|
ارسال به دوستان
یازدهمین جشنواره فیلم عمار با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد
در لباس سربازی تقدیر شد
گروه فرهنگ و هنر: اختتامیه یازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار با تجلیل از برگزیدگان جشنواره به صورت محدود با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار شد. در ابتدای این برنامه نادر طالبزاده، دبیر اجرایی جشنواره فیلم عمار پس از اکران مستند «هبوط» گفت: «هبوط» فیلم موثری درباره ماجرای آمل در سال ۶۰ بود که مقدمه این فیلم با صحبتهای آقای بهروز افخمی شروع میشود. کاری که در این مستند انجام شد، حرکت بسیار خوب و سنجیدهای بود. ایمان گودرزی، کارگردان این مستند هم در سخنانی گفت: برای ساخت یک مستند، در آرشیو دنبال برنامهای بودم و به فیلم جالبی رسیدم که نسبت به بقیه فیلمهای سال ۶۰ خاصتر بود و گویا پشت آن مطالب مهمی بود. بعد از اندکی تحقیق متوجه شدم آقای افخمی این فیلم را ساخته بودند. وی افزود: بعد از کمی تحقیق بخشهای مختلف این فیلم را پیدا کردم. متوجه شدم ۶ بهمن سال ۱۳۶۰ اتفاق عجیبی در شهر آمل افتاده و اینگونه شد که تصمیم گرفتم آن اتفاق را امروز دوباره روایت کنم. در این مسیر بچههای آمل به ما کمک کردند تا افراد آن زمان را پیدا کنم. طالبزاده نیز در تکمیل صحبتهای خود گفت: مستند «هبوط» کالبدشکافی بسیار خوبی از انقلاب اسلامی ایران بود، زیرا وقتی این فیلم را میبینید گویی کل انقلاب را دیدهاید. کاری که این مستند کرد ۱۰۰ آدم مبلغ دین نمیتوانستند انجام بدهند. این فیلمی بود که چند بار میتوانستیم آن را ببینیم. در این واقعه تاریخی مردم زیادی جان خود را به خطر انداختند تا شهر آمل را نجات بدهند. آقای افخمی سال ۶۰ این ماجرا را ثبت کردند.
بهروز افخمی نیز در ارتباط تلفنی درباره حمله کمونیستهای جداییطلب به آمل گفت: ما در تلویزیون یک گروه سیاسی بودیم که در بخش داخلی آن جریان ترورهای سال ۶۰ را در قالب برنامهای به نام «بازیخوردهها» نشان میدادیم که هر هفته پخش میشد. وی افزود: ما در این برنامه با خانوادههایی هم که قربانی ترور شده بودند، مصاحبه میکردیم. بعد از چند مدت تعطیلی این برنامه، شنیدیم شهر آمل را گروه «سربداران» تسخیر کردهاند. آنها یک گروه ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفره مائوئیست بودند که شهر را گرفته بودند. روز دوم و سوم بود که به سمت آمل حرکت کردیم، ۳ روز طول کشید تا به شهر رسیدیم چون برف سنگینی آمده بود و به سختی توانستیم خود را به شهر برسانیم. افخمی ادامه داد: سال ۶۰ من ۲۵ سال داشتم. ما ۶ نفر بودیم که ۲ راننده بودیم که به سمت آمل رفتیم، کسی به ما نگفته بود باید چه کار کنیم اما وقتی فهمیدیم قضیه آمل جدی است، خودمان تصمیم گرفتیم حرکت کنیم. موضوع آنقدر وسیع بود که در ۲ هفته، مقدار زیادی فیلم گرفتیم و ۲ هفته هم تدوین فیلم مستند طول کشید.
