی «سرباز» گذاشته شده است همگی از برداشتهای شخصی بنده نسبت به همخوانی قطعاتی با حال و هوای بخشهایی از زندگی شهید قاسم سلیمانی نشأت گرفته است، نکته دوم آنکه به مخاطبان این اثر توصیه میکنم این قطعات را بدون پیشفرض ذهنی فارغ از عناوین این قطعات گوش کنند و هر مخاطبی با توجه به سطح شناختش از شهید قاسم سلیمانی به این آثار دل و گوش جان بسپارد و فضاسازی شخصی خود را از قهرمان این روزهای مردم ایران داشته باشد.
وی درباره تهیهکنندگان این پوئم سمفونی گفت: این اثر فاخر با همکاری ۳ نهاد مهم موسیقایی کشور به تولید رسیده است و با توجه به آنکه معمولا نهادهای فرهنگی فعالیتهای موازی انجام میدهند، همین که یک اثر فاخر در وصف یکی از قهرمانان ملی با همکاری ۳ نهاد اصلی موسیقی کشور به تولید رسیده است، خود اتفاق بزرگی محسوب میشود و ارزش این همکاری وقتی دوچندان میشود که بدانیم همه کسانی که در ساخت این اثر نقش داشتهاند، بدون کوچکترین منیت برای تولید اثری شاخص نهایت تلاش خود را کردند.
این هنرمند درباره حال و هوای نوازندگان جوان ارکستر صداوسیما برای ضبط اثر ویژه حاجقاسم گفت: به جرات میتوانم بگویم در تمام مراحل مربوط به ضبط شاهد همدلی و همکاری عجیبی از سوی نوازندگان جوان ارکستر بودم به طوری که اشتیاق نوازندگان ارکستر به وسواس بیشتر این هنرمندان منجر شده بود و اغلب آنها برای ضبط هر قطعه درخواست میکردند تعداد بیشتری ضبط کنیم که در نهایت بهترین خروجی حاصل شود و بدون شک این اشتیاق از عشق به میهنشان و قهرمان محبوب کشور سرچشمه میگیرد.
وی در پایان گفت: تمام مراحل تولید پوئم سمفونی سرباز قطعا برای من تجربهای فراموش نشدنی خواهد بود و آنچه توسط من و همکارانم انجام شده حتی یک هزارم زحمات و تلاشهای سردار سلیمانی نیست و با تمام وجود تلاش کردیم که ادای دین کوچکی به حاجقاسم داشته باشیم.
***
از «نگین سلیمان» تا «سرباز»
علیمحمد مؤدب، شاعر پوئم سمفونی سرباز ابتدا درباره شهید سلیمانی به «وطن امروز» گفت: شهید سلیمانی شهید عشق است که در میدانهای دشوار برای حفظ حق زیستن آدمها وارد عرصه نبرد میشد. وی ادامه داد: از همان روزی که خبر به شهادت رسیدن حاجقاسم را شنیدم، دغدغه تولید اثر برای ایشان را داشتم و در همان روزهای نخست شهادت ایشان، قطعه «نگین سلیمان» با ترانهای از بنده و خوانندگی بهرام پاییز در فضای موسیقی کشور منتشر شد و مورد استقبال نیز قرار گرفت.
مؤدب در ادامه خاطرنشان کرد: بسیار خوشحالم از اینکه در ادامه در بزرگترین پروژه موسیقایی مختص شهید قاسم سلیمانی نقش کوچکی ایفا کردم و امیدوارم این روند نیز ادامه داشته باشد، چرا که ناگفتهها درباره سردار دلها زیاد است که میتوانیم تا سالها از آن برای ساخت آثار هنری بهرهمند شویم.
وی با ابراز خرسندی بابت حضورش در این پروژه، اظهار کرد: روزی توفیق داشتم که در ضبط بخشی از پوئم سمفونی سرباز حضور داشتم و میدیدیم که اعضای ارکستر در روزهای کرونایی با چه عشق و انگیزهای مشغول تولید این اثر ارزشمند هستند. به هر حال امروز خیلی خوشحالم که شاهد رونمایی از اثری درباره سردار سلیمانی هستیم.