* ماجرای پیامکهای تشکر
افخمی در ادامه با اشاره به مستند «هبوط» خاطرنشان کرد: آقای ایمان گودرزی همت کرد و فیلم آن حادثه آمل را پیدا کرد. ما خودمان فرصت نکردیم آن را به صورت نگاتیو درآوریم، خودم تعجب کردم که آقای گودرزی بعد از ۴۰ سال، توانستند آن فیلم را پیدا کنند. ایمان گودرزی، کارگردان این مستند هم در ادامه این برنامه و گفتوگو درباره بازخوردهای اثرش گفت: نمیدانستم سامانه «عماریار» جشنواره اینگونه است که وقتی فیلم پخش میشود مردم میتوانند پیامک بدهند. فردای پخش مستند، وقتی بیدار شدم پیامکهای فراوانی دیدم که بسیاری از آنها از سمت مازندران بود و بابت ساخت این مستند از من تشکر کرده بودند. البته خیلی دوست داشتم این مستند مورد توجه هیات داوران هم قرار بگیرد اما امسال آثار بسیار خوب دیگری هم وجود دارد. البته وقتی متوجه شدم استاد نادر طالبزاده درباره مستندم مطالبی نوشتند، خیلی خوشحال شدم.
بنا بر این گزارش، در بخش بعدی ویژهبرنامه اختتامیه یازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار، با پخش مستندی درباره سیدمحمود رضوی، تهیهکننده آثاری مانند «سیانور» و «ماجرای نیمروز» 1 و 2 از این هنرمند تجلیل شد. در مستندی که درباره سیدمحمود رضوی پخش شد، بهروز شعیبی، کارگردان فیلم سینمایی «سیانور» در سخنانی گفت: خوشحال هستم که در ۴۰سالگی رضوی از او تقدیر میشود و امیدوارم سالهای سال فیلم بسازد و از سینما فاصله نگیرد. طالبزاده هم در سخنانی درباره سیدمحمود رضوی بیان کرد: آقای رضوی یکی از تهیهکنندگان برجسته است و خودش اندازه یک کارگردان، سوژهیابی و تیم تولید قوی دارد. این مسائل فهم استراتژیک میخواهد که ایشان دارند. در ادامه، بعد از پخش کلیپی درباره مادر شهیدان خالقیپور، با اهدای چفیه شهید رسول خالقیپور، از سیدمحمود رضوی تجلیل به عمل آمد.
* اهدای چفیه خونین شهید به سیدمحمود رضوی
در این قسمت برنامه، مادر شهیدان خالقیپور نیز در ارتباطی تلفنی در سخنانی بیان کرد: مفتخرم دهمین سالی است که با بچههای جشنواره عمار هستم و عوامل جشنواره، من را مادر خودشان میدانند. این چفیهای که هدیه میدهم برای فرزندم رسول است که هر موقعی به جبهه و عملیات میرفت، آن را میبست. بعد از شهادتش، پیکرش 40روز روی زمین مانده بود. وقتی چفیه او را به من دادند پر از خون بود. من آن را با اشک چشمانم شستم. این چفیه شایسته افراد خوب انقلابی است. رضوی هم یکی از فرزندان لایق ماست. انشاءالله این هدیه مبارکشان باشد. من فیلم ماجرای نیمروز ایشان را 10 بار دیدهام، بچههای من هم در این عملیاتها بودند و من در این فیلم دنبال بچههای خودم بودم. فیلم آنقدر خوب بود که فکر میکردم واقعی است. افرادی که آثاری در راه شهدا میسازند، شهدا هم به آنها کمک میکنند و هم در آخرت، دستشان را میگیرند. سیدمحمود رضوی در سخنانی پس از دریافت این هدیه عنوان کرد: از مادر شهیدان خالقیپور تشکر میکنم. افتخار میکنم مرا هم فرزند خودشان میدانند. سالها دغدغه ذهنیام این بود که وقتی میمیریم چه چیزی در دست خواهیم داشت تا در آخرت عرضه کنیم، حالا حداقل میدانم که میتوانم بگویم چنین چفیهای را دارم. بنا بر این گزارش، فرزند شهید صیاد شیرازی نیز فانوس و لوح افتخار جشنواره مردمی فیلم عمار را با امضای مادر شهیدان خالقیپور به سیدمحمود رضوی اهدا کرد.
* تقدیر از برگزیدگان «حافظه ملی» و «پایش اجتماعی»
در بخش بعدی این ویژهبرنامه، برگزیدگان بخشهای مسابقه مستند «حافظه ملی» و «پایش و پالایش ملی» معرفی و تقدیر شدند. محمدصادق شهبازی که به نمایندگی از هیات داوران بخش مسابقه مستند «پایش و پالایش ملی» در استودیوی برنامه حاضر شده بود، در سخنانی گفت: خوشحالم که جشنواره عمار به دوره یازدهم خود رسیده است. آثار این بخش جشنواره نشان میدهد که میشود شرایط کشور و مسیر انقلاب اسلامی را روز به روز بهتر و مسائل کشور را اصلاح کرد و به پیش رفت. وی ادامه داد: این مستندسازان و برخی از این آثار، اشخاص و آثاری هستند که توانستند چیزهایی را در کشور تغییر دهند. امسال در عمار، مستندی داریم که توانسته یکی از بزرگترین خصوصیسازیهای اشتباه درباره کارخانه ماشینسازی تبریز را باطل کند. این مستندسازها میخواهند در مقابل نقزنها بگویند که امکان اصلاح و بهبود در کشور وجود دارد. در ادامه این ویژهبرنامه، برگزیدگان جشنواره در ۲ بخش مستند «حافظه ملی» و «پایش و پالایش ملی» تقدیر شدند. هیات داوران بخش «مستند حافظه ملی (تاریخ سیاسی)» شامل جواد منصوری، مسعود رضایی، جلال غفاری، محمدرضا کائینی و محمدصادق کوشکی ضمن تقدیر از اثر «کمیته» به کارگردانی «عبدالحسین بدرلو» و اثر «۱۹۱۹- نوزده نوزده» به کارگردانی «مهدی صلواتچی»، لوح افتخار این بخش را به اثر «در لباس سربازی» به کارگردانی «مهدی نقویان» به علت «تبیین مدیریت و فرماندهی برجسته و بسیار تاثیرگذار در ارتباط با دفاع مقدس» و اثر «سرو قامت» به کارگردانی «سعید قنبرزاده محبوب» به علت «معرفی روحانی مجاهد، مردمی و شجاع که همزمان توسط ضدانقلاب ترور شخصیت میشد» اهدا کرد.
همچنین فانوس این بخش به اثر «استان چهاردهم» به کارگردانی «محسن کریمیان» به علت «اهمیت موضوع، تدوین مناسب و مستند افشاگرانه علیه پهلوی» اهدا شد. هیات داوران بخش «مستند پایش و پالایش اجتماعی» متشکل از حسن عباسی، محمدصادق شهبازی، ضمن تقدیر از اثر «سقفهای معلق» به کارگردانی «محمد نجفی» و اثر «مهاجران» به کارگردانی «سهیلا پورمحمدی»، لوح افتخار این بخش را به اثر «متری شیشونیم» به کارگردانی «داوود مبصر» به علت «اثرگذار بودن مستند بعد از اکران در مساله دشت مغان و ورود ریاست قوه قضائیه از ابعاد قضایی و حقوقی» و اثر «نفس خوار» به کارگردانی مشترک «محمد محمدیسرشت و علی سلمانی» به علت «مبارزه امیدوارانه و ورود جوانان انقلابی به عرصه مقابله با تخریب محیطزیست» اهدا کرد.
همچنین فانوس این بخش به اثر «قزل قیه» به کارگردانی «سیامک مختاری» به علت «خطشکنی و توجه به نقض قانون اساسی و مساله انفال و یکطرفه نبودن مستند در پرداخت سوژه» تعلق گرفت. حشمتی که به نمایندگی از مهدی نقویان کارگردان مستند «در لباس سربازی» حاضر شده بود، بعد از دریافت جایزه جشنواره، پیام «مهدی نقویان» را قرائت کرد.