مؤدب درباره شرایط تولید این سمفونی گفت: همکاری خوب و بدون چشمداشتی از سوی همه هنرمندان حاضر در این پروژه شاهد بودم و به معنای واقعی همه همدل و متحد بودند که اثری فاخر در وصف حاجقاسم تولید شود؛ همانطور که شهید در زندگیاش موجب اتحاد ملت بود، پس از شهادت هم موجب همدلی شده است.
وی در پایان گفت: از همان روز اول که برای نوشتن اشعار این سمفونی کارم را شروع کردم، نهایت تلاش خود را کردم که بهترین نتیجه ممکن حاصل شود و البته در کنار این تلاش، دعا میکردم که بتوانم شعر مقبولی بنویسنم که در مقابل شهید شرمنده نشوم. درباره اثر تولید شده هم باید بگویم که خدا را شکر میکنم که تا به الان بازخوردهای خوبی از اهالی فرهنگ و مخاطبان گرفتهایم و امیدوارم تولید پوئم سمفونی سرباز سرآغازی برای تولیدات فاخر در وصف شهید سپهبد قاسم سلیمانی باشد.
ارسال به دوستان
اعلام زمان دقیق برگزاری سیونهمین جشنواره تئاتر فجر
سیونهمین جشنواره تئاتر فجر با تاکید بر تابعیت از تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا، ۱۱ تا ۲۱ بهمن ۹۹ برگزار خواهد شد. به گزارش «وطن امروز»، حسین مسافرآستانه، دبیر سیونهمین جشنواره تئاتر فجر به دنبال اعلام زمان دقیق برگزاری این رویداد، اعلام کرد: «تمرکز اصلی جشنواره امسال در شکل برگزاری بر بهرهگیری از بستر فضای مجازی است اما متناسب با شرایط، در صورت اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر استفاده از ظرفیت ۵۰درصدی تماشاخانهها در زمان برگزاری جشنواره، تنها تعدادی از سالنهای منتخب و دارای شرایط مناسب برای اجرای آثار در شرایط مقتضی میزبان مخاطبان نمایشهای بخش صحنهای خواهند بود». اسامی این تماشاخانهها و شرایط اجرای متناسب با شیوهنامههای بهداشتی طی دستورالعملهایی از سوی دبیرخانه جشنواره به گروههای شرکتکننده و علاقهمندان متعاقبا اطلاعرسانی خواهد شد.
ارسال به دوستان
به یاد «حاجقاسم» یک سال پس از سفر قهرمان
ویژهبرنامه «نقد سینما»ی شبکه 5 سیما این هفته جمعه 12 دیماه ساعت 21 به مناسبت نخستین سالگرد شهادت سردار سپهبد شهید حاجقاسم سلیمانی روی آنتن میرود. به گزارش «وطن امروز»، بخش ابتدایی این برنامه با میزبانی امیررضا مافی، بهروز افخمی نویسنده و کارگردان و حجتالاسلاموالمسلمین ساسان فلاحفر مستندساز، به بررسی تصویر حاجقاسم و تاثیرات آن بر شکلگیری تصویر قهرمان در سینمای امروز ایران میپردازد. در ادامه این ویژهبرنامه مرتضی شعبانی، تهیهکننده، مستندساز و پیشکسوت دفاعمقدس به بررسی تولیدات سینمای مستند در یک سال گذشته خواهد پرداخت و درباره آثار شاخص در این حوزه گفتوگو خواهد کرد. در پایان این برنامه طبق روال همیشگی بهروز افخمی در میز آموزش فیلمسازی، پس از مرور خاطرات خود از حضور در محضر مقام معظم رهبری که در مستند «غیررسمی» نیز منتشر شده بود، به جمعبندی موضوع فیلمنامه اصلی (اورجینال) خواهد پرداخت. برنامه «نقد سینما» جمعه ساعت 21 از شبکه 5 روی آنتن میرود.