* «دستکش ننه عصمت» در دستان نویسنده فرانسوی
بر اساس این گزارش، بخش بعدی ویژهبرنامه اختتامیه یازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار، به پاسداشت خانم کلر ژوبرت، نویسنده فرانسوی مقیم ایران اختصاص داشت که کلیپ آن پخش شد. در این کلیپ که در مسجد جوادالائمه تهران ضبط شده بود، با حضور مادر شهیدان خالقیپور و مادر شهید فلاحپور، «دستکش ننه عصمت»، جایزه ویژه جشنواره به خانم «کلر ژوبرت»، نویسنده ادبیات کودکان اهدا شد. به دلیل رعایت دستورالعملهای بهداشتی، این پاسداشت، خارج از استودیوی ویژهبرنامه جشنواره عمار برگزار شده بود. بنا بر این گزارش، بخش بعدی این برنامه به معرفی بخش سوژه جشنواره عمار با عنوان «قصه ما» به نشانی gheseyemaa.ir اختصاص داشت. در این بخش، کلیپی از بیبی فاطمه حقیرالسادات، بانوی دانشمند و مخترع به عنوان یکی از سوژههای موفق سایت «قصه ما» پخش شد. بر اساس این گزارش، در بخش پایانی این ویژهبرنامه، کلیپی از «عبدالسلام قحوم» مسؤول گروه سرود انصارالله یمن و سرود این گروه برای شهادت حاجقاسم پخش شد. این سرود با همکاری گروههای لبنانی، یمنی و سوری در کمتر از ۱۲ساعت پس از شهادت حاجقاسم تولید و پخش شده بود.
ارسال به دوستان
سینما
داوران سیونهمین جشنواره فیلم فجر معرفی شدند
داوران سیونهمین جشنواره فیلم فجر به دبیری سیدمحمدمهدی طباطبایینژاد معرفی شدند. به گزارش «وطن امروز» به نقل از روابط عمومی جشنواره فیلم فجر، اعضای هیأت داوران بخش مسابقه سینمای ایران (سودای سیمرغ) در سیونهمین جشنواره فیلم فجر معرفی شدند. با حکم «سید محمدمهدی طباطبایینژاد» دبیر سیونهمین جشنواره فیلم فجر، محمد احسانی (مدیر فرهنگی) در کنار سینماگران برگزیده ادوار جشنواره فیلم فجر؛ ساره بیات (بازیگر)، مرتضی پورصمدی (مدیر فیلمبرداری)، بهرام توکلی (نویسنده و کارگردان)، نیما جاویدی (نویسنده و کارگردان)، سیدجمال ساداتیان (تهیهکننده) و مصطفی کیایی (نویسنده و کارگردان) به عنوان اعضای هیأت داوران، آثار این دوره جشنواره را داوری خواهند کرد. سیونهمین جشنواره فیلم فجر در چهلودومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، به دبیری «سید محمدمهدی طباطبایینژاد» بهمن ۹۹ برگزار خواهد شد.
***
پایان روزهای قرمز برای سینماهای پایتخت
دبیر و سخنگوی انجمن سینماداران با اشاره به تغییر وضعیت پایتخت از قرمز به زرد، از بلامانع بودن بازگشایی سینماهای تهران خبر داد. محمدرضا صابری با اشاره به اینکه با اعلام ستاد ملی کرونا، وضعیت شهر تهران از قرمز به زرد تغییر کرده است، گفت: بنا بر اعلام قبلی ستاد کرونا، فعالیت سینماها در شهرهای زرد بلامانع بوده است و طبیعتا درباره شهر تهران هم به محض اعلام وضعیت زرد، فعالیت سالنهای سینمایی بلامانع است. وی در پاسخ به این سوال که آیا همه سینماها باید فعالیت خود را آغاز کنند هم گفت: تصمیمگیری برای آغاز فعالیت برعهده صاحبان سینماها است. سینماهای تهران بیش از ۹ ماه است که به دلیل قرار گرفتن استان تهران در وضعیت قرمز شیوع ویروس کرونا، تعطیل بودهاند. سینماهای پایتخت از امروز شنبه ۲۰ دی ماه میتوانند فعالیت خود را آغاز کنند اما تصمیمگیری نهایی برای از سرگیری اکران فیلمها، برعهده صاحبان سالنهای سینمایی است.