ارسال به دوستان
بررسی آثار مکتوب درباره شهید سلیمانی در «هفت اقلیم»
به مناسبت نخستین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاجقاسم سلیمانی، ویژهبرنامه نکوداشت آن شهید والامقام، از رادیو فرهنگ پخش خواهد شد. به گزارش «وطن امروز»، در این برنامه با حضور محمدعلی مرادیان، مدیر تشکلهای مجمع ناشران انقلاب اسلامی و حسین زحمتکش، دبیر ادبیات سامانه کارشناسی مجمع ناشران به بررسی آثار مکتوب درباره شهید سلیمانی پرداخته خواهد شد. برنامه رادیویی «هفت اقلیم» مصادف با سالگرد شهادت سردار شهید سلیمانی، شنبه، سیزدهم دیماه از ساعت ۱۷ تا ۱۸:۳۰ از رادیو فرهنگ پخش خواهد شد.
ارسال به دوستان
اخبار
نماهنگ «قاسم دلها» منتشر شد
نماهنگ «قاسم دلها» همزمان با نخستین سالگرد شهادت سردار دلها حاجقاسم سلیمانی منتشر شد. به گزارش «وطن امروز»، به مناسبت نخستین سالگرد شهادت مظلومانه حاجقاسم سلیمانی و یارانش، نماهنگ «قاسم دلها» به همت فرهنگسرای ارسباران تولید و منتشر شد. این نماهنگ با اجرای گروه سرود بینالمللی محراب، شعر حسین عبدی و مشارکت موزه انقلاب اسلامی و دفاعمقدس در آپارات فرهنگسرای ارسباران قابل بازدید و دانلود است.
***
راهاندازی سایت بینالمللی «ژنرال سلیمانی»
همزمان با نزدیک شدن به نخستین سالروز شهادت سردار دلها سپهبد شهید حاجقاسم سلیمانی، سایت «ژنرال سلیمانی» با بیش از ۹ هزار عنوان مطلب، عکس، تصویر و... راهاندازی شد. به گزارش «وطن امروز»، سامانه بینالمللی «ژنرال سلیمانی» علاوه بر فارسی به زبانهای مختلف همچون انگلیسی، عربی، اسپانیایی، چینی، فرانسه، اردو و... در دسترس علاقهمندان سردار سپهبد شهید حاجقاسم سلیمانی و مفهوم مقاومت است. مطالب منتشر شده ضمن حفظ کیفیت تولید و محتوای غنی، در قالب مقاله، یادداشت، پوستر، اینفوگرافی، عکس، ویدئو و کاریکاتور دستهبندی و عرضه شده است. سایت «ژنرال سلیمانی» با تجمیع مطالب موثر پیرامون این شهید مرجع مفیدی برای کشف ایده توسط نویسندگان، پژوهشگران و هنرمندان است.
***
انتشار بازی «دلاور»با محوریت آشنایی با شهدا
بازی مهیج خانوادگی «دلاور» با بیش از ۱۵ عنوان بازی و واقعیت افزوده همراه با مهره و صفحه بازی، تصاویر و نکاتی از ۵۷ دلاور شهید با طرح جلدی از تصویر شهید حاجقاسم سلیمانی منتشر شد. به گزارش «وطن امروز»، «دلاور» یک بازی گروهی است که در بیش از ۱۵ روش مختلف قابل انجام است و محدودیت سنی ندارد. این بازی را میتوان در گروههای ۲ تا ۱۰ نفره در جمعهای دوستانه و خانوادگی بازی کرد. این اثر از سوی انتشارات اعلایی منتشر شده و در طراحی آن از تکنولوژی واقعیت افزوده استفاده شده است. این روزها و در آستانه نخستین سالگرد شهادت سپهبد حاجقاسم سلیمانی، پویش ملی «قهرمان من» با هدف معرفی و عرضه محصولات کودک و نوجوان با محوریت این شهید عزیز به همت مجمع نوشتافزار ایرانی- اسلامی «ایراننوشت» برگزار میشود؛ بازی «دلاور» نیز از جمله آثار حاضر در این پویش است.