ارسال به دوستان
تماشاخانه «ایرانشهر» از ۱۴۰۰ میزبان اجراهای نمایشی میشود
دبیر شورای سیاستگذاری تماشاخانه ایرانشهر اعلام کرد با توجه به شرایط کرونایی موجود، برنامهریزی اجراهای نمایشی این تماشاخانه برای سال ۱۴۰۰ انجام میشود. حسین مسافرآستانه درباره وضعیت برنامهریزی اجراهای نمایشی این تماشاخانه در حدود ۲ ماه باقیمانده از سال ۱۳۹۹ با توجه به شرایط کرونایی موجود، گفت: فکر میکنم با توجه به شواهد موجود قطعا امسال شاهد بازگشایی سالنهای نمایشی نخواهیم بود و باید برای چندمین بار برنامهریزیهای مربوط به اجراهای عمومی را به هم بریزیم و دوباره برنامهریزی کنیم. وی تأکید کرد: با توجه به ارتباطی که با گروههای تئاتری درباره آمادگی آنها برای تولید و اجرای آثارشان داریم، باید برای اجرای عمومی آثار در سال ۱۴۰۰ برنامهریزی کنیم. مسافرآستانه اظهار کرد تماشاخانه ایرانشهر در ایام برگزاری سیونهمین جشنواره تئاتر فجر درگیر برگزاری این جشنواره میشود. دبیر شورای سیاستگذاری تماشاخانه ایرانشهر در پایان سخنان خود تصریح کرد: بعید میدانم در سال جاری شاهد اجرای عمومی در تماشاخانه ایرانشهر باشیم.
ارسال به دوستان
«مهمانخانه بیوههای جوان» چاپ دومی شد
کتاب مهمانخانه بیوههای جوان برای دومین بار توسط انتشارات کتابستان معرفت منتشر شد. به گزارش «وطن امروز»، کتاب مهمانخانه بیوههای جوان نوشته آزاده معاونی توسط انتشارات کتابستان معرفت به چاپ دوم رسیده است. مهمانخانه بیوههای جوان زندگی 13 زن جوان و پیر، تحصیلکرده و بیسواد را از زمان پیوستن به داعش روایت میکند. این روایت فقط به داستانهای عربی یا خاورمیانهای نمیپردازد بلکه شامل اتفاقات در انگلیس، آلمان، تونس، سوریه، ترکیه، لیبی و عراق میشود و از شیوههایی میگوید که زنان به نظامیان داعش جذب، ترغیب و ملحق شدند؛ طی این روند این زنان به همسران، خویشاوندان، معلمان و همسایگان خود توهین کردند و آنها را نادیده گرفتند. آزاده معاونی، خبرنگار ایرانیالاصل در این کتاب از دریچه نگاه خبرنگاری آمریکایی به فرآیند جذب و حضور زنان داعش نقبی زده است و حاصل سالها تحقیق میدانی خود را با این کتاب به میدان آورده است. این کتاب در سال ۲۰۱۹ نامزد جایزه ۵۰ هزار پوندی «بیلی جیفورد» که مهمترین جایزه انگلستان در حوزه ادبیات غیرداستانی محسوب میشود، شده بود.
ارسال به دوستان
آلبومی به یاد محمدرضا لطفی منتشر شد
«آلبوم به یاد دوست» با هنرمندی جواد بطحایی به یاد محمدرضا لطفی منتشر شد. به گزارش «وطن امروز»، این مجموعه شامل ۹ آهنگ بیکلام از تکنوازی سنتور در دستگاههای موسیقی ایرانی است. ««به یاد دوست – مقدمه»، «نسیم»، «هوای تازه»، «درآمد بیات شیراز»، «رقص پروانه» و «یادباد» عنوان قطعاتی است که در این آلبوم منتشر شده است. «حدیث سرو و گل و لاله» با هنرمندی حسن ناهید و کامبیز گنجهای و خوانندگی مجتبی عسگری، «از فراق تا صبح» با همکاری داریوش زرگری و ایرج طباطبایی، «شکوه – تک نوازی سنتور به یاد پرویز مشکاتیان»، «فریاد خزان – تکنوازی سنتور به یاد فرامرز پایور» و «شب زیبا» به خوانندگی سالار عقیلی آلبومهایی هستند که تاکنون توسط جواد بطحایی پیشروی مخاطبان قرار گرفتهاند.
ارسال به دوستان
آغاز اکران عمومی دردسرساز «دیدن این فیلم جرم است»
مجاری قاچاق با همکاری ساترا مسدود میشود
مؤسسه «بهمن سبز» با صدور اطلاعیهای ضمن تأکید بر مسدود کردن مجاری قاچاق فیلم «دیدن این فیلم جرم است»، از مخاطبان برای تماشای فیلم در سالنهای سینما دعوت کرد. به گزارش «وطن امروز»، دفتر پخش «بهمن سبز» در پی انتشار غیرقانونی فیلم سینمایی «دیدن این فیلم جرم است» اعلام کرد: فیلم سینمایی «دیدن این فیلم جرم است» به کارگردانی رضا زهتابچیان و تهیهکنندگی محمدرضا شفاه از چهارشنبه ۱۷ دیماه با پخش مؤسسه بهمن سبز به طور رسمی روی پرده سینماها رفت اما متاسفانه از روز گذشته انتشار نسخه بازبینی این فیلم در جشنواره جهانی فیلم فجر کام همگان را تلخ کرد. این اتفاق غیرقانونی در حالی افتاده که این فیلم پس از یک سال انتظار برای دریافت مجوز نمایش سینمایی و سرانجام در شرایط سخت کرونایی، در راستای کمک به احیای سینماها به اکران درآمد و در ۳ روز ابتدایی با استقبال بسیار خوبی از سوی مخاطبان همراه شد. لذا از نهادهای رسمی و مسؤول انتظار است ضمن پیگیری قانونی این مساله در اسرع وقت، پاسخگوی چگونگی انتشار و خسارات ناشی از آن باشند. در عین حال پخش بهمن سبز در راستای حفظ حق مالکیت معنوی صاحبان اثر، در همکاری مشترک با سازمان تنظیم مقررات رسانههای صوت و تصویر فراگیر (ساترا) و دستگاه قضایی اقدام به شناسایی و مسدودسازی رسانههای متخلف کرده و طی ساعات اخیر برخورد با سایتهای انتشاردهنده نسخه قاچاق آغاز شده است. نسخه قاچاقشده این فیلم نسخه اولیه و بیکیفیتی است که به لحاظ فنی نواقص متعددی داشته است و تفاوتهای بسیاری با نسخه نهایی که اکنون روی پرده سینماهاست، دارد. همچنین غلامرضا فرجی، مدیر پخش مؤسسه «بهمن سبز» درباره وضعیت فروش فیلم سینمایی «دیدن این فیلم جرم است» گفت: این فیلم در ۳ روز ابتدایی تنها در سینماهای بازگشاییشده حوزه هنری در شهرهای با وضعیت زرد، ۳۶۵۰ تماشاگر به خود جذب کرده و ۵۰ میلیون تومان فروش را به ثبت رسانده است. وی ادامه داد: این آمار فروش با توجه به تعطیلی سینماهای استان تهران و مازندران و دایر بودن تنها ۳۷ سینما از سینماهای حوزه هنری در کشور بسیار قابل توجه است و پیشبینی میکنیم این روند ادامهدار باشد. از سویی تنها سینماهای حوزه هنری حاضر به بازگشایی در شرایط فعلی شدهاند و ما سایر سینماهای دولتی و بخش خصوصی را نداریم که میتوانست به فروش بسیار کمک کند. فرجی در پایان با اعلام بازگشایی سینماهای تهران از روز یکشنبه (امروز) گفت: با زرد شدن وضعیت کرونا در شهر تهران، سینماهای این استان از یکشنبه (۲۱ دی) بازگشایی میشوند که این مساله میتواند اتفاق مبارکی باشد و این فیلم حداقل در شهر تهران میتواند چند سینما برای میزبانی از علاقهمندان داشته باشد. ارسال به دوستان
تلاش برای معرفی متفاوت ابعاد شخصیتی «حاجقاسم»
«قهرمان ملت» تماشایی شد
مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری از تولید پروژهای با عنوان «قهرمان ملت» خبر داد که در آن با استفاده از ۷ تلهتئاتر به شیوهای جدید به معرفی ابعاد شخصیتی و فعالیتهای شهید حاج قاسم سلیمانی پرداخته شده است. به گزارش «وطن امروز»، کورش زارعی درباره تولید تلهتئاترهایی با مضمون زندگی و فعالیتهای شهید حاجقاسم سلیمانی عنوان کرد: نوع ایدهپردازی ما در تولید این آثار متفاوت از شیوه معمولی است که سایر تلهتئاترها ضبط میشود. در این پروژه دست به ایدهپردازی تازهای زدهایم و با آزمون و خطا در حال تجربه شیوه تازهای هستیم که تا اینجای کار رضایتبخش بوده است؛ به این ترتیب که این آثار با استفاده از پرده کروماکی ضبط شدهاند و ترجیح دادیم از دکور استفاده نکنیم چون هزینهبر بود و برای اینکه بتوانیم به مردم نزدیکتر شویم، تصمیم گرفتیم فضایی واقعگرایانه برای مخاطبان ایجاد کنیم. این کارگردان تئاتر درباره آمادهسازی این آثار توضیح داد: تولید این مجموعه در ۷ قسمت انجام شده که تا امروز ۵ قسمت آن با پایان مراحل فنی تحویل صداوسیما شده است. مراحل فنی ۲ قسمت دیگر نیز در حال انجام است که بزودی به پایان خواهد رسید. مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری درباره مضمون این آثار بیان کرد: از میان این ۷ تلهتئاتر، ۵ اثر بر اساس خاطرات واقعی و اتفاقات مستند زندگی حاجقاسم سلیمانی نوشته شده و ۲ قسمت دیگر زاییده ذهن نویسنده است و مستند نیست. ارسال به دوستان
با حضور 240 اثر
بخش مستند بلند اسکار رکورد میزند
انتظار میرود با حضور حدود ۲۴۰ فیلم مستند، رکورد فیلمهای شرکتکننده در این بخش اسکار امسال شکسته شود. به گزارش «وطن امروز»، هنوز ۲ ماه مانده تا نامزدهای اسکار امسال معرفی شوند و بدون امکان اکران فیلمها، توزیعکنندگان بیشترین سعی خود را میکنند تا فیلمهایشان از نظر جایزهدهندگان دور نمانند. از این رو امسال برای دومین بار اعضا برای رایگیری از پلتفرم دیجیتال استفاده میکنند. در عین حال امسال آخرین سالی خواهد بود که استودیوها و استراتژیستها دیویدی آثارشان را برای رایدهندگان ارسال میکنند. ۲۲ دسامبر، آکادمی، ۹۳ فیلم مستند را برای اعضای این شاخه خود بارگذاری کرد تا با احتساب فیلمهایی که از قبل بارگذاری کرده بود، در مجموع ۲۱۵ فیلم در دسترس آنها قرار بگیرد. به این ترتیب تعداد مستندهای امسال تا همین جا از رقم ۱۷۰ فیلم مستندی که سال ۲۰۱۷ برای اعضا ارسال شد و رکوردی در این زمینه از خود بر جا گذاشت، عبور کرده است. انتظار میرود تا پایان این هفته تقریبا ۲۵ مستند دیگر هم بارگذاری شود و به این ترتیب در مجموع باید حدود ۲۴۰ فیلم مستند در اسکار امسال مورد بررسی قرار بگیرد. این در حالی است که سال ۲۰۱۹ در مجموع ۳۴۴ فیلم بلند داستانی و مستند مورد بررسی قرار گرفته بود. سال پیش هم ۱۵۹ فیلم مستند برای اسکار ثبتنام کرده بودند. همه اینها در حالی است که بیشتر سینماها همچنان تعطیل هستند. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|