ارسال به دوستان
در چهارمین جلسه کمیسیون تنظیم مقررات رسانههای صوت و تصویر فراگیر اعلام شد
همکاری دستگاه قضا و ساترا برای جرمزدایی
دادستان کل کشور در چهارمین جلسه کمیسیون تنظیم مقررات رسانههای صوت و تصویر فراگیر از تشکیل شعبه ویژه رسیدگی به جرائم رسانههای صوت و تصویر فراگیر با هدف جرمزدایی و رسیدگی تخصصی به مسائل این حوزه خبر داد. به گزارش «وطن امروز»، چهارمین جلسه کمیسیون تنظیم مقررات رسانههای صوت و تصویر فراگیر با حضور علی عسکری رئیس رسانه ملی، حجتالاسلام والمسلمین منتظری دادستان کل کشور، حجتالاسلام قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، القاصیمهر دادستان تهران، مهندس ابوطالبی عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی، دلفانی سرپرست دادسرای فرهنگ و رسانه، سرهنگ رجبی سرپرست مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا، امامیان رئیس ساترا و فرهمند معاون تدوین مقررات و امور حقوقی ساترا برگزار شد. در این جلسه حجتالاسلام والمسلمین منتظری، دادستان کل کشور در راستای بیان همکاریهای ساترا با دادستانی، خبر از تشکیل شعبه ویژه رسیدگی به جرائم رسانههای صوت و تصویر فراگیر داد. شعبه ویژه رسیدگی به جرائم رسانههای صوت و تصویر فراگیر با هدف جرمزدایی از اقدامات رسانهها با حلوفصل تخلفات توسط نهاد رگولاتور و بررسی جرائم احتمالی در صورت ارجاع به قوه قضائیه، تشکیل شده که گامی رو به جلو برای ارجاع نشدن جرائم به دادگاههای غیرتخصصی است. ارسال به دوستان
در آستانه سالگرد شهادت شهید سلیمانی 4 کتاب جدید درباره ایشان منتشر شد
پاداش شهادت برای حاجقاسم عزیز
انتشارات سوره مهر در آستانه نخستین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاجقاسم سلیمانی، ۴ اثر جدید خود را در رابطه با آن عزیز سفرکرده به مخاطبانش عرضه کرد. به گزارش «وطن امروز»، کتاب «شاید پیش از اذان صبح» اثری در وصف سردار دلها، حاجقاسم سلیمانی به قلم شیوا و توانای نویسنده «آن بیستوسه نفر» و «اردوگاه اطفال» و شامل خاطرات و دلنوشتههایی برای آن شهید عزیز است. یوسفزاده در ابتدای کتاب نوشته است: «سالهایی که میجنگید، دعای خیر و نگاه ترسانم دنبالش بود که جانش از بلا دور باشد. خودش اما نگاهش جایی دیگر بود و سرانجام خداوند او را که میجنگید، بر ما که نشسته بودیم با پاداش شهادت برتری داد». همچنین «من قاسم سلیمانیام» مجموعه 5 نمایشنامه کوتاه به قلم مرتضی شاهکرم با موضوع سردار دلهاست. این اثر شامل 5 نمایشنامه «مهندس مین»، «کاخ ریاستجمهوری»، «سرباز سردار»، «مفقود دوم» و نمایش کوتاه «من قاسم سلیمانیام» است. «محسن... محسن... محسن...» نیز سروده سینا دلشادی، مجموعه اشعاری در وصف عظمت و بزرگی سردار دلهاست. همچنین «هزار جان گرامی» که به کوشش ساجده ابراهیمی عرضه خواهد شد، روایتهایی از حضور مردم انقلابی ایران در تشییع پیکر مطهر شهید سلیمانی است.
ارسال به دوستان
تازهترین خبرها از یازدهمین جشنواره مردمی عمار
از تماشای آثار در «عماریار» تا اعلام اسامی داوران چند بخش
با فرا رسیدن زمان برگزاری یازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار خبرهای تازهای در ارتباط با این رویداد فرهنگی- هنری منتشر شد. به گزارش «وطن امروز»، یازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار امسال در شرایطی برگزار میشود که شاهد شیوع بیماری کرونا در ایران و جهان هستیم و بسیاری از رویدادهای مختلف فرهنگی و هنری تحت تاثیر آن قرار گرفته است. بر همین اساس و به منظور رعایت شیوهنامههای بهداشتی، این دوره از جشنواره مردمی فیلم عمار با شکل و شمایلی نو و جدید برگزار میشود. اکران آثار منتخب یازدهمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار به صورت رایگان به جای سینمافلسطین در سایت «عماریار» به نشانی Ammaryar.ir اکران میشود. همچنین علاقهمندان میتوانند در روز بعد فیلمهای اکران شده را با درخواست دیگری در سایت «اکران مردمی» جشنواره به نشانی ekran.ammarfilm.ir تماشا کنند. ضمن اینکه مراسم افتتاحیه یازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار روز پنجشنبه 11 دیماه از طریق شبکه تلویزیونی افق پخش زنده میشود. همچنین ویژهبرنامه تلویزیونی جشنواره نیز با عنوان «سینما مردم» هر شب ساعت 21 از این شبکه روی آنتن میرود. اما خبر دیگری که روز گذشته از سوی دبیرخانه جشنواره مردمی فیلم عمار رسانهای شد، اعلام اعضای هیات داوران بخش مسابقه افتتاحیه یازدهمین دوره این جشنواره بود. بر این اساس دبیرخانه جشنواره مردمی فیلم عمار، هیات داوران بخشهای «نماهنگ»، «پویانمایی»، «فیلم ما»، «برنامه تلویزیونی، کلیپ و موشن گرافیک» و «نقد، مقاله و پژوهش سینمایی» یازدهمین دوره این جشنواره را معرفی کرد. در بخش نماهنگ، غلام کویتیپور مداح و خواننده قطعات حماسی و مذهبی، سیدمحمد میرزمانی آهنگساز و موسیقیدان، محسن صفاییفرد نویسنده و فعال فرهنگی و محمدمهدی سیار نویسنده و شاعر، داوری آثار را بر عهده دارند. در بخش پویانمایی نیز هادی محمدیان نویسنده و کارگردان سینما، سعید حسینی فعال فرهنگی و رئیس هیاتمدیره مجمع نوشتافزار ایرانی- اسلامی و محسن عنایتی نوشآبادی نویسنده و کارگردان سینما آثار جشنواره عمار امسال را داوری خواهند کرد. همچنین در بخش برنامه تلویزیونی فریده فرخینژاد مجری تلویزیون و گوینده برنامههای سیاسی- اجتماعی تلویزیون و رادیو، رضا زادهمحمدی نویسنده و کارشناس حوزه رسانه و برنامههای تلویزیونی و محمدعلی صائب فعال رسانهای به عنوان داور حضور دارند و در بخش فیلم ما محمدرضا امامقلی محقق و مستندساز، سیدرسول منفرد فعال فرهنگی و دبیر اجرایی ادوار جشنواره مردمی فیلم عمار و سیدعلی سیدان محقق و روزنامهنگار فعال در عرصه فرهنگ و علوم انسانی آثار را داوری خواهند کرد. در بخش نقد، مقاله و پژوهشهای سینمایی نیز سینا واحد محقق تاریخ، شاعر و نویسنده، جمال یزدانی نویسنده و فعال فرهنگی و سجاد صفار هرندی محقق و مدیر گروه مطالعات اجتماعی پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی آثار این دوره را داوری میکنند. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|